Életjel

!
Reagálni nem nagyon tudok, a fényképeket végiglapoztam, a gyerekek gyönyörűek, a házak szépülnek,
Viranka, Te pedig hihetetlenl ügyes vagy

!
Panndi, nagyon örülök, hogy itt vagy, a lányok csodaszépek!!!! (És tényleg nagyon egyformák

. )
Nálunk semmi különös, Panka továbbra is nagyon szereti az ovit, vagány, talpraesett, (néha túúúl) nagy szájú nőszemély. 98-104-es ruhákat hord, 98 cm és 15,5 kg. Mindig új mondókával és dallal jön haza az oviból, és amikor Bencével angolozunk, ő is ott van, és mondja velünk

. Harisnyát én csak szoknyához adok rá, az ovi közel van, kocsival járunk, és délután még egész jó idő van, főleg ha süt a nap

.
Vasárnap megyünk Kecskemétre a Vadasparkba, állatok világnapja alkalmából lesz rendezvény. Ezt persze el sem mondom nekik, meglepi lesz, majd megtudják, ha ott leszünk

. Természetesen hármasban megyünk, mert P meccsre megy

, de legalább talizunk a volt kolléganőimmel is

.
Ami a héten történt velem, és nagyon büszke vagyok: kedden és szerdán továbbképzésre kellett mennem Budaörsre. Nem volt szabad céges kocsi, így saját kocsival, autópályán és a nulláson, és én vezettem

. És szuper volt

. (Nem is tudom, miért voltam úgy betojva tőle...na jó, a nullás elég szűkös volt és zsúfolt...)Amikor megláttam a Szigetszentmiklósi kijáratot, elkezdem ujjongani,
Móni, hogy mostmár el merek menni bárhová

.
És tegnap megint voltam tornázni, nagyon jól esett és ma is megyek, de mivel nem lesz, aki vigyázzon a gyerekeimre, őket is viszem, van játszószoba és pedagógus felügyelet, amíg tornázom

.
Szép, napsütéses napot mindenkinek!