A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok!

Egy gyors bejelentkezés! Babónk szemérmes és csak a hátát mutatta, úgyhogy nem tudjuk ki lakik ott bent! :cry: A dokim is eléggé sietett, úgyhogy 3 perc volt az egész! Szóval várat magára, hogy megtudjuk! 18án megyek hozzá a rendelőjébe uh-ra. Sok reményt nem fűzök hozzá, mert nagyon kis szar a gépe! Valószínűleg 22én megyünk 4D-s uh-ra! Ezt kértem szülinapomra!
De a lényeg, hogy EGÉSZSÉGES, minden rendben van. Az AFP-ém is jó lett!

Majd még jövök! Mindenkinek puszi!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
Jobb már a pocid?
Drukkk+++++++ mára az Uh-hoz!remélem kiderül a kisbabóca neme!! :wink: Várjuk a fejleményeket!!! :D

Menion
Sajnálom a depis napokat!Jobban vagy már azért?De azért megérti remélem a párod hogy vannak ilyen időszakok is ezekben a hónapokban.Nálam is nagyon sokszor előfordul hogy kiakadok olyan dolgokon amiken előtte nem!

Suzy
Én is úgy vagyok vele hogy inkább ott ülök mert félek erőlködni,nehogy valami baj legyen.Sokszor a párom szokta mondani hogy azthitte elmentem bevásárolni is! :D

Vivi
Továbbra is megy a drukk+++++
Most már akkor csak benn marad az a gyerkőc a pocakban!Azért csak pihenj sokat!! :wink:

Szandriii
ne idegeskedj!Az nem tesz jót nektek!Hatalmas drukk megy+++++hogy minden rendben legyen!Nekem is mondták hogy anyira nem kell komolyan venni ezt az AFP-s dolgot.Ezt csak azért veszik le mert ez így szokás itt Mo-on.Meg akkor tényleg biztos hogy rosszkor vették le!Meglátod minden rendben lesz! :wink:
Nekem sem tudták megmondani pontosan hogy mekkora a babám,mert nekem is változó mensesem volt,meg nekem volt május végén is mensesem de akkor már terhes voltam azt mondta a doki.De azelőtt meg április 23-án volt,az alapján meg idősebb vagyok mint amennyit kalkuláltunk nagyjából!Úgyhogy nekem is csak ilyen kb kalkulált időpontom van!A 12. heti uh-n nem írt rá semmit a doki a papíromra hogy a várhatő időpont mikor csak annyit hogy 2011.Hát azt valahogy én is sejtettem! :D
Akkor biztos szégyenlős a picurd ha nem igazán akarta megmutogatni magát! :D

Deann
Sajnálom ezeket a rossz híreket!!! :cry: :?
Drukkk+++ jövőhétre!Terveztétek a gyereket?

Annyit írtatok megint!Ha esetleg kihagytam valakit ezer bocsánat

Puszi nektek!

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Menion
nem tudom, h most tképpen mi van :shock: még lehetne chorion biopsiat is csináltatni :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
sajnálom, h nem derült ki a neme, pedig annyira szeretted voilna tudni :!: a lényeg, h minden ok a babóval :!: :wink:

Hencsi
sok a munkád :?: hogy bírod :?:
inkább ott üldögélek akár több órát is, csak ne legyen belőle baj...itthon azért ez sokkal jobb, a melóhelyen 1 wc van 8 nőre :shock:

Itt volt a védő nénim, annyira szeretem, tudjátok Ő volt az én gyerekkorim is :wink: megdicsért, h tényleg milyen ügyesen fekszem és betartom az orvosi utasításokat :!: :wink: megnézte a baba sarkot is, de azt is mondta, h ekkora pocival jó, ha november közepéig húzom, eredetileg nov. 28-ra vgyok kiírva :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Menion!

kicsit akkor emgnyugodtam , hogy nem csak nálam áll fent ez a helyzet...mosr beírtam egy oldalra aszerint 21 hetes vagyok ami valósnak tűnik...ezek szerint 2 hét múlva kell mennem vércukorszint mérésre...

Kép
böbe baba

Na sziasztok!

Végre itthon. Rettenetesen hosszú volt az éjszakám, nem igazán aludtam. Imádkoztunk Imivel, aztán én még hajnalban is, mert nem tudtam visszaaludni, de végre eljött a reggel.
Bementem a kórházba, kedvesek voltak velem. Noha nem volt időpontom, felkínáltak egyet du 1re. Mondtam, h oké, hoztam olvasni valót, leülök és kivárom. Erre megesett rajtam a szívük. Fél10kor már túl voltam az ultrahangon, ahol csak számokat mondtak (én abból nem értettem semmit), aztán vissza kellett mennem genetikai tanácsadásra. Ott már nem voltak velem könyörületesek, jól megvárakoztattak, de végül eljött az én időm. Bementem és ott egy éltes idős úr lecseszett, h tulajdonképpen mi a fenének mentem én be. Időt és pénzt pazaroltak rám, nem beszélve arról, hogy vannak, akiknek valóban szükségük van erre a tanácsadásra. Akkorra már csak mosolyogni tudtam ezen. Azt mondta, hogy a 12 hetes kombinált tesztemen annyira alacsony szám jött ki (jó nagy és kövér negatív lett), hogy az AFP miatt nem kellett vna jönnöm. Mondtam neki, hogy küldtek és mellesleg kihagytam volna a tegnapi idegeskedés-sírás estét én is. Igazándiból azt nem mondta ki, hogy "kedves kismama, nyugodjon meg, az afp egy nagy sz*r és a babája jól van, ezekből az adatokból úgy tűnik, hogy egészséges, nagy baba". Na ilyen nem volt. Inkább csak aláíratott velem egy papírt, h mindent megértettem, amit mondott és nincs több kérdésem. Így ténferegtem ki a vizsgálóból, majd a tb-ig, ahol új taj-kártyát csináltattam (férjezett név miatt) és végül így késtem le a délben induló buszomat 12 óra 2 perckor. Na ott és akkor törött el a mécses. Bőgtem egy sort, aztán átmentem az Árkádba, duzzogva megebédeltem és még egy twixet is befaltam. Végül csak elértem az egy órás buszomat.
Hát most itt járok éppen. Próbálom feldolgozni a történteket, kipihenni a stressz okozta fáradalmakat, de legfőképpen hálát adni Istennek.
És persze köszönöm szépen Nektek a bátorító szavakat. Míg olvastam végig pityeregtem és annyira hálás voltam, hogy ismeretlenül is ilyen sok kedves emberrel hozott össze a jósorsom.
Köszönöm :)

KépKép

Kép
szandriii

Ja, és átírtam a vonalzómat is, most már a valós időt mutatja. Ez ma derült ki. Ez nekem is a 143. verzió, na de hát mindegy is :)

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!
Végre itthon!!!!!!
Kép
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mindenkinek pusz

Kép
cukigabi
Budapest

suzy,
Kecskeméten csinálják meg. 3 hét? nekünk azt mondták tegnap, hogy 2 nap és megvan az eredmény. én nem tudok semmilyen rendellenességről. anyumnak se volt baj a babával, mikor öcsémmel volt terhes. igaz ő eléggé lerobbant, mert mankóval járt, de akkor a pajzsmirigyével volt gond. báttyámnál, meg nálam semmilyen baja nem volt. szóval ő rosszul volt, de öcsém tök egészségesnek tűnt. vagyis asztmás, de azért a 2 között van különbség... tudom, hogy nem számíthatok szinte semmi jóra, de azért itthon egy kis támogatást, vagy valami hasonkót azért elvárnék.. mert anyum pl. folyamatosan azt hajtogatja, hogy el kell vetetni. sőt, már akkor azt mondta, amikor nem is tudta, hogy beteg, csak azt, hogy van.. köszi, de nagyon félek.

menion,
ezt a videót még akkor láttam, amikor az se volt biztos, hogy babám lesz, de akkor is már a sírás kerülgetett. igazából ha úgy vesszük, nem nehezíteném a dolgomat, ha ennyire beteg, neki is jobb lesz igy. mondjuk ez olcsó vígasz...

hencsi,
köszi a drukkot. nagyon-nagyon rám fér. nem, nem terveztük, de nagyon örültünk neki. csak arra nem számítottunk, hogy ennyire beteg lesz.

szandriii,
neked miért kellett menni genetikai tanácsadásra? mit mondtak mi a baj a babáddal?
deann

Adri
akkor biztos megcsinálják a gyorsabb vizsgálatot, nálunk abból eredményt önmagában nem adnak, csak a tenyésztéses vizsgálattal együtt :!: holnap lesz a mintavétel :?: szorítok drága, ez borzasztó így is, nemhogy átélni :roll: :cry: gondolok rád :!: ölellek :!: :!: :!:

Gabi
nagyon édi a kis Roli baba, végre otthon az Ő kis fészkében :wink: vigyázzatok magatokra, egymásra, sok-sok tejcsit, jó egészséget :!: :wink: pusszantás

Szandriii
sajnálom, h ezen végig kellett menned, felháborító, h itt tartunk :shock: a lényeg, h minden ok a babával :!: nyugodj meg :!:

Nekem néha görcsöl ma a pocakom, keményedek is, remélem el fog múlni :!: :roll: beszéltem a dokimmal, ha sűrűsödne a keményedés és a görcs feltétlenül szóljak :!:
hgb és htk értékem szuper lett :arrow: nem kell vasat szednem :!: valami jó is végre :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Adri!Sajálom nagyon a rossz eredményt.Kitartást!Megy a drukk!++++

Orsi!Gyönyörű Dalmácska nagyon édi...örülök h eszik és alszik jó kislány.

Jocó!Köszönjük az infót.Megy a drukk!++++++++++++Szorítok h minden rendben legyen.

Evita!sajnálom h nem tudtad meg a nemét,de most az a fontos h minden rendben legyen.

Gabi!Jajjjj de jó most már együtt az egész család,nagyon örülök.Édi Roli baba :)

MA nem éreztem valami jól magam nem tudom h miért...egy idő után el kezdtem szédülni és melegség jött rám meg reszketett a kezem rossz érzés volt még a lábaimban sem volt erő úgy éreztem...megijedtem azt hittem h elájulok le feküdtem pihentem 1-2 órát és helyre jöttem.Lehet h Kálcium hiánytól :roll:
Ádámka sokat mocorog aminek örülök mert tudom h jól van.
Tegnap a párom meg sértődött és még neki állt főjebb h nem szedtem fel a kertből a brisalmákat :cry: ...mondtam neki h nem hajolgatok mert nem jó ezért nem kéne megsértődjön...panaszkodott és még azt hajtogatta h nem tudok lehajolni ? :evil: ...ilyet,de nem érdekelt,mondjon amit akar.

MOst mennem kell.

Szép estét mindenkinek!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára erika12 2010.10.07 19:53-kor.

Kép
erika12

Sziasztok!

Suzy! Köszi a tanácsot a magne b6-ról!
:lol: Megdícsért a védőnénid? Szuper! Csak így tovább, pihengess!

Szandri
Sajnálom, hogy ilyen tortúrád volt... Viszont örülök, hogy az eredmények jók lettek!

Evita
Grat a jó AFP-hez és az egészséges babóhoz. Aztán majdcsak megmutatja magát...:)

Gabi!!
Innen cuppantom a pici fiadat, kis angyalka!

Hű Erika, pihizz sokat és engedd el a füled mellett a morgós párod megjegyzését! Gondolom megértőbb, csak valami baja volt. Tényleg magadra figyelj és legyen egy szék/ágy lőtávolban! ha a fiad mocorog, az megnyugtat, gondolom...

Nekem ma jött meg a kombinált tesz eredménye és szerencsére negatív lett. Bár igazán csak akkor leszek nyugodt, ha a doki is rábólint!

KépKép
manama

manama!Először mérges lettem mikor mondta,de aztán rá hagytam nem törődtem vele be jöttem a szobába és lepihentem.A pici mozgása mindég megnyugtat.Lehetséges h már elege volt a sok munkából és mérges volt ezért volt olyan durva velem is.Már észre vettem h mikor mérges nem nagyon lehet hozzá szólni,sajnos ő is lassítania kéne mindig sok munkát vállal...ma este is az egyik barátja hozta az autóját javítani még mindig kint van ráadásul holnap megy a munkába.

Örülök az eredményednek h jó lett...meg látod a dokid is azt fogja mondani h minden rendben.Szorítok!

Evita!Gratulálok az AFP-hez.
Szép álmokat mindenkinek és a pocaklakóknak :!:

Kép
erika12

suzy,
hát remélem. nekünk ezt mondták. nem holnap lesz. most csak be kell vinnem a papírokat amiket Kecskeméten kaptam. a vizsálat jövő szerdán lesz.

erika,
köszi!!
deann

az rosszat jelent, ha azt mondják a babára, hogy 4 üregű a szíve? :? :roll:
deann

Orsi!
Tündéri Dalmácska, remélem, hogy továbbra is ilyen jó kislány lesz. Sok sok tejecskét és minden jót!

Gabi!
Végre otthon! Nagyon cuki:) Roli baba, remélem minden rendben veletek! Nektek is minden jót kívánok!

Üdv az újaknak, gratula a babákhoz és pusszantok mindenkit! Jövő hét végén költözünk, addig sajna csak ilyen keveset tudok jönni, de ígérem utána visszaolvasok mindent és becsatlakozom a beszélgetésekbe.

puszi nektek, vigyázzatok magatokra és babákra!

andicsiga

lányok nagyon gyorsan csak pár sort írok és rohanok mert a MÁV-ba el kell mennem UH-ra az sztk-s doki oda küldött...
a szülésfelkészítőre lógó nyelvel 10 perc késéssel estem be mert totál máshova mentem mint kellett volna...hát szőke vagyok hiába...a klinikák metró megállóban köröztem és mindenki ide-oda küldözött
na de nem én voltam így se az otolsó....
nagyon szuper volt de kiderült hogy összesen 10 alkalmas az előadás és amire tegnap mentem az volt a sorozat 9.-je...
de a portás néni elmondta hogy nem maradtam le semmiről mert ha vége akkor következő csütörtökön kezdik előlről....
nagyon izgatott lettem....klicsit be is rezeltem mert mostmár kezd valóságossá válni minden....nem olyan távoli....
láttam a szülőszobákat és elmesélték mikor hova kerülünk és mi történik...majd írok ha hazajöttem az uh-ról

Kép
menion
Budapest

nem tudtam viszaolvasni csak wivi-nek nagyon drukkolok és adri neked is hogy megbirkózz a nehézségekkel!!!!

ha haza jövök olvasok majd!puszi nektek

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Nem volt egy vmi jó éjszakám :evil: sűrűn fent voltam úgy érzem vmi nem ok :roll: görcsölt tegnap egész délután a hasam, most már nem, de feszül, keményedik, nyomattam a napi magnézium mellé még Magne b6-ot is...hát nem tudom mi lesz :roll: most front is van tuti, mert a térdemben, ízületeimben érzem rendesen :!: kicsit parázok :oops:
Cipike változatlanul tombol, már mindenhol kidugja magát :wink:

Adri
Az a jó, ha a szív 4 üregű :!: a legjobbakat kívánom :!:

Menion
Drukk az uh-hoz, gyere majd mesélj :!: +++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vivi
Remélem ma hazaengednek, sokat gondolok Rád :!: :roll:

Erika
Nagyon sajnálom, h még mindig nem kímélnek odahaza :!: :cry: és mekkora már a pocid :?: hogy érzed magad :?:

Manama
Örülök, h jó lett a kombi teszted :!: :wink:
igazán nincs mit :!: :wink:

Itt már most csodaszépen süt a nap, biztosan jó idő lesz :!: :wink:

Szép napot Mindenkinek :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Adri, nekem azért kellett genetikai uhra és tanácsadásra menni, mert az AFP-s MOM értékem 0,7 helyett 0,65 lett.
Nagyon sok erőt kívánok Neked ehhez a kemény megpróbáltatáshoz. A 4 üregű szív pedig határozottan jó (jobb és bal pitvar, jobb és bal kamra).

Ma jönnek a barátnőim Szegedről és Szfvárról. Nagyon izgatott vagyok, már nagyon vártam őket, szóval végre elkészítem a kakaóscsigát :). És emiatt aztán nem is nagyon leszek ma, mert takarítok, sütök főzök.

Mindenkinek szép napot és kellemes pihenést kívánok. Remélem mindenütt süt a nap :).
Ja, és éjjel végre megmozdult az én Babácskám is. Hajnali fél4től ment a buli. Annyira örültem az időzítésnek, mert így a férjem is élvezhette az első érezhető rúgásokat.

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok Lányok!

Hencsi
Igen a pocim már nem fáj! Tegnap reggel már úgy keltem, hogy minden oké volt! Biztos nőtt a méhem! Szerintem nagyobb is lett a hasam.

Szandrii
Örülök, hogy minden rendben van a babával, és most már megnyugodhattál! Jó barátnőzést mára! És milyen szuper, hogy érezted Babód mozgását! Nincs is ennél nagyobb öröm! GRATULÁLOK!

Adri
Sajnálom,hogy ezeken kell keresztül menned! Sok erőt és kitartást!!!

Gabi
Jaj,de jó, hogy Roli baba otthon van! Végre együtt a család! Majd mesélj,ha Roli engedi, hogy milyenek az otthon töltött napok, éjszakák! Roli baba ma 2 hetes már! Hogy megy az idő!!!

Suzy
Sajnálom ezt a hasgörcsölést! Nem kéne bemenned megnézeti magad? Nekem a vas tartalmam, még mindig magasabb!

Manama
Örülök, hogy negatív lett a kombinált teszted! Nyugodj meg. Minden oké a Babóddal!

Erika
Sajnálom, hogy így dolgoztatnak, de örülök, hogy végre kiálltál magatokért! A férjem meg majd megnyugszik, és biztos belátja, hogy ez így jó nektek.

Menion
Várunk a hírekkel :lol:

Andi
Kitartást a költözéshez! És majd várunk nagyon!

evita10
Budapest IX. kerület

Szép napot!

Suzy
Ha most sem múlik a hasgörcs, akkor tényleg érdemes lenne dokival beszélni... na nem akarlak ijesztegetni! Max azt mondják , hogy a pihenés elég lesz...

Szandri
Kellemes trécselős napot kívánok (Vagy hétvégét? Mintha az rémlene...) nektek, érezzétek jól magatokat! Megmozdult a pocaklakó? Éljen!!!! Biztos szerette volna kárpótolni Anyát és Apát az elmúlt aggodalomért! :P

Menion
Várunk a hírekkel! A szülésfelkészítő tényleg jó dolog (bár én még csak a halomásra tudok hivatkozni), mert közvetlenül tapasztalod meg, mi vár rád, mielőtt még élesben megy a dolog!

Andi
Jó költözést!

Hú, tegnap megmosolyogtam a páromat. Kértem, hogy ő is simizze egy kicsit a pocakot (úgy vettem észre, hogy a folyamatos simi után nem fáj/szurkál). Ő meg olyan nagyon óvatosan állt neki és nem is igazán tudta, hogy hogyan, mennyire erősen lehet, tudván, hogy valaki lakik odabent. :) Pedig ha majd nézni kell a kis lábikókat, akkor ... :lol: :lol: Na nem féltem, csak szoknia kell ezt a helyzetet is!

KépKép
manama

sziasztok!
ne haragudjatok, hogy nem kérdezek rá, hogy veletek mi van, meg nem reagálok, csak arra, amit a kérdéseimre írtok. tényleg sajnálom!!
ma voltam a nődokimnál. nagyon-nagyon rendes volt, de ő is ugyan azt mondta, amit mindenki, hogy érdemesebb elvetetni. anya is 1 hete csak azt szajkózza nekem, hogy el kell venni, de egy csepp együttérzés sincs benne. sőt, mikor még nem is tudta, hogy beteg már akkor azt mondta, hogy el kell venni. jó érzés, hogy a saját anyámnak nem kell a gyerekem....
tegnap mondtam apámnak, hogy anya akkor magyarázzon, hogyha belőle is kikapartak egyet.. addig meg hagyjon békén.. anya ma már egész másként állt a témához...
amikor elveszik, akkor engem elaltatnak vagy kapok valami érzéstelenítőt vagy valami?
nagyon-nagyon félek :'((
úgy irigyellek benneteket... itt számolgatjátok, hogy mennyi időtök van még hátra... én meg azt számolgatom, hogy neki mennyi ideje van még.....
deann

Sziasztok Kismamik!

Lassan megpróbálok majd visszaolvasni titeket ígérem csak nagyon sokat írtatok és nem szabad gép előtt üldögélnem!

De nagyon köszönöm a drukkokat!!!!
Nagyon kedvesek, rendesek vagytok, h gondoltatok ránk!

Mostani helyzetünk:
A vérzés csillapodott, márcsak ilyen barnás pecsételős van. (ami állítólag már nem nagy gond.) Azt mondják tisztul a méhszáj és puhul fel folyamatosan. (A dokim úgy engedett haza, h jövőhéten találkozunk...)
A nyákdugó tuti elment, a méhlepény szerencsére nem vált le, de akár ez is megkezdődhetett. Egyenlőre az CTG/NST rendben van. (Bár Pici fiam rám ijesztett, amikor 3percig lenn volt a szívhang, azt hittem tolnak is be császárra, de szerencsére rendeződött. Tegnap szinte egésznap a gépen voltam.)
Ma reggel 80-as méh-aktivítással indítottunk, de lecsökkent, csak jósló jellegű fájások vannak.
De a lényeg: Barni jól van, és mostmár én is sokkal jobban és végre itthon!
Annyira várom már, h megszülessen!!!! Ennyi ijedség után már nagyon a karomba akarom, biztonságba!!!! (De tudom, h neki az a jó, ha még szerdáig kihúzzuk valahogy...) Szigorú fekvés van előírva... :(

Ha nem is írok majd sokat, de olvaslak titeket és nagyon nagyon drukk mindenkinek!+++++

További szép napot!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Deann

Az a lényeg, hogy most testileg és lelkileg szerencsésen átvészeld ezt az időszakot. Szerintem az természetes, hogy a problémád ennyire leköt!
Anyud miatt ne aggódj! Biztos valamilyen szinten téged akar védeni, csak talán nem vette észre, hogy ingoványos talajra tévedt.
ÉS NE FÉLJ! Szerintem - ha már ilyen normális volt a dokid - kérd meg, hogy magyarázza el, hogy mi fog történni veled. Biztos, hogy a műtét előtt (is) megteszik ezt, de addig sem aggódnál! Azt nem tudom, hogy pontosan hogyan történik a műtét... :oops:
Ha pedig ezen túl vagy és helyrejöttetek, még mindig dönthettek úgy, hogy újból babát vállaltok... nem vagyok orvos, de úgy gondolom, hogy ha egyszer ez megtörtént (betegség), nem kell megtörténnie mégegyszer.
Addig is szurkolok +++++++++

Vivi
Úgy örülök, hogy ismét köztünk vagy!!!!
Megy a drukk, hogy a pihenés használjon és jövő szerdáig a kisfiatok még odabent pihengessen!
Ha nem is tudsz írni, azért mi gondolunk rád és drukkolunk!

KépKép
manama

JUppijééé!:)

Ma 4d uh-ra megyünk , alig várom!!!!:)

Kép
böbe baba

Vivi
Örülök, h otthon vagy, nagyon sokat gondoltam rátok, drukkom megy, h minden rendben legyen, Barnus ügyes fiú már most és tudja mikor kell neki jönnie :!: :wink: pihenj csak és akkor nem lesz semmi baj :!:

Evita, Manama
Már nincs görcs, csak tegnap volt délután...azt hiszem megoldódott a problémám és kaka bajom volt, csak most már olyan nehéz megkülönböztetni, h ez milyen görcs, mert a baba nyom mindenemet, a belek sem úgy tudnak mozogni :!: vannak még keményedések, de ez normális ebben a lassan betöltött 33. hétben :!: a dokim szerint is nyugi van és pihi továbbra :!:

Adri
Én is tökéletesen megértelek, le a kalappal h még egyáltalán írsz ide hozzánk :!: :roll: nem magzatvíz mintavételed lesz, hanem chorion boholyból vesznek mintát :!:
Én úgy tudom, h egy bódítás van ilyenkor és egy tágítót helyeznek fel előtte való nap és még aznap hazamehetsz :!:
nagyon sajnálom, h édesanyád így áll hozzá, neki kellene a legjobban melletted állnia, főleg, h 18 éves vagy :!: :roll: az biztos, h nem sok korodbeli gondolkodik így, h már most szeretne kisbabát :!: Én szívből kívánom Neked, h idővel, ha sikerül feldolgozni próbálkozzatok és egészséges kisbabátok fog születni :!: kitartást kívánok és sok erőt ezekben a nehéz napokban :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Kedves Kismamik!

Minden nap olvastalak benneteket, de a belopakodó rossz hírek eléggé lelomboztak.
Wivi! Örülök hogy jobban vagy! Nagyon vigyázz magatokra, pihengessetek. Nagyon agódtam értetek!
Suzy! Jó hogy "csak" ilyen dolog okozott görcsöket. Hát elhiszem hogy Cipike már mindent nyom. Remélem most már ennyi pihenés mellett szülésig minden rendben lesz!
Adri! Nagyon sok erőt kívánok Nektek! De hidd el az emberektől önzőség ha életet adnak egy olyan gyermeknek akiről tudják hogy egész életét szenvedés megaláztatás és a másoktól való függés fogja jellemezni. Nehéz döntés, de szerintem adjatok esély egy egészséges babónak. Anyukád biztos jót akar Neked, de ne haragudj rá, hogy nem azt mondja amit hallani szeretnél. Egyedül csak Te érzed át így a helyzetet, párod is máshogy éli meg. Szeressétek nagyon egymást és beszélgess róla minél többet. Szerdán megyek uh-ra, a Te eseted miatt már én is előre félek.

Remélem csak csupa jó híreket fogok most már olvasni. Vigyázzatok nagyon magatokra! Puszi a pocaklakóknak!

KépKép
yokka03

Sziasztok csajok!

Csak mindnekinek nagyon Jó Hétvégét kívánok! :wink:
Pihenjetek sokat,vigyázztaok magatokra!!!
Majd hétfőn jelentkezem!!!

puszillak benneteket!!! :D :wink:

url=http://picibaba.hu]Kép[/url]
hencsi25

Sziasztok!

Végre megjöttem az uh-ról. Kicsicskével minden ok, de sajnos a nemét még én sem tudom pontosan. A doki annyit mondott, hogy talán lány, de elég rossz helyzetben feküdt. Mindegy a lényeg, h. egészséges, na és azért így elhatároztuk, hogy a 26. hét körül elmegyünk 4D-re, hátha ott már megmutatja magát a drága.

Manama, Szandriii
Nem tudjátok véletlenül Pécsen hol van 4D? Na és persze mennyi az ára?

Gabi
Örülök, h. végre otthon vagytok Roli babával. És mégegyszer sok tejcsit.

Vivi
Neked is örülök, hogy otthon vagy. Vigyázz magatokra.

Kép
gyevacska

Gyevacska
Nagyon várunk az infokkal! Remélem nektek megmutatta magát Babó, hogy kislány v. kisfiú!!!

21én megyünk 4D-re! Találtam egy tök olcsó helyet. 9900Ft-ért megvizsgálják, adnak dvd-ét, cd-ét 15-20 képpek, és egy színes nyomtatott fotót is!

evita10
Budapest IX. kerület

Csajok!

Vivi magzatvize elfolyt! Mennek vissza a kórházba! Mindenki drukkoljon!!!

evita10
Budapest IX. kerület

manama,
testileg még oké vagyok. én legalábbis. sajnos a picikém nem =(
kedden a párom annyira kiborult... nagyon félt ő is. ma azt magyarázta, hogy miért ne tartsuk meg. egészen más volt, mint Kecskeméten a genetikás. az az orvos tök úgy nézett ki, mint aki be van szívva :S ha a párom ott nem kérdezett volna, akkor ma se tudnánk sokkal többet. az én dokim viszont folyamatosan mondta-mondta, és kérdezte, hogy van-e kérdésem. na majd utánaolvasok ennek a dolognak. azért tudjam már, hogy mi lesz velem. és szerencsére leigazolja az egész hetemet, meg a jövőhétböl azt a hármat. örülök, hogy így nem kell visszamennem a koleszba. azt mondta a nődokim, mert kérdeztem, hogy mennyi az esély arra, hogy a következő is beteg lesz, és gyakorlatilag semmi. hát nagyon remélem, hogy így lesz. de a mostani babámat nagyon sajnálni fogom. a párom haza akarja hozni és eltemetni.. köszi a szurkolást. eléggé szükségem van rá.

suzy,
igen, tudom és bocsi, hogy hülyeséget írtam, csak mást olvastam a papíron, amit kaptam. de végülis a lepény bolyhokból vesznek mintát, úgyanúgy a hasfalon keresztüli szúrással. az mit takar, hogy bódítás? és milyen tágítót kapok? akkor 1 éjszakát mindenféleképpen bent kell lennem, ugye? azt nem tudod véletlen, hogy meg lehetne-e oldani azt, hogy a párom is ott maradjon a kórházban velem? köszönöm neked is!

yokka,
köszi-köszi. jó, igazad van, de így is úgy érzem, hogy önző vagyok, akármennyire beteg, mert így elveszem tőle az életét... de megbeszéltük már az attilával, hogyha beteg lesz, akkor semmiféleképpen sem tartjuk meg, akármilyen nehéz is lesz, mert az se neki, se nekünk nem lenne élet utána. ne félj, elég ha én félek. =/ majdnem annyi idős terhes vagy, mint én (: nekem 196 napom lenne hátra..... vigyázz a picurra nagyon!

Kép
deann

ooo... most olvastam mit írtam.. össze vissza írkáltam..
nem a párom magyarázta, hogy miért ne tartsuk meg, hanem a nődokim. és leigazolha a hetemet, meg a jövőhétböl azt a három napot.
deann

Vivi

húúúúúúúúúúúúúú

Megy a drukkkkkkkkkk!
Nem gondoltam volna, h. ilyen hamar mennetek kell.

Kép
gyevacska

Sziasztok!

Vivi!Megy a drukk!+++++++++++++++++++++++Szorítok h minden rendben legyen.

Suzy!A pocakom eléggé nagy és egyre nehezebben fordulok mikor fekszem.Majd készítek képet és fel rakom.Köszi jól vagyok csak hamar elfáradok és el kezd fájni a pocim mindenhol,még mindég esténként görcsöl az alhasam néha délelőtt is.Aggódom egy kicsit ,mert nem tom h mikor jön el a nagy nap.
Sajnálom h rossz éjszakád volt.És te h érzed magad?az nagyon jó h Cipike mocorog.

Szandri!Jó sütést-főzést kívánok neked!

Gyevacska!sajnálom h nem sikerült meg tudnod a pici nemét,de majd el jön az az idő is meg látod...most az a fontos h minden rendben van.

Dean!sajnálom nagyon h anyud most a te állapotodban nem áll meletted.Kitartást!

Kellemes hétvégét mindenkinek!

És jó pihenést!

Kép
erika12

Evita

És hova mész 4D-re? És mennyivel előtte jelentkeztél be?
Nekünk a Bp. sem probléma, a párom elég sokat jár arra, úgyhogy nem gond.

Kép
gyevacska

na hogy mondjam mi volt tegnap....Lacival elmentünk a pelenkadiszkontba mielött a klinikára mentem volna úgyhogy megvan a pelus is!a textil is meg az eldobható...a kezdőből csak kicsi csomagot vettünk mert ki tudja jó lesz-e...majd meglátjuk...a 4-?kilós-ból meg 100db-osat...
aztán elmentem a klinikákig mert azt mondta az okos Laci...ott aztán másztam ide-oda...sebészeten kötöttem ki ahol elmondták hogy teljesen rossz helyen vagyok és akkor volt majdnem 16h
mondtam ha már eljöttem eddig akkor nem megyek haza és bevágtam magam egy taxiba így estem be 16.10-kor az előadásra ami ugye 10 perce kezdődött....így aztán hely csak a legmagasabb karzaton volt...na majd le ájultam onnan hisz így is alig kaptam levegőt úgy siettem s a sorok szerintem 2 méterenként voltak...hát onnan az 5. sorból már nem mindig hallottam mindent még mikor már nem ziháltam mint egy állat akkor se
a szoptatás-köldökcsonk-fürdetés-oltások voltak a téma...elmeséltek pár vicces sztoryt ezekkel kapcsolatban...elmondták hogy mit érdemes használni...nagyon korrektek voltak mert direkt semmi féle márkát nem preferáltak...elmesélték a helyi szokásokat ezzel kapcsolatban...kb 1 órás volt az előadás és utána mentünk megnézni a szobákat...
ja és légzésfigyelőről annyit mondtak hogy nincs különbség a márkák közt mert ua-on az elven működik mind ezért nem érdemes a legdrágábbat venni de viszont egy éves korig ajánlott!

Kép
menion
Budapest

a szobák meg elég kicsik de a lényeg hogy vajúdásnál legalább megad vagy illetve pároddal...van tusoló hozzá minden kultúrált...egész otthonos...na ott kicsit má berezeltem...rájöttem hogy ennek fele se tréfa mossmá nincs visszaút
aztán ha ott eltölti az ember azt a "pár"órát akkor ott megszül és onnan kiviszik a babát ellátják megmérik stb.és kap egy kkorházi ruhát...aztán apa is nyomorgathatja kicsit és utána viszik a csecsemő osztályra ahol az első fürdetésig van rajta ez a pólya aztán már sajátba öltöztetik...én meg szülés után 2 órával "leugrok" majd az ágyról és "elgaloppozok" a szobámba...ahol alhatok egy napig addig hagynak de aztán odateszik a babát és "nem szeretik"ha visszaviszik a fürdetésen kívül a csecsemős részlegbe a picurt...
na így azért elég ilyesztő volt hogy láttam is hol mi lesz...illetve ennek a császáros verziója az hogy befekvés-másnap reggel előkészítés-be a műtőbe-apa is beoson-ki a gyerek-ellátják apa addig örzi és persze neki jut a babanyomizás-addig anyut varrják és összeszerelik-babó a csecsemő osztályra kerül én meg fekszek mint egy bot a spinál miatt....
háááát....nem tudom melyik a jobb...annyit mondott a szülésznő hogy a legrosszabb verzió az amikor hüvelyi szülésre készülnek majd valamiért császár lesz belőle...azt mondta az a legrosszabb a fájdalom csillapítás szempontjából és az baba-mama oldalról is....

Kép
menion
Budapest

na elég sok olvasnivalót csináltam....majd még írok ha valaikt érdekel....most megyek mert tesómmal este szinházba megyünk...

jaaaa és a mai napot nem is mondtam...ma reggel fél 9-től rohadtunk a Máv-ban uh miatt...fél 1 kor kerültünk be
élmény volt....lehet hogy el is töltöttem a szonográfussal 3 percet is ezek után
de a lényeg hogy rendben minden....BPD:78 THQ:74 FL:44mm
lepény még mindig hátul és átlag magzatvíz...de se súly se egyéb más adat!
de láttam legalább a kicsi pofiját és szerintem most az egyszer átaludta az uh-ot mert nem mozdult meg és nem tiltakozott
a kis keze ökölben a szája elött teljes nyugalomban

ÉS MINDENKITŐL ELNÉZÉST HOGY MÉG NEM REAGÁLTAM DE NEM VOLT IDŐM VISSZAOLVASNI! remélem szinház után lesz erőm rá!!!

Kép
menion
Budapest

csak gyorsan egy HATALMAS DRUKKKKKKK WIVIIIIII nagyon nagyon izgulok érted!

evita bármit megtudsz írj! szinház után ezért mindenképp idenézek! jaaaaaj a szerdából nem lett semmi

Kép
menion
Budapest

Kismamik!
2 percem van..... :)

Vivi!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Egy újabb kis Élet készülődik kifelé........hajráááááááá és kitartás!

Mindenkinek:
Jövök holnap a kis történetemmel, ha Nektek is jó... :P :oops: , habár ha jó ha nem akkor is olvasnotok kell...... :wink: :)
Addig is jó Pocaklakózást!
Puszillak Benneteket! :wink: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Helló lányok!

Vivi!
Nagyon szorítok,hogy minden oké legyen!Kitartás!!!!!!!!!!!!!!!

Első éjszakánk nagyon fárasztó volt,rengeteget voltam fent,minden kis zizzenésére felébredtem :?
És hasfájós a drágám,sajnos nagyon szenved,elsőnek az espumisant próbáljuk ki,remélem jó lesz.

Mindenki vigyázzon magára és a babákra!

Kép
cukigabi
Budapest

Gyevacska
IX. kerület Mester utcában van
http://www.4d-ultrahang-vizsgalat.hu/

Erika
Várjuk a pocakos fotót! Kivi vagyok nagyon!

Menion
Köszi az infokat! Te melyik kórházban is szülsz? Lusta vagyok visszakeresni a táblázatba! :oops: Nekem olyan fura,hogy szülés után csak 1 nap múlva viszik Neked oda! Meghülyülnék,ha olyan sokáig nem láthatnám!

Orsi
Még hogy nem akarjuk???? Már megöl a kíváncsiság! Úgy várok minden egyes infot!!!! Gyere gyorsan!

Viviről még semmi info. Majd írok azonnal, ha van valami!

evita10
Budapest IX. kerület

Gyevacska
Ja és én ma bejelentkeztem 21-re. Nem tudom mennyire vannak betáblázva!

evita10
Budapest IX. kerület

jaj akkor nincs hír wiviről?remélem jól mennek a dolgok...

én az 1-es SOTE klinikán fogok szülni...

hát csajoooook ha tudom mi vár rám én el nem megyek a szinházba....9999999999decibellel üvöltve énekelték még azt is hogy menj odébb vagy h bikkmakk :shock: :shock: :shock: ...ááááá...szegény babóm azt hittem kiugrik belőlem nagyon szenvedtem...
volt ott füst is mert a rendezésben hol keresztet égettek hol elgázosították a szimpadot vagy petárdáztak...mondtam Lacinak ha hazamegyek egy rokkant nőt fog látni süketen és elgázosítva...ja és elöttem egy lufballon fejű néni ült mögöttem meg egy 20ft-os kölnibe áztatott másik ilyen lény...katasztrófa volt...
de a tesómnak tetszett...persze neki az egyik füle teljesen süket és amire pedig hall azt bedugta zsepivel :P szünet után én is bedugtam úgy elég jól bírtam már...de az biztos hogy a gyerek kapott rendesen a kultúrából...
nagyon primkó vagyok :roll: ...senkit nem ismertem fel csak a Vikidál Gyulát egyedül...szóval egy élmény volt!

Kép
menion
Budapest

evita az hogy első nap nem adják oda a gyereket az persze nem szentírás...ha bírod és nem alszol vagy nem vagy kifáradva akkor kiadják neked....fakultatív.. csak azt mondták hogy utána nem lesz lehetőség sűrűn a pihizésre....otthon meg pláne! ezért javasolják hogy éljünk vele...
látod ezt Gabi is alátámasztja...

Kép
menion
Budapest

szandriii ha ilyen nagyokos volt a kedves dr akkor mért nem adta írásba azt hogy makk egészséges a babód és feleslegesen pusztítod ott az állam pénzét? utálom az ilyen nagypofájúakat akik csak annak mernek pofázni aki nem kérheti számon...bezzeg papíron nem vállalta a véleményét a szó meg mint tudjuk elszáll... szuper hogy érzed a kicsit ugye milyen jó élmény :?:
erika ne haragudj de a férjedet én még meg is dobálnám azzal a körtével...asszem senki nem tanította meg neki mi egy férfi dolga és hogy bánjon egy terhes nővel...nem mondom ki a többit mert csak téged bántanálak meg vele... :roll: de az biztos hogy semmit nem szabad ráhagyni...késöbb már majd nem érted hogy jutottatok még durvább veszekedésig...fáradt?és?te is és még terhes is vagy!legyen eszed ha másnak nincs...te nem csinálsz semmit egész nap csak a lelki boxzsáknak vagy ott?nem hiszem :!: a baba figyelmeztetett! szerintem vedd komolyan az állapotodat! sajnos nem lehet mindent úgy csinálni terhesség alatt mint elötte... bocs hogy ha durva voltam de amúgy jószándékkal írtam!
suzy szegényke! drukkolok hog most sikerüljön pihenned!még cipike ne dugja ki magát mond meg neki...nálam az válik be hogy a Laci ráteszi a kezét és abban a pillanatban totál mozdulatlanná merevedik a gyerek :P hogy miért nem tudom...de ma is így volt...elkezdett pörögni az uh váróban és mondtam Lacinak erre "kézrátétellel megregulázta" a kisasszoynt :lol:
manama tényleg jó hogy van ilyen!tesómnak 3 éve nem volt és irigyel ahogy mesélem hogy miket mondtak...neki nem mondott senki semmit és sokszor volt persze emiatt ideges...
adri megértünk téged! ilyenkor elég az embernek a saját baja!kérdezz és ha tudunk válaszolunk! anyud lehetne szerintem is empatikusabb de a lényeg ua. sajnos!10%az nagyon csekély remény...nekem volt egy 8 hetes babám ez elött és a kürethez ma már elalatatnak! kapsz egy branült a karodba és azon át altatót...aztán alvás...legközelebb azt veszed észre hogy visznek be a szobába és tesznek ágyba...aztán alszol kicsit majd magadhoz térsz és ha minden ok akkor talán aznap haza is mehetsz...a baba pedig ha onnan nézzük lehet hogy most szenved ha beteg...nem tudhatod! nézd meg az élet az anyaméhben első részét ott elmondják mi mikor fejlődik ki a babánál és akkor talán kicsit megnyugszol hogy még annyira ilyenkor nem érzékel nem fejlődik ki mindene....pláne ha nem egészséges!
kitartást!sok erőt kívánok!

Kép
menion
Budapest

helyesbítek:nem szímpad hanem színpad :oops:

Kép
menion
Budapest

Szép jó reggelt :!:

Yokka
neked most valóban a legrosszabbkor jött ez a hír, de ne aggódj, nem lesz semmi baj, kidrukkoljuk neked a jó eredményt :!: :wink: hova fogsz menni a 12 hetes szűrésre :?:

Erika
kíváncsian várom a pocakos képet :!: :wink:

Evita
köszi az sms-t tegnap :!:
a rosszulléteid elmúltak, már akartam korábban is kérdezni :?: :roll:

Hencsi
Neked is jó pihit a hétvégére, hétfőn várunk :!: vigyázz magatokra :!:

Gyevacska
a lényeg, h minden ok a babával, majd megmutatja magát a kis szégyenlős :!: :wink:

Böbe
mi újság a 4D-n :?:

Adri
Menion már leírta neked mi fog történni, Én nem írnám le még egyszer :!:

Menion
ez nálunk is pont így van, ha szólok a férjemnek, h hova tegye a kezét, egyből abba hagyja a mocorgást, semmi nem történik :!: érdekes :roll: tudja, h mikor van ott az Én kezem és mikor másé :wink:
sokat mondogatom neki, h van még időnk bőven... :wink:

Én most viszonylag jót aludtam, leszámítva a sok pisilést :!: :roll: Cipikém mozog ezerrel :!: :lol:
Ma anyuéknál leszünk, összegyűlik egy kicsit a család, elmegyek, ott is csak mondjuk fekszem, de nem vgyok egyedül :!:

Szép, vidám hétvégét :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?