A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hahó ki merre?

BMC, munka, alvás éjjeli müszak után - no én itt vagyok.

Kubukám: azért néha aludj is! Jó, hogy meglett az a fránya sz-ros elem. Marci már bölibne, jó ott neki és nektek is könnyebb. Juppé. Apa állás? Nekem sehol semmi, 1 van függőben, de most bevettem a lesz@rom tablettát, majd lesz valahogy. Kösz högy gondolsz rá te is.

Andi: neked is. Elhiszem, hogy meg akarsz kimélni a rossztól, mi volt ott olyan borzalmas? De te már gondolj a manócskára, de édi lehet ott benn.

Judit. okosan fogsz dönteni, meglátod, remélem több döntésre nem kényszerülsz.

Mai látogatók mit csináltok BMC-ben.

Navi: hogy vagy mostanság?

Sajti. ismét eltüntél csajszi!

Mieza: mikor térsz vissza sörpartyról?

Eszter: mi van Macsekkal, hol lehet képet nézni?????

Na én most lelép házimunkára

üdv kispatak
Vendég

Örülök hogy kijött Marcusból az elem. Jó sokat szenvedtetek vele.

Jó pár napi éjszakázás után MA KIJÖTT BARBUS MÁSODIK FOGA! Már nem jegylyukasztó a drágám.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt Mindenkinek!

Kubu!
Örülök,h kicsi fiad túl van a dolgon!!
Hajrá mára fodrász,kozmi!!!!! :wink:

Kispatak!
Te megjártad már a BMC-t??? :shock:
vikus82

Helló!

Kispatak!
Még sehol nem lehet képeket nézegetni...majd Macs tesz fel biztosan, ha lesz annyi ideje.
Jól vannak :D
Balázs: nagy huncut a kis Maszat :D egyre több tejcsit kap, sokat kakil :lol: , már elhagyták az antibiotikumot is nála! hamarosan a hízlaldába engedik!!! :D tegnap volt 1560 gramm
Kitti: megkezdték a gyógyszeres kezelést a Botallo vezeték bezárására, antibiotikumot nála is pihentetik. Alakul a kisasszony! Már a nagy fogyása után ő is elkezdett gyarapodni, tegnap volt 860 gramm! Folyamatosan nézegetik és próbálgatják neki a tejcsit is majd. Most első az egészsége, és utána jön csak a hízlalda neki is!
Ha lesz hely a postintenzíven és nem kell a hely másik babóknak, akkor megengedik Macséknak, hogy Balázs bevárja Kittit és majd egyszerre kerüljenek át a hízlalda kórházba!
Macs is jól van, szoknia kell az éjszakai keléseket.
Sajnos ő is szembesült azzal, hogy pocsék pocak nélkül és baba nélkül haza menni a szülés után, de hála Istennek, náluk hamarosan haza kerülnek majd a Picúrkák :D
Járnak be délutánonként a Picikhez és hozza nekik a lefejt tejcsit!

Csajok!
Mi is nagyon nagyon bízunk benne, hogy akkor, ott az adott pillanatban lesz legalább annyi egészséges és mozgó jó spermium, amennyi kell a petécskéknek!
Mondtam tegnap Lacnak, hogy hagyja az egészet a csudába, nem kell minden sz@rt beszednie, egye a C és E vitamint, megpróbáljuk a zellert és a fügét is, azt mondják a természet-okosok, hogy az jó lehet ilyenkor :D beszedi a gyogyót, amit Tanár Úr adott neki és kész! Majd ott, akkor sikerülni fog!
Szegényt annyira sajnáltam tegnap. Nagyon nagyon nagyon maga alatt volt. Minden hülyeséget végigpörgetett az agyán mire hazaértem...hogy váljunk el és ketressek valakit akinek van spermája,... a szívem szakadt meg érte!!! Olyan volt mint egy elesett babuci... most is sírok, ha rá gondolok...és nem tudtam neki segíteni :cry: :cry: :cry:
De hála Istennek úgy feküdtünk le, hogy megértettem vele, hogy nekem ő kell és nem más sokmillió spermával! Nekem ő a donor, akitől a babáink lesznek! :) És természetesen harcolunk tovább és meg fogjuk csinálni!
Kitaláltam, hogy közvetlenül a punkció előtti hétvégén elutazunk 3napra oda, ahol az esküvőnk is volt és kikapcsolódunk! Asszem nagyon nagy stressz neki ez a mintaadás is... mindig olyan nehezen sikerül :(
De majd most a punkció napján sikerülni fog és kész!!! :)

na melózom picit, aztán igyekszem jönni később!

Kubu!
nagyon nagyon örülök, hogy rendben van Marcus!!!!! :D :D :D
és hozd vissza a tejedet! Sikerülni fog!!!!! :)

puszi

eszter82
Budapest

Kisbeeka!
a sex a legjobb azzal elő csalogatod maryt :wink:

Eszter!
annyira sajnálom,de biztos a stressz volt a ludas!!!! :( :( :(
nyugodjatok meg,és akkor jobb lesz! :(
vikus82

Sziasztok!

Erősítsetek meg légyszi!:)
Most kell mennem gyogyót iratni.Ma jött meg, akkor holnap már (2.nap)mehetek dokihoz,ugye??

Kép
Kép
missancsi

Eszter:
Úgy elpityeredtem a soraidon!! :( :(
De nagyon jól, nagyon okosan csináljátok!!!!!! Jó lesz előtte az a pár nap, biztos vagyok benne!!! És addig is amennyire lehetséges a mai világban, próbáljatok meg minél nyugodtabb hétköznapokat élni!!!
És mondd meg Lac-nak, hogy mivel már sikerült "belőletek" kettőtökből összehozni bébiket ezelőtt, ez ezután is már csak így lesz, úgyhogy ne is apelláljon arra, hogy ilyen könnyen szabadulhat.... :wink:
A három kis Angyalotok fog küldeni Nektek 1 kisbabát!!!! Ez így fog történni!!!
andrea-1

Eszter!
megrikattál! :cry: de úgyis happy end lesz a vége! :wink:

Andrea!
Gratuláltam már Neked az "Albérlődhöz"?! :D
vikus82

Szia Andi!
Megkaptam az üzidet!ÚÚÚÚGY örülök!Gratula-gratula mégegyszer!
A környezetemben már mindenki tud rólatok!:)

Kép
Kép
missancsi

Ancsi!!
IGEN!!!!!!!!!!!!! 2-3. napon kell menni... az a lényeg, hogy a 3. napig menj.. szóval a holnap is jó!! :)
Király...!! Indul a mandula! :)

Kispatak:
Kérdezted, hogy mi a gáz itt bent.... Hát nekem a munkával soha nem volt bajom, sőt, az a fajta hülye vagyok, aki annak örül, ha bőven van, mert úgy jobban tellik az idő, mint ha alibiznem kellene és értelmesen tudom legalább eltölteni a napom. :P ..
Ehhez képest olyan helyzetben vagyok, hogy a részlegünkön 2-en vagyunk adiminisztratív beosztásban. A másik nő akivel a főnök már sokkal régebb óta dolgozik, "maga alá kotort" majd mindent. Én próbáltam egy jó db-ig, hogy minden nap bementem, miután végeztem a saját dolgommal, hogy tudok-e segíteni.. Általában nemleges volt a válasz... Ez így elég gáz a szitu, mert közben láttam hogy mi van ott. De egy idő után már szerntem mindenki úgy lenne vele, hogy ha nem.. hát akkor nem.... Szóval ez a dolog egyik része, de ezt megoldottam máshogy mert másoknak, bizonyos munkafázisaiba próbálok besegíteni, amikor épp üres órám van... :)
Viszont volt olyan szitu, hogy elég húzós fizikális meló - töménytelen mennyiség aktamozgatás volt, és azt stimuk alatt én értelemszerűen nem csináltam (a főnök is ellenezte!!!)... ezen persze a kolleganő sértődött be, hogy még azt is neki kell csinálni!!! Na ezt a részét viszont pont leszartam...
Csak az a baj, hogy a másik nő viszont mindenkinek előadja a Mártírok útját, hogy ő mennyit dolgozik... és hát visszajutott hogy engem szapul közben... Na, ez a dolog egyik része... Főnökkel ezügyben nem igazán lehet beszélni.. úgyhogy már nem is próbáltam az utóbbi időben, úgy voltam vele, hogy mivel lombikosként 38 felett melőhelyet nem igazán tudok váltani, így a túlélésre gyúrok...... :shock: SZóval ez az egyik ok, hogy nem szeressek itt lenni... :)
A másik, az a menthetetlenül szar, ellenségeskedő, áskálódó, hányingerkeltő légkör, ami itt van... Ezt nem is részletezném, annyira pitiáner, normál értékrenddel bíró emberhez nem méltó állapot.. Aki volt ilyenben sajna tudja.. aki nem.. hát ne is tudja meg, azt kívánom!!!!
Azt hiszem ezzel nagyjából sikerült lefestenem az itteni helyzetet... szóval ellenségnek se ajánlom.. :shock: :shock: :oops: :shock:
andrea-1

Sziasztok!

Most csak gyorsan, mert mára bejelentkeztek anyósék látogatni, kicsit össze kell dobnom a lakást.

Eszter drága,
hát én is bőgtem rajtatok egy sort...de nagyon értem Lac dilemmáját, nekem is sokszor megfordul a fejemben, hogy bár nálunk mindkettőnkkel baj van, de egy fiatalabb, egészségesebb csajszival lehetne gyereke, nekem meg már úgyis van kettő :oops: :oops: :oops:
Persze aztán én is összekapom magam és csináljuk tovább, mert lesz nekünk KÖZÖS gyerekünk, úgy ahogy nektek is!!!

Nem próbálnátok meg otthonról vinni a mintát? Nálunk eddig az a tapasztalat, hogy ketten jobb eredményt tudunk összedobni, mert énapa is iszonyú stresszes tud lenni.
Persze punkció előtt téged Erzsike nem fog kiengedni a szobából, tehát ott nincs páros gyakorlat (mi arra számítottunk most, aztán nagy pofáraesés volt :roll: )

Kubu,
ma anyósék után én is fodrizok, hogy holnap csinianyu pociba költözzenek a lurkók :wink:

Ancsi,
igen, holnap mehetsz a gyogyóért!

Viki,
hurrá két fog :) Alig várom hogy lássam a talin!!!

Jövök még, nem marad ki senki, csak feldobom a kaját meg megsétáltatom a porszívót a nappaliban (a többi szobát majd jól becsukom, ott ne nézzenek szét :roll: )

Kép
judit0713

Eszter: én is könnyezek most Miattatok...!
Azt hiszem borzasztó lenne,ha az én párom szembesülne ezzel a problémával...,gondolom ő is hasonlóan reagált volna. :?

Ez nagyon rosszul érinti a férfiakat,úgymond a férfiasságukat kérdőjelezi meg számukra.

Szerintem rendbe fog jönni a csodabogyók nélkül is,és ha odáig juttok,hogy mintát kell adni,menj be vele,hátha nem érzi magát olyan rosszul ott...!
Nekünk is ajánlották,de szerencsére páromnak nincsenek ilyen gondjai,meglepően rövid ideig kellett csak várnom rá... :roll:

Talán engedik otthonról is hozni a mintát,nem?
Vendég

Lányok,Mary még mindig sehol...

Hancúr kimaradt éjjel,nekem már nagyon rossz a közérzetem,hogy meg fog jönni,napok óta elejtek/elrontok mindent...,csak épp a bládi nem köszönt be...

Este ültem vagy 15-20 percet forró vízben,aztán melegítőpárna...
Most folyt.köv. Aviva,az azt ígéri az egyik gyakorlatnál,hogy ha azt negyed órán át csinálom,akkor garantált siker...
Kérdés,hogy hányszor negyed óra :? :roll: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Úgyhogy drukkoljatok továbbra is,hogy még dél előtt meglátogasson Mary!!
Ma már a 29. napon vagyok,előző 31 napra jött meg :?
Tegnap már az üzletünket végigporszívóztam (1 órás munka...),dobozokat cipeltem,de ez se hozta meg a kívánt eredményt...
Vendég

Ja,és ha már magammal beszélgetek: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kipróbáltam a mosódiót :)
Már nem emlékszem,kinek ígértem,hogy megírom a tapasztalatot.

Szóval,nekem teljesen jól kimosott,először használtam hozzá öblítőt,de így még nem teljesen öko,így másodjára illóolajjal illatosítottam,és nekem megfelelt így is :)
Amolyan tisztaság-illata van a mosott ruháknak,és bár nem mosta ki a cipőbélésem által megszínezett zoknikat,ezen nem csodálkozom,mert "azénarielemmel" se jött ki SOHA...
Sőőőt,Tomi és P.Gold se hozta ki soha... De még a folttisztítók sem...

Szóval,amennyire a mosóporok kimosnak,annyira a mosódió is :)
De legalább erre nem leszek allergiás :D

Ja,és készítettem belőle fertőtlenítő tisztítószert,aminek épp olyan az illata,mint a Domestos-nak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Köszi csajok!

Ha minden igaz, akkor a következő minta adás már élesbe megy majd... és akkor én még éppen aludni fogok (punkció), így nem valószínű, hogy együtt hoznánk össze...

Meg mi annak idején legelső alkalommal együtt kezdtünk bele a dologba...de mit mondjak...nagyon elkezdtünk röhögni, mert én persze mindenre előadtam, hogy Cirmi! Ne nyúlj hozzá! Hozzá ne érj! Ki tudja ki volt előtted és mit csinált... szóval nem voltam nagy segítség... :lol: :lol: :lol: így kimentem és meghagytam neki ezt a "remek feladatot". Egyszerűen annyira röhögtünk mikor ott voltam, hogy nem lehetett arra koncentrálni ami a feladat volt :?

Otthonról...hmmm... nem is tudom...nekünk kb 1 óra az út a BMC-ig. Annyi idő alatt nem tudom mennyi hal el... és hát nekünk a jó eredmény sem úgy jó, hogy 20 milla, hanem max 2 milla volt a rekord tavaly, de az sem mind jó! Csak annyit találtak benne, amennyire épp szükség volt! Adja az ég, hogy most is így legyen! Nagyon elégedettek leszünk ha 17 szuper sperma lesz benne!!! :)

És pocsék volt, hogy tegnap először szaladt át az agyunkon, hogy mi van ha tényleg nem sikerül??? akkor mihez kezdünk???? De valahogy nem gondolom hogy így lenne!!!! Sikerülnie kell, mert tudom, hogy lesznek babáink!
És most azért az is átszaladt gondolatban, hogy vajon megengedhetjük-e magunknak azt a luxust, hogy 1 babóval próbálkozzunk? mert ahogy telik az idő, lehet hogy egyre rosszabb lesz az eredmény és ha nem sikerülne most, akkor lehet hogy legközelebb még ennyi esélyünk sem lesz! :( :( :(
Mondjuk alapból az első pillanattól úgy kezelem a kérdést, hogy 2 babával kell megpróbálnunk, aztán majd egy vagy két gyerkőc lesz belőle... a három kizárt! Orvosilag is azt mondták, hogy ennyire nem lehetünk pechesek, hogy kétszer megismétlődjön ugyanaz!

...olyan furán vagyunk emiatt... örülünk a kezdésnek, de valahogy beárnyékolja az aggodalom emiatt... feszültség van bennünk, hogy sikerüljön!
Ma esti programnak kitűztem a Titok film nézését! Hátha az kell nekünk a relax állapothoz. Megpróbálunk úgy gondolni az egészre, hogy majd akkor és ott sikerül, addig meg nem parázunk rajta...
De minden gondolatom vége ugyanaz: csak legyen rendben minden és sikerüljön!

Tudjátok, ezek azok a falak amiket meg kell másznunk okosan...és egyre többen vannak. Március óta, mióta szültem a 23-24. hét volt a para időszak, amin nagyon szeretnénk túljutni. Aztán a legutóbbi biokémiai terhességgel bejött ez a veszélyzóna is a tudatomba, hogy tök jó, ha a Hcg szerint baba van, de remélhetőleg az uh-n is ott lesz és majd a szívhang uh is rendben megy... Most meg még egy újabb aggódni való bekerült a rendszerbe: lesz-e egyáltalán mivel megtermékenyíteni a petesejteket???
Nem szeretnék folyton görcsben lenni! Ugyanolyan lazán felfogós, pozitív és gondmentes terhességet szeretnék, amilyen az első is volt, hogy mindent csak és kizárólag pozitívan láttam, és még a szülés pillanatában is a jó dolgokba kapaszkodtam!
Remélem szombatig, mire az első szurit kell bökni, sikerül az agyamat átkattintani és tudat alatt sem fogok félni! Ha én meg tudom csinálni, akkor Lac is könyebben fogja megcsinálni az előttünk álló dolgokat!!!
SIKERÜLNIE kell!!!!!!!

Bocsánat, hogy ennyit írtam és csak erről a mi nyűgünkről, de annyira kiakaszt egyelőre :(

kivégzem végre ezt a nyavalyás kupacot itt magam előtt és jövök!

eszter82
Budapest

Béku!

Max 2-szer 15 perc Avivával hozd össze ezt a Mary dolgot!!! :D
Menni fog!!!!!!!! Tornázzál!!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter: teljesen megértelek.. Átérezni nem tudom-szerencsére...,csak a biokémiai terhességet,ami nekünk is reményt adott,aztán meg minden elveszett...
De legalább az élet bebizonyította,hogy igenis LEHET nekünk is babánk,és én ezzel meg is nyugodtam.
Szerettem volna,ha valóban áprilisban már hárman lettünk volna,de pillanatnyilag az is boldogsággal tölt el,hogy képesek vagyunk rá!

Tudom,hogy ez Nektek sovány vígasz,de mivel olyan csodákra voltatok már képesek,nem szabad itt megállni,küzdenetek kell!!

Te is nagyon jól tudod,hogy a legtöbb nő életében vannak ilyen elindult-aztán elhalt terhességek,és ha nem nézegetnénk állandóan tesztekkel a testünk működését,akkor nem is vennénk észre,csak azt,hogy picit "késett"...
Szóval attól még,mert lombikosok vagyunk,szerintem nem szabad ezt olyan kudarcként megélni.

Páromnak tökéletesek az eredményei,nekem borzasztóak,és mégis,Sz el volt ájulva,hogy elsőre megtapadt...

Próbáljatok kicsit kiszakadni ebből a dologból,menjetek moziba, romantikus vacsira!
Elsődleges,hogy a kapcsolatotok tökéletes legyen,ne maradjon bennetek tüske,mindent mondjatok el egymásnak,beszéljétek át, és utána már csak a jövőre koncentráljatok!
Tervezgessetek POZITÍV dolgokat,élvezzétek az életet,mert az évek is csak mennek,és ápolni kell a kapcsolatot! :)

Ne haragudj,ha össze-vissza írok,de nehéz másoknak tanácsot adni,én csak magamból indulok ki :)

Egy pillanatig nem kételkedek abban,hogy lesz babátok,nem is sokára!
Nem vagyok boszorkány,de TUDOM. :)
Vendég

Torna is megvolt,még mindig semmi,de a combomban jó kis izomlázam lesz,az már tuti :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

sziasztok csajok,
most nem tudok melóban visszaolvasni, csak gyors bepillantás!

6mm-es petezsákot látott Sz.ügynök :-D :-D és a biológus is bent volt, pedig úgy tudtam csak lombiknál jön, egyszerre gratuláltak. :-D újabb UH két hét múlva, remélem lesz szívhang!

köszi mindenkinek aki már eddig is velünk együtt drukkolt!!!
puszi mindenkinek, este visszaolvasok.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Köszi Lányok a kérdést... megvagyok... most éppen jól!
Holnap megyek hasi uh-ra, megnézik az epémet, mert nagyon sanszos, h. emiatt viszketek :( Kalciummal kibírható a nap + este egy fél nyugtatóval még aludni is tudok, sajna enélkül csak vakarózom órákon át :roll:
Lehet epekő, de lehet, h. a Nyunyóka nyomja a májat (uccsó uh-on be is támasztotta kis lábikójával) és az epevezetéket, ami "megtört" v. egyszerűen a méhem akadályozza az epe ürülését. Talán holnap okosabb leszek! :roll:

Eszter, nagyon szorítok, h. le tudd tenni a negatív gondolatokat és érzéseket! Ez a legnehezebb, tudom! :roll: Próbáljatok addig lazítani és nem ezen agyalni!

Kubu, na de jó, egy kis kényeztetés! :wink:

Andi, kíváncsi leszek mit szól a kiselőadáshoz Anutád :D
Húúú, te ilyen szar helyen dolgozol? Hát nekem volt részem benne, h. fúrtak, ahol csak lehet és olyan dolgokat találtak ki rólam, h. el sem akartam hinni :shock: Ezzel főleg az volt a gond, h. az első melóhelyemen történt... azóta azért jobb volt a helyzet, viszont ez meghatározta a hozzáállásomat a többi melóhelyhez is :roll:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsuzsó, gratulálok!!!! :D

Kép
Kép
navared
Szfvár

Zsuzsó: ÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓRIÁSI GRATULA!!!! :D :D :D
Eddig is tudtuk,de így most olyan jó olvasni,hogy megerősítették!! :)

Csodálatos lehet! :)
És ma már másodszor pityergek... :oops: :D :D

Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép Kép
Vendég

Kedves druszám Zsuzsi!!

Nagyon drukkoltam neked igy csendben!! Nagyon-nagyon jó egészséget kivánok nektek!!
És ha gondolod idönként átnézhetnél a babát várunk fórumra ha bármi segitségre lenne szükséged!! Igaz ott már mindenki megszült de jó kis banda van ott is mint itt.
Mégegyszer sok puszi!!

Ezt a mosolyt a kisfiam küldi nektek!! Kép

Kép
Kép
colin

Zsuzsó!!!
Én is ott örülök és gratulálok Nektek a Báku által feltett drukker csapatban :D
én vagyok minden második piros :D

eszter82
Budapest

Hú Zsuzsó, ugye milyen jó látni a kis Frodót??? :) Képet kaptál Róla? Én aznap vagy 100-szor biztos megnéztem, olyan hihetetlen volt....

Navi: Ma megyünk Anutához... arany szívem, még ma is rákérdezett, hogy mikor is kezdődik pontosan (a lombik)..merthogy Ő már most izgul értünk..... és mikor megyek a régi/új körzetihez?? ÁÁÁ mondom ráér még, majd hónap második felében.... :D :D :D :D :D :D :D Szóval ma azért azt a fejet, mikor tudatosul benne.... húúúúúú... :)
andrea-1

Eszter: én meg a zöld vagyok a csapatban :D
ha már Breki ;) :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: nagyon várom a beszámolódat!!! :)
Mivel anyum végigdrukkolta velünk a lombikot,sőőőőt,nem egyszer ragaszkodott hozzá,hogy elvihessen minket,ezért nehéz lenne meglepetést szerezni...

Én imádom az anyukámat,és abban a szerencsés helyzetben vagyok,hogy párom is imádja,és ez kölcsönös,így aztán vele a legnagyobb örömmel osztjuk meg rendszeresen a gondolatainkat :)

És ahogy írtam,ő előbb fogja látni rajtam,ha sikerült,mint a dokik vagy a teszt... :D

De terveink szerint Karácsonyra a család közösen kap majd egy kis ajándékot,amivel tudatjuk velük a nagy hírt... :D
Nekünk minden évben Karácsonykor az egész család együtt van,azaz a tesóimmal,szüleimmel,nagynénémékkel,és unokatesóimmal arról az ágról :)

Mindannyian ajánlották a segítségüket (akár anyagi...),mikor megtudták a lombikot,úgyhogy nálunk nagy az egyetértés,és a drukk :)
persze emiatt picit a nyomás is,hogy mindenki tudni szeretné,de anyumat kérdezik,így legalább nem engem hívogat mindenki :D :D :D
Vendég

SZiasztoik!

Prágából vissza és olvasok mindent! Még egyszer megyünk novemberben és utána szerintem fél évig csak ők jönnek :D Az utat nagyon rosszul bírtam, konkrétan 6 órán át fájt a gerincem és Berci úgy rugdosott, mintha az élete múlt volna rajta. Ami jó, hogy így viszont egész éjjel aludtunk halál fáradtan mind a ketten! :D
Ami tutti, hogy már elég nagy vagyok egy ilyen gyors hétvégéhez, nem is nagyon bírtam, iszonyúan elfárasztott. Legközelebb több napra megyünk és széthúzzuk.
Nem is írtam a cukromat végül: 5.4 (terhesség előtt a 2pontos 4,7 volt)
Nem tudom, hogy pontosan mi van ilyenkor, hogy inzulint nem néznek, csak cukrot. De a doki azt mondta, hogy minden rendben, az inzulinszint ilyenkor már nem lényeg, csak a teherbeesés és a vetélés miatt fontos.

Maccs, annyira örülök a jóhíreknek! Ügyik a kicsik, hajrá így tovább :D

Zsuzsó híreket vártam nagyon pénteken telefonra és meg is kaptam! Hajrá-hurrá, így tovább! Meg is könnyeztem ám az sms-t :D

Zsuzska, nagy ölelés és fel a fejjel, lesz ez még jobb, hidd el.

Judit, mennek a hatalmas drukkok, tessék Zsuzsó példáját követni!!!
Ha gondolod, hozd el a fórumtalira és akkor itt fogunk másolgatni mindenkinek mindent amit csak szeretne. Hozzatok üres dvd-t. Én letöltöttem egy csomó babazenét :D
Szerinte jó döntés a kettő, ha így érzed! Szupper hírek egyébként!!! (Én nem vállalnám a 3at.)

Markusz, gyorsan haza és legközelebb ne egyél semmi ilyesmit :D

Andrea, hatalmas hurrá!!!

Wikka, nagy-nagy ölelés! A következőnél már jobban fogja venni a szervezeted és jobban is tudják, hogy mi kell neked, mire hogyan reagálsz…

Navi, jobbulást, remélem már csaknem rendben vagy!
Szerintem nem elborult elmélet. Van egy könyv a méhen belüli kommunikációról, én azt javasolnám. Úgy néz ki szerintem, hogy a pocaklakó egy kicsit több figyelmet akar tőled. (elvenni a hasmarstól). Viszketéssel jelez.
Hát, konkrétan én is így tanultam meg, hogy X és Y kaját nem lehet ennem. Én is azonnal begörcsölök. És sosem elsőre tanultam meg, a biztonság kedvéért még egyszer kipróbáltam, hogy tuti tudjam, hogy igen, nagy szenvedés az ára!!! Én nem ehetek: estére semmi nehezet. Albival megbeszéltük, hogy napközben lehet gomba, csak estére nem! :D , egész nap semmi savanyú, szénsavas, belsőség (máj, brühühühü), hagyma és semmi csípős, sőt semmi, aminek intenzívebb az íze. A múltkor csináltam indiait, de egyeltalán nem erősen, az ízek is épp csak lightosan voltak felismerhetőek. 2 kanál után 1 órát görcsöltem. Szóval Bercinek a nem, az NEM. Az még csak 2 kanál sem…

Kispatak, kitartás, a másik melóhoz meg mennek a drukkok!

Sajti, remélem az álmod a következő babánkra vonatkozik :D ) Úgy legyen, hogy Andival és Zsuzsóval nézegetjük együtt a következő kört :D Mondjuk lehet, hogy a tükörtojástól nem leszünk még terhesek?
Bármit lehet a kutyuknak :D
1050-es oldal IR szaktanácsadás, fel is írtam :D
Én meg múltkor a 1020-on regéltem a BMC-ről :D
Ha bárki szeretne összefoglalót írni bármiről, nyugodtan tegye, elrakjuk a számát az újjaknak!
GYÓGYULJ MEG MIELŐBB!!!

Gigi, ha megtudják, hogy jársz reprodukciós eljárásra, akkor már nem kötik meg veled, mert nagyobb a kockázata a műtéteknek, a koraszülésnek, az ikreknek…
Aki még előtte van, annak érdemes megkötnie, mert minden után elég szépen penget a biztosító :D

Zsuzsó, f11-ig van vérvétel, utána már el is mennek, nincsennek ott, úgyhogy siess majd :D Ha sokan vannak a recin, menj előre…

Kép
mieza

Mieza: üdv itthon :D

Azért valld be,mindamellett,hogy Bercike akármikor is rugdos,jóóó érzés ez a fajta kommunikáció :D :D :lol: :lol: :lol:

Hihetetlen,hogy telik az idő,és már 22 hetes a kis bogyód!! :D

Szerintem nyugodtan engedd nekik,hogy most már ők látogassanak :lol: :lol: :lol: :lol:

Nem lehetett könnyű így az út,de most majd jól rápihensz :)
Vendég

Zsuzsó,
milliónyi cupp !!!!!! nagyon boldog vagyok, pityergek picikét jó ? :-)))))

jövök később, most a méhem tombol, nem valami kellemes, ledőlök picikét pinky kétszuritéppenmegkapottkiscicámmal

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kubus: remélem azért jól vagy!!
Havi dolog,vagy más miatt tombol a méhed?? :shock: :shock:

:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Hajrá Zsuzsó, most olvastam :) Mi ilyenkor adtunk a biológusnak és Sznek is egy kis "köszönöm" ajeszt. Megérdemelték :)
Hurrá!!! Meddig dolgozol?

Eszter, a stressz a spermik legnagyobb ellensége. Mindenképp pihenés és szeretet és akkor meg lesz a legjobb eredmény. És a párod semmiképp se stresszeljen ezen!!!

Andrea, majd gyere és mesélj!!!

Békus, igen, csak rugdosson, mindent kibírok, csak itt legyen egészségesen :)

Kép
mieza

Na itt vagyok újra!
Mire kész lettem a takarítással telefonált a sógornőm, hogy fertőző beteg, így nem jönnek anyósék, mivel tegnap nála voltak :roll:
Sebaj, tiszta lakás várja a babszemeket holnap :)
Úgy döntöttem, véglegesen, hogy ketten lesznek a pociba visszapakolva, aztán majd ők eldöntik hogy mind a ketten most szeretnének minket, vagy csak egyikük.
Mindenesetre lesz jó sok fagyi-utánpótlás, ha esetleg még kellene kistesó :oops:

Mieza,
jó hogy itt vagy újra!
Csuda ez az Albi kontra kaja történet! De tök jó, hogy figyeled mit reagál és úgy változtatsz!
Utazást szerintem is vedd most már lájtosabbra, majd jön a család látogatni :wink:

Zsuzsó drága,
úúúúgy örülök nektek! Eddig is ott volt a tudat, hogy hurrá, sikerült, de most még sokkal boldogabb vagyok ahogy olvasom a jóóóó híreket!

Navi,
szegénykém, úgy tűnik az utolsó hetek nem múlnak el esemény nélkül!
Viszketésűzőt küldök itt :arrow: :arrow: :arrow:

Andikám,
este gyere ám a storyval, nagyon várom hogy reagál anyud!

Eszter,
ha van Titok könyved, érdemes belőle reggel-este találomra egy-két oldalt elolvasni! Engem mindig megerősít a hitemben, hogy lesz babánk!
Ha nincs meg, szívesen átküldöm pdf-ben, csak írj e-mail címet!
SIKERÜLNI FOG, mert megérdemlitek, és ezt, bárki is legyen odafenn (Isten, Univerzum, Sors) látja!

Kép
judit0713

Eszter:
Most jut eszembe.... a fagyislombikkor én is tanulmányoztam ezt a Titok-dolgot :).... akkor ugye az nem sikerált....talán később ülepedett le a dolog??? Szóval jó ötlet, nézzétek meg... olvassátok!!! :)
andrea-1

A Titok mindenképpen működik,és ugyebár az idő nem számít,így lehetséges,hogy később lesz meg az eredménye :)

Nekem sokmindenben segített már,sajnos az utóbbi 2 hónapban nem tudtam semmire se koncentrálni,így most nem tudom segítségül hívni :?
Vendég

Már odáig süllyedtem,hogy mivel rövid nincs itthon,csokilikőrt vettem magamhoz :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De még mindig semmi :lol: :lol:
Pedig most nem bánnám,ha elöntene :D
Azt még ugyi számolhatom mára?? :roll:
Vendég

:lol: :lol: :lol: :lol: Béku!
Ne haragudj, hogy ezt írom, de annyira aranyos ahogyan küzdesz Maryért :D
Nyomasd a csokilikőrt :D buli vaaaaaan :D :D :D
Én nem csinálok nagy francot ebből a mikor jön meg dologból...ha tök este (10-11), akkor az másnap, de amúgy este 8-9 előtt én aznapinak számolom, mikor jelentkezik :D
pezsgőd sincs? hátha a buborékok kilökik Blody-t :D

Mieza!

Jajj de jó hogy itthon :D
Kérdezni akartam, hogy ez a tali dolog hogy van tervbe véve?
Ha jól látom, kimondatlanul is mindenki az okt. 23-ra készül :D
Hánytól lesz??? (mert én aznap megyek reggel/délelőtt UH-ra, vv-re, de utána szívesen csatlakoznék)
Férjek is, vagy csaj/baba/babáscsaj-buli lesz?
És mit vigyünk?
És nálam van az osztálypénz!!!!! Azt befektethetnénk - gondolom - valami kis alapként!!! Üccsi, rágcsi, süti, ... valami! Szóval írd meg hogy hogyan szeretnéd!
Tök jó hogy már 22. hét :D nagyon szalad az idő!!! és hogy rúgdal :D ez olyan jóóóóóó! énisénisénisénisénis!

Lányok!
Értve! Már nem is stresszelünk!
Lac bevette ma reggel a leszarom pirulát (úgy egy dobozzal egyszerre :D )! Mától semmin nem agonizálunk, nem görcsölünk! Minden úgy van ahogy lennie kell! És akkor is jó lesz majd az eredmény a punkció napján :D

Judit!
Sajna nincs Titok könyvem és filmem sem :( pedig úgy emlékeztem hogy letöltöttük már valamikor régen... de nem :( :( :(
Valakinek nincs meg ide feltehető módon a film?
Este az otthoni gépre úgy lekarmantanám!!!!! :D
Lac nem találta meg, pedig egész reggel óta azt vadássza!

Judit!
Azért küldöm a pü-t, hogy mi a mail címem :D kösziiiii :D

Valaki tud olyan boltot, ahol meg lehet venni?
Mert én az az időgépbe beragadt darab vagyok aki könyvből jobban szeret olvasni, mint monitorról. Annyira vizuál agyam van, hogy nekem kell a kézzel foghatóság és visszalapozgathaság!!! :roll:

megint dolgozom egy picit!
Már csak 6 elintézni valóm van és elfogy ez a fránya kupac! :D

eszter82
Budapest

Csajok!

Ez a könyv az???

A Titok - the Secret (Rhonda Byrne)

eszter82
Budapest

Eszter: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

megmondom őszintén,csak azért,mert ki van számolva,hogy ha még most megjönne (mindjárt megnézem pontosan,meddig jó),akkor a lombikkal eredményhirdetéssel együtt végzek még novemberben,mert ugyebár azzal a "feltétellel" enged el a főnököm,ha decemberre visszajövök dolgozni.

Amúgy nem érdekelne Mary,de fura,hogy a majdnem-baba óta késeget Mary,addig 28 naponta látogatott...
Vendég

Eszter: igen,ez az a könyv!!! :D
Vendég

Lányok,Judit már írta nekem,hogy neki hogyan volt az antagonista,de megírná más is,hogy kb. mi hanyadik napon volt (fogamzásgátló után),hogy nagyjából tudjak kalkulálni! :)

Tudom,hogy egyénfüggő is,de legalább kb. jó lenne tudni...

Úgyhogy légyszi,akik fogamzásgátló után rövid protokollosok voltak,írják meg nekem,hogy hogy alakult :)

Köszi!! :D
Vendég

Ja,és Eszter: pezsgőm nincs sajna :lol: :lol: :lol:
azaz most nézem,van egy jobbfajta a szekrény tetején,de az inkább ünneplésre való :lol: :lol: :lol:

Egy bor ugyan van mellette,no de egyedül borozgatni itthon?? :D

Amúgy én sosem iszom,úgyhogy még belegondolni is nehéz,hogy itthon iszogassak :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!
A babásból dugtam át az orrom!
Azért olvaslak Titeket is (ezt mindig megírom, ha jövök), és drukkolok, hogy mielőbb mindenki kövessen bennünket!
Lenne egy kérdésem (vagyis több), főleg a Konc Tanár Úrhoz járókhoz:mégpedig: hétfőn lesz a Tanár Úr?
Másik: telefonálni szerettem volna a BMC-be, de a 458-4580 és 79 végűn sem veszik fel.Tudnátok esetleg infot adni?
Köszi!
Drukk mindenkinek természetesen....

Brigi
Kép
Kép
Kép
brigi33

Békus:
Nekem is antigóné volt..... :wink:
Fogigátlóval kezdtük, azt én a hosszabb ciklusaim miatt nem 21 hanem 24 napig szedtem. Utána, a fogigátló befejezése utáni 6. napon volt jelenésem Sz-nél. Aznap kezdődött a stimu (egyébként az előtte való napon jött meg, úgyhogy mensi szerint a 2. napon voltam). Kaptam Gonalt+Merionalt.. 3-4 nap múlva kellett mennem, meg utána megint pár nap múlva.. és még 1-szer biztos.. Lényeg, hogy a punkció a 13. napon volt egy keddi napon, beülti pedig rá 3 napra, pénteken (16.) napon. Eredményhirdetés pedig 11 nap múlva.
Érdekességként annyi, hogy spontánban nekem a 18. nap körül szokott lenni a PÉ... inszemeknél pedig szintén a 16-18. napon voltak a beavatkozások... Szóval a lombikstimu nálam gyorsított a dolgok menetén..... :-D
De ne aggódj, rendben leszel és ha 1-2 napot csúszol az eredményhirdetéssel, tán csak nem veszi a főnök a fejed... A népek úgyis 5-e körkényén kapnak fizetést, gondolom ezután indul be az évvégi nagy vásárlás-őrület, nem?? :wink:
andrea-1

Andi: köszönöm,nagyon aranyos vagy :)
Hááát,a népek már novemberben is hajnaltól állnak a rács előtt,főleg új akciókor,akkor még nyitni is nehezen tudok,csődülnek befelé :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy meg főleg azokon csodálkozom,akik rendszeresen jönnek,mert nem lehetnek annyira birkák,hogy ne vegyék észre,hogy akkor sincsenek nagyobb kedvezmények,mint évközben folyamatosan.... :roll: :roll: :roll:

úgyhogy ez kiszámíthatatlan,az meg pláne,hogy mikor milyen pénzük van,mert hóvégén is kap valaki fizut,illetve olyankor előkerülnek a félretett 10-20ezresek,ilyenkor mindig nagy pénzekkel jönnek,és érezhető a hónap közepe felé,hogy már elkezdték felváltani a pénzeket :lol: :lol: :lol: :lol:

Na nem untatlak ezzel :D

Még annyi kérdés,hogy amit írtál,hogy hanyadik nap,az a ciklus napjaira vonatkozik,vagy a szurizáshoz képest?
Vendég

A mensi napjaihoz képest... :) 2. napon szuri... 13. napon punkció...de tudod ez mindenkinél változhat, még egyik-másik lombikhoz képest is.... :!: :!: :!:
Amúgy nem szeretném itt osztani az észt Neked, de őszintén, ha már benne vagy a lombikban, és eredményre vársz, mit tud csinálni a főnök???
És arra is gondolj, hogy csomó koraterhességnél kisebb vérzés van, amikor SZIGORÚAN FEKVÉS :!: :!: :!: :!: van elrendelve :( ... Barátnőm pl. sajna így járt, 9. hétig csak doki-fürdés-wc kombóban kelhetett fel.. egyébként fekvés, bébi szerencséjükre egészségesen született...
Nálam Sz-nek az első kérdése volt már amikor a + teszttel mentem és azóta is minden alkalommal azzal kezdi, hogy vérzés van-e????
Szóval oké, hogy megállapodtál a főnökkel, de alakulhat úgy is a sorsod, hogy a megállapodás ellenére meg kell hogy szegd az adott szót... gondolom nem kérdés, hogy hogy tennénk itt mind adott esetben.. Amúgy szerintem a főnököd kicsit kihasználta a helyzetét ezzel a "kompromisszummal".... :shock:
andrea-1

Persze,abszolút igazad van,de ezt ne úgy gondold,hogy aláírtam volna bármit is :)

Megmondtam neki,hogy ami TŐLEM telik,azt megteszem,de mivel bármikor történhet bármi,így 100 %-ra nem ígértem,és még ha megtettem volna,akkor se rángathat ki a kórházból,vagy az ágyamból...

Szóval felkészítettem arra,hogy azért bármi lehet,de rajtam nem múlik,ha a doki elenged,akkor megyek vissza.

Végülis az előzőnél is mehettem volna,még a biokémiai utáni vérzés előtt rákérdeztem Sz-nél,hogy akkor most mehetek vissza dolgozni,vagy mi...,és annyira evidensnek vette,hogy persze...

Megértem én,hogy ha nem marad meg a terhesség,akkor miért is ne dolgoznék,de megmondom őszintén,akkor azért jól jött volna még egy kis pihi... Elvégre már arra készültünk,hogy ott a baba.

Itt meg muszáj azért ápolnom a kapcsolatokat,mert ha bármi (megint :? ) közbejönne,akkor azért nem mindegy,hogyan váltam el tőlük,hisz újra a szemükbe kell néznem...
Sajnos nem irodában vagyok,nem tudok bezárkózni a munkámmal,hisz az én munkám mindannyiunk munkája...
Vendég

Azt is tudják,hogy ha visszajövök,akkor veszélyeztetett terhesként teszem azt,úgyhogy muszáj tekintettel lenniük erre,és ha mégis szemétkednek,erre hivatkozva már ott sem vagyok :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

De amúgyis csak decemberre ígértem vissza magam,januártól pihi :)
Vendég

Sziasztok!

Zsuzsó hatalmas GRATULA!!!

Andi, persze neked is nagyon GRATULÁLOK!!!
Kíváncsi leszek, hogy anyud mit szól majd. Tuti elájul!

Kubu drága, annyira örülök, hogy Marcussal minden rendben. És ti igenis szuper szülők vagytok, nem szabad mást gondolni!
Lizának meg sok puszi a combijára, gondolom nem tetszett neki az oltás.

Eszter, szerintem a stressz miatt volt ez az eredmény, a következő tuti jó lesz már. És az nagy ötlet, hogy elmentek pihizni egy kicsit!
Nagyon-nagyon drukkolunk nektek! És én tudom, hogy sikerülni fog, csak egy kis nyugalom kell neked és Lacnak is.

Judit, 8 szép drágaság, az fantasztikus! Én nem merném kérni a 3-at, félnék, mivel az olyan rizikós, ha tényleg mind a 3 megtapad.

Mieza, szerintem se nagyon kellene ilyen hosszú útra menned már. Én Münchenben voltam 21 hetesen, kicsit fárasztó volt, de még bírtam. Később nem vállalkoztam volna rá.
Lehet hogy tudok menni a talira, még nem tuti, de megpróbálom úgy szervezni a dolgokat. És vihetek a kutyáknak játékot is, mivel van egy-két kicsi kutyának játék amit régen kaptunk, de az enyém nem is használta? (még be is van csomagolva) Meg nézek valami kaját is persze nekik. :)

Nava, remélem a holnapi uh-val tényleg meg tudod, hogy mi a gond! De remélem semmi komoly!!!
És már csak 35 nap, szuper!

Colin, nagyon aranyos Ákos! :lol:

Bocsi, hogy nem írtam mindenkinek, de nagyon durkkolok ám!!!

Velünk minden ok, ahogyan Liza mi is ma kaptuk meg az oltásokat. Hát nagyon nem örült neki az tuti, a másodiknál nagyon sírt. Én nem is mertem odanézni. Utána is vigasztalni kellett. Most meg alszik a drágám, le is raktam, mert eddig a kezemben volt és 1 kézzel írtam.
És már tényleg nagylány 4500g és 58cm!
Nagyon jó baba, simán alszik 7 órát is egyben, de volt már 8 is, de akkor én ébresztettem fel, mivel fájtak már a melleim. Napközben is alszik, de már nagyon sokat van fent és persze már sokkal többet kell vele foglalkozni (játszani).
A legjobb, hogy már mosolyog a drágám.
Rakok fel képet, remélem nem gond….
Kép
Kép
Kép
Kép

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Békus: Persze, ezt mind értem :) Én még erről a szar helyről is törekszem arra, hogy úgy töltsem a hátralevő napjaimat, hogy bármi történhet, és akkor "vissza kell jönni".. pedig úgy betudnék pár embernek olvasni.... csakhát nem lehet... :lol: :lol:
Szóval igazad van abban amit írsz... csak az fura számomra egy kicsit, ami Eszternek is feltúnt, hogy szinte küzdesz azért, hogy megjöjjön, és hogy tudd tartani az "ütemtervet"... Ebből nekem az jön le, hogy már most megkezded a stresszelést, amikor maga az egész lombik eljárás amúgy is elég stresszel jár... És picit aggódom érted... :shock: :shock: :shock: :shock:
andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?