Olvasni szoktam én is jönni, de írni nagyon nincs időm, szerencsére jól megy az üzlet és otthon a kis 2 évesemmel nem egyszerű mutatvány a háztartást is vezetni és még játszani ...
Klarissza, sajnálom ami Matyival történt, remélem már jobban van és nem lesz semmi gond.
Dalma, tegnap este mutattam a kis cuki Pannát Lillának, meglátta egyre csak azt mondta: - Lilla, anya ott van Lilla
Ma reggel is az volt az első, hogy kapcsoljam be Pannát
Hálószobában a franciaágy a kedvenc ugrálóhely és kiabálja, hogy magasra fel...életveszély egy nőszemély, extra mozgásigénnyel.
Hála leszokott a verekedésről, már nem bánt senkit.
Grtaulálok a vállalkozáshoz, sok sikert hozzá! Neked van közgazdász diplomád?
Nekem 2 hét múlva kezdődik a suli mivel a PSZÁF előírta a pénzügyi közvetítés engedélyezéséhez szükséges szakirányú végzettséget, nem számít az 5 éves szakmai gyakorlat. Szerencsére az oktatást a bank kifizeti csak a vizsgadíját kell finanszíroznom.
Magánbölcsihez gratulálok, biztos jól fogja érezni magát Panna.
Katica, képzeld Lillának is majdnem tüdőgyulladása lett. Most már jól van 2 hete meggyógyult, de a 3. doki találta meg a köhögés okát (mellkas rtg.-n volt beszűrődés )
Most kapja a homeos oscillot és az echinacea 5CH-t immunerősítőnek 3 hónapig én pedig rettegek, mi lesz ha megérkezik a rossz idő.
Csuri, sajnálom a betegeskedést, mi is megfertőződtünk Lillától én még most is köhögök ( 3 hete) sajnos ezek a közösségi betegségek nagyon durvák tudnak lenni.
Majd ha lesz időd írj, hogy viseli Katus, hogy Anna ovis lett. Jobbulást a családnak!
Ilba, tegnap este Berci és Beni együttest is szerettem volna mutatni Lillának és jó nagyot néztem
Nagyon vagányak a fiúk és Beninek mindjárt szülinap
Szosz, üdv. helyes kislányod van! Meggyógyult már? ( én is laktam Székesfehérváron, szép város )
Meli, olyan jó, hogy jelentkeztél!!! Itt nincs elmaradva senki, Marci már ABC-zik és számol, milyen ügyes, Lilla csak 3-ig ismeri a számokat, ha ugrik mondja, egy.-kettő-három
Kis tesóhoz drukkolok.
Apud, hogy van?
Ditta, helyes a kis szakács
Lilla mióta beteg volt brutál visszaszokott a cumira és nem lehet meggyőzni semmivel, hogy tegye le, félek logopédushoz kell majd vinni, mert az "F" hangot nem jól mondja és ez a cumi miatt van
Kata, Kevin milyen nagyfiús már, szopi miatt ne aggódj ha ő úgy érzi elválasztja magát.
Suli?
Anya, Kincső kész nő!!! Annyira tudja viselni a csini csajos rucikat, enyém csajszi inkább sportos valahogy az áll jó neki.( na én sem vagyok egy plázacica )
Gratulálok a bilihez!!!
Mi visszafejlődünk, már nem használjuk a bilit csak a játékbabák, sőt már azt is letagadja ha kaki van, gyűlöli a pelenkacserét. Mindig mondom neki, hogy büdi vagy erre az a válasz, Lilla büdi akar lenni csak ne cseréljem ki a pelust
Móni, hogy vagytok? Tanulsz ezerrel?
Reniékkel mi lehet?
Honey, Kri és a többiek???
Bocsi, ha kihagytam valakit!