A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Mares!

Hatalmas gratula Gergőhöz!
Remélem minden rendben!
Kiváncsi vagyok a történtekre, ha van időd, írd le :)
Sok puszi

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Teszvesz - olcsó triumph melltartók

http://teszvesz.hu/show_user_auctions.p ... 95&p=3&p=0

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

wow...veszek ha válaszolt a kérdésemre...ez nagyon jó ár!!!!
Köszi Klárika :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="clárika"]T írta:clárikaeszvesz - olcsó triumph melltartók

Állítólag max 5cm-t nyúlik... tehát nekem esélytelen még a 95D is :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976
[quote="clárika"]T írta:clárikaeszvesz - olcsó triumph melltartók

Állítólag max 5cm-t nyúlik... tehát nekem esélytelen még a 95D is :(

dereka 2x34cm a csípője 2x37cm plussz 5-8cm-t enged felvételkor

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

basztikulikecske :(
ezek csak a darázsderekúakra jók :(
Tünde-Klárika...és még aki vékony...csapjon le rá!!!
Ennyiért 100% nem kap máshol...
Évi-Limó...mi meg kergetjük egymást :)

Na megyek...lassan etetés...aztán indulandusz :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Legyen szép napotok és kellemes nyugodt hétvégétek!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

A www.-re kattinva láthattok Rékámról képeket! :)

Clárika
Kép
clárika

Clárika, CSillag, Évi, Bévi: köszönjük a dícséretet, hát igen, most én jövök azokkal a dolgokkal amint TI már túl vagytok!

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Hát és minden babó már milyen nagy!!!

Gergő meg mint egy kismanócska :)

Kép Kép

KépKép

Kép

Kép Kép
kfmares

Sziasztok!!

Elnézést a zavarásért,de Barátnőm árulja az ikrei kinőtt ruháit!!

Eladó 62-68-74-es méretű rugik,van benne ami vadi új,pamut illetve polár.400-700 ft/db
Illetve egy pihe-puha 74-es méretű plüss kezes-lábas 1000 ft
Badyk 200 ft/db
62-es szörmés kiskabát 1000 ft
74-es zippes kapucnis kispulcsi 400 ft
68-as farmer kisruha,illetve farmer naci+kord kisnaci

Képet tudok küldeni,többit pü.megbeszéljük.

További szép napot kívánok
csucsu99
Budapest

[quote="clárika"]
írta:
clárika
Tegnap sült kolbász, hurka volt a menu.

Ez nem eri... Imadom. Kovi ubival. Nyamm.
Es itt ilyet, meg hasonlot sem, nem lehet kapni. :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Klári
nklari80

Megjártuk a Dévényes nénit, miden okéka. Persze többet kell hason lenni, de ezt tudtuk.
Szeretnék alukálni 1-2 órácskát, vagy csak egyet.... nyaminyaminyammmmm............szszszzzzzzzzzzzzzzzzzzzz............
szilvi35

Sziasztok!

Csillag, gyógyuljatok meg gyorsan! Aranyos Gergő, ahogy magyaráz :) Én is jártam már így, ahogy Te... Dühítő egy helyzet és érthetetlen...

Tünde, meg sem köszöntem a hsz-edet... jaj, de bunkóság... :oops:

Clárika, "sokkot kapott" :lol: :lol: :lol:
Jó ez a szopizás, én is annyit kajálok, mint soha életemben :lol: Legalább látszatja is van :)

Ircsi, tiszta jó, hogy megemlítetted a K-vitamint. Én jól elraktam a legfölső polcra, a gyógyszeres dobozba, gondos anyaként ugye még a konyhapulton se hagyok elöl gyógyszert, mert 2,5 éves fiam igen találékony... Ja, és kiváló a memóriája is...

Be kell látnom, irtó feledékeny lettem. És mindig máshol jár az eszem. A múltkor majdnem a WC-be dobtam a koszos pelenkát, nem a mellette lévő kukába... És ez csak egy a sok közül... :oops: :roll:

bekri

Nklári,

Az anyatejben kevés a K-vitamin

A K-vitamin - mint a csecsemő szervezetében egy darabig szinte minden - elsősorban az édesanyától származik: még méhen belül feltöltődnek a raktárak, majd az anyatejjel pótlódik a felhasznált mennyiség. Saját vitamintermelésre az újszülöttek még nem képesek, ugyanis a K-vitamint a beleinkben velünk élő baktériumok termelik, ezek pedig egy csecsemőben még nincsenek meg. Így a baba csak annyi utánpótláshoz jut, amennyi az anyatejben található, ez a mennyiség azonban kevesebb annál, mint amennyire a csecsemőnek szüksége van.

bekri

[quote="bekri"]
írta:
bekri
Tünde, meg sem köszöntem a hsz-edet... jaj, de bunkóság... :oops:

nem is emléxem, hogy mit írtam... :oops: nem bunkóság! képtelenség mindenkinek reagálni! szerintem ezt mindenki tudja, érti és megérti... :)

nekem megint megjött... :shock: :? 22 napra... :roll: ez normális????

Kép
gtunde75

Clárika én nem szeretem a disznóságokat! :? viszont ami nekem nagyon bejött tejci ügyben az a túrós tészta... és a krumpli minden változatban(pl. krumplis tészta)

Mares cuki Gergő!!! :lol: és még egyszer gratulálok! kérjük a történetedet!!! :lol:

Kép
gtunde75

[quote="bekri"]N írta:bekriklári,

Az anyatejben kevés a K-vitamin

K vitamint kapott rogton szuletese utan. Nem tudom mennyit,majd rakerdezek a vedonore. Bekri,nem tudod a D-vitaminra is ez igaz?

Klári
nklari80

Sziasztok
Irtó durva napunk volt :( mindenféle rossz történt.Nem lett baja senkinek,de kellemetlen és anyagi nehézségeket okozó gondok. Sok stressz...baba is ideges volt...ja meg Komlón szopi közben olyan szinten kakált le,hogy folyt a combomon a kaksi,a székre,a földre... :shock: :shock: :shock: nadrágmosás,most anyám melegítőjében pompázok...másik,apám számítógépe ott volt érintetlenül mióta meghalt. Tele volt minden személyes dologgal,versekkel,képekkel,stb... még eddig nem volt érkezésünk hogy átnézzük,de tervben volt,főként hogy ez a legszemélyesebb és legfontosabb dolog ami utána maradt. Ma meg pakoltunk a szobájában,Miki szét akarta szedni,és észrevette,hogy eltűnt belőle a videokártya,és 2 winchester a 3-ból,valamint a pendrive. Nem tudunk másra gondolni,mivel anyám nem nyúlt hozzá,nem is ért hozzá,és ki is akadt keményen,hogy a héten ottjárt szerelőnek,aki pont akörül matatott,egy két dolog megtetszett...most elhoztuk a gépet mert videokártya nélkül be se tudtuk kapcsolni(monitor)és kiderül,mi nincs meg. Ez cudar,mert így apám cuccai oda,egy idegennél főleg. No komment.
Anyámban is csalódtam ma,nagymamai mivoltjában..
Majd ezek után hazafelé elütöttünk egy kutyát :shock: :cry: kiugrott elénk a semmiből...a város közepén...neki talán nem lett baja,mert elfutott,de a lökhárítónk és lámpánk gallyra ment.
Na mondjam még?...

Mares és minden rendben?

Bévi regenerálódj,talán jóra fordulnak már a dolgok!!Sokat gondolok rád.

Bekri,hát lehet vannak olyan gazdag emberek,de felelősnek nyilván a gátőr bácsi lesz megtéve :evil:

Szilvás,zöld kaki :arrow: http://www.kismamablog.hu/nem-kategoriz ... mo-szeklet
D vitamin - köszi.

Csillag,overall-franc!!
Látod a licitjeim mindig? :)

Na megyek,gyermekem ágyban,férj próbálkozik apa gépével,de ahogy hallom reménytelen.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi!

Sajnálom a mai napotokat!
Ennél több dolog össze se jöhetett volna... :(
Szerelő :evil:

Lekakálás :arrow: most szerencséd lesz! :D -vagy gyerek kakira nem vonatkozik?

Clárika
Kép
clárika

Clarika,

Irtó czuki a kislányod!!!!!!! 8) 8) 8) 8) 8)

Kép
xtina75

Sziasztok!!

Évi sajnálom a sok rossz dolgot nem semmi milyen paraszt emberek vannak,és miért csalódtál anyukádban ha akarod írd le privibe hátha segít,kocsi remélem nem nagy a kár és tudtok vele járni,sajnálom!!!!

Ircsi igen ezt fogom csinálni nem foglalkozom semmivel csak Lilivel nagyon igényli a közelségem anya maki aludni is úgy szeret ha szuszogok mellette,de ha nincs este melletem,mert a kiságyban alszik mindig akkor nekem is hiányzik.

Nah felkelt és kér engem majd jövök és írom a többi reakciót is mindenkinek elnézést de sír én kellek neki......

Kép
bévi

Sziasztok!

Claire igaz, hogy nem tudok sajnos jönni:-(( De minden nap imádkozom értetek, remélem jól vagytok.
Mindenkinek, annyira gyönyörűű a babája!!:-))

Mi is növögetünk, megkaptuk mi is a két oltást, nem sírt, utána se volt szerencsére semmi. Oltás után elaludt, de úgy hogy a dokinál bebújt hozzám alig tudtam felöltöztetni. Viszont nekünk nincs légzésfigyelőnk és észrevettem, hogy van néha olyan, hogy kapkodj a levegőt és arra kel fel. Van akinek csinál ilyet a babája?
Beutalót kaptunk az alvás ambulanciára, erre most két napja nem csinálja. Nem tudom mit tegyek, most kérjek időpontot vagy ne?
Vajon ez átmeneti volt, lehet hogy fázott és csak az miatt volt?Mert este a hosszú alvásnál eddig nem tapasztaltam csak napközben.

Ircsi esetleg erről tudsz valamit?

Mi jól vagyunk, leszámítva a gondunkat, ami miatt nem nagyon jövök. :-((
Bence rendesen fejlődik, édesen gügyög, ha nevet néha van már hangja, nyúl játékok felé, sokat mosolyog. Imádom!!!!!!! A gyerekeim is imádják, senki nem féltékeny nálunk senkire:-))

Mi is betegek voltunk, annyira hogy a tejem is elapadt sajnos, így már csak a tápi van, néha cicire teszem, de szerintem már nem lehet visszahozni, sajnos:-((

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Egy pár kép Bence babáról:

Kép
Kép
Kép
Kép

Kép
Kép
Kép
brikancs

sziasztok!

Évi nagyon sajnálom! mekkora k*cs*g emberek vannak!! :evil:

Clárika a lányod tüneményes!

Brik a gondokat sajnálom! a tejcsit is! :( remélem most már minden ok!

Kép
gtunde75

Tündi köszi:-)) Sajnos még gázban vagyunk, de próbálok pozitívan gondolkodni:-)) Majd rendbe jön lassan minden:-))

Brik

Kép
Kép
Kép
brikancs

Hír!

Tegnap este Réka hasról hátra fordult, azóta folyamatosan, ha hasrateszem, átfordul :D

Clárika
Kép
clárika

Évi! Sajnálom!
Clárika! Hát ez csúcs!!!
Bekri! A múltkor mosás után kellett rádöbbennem, hogy egy nadrágpelust is kimostam a ruhákkal! :shock: :shock: :shock: De hogy került a szennyesbe??????
szilvi35

Clari,de jó,tök ügyes! Nálunk Tomi csak pár percet van hason...így hogy fog forogni? :shock:

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

[quote="evilany"]C írta:evilanylari,de jó,tök ügyes! Nálunk Tomi csak pár percet van hason...így hogy fog forogni? :shock:

Ha nyöszörög, akkor ne nyúlj hozzá, csak ha már sír...had küzdjön.
Így mindennap többet tölt majd hason, s egyszer csak meglep :D

Mi most a magunktól elalvást gyakoroljuk, mert ez napközben nem megy. -elég jól haladok... :)
:arrow: suttogó szerint csinálom.

Úgy néz ki el hagyja a fél4-es ébredését, mert tegnap 21-7ig aludt, ma meg 21-6ig, s mindkét nap ráhúzott evés után még 3 órát :)

Clárika
Kép
clárika

[quote="clárika"]
írta:
clárikaMi most a magunktól elalvást gyakoroljuk, mert ez napközben nem megy. -elég jól haladok... :)
:arrow: suttogó szerint csinálom.

összefoglalod hogy kell? nincs meg a könyv és a gépen végigolvasni :arrow: a szemem nem bírja... Zoé szinte semmit nem alszik napközben legtöbbször...

Kép
gtunde75

Clárika
Réka gyönyörű :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Csillag
Jobbulást nektek!

Szilvi
Szép álmokat! :wink:

Bekri
Feledékenység nálam is van :oops:
Ráfogtam a kismamiságra, a szoptatásra... Katus elszívja az agysejtjeimet :cry:

Klári
Én úgy tudom, hogy K-vitamint havonta, D-vitamint naponta kell adni....

Évi
Az azért nagy szemétség, ha a szerelő elvitte :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

Bévi
Alakultok :wink:

Brik
Bencusnak nagy puszi!
Sajnálom, hogy gondjaid vannak!
Légzés: teljesen normális... nálad is van, ogy két levegővétel között hosszabb idő telik el, utána meg mélyebb levegőket veszel...
DE... ha neked megnyugtató, menjetek el az alvásambulanciára.

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok, csak gyorsan jelentkezem itthonról. Semmi idöm még nem volt teszek-veszek és babázok.- ó-

Aránylag jól vagyunk bár én kicsit meg vagyok fázva Petra is taknyos de nem piros a torka igy most elmarad még kicsit az oltás.

Keresztelő is megvolt nagyon jó volt.

Képek gmailen.

Csupán ezt az oldalt olvastam végig mert csak szundikált a lány, most ismét cumizik apa fogja neki. Nekem meg szalad a ház főztem, de nem jutottam a mosogatásig. Nem egyszerü mindent egyedül csinálni főleg, hogy Petra nappal kevesett alszik de éjszaka alszik jól igy legalább kialszom magam és délelött a 9-10 órai etetés után is alszik a következő etetésig és akkor főzök.

Remélem hamarosan lesz idöm követni a topikot.

Mares gratulálok Gergőhöz!!!

Megyek képet feltenni meg nézni.

Puszi mindnekinek és sokat gondolok rátok!

Kép
Kép
melisch

Most jöttem kicsit,letelt lányok ma este a jó világ holnap megy anya haza,de hát muszáj valahogy belerázódnunk a dolgokba,cicim még mindig eleven nem tudom mikor fog össze forrni egy kis ujnyi vágás,védőnő jön nézni,hogy gyógyul mert a kórházba már nem kell menjek magamnak kötözöm ahh egye fene,majd csak lesz jobb is.Mi is sokat fent vagyunk napközben és aludni is csak úgy alszunk ha foglalkozom Lilivel ott kell mellette lenni,este aránylag jó kis csaj,hála az égnek.Most majd megkérem a fodrász barátnőmet hogy két naponta jöjjön le és pesztrálja Lilcsit míg én főzök..

A babák nagyon cukik!!!!

Clari mindigeszembe vagy mi lehet veletek remélem minden rendben,sokat gondolok rátok!!!

Két gyerekes anyukák Dia,Bea,Szilvás minden elismerésem a tietek,nagyon ügyesek vagytok mindig eszembe jut nektek milyen lehet mikor elénk kerül egy akadály!!!!És mindig az ad erőt,hogy van egy egészséges kis manócskám,igaz sokmindenen keresztül együnk míg felnőnek de inkább foglalkozom vele egész nap mint a kórházi ágya mellett álljak,ez akkor bizonyosodot bennem mikor kisírt szemekkel ott álltam egy nagy csúnya fehér vas ágy melett benne feküdt Lili és a fejénél csepegett az infuzió,és eszembe volt isstenem tegnap még azon mérgelődtem miért sír minden este,és miért nem jó neki sehogy és ott azt éreztem inkább kimegyek vele a világból is hogy ne sírjon csak itt ne álljak többet,és mi még jó helyzetben voltunk mert,hála az égnek minden rendben volt velünk és haza engedtek,meg külön szobába voltunk csak mi ketten és magam mellé vehettem este az ágyba és együt aludtunk,de amelyik gyerek nagyon beteg mit érezhetnek azok a szülők,és erőt ad minden egyes sírásnál és gondnál az ami velünk történt,és mikor mentem és vágták a mellem és tudtam mindent fogok érezni akkor is ő életetett,meg mikor másnap mentem kötözésre,és tudtam iszonyat érzés lesz,eszembe jutott ő ott fekszik a másik osztályon,tegnap össze szurkálták a kicsi kezét és fejét,és ő bírta akkor nekem meg még jobban kell,bocsi,hogy ezt ide leírtam csak lelkis estém van talán sok volt ma minden,akit zavar csak ugarja átt és bocsi a lekizésért!!!!

Kép
bévi

Sziasztok... Csak bekukk igy a nap végén.

Elvagyunk, minden oké... Elrohan az egész nap, ha mindkét gyerkőc itthon van ;-)

Bévikém, ahogy olvastalak, itt bőgtem. Lelki szemeimmel láttalak. Átéreztem, amit leirtál, és elkezdtek potyogni a könnyeim.
Most már jobb KELL, hogy legyen!!!!!

Jó éjt mindenkinek...

szilvás76

Istenem Bévi! ......... ........... ............ Dehogy ugorjuk át.
Beteg gyerektől nekem is összeszorul a szívem, remélem Tiva baba ritkán lesz beteg. Nővérem kisfiát az első 2 hónapban már kétszer műtötték :( ki is volt bukva tesóm. Meg amikor nagyfiúként volt koriba.. emlékszem, volt bent olyan gyerek, akinek nem tudtak munka miatt bent lenni a szülei napközben és tesóm meg anyum gondoskodtak róla. A szívem szakad meg most is... Szóval Bévi! Persze, hogy lesz jobb , már most is jobb :)

Evilány! Éppen ma beszélgettünk szakival mozgásfejlövésről , állítólag a fiúk lustábbak! Tiva sem emeli rendesen a kobakot, mert nem szeret hason lenni és igaza van Clárinak, hasaltatni kell, de nem kínozni. Napjában többször hasra fordítani (nem tenni, hanem a lábával vagy kezével fordítani, hogy rögzüljön) és hagyni egy picit 1-2 percet. Később több lesz az. Meg kell mutatni azt is, hogy leteheti a buksit, leteszed neki és simogatod. Aztán emelje megint. Ne várd meg, hogy sírjon. Aztán 30 perc, 1 óra múlva megint.... Nekem -röviden- ezt mondták.

Alvás! Tiva meg napközben szépen alszik. Követi az alvás-evés-játszás... ritmust és 5 percen belül szunya. Amikor meg beesteledik, jönnek a gondok. Ma vezettem be, hogy a fürdés utáni kaját követően az ágyába rakom és ott hagyom 22 óráig. Akkor megint kaja és éjjeli szunya. Ne is kérdezzétek: cicin aludt el és most az ágyunkon horpaszt. Nem mertem visszatenni, mert attól tartottam, hogy felébred. Tegnap rekord volt1-kor alukált el :shock: :shock: :shock: Néhány napja ez van , de tudom, hogy én rontottam el, mert délelőtt belustultam és ezt szívom este. MOst alakítom az "esti rutint", remélem bejön és egy héten belül megtaláljuk magunkat :)
szilvi35

Sziasztok
Clari pü.ment.
Hasonfekvés:próbálkozunk...

Bévi :cry: :cry: :cry: szegénykém,borzasztó lehetett.Mikor voltunk hallásvizsgálaton,végig kellett menni a gyerekkórháznál a folyosón,láttam a gyerekeket,összeszorult a szívem jaj csak kórházba ne kerüljön soha a manó!
Barátnőd tud azért segíteni? mennyiket eszik most Lili? Elégedettebb? Pihenőszék megvan már? Én most hintát veszek,használtan,van jó árban (tesz vesz,vatera) a nyűgös babák azt is csípik!

Dia?

És.....Claire-ék???
:shock: :shock: :?

Melisch,végre otthon,nem egyszerű de csak jobb együtt,Petrának hogy tetszik az otthona?

evilany

Brik,Bence nagyon édes,gondjaitokat sajnálom..légzés:remélem nem lesz gáz..

evilany

Csinos két hónapos
Kép

jaj egy kocka nőtt a lábamra:

Kép

Csupa izgi játék

Kép

játszóhíd,apa csinálta

Kép

evilany

Sziasztok,

BEvi, orulok hogy ujra itt vagy,hogy jobban vagy es hogy ilyen jol alakulnak a dolgok. :D Miutan Boti megszuletett antibiotikumot kapott nehany napig,naponta 2x, mindig sirt, meg en is, majd megszakadt a szivem, hogy "bantjak" az en Kisbabamat.

Evi,nagyon helyes Tomi. :D Sajnalom a penteki napotokat.

Mindenkinek koszi a D vitamin hozzaszolast, beszerzem es adni fogom en is, tok fura hogy itt egyaltalan nem adjak a kicsiknek. :shock: :shock:

Vettunk jatszoszonyeget, annyira edes volt Botikam ahogy magyarazott a jatekoknak Kép ... lefenykepeztem, de sajna a foto nem adja ugy vissza.

Szilvi, detto. Nagyon keson alszunk el, igy reggel mi is sokaig lustizunk, (sokszor egyszeruen nem tudok magamhoz terni) ezert az esti elalvas megint kitolodik... :( :( Tutira el van tolodva a nappal-ejszaka erzetuk.
En mar regota probalkozok, hogy korabban (ja es hogy kisagyban) aludjon el, de majdnem mindig Boti nyer. Tegnap ejjel 1kor mar teljesen kibuktam. (fel 10kor cicizett,bufi,dajkalas,stb kisagy, nemalvas, probalkoztam 2 oran keresztul, adtam neki megint cicit, hathaazon bealszik, ez sem jott be, probaltam karban elaltatni, magam melle tenni az agyba...sehogy se volt jo) Vegul beraktam a kisagyba, persze sirt, jol bebugyelaltam es kimentem a furdobe kicsit felfrissiteni magam, mert mar majdosszeestem, kb 5 percet voltam el,mire visszamentem elaludt a Dragam...
Annyira benanak erzem magam. :cry: :cry: Foleg hogy sokan irjatok hogy mar atalusszatok az ejszakat... en meg meg elaltatni se tudom.

Klári
nklari80

Klári,akkor neki a bugyolálás bejön...nem? Meleg van nálatok?

evilany

Na hali megint én :lol: Petra mindjárt enni kér igy nem tudom ha befejezem, már 4 órája evett és most még durmol :shock: Bár ezt csinálta máskor is.

Bévi nagyon sajnálom nem tudom pontosan mi volt veletek, csak sejtem abból amit irtál, nekem is göb lett a torkomon ahogy olvastalak szegény te és Lili. De gondolj arra, hogy ez csak jobb lehet. Kicsit sejtem mit éreztél. Nem akartam leirni eddig nektek, hogy mikor hazamentem a korházból itt Bukaresten volt egy nagyon csunya balesett a korházban (lehet bemonta a tv ott is, itt csak za ment egy hétig). Az ujszülött osztályon tűz ütött ki és meghalt 6 koraszülőtt csecsemő. Én nem birtam hallgatni és ha nem látott senki csak zokogtam és néztem a lányom, hogy aludt mellettem. Lelkileg gyenge voltam és talán nagyon beleéltem magam a halott babák szüleinek a helyébe és azt hittem megbolondulok ha Petrával valami baj lenne. Férjem is nagyon megviselt volt, majd az eset után vagy 3 héttel tudtunk róla csak beszélni. Mára már megnyugotam, mert tudom nem védhetem majd meg mindentől és az anyai szivnek erősnek kell lenni, mert nem tudhatjuk mit fog hozni a jövő. Annyit tehetünk, hogy legjobb belátásunk szerint vigyázzunk rá/rájuk és élvezünk minden vele töltött percet.

Brik remélem Bencével semmi baj, ők kicsit furcsábban is lélegeznek, én is féltem és megkérdeztem az orvosnőt de nem talált semmi furcsát nála.

Évilány Tomi nagyon csinos az első képen és ISTEN ÉLTESSE a 2. hónap betöltése alkalmából.

Barbi vajon mit csinál, ma van végül a keresztelő náluk?

Alvás mi is későn fekszünk, de ő a pocakban is esti bagoly volt és nekünk ez a program megfelel, mert későn szoktunk lefeküdni, én meg reggel szeretek aludni.

Suttogót mi is próbáljuk követni, miután Évi feltette férjem volt Pesten és megvétettem vele, igaz az 1.+2. kötet vette meg és a harmadik könyvet nem, pedig én a 2. kötet helyett az kértem. Nem mindent sikerül ugy csinálnom, de Petra sok tanácsot magától követ, igy könnyü dolgom van. Még mielött olvastam volna ő már este 2 óránként kért enni (akkor értettem, meg, hogy nem a tejem gyenge hanem igy bir csak aludni) és kezdett tovább aludni. Ő 7, 9 és 11 óra körül eszik vagy 6,8 és 10 órakor és végigalusza az éjszakát, olyan 6 hetes kora óta (addig meg éjjel 1-ig nem tudott elaludni 11 órától kellett vele foglalkozni 1-ig mig ismét evett). Reggel eszik és alszik tovább 3-4 órát. Aztán délután csak kevesett alszik és néha estére nagyon síros. Apja szerint pilóta lesz, mert csak a magaslati levegőt kedveli :lol: (csak a kezünkön hason fekve jó és ha leüllünk sir, igy sétálni kell vele vagy 2 órát. Amióta hazajöttünk - ez az apa dolga, mert én olyankor teszek veszek a házban).

Na hoztam a formám

Aludni a kiságyba szokott és nem tud elaludni cumi nélkül, azt szivja rövidebb hosszabb ideig, majd miután elaludt kiesik a szájából. Éjjel azonban ha megébred visszaalszik. Volt vagy 2 éjjel, hogy 3 óra körül felébredt először megetettem, de kevesett evett, majd utána való este cumit kapott és visszaaludt (suttógó szerint 8) ).

Hason ő sem szeret lenni, igaz nem is tettem, de tanácsotokra ezentul fogom kevesett hagyni. Fejét már régóta tartja. Ha a hasunkra teszük szeret nézni minket és tarja a kis fejét.

Játékszönyeget Petra is élvezi. Első alkalomkor mosolygott és magyarázott a báboknak, még a kis seggét is emelte ugy tonázott. Azóta minden nap beteszük amikor jó kedve van.
:oops: eldugulok Petra 11 elött evett és most fél 4 és még nem ébredt fel :shock: (4 és fél órája nem evett). Tudja, hogy várjuk ébredjen fel, mert akarunk vele kimenni sétálni a városba és utána a plázába.

Icsi belenéztem a bloggodba, hogy Katus átalussza az éjszakát és nem tudod mit csinálj éjjel a tejjel. Én nem fejem, hagyom, hogy teljem meg a mellem, reggel ugyanis kiüriti az első 2 evés során. Ha azonban este még keményen hagyja az utolsó etetésnél, azt a mellem kifejem, mert délelött 10-ig csak majdnem 12 óra telne el. Van azonban, hogy reggel vizes a lepedő is ugy megtelnek. Gondolom idővel a szervetet is észreveszi, hogy éjjel nem kell a tej.

Kép
Kép
melisch

Vigantol itt nem hallottam, hogy baj van vele. Évi blogján megtaláltam a linket a miénk szerencsére nincs a listán, de lehett csak a Mo-ban forgalomba hozottak vannak a listán :?

Kép
Kép
melisch

Melisch szép a vonalzód!
Suttogó-ügyes vagy :wink:
A bukaresti kórházat ne is mond,hallottam,borzalmas,eszembe is jutottál :cry: :cry: :cry: valami iszonyat...

Képzeljétek 2 hónapja először van olyan hogy egyedül vagyok a lakásban :) apa elvitte a Tökit sétálni.Bementek a városba,anyósommal találkozni. Én nem mentem,mert sose végzek el akkor...most sül a hús,kimosva,teregetve,kisterilizáltam a cumikat,elmosogattam,cicát etettem,körmöt vágtam,haladok...olyan fura :lol: :lol: azért hiányoznak :wink:

evilany

Ébvi de jó dolgod van. Nekem is volt, de lejárt. otthon voltam még kozmetikába is, meg ahova csak akartam tudtam menni valaki mindig volt, hogy vigyázzon pár órát a lányra de most csak fél óra az ut a városig, de evés ütán megyünk.

Felébredt a lány majdnem 6 órája evett :shock: :shock: :shock:

Kép
Kép
melisch

Evi,
neha bejon a bebugyelalas, de szerintem tegnap inkabb a faradsagtol dolt ki szegenykem. Probalok 21-22 fokot tartani a haloszobaba.

Melish,
mit jelent az hogy keson fekszetek es kesobb keltek? Hany orat? Mert azt en se bannam, de Boti keson alszik el (ejfel utan) es 8 korul mar fent van. Neha vissza tudom altatni meg plusz egy-masfel orara,de altalaban nem.

Klári
nklari80

Bocsi,kimaradt a c betu a nevedbol. :oops: felkezzel gepelek

Klári
nklari80

Kép

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Mi most értünk haza. Egész nap csavarogtunk. Katus szopizott ott, ahol megéhezett, aludt a babakocsiban... Nagyon jól éreztük magunkat :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?