Sziasztok!
Zsuzsó: persze, hogy jóhíreket kaptok, mást nem is kaphatnátok!!!
Juditkám: Akkor ma minden rendben, nem mentél bmc-be.. kár, hogy nem jössz szombaton, de teljességgel érhető a helyzet, engem múlt hét pénteken pátyolgatott anyu (R. külföldön volt, én meg pont szarul)mit mondjak, nagyon jól esett, mint kiskoromban kb. olyan volt
Sajtocskám: Érzel már valamit??

3 nap már csak...
Ez a radiátor mizéria hallod....

....akkor most leszedték a radiátort és nem is raknak fel helyette újat?? Távfűtésesnél is ez a tulaj dolga????
Aktucs: Ment fel bennem a pumpa, ahogy olvastam, ezt a bumburnyák bandát ott hallod, betegjogi képviselőnél azért remélem bejelented!! Jó, hogy átmentél máshova, hihetetlen ez az egész story... brrrrrrrrr......
Nahát a kollegáid meg.... én tutira küldenék egy kapjátok be a .... .. nem írom le c. gyönyörűséges animációt, azt olvasgassák a suttyók!!! Amúgy én is azt mondom, jelszavazni, lelokkolni ha nem vagy ott... Szegénykém.... Neked is kijutott... de mostmár annyit sz@rt oda a kutya, hogy meg kell kezdődnie a pozitív szériának... küldök is egy kis megkezdő hullámot!!!
Valyoni: tündéri ez a kislány!!!

Jajj én is úgy szeretnék egy ilyen bújosat majd!!!!!
Vikus: Csak tesztelnék egyet a helyedben, sose lehet tudni.....
Lukácsné: Nem semmi a fotózós történet.. Azért remélem lesz néhány jólsikerült kópia!!!

Nálunk R. anyja meséli mindig, hogy erről a szerencsétlen gyerekről vagy 8 éves koráig nincs mosolygós kép, mert minden fényképezésnél csinálta a fesztivált

Morcos arc, összehúzott szemöldök, összeszorított száj.. pedig egy hivatásos fotós lakott a házukba és több nekifutás is volt.... Hát remélem golyófej az anyja gyerekkori pózolhatnékját fogja örökölni
Gigi: kár hogy nem volt vv akkor mikor tesztelned kellett

.. Amúgy nem is értem, hogy egy ilyen, adott esetben kevésbé sem veszélytelen beavatkozásnál, mint a lombik, hogy intézhetik el egy egyszerű pisi-teszttel az eredmény kérdését??? Hát könyörgöm, csak itt hány olyan van, akinek adott napon nem mutatott még semmit a teszt??? Nagyon drukkolok, hogy valahogy jól jöjjetek ki ebből az egészből!!!
Adelin: Én a dr. nő betege.... voltam..
Váltottam, Szűcs dokihoz mentem át.... és most a terhesgondozás is nála folytatódik...
Nekem fontos az, hogy ha bejutok egy dokihoz, az ne ceccegjen, meg ne vágjon pofákat akkor, amikor kérdésem van!!! Még akkor sem ha a többi beteg várja és dolga van... Sz-nek is rengeteg betege van, amjd mindig tele a várója, de soha egy alkalommal sem viselkedett így, bármikor kérdzetem, normálisan, érthetően elmondta, ha nem értettem elmagyarázta mi hogy van!!!... Én őt teljes nyugalommal ajánlom Neked... Amúgy annó nekem is az volt az egyik fő motivációm a dokiválasztásnál, hogy nő legyen, mert idegenkedtem attól, hogy ciklus 2-3 napján, abban az állapotban egy pasi vizsgáljon... Jelentem, túl lehet élni

))
Mint láthatod, én is azok közül való vagyok aki a dr.nő rosszabb napjait is kifogta, sajna többször is volt ilyen, bár számomra a végső lökést az ő esetében egy el nem hanyagolható szakmai hiba adta meg....
Mieza: Örülök, hogy jobban vagy már!!!

Azért vigyázz ám Magatokra, ne pörögd túl a szombatig hátralevő időt!!!
Én: Hát ma megint egész nap itt garázdálkodik a házunk táján a 3. sz. háziállat... Nem annyira vészes mint múlthéten, de arra elegendő volt, hogy nem mertem nekiindulni a városnak.. Pedig lassan időszerű lenne beszereznem 1-2 nadrágot, gondoltam nyakambaveszem a hádákat, megnézem mi a kínálat....de ott ugye szagok vannak.. na az most életveszély lenne az tuti.. Úgyhogy megkímélem inkább a vásárlóközönséget B. Andrea magánszámától...
Ettem reszelt almát.. most jobb..