A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Sziasztok!

Vera! Miért nem kérdezed meg a jogi tanácsadáson az Uniqánál??? ;) Állítólag nagyon kedvesek, készségesek. Leteszteltük őket! :) Használd ki! :)
Eszméletlen ügyes vagy! :)
Teszveszen is viranka vagy??? Hányas nadrágokat nőtt ki most Míra?

Harisnya: Én is kb. 10 fok alatt adok Szelire. De kell is neki, anélkül fázik. Szeli hiába őszi gyerek, akkor is fázós (mint az anyja...). :?

Elfelejtettem, mire akartam még reagálni... :?

Ja, igen.

Sense! Kitartás, csak az eleje nehéz, aztán ez sokkal jobb lesz, és nem fog Bobó sírdogálni. Meg Te se! ;)

Kaqk! Combfix szexi lehet tényleg! :lol:

Heni! Nem semmi, hogy Péterke ilyen hitelen ovis lett! :D

Kép

Kép
regcsiken14

Túlvagyunk a fürdésen! :) Rájöttem, hogy jobban járok, ha hamarabb fürdik Szeli (6 - fél 7 körül), mert ilyenkor még készségesebb: beszállni, kiszállni, utána felöltözni. Ha ugyanezt egy órával később tesszük, akkor már kész könyörgés az egész... :?

Kép

Kép
regcsiken14

Halihó!

Szia, Panndi :D

Verus, oké, és előre is nagyon köszi, hogyha kikeresed nekem a CD-t meg a képeket! Pussz érte!
Sajnos tényleg nem jár a 3 év után szabi, anyám elmagyarázta egyszer (csak nekem munka- és adóügyi dolgok hallatán gyakorlatilag azonnal kikapcsol az agyam, akkor is, ha megpróbálok figyelni), elég bonyolult a metódus, amivel kiszámolják, hogy mennyi is az annyi.
Nagggggggggggggggyon szépeket csinálsz a kis horgolótűddel!

Végül is kaptam ma a Cundában jégeralsószerűséget meg lábfejnélküli harisnyát és bélelt gatyát is. Így szerintem ki kell húznunk a telet.
Köszi mindenkinek a harisnyás tanácsokat!

Itt mondjuk meleg van 2 napja (16-7 fok vagy afelett), ezek szerint keletebbre nem.

Aztán most dolgozni fogok minden létező időben, hogy a 25-i konferenciára valahogy elkészüljek. Meg imádkozom közben (hajtogatva, hogy "Ádi egészséges és az is marad", illetve "kész leszek a konferenciára"), mást nem tudok tenni.
De aztán novembertől végre nagyjából nyugi lesz, nem lesz több konfi és más izgalmak.
irina

Sense, akartam is az ovit kérdezni -- négy repeta :lol:
Nagyon ügyes Boti! Jó lehet az kishajó -- Ádiéknál ma festés volt, ezt onnan tudtam meg, hogy a haján néhány tincs temperás. 8) Állítólag fákat festettek.
irina

vindo: Fruzsinak van haja bőven :) Csak elég furán áll, ha nem nyúlok hozzá :lol: Hoztam képeket is :)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
panndi

Panndi: annnyira gyönyörűségesek a csajok!!!!

Vera: nagyon ügyes vagy!!!

92-98 as bélelt nacit vki nem akar kiselejtezni eladni?

Sense: repeta :-), jó lesz az.!!

Nekem ma nagyon jó napom volt! Emma mosolyogva ment be az oviba...végre megint! egész nap jó kedvem volt!
az altatás is alakul..haladunk.+++++:-)

Ma sport nap volt az oviban, csipetke jól elfáradt..du-án a szülőkkel..:-) Mi karikában futottunk együtt..:-) kaptak kis érmeket ( mindenki) meg nasit..annyira édesek voltak.

Móni: házszín????

harisnyákat nekünk is be kell szerezni!

Niki: Ha van jó áron dórás vagy Fifi-s harisnya szólnál. tavaly e-bay-en vettem neki és nagy kedvenc volt!!:-) de majd szétnézek most is.:-)

na engedem apát

KépKép
kaqk
Debrecen

Panndi, gyönyörűségesek a lányok, nem t'om, hogy csinálják, hogy egyre szebbek! :)

Kaqk, örülök, hogy Emmácska ennyire élvezi az ovit.

Nálunk 3 választható dolog van az oviban külön pénzért: torna, tánc, angol. A legelsőre fizettem be, az ovis nyelvtanulás szokványos formájáról már leírtam a véleményemet, a tánc pedig igazából tornaszerű hajlongás, ezt nem érzem annyira szükségesnek.

Megyek fürdeni, aztán még munka.
Csajok, aki tud, segítsen pls a vörösiszap áldozatainak (200, ill. 250 forintos adományvonalak: 1752 (ez telenorról nem működik) és 1749 (ez viszont igen, én is ezt hívtam). Iszonyatos ott a helyzet és az emberek mellett nagyon sok állaton is segíteni kell.
Itt egy összefoglaló oldal, hogyan lehet még segíteni:
http://www.stop.hu/articles/article.php?id=752408

Jó éjt mindenkinek!
irina

Panndi, nagyon edesek a csajok! Ahol egyutt ulnek meghitten, az valami fantasztikus :-)

Kaqk, itt van mindenfele harisnya es jo aron, hisz tudod :-) veszek Emmanak ha megyek legkozelebb vasarolni :-)

Megyek is, csak beneztem meg kicsit, S. hulye gengszter filmet nez. Nekem meg tanulnom kellett volna, csak ert ma egy kis csalodas, es nem tudtam az agyam rahangolni..:-(

Jo ejt
Vendég

Heni!
Az egyik szomszéd faluba jár Bobó oviba. Már kérdezted múltkor is, de elfelejtettem válaszolni. Bocsánat.

Vera!
Vicces sztori. A horgolásod fantasztikus. :shock:

Panndi!
Nagyon szépek a lányok. Gyakorlatilag nem tudom őket megkülönböztetni.

Képzeljétek!
Lotti bébi egyedül kirakja azokat a 12 db-os fa kirakókat, ami alatt ott van a kép. Tök ügyes. :shock:

Ildikó
KépKépKép
sense4

Köszi a bókokat :)

Lotti nagyon ügyes! :shock: Lotti bébi már nem is bébi :) Nagyon nagy lett ő is.

Kaqk: örülök, hogy jó napod volt!

Niki, remélem azért minden oké!
panndi

Sense: Lotti csúcs csaj! már nem is bébi..:-)

Ma is jó volt a reggel, remélem a napom is olyna lesz mint tegnap, ma is mosolyogva ment be és az ablakból is mosolyogva integetet és puszit dobot! :-)

Végre "nem" megnyugodott! "nem" otthon érzi magát.

Niki: mi történt? már ha publikus?

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Ma itthon vagyunk, de R. elég anyás, így nem nagyon jutok gép közelbe. Tegnap este meg kidőltem, és aludtam kilenc órát
egyhuzamban :shock: :shock: :shock: 8)

Panndi, a lányok tényleg nagyon szépek, csak szublatívuszokban lehet róluk beszélni :P Fruzsi mekkorát nőtt :P

Sense, nem semmi agya lesz Lottinak :!:

Kaqk, akkor jól alakulnak a dolgok.

Niki, mi történt?

Irina, akkor ne betegedjen meg Ádi, és haladj jól a dolgokkal.

Rugó megint lovagolt tegnap 8)
Kezdi mondogatni a színeket. Nem tisztán, de felismerhetően.

De a legmeglepőbb - kezeli a youtube-ot.
A kurzort odaviszi a jobb oldalra a kis videókhoz, kiválasztja a kép alapján, ami neki tetszik, és klikkel :shock:
Nem mindig sikerül neki, de össze szokott már jönni néha :roll:

Rohanok, hív.

Ma mennünk kell a postára a csp-ért, haleledelt kell szereznünk, vízművekbe kell mennünk.
Gyönyörűen süt a nap 8)

:arrow:

Kép
vindolanda

szublatívusz = szuperlatívusz

Anyám, még reggel van. Hogy lehetek ilyen hülye.

Kép
vindolanda

Felhívtam az adományvonalat, kösz, Irina, a számot.

Kép
vindolanda

25 perce szappanbuborékokat fújunk :roll:

Kép
vindolanda

Na, öltözünk és indulunk. Állítólag nyílt egy pékség a településen, talán azt is megvizsgáljuk :roll: :arrow:

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Tegnap beszéltam Fleurrel, jól vannak. Költözés, felújítás van náluk ezerrel. Lilla szereti az új ovit és az új lakást is. Dani nagyizik a káosz miatt. Netük még nincs, folyamatban. Mindenkit puszil. Valószínű fognak jönni a Mesitalira.

Most hozták a szárítógépet, délután már ki is próbálom :)

Ház: festéket megkaptuk és azt beszéltük, hogy az ő emberük keni fel.
Talán ez megpldva.

Panndi lányok nagyon szépek :D

Harisnya cica méfg nem hord.
annyira hideg azért még nincs szerintem :roll:

Viranka nagyon szépek :D
mekkora nadrágok és mennyiért adod?

Kaqk
örülök, hogy nem alakultok :D

Vindo cicus is profi módon.
Na meg a mesét is símán elindítja magának. Ha meg nem szeretné nézni, akko leállítja :D

Irina Z munkahelyén gyűjtöttek. A pénzből ma délután vásárolna ami kell és elviszik nekik autóval. Mi is adtunk pénzt.

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok Lányok!

Hát mi még nem mosolyogva megyünk be az oviba, de legalább nem sírunk, és ez is valami. Sokat segít, hogy nem csak beadom őket az ajtón, hanem még be is mehetek, megvárom, míg megreggeliznek, aztán még egy kicsit együtt szöszmötölünk, játékot keresünk, leülünk egy kicsit a többiekhez kézműveskedni (gyurma, festés, rajzolás), aztán ilyenkor puszi és elengednek. Gergő ragaszkodik jobban, ő elkísér az ajtóig.

Kaqk!
Emmácska nagyon ügyes, örülök, h újra örömmel megy.

Heni!
Na, ez az ovidolog jó hirtelen kialakult! Meglátod jó lesz!

Sense!
A nagyevő Boti. Még most is mosolygok. Ehhez képest Zsuzsu érintetlenül hagyja az ebédet, kivéve a deszertet eszi. Uzsira is csupasz kenyeret kér, mert ha van rajta valami már meg sem kóstolja. (Itthon sem. )

Vindo!
Rugó nagy számítógépguru lesz, meglátod! :)

Irina!
És már Ádi jár is a tornára? Én még egyenlőre nem tervezek nekik semmit, örülök, ha beszoknak...

REgi!
Szeli a késői fürdésnél már fáradt, álmos, azért nehezebb a dolog?

Viranka!
Azok a horgolt dolgok csodásak. A sapi még most is nyerő, abban járunk. :)

Panndi!
A lányok csodásak! És hihetetlenül egyformák!

Kép
gica1

Panndi,gyönyörűek a lányok :) :)
köszönöm szépen :) :) én is ezt találtam csak,így kérdéses volt számomra :)
19 hónap????? mesélj csak :) jön a hugi/öcsi?

Gica!
mintha B.ról írnál :) üres kenyeret hajlandó csak enni :) néha lekvárral :) ovi :?

köszi dicséreteket :)

gatyákat majd lefényképezem,csak időm lenne...mindjárt eszik B. aztán altatom,dolgom elvégzem és talán ébresztés előtt fotozom :)

Dóri!
hogy vagytok?

KépKép
viranka

Életjel :oops: !

Reagálni nem nagyon tudok, a fényképeket végiglapoztam, a gyerekek gyönyörűek, a házak szépülnek, Viranka, Te pedig hihetetlenl ügyes vagy :shock: !

Panndi, nagyon örülök, hogy itt vagy, a lányok csodaszépek!!!! (És tényleg nagyon egyformák :). )

Nálunk semmi különös, Panka továbbra is nagyon szereti az ovit, vagány, talpraesett, (néha túúúl) nagy szájú nőszemély. 98-104-es ruhákat hord, 98 cm és 15,5 kg. Mindig új mondókával és dallal jön haza az oviból, és amikor Bencével angolozunk, ő is ott van, és mondja velünk :lol: . Harisnyát én csak szoknyához adok rá, az ovi közel van, kocsival járunk, és délután még egész jó idő van, főleg ha süt a nap :roll: .

Vasárnap megyünk Kecskemétre a Vadasparkba, állatok világnapja alkalmából lesz rendezvény. Ezt persze el sem mondom nekik, meglepi lesz, majd megtudják, ha ott leszünk :wink: . Természetesen hármasban megyünk, mert P meccsre megy :evil: , de legalább talizunk a volt kolléganőimmel is :D .

Ami a héten történt velem, és nagyon büszke vagyok: kedden és szerdán továbbképzésre kellett mennem Budaörsre. Nem volt szabad céges kocsi, így saját kocsival, autópályán és a nulláson, és én vezettem :D :wink: . És szuper volt :D . (Nem is tudom, miért voltam úgy betojva tőle...na jó, a nullás elég szűkös volt és zsúfolt...)Amikor megláttam a Szigetszentmiklósi kijáratot, elkezdem ujjongani, Móni, hogy mostmár el merek menni bárhová 8) :lol: .

És tegnap megint voltam tornázni, nagyon jól esett és ma is megyek, de mivel nem lesz, aki vigyázzon a gyerekeimre, őket is viszem, van játszószoba és pedagógus felügyelet, amíg tornázom :D .

Szép, napsütéses napot mindenkinek!
dettyk

Továbbra is sapimánia!
:-)
Kép

KépKép
kaqk
Debrecen

Angolul tudót keresek, aki vállalna fordítási munkát!
Ha tudtok ajánlani vkit megköszönném! ( szállodaipar témakörben kellene fordítani)
köszi
bocsi az OFF ért!

KépKép
kaqk
Debrecen

Itt vagyok.

Kaqk, nekem a sógornőm szokott fordítani, nagyon profi, nyelvvizsgaközpontban is dolgozott, fordítói papírja is van a diplomán kívül, normál piaci árat kér általában (egy ft/karakter). Most ment vissza dolgozni a gyes után, hétvégénként szokott nekem is vállalni ezt-azt.
De ha nagyon keresel, szerintem találsz olcsóbbat :roll: Vagy akár az itteniek közül is segítenek :P

Telerakta a gatyáját, totyogva közelít :arrow:

Jövök majd hosszabban.

Emma bájos :P

Kép
vindolanda

Dettyk, nagyon laza volt valaki a vezetéssel 8)

Móni, milyen a szárítógép?

Most ennyi :roll: :arrow:

Nem hagyja magát tisztába tenni, menekül :?

Kép
vindolanda

Elkaptam. Egy guriga cérnával játszik. MIndenhol lóg a lakásban :roll:

Kép
vindolanda

Most a cérnát az egyik kis helikopterére tekergeti fel :roll:

Kép
vindolanda

Rugó.. :D :D

Heni akkor Péterke is kezdi az ovit.. :)

Nálunk most állandóan anya kell,állandóan anya anya anya.. éjjel is nyugtalanul alszik Domi. :(
Kinek mennyi idő alatt nyugodott meg a picie? Tudom hülye kérdés,csak álllt.ban mennyivel számoljak? Benivel nem volt ilyen,ő nem volt ennyire anyás ezért nem tudom,és olyan rossz..

Meg akik grapfurit magkivonatod adók,ki melyik fajtát veszi? És mennyit adtok belőle?
varga tünde

Móni milyen fajta a szárítód? Mi is most beszereztünk egyet,mert a másiknak sajnos kaput lett,de ez is valami baja van,olyan ideges vagyok miatta.Valszeg. megy vissza :S Milyen kategoriást vettél? Hogy mükszik,már tuti megy nálad vagy már végzett is?
varga tünde

na egy kis pihi, Gergi fogzik, Gréti elesett hazafelé jövet és nyafka a fél centis horzsolása miatt.
Egyszerűen nem volt időm beüzemelni a szárítót :shock: :?
Na majd estére, Z majd gyerekezik én meg kitapasztalom az új segítőmet :D

Tündi Privileg 8650 CD
német gép, kondenzációs
B kategóriás, ebből sajnos A nem lehet kapni

Gica hamarosan eljön az az idő is amikor mosolyogva és boldogan mennek be mind a ketten, hidd el :D

Heni Péterke várja a hétfőt?
Sokmindent be kell szereznetek?
Mesiék nagyon szuper oviszsákot varrnak ám :wink:

Maggie Bercó jobban van?

Ágica te meggyógyultál?

Juba merre vagy???????????????

:arrow: na eddig tartott a nyugi

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Gica! Szerintem igen. Szeli ha már fáradt, nem fogad szót... :?

Panndi! Gyönyörűek a Csajok! És nagyon hasonlítanak! :)

Kaqk! Emma is csodaszép! :)

Kép

Kép
regcsiken14

Sziasztok!

Panndi, lányaid nagyon szépek! :) Tényleg, miaza 19 hónap???

Mostmár talán tényleg egy kicsit kevésbé lesz húzós egy kicist minden, talán 1-2 hétig, de elég vacak hetek vannak mögöttünk... Sajnos...

Még mindig itt szenvedünk a betegséggel, de már a fiúk is kilábalóban, csak sajnos még mindig nem egészségesek. Kicist nehéz így... :(

Sapimánia kiváló. :)

Viranka, ügyi vagy, mint mindig. :)

Rugó meg megint olyan vicces dolgokat csinál... :)

Olyan sok okos dolgot tudnak ezek a gyerekek! Kezdem azt hinni, az enyémek visszamaradottak... :) Na jó, nem, de pl. nem youtube-oznak meg ilyenek... :)

Pussz mindenkinek!

Kép
Kép
Kép
zdori

Jó reggelt!

Dóri, senki sem tökéletes :roll:
Rugó youtube-ozik, de alig beszél, és direkt telepakolja a gatyáját :wink:

Itt ma tiszta dér volt minden reggel :shock:

Délben tömbösítésem lesz, csak este érek majd haza.

Lett volna egy kis dolgom éjszaka, de elaludtunk.

Szép napot, V.

Kép
vindolanda

Hahó. :)

Nálunk szép idő volt ma, ebéd után kimentünk, gyerekek hullák lettek, Dani már alszik, Samu még próbálkozik elaludni. De vlsz hamarosan neki is sikerül... :)

Szép délutánt, megyek, megpróbálaok vmit pakolni...

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Tegnap este 3/4 9-ig hisztizett cica :roll: Már fájt a fejem. Z persze azután ért haza miután mindkét csemete aludt.

Szárítógép kipróbálva. Szuper darab :D

Dóri Z programozó, a gép tartozéka, a lánynak a vérében van a kezelése :)
Ha az apja mással foglalkozna nem érdekelné ennyire :)

Szerintem 19 hónap múlva lesz Fruzsi 3 éves :roll:

KépKép
Kép Kép
l.móni

Lángost sütöttem! :-)
jó lett!!
most a főtérre indulunk hőlégballont nézni!

KépKép
kaqk
Debrecen

Móni, G. is programozó :lol:
Ilyenek a programozó-gyerekek 8)

Hőlégballon - a részvevők egy része a falu széléről száll fel, nagy tömeg van a 47-es mellett, az emberek kiszállnak az autókból, és kameráznak, nézelődnek 8)

Épp hazaértem, Rugó nyűgi.

Vacsorázunk, korog a hasam.

Kép
vindolanda

Hahó!

Jajj, tényleg, Fruzsi kb akkor lesz 3 éves. :) Mint Dani. :)

Óóóó, lángos! Nyami!

Na jó, akkor nem olyan gáz, hogy nem programoznak még a gyerekeim. Bár a nagyapjuk nekik is programozó. :) Kultiválják a rajzprogramokat... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Sziasztok!

Hol vagytok?!?!?!

KépKép
Kép Kép
l.móni

Nálunk most kel a fánktészta :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Sziasztok!

Dettyk, örülök, h élvezed a vezetést. Bár én lennék ilyen ügyes, mint Te. :-)

Kaqk, Emma csodálatos, mint mindig. Kis kalapos hölgy. :D

A tanácsotokra lenne szükségem: Ádi most már notóriusan bekakil az oviban (ő az a napi többször kakilós fajta). Vagyis nem szól, egyszerűen benyomja a gatyájába. Először azt hittem, ez a szokásos visszaesés a szobatisztaságban -- ez viszont nem igaz, mert itthon nincs vele továbbra sem semmi gond ezen a téren, soha nem kakil be (a visszaesést okozhatná az ovi, vagy ugye családi trauma, de utóbbiról nem tudok).
Az óvónőit szereti, a dadusát szó szerint imádja, aki ki szokta őket vinni pisilni, kakilni, ha egyedül nem mennek. Pénteken úgy találtam rá, hogy a legnagyobb lelki nyugalomban autózott, közben már rég be volt kakilva (az óvónő nem vette észre, de én sem egy jó darabig, annyi réteg volt rajta, hogy nem éreztük a szagát).
Mikor megkérdeztem, miért nem szólt, hogy bekakilt v. kakilni kell, azt felelte, hogy azért, mert "a kaki kellemes". Az az érzésem, hogy a kaki vmilyen pótlék lehet (esetleg a mi hiányunkat pótolja? mert a kaki a kisgyerekeknek még fontos részük). Nem tudom, hogyan vegyük rá, hogy ne kakiljon be. Már kedvesen elbeszélgetett vele az összes óvónénije, a dadus, mi (nem egyszerre, elosztva), türelmesen reagálnak rá, de pénteken nagyon elkeseredtem, mert azt látom, hogy egyáltalán nem zavarja a dolog és nem érzi-érti, miért nem jó ez így.
Van ötletetek, mit csináljak?
irina

Móni, a szárítós tapasztalatokra én is nagyon kíváncsi lennék.
Hátha egyszer majd tudok venni. :D

Ja, utóirat még a kakis dologhoz: kifaggattam az óvónéniket, hogyan viselkedik Ádi az oviban, azt mondják, nincs vele semmi gond, szinte sosem kell rászólni, max. akkor, ha ki akar venni vki más kezéből valamit (ezt láttam már, hogy csinálja, nem erőszakosan). Részt vesz a feladatokban, játszik, jól elvan. A pisilés normálisan megy (!). Csak hát a kaki.
Egyébként látok változásokat Ádin, sokat hisztizik itthon újabban, sokkal többet, mint korábban, de a csanát is ugyanígy reagálta le. Szóval sokszor nem fogad szót, kiabál velünk -- ami oké (egy pontig), vezesse le magát. Ő ilyen nagyon viselkedős kisfiú (mindig is ilyen volt, nem is kellett soha rászólnunk, hogy viselkedjen).
Szóval várom a véleményeteket. Majd próbálunk egy gyerekpszichológus ismerőst is megkérdezni, csak az nem lesz egyszerű.
irina

viselkedős kisfiú = mármint az otthonán kívül
irina

Itt vagyunk mi is.

Már az új notebookon, ezt még szoknom kell. Nagyon szép, csillog-villog, beépített webkamera meg minden 8)

G. fellép a Mihály-napi vásárban (vagy hol), de mi nem mentünk, mert fel kellett volna kelnünk korán.

Irina, mi dettó ebben a cipőben járunk.

JÖn, de be fogom fejezni. :twisted: :?

Épp telerakta a kis gatyáját.

Kép
vindolanda

Kifaggatni meg nem tudom, miért csinálja :roll:

Állítólag nagyon tudnak ragaszkodni a kis végtermékükhöz, éppen úgy, ahogy egyes babák (Rugó is) a körmükhöz meg a hajukhoz. Az ő részük, vele akarnak maradni. Hajvágás, körömvágás nálunk továbbra is álmában történik

Megint rángat.

Kép
vindolanda

Csak azt nem értem, hogy ősszel miért vitte olyan nagy örömmel a wc-be a tartalmát, és rendesen ráült a bilire.

MIndenesetre nagy gondot igyekszek nem csinálni belőle, elmondom neki mindig, hogy nem ide kellene, ő meg rázza a fejét szomorúan.

Kép
vindolanda

Irina: lehet az is ahogy ragaszkodik hozzá, pótlék..de nálunk is volt pár napos visszaesés még a bölcsiben..így reagálta le a feszültséget, és azt hogy vele foglalkozzanak, róla szóljon vmi.
hiszti, nem fogadok szót...szintén az ovi eredménye, de szerintem elmúlik....beszélgetni tudsz vele erről? Hátha ha megbeszélitek...többször...egyszer..:-)

fánk...az lesz a következő "mutatvány" :-)

csilli - villi notebook :-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Hú, mivel csütörtökön felvettem a kajajegyeket, G. most lövi el őket egy kajáldában. Rántott gombafejeket kértem szalmakrumplival, a salátát meg most csinálom hozzá 8)

Hát igen, nálunk is a bölcsi hozott visszaesést, szóval lehet összefüggés (meg biztos van is) a kettő között.

Kép
vindolanda

Kaqk, Vindo: köszi, h reagáltatok.
Nem átmeneti a dolog szerintem, vagy ha igen, akkor hosszú átmenet ez, mert hetek óta probléma a bekakilás. Eddig azért nem zavart, mert azt gondoltam, biztos átmeneti (!), illetve hogy a sok gyerek között nem mer szólni. A héten kiderült, hogy erről szó sincs, mert alig voltak a csoportban (kb. a fele), sok volt a beteg, és akkor sem szólt. Sőt tudja, hogy a WC-be kéne, és oda is érne, ez sem gond, mert itthon sem az, egyszerűen nem hajlandó az oviban a WC-be kakilni.
Vindo, nekünk itthon a kakilás sosem megy a gatyába, 3 hónapja szobatiszta kb. nappalra.
Tanácstalan vagyok, arra is gondoltam, talán a WC-t nem bírja ott (itthon bilizünk, az itteni WC-től kicsit tart, mert egyszer megijedt a meginduló víz hangjától, de az oviban nem félhet a WC-től, mert simán belepisil ráÜLVE!!!).

Vindo, ezen a youtube-ozáson én is lehalltam. Grétitől is mindig odavagyok, miket csinál.
Ádó nálunk a távirányítókat bűvöli előszeretettel.
irina

Irina!
wc szűkítő? esetleg az otthon bejönne :)

mi tegnap sógoréknál voltunk,szerencsére macskák nem jöttek velünk(mert gyerekeimre akartak tukmálni 2 kicsit,de mondtam csak kacsával együtt vagyok hajlandó hozni :) )

ma reggelre meg meghalt Nagypapám :( :( ebéd után szerettem volna bemenni hozzá :( kissé kivagyok most :( unokanővérem meg erre a napra van kiírva első babájával :(

KépKép
viranka

Rugó szerintem direkt csinálja, vsz. Ádi is. Tökéletesen tudnának bilibe/wc-be is produkálni szerintem :roll:

Hát, a youtube-ot most már tényleg profin kezeli. Ha vége a Zsolti a békának, kiválaszt egy videót, lejátssza, aztán visszamegy a Zsoltira. Valamint a kis ikonok alapján választ meséket.
Tudja használni a nyilakat is böngészés közben (pl. az index olvasásánál) :roll:
A telefonnal meg szépen fényképez, és vissza tud menni az elmentett képekből a kamera-funkcióba.

De a távirányítóhoz nem ért :wink: :)

Az előbb a galériában álltam, és fentről szappanbuborékokat fújtam, ő meg lent elkapta. Volt nagy móka.

Elég fárasztó amúgy ma :x

Emese, akartam megkérdezni, ha vagy, hogy a fűtéssel mi a helyzet? Gázzal és/vagy kandallóval fűtötök?

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?