A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Beni,
húúúú ez alég nagy bullshit duma!
Szerintem ezt nem nagyon fogja tudni pontról pontra alátámasztani, márpedig itt neki kell mindent bizonyítania, nem neked védekezni!

Lukácsné,
epebaj tolja el a szekeret!!!

Kép
judit0713

Vnbeni: köszi a megnyugtatást,remélem én is,hogy nem volt annyira kínos a péntnteki szitu :D
annyira nem lehetett gáz,mert ma már nem tudta Sz,hogy hanyadik napon vagyok..... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ja,és azt nem is meséltem Nektek,hogy szombaton benézett hozzánk az üzletbe Sz asszisztense :D
Fura volt az előző napi Silverboy-os incidens után találkozni vele,én szépen rámosolyogtam,és köszöntem,de mivel ez a dolgom,nem tudom,vágta-e,hogy ki vagyok... :D

De ma reggel viszont talán rájött,ő is mosolygott :D
Vendég

sziasztok!megy ma valaki bmcbe?ottleszek de.valamikor,mert ma kiengednek!tanár úrral reggel beszélek,de annyit mondott már tegnap,h.jó híre van,izgulok is rendesen.úgyhogy záróval megyek bmcbe,piros fekete hátizsákkal leszek,bordó bőrkabátban.tök jó lenne találkozni valakivel.telefonról most csak ennyi,otthonról bővebben.sziasztok!
Vendég

morgen,
most pedig visszaolvasok..... 3,5 oldalt

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Kahlan: én tegnap voltam BMC-ben,úgyhogy sajnos most velem nem tudsz összefutni,ma van a 6. munkanapom... :?

Én legközelebb nov. 5-én megyek,amit már naaaaagyon várok :D
Vendég

Kubu: jó korán fent vagy ma is :)
Nem lehet könnyű követni az itteni dolgokat... :)
Bár a napokban alig volt 1-2 bejegyzés :?

Valahogy eltűnt mindenki :roll:
Vendég

Sziasztok!

Judit

Köszi a táblit, igazatok van igen vegyes a kép. :D

Sajnos még a konzultációtól még messze vagyunk, még mindig nincs Mary, így csak telnek a napok :twisted:

Szép napot mindenkinek! :P

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: én is azért szenvedtem a napokban,hogy megjöjjön,hááát,nem volt egyszerű...
Amikor már nagyon haladnál,akkor képes legtöbbet késni Mary... :?
Vendég

Sziasztok!

Vbeni: ez az indoklás tuti semmi. Saját maga ellen beszél? Mi az, hogy te nem veszed át az utasításokat.Arra gondol, hogy a felmondást? Nem vagy köteles rá. Hogy mit irtál a jelenléti ivbe hamisat, tudja indokolni ez a szemét. Nem vittél orvosi igazolást, ez vajon tudja? Az állításait irásban kell bizonyítani, amit tuti nem fog tudni. És nem azzal indokolta, hogy te lombikra jársz, itt erről egy kukk sincs. Ja tudta, mert azért a bíróság azonnal kivágta volna. Hát majd a tények magukért fognak beszélni, és ő semmit se fog tudni bizonyítani, te annál többet. Ez egy nagy semmi indoklás, kaszálni fogsz az tuti! Ha látok valamit küldök, de te is keresgélj és hirdesd magad!

HÁtfájás hess!

Remélem az első hidam hamarabb kész lesz a Margitnál, a második már nem biztos, az hosszadalmas lesz.

Judit: köszönöm hogy szurkolsz, én sem kevésbé nektek.

Kubu: majd irjál is pár sort!

Breki: hajrá kezdés, többi mellékes.

Többiek merre?

Kéretik irni, és nagyon várunk Macs gyerekekról valamit, napok óta semmi hir!!!!

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!

Vnbeni
Szerintem ezeket az állításokat nehezen tudja igazolni a munkáltató… Nem neked kell!

Kisbeeka
Szépen haladtok :)
Hát ez a Silverboyos sztori nem semmi!
Remélem a párod talál hamar munkát…
Mikor költötök, hétvégén?

Kispatak
Már megint jól megszenvedsz a fogaddal :(
Basszus, sajnálom a német céget! :(
Remélem holnap már vezethetsz megint!

Aktucs
Jó, hogy végre megvan az időpont a műtétre :)
Párod hajthatatlan a genetikai vizsgálatoknál? Az enyém is lusta, ha nincs kocsi, olyankor inkább biciklizik, mint BKV…

Kahlan
Hogy vagy, túl a műtéten???
A beöntéstől én is félnék, sosem kaptam még…
Én voltam már a budavári labirintusban, annyira nem volt nagy élmény (mondjuk én 3 éves koromtól barlangászom, szóval lehet csak ezért).
Egyszer voltunk ott vacsorán, na az jó volt.
Majd gondolkozom, mi lenne jó…

Sajti
Drukkolok, hogy ma már legalább 8,5 mm legyen a mnyh!

Mieza
Innivalót tuti ne hozzunk a fórumtalira?
Nekem jó 3-tól…
Mi van a kuytussal? Nagyon édes!

Én most jól eltűntem, rengeteg munka volt…
“Szeretett” kolléganő tegnap volt utoljára, mérges vagyok a vezetőségre, mert az új csak hétfőn kezd. Harmadik hete vagyok egyedül (vagyis 1-1 napot van bent), őt ugye felmentették a munkavégzés alól a felmondási idő alatt, szóval ő otthon ül és kapja a fizut én meg megkaptam a munkáját... Szabira nem tudok menni, még 11 napom van, most lenne házassági évfordulónk, arra sem tudtam elutazni... Szóval most nem vagyok túl motivált. Át sem tudott semmit adni, mert kb 1-kor közölték vele, hogy akkor ma van utoljára, írjon össze mindent, pakoljon össze és adjon át nekem mindent. Nem túl etikus...
Mary is hamarosan megérkezik, leszakad a vesém...
Hétvégén voltunk kirándulni, teljesen rákészültünk, hogy kipróbáljuk a pisztrángost Nagymaroson, erre előtte való héten volt utoljára :(
Pedig még gyönyörű idő volt és rengetegen kirándultak, biztos lett volna még forgalma…
estrella22

sziasztok!
hazaértem.

Nem kaptam végül beöntést és az altatástól sem félek már.

És ez a csodadoktor meggyógyított. Tanár úr átjárhatóvá tette mindkét vezetéket!!!! A méhem rendben, a petefészkem rendben. A szépséghiba az, hogy minkét vezető girbegurba kanyargós. Úgyhogy azt mondta, nem lehetetlen a természetes úton való teherbeesés, de lehetséges azért így is a lombik, ő ebbe nem megy bele, majd Konc Tanár úr kiötli, mi legyen.pénteken megyek varratszedésre, és hétfőn pedig Konc tanárúrhoz...úgyhogy örömkönnyeket hullattam, az a kis csekélység, amit adtam neki, műrmint Lintnernek, nem tudja azt kifejezni, milyen boldog is vagyok.

Volt már valaki így? Milyen lehetőségeim vannak így? inszem? vagy csak lombik?
Vendég

Sziasztok!

Először is Kispatak kérésére, látom 2-szer is írta.... és ugye nemjó bizonytalanságban lenni... Macs valszeg nagyon leterhelt lehet, így az utolsó hírek a Babákról:

Macsiéknál Balázska jól van, át fogják vinni a Péterfybe!! 28 g-ot eszik, 1680g, és grimaszolgat a Kis Drága!!! :) Ő már egy nagyfiú, Kittike nagy és okos bátyuskája!! :) :) :)

Kittikét le szeretnék venni a lélegeztetőgépről, de nem volt átjárható az orrlyuka. Botallo vezeték bezárult!!!!!! Ma megnézik az orrát, és ha nem tudnak szabad járatot biztosítani az orron át lélegeztetéshez, akkor sebészeti konzílium és át kell kerüljön az I. Gyermek klinikára. A doktor szerint ez nem olyan vészes dolog. 900g, 1g tejet kap, de nem nagyon bírja a gyomra. Macsi szerint sötétebb és hosszabb a haja, mint Balunak. Ami ugye egy kis hölgynél így is van rendjén!!!! :)

Macsikám, tudjuk, hogy Neked ez most egy nagyon kemény időszak, de meríts belőlünk is akár erőt, és a picikből, abból, hogy szépen haladtok-lépésről lépésre!!! Semmi más nem számít most!!! Kívánom, hogy haladjatok így tovább, ne stesszelj és legyen tejcid a Pindúroknak!!! :)
andrea-1

Estrella: sajnálom,hogy ennyi bonyodalom van most körülötted,de próbálj egyszerre csak egyre koncentrálni!
Mary is hamar elmúlik,a házassági évforduló pedig nem szalad el,ha egy héttel később ünneplitek meg :)

Nekünk is nemrég volt a (sima) évforduló,de az ünneplés talán még várat magára,most nem sokmindenre van időnk.
A költözés folyamatos,már csak 3 napig maradhatunk a lakásban... :?

Emiatt is elég gyomorgörcsöm van,nem a határidő miatt,de azért 4 év alatt eléggé megszoktam már itt,és nem szívesen hagyom itt,megszerettem...
Nem lehet maradni,4 évre szólt a szerződés a Vagyonkezelővel...
Vendég

Kahlan: örülök,ezek jó hírek!! :)

Gondolom megpróbálják akkor a termináltat,aztán inszemet.
Nem hiszem,hogy lombikra küldenének,ha átjárhatóak a petevezetékek,és nincs szervi bibi.
Vendég

Andi: köszi a Maccs-híreket!!

Szuper hírek!!! Már nagyon jól alakul minden! :)
Kittike is rendben lesz teljesen :)
Vendég

Sziasztok!

Andi,
köszi a kismacs híreket :) Azért magadról is irhatnál pár szót, hiszen már otthon pihizel, ugye?

Macsek,
nagyon szorítunk nektek, és úgy látom, van is hatása :D
Balázsnak gratula!!!
Kittinek meg további drukkok hogy utolérje bátyókáját :arrow: :arrow: :arrow:

Kahlan,
tutiszuper jóóóó hírek!!!!
Szerintem, ha párodnál OK az állomány, akkor próbálnak majd inszemmel kezdeni. De majd megmondja "apánk" a tutit hamarosan :)

Estrella,
szegényke, betemet a dolog látom :?
De ahogy Breki is írta, csak szépen módszeresen igyekezz kimászni belőle!

Kubu,
álomba olvastad magad???

Kép
judit0713

Judit: Nálad is 6 nap múlva itt a csoda :)
Vendég

Óóó, hát most éppen kissé leszállóágban vagyok :oops:
Eddig (a múltkoritól eltérően) fájdogált a pocakom, sőt, kétszer ugye görcsök is voltak, amit persze jó jelnek vettem.
Ma viszont a nagy büdös semmi :roll: Jól vagyok, semmi fájás :shock:

Ismeritek ezt, amikor épp az a baj, hogy nincs baj :?

Kép
judit0713

Pedig már beszereztem a teszveszen egy naggyon tuti kismamifarost meg egy biztonsági öv terelőt igen óccóért, és meg is érkeztek :)
A gatyiban itt illegettem magam apának, igen nagyon tetszett neki 8)

Kép
judit0713

Pedig már beszereztem a teszveszen egy naggyon tuti kismamifarost meg egy biztonsági öv terelőt igen óccóért, és meg is érkeztek :)
A gatyiban itt illegettem magam apának, igen nagyon tetszett neki 8)

Kép
judit0713

Nnna, ennyit a mai napomról :roll:
Még jó hogy tündér-anyósom jön ebédet főzni :)

Kép
judit0713

Beni: ez az indoklás, azért hallod, nem semmi. Ügyvéd mit mondott rá egyébként... kíváncsi lennék. Ezek azért elég súlyos szavak, kíváncsi vagyok mivel tudja/akarja majd bizonyítani.
Én nagyon drukkolok Neked, hogy jól megfingassátok ezt a görényt!!!!!!!! :)

Kahlan: Szerintem ezek nagyon jó hírek!!! Átjárható vagy, és ha jók az eredményeitek amúgy is, akkor bármelyik eljárással is kezdtek, ott lesz az esély a köztes időben is!!!!!... arra, hogy sikerüljön... És ahogy a magam szerény mellékelt ábrája mutatja.... :lol: :lol: :lol: :lol:
Nem csodálkoznék rajta, ha még az idén babó lenne a pocakodban!!!! :)

Juditkám: Hogyvagy, pihensz-fehérjézel-sokfolyadékozol?? Úgy drukkook Neked.... remélem érzed!!! :)

Estrella: Szegénykém, nagyon összejöttek a dolgok....de ne engedd be Magadba a negatívot...Ne rágódj azon, hogy ezek és ezek a sérelmek értek!!!! Próbáld mindennek a jó oldalát nézni! Szeretett k.nő el.. jön egy új, akire viszont majd lehet számítani és így a Te dolgod is gördülékenyebb lesz ezután! És főleg nem kell majd azon a HP-n idegeskedned tovább!!
Az évfordulót meg tartsátok meg, ha hétköznap nem megy, ott a hétvége akár .... és sz..jatok a világra!!! :wink:
A szabit meg egyszer úgyis ki kell adnia a cégednek, az nem vész el, ne parázz ezen se!
És igenis motivált vagy!!! Motiváljon az, hogy a közeljövőben nagy változások fognak történni az életedben!!!!!!!! :)

Én: Hát éjjel 1/4 2-től 3-ig fent voltam, akkor olvastam vissza is :) Hányinger.. aminek persze rendíthetetlenül örülünk továbbra is... (Látod Estrella, próbálom a dolog pozi oldalát nézni, pedig full szar a folyamatos hányinger-émelygés :)...)
Tegnap voltam régi/új körzetidokinéninél. Elintéztünk mindent. De csajok, én akkorát röhögtem. 3/4 7-re volt időpontunk, mondjuk volt egy kis csúszás. 8-ig volt rendelés..... Mielőtt behívtak minket (Anyucim demonstratíve a frissen megtudott nagymamaságát természetesen ott feszített velem.. :)...) szóval jött egy nő, időpont nélkül, hogy befér-e még aznapra. Elküldték, hogy mi hosszasan leszünk bent. Én csak néztem, hogy egy táppénzrevételen mégis mi olyan hosszú?? Na aztán megtudtam :lol: :lol: :lol: :lol:
Dokinéni jól kikérdezett mizu velem, hogy volt ez az egész? Persze tudott a dolgainkról Anyutól :)... De Anyám, hosszasan kommentált mindent :) :) Na ezért!! :)
Doki egyébként nagyon örült, szó nélkül vette a tp-re vételt, mondtam hogy szeretném, mikor táppénz, mikor szabi, egy szava nem volt rá (nem úgy mint az előző dokinak, ott meg se mertem volna szerintem kérni ilyfajta együttműködésre).. Szóval minden oké volt... Alapvizsgálatokat megcsinálta, jól meg is lepődtem, mert a legutóbbi bmc-s mázsáláshoz képest 6 kilóval kevesebb voltam!!! :) Bár sajna ettől még így is debella vagyok és mondta is hogy figyeljek oda, ne szaladjanak el majd a kilók (és Anyura nézett, aki nem kicsi... :)...).
Mondtam a Meforált, hogy 12. hétig szedni kell. Erre közölte, hogy neki az a véleménye, hogy nem csak addig, hanem utána is csökkentett dózisban, úgy biztos nem lesz majd terhességi diabétesz....... de erre majd visszatérünk. Ha megleszenek a leleteim látni szeretné belgyógyász szemmel...stb..stb..
Szóval nagyon korrekt volt, az utóbbi időben nem ehhez voltam szokva... :lol:
andrea-1

Sziasztok!

A segítségeteket szeretném kérni!
Érdekelne, hogy a fagyasztott embriók esélye mekkora felengedés után?

A helyzetünk: nem igazán van petesejtem, talán a spontán egy darabommal lehetne mit kezdeni, de szükséges a húgom által felajánlott petesejt. Az idő rövid, húgom január 9-én lesz 35 éves. Ha úgy döntenék, hogy a húgom megtermékenyített petesejtjeit fagyioviba küldjük és az én egy spontánomat kioperálják belőlem, akkor még van sansz teljesen saját babára. Viszont, ha nem megy, akkor a fagyioviba kell menni ...
Tanár úr nem "macerázna" az én egy darabkámmal, inkább frissiben a húgomtól kapott petesejteket támogatná!

Mit tegyek???

Köszi lányok!

Kép
avarka

ahoj

na így nem kell ezt csinálni

2-kor felkeltem, etettem, fejtem, neteltem, utaltam, tesz-veszeztem, elolvastam 1 oldalt majd jött hurrikán és közös ébredés, játszás a nagyágyban, öltöztetés el bölcsibe, addig én etettem, apa hazajön, közli kell a lapi, no problem, gondoltam használom én céges lapit, amiből ügyesen kilokkoltam magam, majd elővettem apa gépét persze az pedig nem kompatibilis a wifivel, úgyhogy idáig vártam meg apa keze alá dolgoztam, most ő el itthonról, úgyhogy van két órám, remélem Lizi is úgy gondolja :-)

kubuspace

Avarka,
nekem már volt egy fagyis beültim, és bár babóca nem lett belőle, de nagyon rendesen felébredt mindkét embriócskánk :)
És akiket eddig hallottam, ott is a legtöbb esetben sikerül nekik visszajönniük, úgyhogy szerintem töltsétek meg a fagyiovit biztonsági tartaléknak mindenképp!!! (nekem most 6 pici háromnaposom csücsül ott, várva hogy kistesók lehessenek, vagy valaki más pocójában fejlődhessenek majd babácskává)

Kép
judit0713

Judit!

Köszi a választ!

Ha pl 6 v. 8 embriócskát fagyasztanak le, akkor mindenkit megpróbálnak felébreszteni vagy csak kettesével? Ez azért érdekelne, mert ugye ha többen vannak, akkor még 2x v. 3x is lehet próbálkozni?!
Ha sikerül a terhesség, akkor a fagyioviban lévőket fel lehet ajánlani másoknak?

Köszi,
Avarka

Kép
avarka

Avarka!
Én is ugyanazt tudom mondani, mint Judit, nekünk sajna csak 1 volt és nem sikerált, de 100%-osan visszajött, és pont most kaptam hírt az egyik bmc-s (nem fórumos) barátosnétól, hogy hétfőn biológussal feltúrbózott fagyis eredményhirdetése volt!!!!! :D :D
A db-szám még jövő héten derül csak ki, de Sz. azt mondta Neki, hogy fagyishoz képest szupppi a hcg-je!!! :) SZóval az én környezetemben egy friss sikerről mindenképp be tudok fagyis fronton számolni! :) És ugye most jön Juditunk és Sajtink is !!! :wink:
Szóval használjátok ki a hátralevő rövid időt tesóddal!!! És tárazzatok be.... Istenem, ez olyan megható, hogy ilyen szerencséd van a szerencsétlenségben, hogy van lánytesó, akinek jó az állománya... ad is... Amondó vagyok, éljetek a lehetőséggel!! Főleg hogy a Nagyfehér is ezt javasolja :)
andrea-1

Avarka, én ugyan nem vagyok ebben kompetens, de hallgass a szívedre, meg a megérzésedre, csodaszép dolog ez a tesódtól!
Vendég

Kösz Andi!

Az, hogy élünk a lehetőséggel nem kérdés!
Ma már vv-re vittem Húgomat!

A dilemma a következő: Húgomtól kapott és megtermékenyített petesejtek mind menjenek-e fagyioviba vagy kettő máris landoljon nálam?
Érdemes-e próbálkozni az én egy spontánommal és ha nem megy, akkor még mindig ott vannak a fagyioviban a többiek?

Mit tegyek???

Kép
avarka

Aztmondják az okosok, hogy a fagyisnak kisebb az esélye, de erre meg rácáfol az, akinek a fagyis sikerül.... :shock:

Lehet, Tanárúr amiatt forszírozza a tesódét, mert ott vélhetően 1-nél több embirvel lehetne próbálkozni?... Viszont lehet, hogy hülyeséget mondok, de vegyesen nem lehet?? A Te spontánod és mellette tesód frisse?? Persze az is kérdés, hogy hány db lesz összesen, nem?
andrea-1

Egyáltalán a kettőtök ciklusát össze tudják annyira hangolni, hogy így élesben menjen minden fagyi nélkül??? :shock: :shock: :shock: :shock:
andrea-1

Igazad van Andrea!
Ez lenne a cél, de az kevés, ha mi vagyunk csak vállalkozó szelleműek! Alapjában pont ezt szerettük volna: 1 innen 1 onnan és a többi fagyioviba!
Na majd meglátjuk!

Köszi a segítséget!

Kép
avarka

Mindenesetre Avarka nagyon-nagyon drukkolok, hogy Tanárúrral a lehető legjobb megoldás mellett döntsetek! És szívből remélem, hogy hamarosan a legnagyobb problémád Neked is a folytonos hányinger lesz!! :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol: :wink: :lol:

Bízz Benne, Ő tutira a legjobb megoldást javasolja Nektek! Hisz Neki ez az élete, amit itt csinál..... mindenki ezt mondja :)
andrea-1

Andi, mikor lesz vonalzód? hány hetes is vagy pontosan?
Vendég

Avarka,
ha sokan vannak a fagyisok, akkor úgy vannak elpakolva, hogy 2 v. 1 van "egy szalmában". Így mondta nekem a biológus csaj amikor rákérdeztem. Ez azt jelenti, hogy bőven van variációs lehetőség, 1, 2, 3 db embrió felébresztésére és beültijére :)

Értem a dilemmát, és hogy szeretnél persze a saját kis egykédnek is minél több esélyt adni, de én bizony kettővel próbálkoznék az elején is!
És ha nem egyforma a ciklusotok, akkor lehet hogy most érdemes a tesó kettőjével indulni...és ha sikerül, kistesónak már tudtok kérni 1-1-et a tiédből és az övéből.
Mert ott ugye már csak az számít, hogy azonos korúak legyenek az embriók, és hogy neked a tüszőrepihez képest akkor tegyék vissza amikor kell. Tehát ha a tiéd mondjuk 3 naposan lesz fagyasztva, meg a hugidé is, akkor ott már egyszerű a történet.

Kép
judit0713

Vagy, még olyat is lehetne, hogy most csak leszívás-megtermékenyítés, mindenki fagyiba, és másik ciklusban a beülti. (asszem csinálnak ilyet :roll: )
Így tudnál 1-1 arányban visszakérni már az első próbálkozáshoz is :)

Kép
judit0713

Judit nem mond hülyeséget...!!! :)
andrea-1

Köszi Lányok!

Nekem sajnos stimulációval is csak egy petesejtem lett és az sem termékenyült meg :(
Két sikertelen stimuláción vagyok túl eredmény nélkül.
Spontán peteérésem van, de már nem sok van hátra a klimaxig, pedig még csak tegnap voltam 36 éves. Az AMH-m januárban 0,6 volt. Most ismét kért tanár úr full hormon vv-t és AMH - inhibinin B-t is.
Szerintem ebből szeretné leszűrni, hogy érdemes -e megtámogatni az egy kis spontán petesejtemet! :wink:
Húgomnak mindig sok petesejtje lett a stimulációk során. A három lány is három beültetett petesejtből lett!
Mivel januárban betölti a 35-t, így egy stimulációra van lehetőségünk. Reménykedünk, hogy sok petesejtet tud adományozni nekem és mind megtermékenyül majd...

Kép
avarka

Avarka, kitartás, van esélyetek!!!Meg fognak ők termékenyülni!

Segítség: mi az a terminált együttlét? van benne orvosi hozzásegítés?
Vendég

Vicky,
Autó: http://www.hasznaltauto.hu/auto/renault ... 10-3940348
Heimben kezdtünk, de ott a dokinő nem volt valami kedves, aztán telefonon beszéltünk Madarász utcai dokival és mondta hogy asap induljunk befelé ! Nagyon kedves volt mindenki és tényleg szimpatikus a kórház is, bár remélem nem leszünk sűrű vendégek ott.
A Heim és Madarász felváltva ügyeletes, telefonálni kell mindig és kiderül hogy aznap épp ki. Az hogy napközben hogy van, nem tudom, de akkor gondolom először az ember a gyerekdokihoz megy és esetleg onnan a kórházba… nem tudom, függ az esettől is. Bethesda égési sérülés ha jól tudom, róluk még nem hallottam semmit.
Találtam két linket is: http://www.hazipatika.com/services/cimtar?id=28
http://divany.hu/poronty/2010/10/11/vir ... va_vigyuk/
Ugye már túl vagy a vizsgán ? Nagyon drukkoltam ! A fene elmaradt, de kár !
Huh micsoda pechsorozat, még olvasnom kell h megtudjam hétvége hogy sikerült.
De szépek vagytok !

Vikus,
Yes volt fodri és kozmi, nagyon nagyon jól esett, már csak a masszírozás hiányzik és teljes eufória.

Ann,
Hát igen borzasztó volt a várakozás, főleg azzal a tudattal, hogy 24 óra után megindulHAT az elem bomlása…..

Kispatak,
Köszi kórházas infókat.
Fogmizériát sajnálom.
Vizsgáztatáson túl ? Milyen autó ?

Kisbeeka,
Na végre Marynek is megjött az esze. Szupi hogy kezdés a kertek alatt, de örülök !
Úristen de sajnálom párodat, megkérdem énapát….
Általában este időben lefekszem 9-10 körül, majd az éjfél – 2 közötti etetés után maradok és netezek egy kicsit, mondjuk reggel 5-6-ig, újabb etetés, én dőlnék be az ágyba… de aztán kezdődik a nap, aminek eredménye, hogy reggelre KO vagyok, na és napközbenről ne is beszéljünk.

kubuspace

Estrella,
Kolléganő kapja be, na olvasom hogy tegnap volt utoljára, sajnálom hogy így bekavart.
hurrá fény az alagút végén !
Tejem van, nem valami sok, sajna pótlás szükségeltetik, de nálam már az is sikerélmény hogy 2 hónapig tudtam szoptatni.
Jelentem bölcsibe pénteken én mentem Marciért, hát a csajok csalódottak voltak 8) Angolt nem tudom milyen lehet, de most szülőin majd megkérdezem.
Autóval sajna nem lesz könnyebb az élet, mert max egyszerre csak egy gyerek szállítható benne, ugyanis hátul nincs biztonsági öv.
Csütörtökön megyek dokihoz, huh már felírtam egy csomó mindent hogy biztos megkérdezzem, nagyon félek hogy nem fog jót mondani erre a fájásos, vérzéses dologra.
Nyusziruci: barinő kislányától örököltük.

Lukácsné,
Eszméletlen jó Hanna alvós-mosolygós kép, mennyi időt vártatok rá ?
Én már úgy várom a talit, főleg ha belegondolok hogy Lizamentesítve leszek a csajok által :lol: ugye jól gondolom ??? Persze aztán ezen az állapoton gondolom Hanna-Lilivel is osztozkodni kell majd :lol: :lol: )) tök jó lesz !
Óóóóóó szegénykém, epehólyag gyulladás, remélem jól vagy már, olvasom hogy még mindig nem kerek a világ :!:

Sajti,
Zurad remélem jobban már !
Köszi Humana infót, még fogyok 20 kilót aztán nyugodt szívvel megyek turkulászni én is.
Ugye érdemes volt csuriban lenni az ujjainknak ?
Imádom öltöztetni Lizát, majd jössz Te is a bébiddel és kapsz tőlem szép rucikat :lol:

Judit,
Annyira szuper hogy ilyen gyönyörű szépséges, erős babszemeket kaptatok vissza. Csuriban ujjaim, nagyon, húúúúúúúú de nagyon ! Csudaszép idő van, remek lehet otthon pihenni és a napocska melengetheti a pocikádat.
Én sem voltam ám ennyire rózsaszín, sőt mindig is ellenkeztem, hogy ha lányom lesz én rózsaszínbe öltöztessem :shock: de most olyan jó babázni és öltöztetni. :lol:

Számos Pancsi,
Szorítok !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.13 02:08-kor.

kubuspace

Nava,
Tök jó hogy epe, máj rendben.
Pihizz mert már a finisben vagy ! Hugimmal pont tegnap vesztem össze, még semmit nem csináltak (oké hogy rengeteget dolgoznak és építkeznek) de bármi lehet, jöhet hamarabb is bébike meg hogy nem pihen semmit, ÁÁÁÁÁ kikészít.
Liza teljesen más mint Marci volt anno, a kiccsajnak egész nap abból áll hogy mosolyog.
Képzeld nekem is ez jutott eszembe a nyuszis képről hogy nehogy aztán egyszer tényleg nyuszilány legyen.
Szép kisimulás tartott egy napig, sok a dolog, fáradok :?
Juhéj már túl az első CTG-n, annyira jó.
Ugye ugye korai kelés ? nem tudsz aludni, sajnálom, hát szerintem ez majd csak szülés után változik, vagyis akkor sem, mert akkor meg jön a 3 óránkénti etetés :roll:

Gigibp,
Hajrá matiszolás. :lol:
Tök jó Duna-parti party. Úgy mennék én is, de gyerkőcökkel most elég nehéz.
Cicót sajnálom.

Andrea aranyom :lol:
Örülök hogy másik oldal is olyan hepi, csodálatos érzés az tuti.
Lizát nem kell lopni, szólj mikor jössz érte, uticsomit készítem és viheted, de csak akkor ha fél nap után, na jó max 1 nap után visszakapom.... El nem tudom képzelni milyen lehet csendben, békében, nyugodtan aludni :lol:
Kérünk gyerekkori képet 8)
Tök jó tök jó dokiügyintézés.
Éljen hányinger :lol: :lol: :lol: :lol:

Vnbeni,
Akkor is nagyon drukkolok hogy sikerrel legyetek a majom főnököddel szemben. ÁÁÁÁ olvasom az indoklást, és tudja is bizonyítani ?
Riasztó mondjon le ! és a hátfájás is !
Éljen bacimentesség !

Aktucs,
Drukkolok hogy haladjatok és ne legyen akadály ! Juppé alakulnak a dolgok !

Mieza,
Szegénykém a hátad sajnálom nagyon.

Ann,
Ügyi vagy tornával !
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára kubuspace 2010.10.13 02:11-kor.

kubuspace

Kahlan,
Gondoltam ma rád :lol: juhéééééééééééééééééééééééééj de jó hírek csajszi !
Na van már elképzelés hol ünnepeltek ? Tata gyönyörű hely !

Csucsukám,
Jaj de sajnálom cisztákat, masszírozás nem segítene ?
Naná hogy megyünk és szólj rám hogy 900 pénzzel lógok !
Nekem lehet kérésem: az a süti amit véletlenül hoztál hozzánk :lol: a csokis, abból fizetősre, otthonra kérhetek 4 db-ot ?

Eszter,
Ölellek Benneteket, ügyesek vagytok, lesztek.

Rita,
Drukk drukk jó eredményekért.

Zsuzsó,
Pihizzél sokat és vigyi Magatokra, görcsök húzzanak el ! Magnéziumot szedhetnél, milyen vérzésről beszélsz ??? Nem lesz ott semmi, nagyon szorítunk !
+ pörgés, csak sok, fáradt vagyok, keveset alszom, rengeteg az elmaradásom, suli, szakdoli vázlat, privát levelek, intézések, fórum ÁÁÁÁÁÁÁÁ

Avarka,
Judit megmondta a tutkót :lol:
Nagyon drukkolok nektek.
Utólag boldog születésnapot kívánok.

Mindenkinek nagyon köszi Liza dicsiket.

Képzeljétek Marci valamelyik nap megtömte kabátzsebet homokkal, nem vettem észre csak miután kimostam a ruhákat, áááááááááááááá nem kaptam agybajt. Ezentúl porszívózom a gyerek zsebeit 8) mosás előtt.

kubuspace

Kubu, köszi, hogy gondoltál rám :oops:
Off: megosztom Veletek a karácsonyváró blogom, én nagyon karácsonymániás vagyok, nagyon szeretem ezt az ünnepet...

http://szeretetunnepe.blog.hu/
Vendég

Beni, köszi az infót a viszketésről... sajna még mindig nem múlott el, nagyon idegesítő! :twisted:
Pedig elméletileg (uh szerint) máj, epe rendben, de sajna a laborok alapján a májfunkciók emelkedettek :( ettől lehet a vakarózás. Ha csak a bőrbe ürítené az epe a cuccost, azt kibírom, csak a kiscsajnak ne legyen baja! Pénteken találkozom a dokival, aztán megbeszékjük a dolgokat! Nagyon szeretnék még min. 2 hetet kihúzni!
Sajnálom, h. ennyit kell szenvedned a főnökkel... nagy tirpák :roll:

Avarka, húúú remélem most már a legjobban alakulnak a dolgaitok! Nagyon rendes a tesód! Le a kalappal... amúgy azt hiszem, én is megtenném az enyémért, főleg, h. tudom, mi vár rám!

Andi, akkor nem kímél a hányinger :? hányás nincs? na nem mintha az segítene egyébként...

Kubu, nekem a Zuram után kell a kádba szórni a nadrágzseb tartalmát: fűrészpor és egyéb érdekességek :D Pedig állítólag kiszórja a melóhelyen :shock:
Én is annyira vágyom egy masszázsra! Alattunk a csajszi masszőr, majd lehet, szülés után leugrom, ha Nyuszóka megenged nekem 1 szabad órácskát! :)

Kép
Kép
navared
Szfvár

Kahlan, gratula én is a szupi eredményekhez! Szerintem is inszem lesz a kezdés, hiszen annál nem baj, ha kicsit kunkori a vezeték! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

öööö jöhetek pár képpel ?

kubuspace

énapa meglepte a családi kasszát egy 45 ezres fotóval, M3 60-nál 95 :twisted: :twisted: :twisted:

kubuspace

Kubu,
ugye nem azt a fotót akarod megosztani velünk :?:

Kép
judit0713

Laptető :D
Mindenkinek teljes szívből küldöm leghőbb vágyához a megfelelő méretű szeletkét :arrow: :arrow: :arrow:

Egy picivel nagyobbacska részt tartanék most meg megamnak és a jövő hétfői csodának :oops:

Éééés persze még mindig Kittié a legnagyobb darabkája a laptetőmnek! Hajrá kicsilány!!!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?