Jóreggeltet,
Sajtikám, van ilyen terhesség hétről hétre, ott szokta Rajó csekkolni, hogy épp mi zajlik, és hangos felolvasást tart

Annyira édes, megzabálom, mert állítólag a mhelyén is elóadja a tudományost amióta érintettek lettünk.... a kolleganőknek!
Szóval, 8. héten:
Az agya már egészen nagy, a gyors fejlődése miatt. Az alsó végtagok uszonyokra hasonlítanak. A szívben kezd kialakulni mind a négy üreg, a vér kering a testben. Megjelenik a külső fül, a következő napokban kifejődnek a talpak az ujjkezdeményekkel. A baba most akkor mint egy cseresznye: 10-13 milliméter. Létrejönnek a sejtek, amelyekbő a herék, vagy a petefészkek alakulnak majd ki, de a nem látható jelei ilyenkor még nem jelennek meg. Már vannak izom összehúzódások, de ezek a korai „mozgások” még nem észlelhetőek.
9. héten:
A magzat most körübelül 20-28 milliméter a fejétől a fenekéig. Már nagyon aktív, de ebből te még semmit nem érzel. Már minden fontos szerve kialakult. A doppler készülékkel már meghallgathatod a szívverését. Bár a herék vagy a petefészkek már kialakultak, a külső nemiszervek még nemi jelleg nélküliek, ezért még az ultrahangon sem láthatod fiú lesz vagy lány. A szemhéjak kezdenek formát ölteni, a törzs kiegyenesedik és megnyúlik.
Eszerint golyófej már full agyas. lassan le is doktorlálhat majd:))))))) és az a két fekete pötty tényleg lehet a szemecskéje???
Toxo a hússal: szerintem úgy, hogy vágod a húst van egy kis nyílt seb a kezeden, vagy épp akkor megvágod, és be megy a kórság, gondolom valahogy így lehetséges ezen a vonalon megfertőződni?????? ....De szeirntem ez az egész kicsit fel van fújva, ha terhesség szóba kerül, én ugyanúgy fogok főzni, mint eddig, jól is néznénk ki, ha benyögném Rajónak, hogy innentől vegába nyomod, édes fiam, mert én épp f...sok a hústól

Az én húsimádó emberem tutira agyf@szt kapna....

)))))))
Oké, macskát most nem puszilgatom, az inszemek-lombikok óta Rajó takarítja őket, de van itthon gázmaszk, ha úgy alakulna, hogy napközben kellene ott tevékenykednem, meg eldobhatós kesztyű, fertőtlenítős kézmosó.... azt csá.