A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "DÉVAI INTÉZET, DÉVAI DOKI"

Sziasztok!

Szerintetek "jelentsem" Dévainak, hogy 15.hetesen hasmenésem van tegnap este óta? semmi más jel nincs (láz, izomfájdalom, hányás), csak néha picit érzem az alhasam, szívhang saját megállapításom szerint rendben. Délután elmegyek a háziorvoshoz.

KépKép
momelcsi

Momelcsi,
szerintem mindenféleképpen szólj neki!! Nem hiszem, hogy bármi gond lenne, de azért jó, ha tud róla, ha mást nem, tanácsot ad, hogy mit lehet bevenni rá (széntabletta vagy hasonló) :wink:
Majd gyere, mit mondtak!
leeda

Momelcsi, szerintem hívd fel, úgy, ahogy Leeda mondja, legfeljebb megmondja, hogy mit vegyél be rá.
nyuszika85

Csatlakozom az előttem szólóhoz! Momelcsi, egy telefont mindenképpen megér a dolog. Dévisz a folyadékveszteség miatt fog egy kicsit aggódni, de biztos vagyok abban, hogy ha valaki, ő biztosan tud ajánlani olyan gyógyszert, ami veszélytelen. 8)
szimba

Sziasztok!

Megígértem Barikának, hogy írok Nektek, ha lesz hír!
Tovább emelkedett a hcg-szintje :cry:
Bent tartják a kórházban, mert továbbra sem találnak semmit, így megfigyelésen bent kell maradni, minimum egy hétig.
Csajok, Fiúk! Szorítsunk neki, hogy nagyon hamar túllegyen ezeken a nehéz napokon! És a lehető legkevesebb beavatkozással járjon az egész!!!!
:cry: :cry: :cry: :cry:

kriszto

Lilypie Pregnancy tickers
kriszto82

Sziasztok!

Szeretettel üdvözlöm az újonan bejelentkezett topikosokat!!!
Rettenetesen boldogan és rendkívül szomorúan olvastam az eseményeket!!!

Jucus volt Dévisznél. A sok munka miatt, valamint a futópad időszakos leállása miatt, kicsit hanyagoltuk a futást. Természetesen "meglett az eredménye", csak két induló tüszőt talált Dévisz, igaz, valójában nem is nézett körül, a bal petefészket, amit rend szerint le kell nyomni előre, meg se kereste. Aznap nagyon morcos volt, mindenkivel nagy hangon beszélt, kihallatszott az ajtón keresztül és nagyon sok csaj jött ki sírva Tőle.
Azt mondta, mi lesz Vele, ha Jucus olyan lesz a hormonoktól mint egy hetven éves, Őt meg előveszik, mit fog mondani akkor.
Jucus nagyon kiborult, ilyennek még sose látta Déviszt. Amikor hazajött, csak akkor borult a vállamra és zokogta ki magát.
Dévisz INHIBIN B vizsgálatot javasolt, ami megmutatja kb. mennyi petesejt érhet még meg a petefészekben.
Ezt csak az ÁNTSZ-nél csinálják 18.000,- Ft-ért. Megcsináltattuk, várjuk az eredményt.
Ha valakit érintene ez a dolog a közeljövőben, ideírom a telefonszámot, ahol érdeklődni lehet: 06 30 3312892 (ÁNTSZ labor).
Ne legyen szükségetek rá, azt kívánom! Babásodjon be mindenki minél előbb!!!!
Mivel mi eléggé idősnek számítunk a babaváráshoz, elindítottuk az örökbe fogadást. Én eddig se ragaszkodtam "saját" gyerekhez, viszont mind a ketten sóváran nézzük mások csemetéit jártunkban-keltünkben.
Sajnos ez akkor is így van, ha Szimba virtuálisan bokán fog rúgni! Szilárd elhatározásunk, hogy akkor is örökbe fogadunk, ha lesz "saját" gyerekünk, nem várunk tovább!

Nagyon szorítunk, nem csak Barinak, Mindenkinek!!!!

Jucus, Sajo
sajo

Jucus, Sajo,

nagyon sajnálom, hogy rossz híreket kaptatok....szorítok nagyon, és így vagy úgy, de mindenféleképpen sikerülni fog!
:roll:

Bari,
szorítok ezerrel :!:
leeda

Bari!!!! Veled vagyunk Mindannyian!!!! Vigyázz nagyon magadra! Remélem, jó kezekben vagy!!!
Kriszto: aranyos vagy, hogy megosztod velünk az infókat. Várjuk a többit is, ha lesz még! :wink:
Momelcsi: jobbulást. Remélem, azóta már D megnyugtatott.
Sajo: hát sírva olvastam végig a soraid. Sajnálom! De nagyon-nagyon sok erőt és kitartást kívánok az örökbefogadáshoz!!! :)
És tisztellek Titeket a kitartásotokért. Sikerülni fog! Így vagy úgy! És nagyon jó szülők lesztek!
Jucus-nak küldenék egy ölelést, ha már mást nem tudok tenni érte6tek! Kép
szélkisasszony

Drága Bari, nagyon-nagyon szorítok neked, hogy minél kevesebb fizikai beavatkozással éld túl ezt a borzalmat!! Sok-sok símogatást küldök a lelkednek.

Sajo és Jucus szomorúan és ugyanakkor örömmel is olvasom a soraitokat, mivel magam is egy közel 5 éves kisfiú örökbefogadó anyukája vagyok. Tudom sokan kételkednek benne, de tapasztalatból mondom, hogy az örökbefogadott gyermek is saját gyermek. Mi már akkor így éreztünk, amikor a fiunkat a koraszülött osztályon először a kezünkbe adták. Felejthetetlen pillanat volt. Ha bármi kérdésetek van az örökbefogadással kapcsolatban nyugodtan írjatok akár priviben is, mert nagyon szívesen segítek. A munkám révén is van szerencsém ismerni a jogi szabályozását a folyamatnak. A mi történetünkhöz az is hozzátartozik, hogy 5 éve két olyan stimut csináltunk végig Szegeden, amikor nem tudtak embriót visszaültetni. Az orvos semmit nem tudott mondani, mivel a sejtjeinkkel láthatóan nem volt gond és akkor még csak 32 éves voltam. Utólag megdöbbenve számoltunk utána, hogy talán azért sem sikerültek az akkori lombikok, mert a kisfiunk már a biológiai anya pocakjában ficánkolt.
monilla

Sziasztok!

Bari nagyon veled vagyunk,drága!

Nekem 13.000ftért vették le az INHIBIN B -t! A Podmaniczki uban.
Sajo, nagyon drukkolok Nektek! Szerintem is jó ötlet az örökbefogadás elindítása! Jó, hogy mindketten egyetértetek ezzel kapcsolatban!
Monilla, Téged mindig megkönnyezlek! :wink:

Mindenkinek hatalmas drukk!

Kismamiainknak pedig pocak simi! :D
emerenc

Barikám! Nagyon-nagyon izgulunk érted! A nap minden idejében rád gondolunk!!! Még a férjem is kérdezte, hogy mi van veled :lol: Vigyázz magadra!!! Puszi neked

Sajo

Szerintem örökbefogadott gyermekkel is nagyon boldogok lehettek. Bár ez igen kényes téma, de úgy gondolom, hogy mindent megteszünk a gyermekért, hogy a sajátunk legyen, és nem lényeg, hogy az most vérszerinti, vagy örökbefogadott. :D Szerintem jól döntöttetek, és még az is lehet, hogy amikor nem is várnátok, 1-5-10 év múlva még a saját is összejön. :lol:

Monilla

Írtam privit.

[/b]Momelcsi[b]

Beszéltél már Dévisszel? Remélem megoldódott a problémád. Tényleg harapós kedvében van? Én arra is gondoltam, hogy most nagyon összejöttek a problémás esetek, és kiborult. De ez olykor-olykor velünk is előfordul. :wink:

Mindenkinek szép estét kívánok!!!

Csuti
Kép
csuti83

Bevallom őszintén, nem hívtam fel. Eléggé megrettentem, hogy rossz kedve lehet, múltkor, mikor nagyon meg voltam fázva, nem igazán volt velem sem kedves.
Igazából ma már nem volt semmi, voltam háziorvosnál, azt mondta, hogy nem gáz, ha nincs lázam és egyéb tünetem. Smekta-t javasolt, ha még lenne, kismamák is szedhetik. De úgy érzem, nincs rá szükségem.
Jucus, nagyon drukkolok Neked, hogy ezen a nyomorult újabb vizsgálaton minden rendben legyen.
Bari, izgulunk érted, és őszintén kívánjuk, hogy mielőbb megoldódjon a probléma.
Kriszto, remélem fogsz még jelenteni Barival kapcsolatban.

KépKép
momelcsi

Melcsikém örülök, hogy jobban vagy!

Jusus és Sajo! Egyik szemem sír, a másik mosolyog! Kívánom Nektek, hogy amennyire csak lehet, olyan hamar sikerüljön egy gyönyörű, drága kisbabát örökbefogadnotok és közben, előtte, utána pedig szálljon le a gólya a házatok udvarába és hozza meg nektek a még hatalmasabb boldogságosságot! Irígylésreméltó a hozzáállásotok, a kitartásotok és az egymás iránt érzett szerelmetek! Sok-sok ember (és azt hiszem másoknak is vannak ilyen ismerősei) példát vehetne rólatok, illetve kicsit átértékelhetné a "hatalmas" problémáit, melyek (és szerintem ismét sokak nevében mondhatom) eltörpülnek az élet/életünk valós nehézségei mellett...
Picit a saját keserűségem is szól belőlem, amikor azt mondom, hogy csak mi tudjuk átérezni egymás fájdalmát, örömét, küzdését. De gondolom senkinek sem kell bemutatni azt az érzést, amikor valaki bejelenti az ismeretségi körben, hogy hupsssz becsúszott a baba.... Nálunk most ez történt, egy napon két pár... annyira roszul éreztem magam, hogy rosszul esik. Értitek ezt? nem az esik rosszul, hogy születik egy új, kisélet, mert az nagyon jó hír, hanem az, hogy "VÉLETLENÜL". Jaj, ezt talán nem kellene... a véletlenekről azért annak van kialakult véleménye, aki 1,2,3, vagy ki tudja hány éve küzd egy babáért....
ne haragudjatok, hogy kifakadtam, de már néhány napja, hete történt ez és a mai napig elég mély nyomot hagyott bennem... gondoltam kiírom...

MÁS:
Annyit tudtam meg még, hogy szerdán nézik meg újra Barikát, addig is bent kell maradnia. Felmerült a küret lehetősége is... hát nem tudom, de hiszem, hogy az orvosok IGEN! Szóval jó kezekben van!
Ha megtudok még valamit, jövök!

Szép estét mindenkinek!

kriszto

kriszto82

Kriszto! Tényleg olyan igazságtalan az élet! De szerintem, akikhez így „véletlenül becsusszannak” a babák, többnyire semmivel sem boldogabbak! Sőt! Épp most volt nálunk vendégségben egy pár, akiknél egy féléves ismeretség után tényleg véletlenül (fogigátló szedése mellett, ráadásul a lánynak súlyos prolaktin-túltermelése volt) becsúszott a baba. A kislányuk már lassan másfél éves, és a pár együtt van ugyan, de kizárólag a gyerek kedvéért, gyakorlatilag nem beszélnek egymással, belül rettenetesen boldogtalanok mindketten. Szörnyű volt látni egy ilyen kapcsolatot! Miközben én nyolc év után is totál szerelmes vagyok a férjecskémbe, és olyan jó tudni, hogy nem azért vagyunk együtt, mert gyerekünk lesz, hanem azért lesz gyerekünk, mert szeretjük egymást. Ez óriási különbség! A nyáron döbbentünk rá, hogy mi olyan eszméletlenül boldogok vagyunk kettesben is! (Persze tudom, hogy Ti is! :wink: ) És nehéz ugyan előre elhinni, de igenis megvan ennek a hosszú várakozásnak a haszna! Mert amire várnia kell valakinek, azt később nagyon-nagyon fogja tudni értékelni! Biztos vagyok benne, hogy a leendő babáitok már ott ülnek egy felhőcskén, lóbálják a lábukat, és azt mondják magukban, hogy ők már úgy de úúúúúúgy szeretnének jönni, csak valamilyen oknál fogva eddig még nem jöhettek… De jönni fognak, bízzatok Bennük! :D Nagyon-nagyon puszillak! :D

Drága Jucus és Sajó! Nagyon jó döntés volt, hogy elindítottátok az örökbefogadást, miközben persze minden erőmmel drukkolok én is, hogy saját babával is megajándékozzon Titeket az élet! A férjemmel mi is elhatároztuk néhány éve, hogy akárhogyan alakul az életünk, biztosan lesz majd nekünk is örökbe babánk. Mivel legalább 3 vagy 4 gyereket szeretnék, abból kiindulva, hogy az elsőre ilyen sokat kellett várni, nincs túl sok esély rá, hogy mindegyik saját baba lehessen. És úgy voltunk vele, hogy végülis teljesen mindegy, hogy a 3. és 4. vagy az 1. lesz örökbefogadott baba!
Olyan nagy szeretettel szoktatok mások gyerekeiről írni, biztos vagyok benne, hogy hatalmas szeretetben fognak majd felnőni a gyerkőceitek, akármilyen módon is kerülnek Hozzátok! Nagyon-nagyon drukkolok mindegyik verzióhoz! :D Elsőként egy minél magasabb inhibin b-eredményhez és persze ennek az eredménynek a sikeres következményeihez! :D

Momelcsike! Örülök, hogy nincs nagy baj! :D

Szimba! Veletek mi újság? Olyan jó lenne, ha írnál egy kicsit magatokról is!
loreena

Nene, drága! Tegnap voltál UH-on? Ugye, egy szép szabályos petezsák volt látható? Nagyon drukkolok hozzá és nagyon izgulok Értetek!

Tulipán! Anim! Nektek is ezerrel mennek a drukkok a jövő heti zebrásodáshoz!
loreena

Drága Bari, sokat gondolok rád, nagyon drukkolok, hogy minden rendben legyen.

Kriszto, holnap nagyon várunk a hírekkel, hogy van Bari.

Lor, nem voltam tegnap UH-on, mert azt mondta a doki, hogy menjünk a biztosra, és szerdára rendelt vissza, így holnap du. megyünk hozzá.
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, mi fél6kor fogunk a férjemmel bekocogni, Lor pedig kora délután, ha netán egymásba botlanánk.
Addig is nagyon drukkolok, és nagyon várjuk a híreket. Remélem, felvidítod Dévait, mire mi megyünk. :wink:

KépKép
momelcsi

húh,ezt kicsit elszúrtam. Mi és Lorék csak jövő szerdán megyünk.
Úgy összefolynak itthon a napok. Bocsi.

KépKép
momelcsi

Sajo, nagyon sajnálom, hogy ezt kellett szegény Jucusnak átélnie. Az igazság az, hogy a lányok mindig dícsérték nekem, hogy Dévisz ilyen aranyos, meg olyan aranyos, de mi a legtöbbször rossz hangulatában fogtuk ki, így már meg sem lepődtünk, ha kiosztott minket valamiért :(
Azóta 2 alkalommal sikerült jókedvében találni, amit furcsáltam is :shock:
Nagyon izgulok, hogy holnap jó kedve legyen, mert lelkileg én is nehezen viselem, mikor "kikapok" Tőle :?

Momelcsi, sajnálom, hogy nem most van az időpontotok, mert akkor legalább még egy topiklakóval ismerkedhettem volna meg, na de majd legközelebb hátha összejön :lol:
Nekünk konkrét időpontot nem mondott, csak annyit, hogy 4 és 5 között menjünk. Tartok tőle, hogy megint órákat kell majd várni :cry:
nene2
Budapest XXI. kerület

Nekünk az utóbbi időben sosem volt szerencsénk, min. egy-másfél órát várakoztunk, de egyszer kettő felett is volt. Hát ez van, vállaltuk.
Sok sikert holnapra és gyere este!!!

KépKép
momelcsi

Sziasztok!
Üdv mindenkinek!

Bari, szívből kívánom, hogy minél kevesebb kellemetlenséggel túl legyél ezen a borzalmon!
Nyuszika GRATULÁLOK!
Tulipán, Anim drukkolok ++++++ a pozitív tesztekhez!

Rólam röviden:
Tegnap este voltam beállításon, holnaptól mennek a gyógyszerek.
Amúgy estére már egészen jó kedve lett D-nek.
Az utolsó beteget fél 10-re hívta be !!!! :o

Csibi
csibi79

Jó estét!
Lenne pár kérdésem hozzátok.Kezdő lombikosak vagyunk,sajnos az inszemek nem sikerültek.tegnap felírtak egy injekciót,GONAL F, s kibontottuk,s az adagoló már 75-ön áll.Az első injekciónál a végét csak ki kell húzni,s már 75 adagot fog nyomni?A második szurit ,hogyn csináljam?75 hagyon az adag állítást,s csak kihúzom a végét s mehet újra?S.O.S!!csütörtökön már oltani kell a nejem,aztán nem akarok semit sem rosszul csinálni.Várom válaszotokat,s előre is köszönöm.
zs76

zs76

Szia,üdv itt közöttünk.

A pent állítsd be az injekciós lapon doki által beírt egységre,az a továbbiakban úgy marad.Akkor állítsd át,ha változtat az orvos.Utána már csak kihúzod és szúrhatsz is.Ezek szerint Te apuci vagy? :wink: :)

szurikáta
szurikáta56

Kedve Lányok!

Dévai nem mérgesen mondta, hogy írjam meg, hogy nem adja fel a küzelmet a gyermeket akaró párok megsegítéséért!!!

Én közben kipottyantottam a "Dévai bébiket", ezért nem tudtam korábban reagálni!!!

Most sok gondja van D-nek, és amíg nem oldódik meg a helyzet számára is nyugtatóan, addig valószínűleg feszült lesz!!!!

Mindenkinek nagyon sok sikert kívánok!

Kívánom, hogy Ti is meglássátok, hogy tud veletek együtt örülni D a kisbabának, amikor előszőr kezébe veszi !!!!!

Izmael
izmael

Sziasztok, mi hétfőn voltunk D-nél, és jó kedve volt, legalábbis velünk viccelődött is. :)
Szegényke fáradt nagyon.... és persze elnézzün neki, ha egy kicsit ingerülten reagál :D
Vendég

Izmael,

gratulálok!!! :D :D

Csibi,
drukkolok, minden rendben lesz :wink:

Többieknek is szurkolok, folyamatosan.... :roll:
leeda

[quote="szurikáta56"][ írta:szurikáta56b]zs76

Szia,üdv itt közöttünk.

A pent állítsd be az injekciós lapon doki által beírt egységre,az a továbbiakban úgy marad.Akkor állítsd át,ha változtat az orvos.Utána már csak kihúzod és szúrhatsz is.Ezek szerint Te apuci vagy? :wink: :)

Még csak férj,de rémélem hamarosan apuka leszek :D
Akkor hagyom úgy ahogyan a dobozban volt original,mert ott 75 re volt állítva,s annyi a beadandó mennyiség.Közben találtam a youtube-n videókat,s az adagoló lényege,hogy csak addig engedi a toll végét kihúzni,s ezáltal a mennyiség is pontosan beálítható.

Köszönöm a gyors reagálást,s szorítsatok
zs76

zs76

Akkor szorítunk!!!! :D
És mihamarabbi babásodást! :)
Már Te vagy a 4-ik pasi a csapatban. :lol:

szurikáta
szurikáta56

Izmael, nagyon gratulálok a bébikhez!
Remélem, itt is hamarosan mindenki megtapasztalhatja Dévai ezen arcát is. Én már nagyon várom.

KépKép
momelcsi

Sziasztok,

Barikánk most írt , hogy más HCG-ét mondták neki !!
Az Ővé : 1452.
Nem nőtt túl sokat , így úgy néz ki holnap küret ,pénteken kontroll HCG és , ha zuhan az érték jöhet haza , ha nem akkor lapar !

Nagyon drukkolok , hogy minden rendben menjen és minél előbb túl legyél ezen az egészen!
Nagyon szomorú vagyok , remélem innentől már csak jó híreket kapunk Tőled Barikám !!
miciona

Sziasztok!

Ígértem Nektek is, Neki is itt vagyok, a hírek Bariról: ma ismét megnézték, továbbra sem láttak semmit odabent, sehol, sem méhen kívül, sem belül. A hcg szintje megint nőtt de már csak 1300-ról 1450-re. Holnap csinálnak neki egy küretet, mert arra gyanakodnak az orvosok, hogy a méhen belül "volt" a terhesség, csak nagyon korán elhalhatott, így nem látszik uhu-n. Amennyiben a hcg szintje a pénteki vérvételből jelentősen csökkenni látszik, haza is engedik! Ha nem jönnek a további körök... de erre nem is gondolunk, azt hiszem Ő sem! A holnapi nap azért még elég nehéz lesz számára, bár egészen "jól" van, mármint a kedve egész jó, a helyzethez képest, pedig tudom min megy most át és nagyon nem könnyű!!!!
Remélem a hétvégén már otthon fog lábadozni!

Puszi mindenkinek!

Nyuszi! Hogy vagy?

kriszto

kriszto82

Mici!

Hogy vagy? De jó, hogy jöttél! Szorítok ám Nektek ezerrel!!!! :wink: :wink:

kriszto

kriszto82

Mici,
köszi a híreket! Remélem, Veled minden rendben van! :wink:

Kriszto,
Neked is köszi, egész nap néztem, tud-e már valaki valamit Bariról...
Én is remélem, hogy hétvégén már otthon lesz :roll:

Szép napot Nektek!
leeda

Kriszto, köszönöm, jól vagyok. Ma voltam Apánknál egy gyors bekukkra, mert összekaptam egy kis fertőzést....Utro remek mellékhatása, így most azt kezeljük, az Utrot meg szájon át szedem. Hétfőn újra megyek, akkor kukucska van: megnézzük a babánkat, meg a petefészkeket. És remélem hamarosan kimondja, hogy nincsen méhen kívüli terhesség. Továbbra is úgy hiszem, hogy nincs, de jó lesz hallani is.

Amúgy Nene, jó kedve van, nyugodt, szóval nem kell izgulni. Ma alig voltak, így is 2 órát vártam, de nem gond, a lényeg, hogy jó kezekben vagyok. Amúgy meg jókor írom....Már lehet, hogy ott is vagytok. Majd gyere és mesélj!!! :!:

Bari... Reméljük a legjobbakat. Azért szólt ugye Apánknak, hogy a SOTE-n van? Vagy a Jánosba feküdt be? Reméljük most már jobb híreket kap és mehet haza, otthon mindenki jobban gyógyul, mind testileg, mind lelkileg.

Kriszto, ezek szerint újra itthon, mikor indultok, mikorra nem várod?

Leeda, hogyan telnek a napjaid?
nyuszika85

Sziasztok,
Csak egy gyors beszámolóra ugrottam be.
Ma tényleg nem voltak sokan, de mi is vártunk kb. 2 órát, de megérte. :lol:
Egy babócánk tuti, hogy van, fényképet is kaptunk róla. Látott még egy kis maszatot, ami azt mondta lehet egy elkezdődött, de valamiért leállt baba, de az is lehet, hogy egy később megtermékenyült babó, mivel ugyebár 5 petém is érett, és nem voltak egyformák, így az is lehet, hogy az egy kicsivel később termékenyült meg. November 5-én kell mennünk újra, akkor már fogja látni, hogy mi a helyzet, és a meglévő babócának meg már fog látszani a szívdobogása :lol:
Bari, nagyon drukkolok, hogy minden rendben menjen, és természetesen mindenkinek szorítok, kinek mire kell, jó sok tüszőre, pozitív tesztre, vagy éppen az induláshoz.
nene2
Budapest XXI. kerület

Azt elfelejtettem mondani, hogy a számláló nem ugrott, mert az csak a lombikosoknak jár :(
DE... kaptam két puszit, és nagyon jó kedve volt.
nene2
Budapest XXI. kerület

Nene, szuper hír, gratulálok. És remélem most már megnyugodtatok :) Olyan fura, Ti több, mint két hét múlva mentek, mi meg 10 napra az első vizsgálathoz képest. Jó, nekem van mit nézni is..... :?

Most már engedjétek el magatokat, egy babó van, aztán lehet, hogy lesz egy kis meglepi novemberben. És akkor megvan Apa rendelése :lol:
nyuszika85

Nyuszika,
Nekünk is 10 nap múlva kellett volna menünk, de kikönyörögtem nála a november 5-öt, mert elutazunk :)
Elsőre azt is megtiltotta, hogy utazzunk, de mondtam, hogy már ki van fizetve, és csak ide megyünk Sopronba pihenni. Erre már csak viccesen annyit mondott, hogy ok mehetek, de csak akkor, ha Őt is elvisszük magunkkal :lol:
Mi meg mondtuk, hogy semmi akadálya. Szóval ezért van, hogy nem 10 nap múlva kell mennünk.
Azt is megengedte, hogy csökkentsem a húsadagot napi 2 szelet húsra, mert teljesen eltűnt a folyadék a pocakomból :D
Szóval most sok jó dolog történik velünk.
Nagyon remélem, hogy Nálad is minden rendben lesz. Mikor kell visszamenned?
nene2
Budapest XXI. kerület

Én hétfőn megyek újra. Ezek szerint nem azért hívott vissza 10 nap múlva, mert közepes hiperstimum van. Ez jó hír. :)

Jó utat Nektek, ilyen hírekkel biztosan jobb utazni :)
nyuszika85

Sziasztok!

Nene, nagyon gratulálok és örülök, hogy ennyire pozitívak vagytok. A számlálóval meg ne törődj, mindenkinek ugyanolyan értékes a babója!
Jó pihenést Sopronba, pont én is most próbáltam jövő hétvégére szervezni egy soproni utat, de mint kiderült kiemelt időszak az őszi szünet miatt. Most kezdődött még csak az iskola, és máris szünet. Úgyhogy mi most elhalasztjuk.
Nyuszika, nekem is át kellett egy idő után állnom a szájon át szedhető utrora, mert a túl sok nyúlkálás nem használt.

Én továbbra is nyomom a drukkokat a jövő héten tesztelőknek, nagyon eltűntetek.+++++++++++++++

KépKép
momelcsi

Nyuszi,
nagyon örülök, hogy a kis fertőzést leszámítva jól vagytok!!! :D Majd ha lesz már valami UH-felvétel, vagy ilyenek, örülnék, ha közkinccsé tennéd, doppingolva minket :lol:
Köszi kérdésed, napjaim már egy hete antibiotikum szedéssel telnek :? pár hete, mikor visszamentem a táppénzes papíromért a házidokihoz, összeszedtem (valószínűleg ott a váróban) valami jó kis bacit, azóta nagyon lassan jövök ki belőle. A fejem folyamatosan szét akar durrani, ha lehajlok, elég rossz érzés. Amúgy próbálok helyrerázódni, nov. 2-n megyek vissza D-hez konzira, hogy milyen papírokat kell majd beszerezni megint. Remélem, új vizsgálatot nem ír ki, pl. ezt az INHIBIN-t, amit Sajoék említettek :roll:
A húst, gondolom, nyomod ezerrel, csak így tovább!! :D
Szép napot Nektek, és én is várnék egy rövid bejelentkezést a jövő heti tesztelőktől....
:wink:
leeda

Nene, gratulálok nektek! :D :D :D Szerintem egy csöppet se sajnáld, hogy nálatok nem ugrott a számláló. Nagyon szerencsések vagytok, hogy lombik nélkül is sikerült. Jó egészséget kívánok neked és a babócának is!!!

Bari, továbbra is sokat gondolok rád és nagyon aggódok érted. Szívből remélem, hogy tényleg a legkisebb orvosi beavatkozás is elég lesz és segíteni fog neked.

Csibi, üdvözöllek közöttünk. Kívánom, hogy szépen és egyenletesen nőjenek a tüszőcskéid.

Nyuszika, nektek is jó egészséget kívánok! Dolgozhatsz még, vagy otthon pihensz?

Én sajnos megzuhantam lelkileg a lombikot illetően. Négy sikertelen stimu és két sikertelen beültetés után erőltetett menetnek élem meg az egészet. Nem is tudom, hogy érdemes-e folytatnom. :roll:
monilla

Monilla, egészen biztos vagyok benne, hogy nehéz feldolgozni a sok sikertelenséget és ezért is már elmondtam egy jó pár köszönömöt a fentieknek, hogy nekünk is elsőre sikerült. De tudod, soha nem szabad feladni. Gondolj arra, hogy az életedben van egy szerető férjed, egy drága kisfiad, kiegyensúlyozott, boldog életed. De lehet ezt még fokozni!!! Az egy logikus ötlet, hogy tavasszal fogtok bele az újabb küzdelembe, addig nem gondolkoztál még egy pár vizsgálaton, konzultáción? Nézd a jó oldalát, Apánknál volt transzfer!!! Eljutottatok odáig. Akkor ebbe kapaszkodva és esetleg egy pár újabb vizsgálattal akár a következő, nála, sikerrel is járhat. Mindig ez lebegjen a szemed előtt. Ahogy írtad, mindent megtettél, hogy sikerüljön, nem Te tehetsz róla!!! Ne keseredj el , kérlek.

Dolgozhatok, mivel aránylag közel van a munkahelyem. Bár most bent sincs sok munka, így végképp eluralkodik rajtam az álmosság, ma vagyok a csúcson, emberelenül álmos vagyok.... De nem panaszkodok, mert tudom, sokan lennének embertelenül álmosak és én is áldom, hogy ezt szenvedem el. És persze egyéb tünetem nincs, így még örülhetek is, hogy csak ez a bajom.
nyuszika85

Sziasztok Lányok.

Azért még nem tűntünk el teljesen,én azért zugolvasok.Az igazság az hogy nem dicsekedhetek,mert lehet hogy meg fog jönni minden jel arra utal.
Azért még megvárom a jövő szerdát,ha addig nem jön meg.Kíváncsi leszek mit mond majd Dévai.

Monilla,
Ne add fel a reményt,hallottál már a Babaváró Gyógyfüvekről?
Tegnap a Duna tv-ben volt a Családbarát című műsorban.
Sok meddő párnnak lett babája,miután egy ilyen méregtelenítő kúrát végigcsináltak.
Megnézheted a riportot a csaladbarat@dunatv.hu-n tegnapi adás volt.
Én biztosan ki fogom próbálni.!!!

Bari,
Minden jót!!Gyógyulj meg minnél hamarabb!

Leeda,
Neked is jobbulást kívánok!

tulipán
tulipán31

Monilla, drága! Ne add föl! Kérlek!!! Megértem, hogy most el vagy keseredve, de remélem, hogy jövőre, ha jön a tavasz, a jó idő, nem lesz olyan rossz a hidegben utazgatni, nagyon remélem, hogy akkor újra kedvet kapsz a folytatáshoz! Szimba szokta mindig emlegetni a statisztikákat, és igaza van: előbb-utóbb igenis bejönnek azok a százalékok!!! Nagyon puszillak!!!

Nene! De jóóóó! :D :D :D :D :D :D :D :D

Leedám! Gyógyulj meg gyorsan!

Izmael! Gratulálok! :D Ha van kedved, és időd, elmesélhetnéd a történeteteket! :D Én nagyon kíváncsi lennék rá!

Csibi! Zs76! Drukkolok a tüszőcskék növekedéséhez!

Kretty! Veletek mi újság? Remélem, hatott az a sok antibiotikum és hamarosan kezdhettek! Mikor lesz a kenetvételnek eredménye?

Tulipán! Milyen jelek utalnak rá, hogy meg fog jönni? Ne hülyéskedj! Ne hagyd, hogy megijesszen az a fránya "mindjárt megjön"-hasfájás! Ilyen nekem is volt! Úgyhogy jót is jelenthet! ++++++++

Anim! Neked is: ++++++++ :)
loreena

Nene: :lol: :lol: :lol:

monilla Drága, ne add fel! A következőre koncentrálj! Amig van az embernek lehetősége addig érdemes csinálni....!

mindenkinek drukk!

Barikánk:++++++++++++
emerenc

Drága Monilla

Én is csatlakozom az előttem szólokhoz, és én is azt tanácsolom neked, hogy tényleg ne add fel! Én sem teszem, és más sem, pedig nekünk is nagyon nehéz. Hidd el! Azért vagyunk itt a topikon, hogy ilyen helyzetekben segítsünk a másikon. :wink:

Nyuszi
Annyira örülök, hogy nektek sikerült, és kívánom nektek a legjobbakat. :P

Leeda
Akkor ti november 2-án mentek. Mit mondott Dévai, hogy mikor kezdenétek? Mi 15-én megyünk. Én is kíváncsi leszek, hogy vajon milyen papírok hiányoznak. Gyógyulj meg minél hamarabb, és ne hajolj sokat :lol:

Nene
Gratulálunk nektek!!! További szép 8 hónapot kívánok!

Bariról annyit: jól van, ma meg volt a küretje. Egy kicsit fáj a pocija. Remélhetőleg hétvégén már otthon tölti a napjait. Addig is kívánunk neki nagyon gyors gyógyulást, és felépülést testileg, valamint lelkileg. :D :P :D :P :D

Rólam pedig annyit, hogy ma voltam fogorvosnál, felvágták az ínyemet, mert belenőtt a fogam. Eléggé fájt, de most nagyon vigyázok, hogy meg ne sértsem.

Csuti
Kép
csuti83

sziasztok!

Barinak csak annyit üzennék, hogy tudom mit érez most és vele érzek...de remélem minden rendben lesz vele.

Monilla, szintén tudom mit érzel, mert a sok évi utána járás után és most inogtam meg először (pedig holnap ismét megyek inszemre), de már gondolkodom a lombikon is. Viszont az intézet kiválasztása nem kis feladat. Ti itt a Dévai dokiról sok jót írtok, de fura, hogy nincs nála várólista míg máshol sokáig kell várni a lombikra (pedzegették nekem orvosismerősök, hogy vmit nem jól csinál), de a fenes e tudja, hogy ebből mi igaz... Kinek hogygen az ember? A Forgács intézetet mindenki dícséri, de oda bejutni szinte lehetetlenség 2011/08 hóra kapok indőpontot, vicces. Tengődöm, hogy hogyan tovább ezért szívesen látnám olyannak a véleményét közületek, akinek mind a két intézménnyel kapcsolatban vannak tapasztalatai. Szerintem míg van lehetőséged addig nem szabad feladni, persze fáradt lehetsz hisz ezeket az "utánajárásokat" nem a dolgozó nőknek találták ki, de tartsd a szemed előtt a célt. Ismered? :

" Egy meddő nő annyiszor kerül padlóra, ahányszor feláll. Nem marad ott elnyúlva, port nyelve, mert tudja, hogy az út végén a kincse várja. + Egy meddő nő tud bölcs lenni, tud értékelni, tud vigyázni, tud tanulni, de egyet nem tud: feladni. "
tucsmorgo
Budapest XV. kerület

Drága barika
Nagyon nagy léleksimi Neked és kívánok mihamarabbi lelki és testi felépülést.

szurikáta
szurikáta56

Te jó Isten ez egy laptető????!!!!!!

Mit kezdjek én vele :) :) :) :) :)

Ezúton felajánlom mindenkinek,kinek mire,hasítson egy-egy szeletkét,hátha szerencsét hoz. :arrow: :arrow: :arrow: :D :D

szurikáta
szurikáta56

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?