A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Vikus: a tüneteid valami egész másra emlékeztetnek...!!
De viccet félretéve azért ezek elég erős tünetek ahhoz,hogy gyorsan felkeress egy dokit!!
Vendég

Csajok,
nekünk sajna nem jött össze! Nincs spontán baba, nincs semmi, csak a semmihez képest magas hcg!
Most hétfőig várunk, hogy mi fog történni, aztán majd meglátjuk az eredmény függvényében!

Andi,
igazad van, én is így tudtam, hogy egy egy hetes embriónál nem lehet ilyen magas hcg!

A másik durva dolog, hogy azt mondta a doki, legközelebb csak márciusban kezdhetünk! :cry: :cry:

gigibp

Gigi: ezt most nem értem... :shock: :shock: :shock:
megerősítette a doki,hogy nincs baba?

volt,csak felszívódott,vagy miért olyan magas a HCG???

Igen,jól láttad,nekem volt még babás HCG-m,aztán nőtt is az érték,de nem eléggé...
Aztán magától rendeződött a dolog- hál' Istennek!!

De ez a március-dolog nagyon durva!!!

Addig azért spontán összejöhet,nem? Hisz most is így sikerült...?
Vendég

Megjöttem a vezetésből és nagyon el vagyok keseredve. Nagyon nem ment jól, állandóan bele kellett nyúlni, pedig ennél ment már sokkal jobban. Most már nem is az aggaszt hogyha megbukom kedden, hanem ha átengednek. Ma úgy jöttem haza, hogy tuti balesetet fogok egyszer okozni. Nem is való nekem a vezetés, pedig Barbus miatt muszáj vagyok megcsinálni. Meg már beleöltem egy csomó pénzt. De ha most még egy évig nem lesz kocsi, akkor hogy a fenébe fogok jövőre vezetni?. Ne haragudjatok, de nagyon nem érzem azt hogy nekem jogsit kéne adni, de pótórákra meg nincs pénzünk. Tök jól ment ma is minden amíg a vizsgaútvonalra át nem értünk. A tök nagy forgalomba nem vezetek rosszul, akkor egyszer sem kellett beleszólni és még élveztem is. Aztán egyszer csinálok egy hülyeséget (maiak: be akartam menni egy behajtani tilos utcába, majdnem levittem parkoláskor egy visszapillantót, állandóan lecsapom a kanyarok ívét és nem a saját sávomba érek vissza-ez is ment már sokkal jobban, lefulladtam egy dízeles autóval-ilyen sem sokszor fordult még elő) és nem tudok fejben túllépni rajta. És ráadásul félek a szemből jövő kocsiktól, állandóan azt hiszem hogy át fog jönni a sávomba. Mondjuk ma volt amelyik át is jött. Más is ennyire bizonytalan volt, vagy csak nekem ennyire nincs érzékem a vezetéshez? Biztos azért is félek jobban, mert nekünk sem volt autónk, akkor jobban tudnám hogy mi fér bele és mi nem. Kesergésnek vége, még pénteken megyek egyszer aztán meg majd meglátjuk mi lesz kedden. Oktatóm nem mond semmit, csak hogy lehet szerencsém is. De nem mondta, hogy ne mehetnék át.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.10.20 20:30-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky: átérzem,amit írsz,én pl. tudom magamról,hogy nem lennék jó vezető,és nem azért,mert béna vagyok,mert jó érzékem van hozzá,de hasonló dolgoktól félek,mint Te...

Mondjuk azt tudni kell hozzá,hogy apummal és a testvéreimmel volt egy csúnya autóbalesetünk vagy 10 éve...
Azóta rettegek bárki mellé is beülni,hisz apám az egyik legjobb,és mégis,figyelmetlen volt...

Hogy mi mentette meg az életünket akkor?
Fogalmam sincs... Jobbról belénk hajtott egy taxi,jó gyorsan jött,én nem is láttam,csak valamelyik tesóm kiáltott egyet a csattanás előtt.

Szóval hihetetlen szerencsénk volt,talán annál több is,de nekem nem hiányzik azóta (sem) a vezetés.
Vendég

Amúgy meg azt gondolom,hogy gyakorlás kérdése!!
Engem pl. anyum egyik ünnepnapon (mint a mostani okt.23.!!) elvitt egy elhagyatott Tesco parkolóba,és ott tanítgatott :)

Szerintem kérd meg párodat,hogy segítsen!
Tudom,hogy nem lenne szabad,de hátha van olyan hely,ahol nem veszélyes,és nagyjából magatok vagytok...
Vendég

Breki,
igen, megerősítette a doki, hogy nincs semmi!! Megnézett mindenhol, se mk, se odabennt semmi! Biztos nem matiszoltunk össze semmit, mert csak múlt hétfőn volt pé, ahhoz képest meg túl magas a hcg!
Azt mondja a dokker, hogy valószínűleg elindult valami, de aztán abbamaradt.
Az meg, hogy spontán összejön-e, csak Isten tudja!

Nem emlékszem pontosan, hogy nálad hogy volt ez a dolog, de kísértetiesen hasonló volt!

gigibp

Nálunk meg most kezdett el csöpögni a radiátor, kilukadt, Zuram próbálkozik, de hiába... Mi a tökömöt fogunk vele csinálni? Valami szerelőt kell hívni, de akkor a vizet is kell zárni nem? Fognak örülni a lakók... :?

Andi:
Ikres barátnődnek gratula! :)
Tényleg mákod van, hogy Sz-nél befértél a szülőszobába.
Hajdú K. állítólag szuperjó, Macs is nála volt. Ez szép évfordulós ajándék! :)

Rita:
Lindtnert nagyon dícsérik a lányok, no para! :)
Boldog évfordulót!

Gigi:
1000 alatti HCG-nél még tuti nem látnak semmit, hétfőre nagy drukk!!! Kezem-lábam csuriban!

Estrella:
Pihizz, nem kell annyira nyüstölni a tested! Csak óvatosan tornázgass! :)

Judit:
Ez a víz már elhúzhatna!
Kép Apadjon el teljesen!!!
Péntekre nagyon szorítok, szombaton sajnálom, hogy nem jössz, de egy anyuci mindent megér! :)

GyőrenéIldi:
Köszi a barnamacit picilánytól, biztos szerencsét hoz! Puszild meg érte helyettem! :)

Béku:
Szúúúszaaa.... Nem jó hírek és sorban csapnak le rátok... De már elég volt, Kép jöjjön a szerencsés korszakotok!!!

Csajok, ha így haladunk a sok pozit teszttel, hogy fog kinézni a szülőszoba és a kórterem a Jánosban? :lol: Hmm??? :wink:
Kép

Pá Drágáim!
sajt@

Kispatak:
Túlélted az első napod, gratula! A többi már csak jobb lesz, a neveket meg majd betanulod szépen. :)

Vikus:
Szerintem holnap irány a doki!

Vicky:
Ne lógasd az orrod, nekem is szarul ment a vizsga előtti gyakorlás, de aznap minden sikerült annyira, hogy lett jogsim és nem voltam béna! :) Majd te is belejössz a vezetésbe, tényleg csak gyakorlás kérdése, a lényeg, hogy ne hagyd abba, mint én. 1992-ben szereztem jogsit, azóta sem vezettem, de már inkább nem is akarok... Elment az összes kedvem, félek a többi sofőrtől...

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti!
Ez a kép haláli aranyos!! :))

Vicky!
Ne legyél elkenődve! "Mikor a legsötétebb az éjszaka, akkor van legközelebb a hajnal!" Na de ezt küldöm mindenkinek aki elkenődöttnek érzi magát. Szóval szerintem vezetni megtanulni igazából akkor tanul meg az ember amikor már élesben jön-megy. Én kb 20 éve vizsgáztam, de tudom hogy marha béna voltam. Sikerült, de azt mondták, hogy azért még gyakorolgassak...
Szerintem úgy senki nem megy át, hogy profin vezet, bakik ilyenkor még természetes hogy vannak. A másik meg az ami eszembe jutott ezzel kapcsolatban, hogy amikor anno suliban vizsgákra készültünk, előtte közvetlenül mindig azt éreztük, hogy SEMMIT nem tudunk, össze vagyunk kavarodva, Szerintem nálad is ez van, szóval ne szomorkodj!! Annyi mindennel megbirkóztál már az életben, egy ilyen kis vizsga aztán végkép nem fog kifogni Veled!!
ann74

Köszi lányok a biztatást. Sajnos a párom sem vezet és kocsi is csak olyannak van, aki nem lesz itthon a hétvégén. Sokkal jobb lenne egy autó egy jó sofőrrel és akkor tudnék most gyakorolni. Megszültem egy gyereket, ez a hülye vizsga sem lehet nehezebb.
vicky79
Budapest III. kerület

Sajti,
köszi, de nem hinném, hogy bármi is lenne, hisz ma már az ET+40 napon vagyok! Azért drukkolok, hogy elmenjen simán magától és kész! Amúgy megint vérzek, ami nem piros, hanem barnás-fekete! :( Ezért is mentem el a dokkerhoz!

gigibp

Na, kiskutyánk most hányta el magát! :?
Asszem megyek, ez már sok! :?
Zuram most beszél a szerelőkkel, nemtom kijön-e ma valaki? :roll:

Pusszantás!

Pá Drágáim!
sajt@

Gigi: Csak azt szeretném mondani, hogy nekem még a tesztelés előtt, ill. pontosan az előtti 3 napon, mikor megjött volna volt barnás-fekete pecsételő vérzésem... minimális, de még mondtam is Rajónak, hogy na csessze meg a sok hormon, mostmár ilyen pecsételésem is lesz mielőtt megjön, holott eddig nem volt?? Aztán mondjuk elmúlt és nem volt semmi.... De az teljességgel kizárt, hogy volt egy korábbi plusz peteérésed, azon kívül, mint amiről írtál??

Sajtikám: Remélem találtok szerelőt, de ugye nem stresszelsz nagyon???????????????
Beszarás ez a kép!!!! :) Honnan szedsz Te ilyeneket össze??? :))))))))))

Vicky:Drukkolok, hogy ez csak egy rossz nap legyen és legközelebb jobban menjen a vezetés!!

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!

Be kell valljam nem nagyon olvastam vissza (még) majd megpróbálok, ígérem, de az nem most lesz. :oops:

Viszont ahhoz eleget lapozgattam, hogy lássam, hogy tele vagyunk ++++++ tesztekkel, és ennek nagyon örülök! Judit, Estrella, Rita, gratulálok. Ha valakit kihagytam, annak is. Ez a 3 név talált képen hirtelen.

"Kicsit" mozgalmas időszakon vagyok túl, illetve nem is túl, hanem a közepében. Csak már erősen lelkiismeret-furdalásom volt, hogy nem tudok semmit Juditról, pedig nagyon drukkoltam neki.

Először is múlt hét és vizsgálatok a műtétre. Háziorvos. Na, ő nem írhat ki vizsgálatot, mert 200e Ft-ra büntetik. Na jó, de sokkal egyszerűbb lenne. Marha rendes volt, megállapodtunk, hogy akkor volt egy tüdőgyulladásom. Megírta a beutalókat.

De nem tudtam megcsináltatni egy nyomorult vérvételt sem, mert kitalálta nálunk a rendelőintézet vezetője, hogy munkalassító sztrájkba kezd és csak időpontra vesz vért. Reggel nem adnak időpontot. De egyébként is csak 3 hét!!! múlvára.

Na felmentem hozzá panaszkodni. Közölte, hogy márpedig itt ez a rend. Mondom jó, de ez nem normális, ha most vagyok beteg, most kell a vérvételi eredmény a gyógykezelésemhez, nem 3 hét múlva. Hát őt ez nem érdekli, különben sem ér rá velem foglalkozni. Na, szó szót követett, kértem végül egy felügyeleti szerv telefonszámot. Azt mondja, ő azt nem ad. Na, gondoltam, ehhez azért már legalább jogom van. Erre rámhívta a rendőröket, hogy én "fenyegetem", meg "agresszív vagyok".

Végül csak megkaptam a telefonszámot, lent az udvaron beszélek az OEP-pel, mikor megérkeznek a rendőrök és "intézkednek", azaz közlik velem, hogy kiverik a kezemből a telefont, ha nem teszem le. És, hogy mit csinálom itt a balhét. Mondom nekik, hogy én most is mosolyogva beszélgetek Önökkel, Önök üvöltöznek velem. Meg hogy menjek ki a Rendelőintézet területéről. Mondtam, hogy szerintem közterületen tartózkodom, szóval ezt szerintem felejtsék el. Tapasztalhatták, hogy egy szó sem igaz abból amit a vezető mondott, úgyhogy jó lenne, ha békén hagynának.

Ezután egy tüdőröntgent szerettem volna még megoldani, de nem csinálták meg, mert nem T Röntgent, hanem T Tüdőgondozót írt rá a doki. És az nem mindegy.
Itt adtam fel, bejöttem dolgozni, röpke másfél óra késéssel ugye, semmit el nem intézve, holt idegesen.

Ezután hívtam a sebészt, hogy ez nem jött be. Igen ám, de az egymásnak ellentmondó OEP rendeletek miatt, mivel az egyébként hozzánk legközelebbi kórházban területen kívülinek minősülök, ő sem tudja kiírni a vizsgálatokat, csak fizetősre. Nem sok, kb 20-30ezer. Ha lesz ennyi pénzem, az a lombik-alapba megy, nem vérvételre, az tuti.

Ezért aztán tegnapelőtt "elköltöztem" a családomtól. (Csak papíron) Úgyhogy tegnap voltam vérvételen, EKG-n, tüdőröntgenen.
Vérvétel nagy sikerrel működött, harmadszorra sikerült is eltalálni a vénámat, még délben is rosszul voltam tőle, mára meg begyulladt a vénám, tisztára be van lilulva, meg fáj. Ilyen bénán még sosem vettek tőlem vért

A kollégáim egyre taplóbbak. Nem tudom meddig bírom ép ésszel, mindenesetre képzeljétek mikor nem vagyok ott az e-mailjeimet olvasgatják. A saját névre szóló e-mailjeimet, basszus nem tudok napirendre térni fölötte. (Hát persze, hogy az unokatesóm párjával, aki a kolléganőm is, őket szidtuk) De akkor is, hogy jönnek ehhez?!!!
Mindenesetre ma kitaláltuk, hogy elküldöm e-mailben a btk idevonatkozó paragrafusait, és ottfelejtem nekik.

Nagy feszültségemben meg arra ripakodtam rá, aki a legkevésbé érdemelte meg, és ráadásul a főnököm. :oops: Aztán beszéltünk, elnézést kértem tőle, meg mellékesen elmondtam, hogy mi zajlik itt. Teljesen megdöbbent, hogy hogy tudok én reggelente bejönni dolgozni. Mondtam, hogy biciklivel. :D Mondjuk minden reggel hasmenésem van, bent meg iszom a citromfűteát, hogy ne kelljen nyugtatót szednem. :(

Gyerek is kiborított, pedig kicsinek milyen aranyos volt. Nem tanul, tele van rossz jeggyel, hetedikes és már ez számít, nagyon, nem tudom mi lesz így vele, de ami a legrosszabb, hazudozik össze-vissza.

Aztán meg a végrehajtó jelentkezett, hogy jönne foglalni.

A kocsit nem emlékszem, hogy mondtam-e, hogy elromlott. Nem lehet hozzá alkatrészt kapni. végül találtunk valakit, aki a régit megbarkácsolta, szóval ez már legalább megoldódott, ma már elhozhattuk, de hát ez is rengeteg pénz.

Szóval a múlt hét végén erősen depresszió-közeli állapotban leledztem, és nem érdekelt semmi, de már jobban vagyok. Eltekintve a munkahelyemtől. Egyébként szerintem a masszázstanfolyam tart életben.

Szerintetek egy ilyen negatív széria meddig tarthat? A 3 már rég megvolt :(

Kedden műtét, a következő laptetőnél gondoljatok rám is. :oops:
Marha hosszú lettem, remélem unalmas nem. :roll:
aktucs

sziasztok
mi mindjárt indulunk oviba fényképezkedni.
holnap megyek haza és szombaton jövünk délután bár semmi kedvem nincs hozzá azaz igazság, de majd csak túl leszek rajta....
hétfőn megyek epe uh-ra persze hogy magánklinikára, mert kedves TB rendelőintézetbe nov végére lenne időpont addig dögöljek meg persze, nincs keret rá hogy több embert vizsgáljanak meg.

mieza
küldjed nekem a címedet lécci mert nem fogok tudni netezni otthon, úgyhogy akkor nem talállak meg benneteket.

mindenkinek üdv és szép napot.

aktucs
sajnálom a balhékat, de fel a fejjel innen már csak jobb lesz......

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Csutka!
:shock: Veled mennyi szarság történt!!! Annyira sajnálom! :cry:
Próbálj meg picit lehiggadni és hülye kollégákkal sem foglalkozni, asszem ez a legkisebb gondod. Jópofa ez a btk-s ötlet, de nemhinném, hogy szíven találná őket... Nincs jelszóval védett belépés nálatok a gépbe? Nem is értem...
Örülök, hogy "költözéssel" megoldódtak a vizsgálatok, nagyon drukkolok keddre neked! :)
Kezedet feketenadálytő krémmel kenegetheted, attól hamarabb felszívódik a lilaság és a duzzanat, a citromfűvet meg igyad rendesen, mert az tényleg jó nyugtató.
Hogy haladsz a masszír tanfolyással? Nagyon nehéz? Gondolom most még csak elmélet van, ugye? Sok sikert hozzá! :)
Szerintem gyerkőcöd hazudozásának okát kéne megtalálni, lehet, hogy kevesebb figyelmet kap, mint eddig és így akarja közölni. Talán jót tenne pár közös program, beszélgetés, aminek a szeretet és nem a számonkérés az alapja. Nehéz korszak ez a kamaszodás, neki sem egyszerű... No, ez csak tipp volt! :)
Kedden sokat gondolok rád, Kép mostmár nálatok is csak jó dolgok történhetnek!!! :)

Andrea:
Már pontosan nemtom honnan van ez a kép, de nagyon keresem az avatarom animált verzióját - még mindig - és közben találtam. Beütöttem a gugliba, hogy animált tickers, oszt gyüttek... Látszik, hogy mennyire itthon vagyok és milyen sok a dolgom... :lol:

Lukácsné:
Küldd el a tel.számodat nekem privibe, ha Mieza nem jelentkezne addig, majd én tájékoztatlak mobilon.
Jó fotózkodást, csinik legyetek!!! :)

Tegnap fél órán belül kijöttek a Főtávtól, leszerelték a radiátort és tök ingyé, még kiszállási díj sem volt, semmi! Adtunk nekik borravalót, tényleg rendesek voltak. 11 után mentek el éjjel vmikor...
Gondnok nekünk nem gyere be fazon,sem a családja Ésss nem azért mert C-kategóriások! Halál bunkó família, gondolhatjátok, hogy szentségelt amikor Zuram este későn becsöngetett hozzá a nagy hírrel, hogy vizesés keletkezett! :lol: Adott Főtávos tel.számot, aztán amikor kijöttek a szerelők, mégegyszer felzavarták, mert kellett a kulcs, hogy leengedjék és elzárják a vizet a házban - éjjel!!! Akkor is volt szóvirágzása, szerencsére azt mi már nem hallottuk. Minden oké, előszobába nuku radiátor, maj veszünk jövőre. :) Leszarom tablettát a Zurammal is bevetettem tegnap és jól megdicsértem, hogy ilyen ügyesen intézkedett.

Pá Drágáim!
sajt@

vicky:

gyakorlat teszi a mestert, menni fog, ne aggodj, nekem is csak disznek volt/van jogsim ezer eve. kb 12 eve, vizsga utan nem nagyon vezettem, olyankor csak amikor az ejszakab csavarogtunk es en nem ittam igyhat en voltam a sofor, siman ment. Aztan ez is megszunt, 2 eve kiutaztunk anyukamhoz(florida), es beultettett az autojaba,hogy igenis tessek vezetni, kivert a viz,ugy szoritottam a kormanyt mint meg soha, lilultak az ujjam vegei, igaz,hogy automatak ott az autok, de akkor is, olyan utak vannak,hogy miholmerre, mindenfele 4,5 savos utak, + a le-fol kanyarodok, es elkezdtunk keringeni, mindig es mindenhova en vezettem, aztan kb4x ult mellettem anyacskam amikor
azt mondta,hogy atulhetek a masik autojaba, az lett a mienk, amikorn paromnak nem kellett az auto,mindig en mentem vele,es meg elveztem is. Aztan hazajottunk, itthon megint nem vezettem, addig amikor most nyaron osztalytalira kellett menjek, elmentem oktatohoz,vettem 2 orat, es aztan vegulis ugy oldottuk meg,hogy jottek pestrol oszt.tarsaim, elvittek, majd ejszaka jott parom, mert oszt.tali utan tovabb folytattuk a bulizast mashol, ittak a baratok igy hazafele en vezettem, meg mondtam is paromnak hazafele, hogy elne aludjon, azt mondja miert, mert mondom mi van ha jon egy busz, erre felalombol megszolal, kikerulod anyam. :lol:
Egerbol jottunk haza gyongyosre, nem volt gond.

Csak azert irtam le,hhogy en sem vagyok az utak ordoge, de amikor kell akkor igyexem helytallni, nehogy ugy allj,hozza,hogy balesetet fogsz okozni, minden rendben lesz es siman eljutsz oda ahova kell.

sajti: nagyon tutttttiiiiii ez a kep,feldobtad a napomat, alig aludtunk ejszaka, mert egy allat, meg ejfelkor is kopacsolt.Valaki probalta kinyomozni,hogy honnan jonnek a zajok, mert rafekudt a kapucsengokre,majd kicsit kesobb megyek es folderitem,hogy mi volt ez az ejszakai lakas felujjitas.
valyoni

aktucs: nem semmi amit irtal, most mar minden jora fordul, eleg a rossz dolgokbol igaz? Minden rendbejon,meglatod.

gigi: jo magas a hcg-d, ennyinel mar pedig babanak kellene lennie, a barnazas meg nem jelent semmit, es lehet,hogy uh-on meg nem latni,mert kicsi, nemis tudom ki irta,hogy 1000 alatt nem latni.

sajti: komoly a radiator ugy, de gyorsan megoldott.

lukacsne: ovi fotozas, huu ilyet en is szeretnek, remelem legkesobb karacsonykor lesz nekunk is.
valyoni

. Kép

megprobalok kepet foltenni, mar joideje gyakorlatozom, ha sikerul tavaly karacsonyi kep[/img]
valyoni

yessssssss, sikerult!!!!!!!
valyoni

Jó reggelt!
köszi Csajok a gyors válaszokat,gondoltam veszek egy tesztet de másfél év mensi mentes év után nem hiszem,h pikk-pakk baba.
de ma már semmi nincs csak a közös képviselő idegesitett fel.

Vicky!
kitartás a vezetésnél,én a vizsgán kétszer fulladtam le :shock: és átmentem.

Szép napot mindenkinek
vikus82

vikus: csinalj tesztet hatha, latod, milyen babasodas van itten :D
valyoni

haho,hol vagytok?????
valyoni

Ne vegye senki magára, de azért örülök hogy ti is bénáztatok. Most kicsit jobban érzem magam, de amennyire úgy gondoltam hogy sikerülnie kell, most megint úgy érzem hogy az esélytelenek nyugalmával megyek. Majd kedden kiderül minden.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt!! :D
már jobb a kedvem,remélem párom visszaszerzi a lóvéinkat ma,megkerestük a lakás-szerződésünk ide vonatkozó részeit,ezzel elment "átadni" a 15-én átadott lakást,remélem balhézik helyettem is,mert én nem szeretném ennél is jobban felidegesíteni magamat..

cicám egyre merészebb,már mindenhol járt a házban,pedig vagy 100 m2 nővérem részével együtt :lol: :lol: :lol:

még nyáron a kádunk oldalát szétverték egy "javítás" miatt,és most óriási lyuk tátong rajta,no a cicámat tegnap onnan kaparta ki párom...

nem is értem,hogy hagyhatták azt csak így itt a munkások.

Remélem nem kap el onnan vmit cicc...

Ma még 8 óra meló,holnap csak 5,és utána céges banzáj :D

Elvileg a dressz-kód a RETRO szerelés...
Szerintetek mit vegyek fel? Munkatársnőm,hogy kijátssza ezt a dolgot,egy retro feliratú (márkájú) pólót vesz fel,meg farmert :lol: :lol: :lol:

van humorérzéke a csajnak,így duplán tombolázhat :lol: :lol:
Vendég

Csutka: sajnálom a Te kálváriádat is,azt hiszem ezek után én inkább befogom... :?

Remélem minden rendeződik,tényleg pofátlanok a munkatársaid... :twisted: :twisted:

Én a helyedben valami nagyon személyre szólót hagynék nekik a postaládámban :lol: :lol: :lol: :lol:
amiatt ne érezd magad rosszul,hogy a levelekben róluk is szó volt,mert mikor a leveleidet olvasgatták,előtte-közben nyilván kibeszéltek... nem hinném,hogy valami mással kapcsolatosat kerestek volna...
Vendég

Sziasztok!

Aktucs,
záporoztak a könnyeim mikor olvastam hogy ennyi nyűg mellett még azzal foglalkozol, hogy velem vajon mi van!
Csajszikám, én nem sajnállak, mert az csak negatív hullámokat gerjeszt továbbra is, inkább szívből ölellek milliószor, és hegynyi pozitív energia hullámokat küldök neked! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Keddre nagyon szorítok!!! És ha végre túl leszel a műtéten, nyitva az út a babásodás felé, és SEMMI MÁS NEM SZÁMÍT!!!

Sajti,
radiátor-mizéria klassz lehetett! Még jó, hogy napközben van időd kiszunyálni magad.
Egyébként készülj, mert hétfőn szerintem én is ott leszek bmc-be, és tudod, akinél én ott vagyok eredményhirdetésen, az nem jön el +++++++++++++++++++++++++++++++++++ nélkül :wink:
Kép überkircsi :lol: :lol: :lol:

Viki,
anno én is Eszter születése után próbáltam vezetni tanulni, de nagyon nem ment. Nem tudom, talán akkor nem erre volt az agyam programozva, én is féltem, stb, abba is hagytam.
10 évvel később kezdtem újra, akkor meló miatt jó lett volna a jogsi, és apum úgyse használta a kocsiját. Elsőre átmentem, és már következő naptól kezdve minden nap vezettem. Először csak melóhely-vissza, aztán most már bárhová. 2 éves jogsival a két lurkómmal Krakkóban voltunk, ami azért nem kis táv...
Szóval szerintem mindenképp kell hozzá belső késztetés...ééés utána rögtön rendszeresen menni kellene!!!!
HA most nem tudtok kocsit szerezni, akkor szerintem az a legjobb, hogy amikor meglesz a saját autó venni pár gyakorló órát újra, és utána menni, menni, menni! Először csak kis távokat, hogy önbizalmat adjon, aztán majd látod ahogy szépen belejössz!

Valyoni,
gyönyörű lánykád van, azok a szemek!!!

Lukácsné,
jöjjön majd a kép!!!

Gigi,
nem nagyon értem én ezt! De lehet ezért lett volna jobb, ha rögtön csinálnak hcg-t a lombik után. Akkor most jobban lehetne tudni, hogy ott indult el valami, és most már visszafelé tart :cry: , vagy mégis plusz peteérésből származó spontán lelkecskére számíthatunk :)
Azért a hétfői vizsgálatig még ne add fel!!!

Vikus,
szerintem is tesztelj, látod, vannak itt csodák szép számmal :wink:

Kép
judit0713

gigi: most akkor,hogy is van?Volt ET, de akkor miert nem lett csinalva vv? Vagy honann tudod,hogy mult het hetfon volt p.eres? vagy hogy van? nem ertem.
valyoni

Valyoni:
Tündéri ez a szépség!!! :)

Vikus:
Tesztelj szerintem is, aztán gyere a hírekkel, annyira kíváncsi vagyok!:)

Vicky:
:lol: Jó érzés tudni, hogy nem vagy egyedül, mi? :lol: :lol: :lol:
Hidd el, senki sem születik szupersofőrnek, maj szépen belejössz. A keddi vizsgád pedig sikerülni fog, tudod: elrontott főpróba=sikeres premier! :) Drukk ezerrel!

Judit:
Köszi a hétfőit, nem hiszed el, de elérzékenyültem és libabőrös lett a lábam (és ez nem a radiátorhiány miatt!!!), már nagyon várom és téged is nagyon-nagyon! :wink: :D

Pá Drágáim!
sajt@

sziasztok
hát nem tudom mi lesz a képekből, mert Filip rosszat álmodott álmában kiabált is mikor Hannát szoptattam hogy várjatok meg...állítólag elmondása szerint vmi nénik felvitték magasra őt meg Hannát és azért sírt mert félt hogy leesnek onnan.... na hogy ez mit jelent nem tudom, minden esetre jól elvolt rontva már a reggel is...
elmentünk de mondhatnám kár volt mert egy mosolyt nem lehetett az arcára erőltetni mert őneki nincs kedve fényképezkedni, pedig látjátok itthon milyen képei vannak....na mindegy majd kiváncsi vagyok lesz-e akár 1 jó is amiért fizetek majd????
lett családi kép is mert belém ragadt, Apja meg fogta Hannát és le sem szállt rólam végig belém bújt..... szóval car volt ahogy szoktátok írni és elég csalódottan jöttünk haza, mert Apja is itthon maradt mondván műterembe úgysem megyünk el, hát ide igen úgyis tud jó képet csinálni a családról.....
bezzeg itthon már vigyorog mint a tejbe tök.... hát ilyen lett a fényképezés :(

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

vicky
ne izgulj én 2x buktam meg a rutinon, de jobb is hogy meghúztak mert én sem éreztem magamat úgy hogy forgalomba mehetnék, jobb így utólag is úgy látom.
forgalomba meg nem mertem 3-ba sem kapcsolni mert a rutinon ugye csak 1 és 2-es volt , mikor először a forgalomba felkapcsoltam 3-ba azt hittem meghalok...
ennek már 14 éve csajok és nagyon szeretek vezetni.... akkor pedig nagyon féltem és nem mertem egyedül menni az elején.

kitartás és sok gyakorlás kell az bizti és menni fog, és egy jótanács hogy NE ülj át másik kocsiba mert én ezért buktam meg elmentem gyakorolni másik kocsin és ott minden másképp fogott fék is kuplung is....
ma már nem gond ülök át egyik kocsiból a másikba de ehhez rutin kell azért.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Sziasztok!

Itt is vagyok, csak vissza kell olvasnom pár oldalt :D

Az új kiskutyimról itt találtok képet :D Az első képen az látható, ahogy a Picuri ágya lett hirtelen a legnépszerűbb hely és a két kuttyom mindenképp megpróbálja belepréselni magát :D http://gallery.site.hu/u/morzsa/futrink ... bum389/t4/

Ja és küldtem mindenkinek fórumtalis levelet :D )) Még hiányzik egy-két cím, nekik babanet püben fogom küldeni :D
Andi, nekem is abba kellett hagyni a MET-et a 12 . héten.

Sokszámos Pancsi, akkor nem jössz velünk találkozóra? :D Ha igen, dobj mailcímet és küldöm :D

Rita, fórumtalin kérdezz meg engem és Kubut a dokinkról. Iszonyú jó, anyagilag annyi mint Szűcs, hasonló karakter és nagyon jó barátok is :D Ő is a Jánosban van és előnye még, hogy uhu specialista, tehát elégggé jól ért az ultrahanghoz… És mivel hivatalos szülész a Jánosban, nagyon nagy a gyakorlata, több mint havi 4. Kubu azt is el tudja mesélni, milyen közvetlen hangulatú a szülés és mennyire támogató a pasi :D (Egyébként ha az enyém szabin lenne épp akkor, vagy közbe jön valami, akkor Sz. dokinkat neveztem meg helyettesítőnek :D )

Andrea, az előző sorok a barátnődnek is szólnak :D

Estrella, ne aggódj :D Az is jó, ha a 7. héten néznek meg. A terhesség során azt, hogy a baba hány hetesnek felel meg, a méretéhez igazítják és úgy küldenek a vizsgálatokra is. Nem vagy mk, ne is gondolj erre!!! Én bemennék holnap a bmc-be… Legalább meguhuz :D

Judit, gratula az ikrekhez!!!!!!

Békus, sajnálom a lakásgondokat, annyira szemetek! Kitartás, hátha jobbra fordulnak a dolgok!!! És harcolni a pénzetekért! (És tudod, sok rossz után mindig jó jön!!!) Engem megaláztak, kirúgtak, aztán jött a baba, szóval megérte a szenvedést :D Szombaton én is odaadom a megmaradt dolgainkat, hogy annyival kevesebbet kelljen kiváltanotok!! (Attól, mert SZ. felírja receptre, szólhatsz a patikában, hogy csak pl. a felét szeretnéd kiváltani :D )
A wellnessel majd óvatosan, mert babásan sem a melegvíz, sem a masszázs, sem a szauna nem ajánlott… Napozni is csak csínján :D A Cetrotide a legszarabb :D ))

Gigi, csak márciusban kezdhettek??? Miért?

Vicky, ha a páromat megvárod szombaton (6 körül ér haza), utána elmehettek gyakorolni Tescoparkolóba nyugodtan (nincs messze) Ő iszonyú jó ilyesmiben, halálnyugalom, kedves. És dieseles a kocsink :D

Aktucs, le a kalappal!!! Ennyi szemétség ellened… Kitartás, lesz jobb, hidd el!!!

Kép
mieza

mieza: Nagyon jó lett volna gyakorolni, csak Barbust 7 körül fürdetjük és jobb ha előtte már lepörög egy kicsit. De végül is a rutin vizsga előtt is azt hittem tök rosszul megy és mégis átmentem.
vicky79
Budapest III. kerület

Aktucs,
micsoda kálvária! Csak kerekedett a szemem, amikor olvastam! :shock:

Valya,
nagyon szép a lánykád!!! :)

Leírom az egész sztorit, mert látom, hogy zavarossá tettem! :)
Szóval: szept. 10-én volt az ET, 24-én kellett tesztelnem! Sajnos valaki rossz infot adott, miszerint, ha vv-t csináltatok fizetni kell érte, ezért is nem mentem fel (ja mi nem BMC-be járunk)! Azt mondta a doki, hogy ET+14 már látszódnia kell a teszten, ha sikerült! Na én csináltam két egymás követő nap is, de egy csíkosok maradtak! Abbahagytam a progikat, rá 3 napra megjött!! Ez eltartott 7 napig, ami nekem fura, mert max 4 szokott lenni! Gondoltam a sok hormontól!
Aztán mikor elmúlt még 7 napig barnáztam, majd elmúlt az is.
Egy hétig minden ok volt, majd kedden megint kezdődött a barnázás, de akkor ugye a lombik utáni ciklusom 20. napján voltam.
Szerdán (21. nap) megjött megint, barnás-feketés cucc. Ez volt tegnap, megvizsgált a doki és semmi, sehol!
A lombikbabának már simán látszódnia kéne, mert már 41 nap telt el azóta! Ha meg esetleg a mostani új hormonmentes ciklusban termékenyül meg spontán, ahhoz meg túl sok a hcg!
Ezért mondta a doki, hogy vszínűleg elindult valami, de a végén elhalt vagy valami történt!
Most várunk hétfőig, hogy alakul a hcg, aztán meglátjuk!
Néztem a neten, hogy a 300 körüli hcg szint kb 4 hetes terhességnek felel meg, ami nálam a tesztelés előtti, tehát ET+12 napon volt, viszont elméletileg addigra a nagy könyv szerint már rég beágyazódott volna!

Fúúúh, remélem most érthetően sikerült leírnom!
Bocsi, hogy ilyen hosszú lett!

Várom a megfejtéseket! :lol: :lol: :lol: :lol:

gigibp

Mieza,
azért március, mert azt mondta a doki, hogy 4,5 hónapnak kell eltelnie úgy, hogy semmiféle kezelést nem kapok! Számomra is érdekes, de hallottam vmi olyasfélét, hogy csökkentették a tb támogatott lombikok számát! Egy másik lány is panaszkodott, hogy ő meg áprilisban kezdhet! :((

gigibp

Csutka...ennyi mindenre nem lehet mást mondani, minthogy mostmár a rossznak vége kell lennie!!!!Sok-sok erőt kívánok nektek!

Gigi, én nem vagyok benne az ilyen dolgokban, de ahogy eddig olvastam itt: két dolog miatt lehet magas a HCG: ikrek és méhen kívüli...remélem, nem az utóbbi volt neked.Az is lehet, hogy rosszul tudom, bocsánat.
Vendég

Sziasztok!

Úgy látom nem nagyon pörög a topik. Hátha valaki mégis jár erre...
Novemberre van időpontunk a BMC-be, szeretném megkérdezni, hogy dokit választani lehet? Ha igen, mikor? Ha jól tudom, akkor a BMC-ben van dokinő is, tudnátok róla írni valamit? Ha nem muszáj nem szeretnék férfi orvoshoz kerülni. Mi a vélemény a dokinőről?
Köszönöm előre is, ha válaszoltok!
adelin
Budapest

sziasztok Lányok,

Judit,
vízcsökkentőket útnak indítom. :arrow: :arrow: :arrow:
hajrá holnapi UH! aranyos a vonalzótok! :-)
sajnálom, hogy nem jössz, de jobb hogy most anyukád tüsténkedik körülöttetek!

Gigi,
mi negát teszteltük inszem után és csak a vv mutatta ki a hcg-t. lehet nálad is így volt, csak ugye a hegyen nem volt vv. elindulhatott egy biokémiai terhesség, amit a doki nem lát, csak a hcg mutat. nekem utána nem sokkal megjött, így nem volt különösebb teendő. :?
ez az én lehetséges megfejtésem... :-)

Csutka,
pozitív hullámok itt indulnak. :arrow: :arrow: :arrow:
csak jó következhet. mindig lokkold a gépet ha elmész, én már olyat is hallottam, hogy a "jófejek" még mailt is írtak az illető nevében. :evil: micsoda emberek vannak! :evil: :shock:

Valyoni,
nagyon édes a kiscsaj, de majd hozz frissebb képet is!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Bocsánat, a gépem megőrült, most látom mégis van itt élet jócskán! Akkor nálam miért egy régi hozzászólás jelent meg? Na mindegy, elnézést!
adelin
Budapest

szia Adelin,
lehet dokit választani. valamikor biztos jön majd Judit és Zsuzska, ők tudnak mesélni az egyetlen dokinőről, a többiek mind pasik. :-)
az 1020 oldalon nagyon sok jó infot találsz a bmc-ről, ha érdekekel.
sok sikert nektek.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi, nagyon szépen köszönöm, meg is próbáltam visszaolvasni, de kicsit sok nekem ez a néhány ezer hozzászólás. De majd még próbálkozom! Mindenesetre várom az infokat!
adelin
Budapest

Adelin, csak a 2010-est nézd meg, ott pont ez a téma :)))

Kép
mieza

OFF, elnézést érte:
Eladó két db színházi jegy: Október 26. 19:00 Vígszínház A kertész kutyája c. darabra.
Elakartunk menni, de sajnos el kell utaznunk.
3.500 Ft/darab volt, de ha érdekel, megegyezünk :)http://vigszinhaz.hu/szindarab/6+a+kert ... y%C3%A1ja/
(jó a szereposztás!)

Kép
mieza

Csajok, kapott valaki tőlem levelet? Mailt? :)

Kép
mieza

ADelin, mármint a 1020-ast :)))

Kép
mieza

A 2010-es oldalt? Bocs, hogy ennyit kérdezek, iszonyú béna vagyok még a fórumhoz.
adelin
Budapest

1020-ast :)

Kép
mieza

OK, megvan! Mit jelent az, hogy érzékeny lelkűek ne válasszák,mert tud kiabálni is? Ez nem hangzik túl bíztatóan! (pláné, hogy érzékeny lelű vagyok :D )
adelin
Budapest

Sajti,
akkor most nincs radiátor? :roll: de ugye pótolja a meleget a többi szoba melege? nehogy megint 4évszak hotelt nyissatok!!! 8)
vigyázz magatokra, pihenj hétfőig! babaragacsok itt indulnak! a kép haláli, akkorát nevettem! :-D :-D

Mieza,
köszi az infokat és a meghívást, már meg is néztem az utat térképen. Zsuzskával, Vickyvel és Barbival érkezünk a megjelölt időpont körül.:-)
gyógyulást nektek.

Vicky, Zsuzska,írok privit a randikról most már a helyek ismretében! :-D
Vicky,
vezetéshez kitartás, biztos fog menni, csak gyakorlás!!

rólunk kicsit:
szombaton ágynyugalomra intettek, de mivel nem fizikai a melóm, mehettem dolgozni. keddre viszont összeszedtem valami hasmarsos nyavaját, úgyhogy mára végül itthon maradtam. :-( remélem holnapra már kutya bajom, mert egyébként sem lázam, sem rossz közérzet. már arra is gondoltam, hogy esetleg ez is inkább a szervezet nyugira intő jele, mint valami betegség. szóval most én is pihi itthon TP-n. szerdán meg irány majd bmc, remélem jó híreket kapunk. :oops: :-)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?