A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Manama
És hanyadik hétre szültél? Akkor nem is volt olyan hosszú a szülés! Jó lenne,ha így lenne! :wink: És fiú volt vagy lány?
Most itt van anyum, úgyhogy együtt pakolunk! Bár inkább ő pakol, én csak segédkezek! :lol: :lol: Így elég kímélő! Bár a sok állástól megfájdul a pocim! :shock:

Suzy, Menion
Merre vagytok????

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!

Na, látod azt nem is írtam... 37. hétre született. Egyébként délután néztem meg a Szandriii-féle videót és abból tudom, hogy ez (is) normális! :) És kislány volt. Hááát, ha ennyivel megúsznám, egy hangom sem lenne... ;)

Azért csak kíméld magad!! Nekem is fájdult meg a pocakom az állástól!

Ja és még annyit, a Szülés videó rendesen odapakolt. Felemelő is, szép is, megható is és nekem kicsit ijesztő is. Igen, erre fel kell készülni... szandriii, köszi h feltöltötted!

Hát, sztem hétvégézünk... :D Helyes, kell a pihi!!!
Szép estét!

KépKép
manama

Hát már megint én keltem ilyen korán? Sebaj! Küldenék napocskát ma is ...de nem úgy érzem mintha nagyon akarózna. Teljesen kómás vagyok ettől az időtöl.
Manama! Én is úgy érzem, de van még időm bőven gömbölyödni. Én még szülésről nem álmodtam, bár most az egyik ismerősöm mesélte mindkét szülését. Az első gyerköcnél akkor is nyomott amikor az orvos rászólt hogy nem szabad és több helyen kellett varrni a méhét, a második szülése teljesen rendben volt. Remélem majd így is alakul nálad ahogy megálmodtad...álmodban voltak fájásaid? Kár hogy a végére nem emlékszel...

Suzy! A centrálba nov.4-re kaptam időpontot..itt sem sietnek el semmit, köv uh-ra meg nov.30. Az jó másfél hónap. Ilyen sokáig nem néznek semmit?

Mindenkinek szép hétvégét kívánok! Vigyázzatok magatokra és a babókra!

KépKép
yokka03

Yokka
Te aztán jó korán kelsz szombaton! Nem tudtál aludni? Vagy fel kellett kelned valami miatt! Nekem fél6kor Babó elkezdett bulizni a hasamba! Olyan jó volt!

Tegnap este neki álltam a pakolásnak, és a nagy részét sikerült is kipakolni, na persze nem egyedül! Itt volt anyum, és ő segített. Jobban mondva én segítettem neki, mert ő többet dolgozott! :lol: Laci anyukájánál volt, ott is aludt, az én anyum meg itt. Jól felosztottuk! :lol: Már várom haza nagyon Lacit!
Ma folytatom a pakolást! Itt van két kép Zsömi cicámról! Kép

Kép

Zsömike talált magának egy dobozt! El is pakolta magát! :lol: :lol:

Szép hétvégét mindenkinek! :D

evita10
Budapest IX. kerület

Jó reggelt!

Ne haragudjatok, de nem nagyon tudok jönni mostanában. Ez a kétóránként szopi nagyon fárasztó tud lenni, de van eredménye, mert szépen múlik a sárgaság és gyarapszik is Barni.

Megnézegettem a gmail képeket! Nagyon szépek vagytok! :D :)

Köszönjük a Barni dicsiket is! :)

Kérdeztétek a tisztulást még régebben:
szerintem ez egyénenként változó, mint a menstruáció. Nekem az első 4nap volt szörnyű. (Kettesével tettem be vastag betétet és így is eláztattam... :( ) De azóta olyan mint a normál menstruáció. (Az erősebb napokon.)
Gátseb: érezni amikor vágnak, de nem fáj, mert mással vagy elfoglalva. (Ez tényleg így van!) A varrás rosszabb, de kibírható. (Ülni elég nehézkes. De az is alakul így egy hét alatt. (Én fekve szopiztatok egyenlőre.)

Gabi
Magzatvíz folyás: úgy mint leírtad. Egy halk pukkanás, majd egy nagyobbacska adag víz, majd pedig lassú szivárgás.
Cuki nagyon Rolika!

Menion
Nálunk sajnos nincs epidural...
:( Vagy legalábbis azt előre egyezteti kell a dokival.
Nem bántam annyira, h éjfélkor jött csak a dokim, mert addig úgyse tudott volna mit csinálni... :? Oxitocin ment, fájások voltak, tágulni csak lassacskán. (A szülésznőm elég volt oda bőven.)

Orsi
Nagyon ügyes vagy, h főzöl is Dalmus mellett! :shock: Nagyon tündéri kiscsaj!

Barni:
A fürdetést jól tűri szegényem, mereszti a szép nagy barna szemeit és nem érti teljesen. :) De jobb így, mintha sírna.
Annyira rosszul viselem, amikor sír... :( A szivem szakad bele mindig.
Vannak pocifájós napjai, akkor senkisem alszik. (Még csütörtökig itt van az anyukám segíteni. nagyon sokat segít és megnyugtat.) És a Párom is velünk van.

Lenne egy kérdésem: Orsi, Gabi Andi:
Ti fejtek? Mert én egyenlőre nem. De mindig van annyi ami Barninak elég.
Nem tudom el kellene-e kezdeni, vagy csak ártok vele... (mellfeszülés stb.)

Többiek ne haragudjatok, h nem írok külön mindenkinek, de folyamatosan olvaslak majd titeket!

Apropó!
Ne vegyetek "Libero New Born" pelust. Ma éjjel 3szor öltöztettem át Barnit, mert tiszta pisi lett mindene. Szart se ér!!!!! :evil: :twisted: :twisted: :evil: :evil: Ráadásul a köldökcsonkot is eláztatta, úgyhogy felhívom majd a dokinénit, h van-e valami spec teendő ilyenkor.
Tiszta paramami lettem.... :( :( :( :( :?

Amúgy imádok babázni. Annyira szép pillanatok vannak! :) Amikor szopi közbe néz és rámcsodálkozik, vagy amikor mosolyog, teljesen elolvadok.... :) :D

Mindenkinek további szép napot!
Ígyekszem majd még jönni, de rá kell nézni a kishercegre, h mit művel! :D

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
Megérjük,hogy fárasztó a két óránkénti szoptatás! Meddig kell 2 óránként? Köszi,hogy időt szakítottál ránk, és írtál,hogy mi van veletek! Hát megértem,hogy paramami vagy! Új minden még! Én is biztos az leszek! :lol:
Barnus ma egy hete született,hogy megy az idő...! :lol:
Jó babázást! Élvezd nagyon! Irigyellek is! :P Már várom, én is nagyon! Puszi Nektek!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok :!:

Gabi
sajnálom, h megkínozták Roli babát :cry:
Akartam írni neked az infacolt, mert a nővérem is ezt adta a kisfiának, de olvasom már váltottál is, azt mondta sokkal jobb, remélem nektek is beválik :!: :roll:

Manama
Az egyik barátnőm mesélte, h Ő mindig az ellenkező nemű babával álmodott :roll: :wink:

Evita
milyen rendes apósod van, készül már :wink: jó nagy munka lesz, de lesz szép szobája a bébinek :wink:
nagyon édi a cicus :lol:

Tegnap nem volt kedvem, erőm jönni, meg elmentünk az egyik barátnőmékhez egy kicsit baba látogatóba, 4 hónapos a kis Sára, de ott is feküdtem, mert úgy volt csak jó

Vivi
Én nagyon örülök, h egyáltalán tudsz jönni, de ezt írnám Gabinak, Orsinak és Andinak is :!:
olyan kedves Tőletek, h írtok, sok infót megosztozok velünk, köszike :!: :wink:
ügyi vagy :!: :wink: nagyon fárasztó lehet a két óránkénti etetés
:roll:
milyen jó, h anyukád ott van és segít :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Tegnap nem volt kedvem írni, délelőtt a férjem főzött Én meg segítettem neki egy picit, de olyan ügyes és mennyire másképpen ízesít, mint egy nő :roll: :wink: finom lett nagyon,paprikás krumpli volt ubi salival :!:
kora délután meg az egyik barátnőméknél voltunk baba látogatóba, 4 hónapos a kislányuk Sára...beszélgettünk, Én feküdtem persze, a férj urak borozgattak :!: :wink: kaptam ajándékba baba könyvet, majd ha már aktuális lesz töltögetem, olyan szép, már korábban akartam venni Én is :!: :wink:

Ma elég borús az idő :cry: készítgetem össze a kórházi pakkomat, már nem sok minden hiányzik :!:

Legyen szép napotok, hétvégétek :!: :wink: vigyázzatok magatokra, pocaklakókra, babácskáitokra :!:

Tsók

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
De jóó,hogy írtál! Már kicsit aggódtam érted! gondoltam még várok egy kicsit, és ha nem írsz, írok egy sms-t neked! De most már megnyugodtam! Nekem is van olyan,hogy nincs kedvem írni, csak olvasni, de az nagyon ritka, mint ahogy neked is szerintem! :lol:
milyen jó,hogy főzött a férjecskéd! szerintem az enyém sose fog! :lol: :lol: :lol: Jó lehetett babázni egy picit! már nemsokára a Tieddel fogsz! Milyen jó is lesz az!!! :lol: Én is szeretnék majd olyan babakönyvet! De még nem tudom,hogy kék vagy rózsaszínű lesz! :lol:
Nálunk kisütött a nap! Küldök Nektek is belőle!!! :lol:
Pihengess, jó hétvégét!!!

evita10
Budapest IX. kerület

sziasztok!
az gáz, hogy a mintavétel óta fájdogál a hasam?
deann

Helló lányok!

Ritka rossz éjszakánk volt :cry: :twisted: alig aludtunk,pedig pont azt mondogattam mindenkinek,hogy nem vészes az éjszakázás :? hát jól jártam.............jól elkiabáltam!

Liberó new born nekünk se jött be annyira,de nekünk csak azért,mert a pampers sokkal puhább.Amúgy nem volt olyan gond,mint Viviéknek.

Tisztulás:
Nekem az első 2 nap volt durvább,de az se annyira,mint készültem,első 12 órában ugye minden nélkül feküdtem az ágyon így az alattam levő lepedők bánták :roll: közben egyszer lemosdattak :? aztán este mielőtt felkeltem akkor megint lemosás és a nővérke adta rám a bugyit+betétet.Másnap még jött rendesen,de utána már csak mintha közepesen menstruáltam volna.(császárosokat kitisztítják)
Most már csak 1-2 kisebb foltocska és az is barna. :oops:

Vivi!
Én fejek,mert Roli nem szopizik ciciből :cry: így segíteni nem tudok ebben.De barátnőim is mind máshogy csinálták,elvileg nem kell fejni,mert beáll a kereslet-kínálat.Orsi,te talán többet tudsz mondani.
Vivi mi lett volna a neve,ha kislányotok születik?Ugye Virág? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Suzy!
Hát nem tudom ez az infacol sem annyira jó nekünk :roll: még 2 van amit ajánlottak,lehet áttérünk,ha 1-2 napon belül nem változik a helyzet.De ez a legborzasztóbb dolog.

Ma lehet összeszedem Rolit és lemegyünk egy kicsit sétálni,állítólag jövő héten rossz idő lesz.

Pusz mindenkinek! Kép Kép

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi!

Dejó,hogy jöttél4 Hát sajnálom az éjszakát! És a pocakfájást is! Sajnos tesóm kislánya is hasfájós volt nagyon, és sokáig! Tesóm sírt vele egy csomószor, én meg azért mert láttam,hogy a tesóm sír! Úgyhogy jól néztünk ki elhiheted! Ő is infacolt kapta! Mellette is fájt a hasa, viszont, nélküle még jobban! szóval ki tudja,ha nem kapná lehet,hogy Rolinak is jobban fájna!

Tettem fel egy pocakos képet! Úgyhogy nincs rajta ruci! Nemsokára lesz teljes alakos is, csak most a hajam elég gáz! Majd hajmosás után! :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Itt szakad az eső :evil: a férjemen egyből láttam reggel, h itt ma rossz idő lesz, kedvtelen, nincs kedve semmihez, csak feküdni...most itt fekszünk betakarózva és élvezzük, h Cipikénk "bulizik"ezerrel :lol: pihenünk :!:

Gabi
nagyon sajnálom a rossz éjszakát és a hasfájást is :cry: szorítok, h használjanak a cseppek neki++++++++++++++++++++++++++++
Roli baba mennyiket eszik :?: férjed otthon van veletek :?:
sétáljatok egyet, kellemes délutánt :!: :wink:

Evita
minnyá meglesem a fotódat 8)
köszi az aggódást, de ha lesz vmi a férjem úgy is ír vkinek egy sms-t, igyekszem azért minden nap jönni, mert hiányoztok ám :roll: :wink:
jöhet a napsütésből :wink:
reméljük, h most már hamarosan kiderül, h kisfiú v kislány :?: :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

sziasztok lányok!
csak beköszönök hogy nem tüntem el de még nem tudtam visszaolvasni annyi meló van itt az ügyeletben ha meg két beteg közt van 5 perc akkor inkább fekszem mert reggel óta tiszta görcsbe van a hasam...éjszaka meg szinte alig aludtam vagy a sav bántott vagy én nem tudom mi volt de kivagyok...
még a mellkasom is fáj valahogy a szívem de nem merem mondani a fiuknak itt az ügyeleten mert még ekg-t akarnának csinálni én meg nem vetkőzök a kollégák elött...
szóval próbálok estig valahogy kitartani aztán majd írok ha olvastam
remélem rajtam kívül senki nincs rosszul!

Kép
menion
Budapest

Sziasztok :!:

Menion
remélem jobban vagy ma már :!: :?:
Én egyáltalán nem aludtam jót :shock: úgy vert a szívem, azt hittem mindjárt megőrülök, arra nem volt erőm, h egy vérnyomást mérjek, a férjemnek meg nem akartam mondani, mert akkor megijed, h nem vgyok jól :roll: egyszer aztán elmúlt, visszaaludtam, de a hasam is kő kemény volt egész éjszaka :shock: most is elég feszes, ja és olyan hőhullámom volt :shock: na, kész vgyok Én is :roll: :oops:

Ti hogy vgytok, babák :?:

Az idő is olyan borús, párás :roll:

Egyre jobban foglalkoztat a szülés, állandóan az jár a fejemben :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Sajnálom a rossz éjszakát! Remélem most már kezdesz jobban lenni! Reggel azért megmérted a vérnyomásod?
Hát nálunk se süt a nap! :cry: Én jól vagyok! Babó is! Mocorog! Holnap megyek a dokimhoz, és láthatom újra! :lol: Nem hiszem,hogy azon a szar uh gépen megtudná nézni,hogy kislány v. kisfiú, de azért hátha.... :lol: :lol: A lényeg,hogy láthatom, na meg csütörtökön is! azt várom a legjobban! :lol: :lol: :lol:

Menion
Remélem Te is jobban vagy már! Majd írjál!!!

Szép vasárnapot mindenkinek!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
igen, mértem, 105/59, de a pulzusom 91 na ez a sok :!: jelzem a dokimnak szerdán, ha továbbra is így marad :!:
gondolom 2D-s uh-ja van a dokidnak, lehet, h fogja látni a nemét, szorítok++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++mikor mentek :?: a csütörtöki tuti nagy élmény lesz :lol: már csak pár nap, türelem :!: :wink:

Szép napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Jó reggelt!

Suzy!
Változó,hogy mennyit eszik 80 és 100 között.
Férjem szerdán volt utoljára itthon,pénteken csak a szemészetre mentünk együtt délelőtt és utána ment is dolgozni.Így csütörtök óta kettesben vagyunk Rolival :lol: Egyenlőre bírom,de azért ma már tényleg sétálunk egyet,mert tegnap mégse voltunk.
Ne gondolj annyit a szülésre,nem szabad,mert bevonzod.
Ezek a rosszullétek biztos ijesztőek,én azt se tudnám mit csináljak ijedtemben,szerencsére nekem ilyen nem is volt.:roll:

Evita!
Már én is kiváncsi vagyok mi van a babád lába között :lol: Drukkolok,hogy kiderüljön.

Menion!
Ma már jobban vagy?Azért lehet,hogy nem lett volna rossz az az EKG. :roll:

Éjszakánk jobb volt,talán bevált ez az infacol :roll:
Tegnap átjött anyósom megfürdetni Rolit,hát nem nagyon örültem neki.Utána meg megetette,de annyira tekergette-forgatgatta,hogy a végén jól kihányta a fele kaját :twisted: :twisted: :twisted: Egy óra múlva megint evett,persze addig csak nézelődött a drágám.

Bírom ahogy teljesen kitudja ütni magát kaja közben.Múltkor ilyenkor vágtam le a körmét. :D
Fürdésért nincs odáig,de elviseli,hajat mosni viszont utál.
Tegnap megint megpróbáltuk cicire tenni,de semmi.Aztán kipróbáltuk hátha bimbóvédővel rákap,de szintén semmi. :cry: Marad a fejés. :?

Csajok!
Olyan jó nézegetni a képeket! :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
cukigabi
Budapest

Suzy
Igen 2D-és uh-ja van, de az is szar, tök kicsi a monitora! Alig látszik valami rajta! Aztán persze lehet,hogy az ő szeme hozzászokott már, és észreveszi a nemét! Hát igen a csütörtöki nagy élmény lesz! Remélem mutatni fogja a szép arcocskáját is, meg a lábaközét is! :lol: :lol:
Megértem azt is,hogy egyre többet jár a fejedben, hisz egyre közelebb vagy hozzá! Ma töltötted a 34 hetet! Nem semmi! Nagyon izgi!! Nyugodj meg, minden rendben lesz szüléskor, és nemsokára kezedben tarthatod Cipikét!

Gabi
Sajnálom,hogy egyedül vagytok Rolival, nem lehet könnyű, de Te ügyes csajszi vagy! :wink: Remélem,hogy bevált az infacol! Sajnálom,hogy nem szopizik Roli! Nem lehet könnyű állandóan fejni! Csak anyatejet eszik? Le tudsz annyit fejni,hogy elég legyen neki! Minden tiszteletem,hogy állandóan fejsz! Iszonyú munka lehet! Szerintem más rég hagyta volna az egészet, és inkább tápszert adna! Nagyon ügyes vagy!!!! :D :D :D

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

REmelem jobban vagytok,Lanyok!

Itt gyonyoru az ido,kuldok egy kis napsutest,foleg Neked,Gabi a setahoz....

Puszi Nektek,Baboknak,Pocakoknak

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
nomi77

Jó lenne,ha töltögetnétek fel képeket,mert én nem tudok leállni :oops: :oops: :oops:

Kép
cukigabi
Budapest

sziasztok lányok
ma se vagyok túl jól bár amik tegnap voltak az estére elmúlt...a hasfájás feszülés attól lehetett hogy fel voltam fújódva és hát a munkahelyi wc ugye...szóval nem voltam annyit kint hogy megszabaduljak a dolgoktól...a mellkasom meg azért fájt mert fáradt voltam nem aludtam aztán egész nap hajtás volt és nem tudtam nappal pihenni....egy nő pont ezzel jött be az ügyeletre és neki is ez volt a baja azt mondta nagyon fáradt nem alszik...hát magamról tudom hogy amikor sokat dolgoztam és nem sok időm volt pihenni akkor voltak ilyen szívbajaim...volt a pulzusom 100-120 között is...szóval este mikor hazajöttem már megoldódott a pocak baj és pihiztem is kicsit mert hazahoztak autóval így nem fáradtam ki az órás hazamászásban...ezért amikor hazaértem a 3 kutya könyörgő borjú szeme meghatott és elmentem velük sétálni...
aztán egy jó kiadósat és mélyet aludtam 10ig :) csak az a szépséghibája a mai napnak hogy fejfájással ébredtem...de azért jól vagyok..csak rá kellett döbbennem hogy nem bírom az alváshiányt és a menetelést...szóval nagyon kéne az autó :cry: legkésöbb addigra mikor majd a klinikára kell járni ctg-re...az nagy tortúra lesz gyalogosan!gyalog-busz-metro-gyalog kb 1,5 óra

Kép
menion
Budapest

Gabi
Nem baj! Nem is kell leállnod! Töltsed csak a képeket! Neked van már egy gyönyörű kisfiad, még jó,hogy töltögetsz! Nekünk még nincs mit csak a pocakot, meg esetleg,akinek kész a szoba. Remélem majd csütörtökön jó képeket fel fogok tudni tölteni Babóról! :lol: :lol:
Szóval akár 100 képet is feltölthetsz, sőt.... Engem érdekel! :wink: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Menion
Örülök,hogy elmúltak a panaszok, de annak nem,hogy most a fejed fáj! Az szörnyű, én is úgy utálom! Ne hajtsd túl magad! mikortól mész táppénzre?
Hát igen, nem túl jó kocsi nélkül! Sajnos nekünk sincs autónk! És egy hamar nem is lesz! :cry:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Menion
Örülök, hogy kicsit jobban vagy. Uhh, azért próbálj meg pihenni. Lehet, hogy a front okozza a fejfájást, mert én is így keltem. Régebben egy tejeskávé segített, de most már nem kávézom. Ha tudsz, ma azért pihizz sokat.

Gabi! Csak bombázz a képekkel, órákig el tudom nézegetni a babafotókat :oops:
Ami a fejést illeti... részemről is elismerés! Nagyon nehéz a fejés? Ügyes vagy így egyedül (azaz kettecskén) is!!!

Evita! Szurkolok az UH-hoz, főleg a csütörtökihez, hogy igazán alapos képet kapjatok a babóról!!!
Macska haver nagyon cuki! Amúgy jellemző... mindenbe beleszagolnak, aztán csak elhevernek nézni a felhajtást!! :lol:

Suzy! Szegénykém... nem lehetett jó éjszakád... :( Megértem, hogy ennyire foglalkoztat a babód születése. Próbálj meg lazítani. Odabent minden ok! ;)

Itt is ritka csúnya idő van és tegnap is az volt... Ma ki sem mentünk, pedig egy jó séta nem ártana... Ja, eredetileg kirándulást terveztünk erre a hétvégére. Na, önmagában a hideg nem rettentene el, mentünk már extra sz*r időben is, de most... párom még mindig odavan a náthájával, én meg nem akarok nagyon vagánykodni, úgyhogy maradtunk.

KépKép
manama

láttam hogy lemaradtam a szex témáról...hát én is csatlakozok az alúltáplált csapathoz :oops: nem tudom hogy Laci azért nem próbálkozik mert ő se igényli annyira vagy mert ennyire alkalmazkodik hozzám de nekem eléggé megcsappant a kedvem...bár pont hogy pénteken már nagyon rámjött a dolog és egész nap húztuk egymást Lacival de semmi nem történt mert hol én hol ő nem voltunk alkalmas hangulatban :oops: aztán meg más zavart meg minket :cry: volt már hogy álmodtam róla mert ugy néz ki azért valamennyi ingerenciám csak van...
szandriii a dekorációról:az egész 900ft-ba van úgy hogy vettem a tekkóba egy csomag hungarocell álmennyetetet és azt vágtam ki úgy mint a tésztát szokás pohárral kinyomtam a virág szirmainak a formáját és aztán azt pengével körbevágtam...a nagyobbak meg nem pohár hanem egy kis tálka pereme volt...aztán ezeket befestettem a maradék falfestékes szinező pasztákkal amik a tavalyi festésből megmaradt...de gondolom ha neked venni kell akkor még annak az ára jön hozzá aztán még a kétoldalas ragasztó szallag jött rá és kész...az kb 300ft volt ha jól emlékszem...szóval cakk-pakk 1500-ból mindenkinek megvan!és hidd el nem kell hozzá nagy tehetség csak türelem hogy pepecselj vele...ja és még egy csomó hungarocell megmaradt ...kb 2m van egy csomagban szóval abból sok minta kijön....
szülésznő:igen én is így vagyok vele hogy a szülésznő csinálja a munka oroszlánrészét így fontos hogy jót válasszunk és azt azért meg is "becsüljük"...
ájulás a templomban: a dokim mondta hogy régen akik mentek a templomba ott derült ki hogy a faluban ki esett meg mert az dőlt ki a sorból a mise alatt :lol: szóval többszörösen lebuktál :P

Kép
menion
Budapest

igyekszem pihizni ma még ki se mentem az ágyból innen netezek...

suzy nagyon aranyos vagy hogy így örülsz a gmailnek...Lacinak dicsekedtem már hogy ennyire sikeres volt az ötlet...az orvosodról az jutott eszembe hogy a jó orvosok mennek ki az országból!aki szakmailag gyenge az nem állja meg a helyét kint...így sajnos látom hogy a gyatra maradék jut nekünk tisztelet a kivételnek persze mert van olyan aki azért marad mert valami ideköti...de elég szomorú a helyzet nálunk és nem csodálom hogy megy aki tud...csak példát mondok:az ügyeletben óránként 850ft-ért dolgozik az orvos és ezért a pénzért a részeg ránkrúgja az ajtót vagy a telefonban úgy beszélnek velünk mintha a seggükből rángatnának ki...pulzus:nekem is ennyi persze gondolom a pajzsmirigyem miatt...de a vérnyomatod nagyon szuper!dicséretet kaptam én is érte...mondtam legalább az rendben van nálam....
nomi érdekesek a félvér babák!nagyon kíváncsi vagyok milyen lesz a tiéd!nagyon szépek a néger babák azokkal a nagy szemeikkel jaaaaj
gabi macerás ilyenkor már minden nem csak az elindulás de minden más is...én már láttam a tesómnál...elindulni valahol ott lenni és hazajutni...mind mind kihívás babával! egy vagon cuccot kell vinni mindenhova ahoz hogy x ideig tudjál maradni...

Kép
menion
Budapest

manama nagyon szuper lehetett az álmod! mekkora poén lenne ha minden úgy is lenne...szeretnéd?szép méretek és jó időben szóval nagyon ideális lenne ja és nem is volna hosszú szülés...
yokka biztos vannak ilyen esetek mikor valaki ilyen korán érzi az anyaságra való érettséget...én bizony csak nem rég éreztem így...pontosan 3-4éve kezdtem orientálódni és mikor az uncsihugimmal babáztam akkor fordult meg bennem az egész mert addig még idegesítettek is a gyerekek...azt hittem azért mert nem vagyok alkalmas de aztán csak egy édes csöppség kellett és megfordult a világ...aztán jött a megfelelő ember is hozzá és minden klappolt...itt az ideje helye a babának!
hiszek benne hogy tudatalatti dolgok is irányítanak minket nőket abban hogy mikor vállaljunk gyereket...párt is úgy választunk hogy mindenféle ösztön hajt minket...pl ovulációkor szimmetrikussá válik a kezünk fülünk stb....ez azt szolgálja hogy minnél vonzóbbakká váljunk a potenciális férfiaknak...furi nem? mi mindenre képes a szervezetünk hogy a legjobb eredményt érjük el a szaporodásban...

Kép
menion
Budapest

evita betonozás:jaj szegényke nem semmi munka és felfordulás mindezt állapotosan...ez még baba nélkül is nehéz ...és ilyenkor a beton is lassabban szárad nem? a cicusod nagyon cuki :D nekem is volt egy cicám aki ha egy dobozt talált akkor beleköltözött rögtön...a karácsony volt emiatt a legjobb időszak neki :D akkor sok csomag volt itt ott és ő nagyon élvezte...uh reménykedj! én a legutóbb a 2D-sen is jól láttam nyilván más a terhességi időnk meg már a sok uh-on szereztem rutint is de azért a dokid lehet hogy látni fogja!drukkolok érte! a vizsgálat elött mond meg neki hogy mennyire szeretnéd tudni és akkor már ő is úgy fogja nézegetni miközben arra figyel amit szokás ilyenkor vizsgálni...
wivi igen tudom hogy a szülésznőkön van az igazi súly...épp ezért igazságtalan hogy így oszlik el a fizetség...ez van! ez nekem is fájdalmas sokszor mikor nővérként én végzem el a feladatot aztán másé a dicsőség...

Kép
menion
Budapest

Szülésznőt én nem választottam! Épp,aki bent lesz annál fogok szülni! Jól tudom,hogy a szülésznő is vizsgál, hogy mennyire vagy már nyitva, meg ilyesmi? Mert például az én dokim ezt nem hagyja! Egyik barátnőm mondta, aki szintén nála szült, hogy a szülésznője mondta,hogy ő nem vizsgálhatja meg, csak a főorvos úr, azaz a dokim. Nem engedi,hogy bárki is a betegeihez nyúljon, csak ő! Nem is nagyon ajánlják,hogy mellé szülésznőt fogadjak! Így nálam nem lesz. Bár nem csak emiatt, alapból sem terveztem!

Olyat aludtam ebéd után... :oops: Gondoltam2kor ledőlök egy kicsit pihenni, mert úgy elálmosodtam a kajától, erre 4kor ébredtem fel! :oops: Jól esett nagyon! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Na tettem fel egy pár képet én is! :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Halihó :!:

Gabi
nagyon jók a képek :wink:
ügyi vagy nagyon :!: :wink: és milyen volt a séta :?:
próbálok nem gondolni, elképzelni, h milyen lesz vagy egyáltalán mi lesz, de van időm agyalni :roll: fekszem majdnem egész nap, van, h napközben is alszok, nyilván nem is vgyok fáradt, álmos, így agyalhatok éjszaka, hajnalban is és hát miről legtöbbször :?: :roll: :oops: igazad van, amitől félünk, szorongunk, azt azt ember be tudja vonzani :roll: :cry:

Menion
már lehet, h neked sem kellene dolgoznod, mint nekem 30 hetesen
:!: :roll: jobbulást a fejednek :!:
igen, nekem nagyon tetszik a fiók, minden nap többször benézek, átnézem vannak-e új képek :wink: jó ötlet volt :!:
nálunk 34.hétig lehet választani szülésznőt :!: mindegyik doki meg van, h kivel szeret együtt dolgozni, nekem egy biztos van, de az új dokim nem ezzel szokott lenni :!:

Evita
jók a képek, szép menyasszony voltál, csinos vagy :wink: unokahugi édes pofa :lol: a kis huncutka :lol:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Manama
kedves vagy, próbálok :!: :wink:
jobbulást a párodnak, sztem jobban tettétek, h otthon maradtatok, olyan vacak idő van :!: :roll:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Köszönöm a dicsit! Este készítünk egész alakos képet, és majd azt is felteszem!

evita10
Budapest IX. kerület

Suzy
Tényleg,ha megszületik Cipike, akkor is Cipikének fogjátok hívni, vagy a nevén szólítjátok! Nekem nagyon tetszik az, hogy Cipike! Olyan aranyos!!! :lol: :lol: :lol: :lol:
Babóm úgy szereti a zenét! el kezdek zenét hallgatni, egyből el kezd rúgdosni! Olyan édes!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
nem tudom :roll: lehet, h marad a Cipike név, mindig ezt mondjuk neki egyébként :wink:
nagyon szeretik a zenét a pocaklakók :wink: és milyen zenét hallgatsz :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Most épp Bereczki Zoli- Szinetár Dóri! De például amikor néztem az x faktort, akkor is tombolt! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Menion, igen, nekem is azért volt nagy élmény ez az álom, mert rettenetesen kíváncsivá tett, hogy mennyire találtam el! Amúgy kiegyeznék minden részletével (főleg a hosszal, komolyan...). Egy apróság... a kislány-kisfiú, na ebből bármelyik következik be, örülni fogok! :D De úgyis megtudjátok majd egyszer, hogy mennyire találtam el! ;)

Evita! Nagyon jók a fotóid, helyesek vagytok!
És ha már ott voltam, megnéztem az új fotókat is, naggyon jók (pl Orsié jut eszembe hirtelen)

Ami a zenét illeti... sztem duplán jó, mert te is jól érzed magad, a baba is... kell ennél több :D :D

Végül elmentem sétálni, egyedül. nem bántam meg, mert nem volt olyan gáz az idő és gyűjtöttem egy csomó jó falevelet (préselni, dísznek) :lol:

Nnna, és egy grátisz kép, elsősorban Evitának, mert megsúgta őszőkeségemnek, hogy mellékletként is lehet képet feltölteni, nemcsak webes cím bemásolásával...
Kép

Szép estét!!!

KépKép
manama

evita az azért nagyon jó hír amit mesélsz a dokidról mert az azt jelenti hogy ott lesz veled mikor kell!!!engem ez nagyon megnyugtatna!nekem ez a rémem hogy a doki nem jön majd és addig hagynak kinlódni...és nem kapok fájdalom csillapítót meg semmit...
nem is tudom lehet hogy majd rábízom a tesómra hogy akkor majd kerítse elő a dokit ha úgy néz ki hogy nem jön mert a tesóm már szólt hogy mondjam mi legyen az ő feladata a szüléskor mert nem akar tolakodó lenni :lol:
na most róla annyit hogy nem tolakodó sose csak kb egy rottweilerhez hasonlóan ereszti el a dolgokat ha valamit meg akar oldani :lol: szóval nehéz neki ellenállni :lol:
remélem nem lesz rá szükség de ha igen akkor ő biztosan előkeríti majd a dokit...csak szeretném ha nem lenne plussz feszültség a szülésnél...elég lesz úgy is!
Lacira ilyesmiben nem számíthatok mert ő olyan csöndes békeszerető fajta és nem tudna ott harcolni helyettem...én meg gondolom nem leszek a helyzet magaslatán....
legutóbb a doki hangsúlyozta eléggé hogy ha bármi kérdésem van nyugodtan hívjam...nem tudom hogy miért?lehet hogy mások folyton hívogatják és ahoz van szokva..én eddig 2x hívtam fel 1x azért hogy elvállal-e félidő után és ha igen mikor menjek 1x meg azért hogy itt a neten valaki miatt megkérdeztem hogy őt vállalja-e mert orvos nélkül maradt...szóval nem érzem magam fárasztónak de ha elkezdődik a szülés akkor lehet hogy az összes telefonhívást bepótolom majd! :oops:

Kép
menion
Budapest

Manama
Örülök,hogy sikerült feltenni a képet! Ez kép szupi! Zabálni való a cica! Tied?

Menion
Igen, engem is megnyugtat,hogy a dokim ott lesz! Vele előre tisztázni kell,hogy kérek majd epidurált! Én még nem mondtam neki, gondolom ráérek! De majd tisztázni fogom vele!
Azért jó,hogy a tesód,majd harcolni fog érted! Akkor megnyugodhatsz! Ha látni fogja,hogy nagyon szenvedsz, majd ő elintézi a dolgokat! Az én dokimat is lehetne hívni, de én sose szoktam, csak 1x hívtam, amikor először mentem hozzá, hogy hova menjek, mikor, ilyesmi! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

manamacjjjááááááájjjjj ez a kép de édeeees!!! nagyon cuki :D imádom ezeket a rosszcsontokat! hogy lógnak a lábai...enni való kis portéka :lol:

képzeljétek valamelyik nap arra ébredtem hogy a Laci mellettem fekve a babanetes oldalakat olvasgatta :D olvasta az apás topikokat meg mindent...nagyon boldog vagyok hogy ő is érdeklődik! ja és rólatok is szokott kérdezgetni
meg nézegette hogy van valahol olcsóbban vitamin meg pelus....szóval felzárkózik a drága kispapa :P

Kép
menion
Budapest

Milyen édes a párod a párod! Tök jó,hogy így érdeklődik ő is! Szerintem az enyém nem fog ilyeneket olvasgatni, de nem zavar! Most még azt is elfelejtette,hogy csütörtökön 4D-és uh-ra megyünk, és angol órát szervezett magának addigra! :lol: :lol: :lol: A kis lüke! Szerintem,ha pár évvel ezelőtt történik, biztos kiborultam volna, és megsértődtem volna, és olyanokat gondoltam volna,hogy nem is érdekli a baba, ha ilyet elfelejt! :oops: :oops: :oops:
De most már megszoktam,hogy kis szita az agya, ilyen időpontok terén meg végképp, nem azt jelenti,hogy nem érdekli a dolog! De kellett idő mire ezt megtanultam! Mindig tőlem kérdezi meg,hogy egy adott napra terveztünk-e valamit! :lol: :lol: Úgy szeretem a Drágát!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Nem, a macs sajnos nem az enyém. Nekem olyan cicmicem volt, ami színben volt extra, de majd a gmailre teszek fel képet.

Evita, az jó, hogy a dokid mindenben ilyen határozott. Gondolom, akkor a szülésnél is ugyanilyen lesz!

Menion! Kellenek az ilyen harcias tesók is!!! :D De helyes a férjed, hogy ennyire készül!!!

KépKép
manama

Szép jó reggelt :!:

Manama
Ez a kép :shock: :lol: nagggggggggyon tetszik :lol:

Menion
Én sem hívogatom a dokimat, nem is kellett mondjuk semmiért hál istennek :!:
aranyos a férjed, h apás topikokat olvas, készül a drága :wink: az Én férjem Benneteket olvas, ha meg nincs ideje kérdezi kivel mi a helyzet :wink:
jó fejek ezek a kispapák :lol:
sztem nem baj, ha a Tesód ennyire határozott...reméljük nem lesz rá szükség, a doki ott lesz időben :!: :wink:

Evita
nálunk a szülésznő nem vizsgálhat meg senkit :!:

Valahogy számomra ez olyan nem elfogadott dolog, h minden dokinak van egy szülésznője :roll: volt már olyan, h nem a sajátjával volt egy időben a szülőágy mellett és a kismama szenvedett emiatt :cry: itt, ha ott az idő cselekedni kell, ez nem egy műtét vagy vizsgálat ami halasztható :!: :roll: nekem ez olyan fura :roll: :roll:

hogy telt a hétvégétek, hogy vgytok :?:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
Nálunk elméletileg vizsgálhat! De az én dokim nem engedi,hogy minden oké! :lol: Hát az tényleg gáz az olyan doki, aki csak 1 szülésznővel hajlandó dolgozni! :cry:
Ma megyek 3ra dokihoz! Már nagyon várom! Próbálom nem bele élni magam,h meg tudja mondani a nemét, de azért mégis reménykedek! :oops:
Nekem a hétvégém jól telt! Babó elég aktív volt! Csak még nem érzi Laci, és ez el szomorít! Úgy látszik még nem rúg elég erőset, ahhoz,hogy ő kívülről érezze! Remélem hamarosan érezni fogom! Lacit annyira nem viseli meg! Azt mondja, majd ha kint lesz érezni fogja sokat! :lol: :lol: :lol: Természetesen addig nem kell várnia! :D

Tegnap estém gáz lett! Anyám férje kiborított. Kicsit bonyolult az ügy. A ház, amiben lakunk anyámé, és most a férjének nem tetszik valami, a felújítással kapcsolatban,és közölte, hogy apósom hívja fel őt, mert nem lehet semmit csinálni a házban, amire anyu rá nem bólint! Ez teljesen kiakasztott. Neki aztán végképp semmi köze a házhoz, de mivel anyu nem ért hozzá ő dönt! :shock: :shock: :twisted: Apósomnak ez a foglalkozása 100x jobban ért ezekhez a dolgokhoz! Nem tudom mit okoskodik! Úgy gondolja, mert ő most a nyáron a hétvégi házuknak beépítette a tetőterét,már mindent tud! Úgy felidegesített, még bőgtem is. Könyörgöm, nem okozunk semmi kárt anyunak. Az ő házát újítjuk fel,ami már kezd szétesni, mellesleg apósom a saját pénzéből csinálja, nem tudom mi bajuk! Tiszta ideg vagyok! Ezen jár állandóan az agyam. Na abbahagyom!

Bocsi,hogy így rátok zúdítottam!!!! :oops: :oops: :oops:

Remélem mindenkinek jól telt a hétvégéje!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Kismamik!

Kb egy órája olvaslak vissza Benneteket, mert péntek délután egyszer csak eltűntem és beköszöntött a hétvége.
Az történt pénteken, hogy ebéd után csengett a kapucsengő, felvettem, de semmi. Aztán egy megérzés miatt lementem és kinéztem. Hát az új védőnőm volt. Jött látogatóba. (költözködtünk szeptemberben, ezért váltottam, muszáj volt). Szóval minden előzetes bejelentkezés nélkül jött és ott dekkolt egy órát. Persze a lakásban állati kupi volt, mert készültünk anyukámékhoz hétvégére, szal a vasalni való, mosatlan edények, bőröndök... Káosz. Na mindegy. Aztán nagy nehezen elment és akkor már nagyon késésben voltam pakolásilag, úgyhogy elköszönni sem tudtam.

Apropó védőnő: ti tudtátok, hogy nem szabad törökülésben ülni? Mert idő előtt kinyílnak a dolgok. Hát jól lecseszett, pedig én szeretek úgy ücsörögni. Na mindegy.

Aztán a hétvégét a Balatonon töltöttük anyukáméknál és hát ilyenkor nagy az öröm, az kizárt, h ilyenkor olyan dolgokat is csináljunk, ami esetleg nem közösségi :).

Most meg szomorkásabb vagyok picit, mert az idő borongós, de ez még nem lenne ok arra, h én is borongósabb legyek. Csak hát én maradtam Balatonon, majd csak szerdán megyek haza :(. Utálom, ha a kis férjecském nincs legalább 20 km-es körzetemben. Hát most nincs. De már csak 2őt kell aludni. :)

Menion: nem is gondoltam, hogy ilyen olcsón és egyszerűen megoldható ez a dekor dolog. Na majd ráfekszem én is (de előbb be kell fejeznem a jogsit, mert félbe maradt) :evil:

Többiek, Mindenki: cicák cukik, jobbulást a náthásoknak, pihenést a fáradtaknak, jól látható uh felvételeket :)

Amúgy arra számítottam, hogy újabb baba lesz, mire visszajövök :) Eddig mindig így volt :). Na nem baj, majd mindennek, il mindenkinek eljön az ideje.

Ja és Menion, azt hiszem lógok Neked egy védőszenttel. Anna: Szt Anna: Az asszonyok, várandós anyák és nagyanyák védőszentje :). Nagyon szép választás :).

Mi amúgy jól vagyunk, Babácskám olykor olykor beindul, de nem rendszeresen. Sajnos. Itthon mindenki odáig van a kis óriásért :)

No.
Vidám, mocorgós napot kívánok Nektek
:D

KépKép

Kép
szandriii

Oh Evita!

Ne bosszankodj, anyukád biztosan érti ill megérti, hogy csak jót tesztek a házával. Ismerős az ilyen helyzet, amikor a farok csóválja a kutyát :(
De próbálj inkább a délutánra és a csütörtökre gondolni (akkor mész 4Dre ugyi?), mert ha ma nem is, csütörtökön már biztosan megtudod milyen színű babakönyvet vegyél :D.
Hu, én is úgy izgulok már :).

A ház dolgában pedig tényleg ne bánkódj, azzal a picurinak sem teszel jót. Fel a fejjel.

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Hát sajnálom,hogy betoppant váratlanul a védőnő! Remélem az enyém nem fog ilyet csinálni! :shock: Szerintem elég bunkó dolog!

Nem lehet törökülésben ülni! NA ne már!!! Én nagyon szeretek úgy ülni! Na ha nem felejtem el, megkérdezem ma dokim!

evita10
Budapest IX. kerület

Jó reggelt!

Képzeljétek meg jött az egyszeri anyasági támogatás az államkincsártól (64.125,-) :shock: szerdán vittük be a papírt és már utalták is.Ezt már szeretem!Bár minden ilyen gyorsan menne!

Kép
cukigabi
Budapest

Gabi
Tök jó! Én is hallottam,hogy megigényled, és kb 5 napon belül megjön! Ez szupi!!

evita10
Budapest IX. kerület

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?