A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Cidney: a doki tudja,mi a jó Neked,úgyhogy nyugodj meg,ha azt mondja,nincs gond :)
Vendég

Judit, remélem jó híreket kaptál, gyere majd mesélni ha hazaértél.

Macs, innen is millió drukk Kittikének!!!!!! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kép

Éjjel csupa marhaságot álmodta, már nagyon unom ezt a bogyót és a vele járó rossz alvást/nem alvást...
Aműgy minden oké, nyugis vagyok.

Macséknak sok-sok szeretet-és pozítív energiát küldök, nemtom mi van velük pontosan, de nem merem megnézni, nagyon parázok tőle. :oops:
(((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Kispatak:
Hát nem is szuperhősnek vettek fe, nemigaz? :wink: :lol:
Apránként megtanulod szépen, van neked elég sütnivalód!!!

Csutka:
Mi a fenének akkor a jelszó? Semmi értelme!

Béku:
Párodnak nagy drukkjaim, hogy jó helyet találjon!!! Fehérneműbolt - ez óriási!!! :)

Zsuzska:
Beírtam a gugliba, hogy tickers és máris kidobott egy rahedli oldalt, amin ingyenes szuperjó képek vannak. Most túlontúl ráérek bogarászni.
Na, teszted milyen???

Cidney:
Ha mégsem érzed jobban magad, irány az ügyelet. Én is bementem anno és nem bántam meg, nagyon rendesek voltak, megvizsgáltak és nem találtak szerencsére semmit, de én legalább nyugodtan aludtam utána. Remélem az emelt utro segített! :)
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Vicky:
Milyen süti?
Én sósat készítek, remélem sikerül. Ha nem, akkor bótit kaptok!!! :lol:

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti,
mai ragacs szállítmány :-) :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Bazsi átcuccolt a Péterfy-be, már 1840 gr, 2 kilónál és ügyes önálló evésnél mehet majd haza.
Kittikét vizsgálják, eredmény hétfő-kedd. azért kell drukkolni, hogy jó eredményei legyenek!!!!!!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

sajt: Én joghurtos sütit csináltam. Áfonyás és babapiskóta az alapja. Remélem holnapra megpuhul a piskóta.
vicky79
Budapest III. kerület

Vicky:
Hmmm... ez nagyon jól hangzik!

Zsuzsó:
Köszi az infót, asszem ilyen mélységig most elég is a lelkemnek.
Tudtam, h. Kittikének nagyon kell szorítani, sokat gondolok rá.

Kikapcs.

Pá Drágáim!
sajt@

De jó nektek, hogy holnap taliztok!
Sajna én melózok, de ha esetleg eltudnék jönni előbb...
Valaki elküldené a címet nekem pü-ben?! Hátha sikerül előbb lelépnem és akkor benézek hozzátok! :D

gigibp

Cidney!
Ne vedd a szívedre, hogy azt monda Z hogy ne menj be!
Leírok egy régi sztorit neked, ami velünk esett meg, remélem megnyugtat :)
Egyszer 99% hogy voltam terhes spontán. Évekkel ezelőtt, még BMC előtti időkben!
Lintnerhez jártam akkor is, és éppen külföldi elutazás előtt álltunk. Gyanús jeleim voltak, csináltam LH teszteket jóstesztként, és egyre erősebbek voltak. a Hcg teszt még éppenhogycsak egy nagyon nagyon haloványságot mutatott. És utazás előtt gondoltam, hogy felhívom Lintnert, hogy mégis mi legyen, mert gyanús, hogy siker van, de nincs rá kézzel fogható bizonyíték. Bementem, beszélgettünk. Mondtam neki, hogy a jóstesztek jót mutatnak, de persze tudom, hogy az keresztreakció eredménye is lehet, így orvosilag nem elfogadható! (ezen jót szórakozik mindig :D mindig megkapom, hogy azért is imád, mert talán én vagyok az egyetlen betege, aki orvosi disszertációt írhatna minden dologról, ami gyerek kérdésben történik vele, és hogy ilyen flúgos vagyok, hogy a keresztreakciókat is nézem más tesztekkel :D ) De azért gondoltam, jó lenne ha megnyugtatna, hogy van-e bent valaki :) Azt mondta, hogy az Ausztriába utazás nem fog rontani a helyzeten, ez tuti, persze nem kell sielnem, meg semmi, csak ligth-os kirándulás, városnézés mehet :)
Nem volt hajlandó megvizsgálni, mert azt mondta, hogy ebben a nagyon korai szakaszban van hogy egy UH többet árt mint használ. Lehet hogy ezzel okozna kárt és elmenne a baba ha ott van!
Úgyhogy figyeltem magamat. A hőm ok volt, a jóstesztek egyre erősebbek. Aztán egy reggel, mikorra a Hcg-t terveztem, hogy már hátha mutat valamit, görcsökre ébredtem. De olyanra amikor nem tudsz felkelni, mert minden fáj, és nem ám kis pici vérzés szerű valami volt, hanem konkrétan mint egy pocsék horror filmben, úgy öntött el Mary :? Így egyértelmű volt, hogy nem sikerült. :(
Mikor haza jöttünk, Lintner megnézett és elmeséltem neki ezt is, és azt mondta, hogy kézzelfogható bizonyíték nincs rá, de a jelek szerint valami valószínű volt, de elment. Nem lett volna másképp akkor sem, ha itthon maradok, hiszen ott is feküdtem, pihiztem, max 30 perces sétákat tettünk.
Ne parázz! Lehet hogy Z sem akar gubancot okozni odabent!!!
Azért más ez a matisz műfaj, mint a BMC-s dolgok...
A BMC-s elintézési módnál könnyű uh-zni, mert tudják, hogy betették a méhbe a babákat!
De a matisz gyártmányú babáknak meg kell tenni az utat a méhig :) és ebben lehet hogy jobb is ha nem zavarják őket!!!!
És persze az sem mindegy, hogy mennyi a Hcg-d...mert ugye párszázat még nem látnának uh-n. majd 1000 fölött már tudnak keresgélni! :)
Ha persze romlik valami, akkor irány az ügyelet! Inkább menj fölöslegesen, mint hogy nem menj ha baj van!
Nyugi, pihenj és csak pozitívan!!!! :)
drukkolok!!!!

Jó hír, ma a barátnőmnek megszületett a kislánya Ribizli :D
4200 g, 54 cm, 42 hétre! UTolsó pillanat volt már :)
Holnap tali előtt jól megnézem őket!
És magamba szippantok minden kisbabás energiát! A talin is kötelező minden kismaminak és anyucinak és persze a babóknak is megfertőznie egy kis terhességgel engem :D :D :D

Igyekszem visszaolvasni normálisan és majd jövök még :)

Sajti!
Majd mesélek! :D Egy tündér volt a dokinő :D :D :D szerelem első látásra :D

eszter82
Budapest

Mieza!

Elküldöd nekem pü-ben a pontos címet lécci :D
mert ahogy leírtad, a gps-be nem tudom beütni :D :D :D És én az ilyenfajta elmondások alapján profin el tudok kavarodni :D :D :D nincs mese, a lúzerek mint én, térképpel (gps-sel) járnak :D

kösziiii

eszter82
Budapest

Sziasztok!

Csak gyors bekukk a holnapi találka előtt…
Tegnap voltam endokrinológusnál, mondta, hogy tényleg nem túl jó a terheléses cukrom, de nem mondta ki, hogy IR, bár gondolom az… Gyógyszert persze nem írt, de elküldött dietetikus tanácsadásra a Mensmentisbe. És szigorú diéta!!!
A plusz 10 kilómra meg azt mondta, hogy szerinte ez is kellett ahhoz, hogy összejöjjön a baba, hát kösz :(
Vettek vért is, 4 valamit néznek, az egyik HCG, így hétfőre már tudni fogom a szintjét… Mindezt 24e-ért, majdnem szívrohamot kaptam.
A temetésen is túl vagyunk.
És anyunak is elmondtuk a hírt, persze úgy, hogy még bármi lehet, de szgény sírt örömében, hogy ennél szebb 60. szülinapi ajándékot nem kaphatott volna.

Andi
Köszi a méret-táblázatokat!
Szerdán megyek újra a nőgyógyászhoz.

Judit
Azért nem mentem be a BMC-be, mert Andi megkérdezte Sz.-t, hogy mi van spontán baba esetén, és azt mondta, ne menjek be hozzájuk
Remélem fogy a víz a pocakodban!
Sajnálom, hogy nem jössz holnap :(

Béku
Hát durva, amita vagyonkezelő művelt…
Remélem visszakapjátok a pénzt!

Cidney
Akkor megnyugszom, normális, hogy szúrkál a hasam…
Ha a doki azt mondta neked, hogy nincs baj, akkor biztos nem lesz!
Ők már több ilyet láttak…

Vicky
Nekem pár éve van jogsim, sajnos én sem merek vezetni, pont azért, mert félek, hogy valami bajt okozok…
A nászutunkról még hazavezettem, akkor nem is féltem, de Pesten egyszer kiszálltam a kocsiból, és azóta félek.
Most újra rá kell vennem magam, mert azért jó lenne, ha tudnék és mernék vezetni…
Jogsi nélkül ne menj senkivel gyakorolni, mert mindkettőtök jogsija bánthatja…
Nálunk simán a Tesco parkolóban is razziáztak már emiatt a rendőrök.
Inkább vegyél plusz órákat.

Sajti
Kösziköszi, én annyi vörösbort ittam múlt héten, hogy tuti nem lesznek magatartásproblémái a gyereknek :)

Aktucs
Köszi a gratulációt :)
3 hetet kell várni egy vérvételre??? Nem tudsz máshova menni?
Meg rendőrt hívnak rád? Hát ez elképesztő!
Na látom megoldódott a vérvétel, ha bénán is csinálták :(
A munkatáraid is kiborítóak, csodálom, hogy bírod…
estrella22

Még valami:
Tegnap olyan furcsa esténk volt.
Lacnak van megint néhány technikai kütyüje :D így elvan a gyerek ha játszik esténként (házimozi fejlesztés, hangfal pakolászás, kilométeres kábel húzogatás,...). És betette tegnap az egyik Budhabar cd-t, hogy hallgassa hogyan szól az ő új birodalma... azaz ablakokat remegtetett... no comment :lol: :lol: :lol: (ilyenkor eszembe jut, hogy minek nekem gyerek, mikor itt van ő :D ) (Mondtam is neki, hogy mire a gyerekeket majd hazahozzuk a kórházból, szerzek neki kordonokat, hogy elkeríthesse a gyerekek elől a hangfalakat, mert egyszer sem szeretném hallani a kiakadását, amiért éppen azt szakítják be a lurkók, vagy éppen ott próbálják ki a játékaikat :D :D )
Szóval míg ment a zene, beállította a családi fotóalbumot, hogy a képek menjenek diavetítésképp a monitoron. Régi kirándulások, szülinapok, házépítés,... csomó téma KÜLÖN KIVÁLOGATVA!!! Minden külön mappában van nálunk, vagy ami külön hordozón!!! És fekete hátteret állítottunk be neki, és az előtt jöttek-mentek a képek! Egyszercsak odanézünk, és a 4D-s képek voltak a háttérben...váltogatták egymást Noa, Kim és Zoé képei... De tudjuk, utána meg is néztük, hogy mi kifejezetten fekete hátteret tettünk be és csak a kirándulós fotós mappát az előtérbe!!!!! A babás, pocakos fotók még csak nem is azon a hordozón vannak!!!! :shock: :shock: :shock:
Így háttérként teljes képernyőn a mi kis pici lányaink voltak egymás után váltakozva, és pár másodpercenként eléjük jött egy-egy családi kép.
Na ez hogyan lehet?!?!?!?!
Mondtam Lacnak, hogy biztos vissza fognak jönni hozzánk, csak majd nem egyszerre, hanem 2-3 körben :D
Úgy hiányoznak... volt is nagy sírás ismét tegnap...először csak mosolyogtam és örültem, hogy megint láthatom őket, de aztán egyszercsak kiborult a bili és jöttek a könnyek!!!
És a végén az előtér képekben előkerültek azok a képek, mikor a babaszobát csináltuk, ruhákat mostam, vasaltam, ...aztán pedig a sok sírós kép, mikor a kórházból hazajöttünk és csak sírtunk napokig, hetekig...
Megnéztük ismét, de azóta sem tudjuk, hogy hogyan kerültek elő ezek a képek... teljesen külön mappában vannak, és semmi átfedés nincs köztük!!!!Semmi!!!!
Hogyan kerültek ide a diavetítésbe és a háttérbe????? :roll: :roll: :roll:

eszter82
Budapest

Eszter, ez hátborzongató! De szrintem is jót jelent, jöttek szólni, hogy már elindult megkeresni benneteket a következő kis lelkecske és ők vigyázzák az útját!!!

Kép
mieza

Sziasztok!

Beku: hogy sikerult a retro-s buli, mit vettel fol vegulis?

lanykam nagyon beteg, este 39.5 volt a laza, ma ujra elvittem dokihoz, kozepful es orrmandula gyull van, nah megnt sirdogal mennem is kell.

Holnapra jo talizast nektek.
valyoni

Hahó!

Jelentem tul vagyok az első 3 napon, hát nem egyszerű. De tényleg ne hősnek tekintsenek. Hétfőn jön az előd, majd kérdezek tőle, aztán majd csak lesz valahogy. De már majd belezöldültem a sok táblázatba és számokba.

Eszter: tudd hogy véletlenek már pedig nincsenek! Jönni fog, akinek jönnie kell!

Macs: szuper hogy fiacskád igy nő, remélem jó helye lesz az uj kh-ban. Mi lesz a pici lánnyal, ő hol és meddig marad. Remélem jó hireket kapsz a vizsgálatokról, mert megijesztettél rendesen!

Judit! Te merre?

Eszrella: kilókat most ne bánd hurrá baba.

Vicky: jelentem indulok vezetni és gondolok rád! Fog menni és tégy ugy, ahogy leírták pótóra, gyakorlás és ne félj!

Cidney: tedd amit dokkert mondott aztán ha gáz van irány a kh. Inkább 2x feleslegesen, mint egyszer ne.

Holnap tali már várom, este még jövök

üdv kispatak
Vendég

Eszter,
Misztikus egy történés az már biztos, meg is könnyeztem... :cry: .. Ha van is rá reális magyarázat, én nem is tudom hogy reagáltam volna, ha velünk történik.. :shock: ..... Mindenesetre az első gondolatom ugyanaz volt, mint amit Mieza is írt: jeleznek a Lányok, hogy jönni fog Valaki..... :) :wink:

Valyoni: Jobbulást kívánok a gyermeknek!!!!!!!!!!! Gyógysugarak: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Estrella: valahol olvastam a neten, hogy a metet terhesség alatt nem igazán kezdik el szedetni, de mellette is amúgy is diétás étrend javallott, úgyhogy diétázz mindenképp :)

Ezt a hülyét nézzétek, én még ilyet nem láttam: :lol: :lol: :lol: :lol:

http://www.youtube.com/watch?v=JeTzsy2I ... r_embedded

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Eszter,
hát én is megkönnyeztelek benneteket, de valahogy csupa jó érzés van bennem a dologgal kapcsolatban!
Tuti nem véletlenül voltak látogatóba a kislányok!!! Bízz bennük, és magatokban is!!!!

Kép
judit0713

Bocsi Lányok,
most nem tudok mindenkinek írni, mert anyumék itt ülnek a nyakunkon...
Kicsit már csökkent a víz a pocimban, ma nem kaptam infúziót sem :) Hétfőn újra vv, tehát nem menekülsz előlem Sajti :wink:

Kép
judit0713

Sziasztok!1266 hcg,4mm petezsák jó helyen.Viszont görcsölök.Sz nagyon rendes volt,keddre visszahívott.No megyek ágyikóba. Családom nagyon édi,főleg Soma, kényezteti anyucit a maga módján.Most éppen mosógépbe pakol.Hát nem drága!?.Persze majd ellenőrzöm mit tett be,nehogy minden piros,kék legyen ami fehér.
Nagyon jó bulizást,sajnálom hogy nem mehetek,de a következőre majd pocisan. :wink:
Mindenkinek üdv!
Cidney!
Mindenképp menj,ha én ismertem volna az előző 3 vetélésnél Fülöp doktort,már régen lenne babánk.Sokszor számít ha ilyenkor kapsz v.mit.Láss engem.A gyógyszerek segítenek!
ritabmc

Hahó!

Na vezetés nem volt, mert kiderült hogy valami hiba van és nem kicsi, tönkre ment a hütő. Most szerelés megy ezerrel, jó hog hétvége és nem esik és nincs tulóra.

Judit: bocsi az már kiderült hogy hányan hol vannak adabenn??

Rita: remélem minden ok-s lesz, pihenj sokat.

Eszter: lesz itt baba meglásd nagyon hamar!!

üdv

kispatai
Vendég

Elolvastam Molnár doki infókat,szimpi nagyon.Köszi!
Szerintem Sz.is őt mondja majd. :wink:
ritabmc

Eszter!
Megsirattál!
Kívánom,hogy minél előbb költözzön be hozzátok az első angyali drága kisbabó!

Judit!Nem láttalak,pedig figyeltelek!

Jaj lányok!Úgy mennék Hozzátok trécselni! :roll:
ritabmc

Macs!
Remélem jó híreket kapsz Kittikéről.Nagyon drukkolok!Megértem a dühöt mit érzel.Jó kis genetikus.Lehet hogy balhézni kellene a most azonnali leletekért.
Drukkok ezerrel! :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
ritabmc

Sziasztok!

Na végre van idöm pár sort irni!

Andi:
Tartozok egy vallomással:NAGYON ARANYOS A "GOLYÓ FEJÜ" PINCURKÁD!!!!!!!Én is ilyet akarok!

Mieza:
Köszi az e-mailt,nagyon szépen megfogalmaztad, "egy költö veszett el benned".Már alig várom a talit.

Rita:
Hatalmas gratuláció a petezsákocskádhoz!Pihizz sokat!

Zsuzsó:
Akkor mi a megeggyezett idöpontban és helyszinen holnap randevúzunk!Ha valami változna részemröl (de nem fog),akkor hivlak!

Kispatak:
Kitartást az új munkához,ne aggogj lassan belejössz.

Judit:
Pihizzél sokat és igyál sok-sok vizet,hogy távozzon az a fránya vizecske!

Békú:
Jó bulizást!

Sajti:
Valamit irtál a tesztelésröl,csak nem értem,hogy miröl van szó,mert nekem semmi féle tesztelés nem aktuális.Gondolom valakivel összetévesztettél.De jó is lenne egy zebrásat tesztelni.A BMC-s vv. elött tesztelsz majd otthon?

Most megyek,mert sütök-fözök,majd még jövök!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vayoni:
Lánykádnak gyógyúlást!

Kubu:
Marcusnak is egy hatalmas gyógyulást küldök,mond neki,hogy holnap nagyon várjuk és hiányzást az Ő részéröl nem fogadunk el.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Hát Lányok!

Én csak zokogok...vígasztalhatatlanul...még nagyon reménykedem a csodában, de Macs naplójában szörnyű dolgot olvastam az imént... :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: adja az ég, hogy a vv eredmény megcáfolja ezt a borzalmat hétfőn!!!!!!!

eszter82
Budapest

jajj istenem Macs, ez nem lehet igaz!!!! :-( :-( :-(
Kittike, nagyon drukkolunk neked hogy a hétfői eredmény tényleg megcáfolja a borzalmat!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Sziasztok!
Mi van Kittivel?!!!! Valaki mondja el, én nem tudom hol van Macsék naplója.
aktucs

Aktucs!

Felmerültek bizonyos kromoszómarendellenességgel járó betegségek...mármint a lehetősége...vizsgálják, hétfő-kedd magasságában lesz meg az eredmény, de ma elég szomorú híreket kapott Macs! De a reményt nem szabad feladni!!!!!

eszter82
Budapest

Macsek, Kitti,
nagyon szorítunk nektek!
Legyetek nagyon-nagyon erősek, nem szabad feladni!!!
Hegynyi energiahullámot küldök :arrow: :arrow: :arrow:

Kép
judit0713

Lányok,én most ilyen későn...
Nagyon hosszú volt az út hazáig,még jó,hogy "időben" elindultam :)

Maccs,és Kittike: nem szabad feladni,eddig nagyon hősiesen küzdöttetek mindketten!
Anuyci: tessék biztatni továbbra is a pici lányt,mi mind mellettetek állunk!

No,megjöttem tehát a retro-buliból!
Igazi retro ruhát vettem fel,nővérem anyósáé volt anno :D
tiritarka,majd lefotolom,és beillesztem ide-valamikor...
Ja,és kaptam egy dícséretet,miszerint az egyik üzletünk fiai szerint milyen szép vagyok :D :D :D
egy ex-kollegina dolgozik velük most,így ő hallhatta,és továbbadta nekem :D

Azt mondta: tényleg szép vagy! én meg: MIVAAAAAAN??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

no sokmindent mondanék magamra,de ez az utolsók között lett volna :lol: :lol: :lol:

főleg egy ekkora céges partin épp engem vegyenek észre?! :lol: :lol:

Volt stand up comedy is,majd mutatok fotót :D
Vendég

Bár laptetőm nem volt, ha lett volna, most minden részét Kittinek és Macsnak küldtem volna. Nem tudom, milyen betegségre utalnak, de jobb nem is tudni inkább...mekkora a valószínűsége? mert ha nem sok, akkor bízni kell!!!!!! Annyira szépen fejlődött mostanában a kicsilány, nem tudom elhinni, hogyha beteg lenne, így menne neki...

Rita ++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++szépen ügyesen így tovább!

Én tegnap reggel felpattantam a vonatra és elzötyögtem Szerencsre, Nagyapóhoz. Meglepi volt, nagyon örült neki:-)

és a Hugom tegnap menyasszony lett!
Úgyhogy én tele vagyok sok pozitívval, megy mindenkinek belőle!
++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++
Vendég

Kép

Nem lesz bóti, megcsináltam! :)
Igaz, sokat álltam, estére fájt is hasam, de most végre jót aludtam az éjjel! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Sajtkám mit csináltál, valami süteményt??? Kéretik magadra vigyázni, és nagyon várunk zebrás tesztecskét, min. 1 babóval jó helyen!

Breki: akkor te kimulattad magad. Mit csinál a cicó az uj helyen? Kész már a kirakodás?

Na ma du találka. Jó lenne odarepülni,meg ide vissza. De majd elvisz BKV is.
Autócskát most kezdi szerelni a férjem, remélem elkészül, hogy elmenjek vele még itt egy kicsit, otthon olyan más.

Ma ezt olvastam: http://www.lifenetwork.hu/lifenetwork/t ... nonek.html

Macs és ikrek! Továbbra is szoritunk

üdv kispatak
Vendég

Eszter:
Fura ez a vetítős sztori, én sem bírtam volna ki bőgés nélkül...
Macséknak sok-sok drukk és megannyi pozitív enrgia!!!
Drnőt meg jól kitárgyaljuk! :wink:

Estrella:
24 rugó, uhhh, rablóbanda! A lényeg, hogy jól vagytok, anyukád is boldog! :)

Valyoni:
Lánykádnak jobbulást!!!(((((((((((((((((((((((((((((()))))))))))))))))))))))))

Judit:
Várom a hétfőt! :)
Dejódejó, hogy kevesebb a víz, tessék még szépen addig huggyozni, mint a seresló! :wink: Hétfőn már nuku víz!!! Ágyő! :lol:

Rita:
Hatalmas gratuládé!!!
Pihenj sokat kismami!!! :)

Kispatak:
Autónak jobbulást!

Béku:
Muti a rucit, és még bók is?! :D Már megérte!

Kahlan:
Gratula a Hugodnak, micsoda klassz élmények! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Bekukkantottam Macs blogjába - hát én nem értek hozzá. Nagyon szorítok, hogy ne legyen semmi. De az furcsa, ami a nyáron volt, és most ez vajon mi? Nagy Mount Everest-nyi drukk neki.

A jó, hogy Balázska szépen nő és talán pár hét és mehet anyával haza.

Sajti: Autó javítás indul, remélem estére kész

üdv kispatak
Vendég

Zsuzska:
Bocsi, a tesztes kérdésem Vikusnak szántam, csak asszem lemaradt a neve... :oops:

Vikus:
Teszted?

Andikám:
Kép Nem semmi a cicagazdi!!! A banánevő tortabundás macska!!! Igazi dizájncenter élőben!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok,

Már egy jó ideje fent vagyok, nagyon zaklatottan aludtam.... Macsiék járnak folyton az eszemben....

Sajtikám: Tesztelsz majd??? Milyen sütit csináltál??? Jó lenne ha kíméletesben nyomnád azért!!! Ne csináld azt mint én..... :shock:
Merthogy én akkora f...sz voltam tegnap... (jönnek ma anyósomék, mert megcsinálták nekünk a nagybevásárlást, kocsival, segítségképp) és hát ugye az a fránya megfelelési kényszer.... hát nekiálltam ablakot pucolni.. Igaz csak 1-et, de az Velux a nappaliban, magasabban is van...... ilyen zselés sz..rokat ragasztottunk rá dekornak, és ahogy sütötte a nap, megoldvadt itt-ott, na ezeket leszedtem, persze tiszta ragacs volt alatta, alig bírtam lesúrolni, hogy felérjem a fotelt oda kellett húzbálni, annak a tetejéről csináltam... Áááááá, már a művelet közben jöttem rá, hogy mi az istent csinálok én tulajdonképpen????? ...De addigra már tiszta gánya volt minden, úgy nem akartam hagyni, így befejeztem... de utána rohadtul fájt az egész hasam alja.... szerencsére nemlett baj, de több ilyen partizánakció nem lesz :shock: :oops: :shock: :oops: :shock: :oops: Rajó persze jól leb...szott érte, hogy nem vagyok normális :shock:
Szóval Sajtikám, Te is csak óvatosan a házimelókkal.....

Békus: Nem akarsz a retrós ruhádban jönni hogy láthassuk :)))))) ??? :)
Egy ismerősünk is volt ilyen buliban, kockás szövet rakott szoknya, válltöméses felső, frottír aerobic fejpánt!!!, 80-as évek ridikül, meg asszem vállkendő hozzá.... a pasiján bajusz-autóstáska-makkoscipő+fehérzokni kombó, mintás jersey ing.... keményen tolták... :)

andrea-1

Andi:
Te rittig olyan idióta vagy, mint Én!!! Két hülye pankrátorP! :) :? Szabad ilyet csinálni??? Én is sokszor elfelejtem, hogy bébik a pociban, csak lájtosan (tegnap fél napig csak álltam és 2x sétáltam is), bennragadt a napi rutin gombja. :twisted: :? Ma még úgy gondolom, hogy nem tesztelek, de lehet, hogy hétfő reggel meggondolom a dolgot... Bár akkor már minek? A vv úgyis tutit mutat.
Macsiékra én is gondolok, azóta sem mertem blogot nézni :oops: , asszem nem is fogok... Inkább a pozitívat erősítem és küldöm feléjük, főként Kittykének!

Pá Drágáim!
sajt@

Sajti: teljesen igazad van!!!... Csak hát nem bírtam elnézni ott azt a dákmányságot... :shock: :shock: :shock: :shock:
Amúgy egy hős vagy, hogy kibírod tesztelés nélkül.... :D :D

andrea-1

Sajti,

Eszter leírta a lényeget. hétfő-keddig csak várni lehet.
én is nagyon gázul aludtam ma éjjel, remélem rendben lesz Kittus.
ha Judit ott lesz nem kell tesztelned, hiszen ő garancia a jóhírre. :-D nagyon drukkolok. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Csajok,
tessék pihenni!!!!

Judit,
pihi-pihi, víz hess a csudába! hétfőn már próbálnak petezsákot is nézni? :-) :wink:

Kisbéka,
örülök hogy siker volt a retro-buli. :-) :-)

Kahlan,
hugodnak gratula! :-) neked meg jó pihit!

Valyoni,
gyerkőc gyógyul???

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hellóka, bocsánat a nagy eltűnésért, pedig nem vagyok Houdini! :oops: :D
Még mindig egyben, aminek nagyon örülök!!!! Tele vagyok energiával, azt hiszem ezek az utolsó határfeszegetések a nagy nap előtt! Reggel óta azon agyalok, h. milyen jó lenne elmenni a talira, de nincs aki vigyen :( Vonatozni azért nem szeretnék, vezetni már nem vezetek itt sem nagyon és hát igaz, h. most jól vagyok (kop-kop-kop), de ez változhat!
Egyébként úgy tűnik hat a gyogyó, legalább is ami a viszketést illetei, a többiről nem tudok nyilatkozni (májfunkció), de az is hétfő/kedd magasságában kiderül! Ha rosszabbodik, akkor már lehet jövő héten szülünk, ha javul, akkor megvárjuk, míg tényleg jönni akar Zorka bébi!

Eszter, még a hátamon is felállt a nem létező! :D Ezek olyan jelek, mint Andiéknál a kiégő villanykörte, stb... Szerintem látják a babókák, h. most el vagy kicsit keseredve és üzennek, h. nemsokára találkoztok!!!! Higgy benne, csak próbálj meg nem rágörcsölni!

Rita, még nem is gratuláltam... most pótolnám! :D

Kahlan, gratula az újdonsült menyasszonyak!

Sajti, te mikor teszelsz?

Zsuzsó, köszi a tippet (homeós-viszketős)! A másikat bogyót szedem! Megkaptam a kis listát, mit mikor kell!
Jól látom, h. Utro segített, huhh!

Képzeljétek, baby-boom van tényleg! Egy barátosnőmnek sikerált az uccsó támogatott lombik 1, azaz egy darab megtermékenyült petikével!!! És egy másiknak pedig spontán, kisebb gyogyis rásegítéssel! Mindketten nagyon régóta szerettek volna már babát! Nagyon szuper! Tök örülök! :D
A spontán babák híre is fantasztikus, de azoké, akik már évek óta küzdenek, na azoknak nagyon tudok örülni!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Béku, tök jó lehetett a párééé, majd megnéznélek én is! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Sajti: öööö,még csak most bírtam kinyitni a szemem,és a sütik is még várnak... :shock: :shock: :shock:

amint összekaparom magam,felveszem a rucit,és lefotoltatom,mert vállfán nem biztos hogy jobban mutatna :? :lol: :lol: :lol: :lol:

Andi: hááát,kizárt,hogy abban menjek ma,mert kilóg belőle a s*gg... ,szóval a popóm :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Lányok,ez a 4. nap,hogy fájdogál az alhasam,és jön belőlem az az izé.
Talán picit barnás inkább,de annyira "híg",hogy a színét nehéz meghatározni,de valami vérre emlékeztet.

Folyamatosan olyan érzésem van,mintha meg akarna jönni :shock: :shock:

Pedig addig még van idő,mert a gyogyóból is még van vagy 7-8.

Na mindegy,ha azt mondjátok,ez normális,akkor no para :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Ja és az eltűnésem oka csak annyi, h. pörgesz van ezerrel: mentünk mindenfelé, jöttek megnézni többen is, mert még pocival akartak látni és hát emiatt főzés, na meg takarítás (egyébként sem árt néha :D ), mire meg jöttem volna, dög fáradt voltam! Szóval csak ennyi, de ha megszültem vona, már tudnátok!

Kép
Kép
navared
Szfvár

No jól van,akkor gyártok egy mappát a wiw-en,abba felpakolok 1-2 retro-fotót,ami majd csak Nektek lesz látható :D
mert hát inkább a pofázmányom látszik rajt'. :lol: :lol: :lol: :lol:

Kispatak: hááát,még mindig nem teljes a kicuccolás,de rajtunk ne múlik,csak épp nővérem ugyebár megint a párjánál van 7végére,így mikor ráérne pakolni,lelép... :?

Cicó nagyon merész lett!! Úgy vadászik mindenfelé a lakásban?! :D
Teljesen birtokba vette,és imádja a szobánkban a szőnyeget is,mert az előző lakásból eltávolítottuk,és ott csúszkálhatott játék közben,amit nagyon élvezett,de most viszont az tetszik neki,hogy szörnyen gyorsan bír irányt váltani,nagyon taktikázik már :lol: :lol: :lol:
egész veszélyes már vele játszani :lol: :lol: :lol: :lol:
már esélyünk sincs ellene :lol: :lol: :lol:
Vendég

Navikám: De jó, hogy jelentkeztél!!!! :)
He nekünk lenne kocsink lemennénk érted, de sajna...... :shock: :shock:
Örülök, hogy jól vagy és egyben ! :) Én tudtam, hogy valami ilyesmi ok lehet az eltűnés, ha valami lett volna, úgyis üzennél nekünk....
Gratula a barátosnéknak, utolsó támogatott lombik azért már önmagában elég nagy nyomás lehet... gondolom, ott aztán most kivételesen nagy lehet az öröm :)

Kisbéka: Na jólvan, rendben, akkor beérjük azzal a fotóval, de csak azért, mert kint hideg van és nem szeretném, hogy p...csakicsünegtőben sasszézzál az utcán és összeszedj valami kórságot.... :-D
A fogigátló miatt nem fog megjönni, nyugi.. abbahagyod, na majd utána számíthatsz Maryra, de ne lepődj meg ha gyengébb lesz, mint szokott, nekem legalábbis az volt a f.gátló után.....

andrea-1

Átolvastam az előző oldalt.... aranyosak vagyok, h. így aggódtok, de Kpn barátnőnk nagyon szemfüles volt az iwiw-vel :D Ne haragudjatok, tudom ezt ilyenkor már nem illik, csak úgy felszívódni! :oops: Ígérem, legközelebb, ha újra így lenne és még nem szülök, akkor küldök egy sms-t Sajtinak, h. no para! :wink:

Judit, mi van a túlstimuval? Bocs, de csak az előző oldalt olvastam...

Vicky, az első forgalmi vizsgán én is megbuktam, de nem is voltam még kész rá!

Vérképzésre tényleg szuper a v.bor, de csak módjával, elég 0,5-1 dl esténként! Ne járjatok úgy, mint én!!! Minden természetes dolgot próbáljatok ki: szöges alma (nem vicc!), v.bor, mák, spenót, sóska, brokkoli (nyilván ez utóbbiakat nem lehet minden nap enni)! Nekem a vénás vas 1,5 hónap alatt hatott, de hatott!!!! Viszont, azért jobb ezt elkerülni :roll:
Azt hiszem, ha a jó Isten is úgy akarja, a második babánál okosabb leszek és tudom, mit bír ilyenkor a szervezetem! Nem követem el ugyanazokat a "hibákat"! Nekem megvolt a tanulópénz :roll:

Na végül, ha nem jönnék.... :D Nagyon jó talit Nektek!!!! Egyetek, igyatok sokat, helyettem is és érezzétek nagyon jól magatokat! Ja és nem csak mutatóba vinni a fotoapparatot! :wink:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Andi, aranyos vagy! :)
Persze, h. üzentem volna!

Kép
Kép
navared
Szfvár

Navi: mit értessz azon pontosan, hogy a másodiknál okosabb lennél???

andrea-1

Na persze hiába van szombat, Zuram melózik... :(
Azon aggódik, h. még ne a jövő héten szüljek, mert annyi a munkájuk! :D Mondtam jó, majd megbeszélem Zorka bébivel, hiszen így, úgy is skorpió lesz már :lol: ha csak nem ma jön... most vált a horoszkóp, a'sszem!

Andi, tényleg... inga???? Mit mutatott?

Kép
Kép
navared
Szfvár

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?