Beni: ez az indoklás, azért hallod, nem semmi. Ügyvéd mit mondott rá egyébként... kíváncsi lennék. Ezek azért elég súlyos szavak, kíváncsi vagyok mivel tudja/akarja majd bizonyítani.
Én nagyon drukkolok Neked, hogy jól megfingassátok ezt a görényt!!!!!!!!
Kahlan: Szerintem ezek nagyon jó hírek!!! Átjárható vagy, és ha jók az eredményeitek amúgy is, akkor bármelyik eljárással is kezdtek, ott lesz az esély a köztes időben is!!!!!... arra, hogy sikerüljön... És ahogy a magam szerény mellékelt ábrája mutatja....
Nem csodálkoznék rajta, ha még az idén babó lenne a pocakodban!!!!
Juditkám: Hogyvagy, pihensz-fehérjézel-sokfolyadékozol?? Úgy drukkook Neked.... remélem érzed!!!
Estrella: Szegénykém, nagyon összejöttek a dolgok....de ne engedd be Magadba a negatívot...Ne rágódj azon, hogy ezek és ezek a sérelmek értek!!!! Próbáld mindennek a jó oldalát nézni! Szeretett k.nő el.. jön egy új, akire viszont majd lehet számítani és így a Te dolgod is gördülékenyebb lesz ezután! És főleg nem kell majd azon a HP-n idegeskedned tovább!!
Az évfordulót meg tartsátok meg, ha hétköznap nem megy, ott a hétvége akár .... és sz..jatok a világra!!!
A szabit meg egyszer úgyis ki kell adnia a cégednek, az nem vész el, ne parázz ezen se!
És igenis motivált vagy!!! Motiváljon az, hogy a közeljövőben nagy változások fognak történni az életedben!!!!!!!!
Én: Hát éjjel 1/4 2-től 3-ig fent voltam, akkor olvastam vissza is

Hányinger.. aminek persze rendíthetetlenül örülünk továbbra is... (Látod Estrella, próbálom a dolog pozi oldalát nézni, pedig full szar a folyamatos hányinger-émelygés

...)
Tegnap voltam régi/új körzetidokinéninél. Elintéztünk mindent. De csajok, én akkorát röhögtem. 3/4 7-re volt időpontunk, mondjuk volt egy kis csúszás. 8-ig volt rendelés..... Mielőtt behívtak minket (Anyucim demonstratíve a frissen megtudott nagymamaságát természetesen ott feszített velem..

...) szóval jött egy nő, időpont nélkül, hogy befér-e még aznapra. Elküldték, hogy mi hosszasan leszünk bent. Én csak néztem, hogy egy táppénzrevételen mégis mi olyan hosszú?? Na aztán megtudtam
Dokinéni jól kikérdezett mizu velem, hogy volt ez az egész? Persze tudott a dolgainkról Anyutól

... De Anyám, hosszasan kommentált mindent

Na ezért!!
Doki egyébként nagyon örült, szó nélkül vette a tp-re vételt, mondtam hogy szeretném, mikor táppénz, mikor szabi, egy szava nem volt rá (nem úgy mint az előző dokinak, ott meg se mertem volna szerintem kérni ilyfajta együttműködésre).. Szóval minden oké volt... Alapvizsgálatokat megcsinálta, jól meg is lepődtem, mert a legutóbbi bmc-s mázsáláshoz képest 6 kilóval kevesebb voltam!!!

Bár sajna ettől még így is debella vagyok és mondta is hogy figyeljek oda, ne szaladjanak el majd a kilók (és Anyura nézett, aki nem kicsi...

...).
Mondtam a Meforált, hogy 12. hétig szedni kell. Erre közölte, hogy neki az a véleménye, hogy nem csak addig, hanem utána is csökkentett dózisban, úgy biztos nem lesz majd terhességi diabétesz....... de erre majd visszatérünk. Ha megleszenek a leleteim látni szeretné belgyógyász szemmel...stb..stb..
Szóval nagyon korrekt volt, az utóbbi időben nem ehhez voltam szokva...