Kriszto! Tényleg olyan igazságtalan az élet! De szerintem, akikhez így „véletlenül becsusszannak” a babák, többnyire semmivel sem boldogabbak! Sőt! Épp most volt nálunk vendégségben egy pár, akiknél egy féléves ismeretség után tényleg véletlenül (fogigátló szedése mellett, ráadásul a lánynak súlyos prolaktin-túltermelése volt) becsúszott a baba. A kislányuk már lassan másfél éves, és a pár együtt van ugyan, de kizárólag a gyerek kedvéért, gyakorlatilag nem beszélnek egymással, belül rettenetesen boldogtalanok mindketten. Szörnyű volt látni egy ilyen kapcsolatot! Miközben én nyolc év után is totál szerelmes vagyok a férjecskémbe, és olyan jó tudni, hogy nem azért vagyunk együtt, mert gyerekünk lesz, hanem azért lesz gyerekünk, mert szeretjük egymást. Ez óriási különbség! A nyáron döbbentünk rá, hogy mi olyan eszméletlenül boldogok vagyunk kettesben is! (Persze tudom, hogy Ti is!

) És nehéz ugyan előre elhinni, de igenis megvan ennek a hosszú várakozásnak a haszna! Mert amire várnia kell valakinek, azt később nagyon-nagyon fogja tudni értékelni! Biztos vagyok benne, hogy a leendő babáitok már ott ülnek egy felhőcskén, lóbálják a lábukat, és azt mondják magukban, hogy ők már úgy de úúúúúúgy szeretnének jönni, csak valamilyen oknál fogva eddig még nem jöhettek… De jönni fognak, bízzatok Bennük!

Nagyon-nagyon puszillak!
Drága Jucus és Sajó! Nagyon jó döntés volt, hogy elindítottátok az örökbefogadást, miközben persze minden erőmmel drukkolok én is, hogy saját babával is megajándékozzon Titeket az élet! A férjemmel mi is elhatároztuk néhány éve, hogy akárhogyan alakul az életünk, biztosan lesz majd nekünk is örökbe babánk. Mivel legalább 3 vagy 4 gyereket szeretnék, abból kiindulva, hogy az elsőre ilyen sokat kellett várni, nincs túl sok esély rá, hogy mindegyik saját baba lehessen. És úgy voltunk vele, hogy végülis teljesen mindegy, hogy a 3. és 4. vagy az 1. lesz örökbefogadott baba!
Olyan nagy szeretettel szoktatok mások gyerekeiről írni, biztos vagyok benne, hogy hatalmas szeretetben fognak majd felnőni a gyerkőceitek, akármilyen módon is kerülnek Hozzátok! Nagyon-nagyon drukkolok mindegyik verzióhoz!

Elsőként egy minél magasabb inhibin b-eredményhez és persze ennek az eredménynek a sikeres következményeihez!
Momelcsike! Örülök, hogy nincs nagy baj!
Szimba! Veletek mi újság? Olyan jó lenne, ha írnál egy kicsit magatokról is!