Cidney!
Ne vedd a szívedre, hogy azt monda Z hogy ne menj be!
Leírok egy régi sztorit neked, ami velünk esett meg, remélem megnyugtat
Egyszer 99% hogy voltam terhes spontán. Évekkel ezelőtt, még BMC előtti időkben!
Lintnerhez jártam akkor is, és éppen külföldi elutazás előtt álltunk. Gyanús jeleim voltak, csináltam LH teszteket jóstesztként, és egyre erősebbek voltak. a Hcg teszt még éppenhogycsak egy nagyon nagyon haloványságot mutatott. És utazás előtt gondoltam, hogy felhívom Lintnert, hogy mégis mi legyen, mert gyanús, hogy siker van, de nincs rá kézzel fogható bizonyíték. Bementem, beszélgettünk. Mondtam neki, hogy a jóstesztek jót mutatnak, de persze tudom, hogy az keresztreakció eredménye is lehet, így orvosilag nem elfogadható! (ezen jót szórakozik mindig

mindig megkapom, hogy azért is imád, mert talán én vagyok az egyetlen betege, aki orvosi disszertációt írhatna minden dologról, ami gyerek kérdésben történik vele, és hogy ilyen flúgos vagyok, hogy a keresztreakciókat is nézem más tesztekkel

) De azért gondoltam, jó lenne ha megnyugtatna, hogy van-e bent valaki

Azt mondta, hogy az Ausztriába utazás nem fog rontani a helyzeten, ez tuti, persze nem kell sielnem, meg semmi, csak ligth-os kirándulás, városnézés mehet
Nem volt hajlandó megvizsgálni, mert azt mondta, hogy ebben a nagyon korai szakaszban van hogy egy UH többet árt mint használ. Lehet hogy ezzel okozna kárt és elmenne a baba ha ott van!
Úgyhogy figyeltem magamat. A hőm ok volt, a jóstesztek egyre erősebbek. Aztán egy reggel, mikorra a Hcg-t terveztem, hogy már hátha mutat valamit, görcsökre ébredtem. De olyanra amikor nem tudsz felkelni, mert minden fáj, és nem ám kis pici vérzés szerű valami volt, hanem konkrétan mint egy pocsék horror filmben, úgy öntött el Mary

Így egyértelmű volt, hogy nem sikerült.
Mikor haza jöttünk, Lintner megnézett és elmeséltem neki ezt is, és azt mondta, hogy kézzelfogható bizonyíték nincs rá, de a jelek szerint valami valószínű volt, de elment. Nem lett volna másképp akkor sem, ha itthon maradok, hiszen ott is feküdtem, pihiztem, max 30 perces sétákat tettünk.
Ne parázz! Lehet hogy Z sem akar gubancot okozni odabent!!!
Azért más ez a matisz műfaj, mint a BMC-s dolgok...
A BMC-s elintézési módnál könnyű uh-zni, mert tudják, hogy betették a méhbe a babákat!
De a matisz gyártmányú babáknak meg kell tenni az utat a méhig

és ebben lehet hogy jobb is ha nem zavarják őket!!!!
És persze az sem mindegy, hogy mennyi a Hcg-d...mert ugye párszázat még nem látnának uh-n. majd 1000 fölött már tudnak keresgélni!
Ha persze romlik valami, akkor irány az ügyelet! Inkább menj fölöslegesen, mint hogy nem menj ha baj van!
Nyugi, pihenj és csak pozitívan!!!!
drukkolok!!!!
Jó hír, ma a barátnőmnek megszületett a kislánya Ribizli
4200 g, 54 cm, 42 hétre! UTolsó pillanat volt már
Holnap tali előtt jól megnézem őket!
És magamba szippantok minden kisbabás energiát! A talin is kötelező minden kismaminak és anyucinak és persze a babóknak is megfertőznie egy kis terhességgel engem
Igyekszem visszaolvasni normálisan és majd jövök még
Sajti!
Majd mesélek!

Egy tündér volt a dokinő

szerelem első látásra