A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Adelin,
az 1020 oldalon Mieza hozzászólását olvasd az általános infokról!
a dokinőről majd mesélnek Juditék. :-)
új csatlakozó laptetővel? ez igen! nálunk a lap teteje szerencsét hoz. :-D

Mieza,
én kaptam és válaszoltam is, bár csak az előbbi hsz-ben. vagy még egyet írtál?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok Csajócák,

remélem mindenki jól !

mi szenvedünk M itthon, kötőhártyagyuszi szombat óta, igazából most már majdnem gyógyult sőt az is, csak ma-holnap már nem akartam bölcsibe vinni, azért a szombatot majd meglátjuk még :-)
Liza okés, nagyon igényli hogy ott legyünk vele állandóan, nekem arra nincs időm hogy hulla legyek.
Most nappalit rendezünk és dolgozósarkot, végre lesz helye a laptopiknak, most megyünk íróasztal beszerzésre :lol:
puszilok Mindenkit, vigyi Magatokra, talán hajnalban tudok jönni.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Akkor tényleg ne válaszd őt!
Nagyon jók a pasi dokik, nem szabad tőlük félned. Annyiszor fognak megvizsgálni, hogy a végén már tök mindegy lesz, hogy ki és mivel teszi...
S.-t vagy szereti valaki, vagy nagyon nem. Kedves, mosolygós ha jó kedve van. Ha nem akkor meg elég megalázó tud lenni a találkozás...
Vannak szerencsések, akiknek nem látták a gonoszkodó énjét, azok rajonganak érte :) Akik igen, azok átkérték magukat máshoz...
Nekem nem jött be, nagyon nem. De szakmailag ő is nagyon profi és helyettesítéskor ha hozzá kerültem (mert nem volt más), nagyon megbíztam benne!!!

Kép
mieza

Zsuzsó, megkaptam :)
Én mondtam neked, hogy a babó jelezni fogja, hogy ha nagyon pörög az anyu és mindenfélét ki fog találni, hogy ágyba tessékeljen :) Szerinem hallgass rá!

A bmc-ben meg tutira a legjobbakat fogják mondani, hidd el!!!!

Kép
mieza

Na, egy kicsit túloztam, azért nem vagyok annyira mimóza! Neked miért nem jött be (nagyon nem)?
Pasi nőgyógyászokból kicsit elegem van, úgyhogy ha egy mód van rá, akkor nem pasit választok. De persze nem mindenáron!
Enyém lett a laptető? Esküszöm, hogy véletlen volt!
adelin
Budapest

adelin szia!

csatlakozom miezahoz, teljesen jol leirta a dokikat. En azok koze tartozom akik szerettek S ugynokot, de aztan tortent valami ami neki nem tetszett es a szonyeg ala alazott. Annyira megbantott, mint meg talan senki, egy dokitol akinek kivagy szolgaltatva es tole varod a "mindent"plane rosszul esik az ilyen. De mindegy tul vagyok rajta, itt a lanyokis segitettek ezt atveszelnem, es dokit valtottam.

gigi: ertem-ertem amit irsz, de akkor meg mi lehet? Ha elis indult valami spontanilag, a multhet hetfo ota nem szokik ilyen magasra a hcg. Ez olyan izgi, mi lehet odabennt?
valyoni

Sziasztok!

Zsuzsó: persze, hogy jóhíreket kaptok, mást nem is kaphatnátok!!! :)

Juditkám: Akkor ma minden rendben, nem mentél bmc-be.. kár, hogy nem jössz szombaton, de teljességgel érhető a helyzet, engem múlt hét pénteken pátyolgatott anyu (R. külföldön volt, én meg pont szarul)mit mondjak, nagyon jól esett, mint kiskoromban kb. olyan volt :)

Sajtocskám: Érzel már valamit?? :wink: 3 nap már csak... :)
Ez a radiátor mizéria hallod.... :(....akkor most leszedték a radiátort és nem is raknak fel helyette újat?? Távfűtésesnél is ez a tulaj dolga????

Aktucs: Ment fel bennem a pumpa, ahogy olvastam, ezt a bumburnyák bandát ott hallod, betegjogi képviselőnél azért remélem bejelented!! Jó, hogy átmentél máshova, hihetetlen ez az egész story... brrrrrrrrr...... :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Nahát a kollegáid meg.... én tutira küldenék egy kapjátok be a .... .. nem írom le c. gyönyörűséges animációt, azt olvasgassák a suttyók!!! Amúgy én is azt mondom, jelszavazni, lelokkolni ha nem vagy ott... Szegénykém.... Neked is kijutott... de mostmár annyit sz@rt oda a kutya, hogy meg kell kezdődnie a pozitív szériának... küldök is egy kis megkezdő hullámot!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Valyoni: tündéri ez a kislány!!! :) Jajj én is úgy szeretnék egy ilyen bújosat majd!!!!! :)

Vikus: Csak tesztelnék egyet a helyedben, sose lehet tudni..... :wink: :wink: :wink:

Lukácsné: Nem semmi a fotózós történet.. Azért remélem lesz néhány jólsikerült kópia!!! :) Nálunk R. anyja meséli mindig, hogy erről a szerencsétlen gyerekről vagy 8 éves koráig nincs mosolygós kép, mert minden fényképezésnél csinálta a fesztivált :) Morcos arc, összehúzott szemöldök, összeszorított száj.. pedig egy hivatásos fotós lakott a házukba és több nekifutás is volt.... Hát remélem golyófej az anyja gyerekkori pózolhatnékját fogja örökölni :)

Gigi: kár hogy nem volt vv akkor mikor tesztelned kellett :( .. Amúgy nem is értem, hogy egy ilyen, adott esetben kevésbé sem veszélytelen beavatkozásnál, mint a lombik, hogy intézhetik el egy egyszerű pisi-teszttel az eredmény kérdését??? Hát könyörgöm, csak itt hány olyan van, akinek adott napon nem mutatott még semmit a teszt??? Nagyon drukkolok, hogy valahogy jól jöjjetek ki ebből az egészből!!!

Adelin: Én a dr. nő betege.... voltam..
Váltottam, Szűcs dokihoz mentem át.... és most a terhesgondozás is nála folytatódik...
Nekem fontos az, hogy ha bejutok egy dokihoz, az ne ceccegjen, meg ne vágjon pofákat akkor, amikor kérdésem van!!! Még akkor sem ha a többi beteg várja és dolga van... Sz-nek is rengeteg betege van, amjd mindig tele a várója, de soha egy alkalommal sem viselkedett így, bármikor kérdzetem, normálisan, érthetően elmondta, ha nem értettem elmagyarázta mi hogy van!!!... Én őt teljes nyugalommal ajánlom Neked... Amúgy annó nekem is az volt az egyik fő motivációm a dokiválasztásnál, hogy nő legyen, mert idegenkedtem attól, hogy ciklus 2-3 napján, abban az állapotban egy pasi vizsgáljon... Jelentem, túl lehet élni :)))
Mint láthatod, én is azok közül való vagyok aki a dr.nő rosszabb napjait is kifogta, sajna többször is volt ilyen, bár számomra a végső lökést az ő esetében egy el nem hanyagolható szakmai hiba adta meg....

Mieza: Örülök, hogy jobban vagy már!!! :) Azért vigyázz ám Magatokra, ne pörögd túl a szombatig hátralevő időt!!! :)

Én: Hát ma megint egész nap itt garázdálkodik a házunk táján a 3. sz. háziállat... Nem annyira vészes mint múlthéten, de arra elegendő volt, hogy nem mertem nekiindulni a városnak.. Pedig lassan időszerű lenne beszereznem 1-2 nadrágot, gondoltam nyakambaveszem a hádákat, megnézem mi a kínálat....de ott ugye szagok vannak.. na az most életveszély lenne az tuti.. Úgyhogy megkímélem inkább a vásárlóközönséget B. Andrea magánszámától... :lol: :lol: :lol: :lol:
Ettem reszelt almát.. most jobb.. :)

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Valyoni, köszönöm. S. ügynök, ez tetszik! :D
Gondolom akkoriban leírtad, hogy mi történt. Nem kívánom, hogy elismételd, de ha tényleg laírtad a fórumban, akkor szeretném elolvasni. Kb. hol keressem (dátum - mikor történt?)?
adelin
Budapest

Hoppá, eddig több az ellene, mint a mellette szóló érv. Szakmai hiba? Ez egy kicsit erős egy meddőségi szakembertől.
Kb. eddig azt szűrtem le, hogy S. ügynök nagyon hangulatember. Be is szólogat konkrétan, vagy csak pofákat vág? Nem szereti, ha kérdezünk? Hát akkor kitől kérdezzek, ha nem az orvosomtól?
adelin
Budapest

Vicky, Zsuzska,
nem tudok közös mailt írni, ezért inkább írok ide:
szóval megnéztem az útvonalat és a lezárásokat, szerintem elég lesz Vickyéktől 1/2 3-kor indulni. Zsuzska nekünk ehhez elég 3/4 2-kor talizni. ha nem jó a hely, amit írtam, akkor egyeztessünk még.
Vicky, neked csak a címed van meg. a tel.számodat megírod priviben vagy sms-ben, hogy tudjunk hívni, ha odaértünk?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

augusztus 2.3.hete kb a tortenet. Nemtom pontosan,hogy melyik napon volt, de leirom en ha a tobbieket nem zavarja.

szal mentem hozza uh-ra fagyis beulti celjabol, nem lett peteeresem igy lelett allitva a folyamat. Mondta,hogy a kovetkezo mensi 3.napjan menjek ir fol gyogyit es csinal nekem rendes ciklust. Oke.
Aztan kozben kattogott az agyam,es gondoltam bejelentkezek a maganra, mindent atbeszelni,mert a bmc-be nem nagyon lehet tolle kerdezoskodni,megkaptam a telszamat, es folhivtam, a beszelgetes nem jutott el odaig,hogy idopontot kerjek tolle, mert csak azon lovagolt, hogy hogy gondolom en,hogy ot hivogatom a mobiljan, es egyebekent is mit akarok en(szohoz nem hagyott jutni), es azonnal mondjam meg,hogy kitol kaptam meg a szamat, mert neki csaladja van es mindig folosleges dolgokkal hivogatjak.......... ilyenek, majd elmondta a mondandojat elkoszont es letette. Nah ezek utan hogy bizzak meg benne, minden bizodalmam elszallt. Tomoren ennyi a lenyeg.
valyoni

Adelin: Nekem ez volt a tapasztalatom vele kapcsolatban, egy szerencséje van, hogy nekem nem szólt be, mert biztosan nem hagytam volna annyiban :)
A szakmai hiba konkrétan az, hogy elkezdtük az inszemeket, végig azzal a felkiáltással, hog andrea, maguknál minden rendben, itt akár spontán úton is lehet gyerek... volt 1 inszem.. aztán közvetlen egy terminált hónap, mikor az sikertelen volt.. majd decemberben kezdődött a 2. inszemináció. S. ügynök beteg volt. Sz. indította. Na ott hallottam magammal kapcsolatosan legelőször, hogy PCO C.. azt se tudtam eszik vagy isszák.. az a hónap végigment persze az az inszem se sikerült... Januárban az eredménykor rákérdeztem, hogy árulja már el, ha annyira rendben minden nálunk, akkor mégis miért nem sikerülnek az inszemek? Ekkor kaptam meg a választ: hogy mit akarok én, én PCO-s vagyok, nekem nincs peteérésem, csak ha ő stimulál.. és ez a próbálkozás még édeskevés volt ahhoz hogy eredmény legyen.. Persze akkorra én már elkezdtem ennek az egész PCO történetnek utánaolvasni, itt a lányok sokat segítettek.. és hát visszakérdeztem S-nél, hogy bár eddig nem hangzott el ez a betegség, de ha PCO akkor nem kellett volna engem már régesrégen elküldenie egy IR vizsgálatra (neten az összefüggésekről sokmindent találtam).. válasz: hát tulajdonképpen adhatok egy beutalót.. Na itt volt az a pont, hogy nem sok hiányzott hozzá, hogy ráborítsam az asztalt... (ekkor már közel 200 eFt-ot kifizettünk gyógyszerekre).. Elmentem a terheléses cukor és inzulin vizsgálatra, és beigazolódott a sejtésem.. inzulinrezisztencia... elmentem endokrinológushoz, kaptam rá gyógyszert... és átkértem magam azonnal Sz-hez.. Ő szünetet javasolt hogy legalább 2 hó míg hat a gyogyó.. utána volt egy inszem.. majd javasolta az életkorom miatt (38) nagyobb eséllyel bíró lombikot.. sajna az sem sikerült, sőt volt egy fagyis lomibik is.. viszont közvetlen utána spontán babánk lett, most szombaton lesz 10 hetes... köszönhetően annak hogy kiderült az IR, és szedtem rá gyogyót.... ennyi a történetem...

andrea-1

Sziasztok, minden friss + lánykának hatalamas gratuládé! A Matisz Klinika összes végzős hallgatója :D

Sajt, te jössz!!!

Azért merészkedem ide, mert szeretném, ha állna itt pozitív vélemény is a doktornőről. Ha nem is választod végül őt, fontosnak tartom , hogy álljon itt az utókornak egyéb vélemény.

Valyoni, ne bántódj meg, de annó mikor ezt a sztorit S-el elmesélted még azt mondtad, hogy te is elszúrtad, mert nem a lényegre tértél egyből (időpont), hanem a kezelésről kezdtél beszélni. Persze ez nem jogosította fel a doktornőt, hogy megbántson, de akkor is. Tényleg ne haragudj :oops: 8)

Szóval én 6 inszemet végigcsináltam vele, bátran mondom, hogy ki lehet őt "próbálni", ha nem megy az élet együtt, nyugodtan lehet váltani intézeten belül (én pl Sz. dokitól mentem S.-hez!!!).
Valóban nincs mindig jó napja, de ilyet (talán Sz. dokit kivéve) minden orvosról hallottam ott. Velem pl minden alkalommal sietősen, de lelkiismeretesen bánt. A magánrendelésén pedig megbízható, pontos, nyílt, körültekintő.

Mindenkinek további szép napot :wink:
kpn

Igen, rogton azzal kellet volna kezdenem, a magan rendeleses idopont keressel, es akkor talan nem nyelt volna le, de kitudja mi lett volna ugyis, ezt mar nem fogom megtudni de nem is akarom, es dehogy bantodom meg.
valyoni

Kpn, köszi a pozitív megerősítést! A többieknek is köszönöm, hogy elmondtátok a történetet. Mondjuk én is falra másznék, ha otthon zaklatnának, bár tény, hogy nem "szólnék be", esetleg majd a végén, ha kiderül, hogy tényleg fölöslegesen hívtak fel. Nem lehet, hogy zűrös napja volt és örült, hogy végre valahára otthon lehet?
A PCOS történethez nem tudok mit hozzáfűzni. Azt hallottam, hogy a dokik igen felületesen kezelik az egészet, főleg a meddőségin. Vonogatják a vállukat, hogy ez endokrinológiai probléma.

Lányok, ezt a fórumot hogyan tudom a kedvencekbe betenni? Még nem sikerült rájönnöm...
adelin
Budapest

zugolvasó Kpn :-D
ti hogy vagytok? írhatnál magatokról is kicsit. :)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Valyoni, örülök, hogy nincs harag :D

Andi kedvencem, szép kor az a háromnapszemüveg! :wink:

Adelin, ha gondolod, próbáld ki, legfeljebb otthagyod. Elvileg nem nagyon támogatják az orvosváltást, de én pl a Sz. doki nevével ellátott mappámat előszedettem velük a receción és egyik nap azt mondtam, hogy a doktornőhöz jöttem. Soha senki nem kérdezte, hogy ezt meg hogy. Persze lehet, hogy csak elsiklottak fölötte. Minden nyomtatott vizsgálatkérőn ott volt onnantól Sz. neve és fölötte S. aláírása :lol:
kpn

Adelin: tudtommal pont a meddőségin "szúrják ki" egy átlag nőgyogyihoz képest, mert itt sokkal nagyobb a gyakorisága.. Nézd meg csak itt a fórumon hánynak van PCO-ja és IR-je, hányan szednek rá metet..stb..... Na mindegy, én áldom a jósorsom, hogy legalább kiderült, ha akkor decemberben nem Sz. indít és nem ülteti be a bogarat a fülembe, magamtól - annak tudatában hogy hangoztatva volt, hogy semmi bajom - soha nem kérdeztem volna rá S-nél... ill itt a lányoknál, és soha nem erőltettem volna, hogy megtudjam az összefüggéseket.... Akkor pedig vélhetően, ahogy S szerette volna, februárban mentünk volna neki a köv inszemnek.. és így tovább és így tovább.... de hogy gyerek most nem lenne a hasamba, az szinte 100%... :(

andrea-1

Pocakos Zsuzsi, neked is külön gratula :lol: :lol: :lol:
Velünk eddig minden rendben, 17 hetes a kis diktátor. Folyton ivásra, pisilésre és alvásra kényszerít :) A 12 hetes uh-n pasinak látszott eléggé!
kpn

adelin, mi Konc Tanár Úrnál vagyunk(voltunk?:-)))) ), ő a K ügynök vagy ahogy én hívom K gólyás. Hozzá elég nehéz bekerülni, ám nem lehetetlen- mi pl. először a magánrendelésére mentünk, és így utána autómatice hozzáraktak.

Nagyon kedves, csodadoktor, ő a "főmufti", a karmester a BMCben. Nekem olyan "előnyöm" származott belőle, hogy azonnal felírta pl. a Merckformint( a barátnőm SZnél van, sokkal durvább lett az eredménye, mint nekem, de ő nem írhatja fel, így átirányította a barátnőm a belgyógyászokhoz. Ott meg nem akartak vele foglalkozni, így magánba ment, de csak most, egy hónappal későbbre kapott időpontot.(amúgy más is járt így? vannak gyógyszerek, amiket tényleg csak a vezető főorvos írhat fel?)

A másik "előny", hogy ajánlása révén kerültem a másik csodadoktorhoz, aki meggyógyított(október elejei hozzászólásaim keresd, ott leírtam, hogy mi van), ha ő nem lett volna, akkor nekem kellett volna magamnak keresni egy orvost, aki megműt.

"hátrány" annyi, hogy mivel ő a vezető, kevesen vannak nála de így is van várakozás, még ha időpontra is mégy. És hát a honorárium siker esetén gondolom nagyobb kellene hogy legyen...
Vendég

KPN: miket kiszúrsz :) a háromnapszemüveg természetesen az élemedettségem vagyis 38 éves korom takarja :)

Viszont, ha már elójöttél a zugból, Te mint a mosntani Matisz-lavina beindítója, igenis mesélj a lányoknak !!!!!! :wink: :lol: :wink: :lol:

andrea-1

egyetértek Andival, mesélj nekünk Kpn. sőt dobhatnál fel képet is.
köszi a külön gratut. :wink:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

hat nemtudom, de en addig azt hittem,hogy a nogyogyaszok maganrendelesere ugy lehet eljutni,hogy valakitol hallom,hogy szuperjo doki, aztan megadja a szamat es folhivom, ha rossz napja van, akkor max annyit mond,hogy hivjam mar holnap mert most nem alkalmas az idopont( du 3,4 korul lehetett), a szuleszdokimhoz amikor bejelentkeztem nem kerdezte meg,hogy de azonnal mondjam meg,hogy kitol tudom a szamat, mondott egy idopontot es cimet es ott talkozunk, ennyi. Annyit mondtam neki, hogy kivagyok es,hogy aznap voltam nala es... mar felbe is szakitott es mondta-mondta, en meg csak nyeltem. Na de mindegy, tul vagyok rajta, nem szeretm a hangulat embereket, foleg meg nem ha orvos az illeto. Nah ennyit szerettem volna meg hozzafuzni, egyebkent amikor megcsipi az ember a jo napjait akkor nagyon kedves es mosolygos.

Tollem sem kerdeztek semmit,most amikor honap elejen hivtam a bmc-t, elmondtam,hogy mit szeretnek, es mondtak ,hogy Sz ugynok, holnap lesz, hivjam holnap es folkapcsolnak hozza.
valyoni

Valyoni: lépjünk túl ezen inkább... ami történt megtörtént, kár utólag rágódni rajta, változtatni úgysem tudunk rajta.....a rossz érzéssel meg csak a további negatívot vonzzuk be :)...

Koncentráljunk inkább előre... a szombati találkára... Sajtunk hétfőjére.. Gigire.... Kispatakra... Judit(ék)ra.... (bocs ha valakit kihagytam)... oda kellenek most a ++++++ gondolatok :)

andrea-1

persze, ennyit akaratam csak, anno mar ugyis kitargyaltuk a temat
valyoni

http://www.dailymotion.com/video/x9yh0j_life-creation_lifestyle

Mindenkinek!

bevonzós videó, csodaszép, ahogy nézem, a national geographic filmből vannak a jelenetek!
Vendég

megpróbálok egy 12 hetes képet feltenni. Egyébként nagyon jól érzem magam, nem volt egy pillanatig sem furcsa ez az állapot, nem hánytam, nem szédültem, nem savasodom. A védőnő egyébként azt mondta, hogy azok a nők az ő tapasztalata alapján sokkal flottabbul csinálják végig a terhességet, akik megküzdöttek érte :lol:
A hasam mostanában kezd kerekedni, aki nem ismer persze még nem vesz észre semmit...
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy Metet nekem is Sz. írt fel, nem tudom, hogy ha az elején S.-el kezdem kapok-e.
kpn

Adelin,
én kezdettől S betege vagyok, és csak a legjobbakat tudom mondani róla!!!!
Igaz, tudni kell kezelni őt, de nem nehéz, és cserébe csak jót kapsz! Nekem februárban kezdte a kezelésemet, voltak inszemek, sima és fagyis lombik, és most ha a vonalzómra pillantasz láthatod, hogy a 3. lombik meghozta a sikert, duplán :D
Nem akarom itt sztárolni, meg a csajok már ismerik a véleményemet róla, ezért inkább írok bővebb privit!

Kép
judit0713

Juditkám, vízhelyzet? jobban vagy?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Andi
erről az IR-ről annyit, hogy én kezdetektől Sz-szes vagyok, és nálam már az első vizsgálatkor megállapította áprilisban hogy kétoldali PCO, és aztán augusztusban mégis elment 100.000 ft a semmire, illetve állítólag nem volt hiába mert tudjuk mostmár hogy milyen jól reagálok, de csak szeptemberben küldött el IR vv-re, de nem magától, hanem megkérdeztem látja-e értelmét és ő görtön azt mondta hogy mindenképpen. Szóval itt nem értettem az egészet. Így most még +2 hónap, holott április óta a sok vérvétel közé ezt a vv-t is simán be lehetett volna csempészni.
Amúgy semmi bajom nkeem SZ ügynökkel, és azt gondolom hogy valszínű az ez IR-es dolog még mindig újdonság lehet, ezért nem automatikus, ráadásul biztos több pénz is.
Adellin szerintem gondold meg, biztos nem kellemes orvost váltani, főleg ha esetleg egy helyettesítés alkalmával visszakerülsz hozzá.
ann74

Sziasztok!
Tegnap Fülöp doki felírt egy csomó gyógyszert,közte Meforalt.Szigorú ágynyugalom van kilátásban,mert mindhárom vetélés ilyenkor volt.Sajna nem fogok tudni így elmenni a talira,mert ahogy felkelek rögtön görcsölök, a gyógyszerek szerencsére elég jól működnek,de nem szeretnénk negyedszerre is átélni a szörnyűségeket..Holnap Sz-hez kellene mennem,nem tudom még hogy csinálom.
Hát picit elkeseredtem,de remélem nem reménytelen az ügy.Ha túl leszek a kritikus időn,azt hiszem Fülöp doktorunk nevét imába foglalom.
Szorítsatok,hogy minden ok.legyen. :wink:
ritabmc

Andi!
Te hányadik napon voltál Sz-nél?
Mennyi volt ahcg-d,?
Másodszorra is nézett,vagy csak uh.volt?Hányadik napon látott petezsákot?
Tiszta para vagyok,ha holnap el tudok mászni odáig ,remélem megnyugtat.
MEGÍRJÁTOK KI AZ A DOKI ?
ritabmc

a képpel sajnos nem boldogulok, mert mindig azt mondja, hogy nagy, pedig már minden elképzelhető programba betettem :lol:
kpn

Rita: NYUGI-NYUGI-NYUGI!!!!!

nekem egyszer nézett csak hcg-t, összeszedtem az eseményeket, így voltak:

kb. 18. cn: pé
35. cn: pozitív teszt
36. cn: 577 hcg (szept.15.)
41. cn: petezsák 7 mm (szept.20.)
56. cn: petezsákban élő embrió, 11 mm-es (okt.5.)
70. cn: petezsákban élő embrió (golyófej), 26 mm-es (okt.19)

andrea-1

áááááááááá, hát most tudatosult bennem, hogy több miint 2 hónapja nem láttam a Maryt !!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Rita,
ne aggódj, szedd a gyogyókat és minden oké lesz!!!
ha feküdnöd kell, nem lenne érdemes vég várni pár napot a bmc-s látogatással? ha hatnak a gyogyók, pár nap és könnyebben viseled az utat, várakozást.
nagyon drukkolok. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
nekem Sz. inszem + 22 naposan látott petezsákot, de még nagyon keresni kellett.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Mieza!
Köszönöm a meghívást,édesek a soraid,de nem mehetek,mert szívhangig doki bácsi ágyba parancsolt.Ígérem a következőn ott leszek!! :wink:
Pedig nagyon vártam,hogy ennyi jókedvű csajszit lássak összezárva.Jól jött volna egy kis derü.Érezzétek nagyon jól magatokat!
Puszi mindenkinek!Rita
ritabmc

Köszi Andikám,Én 18. nap helyett 20 ról indulok kb.Megnyugtattál.
Zsu!Én holna Pé+ 20 vagyis 40. napon leszek .Igazából a mh. miatt aggódik,de azzal minden ok,mert lent szúr.
Holnap már okosabb leszek!Megpróbálok 11 re menni,hogy gyorsan vissza térhessek az ágyikóba.
ritabmc

Macsékról hol lehet olvasni?
ritabmc

Rita, nyugalom, nézd meg a videót, amit linkeltem, máris biztos leszel benne, hogy minden rendben van!

Írj Macsnak privit, nekem is megadta úgy a blogja elérhetőségét...
Vendég

Közkívánatra a Matisz Klinika első produktuma, KPN-ék Picúrja!! :)

Kép

andrea-1

Kpn: én már ugyan láttam Őt, de még mindig azt mondom, hihetetlen, hogy 12 hetesen már ilyenek!!! :) Annyira édes, ahogy cumizik és közben fogja a köldökzsinórt!!! :)

andrea-1

Komoly kis élettel állunk szemben...:-))))))))))))
Vendég

Rita, így is van, nyugodj meg :)
Én is mindig mások adataihoz hasonlítgatom a magamét :)))))

andrea-1

Köszi Kahlan megnéztem!
Kpn ! édi nagyon!
Írok Macsnak!
ritabmc

Andikám!

Tudod aki ennyi küzdelmen átment ,mindig hülyébb az átlagnál!
Ez természetes!
Úgy látom foglak én még kiborítani benneteket! :oops: :wink:
ritabmc

Szerintem szégyenlős,és közben karolja a köldökzsinórt.Vagy rángatja,mert még kajcsit kér.Annyira cuki ennyi idősen már.
ritabmc

Macs! Írtam neked mailt!

Merre vagytok?
ritabmc

Ritus,
küldtem pü-t, megkaptad?

gigibp

Andikám, képgyáros istennő vagy!!! Hogy csináltad?

Nem szégyenlős, a lábát is szétdobta :lol:
Egyébként Rodina is S.-hez jár, ha még emlékeztek rá, szerintem nemsokára szül :lol:
kpn

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?