A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Hahó!

Még gyorsan jöttem:

Jaj de jó, Woody is irt, kérünk képet Lili babáról!

Tudjátok ki itt a tündérkeresztanyu: Hát a Sajti, engem tuti felvidit, a Matisz Klinika ápoltjai és beutaltjai.

Imádlak titeket! Remélem, kicsit ti is szeretitek nagyikátokat?

Andi: szépséges a fotó, jó lenne nekem is ilyen, de én már erről ne ábrándozzak, tul öreg vagyok én.

Vbeni? csajszi te merre jársz???

Na mára lelép, holnap este jön.

Addig ki lesz még eredményes ápoltja fenti klinikának?

üdv kispatak
Vendég

Andi, csodás a kép, még jó hogy nem feküdtem le aludni! :-)
nekem még egy képem sincs :-(, de a legközelebbi uh-n kérek. mennyire kellett kuncsorogni? apa volt veled bent uh-n?

Vicky, jó a megyeri is, majd tanulmányozom az útvonalat arrafelé. :roll: Zsuzska jelentkezett még hozzánk. :-)

Mieza, egy csomóan ígértek már ezt-azt. :-) miből van még hiány? én próbálok azt vinni, amire még nincs vállalkozó!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi, persze amíg írtam addig fel is raktad a képet.
Nagyon aranyos és igazi kis baba formája van már. :lol: :lol: :lol:
Tisztára, mint nálunk Lili volt. Mi a hűtőn gyűjtöttük a szép kis képeket. :D

Nálam is, mint Vickynél abba kellett hagyni a mefolált a 12. héten.
Viszont volt az augusztusi topikban egy lány neki lehetett szedni. Sajnos Magyarországon tényleg még nem engedélyezik a terhesség és szoptatás alatt a szedését, de szerintem hasznos lenne. Hiszen nyugat Európában már lehet szedni, csak itt nem.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Zsuzsi:
Az első uh-nál rákérdeztem, adta, ez volt a petezsákos :) A másodiknál mutogatta mi micsoda..aztán egyszer csak elkezdte a környezetet vizslatni.. megint rákérdeztem, akkor "visszament" a gyerekhez és úgy nyomtata, így azon sokkal kevesebb látszott, mint amikor magyarázta... ma már nem bíztam a véletlenre, így mikor jól ráfókuszált és mutogatta a kezeit egyből kérdeztem, képet kapok? MOndta persze, és már nyomtatta, mosolyogva :)
Szerintem jókat nevet magában, hogy mi már ezektől a hangyaboly küllemű képektől hogy odavagyunk, mi lesz ha már nem Alien lesz a fotókon :)
Sajna ma egyedül voltam, a 12. hetesre jön majd Rajó, meg az Istenhegyire is.. meg gondolom utána ha melóból el tud szakadni, a... Nem mertem azt mondani, hogy jöjjön ma, mert Neki ez szabikivétellel járna kb., és csomó helyen olvastam, hogy a bmc-be pasinak uh-ra nincs bejárkálás.. ma meg még ugye bmc-sként mentem.. úgyhogy úgy voltunk vele, hogy majd inkább rákérdek a legközelebbire.... :)

Woody: igen, a 2 héttel ezelőttihez képest már egész emberi... Szó szerint ezt mondta rá Sz. is :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
andrea-1

az én endokrin dokimnak volt egy olyan betege, aki végig szedte a meforalt és nem volt gond, de komoly felelősség szerintem meghozni egy döntést. :-( nehéz helyzetben leszünk majd. :?

Woody,
hajrá csavargó Lili, milyen jól bírta az utat a kis drága. :-) fényképek? :wink:

Lukácsné, helyesek a képek. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok,

most neztem meg a ni csak ki beszelt:)))))

sajt - ezt találtam az agolutinrol:
Az Agoluton progeszteron. Hatóanyaga ugyanaz mint a Progesteron nevű injectionak, csak máshol gyártják és a dózisa más. A Progesteronból 2amp/nap míg Agolutinból 1amp/nap a szokásos adag. A sárgatest elégtelenségre kiváló terápia.

z csak ugy a zsebebol adja, mikor elfogy.
aki ajanlotta a bmct, ő mondta, hogy ezt kérjuk, neki is ezzel sikerult.

TUNDERI az uh kép!!!
cidney23

Zsuzsó, én egyáltalán nem érzem nehéz helyzetnek, számomra teljesen evidens a dolog :) Elég sokat utánaolvastam, utánanéztem a Metnek... MEGTAPASZTALTAM a hatását :lol: :lol: :lol: és innentől kezdve nem tudom és nem is akarom "ellenségként" kezelni ezt a gyógyszert, sőt..... :)
andrea-1

Andi,
a 12hét szerintem vízválasztó, mert addig a kf-i tapasztalatok alapján már ajánlják ha nem is hivatalosan, de utána szerintem nem. tehát méginkább saját felelősséged az egész. :?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi,
megvan a baba kora, lehet vonalzótok! :-D :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó picit tévedsz. Külföldön már végig szedetik!!

Itthon azért nem, mert ez egy viszonylag olcsó gyógyszer, így a gyógyszergyártó cégeknek egész egyszerűen nem volt érdeke eddig, hogy törzskönyveztessék ezt a gyógyszert egyáltalán a PCO-IR-re!!!!!! PCO-IR-re Magyarországon még mindig nem legálisan szedsz Metet!!!!!! Ezt az endokrinológus mondta nekem, és ahhoz hogy felírhassa egyáltalán a Meforált, a rendszerben engem 2-es típusú diabéteszesnek kellett feltüntetnie, az ahhoz a betegséghez tartozó kóddal!!!... mert a met-gyógyszerek csak az ilyen betegeknek írhatók fel. Lehet, hogy ezt más endokrinológusok nem kötik a beteg orrára, de az enyém úgylátszik közlékeny volt :)

Sz. pedig azt mondta, hogy ez az egész hercehurca azért van a Met körül, hogy szedni lehet-e terhesség alatt egylátalán, vagy csak a 12. hétig, vagy csak végig, mert MO-n a gyógyszereknek valami 3 fajta besorolása van.. a gyógyszertájékoztatókon ez alapján a 3 besorolás alapján tüntetik fel..... hú ezt lehet nem fogom tudni jól visszaadni, de a lényege valami olyasmi, hogy mennyire van magzati szempontból kockázata... De lényeg, hogy ahhoz hogy ezt a gyógyszert tehesség alatt szedhesd, a gyártóknak egy csomó procedúrán kell(ettvolna) kersztülvinni a témát, ami egy valag pénzükbe került volna... amit a saját jól megfontolt érdekük miatt eddig nem tettek meg. A betegség viszont terjed, a külföld nyomása érezhető.. és Sz. nekem ma azt mondta, hogy már folyamatban van a törzskönyveztetése, hogy itthon is ugyanúgy legyen mint külföldön, hogy az a nézet legyen itthon is az általános, így ha még hivatalosan nem is támogathatná, de mindenképp támogatja, úgy ahogy megírtam a Metet...
andrea-1

Zsuzsó: az előzőhöz még annyit, hogy ha nincsenek meg a 3 besoroláshoz szükséges törzskönyveztetési háttér kísérletek, adatok, fene tudja mi minden bürokratikus dolog..... akkor alapból a veszélyes kategóriába (tehát egyáltalán nem javallot) sorolják be a cuccokat.... Ezért van a met-ek papírján az hogy terhességkor nem szabad szedni.
andrea-1

Zsuzsókám, csak hogy ne csak ellenkezzek... kívánságodra :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

KUKURIKÚÚÚÚÚÚ!!! :lol: :lol: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Valyoni:
Lara lányod dumájától majd bepiss! :)

Andrea:
Nagyon szépséges a kis Jedi!!! Már ilyen nagy baba? :) Szerintem az nem a szeme, ahhoz nagyon fent van és távol egymástól a kettő folt. Nekem inkább a kis agyacskájának tűnik. Ebből is látszik, hogy nagyon okos baba már most is, mi lesz később? :lol: Az agyacskájuk ilyenkor már megvan nekik? :oops: Bocs, ha hülyéket kérdezek, de mire nekem lesz, már biztos kenem-vágom majd.
Idáig mindenkitől aki Istenhegyin volt, csak jót hallottam.
Ó, mindjárt kiskönyves leszel? Milyen jó!!! :)
A nyers hússal dolgozva, ha kezet mosok, akkor hogy a pitlibe kaphatom el a toxot? Átmászik a szappanon keresztül és felsprintel a számba, majd lenyeleti magát? Hmmm??? Nálunk ugyebár van két kutya, de anyóséknál van a kecóban egy cicvarek... :roll: Mondjuk elég ritkán nyúlok hozzá, mert annyira nem a haverom, mint néhai Cincike volt...

Zsuzsó:
Hmmm... Hányinger? Király!!! Alig várom, ez az álmom!:)

Woody:
Szupi, alig várom a szombatot! :)

Cidney:
Aha! :idea: Köszi, szóval progi-szurit kapsz.

Pá Drágáim!
sajt@

Kubu:
Hol vagy koránkelők gyöngye? Mégmindig a fajansszal barizol a klaviatúra helyett?

Pá Drágáim!
sajt@

Jóreggeltet,

Sajtikám, van ilyen terhesség hétről hétre, ott szokta Rajó csekkolni, hogy épp mi zajlik, és hangos felolvasást tart :) Annyira édes, megzabálom, mert állítólag a mhelyén is elóadja a tudományost amióta érintettek lettünk.... a kolleganőknek! :lol: :lol: :lol:

Szóval, 8. héten:
Az agya már egészen nagy, a gyors fejlődése miatt. Az alsó végtagok uszonyokra hasonlítanak. A szívben kezd kialakulni mind a négy üreg, a vér kering a testben. Megjelenik a külső fül, a következő napokban kifejődnek a talpak az ujjkezdeményekkel. A baba most akkor mint egy cseresznye: 10-13 milliméter. Létrejönnek a sejtek, amelyekbő a herék, vagy a petefészkek alakulnak majd ki, de a nem látható jelei ilyenkor még nem jelennek meg. Már vannak izom összehúzódások, de ezek a korai „mozgások” még nem észlelhetőek.

9. héten:
A magzat most körübelül 20-28 milliméter a fejétől a fenekéig. Már nagyon aktív, de ebből te még semmit nem érzel. Már minden fontos szerve kialakult. A doppler készülékkel már meghallgathatod a szívverését. Bár a herék vagy a petefészkek már kialakultak, a külső nemiszervek még nemi jelleg nélküliek, ezért még az ultrahangon sem láthatod fiú lesz vagy lány. A szemhéjak kezdenek formát ölteni, a törzs kiegyenesedik és megnyúlik.

Eszerint golyófej már full agyas. lassan le is doktorlálhat majd:))))))) és az a két fekete pötty tényleg lehet a szemecskéje???

Toxo a hússal: szerintem úgy, hogy vágod a húst van egy kis nyílt seb a kezeden, vagy épp akkor megvágod, és be megy a kórság, gondolom valahogy így lehetséges ezen a vonalon megfertőződni?????? ....De szeirntem ez az egész kicsit fel van fújva, ha terhesség szóba kerül, én ugyanúgy fogok főzni, mint eddig, jól is néznénk ki, ha benyögném Rajónak, hogy innentől vegába nyomod, édes fiam, mert én épp f...sok a hústól :) Az én húsimádó emberem tutira agyf@szt kapna.... :))))))))
Oké, macskát most nem puszilgatom, az inszemek-lombikok óta Rajó takarítja őket, de van itthon gázmaszk, ha úgy alakulna, hogy napközben kellene ott tevékenykednem, meg eldobhatós kesztyű, fertőtlenítős kézmosó.... azt csá.

andrea-1

Andi,
nem gondolom hogy ellenkezés, hogy leírtad, amit te tudsz/gondolsz a gyogyónkról.
végre vonalzó, gratula! :-D

Sajti,
hogy tudsz ilyen korán kelni? én még a szemem sem tudtam kinyitni ilyenkor. :-)

Navi,
miattad akartam mindenképp benézni most.
homeos szer epe okozta vizsketésre, hátha segít: chelidonium majus.
szülés előttre méhnyak izomzatának puhítására, vajúdás előkészítésére: caulophyllum
csak ötletnek és kitartás még neked, nemsokára randi Zorkával. :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sziasztok!

Gyerekem beteg lett, lazas a dragam, ugyhogy itthon tronolunk, szegenykem mar ejszaka is sergett-forgott nyuszogott,sejtheto volt,hogy valami gyotri, viszem majd dokihoz.

Benezek meg,hatha meglep meg valaki bennunket pozitiv teszttel :D
Merthogy mindennapra jut egy johir
valyoni

sajti mar kismamasodik azert nem bir aludni :D
valyoni

Valyoni, igazad lehet Sajtival! :-D ez jó hír.
gyerkőcödnek jobbulást! kórság hess tőletek!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi:
Nagyon köszi az okítást! :) Bár én kitartok amellet T. Bíróság, hogy az agyacskája két oldalát, vagy az oldala árnyékát mutatja a sztárfotó, megnéztem mégegyszer.
Asszem én gumikesztyűzni fogok akkor a toxo ellen.
Már elképzeltem a párod, ahogy az ő nyelvezetével és kiváló, felejthetetlen humorával kiselőadást tart a kollégáknak.
Kár, hogy az újaknak nem ő tartja kötelező előadást a BMC-ben! Lenne sztendápp, asszem!!! :lol: :lol: :lol:

Zsuzsó:
A szer neve Estroferm, napi 2*1-et tolok és álmatlanságot okoz (nálam). Majd du. pótolok. :wink:

Valyoni:
Legyen igazad!!! :)
Gyerkőcödnek jobbulást, annyira tudom a picikéket sajnálni ilyenkor...
A fölnőtteket is persze, de egy gyerkőc az más.

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti, jó reggelt!
egy pici megjegyzés, szerintem Andi is egyetért:
picike még egyenlőre csak Padavan:-)
Vendég

Sajtikám, Vádlott üljön le, egyes... :)
Na vicen kívül, félreértés ne essék, nem okítás volt, csak sima becopyzás, mert én nem tudtam volna visszaadni, hogy mikor milyen történés van épp, így egyszerűbb volt... :) Amúgy meg végülis mindegy, hogy minek látjuk épp az adott foltot, a lényeg, hogy VAN, fejlődik... ennél nagyobb öröm és bódottá pedig nemsok lehet ebben az időszakban... :)
Szegénykém álmatlan vagy? Meddig kell még ezt a cuccot tolnod??
Hallod, én már alíg várom hogy a Tietek foltjairól értekezzünk...Na az lesz még egy humoros gyerek szerintem... legalábbis genetikailag kódolva lesz Nála a lehetőség, az tuti :)
R-t ne akard inkább előadástartónak, ahogy ő az utrót tudja pl. nevezni (p.habosító, vagy Jim Carrey után szabadon, muffpaszta.. :shock: ), asszem az újak fejvesztve menekülnének, hogy hova kerültek, ha meghallanák :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy tegnap nem akartam hangulatrontó lenni, de legnagyobb sajnálatomra, nem csak jó történés volt.. Tudod az izraelis lány, akinek végülis simája volt.. úgy néz ki mk-je van.. Ráadásul már a 2. alkalommal :(

Kahlan: Ahogy mondod Padavan, de igazi Jedi lesz belőle idővel :)

Valyoni: Jobbulást kívánok a Kis Drágádnak!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: gyógysugarak indítva! :)

andrea-1

Andi, nagyon jól írtad le a Met helyzetet. Anyósom gyógyszerész és ő is ezeket mondta. :lol:
És szerintem is jól döntesz, ha szeded tovább.

Valyoni, jobbulást gyermeknek!!!

Kispatak, gratulálok az új álláshoz! :D

És a képek:
Kép
Kép
Kép tegnap reggel

Lilypie Fifth Birthday tickers

Lilypie Second Birthday tickers
woody

Kahlan:
Köszi a kiigazítást, csak én már mákszemkora óta így hívtam, Andi meg nem tiltakozott. :lol:

Andi:
Battya meg! Szegény, teljesen átérzem ezt... Most akkor ő is parkolópályás lesz egy darabig. Remélem szépen esik a HCG-je és magától helyrejön minden. Félismeretlenül is nagy ölelés neki!
Muffpaszta! :lol: :lol: :lol: Hogy is van ez magyarul? P.natészta? :lol:Na, jó, tudom én, hogy kenőcs, de így jobban esett.

Woody:
Nem félsz, hogy mindenki leveszi a mintát erről szépségről, aztán csak Lilike-arcú babák fognak születni? :) Nagyon gyönyörű, imádom nézegetni a fotóit!

Többi mami! A tiéteket is, nyugodtan árasszatok el ilyen lélekgyógyító képekkel minket!!! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Sajtikám, igen parkolópálya, ráadásul elég hosszú lesz, mivel Sz. azt mondta Neki, hogy az Ő esetében, mivel ez már a 2. mk., nem javasolja a kemós kezelést, mert az is állítólag roncsol a petevezetőn is (??)... hanem ki kell venni a 1,5 petevezetéket (az egyiket csonkolták Neki az első mk-kor)... és csak abban az esetben mehetnek neki a köv. lombiknak :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:
És ez ugye fél év parkoló biztosan, úgyhogy most úgy van vele, hogy bár ugyan péntekre visszarendelte még Sz. egy kontroll hcg-re, de nem sok jóval kecsegtette, így legalább ha már mindenképp műtét, akkor az a lehető leghamarabb történjen :cry:
Nemsok helyzet van, mikor ne tudnék valami bíztatót mondani, de ez tegnap sajna olyan volt...:(

Woody, gyönyörű a kisasszony! :) És micsoda trendi cuccok... rózsaszín zsebesnaciban...:) megzabálom!!! :)

Csajok, szombaton végülis hány kisded lesz a találkozón??? :)

andrea-1

Andra:
Ez rettenetes! 2. mk? :shock: :cry: Elmondani nem tudom, mennyire sajnálom szegényt, nagyon együttérzek. Fogalmam sincs, mivel lehetne egy kis fényt csempészni az alagútba ilyenkor... A csoda egyszer vele is megtörténik az biztos, csak ez rohadt sok várakozás és a műtét. :? Nagyon erősnek kell lennie és türelmesnek, de előbb első a kellő meggyászolása az mk-nak!

Pá Drágáim!
sajt@

Helló Csajok!

Woody!!!
Annyira szépséges, hogy szavakat sem találok! Csak a szokásos énisénisénisénisénisszeretnéééékmááááár felkiáltás :D
Barátnődnek gratulálok :D két kisfiúcska! Szuper :D Persze hogy emlékszem rá :D :D :D

Andi!
Nagyon kis szépséges a kis ufócskátok az uh képen :D
és milyen doktor lesz??? :D

Lányok!
Jelentem, mára elmúlt a tegnapi mély pontom :D
Sikerült normális gondolkodással ébrednem...már amennyire az enyém normálisnak mondható!
Szóval valahogy tegnap nagyon rossz napom volt és köszi hogy tartottátok bennem a lelket! :D
Ha valaki félreértette volna, természetesen mi is ismerünk olyanokat, akik ikreket szülnek közel 3 kilóval és szuper rendben megy minden végig! Én is közéjük szeretnék majd tartozni :D Nem riadtam vissza a tavalyi ikerterhesség miatt sem...
És nem az volt a bajom tegnap, hogy nem szeretnék ikreket, hanem éppen az, hogy megint rámjött az iker mánia!
Csak zárójelben merem megjegyezni, hogy úgy tűnik, rajtam is maradt :D De lényeg, hogy ezúttal minden rendben lesz és egészséges babánk/babáink fog/nak születni 2011 nyarán :D

Sajti!
köszi a pü-t, és az AGOLUTIN egy progeszteroninjekció! Derékbe kapós 12 hétig. szlovák fejlesztés :D a tavaly óta megszüntetett progi szuri utódja... asszem te kérdezted!

jövök később és várom Judit jó híreit, miszerint folyadéknak nyoma sincs a pocijában :D

eszter82
Budapest

nagyon sajnálom...bár ez így olyan üresen hangzik...én nekem nem lenne türelmem várakozni...pedig én is vártam, node nem ennyit...remélem, a Párja mellette van
Vendég

Sziasztok!

Mieza,Béku,Sajti,Valyoni- :lol: Naon köszönöm a drukkokat,még egy kis kitartás,27.-én lesz az ET,én már a héten annyira szerettem volna,teljesen kiment a fejemből,h 5naposak és hozzászámolják a ciklushoz :oops:
Ma 2 ovitrelle,péntektől agolutin(K receptre írta,de inkább Z-nél én is megvettem),szombattól p...zselé.Hurrá aztán szerda,de elötte még hétfőn Sajtitól hallunk giga-mega Hcg-t :lol: :lol:

Valyoni-gyerkőcnek minél előbbi jobbulást

Woody-Lili baba zabálni való :lol:

Rita-mensi meghozó visszavonva :!: Gratulálok :!:

Judit-remélem nem kell infúzió,ma már minden rendben lesz!
Béku ha valamit tudsz súgd meg nekünk :D

SzámosPancsi
pancsi790204

Lányok, pánik van, ma reggel ugy keltem, hogy nem vagyok rosszul...
adjatok tanácsot!!!
Mondjuk 2 oraval tobbet aludtam, mint szoktam, de reggel semmi nem volt, azota nincs... csak a boges hataran vagyok azota.
a parom azt mondja, nyugodjak le, de olyan furcsa... ma vagyok 5 hetes.....
cidney23

Lányok nem tudom nekem is hogy lenne türelmem egy ilyen helyzetben.... Annyira nem ismerem részletesen, csak bmc-ből, meg levelezünk, de alapjában véve nagyon erős és eltökélt csajszinak tűnik, aki a megoldások felé törekszik a sírás helyett. Párja mellette áll mindenben, de bitang nehéz idők ezek most Nekik, az biztos :(

Cidney: ne pánikolj :) Inkább örülj, hogy Sugár Rezső és Vuk kereszteződéséből létrejött barátunk most másnál van vendégségben még... Bízz benne, ez egy visszajáró kosztos, úgyhogy fog jelentkezni, rosszpénz nem vész el :)

Számospancsi: 27-e egy szuper nap lesz!! Ennél jobb már csak a november 5-e lesz. Én már csak tudom, akkor lesz pont 10 éve, hogy Rajóval együtt vagyunk! :) Úgyhogy hajrá repesztő, hajrá muffpaszta, baldachinos ágy megvetve.. minden klappolni fog :)

Eszterkém: Örülök, hogy feldobódottabb vagy megint! Ez a mi Eszterünk :) Ha elfogadsz egy tanácsot ne agyalj annyit, próbálj felszabadult lenni, amennyire csak tudsz. Olvastam a blogodban, hogy mentek majd hosszúhétvégézni, olyan jó volt inni a soraid, amilyen szeretettel írtál arról a nemsokára elkövetkezendő hétvégéről! Olyan melegséggel töltött el! :)

Na gyerekek, Kispatak meg már nyomja az új helyén!! :) Azért kemény ez, nem könnyű első nap egy idegen környezetben.... küldök neki könnyítő sugarakat :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

andrea-1

Cidney!
Ne parázz!!! Nem baj az ha nem vagy folyton rosszul!!!
Én 4 babával nem voltam hányingeres az első hetekben... pedig termeltek hormont rendesen a Drágáim! Aztán egyszercsak elindult a Vuk korszak és úgy 4-4,5 hónapig maradt is :?
De pl. Macs egyáltalán nem volt olyan nagyon hányingeres 2 babóval!!!!
Vannak jobb és rosszabb napok!
Vissza fogod sírni te még ezt a jól levős időszakot!!! :D

Andi!
Épp egyszerre írtunk, és csak most látom amit írtál az ismerős 2. mk-jéről. Borzasztó lehet!!! Nagyon sajnálom! Ilyenkor biztosan az a legnagyobb segítség, ha az embert a párja mindenben támogatja és együtt hittel bele tudnak vágni ismét a műtét után! Nem semmi amin ők is át kell hogy menjenek! :(

Köszi :) igyekszem nem agyalni..bár az nehéz feladat...
Tudod, éppen ez az egyik, ami tegnap bennem volt...hogy nem agyalok/görcsölök annyit. Már kezdtem érdektelennek érezni magam a dolog miatt! Pedig lehet hogy egyszerűen csak lenyugodtam és véletlenül éppen türelmes korszakomat élem :D Nem agyalok, csak kikapcsolódunk és utána jöhet a mi kis két gyönyörűségünk a pociba :D És ők már maradnak is majd...TUDOM!!! :D

Számos Pancs!
Akkor a drukkok 27-re szólnak :D majd nagyon várjuk a jó híreidet!!!! :D

eszter82
Budapest

Sziasztok!
Nem bírtam ki, elmentem Sz.hez.463 hcg.,Ha késői pé.volt akkor jó.Pénteken megyek vissz kontroll hcg re,uh-on még nem látott semmit.mert először az volt.Ha emelkedik 1400 körülre,minden ok.,és már látni is.mh.tüneteit figyelni kell. Nagyon rendes volt, de nem vállalta a t.gondozást,mert csak 4 en szülhetnek nála júniusban,és ők már megvannak.Nagyon el vagyok keseredve,mert nem tudom merre menjek.azt mondta segít majd a választásban.
Ma megyek Fülöp doktorhoz,hogy átállítsa a vitaminokat.Sz. péntekig még nem ad támogatást,és vérhígítót,nehogy megtámogassa a mh-t.Szorítsatok,hogy nehogy az legyen,és persze velünk maradjon.Egyébként középen szurizik,remélem jó helyen van és mélyre ássa magát a fészekbe.Nyh.17 mm.majd írok mi volt Fülöp dokinál.
puszi mindenkinek ,köszi a dícséreteket! :wink:
ritabmc

Rita, igyekezz nem aggódni, mert az aggódás negatív energia! Minden rendben van, tessék ezt ismételgetni, mosolyogni...Át tudom érezni hogy nehéz, de muszáj biztatnod őt!
Vendég

Számos Pancsi:
Akkor egy hét múlva kismami lhetsz te is, hurrá!!! :)

Cindey:
Én ugyan még sosem voltam 5 hetes, de szerintem sem kell aggódni, lehet, hogy holnap nagy broáfka lesz. :wink:

Rita:
Semmi egyébre ne gondolj, csak arra, hogy jó helyen van a méhedben, jól befúrta magát és remekül van, szépen, egészségesen fejlődik!!!
Aztán eljön az 1000 feletti HCG is és akkor már láthatod méhen belül a szépségedet! :)
Ajjaj!!! Remélem júliusa még szabad Sz-nek, stipi-stopi egy hely nekünk nála!!! Mert megérdemlem! :wink: :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Rita Drága: Először is nyugi, mély levegő!!! Hogy is kezdted, mikor mesélted, hogy + lett a teszt? Hogy csodálkozol rajta, mert úgy volt, hogy ebben a hónapban nem is lesz pé-d!!! Ugye jól emlékszem.????? Namármost a mellékelt ábra nekem arra enged következtetni, hogy itt akkor nem zárható ki az a késői pé!! :) De majd a pénteki nap úgyis engem igazol :-P :lol:
Addig tessék a szépre-jóra koncentrálni, az aggódást meg ránk, többiekre hagyni!!
Sajnálom, hogy nem vállalta a t.gondozást, de biztosan a lehető legjobbat keríti Neked Maga helyett. Barátnőm épp most hívott, Ő S. betege, fagyisból lettek Nekik ikrek, ma ment petezsák nézőbe, és már pulzált is a kicsik szíve... Nos Őt se vállalta S. sajna, mert ikreknél nem tudják befolyásolni hogy de-du-ra legyen a szülés, és hétköznap koradélutánig ugye S. a BMC-ben üzemel... Abban maradtak, hogy ha a 12.hétig úgy alakul, hogy mégis csak 1 lesz (ez sajna sok esetben van így, köztünk is vanak ikreknek indultak, ha jól emlékszem Mieza és Navika talán??) akkor persze vállalja, de ha marad a 2, akkor Ő is dokit hajkurászik majd...

andrea-1

Sajtom, ahogy bemondja a 3 számjegyű hcg értéked 25-én lecsapsz rá!! :)
Egyébként én nem is gondoltam, hogy így be van Neki limitálva, hogy havi 4 :shock: :shock: :shock: :shock: :shock: Fú, de mákom van, hogy befértem hozzá..... :wink:

andrea-1

Andikám!köszi!köszi!

Lehet hogy túl problémás vagyok,és inkább lepasszol.hát mint tudjátok nem vagyok egyszerű eset.
ritabmc

Na, a mi Ritánk már megint kombinál...... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Sajti!
Remélem téged vállalna.köszi a bíztatást.
Egyébként én picit a kórházhoz is ragaszkodok.Szóba került Lindtner dr.is.Látjátok már szülni akarok.a másik percben,meg félek,hogy v.mi nincs rendben :cry: :oops: :cry: :oops:
ritabmc

Tudod én már csak ilyen hüle vagyok.de reménykedő. :wink:
ritabmc

Ejha, ha Lintner,akkor jó sokat fogsz a szobája előtt ücsörögni...:-))))
Viszont továbbra is fenntartom a "csodadoktor" elnevezést nála...
Én is ragaszkodom a kórházhoz, K gólyásunk azt mondta tegnap, ha sikerül a magánakciónk, akkor is majd menjek be és ajánl valaki fiatal,tettrekész kollégát. :D :D 8)
Vendég

Most mindenképpen Fülöp dr-ra kell hallgatnom,hiszen az ő gyogyóitól indult el 6 év után valami magától..Jó,meg apától is picit akit ugyancsak tömtem a bogyókkal.Na már néhány óra múlva okosabb leszek.Tud v.mit ez a dokker :wink:
ritabmc

Fülöp is szülész,de nem jön be az én gyengeségemnek határozott doki kell.Majd péntek után dumcsizunk róla! :wink:
ritabmc

Kahlan!Én inkább sokat várok,de nyugtasson meg a stílusa .Remélem ő ilyen,ezt hallottam róla.
ritabmc

Na, bejelentkeztem az Istenhegyire a kombináltra Hajdú Krisztinához. November 8-án hétfőn megyünk, délután 3-ra.... aznap leszünk pont 7 éves házasok!!!! :)

andrea-1

Az tény, hogy nagyon nyugodt...bár velem nem tudott egyszer sem sokat foglalkozni...de végül is nem is azért mentem, hogy lelkizzen, hanem hogy meggyógyítson:-)
Vendég

Lányok képzeljétek Holnap lesz a 5. házassági évfordulónk,és 17 éve boldogítjuk egymást.Remélem nálunk is lesz ajándék babó. :wink: :wink: Na eldugulok.majd jövök a hírekkel!
ritabmc

Rita, ha jól emlékszem Eszter szokott Lindtner dr-ról ódákat zengeni?? :) De majd jön és elmondja a tutit ..... Amúgy az ikres barátosnémnak is pont az Ő nevét mondtam, hogy nézzen utána neten (ha nem vállalja S.).

andrea-1

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?