A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2008 novemberi kismamik

Sziasztok!

Olvasni szoktam én is jönni, de írni nagyon nincs időm, szerencsére jól megy az üzlet és otthon a kis 2 évesemmel nem egyszerű mutatvány a háztartást is vezetni és még játszani ...

Klarissza, sajnálom ami Matyival történt, remélem már jobban van és nem lesz semmi gond.

Dalma, tegnap este mutattam a kis cuki Pannát Lillának, meglátta egyre csak azt mondta: - Lilla, anya ott van Lilla :lol: :lol: :lol: még apa is odajött megnézni.
Ma reggel is az volt az első, hogy kapcsoljam be Pannát :wink: látom nálatok is az ugri-bugri korszak van. Ne tudd meg, mindenre felmászik és le akar ugrani, most ez a menő.
Hálószobában a franciaágy a kedvenc ugrálóhely és kiabálja, hogy magasra fel...életveszély egy nőszemély, extra mozgásigénnyel.
Hála leszokott a verekedésről, már nem bánt senkit.
Grtaulálok a vállalkozáshoz, sok sikert hozzá! Neked van közgazdász diplomád?
Nekem 2 hét múlva kezdődik a suli mivel a PSZÁF előírta a pénzügyi közvetítés engedélyezéséhez szükséges szakirányú végzettséget, nem számít az 5 éves szakmai gyakorlat. Szerencsére az oktatást a bank kifizeti csak a vizsgadíját kell finanszíroznom.
Magánbölcsihez gratulálok, biztos jól fogja érezni magát Panna.

Katica, képzeld Lillának is majdnem tüdőgyulladása lett. Most már jól van 2 hete meggyógyult, de a 3. doki találta meg a köhögés okát (mellkas rtg.-n volt beszűrődés )
Most kapja a homeos oscillot és az echinacea 5CH-t immunerősítőnek 3 hónapig én pedig rettegek, mi lesz ha megérkezik a rossz idő.

Csuri, sajnálom a betegeskedést, mi is megfertőződtünk Lillától én még most is köhögök ( 3 hete) sajnos ezek a közösségi betegségek nagyon durvák tudnak lenni.
Majd ha lesz időd írj, hogy viseli Katus, hogy Anna ovis lett. Jobbulást a családnak!

Ilba, tegnap este Berci és Beni együttest is szerettem volna mutatni Lillának és jó nagyot néztem :shock: nem tennéd vissza a titkos oldalunkra?
Nagyon vagányak a fiúk és Beninek mindjárt szülinap :D

Szosz, üdv. helyes kislányod van! Meggyógyult már? ( én is laktam Székesfehérváron, szép város )

Meli, olyan jó, hogy jelentkeztél!!! Itt nincs elmaradva senki, Marci már ABC-zik és számol, milyen ügyes, Lilla csak 3-ig ismeri a számokat, ha ugrik mondja, egy.-kettő-három :lol: őt még a tudományos dolgok nem érdeklik csak a pörgés, dumálás.
Kis tesóhoz drukkolok.
Apud, hogy van?

Ditta, helyes a kis szakács :D Cumizik még?
Lilla mióta beteg volt brutál visszaszokott a cumira és nem lehet meggyőzni semmivel, hogy tegye le, félek logopédushoz kell majd vinni, mert az "F" hangot nem jól mondja és ez a cumi miatt van :(

Kata, Kevin milyen nagyfiús már, szopi miatt ne aggódj ha ő úgy érzi elválasztja magát.
Suli?

Anya, Kincső kész nő!!! Annyira tudja viselni a csini csajos rucikat, enyém csajszi inkább sportos valahogy az áll jó neki.( na én sem vagyok egy plázacica )
Gratulálok a bilihez!!!
Mi visszafejlődünk, már nem használjuk a bilit csak a játékbabák, sőt már azt is letagadja ha kaki van, gyűlöli a pelenkacserét. Mindig mondom neki, hogy büdi vagy erre az a válasz, Lilla büdi akar lenni csak ne cseréljem ki a pelust :roll: :evil:

Móni, hogy vagytok? Tanulsz ezerrel?

Reniékkel mi lehet?

Honey, Kri és a többiek???

Bocsi, ha kihagytam valakit!

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Csuri, igazán jöhetnél tényleg beszámolóval! Betegséget sajnálom, szenvedés lehet 3 beteg gyerkőccel. Katus elvan Anna nélkül?

Évi, jaj de rég hallottunk rólatok is! Te is pénzügyi témában fogsz még mozogni? Nekem műszaki diplomám van, de meg kell csinálnom egy tanfolyamot, akkor ok lesz. 2 napos lesz csak. Amúgy szigorlatoztam közgázból is, tanultam jó sok pénzügyet és számvitelt is (utóbbihoz pedig tök hülye vagyok), szal majdnem annyit mint egy közgazdász. :) Lillus nincs bölcsiben? Panna is egy ugribugri (mint a melléklet mutatja), állandó mozgásban van, de néha leül rajzolgatni vagy olvasgatni. tegnap este pl temperával festettek, nagyon tetszett nekik.

Anya, Kincső ügyike, csak így tovább! :)
Én személy szerint nem szeretem a bilit, mert ki kell mosni, a wc a nyerő nálunk. Alig 2 pelust használunk egy nap (plusz egy éjjel), mert Panna reggel, ebéd után és fürdés előtt megy a wc-re. Néha látom, hogy fogdozza a pelenkát, akkor gyors leveszem és mehet a pisi. Kakiért mostanában nem szól, csak látom, hogy feszeng és terpeszben áll, akkor kakis. Mielőtt bárki azt gondolná, hogy ők le vannak maradva, elmondom, hogy Kornél majdnem 3 éves volt mikor szólt a pisiért, Kakit meg azt hittem már mindig a pelenkába fog menni, mert 3 évesen lett pont kakitiszta. Ha nem adtam rá pelenkát 3 napig, akkor 3 napig nem kakilt.

Kép
Kép
dalminha

Dalma, miért kérded a bölcsit? Ott van Lilla, ott is alszik, 3- kor kell menni érte és már kijártuk a beszoktató iskolát, húúú megszenvedtünk rendesen, de már jól műkszik minden, eszik, játszik, alszik ÉS nem verekedős a csajom :lol:

Na én is ezt a tanfolyást fogom mívelni :D igen hitelezek, autót és most fog indulni az ingatlan - csak legyen ügyfél aki kap hitelt.
Nekem már a vizsgakérdések is megvannak, 1200 kérdés és a PSZÁF honlapján megtalálható, de átküldöm szívesen csak jelezz.

Bilit takarítani én sem szeretek :twisted:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Hahó

Emlékeztek még rám?:) Nem csodálnám ha nem.. bocsánat megint eltűntem. Pedig jól vagyunk, csak úgy el lehet maradni a dolgokkal.

Regusom szép nagylány, majd hozok képet, már folyékonyan beszél, viszont ő a mozgásban kicsit ügyetlenebb még. Ki miben jó:)

Most 1 oldalt tudtam elolvasni majd próbálok többet!

Kincső grat a bilihez, én nem nagyon próbálom még. Van egy, de nem érdekli.

Csuri sajnálom a betegséget, de utólag is hadd gratuláljak Julcsihoz!:)

Én is babát várok újra:) ápr.-ra vagyok kiirva, szoval most 14 hét 2 napos. Nemét még nem tudjuk, a leletek jók. Most kezd mulni a hányinger, elég nehéz volt az eleje egy 2 éves gyerekkel a nyakamban.

Szopiról most választottam le, mert már nagyon fájt a mellem. Eléggé megvisel a dolog, de itt volt az ideje.

Remélem azért mindenki jól van, majd olvasok!

Andy

Kép
andy30

Andy: de jó hogy jöttél,kérünk ám képeket :lol: Gratulálok a babához :lol: :lol: terveztétek ?
Nagyon ügyes Regi hogy már folyékonyan beszél.
Gyere most már gyakrabban.Hogy sikerült a szopi leszoktatás???

000kata

Sziasztok!

Dalma,
nagyon jól hangzik ez a magánbölcsi, Pannát meg ismerjük, belevaló kiscsaj. :wink:
A többi napokon ki lesz vele?

Csuri,
annyira sajnálom :!: :(
Adsz Annának valamilyen immunerősítőt?

Meli,
nem tudom meddig lesz szopi, de mivel már nem tervezünk több gyereket, és éjjel már van, hogy 7-8 órát is tudok egyhuzamban aludni, így a meglévő 3 engem nem zavar. Gondolom a suliban a menzára már nem fogok beszaladni az ebéd utáni miatt. :lol:

Anya,
Kincső nagyon ügyes, gratula neki!!! :D Nekünk sincs bilink, soha nem is volt, így tapasztalatom nincsen, de elméletben kijelentem, hogy én is utálnék bilit takarítani. :lol: Mi fellépőzünk, korábban már mutattam. Berci is pár hete végzi mindkét dolgát a wc-be, van amikor szól, van amikor nem, vagy van, hogy látom rajta és gyorsan elrohanunk, de van amikor tiltakozik. Szóval ahogy tetszik, oda puffan, de mindegy is, ráérünk arra még. :lol:

Évi,
igen, levettem, tudod, én ilyen hüle para vagyok. :oops: :lol:
Priviben küldöm a linket és hogy jó napja legyen Lillának, megy a nyaralásos linkünk is. :wink:
Bizony, szülinap jön és nemcsak Beninek, Bercinek is! 8)

Andy,
gratulálok tesóhoz, nem vagy ám egyedül az áprilissal a topikban. :wink:

Rólunk: tegnap megjöttünk, de akár most mennék vissza újra. Gyerekek elevenek, de hát ez a dolguk, élveztek megint mindent.
Berci totálisan a miért és hol korszakát éli, azért nap végére már a falat tudnám kaparni az állandó kérdésektől.
Példa:
- Mama! Menjünk le!
- Most teregetek. De utána lemegyünk, jó?
- Jó. De miért?
Ááááááááá! :lol:
És egyfolytában kapcsolgatja a lámpákat. Beni nem csinálta, hogy ez miért olyan izgalmas? :twisted:

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba
Micsodaaa???? Lemaradtam valamiről???? Ki vár még áprilisra babát??????? :shock: :shock: :shock: :shock: Csak neeeeeeeeem?????? :lol: :lol: :lol:
wc dolog. Én is akarok majd olyan fellépőt venni, csak nekünk kicsi a helyiség , de még nézelődök a kid-nek láttam olyat ami talán befér. Kérdezgetés ismerős, nálunk apa kap idegrohamot tőle. :) Nálunk a -mi volt ez?- most a sláger. :) Tolo autó a videón láttam lila kisautó tele virágokkal, szerintem jól láttam, de lehet, hogy nem. :)

csuri
Örülök, hogy elő kerültél. Jobbulást az egész családnak!!!!

kata

Nektek is tányéros tévétek van? Azon nem jön! :(
Kész vannak a fotók, de nem tudom a címed. :(

Évi
De jó, hogy elő kerültél!! :) Sajnálom a sok betegeskedést. :( És kérek képet képet képet!!!!!!!! :) Gratula a nem verekedéshez!! :)

dalma

Képzeld tegnap bele kakilt a bilibe, igazad van tényleg elég rossz mosogatni, de hát pelus se volt illatos. :) Én kifertőtlenítem és kész. Szóval hogy jártunk félig bele kakilt mondta, hogy kész kivittem a bilit , mire vissza jöttem telte volt sz.rva az egész szoba.
:oops: :oops: :twisted: :twisted:

andy

Szia! Ejnye bejnyét kapsz ám!! Nem illik így eltűnni!!! De megbocsátok, mert szép napon születettek!!
:wink: :lol: :lol: :wink: Gratula a kistesóhoz! Képeket tegyél a nagylányról!!!!

Kép
Kép
anya1118

hahó

kata köszi, próbálok jönni, bár suliba is járok hétvégén, ugyh nem sok időm van sajna.
cicvel ugy volt h mivel babát várok, v apadt el, v más ize lett, v egyik sem, de nagyon elkezdett fájni pár hete ah szivta, és ez igy mindkettőnknek már csak küszködés volt. ő is próbálta aztán kiköpte, de utána sirt érte, nekem fájt, stb.
ugyh elkezdtem mondani neki h kistesója lesz és neki is kell tejcsi, meg ő már nagylány, meg a tejcsi már savanyú, a szokásos dumák és emellett mindig vittem cumisüvegben a rizstejet és dugtam a szájába. egyszer megunta és maradt az üveg. vhogy igy volt. de nem hirtelen. és ha nem várnék babát még mindig szoptatnám meg akkor is, ha nem fájt volna már. és eléggé meg is visel a dolog, főleg h most pont beteg voltam és ő is elkapta és nemtom h fog igy gyógyulni h már nem immunizálom (mármint remélem nem huzodik el v ilyesmi), eddig nem volt beteges szerencsére igaz közösségbe sem járunk rendszeresen.
remélem Kevin jobban van már!
ja egyébként terveztük a tesót, 2.próbára összejött, kb mint Regus annó:)

ilba kri-re gondolsz? áprilisi topicban talán őt láttam!

andy

Kép
andy30

kincső köszi:)
hú ez a kakis sztori nem semmi!!!!
(mi még nem bilizünk. lusta is vagyok hozzá, meg próbáltuk már de nem vevő rá abszolút. még várok. és azt sem tudom kistesóig erőltessem-e mert utána meg lehet visszaesik amiatt. de ha meg azután próbálom talán kevesebb időm lesz rá. viszont azt mondják minél nagyobb annál gyorsabban megy. én emondó vagyok:)

kicsinyitenem kell képet h tudjak felrakni

Kép
andy30

Jajj Anya, hisz az előbb írtam, hogy nem tervezünk tesót! :)

Andy,
igen, nem tudtam, hogy ír oda, én máshonnan tudom ... csak nem akartam az ő hírét én megosztani, de ha ír oda, akkor tudhatod már. :)

Kép
Kép
Kép
ilba

Andy,
nekem is mondták, hogy ha majd jön a tesó, akkor visszaesik, legyen addig szobatiszta ... nem akarta, de ahogy meglett Berci, látta és mondtuk is, hogy a picibabák pelusosak csak, így egyik pillanatról a másikra lett szobatiszta. Mondjuk 3 volt már.

Kép
Kép
Kép
ilba

ilba én is igy gondoltam. főleg h látom h még nem fogja fel a témát.
rancshburg bácsiék szerint 3 éves koruk előtt nem igazán érnek meg erre, persze vannak kivételek, de az átlag nem. és aki hamarabb lesz, gyakrabban vissza is esik később. bár állitolag ez meg inkább a fiukra jellemző.
na én sogoréknál láttam, uilyen korkülönbség van mint nekünk lesz és ők erőltették szülés előtt és kb 8 hónap alatt sikerült, aztán szülés után visszaesett, félév mulva ujra próbálták, akkor már 3 éves volt, és 1 hét alatt sikerült!
most ott tartunk h azt szokta mondani h ha nagy lesz ő is a wc-re ülhet majd. de ha felültetem le akar szállni:)

Kép
andy30

Andy, sziaaaaaaaaaaa jó, hogy jelentkeztél. Gratulálok a kisöcsi/hugihoz :) és várjuk a képeket.
Te is rizstejet adsz, én már nem akarnám, de nem iszik meg mást :evil:

Ilba, köszi este mutatom a csajosnak, majd referálok :)
Nekem Lilla csupa-csupa olyan dolgot csinál ami egyrészt tilos, másrészt Martin soha nem csinálta :roll:
Kri-t én is tudtam, de nem akartam írni, gondoltam majd jelentkezik.
Mi sem tervezünk már babát :lol: 8)

Anya, ismerős a "mi volt az, anya" kérdés és nálunk még a "ki volt az" is játszik. Megyünk a bölcsibe vagy csak sétálunk és mindenkire el kell mondani, hogy kicsoda és kinek az anyukája v. apukája...
Van akit én sem ismerek és akkor csak rámondom, hogy Géza bácsi vagy Zsuzsa néni vagy ilyenek, de én alig bírom ki nevetés nélkül :lol:

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Sziasztok!

Vagyok én is. Olvasni szoktalak titeket, de írni valahogy nem volt már időm.Igyekszem visszarázódni :D :D :D

Rólunk, nyomom a sulit már nincs sok hátra, bár így is ki kell hagynom a tavaszi félévet, de majd ősszel bepótolom. Aztán végre jöhet a diplomamunka. Már alig várom.
Zsombinak is kistestvére lesz áprilisban, így most dokikhoz járás is van, plusz a pajzsmirigybetegség miatt kicsit többször is. November elejére lesz meg az integrált tesztem eredménye. Eddig minden rendben velünk, szépen növöget kistesó.
Az első 2 hónap egy rémálom volt, mert állandóan hányingerem volt, rosszul voltam. Ezek egyike se volt Zsombival. Nem gondoltam hogy ennyire más lesz a következő terhességem.
Mi már nagyon rég óta nem szopizunk. Zsombi már szól ha a bilibe szeretne pisilni, bár nyáron ez valahogy jobban ment. Én se erőltetem ahogy ő érzi, majd csak elhagyjuk a pelust. :lol: :lol: :lol:

Igyekszem reagálni a hozzászólásaitokra is.

Kri

Kép
Kép
kri29

Akinek van viasat3 csatornája jövő héten nézze az álomépítőket, mert Harivera és gyerekei lesznek benne.

Vera nagyon örülök nektek :D :D :D

Kri

Kép
Kép
kri29

Kri de jó hogy jöttél.Gratulálok kistesóhoz. irigy irigy :lol: :lol:
Mit tanulsz?Zsombi hogy van?

000kata

Helló csajok!

Köszi a hiányolást!aranyosak vagytok!olvaslak én is benneteket,de sokszor se időm,se kedvem ,azaz inkább lusta vagyok én is.
Először is gratulálok a legújabb kismamiknak!
nem hiszitek el,de a drága uram akar még egyet!most ezen vitakozunk sokat,mert hát én egyik nap akarom,másik nap nem.sokszor vagyok mostanában egyedül,mert a férjemnek szezon van,és rengeteg a munkája.Rokonok is dolgoznak már,anyámék meg....Azt inkább hagyjuk.
Anyós januártól nyugdíjas lesz,ő sokat tudna segíteni,de mégis ott motoszkál bennem a félsz.
na majd eldől.
Napjaink amúgy egyformán telnek.nem sok minden történik mostanában.Kicsi Bettikém is már sokat beszél,most már rakja össze a szavakat,egyre ügyesebben ragoz. rövid mondókákat ő is elmond,ha van kedve,mert nagyon szégyenlős!amúgy meg kis huncut,állandó figyelmet igényel.még ha mesét néz is,ott kell ülnöm mellette.csak akkor szakad le rólam,ha hazajönnek a tesók,akkor meg őket nem hagyja.
Szobatisztasága nagyon hamar kialakult,pedig nem is erőltettük,ő akart bilire menni.éjszaka még előfordul,hogy bepisil,ezért éjjel mindig adok rá pelust.ha viszont sétálni megyünk,v vásárolni,akkor már nem adok rá.nagy megkönnyebülés neki is,nekünk is (anyagilag)

Most a maminál alszik majd,a nagyoknak meg apás hétvége van.Így most apával 2en vagyunk.

Veráról hallottam én is,váltottunk néhány szót smsben,azt mondta nagyon tuti minden,és jól vannak,leszámítva a köcsög férjét,aki lemondott az 5 gyerekéről,csakhogy ne kelljen neki gyerektartást fizetni.ja ,és terhes a barátnője.csak azért mertem leírni,mert ez a blogjában is fent van.
Most én is bepereltem az exemet,mert július óta nem fizetett,meg fel is emeltettem a gyerektartást,mert két kamaszra nem elég a 10-10ezer forint,főleg ha nem is fizeti,meg nem is vesz nekik semmit.megcsinálni egyszerűbb volt.nem értem én ezeket a pasikat.
na megyek csinálok vmi vacsit.
pusza mindenkinek,és próbálok gyakrabban jönni igérem

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Jaj! Évi!

láttalak bennteket, pontosabban Lillát az udvaron a kereskedésnél,mert a szomszédban voltam vásárolni.gondolkoztam h,megálljunk-e,mert Betti is velem volt,de nem mertem,úgy h nem szólok előtte :wink:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Két kép a majdnem 2 évesről :lol:

Kép
Kép

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

hahó

evi jót nevettem géza bácsin:)
nemrég óta kapja a rizstejet, amolyan cicleszoktatás, nem akartam egyből tehéntejet, de tápszere sosem volt, most kérdeztem védőnőt mit adjak cici helyett és mondta h vannak vmi babatejek, ugyh a héten veszek vmit és egy darabig azt kapja és elkezdek rendesen főzni neki bocitejjel. aztán majd fokozatosan kap inni is. eddig is volt rendes tej a kajákban, de ugy még nem kapta h mondjuk tejbegriz v puding csak azzal főzve. kiváncsi leszek!

kri milyen sulit csinálsz? én is rosszul voltam/vagyok, de én regussal is. lehet lányod lesz:) mi még nem tudjuk a nemét.

kata te is szeretnél már kistesót? hogy van kevin?

honey szia! nagyon cuki a lányod és hogy hasonlit rád!:)
ez sokat számithat h vannak nagyobb tesók. a biliben meg mindenben. neked is könnyebb lehet h lefoglalják néha. regus is rajtam csüng. nekem anyum segit sokat.

és pár kép
Kép

Kép

Kép

Kép

amint látjátok még mindig nincs hajunk...

ezt az utsót csak azért h lássátok h "lefogyott". biztos emlékeztek milyen kis duci volt. na egy éve megállt a hizás most 11 és fél kilo azóta is. (mióta áll meg jár ugyebár)

Kép

andy

Kép
andy30

Andy: mi is szeretnék tesót de most elkezdtem egy sulit és azt beszeretném fejezni majd csak utána.
Nagyon édes Regus.Kevin is "lefogyott" de ez normális hogy már nem híznak úgy meg lemozogják.

Honey :édesek a képek :lol: Az első a kedvenc :lol:

milyen rossz idő van.Ma suli.
Nem kapok sehol kabátot Kevinre :cry: Még hétvégén megnézem a brendonba.Szép napot mindenkinek

000kata

Kép

Kép

Kép

Kép

000kata

Sziasztok!

Pár napja visszaolvastam kicsit (mindent bepótolni sajnos esélyem sincs). Gondoltam én is küldök életjelet magunkról.
Talán emlékeztek még ránk..
Nagyon jó nézegetni a képeket, hihetetlen hogy mennyit változtak a gyerekek!
Noel nem beszél még túl sokat, de azért már használ rövidebb mondatokat. A mozgás terén viszont bepótolja a lemaradást, már hónapok óta bukfencezik, mindenre ügyesen felmászik, felhúzza a súlyát a kezével ha csimpaszkodik, szóval igazi kis örökmozgó.
Igazából nem akarom "magunkkal" megtölteni az oldalt, mert sokan nem is ismertek. (a profilomban megtaláljátok a blogcímemet, ha esetleg valakit bővebben érdekelné)
Mivel nincs túl sok szabadidőm (már dolgozom is), ezért valószínű ezután sem tudok igazán csatlakozni hozzátok. Szóval minden jót Nektek, csodaédesek a gyerekek egytől egyig. Jó készülődést a szülinapok előtt ;) Lénának pedig igaz megkésve, de nagyon boldog születésnapot kívánok!
Dalmi: Panna imádnivaló a videón, Noel tátott szájjal nézte :)))
Gratulálok a kismamáknak, nagyon szép babavárást nektek!

Minden jót Nektek!

Judit
sonny

Sziasztok!

Sonny,
de jó, hogy benéztél, én emlékszem rátok (dreika voltam régebben), nekem Noel volt a kedvencem az újszülöttjeink között. Annyira előttem van egy alvós képe! :) Meglestem, szép, nagyfiú lett ő is már. :)

Évi,
nálunk nem volt még a mi ez, ki ez, de ahogy a hozzászólásod elolvastam, jött Berci és kérdezett, hogy mi ez? Pedig nem hangosan szoktam Babanetet olvasni. :lol: Jaa és persze azóta is váltogatja, természetesen a miértekkel együtt. :twisted:

Egyébként amilyen jól eljátszott egyedül, amennyire nem volt hisztis, most annyira az, ha nem lát egyfolytában mamázik, ha lát akkor is, de persze nem mondja, hogy mit akar, semmi sem jó, mindig más kell, fogja a combom és nem enged (na ezt írtóra utálom). Remélem hamar túlleszünk ezen az időszakon ... :?

Honey,
hűűű, 4 gyerek? :shock: Nekem egy ismerősömnek 4 lánya van és szuperul megvannak. Náluk is a 2 nagyobb már tényleg nagyobb, sokat tudnak segíteni, bébiszittelni. :D Nagyok mit szólnának hozzá szerinted?
Nagyon huncut Bettid és tényleg nagyon hasonlít rád!

Andy,
édes Regus is, milyen kis hörcsi arca van. A haja meg majd megnő. Legalább nem veszi el a figyelmet a szép szemeiről. :wink:

Kata,
Kevin olyan nagyfiú. Ő meg Rád hasonlít, ugye?

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, nem hiszed el mit mondott Lilla Bercire , anya bántottam.
Még emlékszik rá, hogy megütötte :roll: :D
Mikor a verekedős korszakát élte és valaki nálunk volt és készült haza menni, Lilla mindig azt hitte azért mert bántotta és megkérdezte, anya bántottam? Olyan kis cuki volt azt hitte azért mennek haza a vendégek, mert bántotta.
Kolping szuper!!!

Kri, gratulálok a kistesóhoz, szép babavárást Neked!
Nem ma lesz véletlenül az a műsor Veráékkal? Én kedden nem találok ilyet csak ma 1/2 10-kor?

Honey, ne már!!! nem kell bejelentkezni hozzánk, szívesen látunk :D
Hajrá kistesó :D
Nagyon ügyes Bettikéd és milyen sokat nőtt.

Andy, Lillának sincs több haja, ami van is olyan kis pihe-puha.
Babatej is tápszer csak folyékony állapotban, vagy nem jól gondolom?
Lilla is ilyen kis vékonyka, alig tudok rá nadrágot venni, derékba olyan nagyok.

Sonny, én is emlékszem, de nem ismertem volna meg Noelt, sokat változott ő is. ( bekuksiztam a blogodba )
Hol van mikor dolgozol?

Kata, H§M vagy CundA??? Ott néztél már kabátot?
Kevin nagyon csibész.

Mammuci??????????????????????????????

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Ilba, a lakásban Lilla is igényli,valaki asszisztáljon a játékhoz, de az udvaron jól eljátszik csak ott nincs olyan biztonságban.

Csuri, meggyógyultatok?

Evi és Lilla

Kép
evi1969

hahó

kata de jó h tettél képeket milyen szép nagy fiú már kevin is!!
milyen suliba jársz?

évi hát a derékbőséget ne is emlitsd. alig találok rá gatyát. a szára is hosszú, nem gyözöm felhajtani és a pulcsiknak is folyton hosszú az ujja. nem igaz.
ja és most meg nem találok overált az egész városban nicns. marad a teszvesz. de még ott is 3 ezer ft-ok! ok nem az h rengeteg, de használtan és még fel sem tudjuk próbálni..
na ez legyen a legnagyobb bajom:)

sonny szia én is emlékszem rád!

andy

Kép
andy30

Évi!

Rendben,akkor legközelebb megleplek!Amúgy pénteken este lesz a viasaton Veráékról a műsor!

Nekem is verekszik néha Betti,de rögtön adja is a puszit,meg mondja,bocsánat :lol:

Kata!
Cuki nagyon Kevin,olyan kis huncut arca van.Belemerted ültetni a sörgőbe,v. minek hívják?én még nem próbálkoztam vele.félek,nem bírná ki végig benne.

Andy!
Gratula a kistesóhoz!mikorra vagy kiírva?és annál szülöd,akinél Regit? Ő is nagyon hasonlít rád!

Ilba!
Nagyoknak épp alig említettem,mert amíg nem biztos,h lesz ,addig nem szeretném,ha szétkürtölnék.amúgy örülnének neki,de sokat most se segítenek :(

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

honey: kevin nem fél mindenre felültünk szinte sok helyre velem ült,( óriás kerék, volt egy egeres vasút még az is tetszett neki pedig elég félelmetes volt.Bátor gyerek :lol: Nagyon élvezte

Andy:esti gimibe járok 2év (érettségit ad) én kabit nem kapok sehol :?

Évi: cunda ? az mi?hol van nem ismerem C&A néztem nem tetszett egyik se.

Ilba:mindenki azt mondja apára hasonlít,szerinted rám is? :lol:

000kata

Sziasztok!

Évi, pénteken lesz a Veráékkal. Köszi a gratulációt :lol:

Andy, egyetemre járok a főiskolai diplomámat egészíti ki. Építész vagyok egyébként. Még mi se tudjuk a baba nemét. Tényleg te hányadikára is vagy kiírva?

Kata, nagyon édes Kevin milyen nagy már. Sulit tényleg egyszerűbb előbb befejezni, én is így szerettem volna de hát kistesó nem várt még két hónapot a jövetellel :lol: :lol:

Kri

Kép
Kép
kri29

Kata!

Cunda és C&A ugyanaz :lol: C und A

Szerintem is rád hasonlít Kevin!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey. de jó h rám is :lol: :lol: :lol:
a C&A nem láttam szépet ami tetszett volna még megnézem a brendonba hátha ott lesz.

000kata

Találtam egy tök jó oldalt fejlesztő játékok vannak, tök jó társasok ,dominó, gyurma mindenféle.Nézzétek meg.

www.katica.hu

ami tetszett nekem a Farmdominó , Pöttyös dinók, Noé bárkája társas

000kata

Andy, szia! Magas lányka lett regi, és tényleg milyen kis vékony, pedig husimusi volt. Rád hasonlít! Gratulálok a kistesóhoz is!

Kri, uhh, nem semmi tekjesítmény, kisgyerek, pocak, egyetem. mellette még dolgozhatnál, akkor lenne teljes a kép! :) Gratulálok a tesóhoz!

Honey, tiszta te Betti nézése! :) Sürgő, ez jó. :) Nálunk ringlispír :) ez se szebb szó :) Én először beültem mellé, aztán már egyedül nyomta a nagylány. Nem mászott át más kocsiba (pedig attól tartottam).

Kata, szerintem is jobban rád hasonlít, mint apjára! kabát angol boltban? Én mindig ott találok tök jókat. http://www.hadakft.hu/ itt találhatsz hozzátok közel eső üzletet ha nem ismered még. Kati barátnőm tegnap vett ott H&M-es irhakabátot 1000 ft-ért. Olyan szép...

Judit, Noelnek is kellene egy olyan szép kistesó, mint ő. emlékszem milyen gyönyörű gyerek volt (most is az) :)

Ilba, elhiszem, hogy kiakasztó a csimpaszkodás, majd leszokik (vagy nem ;) ) Éjjeli szopi akkor nincs már? Felkel azért?

Évi, Lilla vékony? komolyan? Nem is tudom miért kérdeztem a múltkor a bölcsit... Szeret járni a csajod? Holnap az lesz, hogy megyünk együtt 9-kor foglalkozásra, aztán otthagyom 1 órát, amiben lesz ott ebéd is. Már várja, és mondja, hogy menjünk tappancsbölcsibe Kati nénihez. Csütörtökön meg 9-12-ig egyedül lesz ott. Sok ez egyszerre szerintetek? Itthon tök nem bír magával, mindig menne, de a sok menéstől már kész vagyok én is.

Két video a csajról:
http://www.youtube.com/watch?v=_6M7zkiF ... u_in_order

http://www.youtube.com/watch?v=0Vx-b5kC ... u_in_order

Kép
Kép
dalminha

Dalma!

megeszem Pannát!nagyon cuki,és nagyon ügyes!miért adtad be bölcsibe? dolgozni fogsz?

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Honey, Kri, tegnap tényleg nem Veráék voltak a műsorban, de nem pénteken lesz, én a port.hu-n néztem és szombat délután van Álomépítők műsor.

Kata, sikerült kabátot venni Kevinnek? Zara?
C & A egyenlő C und A :D

Dalma, igen kis soványka csajom van :wink: és már szeret bölcsibe menni.
Szerintem nem sok Pannának, Ti már egyébként is jártatok közösségbe, nem lesz semmi gond, feltalálja magát ügyes kis csaj Panna :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

A csajos videot majd otthon nézem meg Lillával :D

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

Nekem Vera mondta,h 22-én lesznek adásban!

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Évi,
nem semmi Lilla, hogy így emlékszik. :shock:

C&A kabátfelhozatala nekem sem tetszik, mindkettőre "elmenős" kabátot keresek, síruhájuk jó még tavalyról. Csütörtökön megyek H&M-be, vagy turizni, attól függ, mennyi időm lesz gyerek nélkül ...

Kata,
Brendonban a kabátok szerintem horroráron vannak. :roll:

Kri,
nevek vannak már?
Képzeld 8-án megyek dokinéninkhez. :D

Dalma,
éjjel nem kap szopit, mert a cici is alszik. :lol: Gyakorlatban úgy néz ki, hogy 1x ébred, ha fél5 előtt, akkor vizet kap, vagy semmit, ha utána, akkor az már a reggeli szopi és utána még visszaalszik kb. 7ig. A 8 órát egyben már többször megaludta. :D
Panna nagyon cuki, csak nekem most nagyon halkak a videók, nem mindent értek. :(

http://www.4shared.com/video/keP43p53/DSCF5005.html

Kép
Kép
Kép
ilba

Évi, tök érdekes, hogy ez rögzült a kis buksijában, és hogy ennyire emlékszik Bercire, és hogy pont rá, mert gondolom sok kisgyerekkel keveredett már ő is tűzharcba. :)

Kata, Ilba, szép kabátot még a Tescoban láttam, az F&F dolgok nagyon igényesek é szépek. Játszós kabát még jó a kínais-is.

Honey, dolgozni fogok, de mint pénzügyi tanácsadó, tehát nem állandó, ezért megy csak keveset( heti 2x ) bölcsibe Panna. Úgy gondoltam, ha nem dolgoznék is elmenne ennyit legalább, mert látom, hogy szüksége van rá. 2 bölcsis néni van és 4-5 gyerek, nagyon fejlesztő a hely, külön is foglalkoznak a gyerkőcökkel, nem hiába kerül ennyibe. Már járunk oda 1 éve.

Ilba, ügyi Berci, hogy így megtanult aludni. Kopkop. Nekem is már csak 1x vagy 2x ébred, de csak vizet iszik és szundi tovább. Kornél meg alszik 12 órát egyben, de az oviban nem hajlandó, és csak vergődik alvásidőben. :( Beni alszik oviban?

Kép
Kép
dalminha

Videodat majd akkor nézem meg, ha felébredtek, addig nem hangosítok.
Enyém alapból halk, mert a Laptoppal veszem fel, és nem olyan érzékeny a mikije. Talán az Eltörött a kávéscsésze... kezdetűt nem lehet érteni, de a gesztikulálása haláli. Érthetőbben beszél Panna, mint a szomszéd 3 éves kislány. Nekem persze érthetőbb, de a többi szomszéd is ezt mondta. Kornél is nagyon tisztán beszél, egyedül az r egyenlő j.

Kép
Kép
dalminha

Sziasztok.

Már írtam pár napja nektek de elveszett az éterben és nem volt időm visszajönni.

Először is Utólagos nagyon boldog szülinapot az érintetteknek :lol:

Velünk.
Lehet ha valaki nézi a viasatot akkor már látott a tvben:D
Amúgy részben minden rendben velünk. Iza egy nagy hisztis zsiványka lett de mindenkit az ujja köré csavar ám.
Az exem beidéztetett január 11.re mert lemond a gyerekek láthatásáról örökre és gyt csökkentést akar de azt nem kapja meg ettől nem félek. Ott jön okt végén a gyerek. Hihetetlen hogy tudja valaki így eldobni a vérét.

Kivel mi van?
Üdv Verus
Kép

harivera
Budapest XXI. kerület

Vera, olyan jó, hogy végre jelentkeztél :D
Exről továbbra sincs véleményem, minősíthetetlen!!!!!!!!!!!!!!!

Mikor kellett volna látni a TV-ben?
A fiúk, hogy vannak? Írj bővebben ha van időd!

Ilba, ettől még durvább emlékei is vannak Lillának.
Tavaly 1 éves szülinapra az én keresztanyámtól ( bérma, nagyanyám testvére ritkán jön hozzánk) kapott egy pici babát amit én eltettem mert nem neki való volt.
Nem oly régen adtam oda és mondta, keresztanyától van :roll: Martin is ott volt és ledöbbentünk, hogy honnan tudja, hisz nem is találkoznak, nem is beszélünk róla...kis boszorka :D
Cici alszik :lol:

Dalma, még nem néztük meg Pannát, de le ne töröld!!!!!!!!!!
Lilla sem "igazi" bölcsis, családi napközi és 2 óvónéni+dadus van velük ( 12 fő) ebből 1 kisfiú hamarosan ovis lesz.

Evi és Lilla

Kép
evi1969

Évi!

Ez a bölcsi Gyöngyösön van?Betti is igényelné a gyerektársaságot,jó lenne valahová elvinni párszor egy héten,de én itt nem tudok semmi hasonlóról

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

Basszus!!!!laptető :shock: :lol:

Honey- Ancsa

Kép
KépKép
Kép
honey32

:lol: :lol: :lol:

Kép
Kép
Kép
ilba

Dalma,
igen, Cherokee és F&F cuccokat ismerjük, nekem a gyerekek vagy ilyet kapnak, vagy C&A-st. Ez van a közelben. Illetve röhej, mert a Westendben van csomó más, pl. az én kedvencem a H&M, tőlünk 20 perc kocsival, de ha nem akarok Berci után rohangászni, akkor 2 hét mire leszervezem, hogy eljussak. :roll: A tavalyi kabátja Bercinek Tescós volt, de most nem láttam olyat, ami tetszene. Ugye írtam már, hogy Beni nagyobb volt Bercinél, úgyhogy hiába születtek egyidőben, kell venni ezt-azt, most kabátot és téli bakancsot is majd. Berci lába 21-22es, Beni téli cipője ezen a télen 25ös volt! :shock:
Beni nem alszik az oviban, tavaly sem aludt már, de azért előfordult. Idén eddig 2x, már az ajtóban ezzel vártak az óvónők. :lol: Fekszik csendben (muszáj neki), nem zavar, de nem alszik. Ő 8kor megy ágyba és legkésőbb 7kor kel.

Van valakinek nagyon-nagyon-nagyon egyszerű csokitorta receptje?

Anya???
Katica???
Csuri???? Ha nem írsz, még a végén felhívlak! :twisted: :wink:

Kép
Kép
Kép
ilba

sziasztok csak gyorsan 2 képet hoztam ,megyek suliba majd este jövök. :lol: :lol: Az F &F az melyik??????

Kép

Kép

000kata

Milyen más ezeken a képeken most Kevin! :shock:
Az F&F Tescóban kapható.

Kép
Kép
Kép
ilba

Ilba, jaj de cuki ez a fiú! Nálunk is sláger ez a mondóka. :)

Vera, de jó, hogy jöttél, mikor lesztek akkor pontosan a tv-ben? mert erről beszélgettünk és nem tudtuk, hogy akkor mikor is? Gondolom nem mondhatsz semmit, de remélem tuti minden. Kivéve ez a gerinctelen zsivány ex. De a hülye barátnő sem gondol arra, hogy jöhet még egy nála fiatalabb, szebb, és az ő gyerekét is eldobja, mint ahogy ezt az 5-öt? Erről is volt szó a műsorban? Remélem lejáratódott ez az alak. Bocs, de nálam kiveri a biztosítékot.
Iza a képen nagyon nagylány! olyan rég láttuk! Kis hisztipiszti? A fiúk elkényeztetik, mi? :)

Honey, csak nem? Úgy látom te is benne lennél a dologban?!
Petim is azt mondta legyen még gyerek, mert tök jók az adókedvezmények, de hát ezért vállalni? azt nem... most tuti nem. :)

Kata, édes Kevin.

Ma megjártuk a bölcsit, az első másfél órában ott voltam, majd kinnt ültem a folyosón a következő másfélben, ott is ebédelt P. Nem kérdezte egyszer sem hol vagyok, segített a terítésben, főzött ő is (kiskonyhán), ügyesen evett teljesen tisztán, még előkéje sem volt, megette a levest és a rakott kelt is (Katica és Léna jutott róla eszembe). Alig akart hazajönni, holnap is jöjjünk azt mondta. Most is pörög még, nem alszik, az ágyában dumál vagy egy órája, és mondja a mondókákat. Még sosem maradt ki az alvás du.

Kép
Kép
dalminha

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?