Jó reggelt!
Ne haragudjatok, de nem nagyon tudok jönni mostanában. Ez a kétóránként szopi nagyon fárasztó tud lenni, de van eredménye, mert szépen múlik a sárgaság és gyarapszik is Barni.
Megnézegettem a gmail képeket! Nagyon szépek vagytok!
Köszönjük a Barni dicsiket is!
Kérdeztétek a tisztulást még régebben:
szerintem ez egyénenként változó, mint a menstruáció. Nekem az első 4nap volt szörnyű. (Kettesével tettem be vastag betétet és így is eláztattam...

) De azóta olyan mint a normál menstruáció. (Az erősebb napokon.)
Gátseb: érezni amikor vágnak, de nem fáj, mert mással vagy elfoglalva. (Ez tényleg így van!) A varrás rosszabb, de kibírható. (Ülni elég nehézkes. De az is alakul így egy hét alatt. (Én fekve szopiztatok egyenlőre.)
Gabi
Magzatvíz folyás: úgy mint leírtad. Egy halk pukkanás, majd egy nagyobbacska adag víz, majd pedig lassú szivárgás.
Cuki nagyon Rolika!
Menion
Nálunk sajnos nincs epidural...

Vagy legalábbis azt előre egyezteti kell a dokival.
Nem bántam annyira, h éjfélkor jött csak a dokim, mert addig úgyse tudott volna mit csinálni...

Oxitocin ment, fájások voltak, tágulni csak lassacskán. (A szülésznőm elég volt oda bőven.)
Orsi
Nagyon ügyes vagy, h főzöl is Dalmus mellett!

Nagyon tündéri kiscsaj!
Barni:
A fürdetést jól tűri szegényem, mereszti a szép nagy barna szemeit és nem érti teljesen.

De jobb így, mintha sírna.
Annyira rosszul viselem, amikor sír...

A szivem szakad bele mindig.
Vannak pocifájós napjai, akkor senkisem alszik. (Még csütörtökig itt van az anyukám segíteni. nagyon sokat segít és megnyugtat.) És a Párom is velünk van.
Lenne egy kérdésem: Orsi, Gabi Andi:
Ti fejtek? Mert én egyenlőre nem. De mindig van annyi ami Barninak elég.
Nem tudom el kellene-e kezdeni, vagy csak ártok vele... (mellfeszülés stb.)
Többiek ne haragudjatok, h nem írok külön mindenkinek, de folyamatosan olvaslak majd titeket!
Apropó!
Ne vegyetek "Libero New Born" pelust. Ma éjjel 3szor öltöztettem át Barnit, mert tiszta pisi lett mindene. Szart se ér!!!!!

Ráadásul a köldökcsonkot is eláztatta, úgyhogy felhívom majd a dokinénit, h van-e valami spec teendő ilyenkor.
Tiszta paramami lettem....
Amúgy imádok babázni. Annyira szép pillanatok vannak!

Amikor szopi közbe néz és rámcsodálkozik, vagy amikor mosolyog, teljesen elolvadok....
Mindenkinek további szép napot!
Ígyekszem majd még jönni, de rá kell nézni a kishercegre, h mit művel!