SZiasztoik!
Prágából vissza és olvasok mindent! Még egyszer megyünk novemberben és utána szerintem fél évig csak ők jönnek

Az utat nagyon rosszul bírtam, konkrétan 6 órán át fájt a gerincem és Berci úgy rugdosott, mintha az élete múlt volna rajta. Ami jó, hogy így viszont egész éjjel aludtunk halál fáradtan mind a ketten!
Ami tutti, hogy már elég nagy vagyok egy ilyen gyors hétvégéhez, nem is nagyon bírtam, iszonyúan elfárasztott. Legközelebb több napra megyünk és széthúzzuk.
Nem is írtam a cukromat végül: 5.4 (terhesség előtt a 2pontos 4,7 volt)
Nem tudom, hogy pontosan mi van ilyenkor, hogy inzulint nem néznek, csak cukrot. De a doki azt mondta, hogy minden rendben, az inzulinszint ilyenkor már nem lényeg, csak a teherbeesés és a vetélés miatt fontos.
Maccs, annyira örülök a jóhíreknek! Ügyik a kicsik, hajrá így tovább
Zsuzsó híreket vártam nagyon pénteken telefonra és meg is kaptam! Hajrá-hurrá, így tovább! Meg is könnyeztem ám az sms-t
Zsuzska, nagy ölelés és fel a fejjel, lesz ez még jobb, hidd el.
Judit, mennek a hatalmas drukkok, tessék Zsuzsó példáját követni!!!
Ha gondolod, hozd el a fórumtalira és akkor itt fogunk másolgatni mindenkinek mindent amit csak szeretne. Hozzatok üres dvd-t. Én letöltöttem egy csomó babazenét
Szerinte jó döntés a kettő, ha így érzed! Szupper hírek egyébként!!! (Én nem vállalnám a 3at.)
Markusz, gyorsan haza és legközelebb ne egyél semmi ilyesmit
Andrea, hatalmas hurrá!!!
Wikka, nagy-nagy ölelés! A következőnél már jobban fogja venni a szervezeted és jobban is tudják, hogy mi kell neked, mire hogyan reagálsz…
Navi, jobbulást, remélem már csaknem rendben vagy!
Szerintem nem elborult elmélet. Van egy könyv a méhen belüli kommunikációról, én azt javasolnám. Úgy néz ki szerintem, hogy a pocaklakó egy kicsit több figyelmet akar tőled. (elvenni a hasmarstól). Viszketéssel jelez.
Hát, konkrétan én is így tanultam meg, hogy X és Y kaját nem lehet ennem. Én is azonnal begörcsölök. És sosem elsőre tanultam meg, a biztonság kedvéért még egyszer kipróbáltam, hogy tuti tudjam, hogy igen, nagy szenvedés az ára!!! Én nem ehetek: estére semmi nehezet. Albival megbeszéltük, hogy napközben lehet gomba, csak estére nem!

, egész nap semmi savanyú, szénsavas, belsőség (máj, brühühühü), hagyma és semmi csípős, sőt semmi, aminek intenzívebb az íze. A múltkor csináltam indiait, de egyeltalán nem erősen, az ízek is épp csak lightosan voltak felismerhetőek. 2 kanál után 1 órát görcsöltem. Szóval Bercinek a nem, az NEM. Az még csak 2 kanál sem…
Kispatak, kitartás, a másik melóhoz meg mennek a drukkok!
Sajti, remélem az álmod a következő babánkra vonatkozik

) Úgy legyen, hogy Andival és Zsuzsóval nézegetjük együtt a következő kört

Mondjuk lehet, hogy a tükörtojástól nem leszünk még terhesek?
Bármit lehet a kutyuknak
1050-es oldal IR szaktanácsadás, fel is írtam
Én meg múltkor a 1020-on regéltem a BMC-ről
Ha bárki szeretne összefoglalót írni bármiről, nyugodtan tegye, elrakjuk a számát az újjaknak!
GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!!!
Gigi, ha megtudják, hogy jársz reprodukciós eljárásra, akkor már nem kötik meg veled, mert nagyobb a kockázata a műtéteknek, a koraszülésnek, az ikreknek…
Aki még előtte van, annak érdemes megkötnie, mert minden után elég szépen penget a biztosító
Zsuzsó, f11-ig van vérvétel, utána már el is mennek, nincsennek ott, úgyhogy siess majd

Ha sokan vannak a recin, menj előre…