A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Zsu!Írj valamit!Elmentél dokihoz?Sokszor még tudnak segíteni!
ritabmc

Később írok,magunkról,most nem megy.
ritabmc

Csajok!
vérzik a szivem ennyi rossz hirtől!
Cidney!
hogy lehetet ilyen Z?ne törj le,pozitiv gondolkodás!

Zsu!
nem hiszem el,kegyetlen az élet!millió ölelés!

Csajok!
Mi van Kittikével?? :( :( :( :( :(
vikus82

Zsu,
orvos ??? hátha tudnak segíteni.

Cidney,
hááát nem jó hírek, figy mi lenne ha bemennél a kórházba az ügyeletre mondjuk arra hivatkozva hogy fáj a pocakod és ott is megnéznék a bébit.

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Macs, sok erőt kívánok Nektek, ez borzasztó! :cry:

Tegnap este erősen görcsöltem, így csüt. helyett ma mentünk be uh-ra, egy világos foltot láttunk, elküldött vv-re, 19-re esett a hcg-szint, így abba kell hagyni a crinone-t, és várni a maryt.Jövőhéten kell menni újra vv-re.Aztán megbeszéljük a továbbiakat, bár nem hiszem, hogy egyhamar összekaparunk 200ezret a folytatásra.
Utálom ezt az évet, idén még jó nem történt velünk! :cry: :cry:
Köszi lányok az együttérzést!
Vendég

Hát én sem jövök jó hírekkel. Sajnos megbuktam. A parkolásom szörnyű volt, a jobb kezes utcáim jobbak. Utána volt egy egyirányú aminél balra kanyarodásnál nem mentem be balra és az utolsó az volt, hogy a főútvonal balra kanyarodásánál nem váltottam sávot. Nem voltam pedig ideges, csak iszonyúan fájt a fejem és hányingerem volt. Remélem legközelebb jobban fog menni.

macs: Még nem néztem a blogodat, de nem is kell. Irtózatosan sajnálom és rohadtul dühös vagyok a dokira. Nem is tudom mit mondjak.

zsu: Sajnálom, nem is tudom hogy lehet túlélni ennyi elveszett lelkecskét.
vicky79
Budapest III. kerület

Cidney,

itt vannak magzati mérettáblázatok, még Andi írta nekem pár napja, az 5,5 naposra 3 mm-t írnak!!!

http://www.hotdog.hu/magazin/magazin_ar ... _id=466880

http://www.mamanet.hu/kismama/magzat.html
estrella22

amiota megkérdeztem mi az a laptetu, harmadszor az enyém, mégsem tudom előre, hogy az enyem lesz...
pedig az egeszet felajánlom maccséknak!!!!
cidney23

Macs, borzasztóan sajnálom :((((

Ennyi rossz hírt, lányok, ugye nem indul meg most a negatív hullám? :(
Én reggel megyek dokihoz, be vagyok sz*rva...
estrella22

Drága Macsom!!!

Potyognak a könnyeim Értetek!!!Igazságtalan az élet... :cry: :cry: :cry: Nem is tudok mit írni..Azért azt csak mellesleg írom,hogy azért kiváncsi vagyok a doki mit mond,aki csinálta a magzatvízvételt. :roll: :roll: :twisted: :evil: Lehet nem kellet volna utána olvasnom Kittike betegségének..... :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsu!!
Jajjjjjjjjjjjjjjj,ne,gyorsan orvoshoz!!!!!!!!!!!!!!!! :shock:

Vicky!!
Sajnálom,de legközelebb tuti sikerül,betegen nem is lehet vizsgázni.

Estrella!!
Gratula,szépe eredmény,és egy kalappal adokihoz.

Na azt hiszem elteszem Magam holnapra,ennyi rossz hír mellett az Én nega tesztem eltörpül azt hiszem. :cry: :cry:

Andikám!!
Nincs semmi tünetem,ma egy kicsit szurkált a pocim,de ennyi. :roll:

Jók legyetek!!
csucsu99
Budapest

Cidney,
tök igaza van Estrellának, a táblázat szerint jók vagytok, sőt, én emlékszem hogy a kolléganőm bébije az 5. hét elején 4,1 mm volt, és azóta már lassan egyéves a kiscsaj!
Szóval no para!!!
Z-ről meg inkább nem nyilatkozom, amúgy sem ő volt a kedvencem, bár én csak helyettesként ismerem...

Kép
judit0713

mivan Kittikevel lanyok, hol tudom elolvasni macs blogjat, istenem, mi tortent???
valyoni

Csucsu,
nekem se volt több tünetem, sőőőt igazából most se sokkal több van még, max néha enyhe cicifájás, pedig lehet hogy két manó is van a pocimban :wink:
Mondom én, pislants rá holnapután!

Viki,
nem letörni, pár új óra, aztán meglesz az a vizsga!
Az jó, hogy nem paráztál!!!
Fejfájás, hányinger izibe monnyon le!

Kép
judit0713

Macs Drágám, a szívem szakad meg, vígasztalhatatlanul :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsu Kedves, Nálad is... :cry:

Ne haragudjatok, most nem is bírok mást...... :cry: :cry: :cry: :cry:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

jezusom, ez rettenetes
valyoni

Sziasztok!

Ne haragudjatok, hogy így ismeretlenül írok ide!

Már egy ideje olvaslak benneteket. Még Eszterék miatt kezdtem el olvasni a fórumot és valahogy itt ragadtam, bár én más intézetbe jártam. Eszterrel együtt izgultam végig a babavárását, miközben én is terhes lettem a második (lombik) babánkkal. Teljesen együtt éreztem vele, mikor ez a szörnyűség bekövetkezett. Vele sírtam és szomorkodtam. Azóta is folyamatosan követem az eseményeket és együtt izgultam és izgulom végig a napokat-heteket mindenkivel.

Macs babavárását is zugolvasóként végig kísértem. Boldog voltam, hogy kihúzta a 32. hétig. Örültem, mikor megszületett Balázs és Kitti és csupa jó híreket írtatok róluk. Azonban most így is (hogy nem ismertek) vérzik a szívem. Igaz nem tudom, hogy Kittinél mi lett az eredménye a vizsgálatnak, de írásaitokból gyanítom, hogy sajnos nem a legjobbak az értékek. Ezúton is sok-sok erőt és kitartást kívánok az egész Macs családnak, hogy meg tudjanak birkózni ezzel a fájdalommal. :( :( :(

Judit, Estrella, Ritabmc, Cidney és mindenki, akinek sikerült gratulálok.

Akiknek nem sikerült, nagyon sajnálom.

Remélem nem haragszotok, hogy csak így írtam, de nem tudtam szó nélkül hagyni a történteket.

Kép

Kép
csomee
Budapest X. kerület

Valyoni,
nekem most volt fagyis, szerintem többször voltam, mint egy normál lombiknál, először a 3.napon, majd egy akkor ciszta miatt a 9. napon, a 13. napon, a 15. napon és a beültetés volt a 20. napon, ha jól számolom.

Rólam:
Mégsem méhen kívüli vagyok, mivel a mai 1578-as HCG-nél már látni lehetett méhen belül egy 3 mm-es petezsák szerűséget. Így szerencsére megúsztam a műtétet és az injekciót. Köszönöm a sok hasznos infót!
Sz. szerint viszont ebből már nem lesz normál terhesség, valószínűleg elmegy magától. Jövő héten lesz kontroll.
nagya1
Balassagyarmat

Csomee,
ismeretlenül is köszi a gratut!
Ezek szerint neked két lombik-lánykád is van, mégpedig kis korkülönbséggel? De jó lehet :)

Nagya,
azért még ne adjátok fel a kis lelkecskével, hiszen méhen belül van, hátha még összeszedi magát!
Estrella az előbb tette fel a mérettáblit, abban ellenőrizheted hogy tényleg túl pici-e. Hány hetes/napos terhes vagy most?

Kép
judit0713

Judit,
Áginak több mint 2 hete volt az eredményhirdetése, akkor volt 70-es a hcg....

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Csajok!
ez borzasztó ami történt Kittikével,folynak a könnyeim....
vikus82

Baccuss!
Akkor az öröm az ürömben hogy legalább beavatkozás nem kell :oops:

Kép
judit0713

Sziasztok Csajszik!

Hát eddig a csupa jó hireket nem tudtam követni, most pedig mi történt velünk??????

Macs: ez borzasztó. De valahogy nagyon furcsa volt, hogy ő nem akkora baba mint a másik. Nem tudom mit mondjak, Isten legyen hozzátok irgalmas. Balázst viheted haza, elkészül majd a fészek, a többit a jó Istenre kell bizni.

Zsu: hát nem hiszem el csajszi, ez az év nem a te éved!

Cidney: remélem azért nálad még van remény!

Vicky: tudtad te, de nem baj csajszi, tanulsz belőle! tudom nem vigasz, de amit itt leírtál, már egyért is bukás jár, ugyhogy még szerencse, hogy hagytak tovább menni. Gyakorolj ezerrel!

Nekem sem felhótlen ez az állás dolog, majd meglátom. A keresést nem hagytam abba.

Estrella: hajrá megvan a haszontalan! Orvos: nem a legdrágábbhoz kell menni. Uzsoki tényleg jó, de bizony neked nagyon messze. Olvass kicsit a Margit kh-ról, dicsérnek ott sok jó dokkert!

Sajti: sajnos a fogdokker árak már csak ilyenek vagy még több. Csak az a bajom, hogy kva messze a rendelő. Visz a férjem, ha tud. Vigasz: dokkeromból hamarosan professzor lesz, mert nagyon tud.

Mára ennyi mert dolgom millió dolog

üdv kispatak
Vendég

Sziasztok!
Szóval 8mmes a petezsák,de más még nincs.A pénteki 4mm.volt.Sz. nem nyugtatott meg,viszont mától crinone.Ma vagyok 5hét 1 napos.1 hét múlva kontroll.Ahhoz képest hogy nem vállal,nagyon rendes.4.szerre megyek kedden.mondtam hogy jó fej doki. :wink:
ritabmc

na hát ezek utan mit gondoljon az ember?
cidney23

Csomee ! köszi!Rendes tőled hogy írtál!

Nagya!Még ne add fel!ma mennyi idős vagy?
ritabmc

Rita,
végre jó hír mára! Jóóó nagy petezsák! Szívhang meg ilyenkor szerintem még nincs is, azt a 6. heti uhun szokták elvárni!
Tényleg jó fej Sz is :)

Kép
judit0713

Azt az egyet nem értem, miért paráztatnak feleslegesen a dokik, miért nem várják ki amíg eljön a tuti idő, aztán akkor szólnak???
Nekem S múlt héten 2 naponta csinált uhut, és mindig mondta hogy nem lát még petezsákot, DE nem is várja még el ebben a korban.
Aztán hétfőre szépen ott lett, én meg nem rágtam a kefét napokig, ezzel is ártva az éppen kapaszkodni akaró babácskámnak, inkább az adott problémámra (hiperstimu) koncentráltunk. De egy percig sem riogatott, hogy ebből baj lehet, stb..
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára judit0713 2010.10.26 17:59-kor.

Kép
judit0713

Lányok,most jöttem haza,nem tudom,hol van Maccs blogja,így nem tudom mi van,de már 2 oldal óta csak azt írjátok,hogy valami nagy gáz...

Légyszi valaki árulja el!!! :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Sziasztok,
szörnyű az a nap...
ennyi sok rossz dolgot:(((((((((((((

Kérlek küldjétek át nekem hol olvashatom Macs blogját, mert látom hogy vmi szörnyűséges dolog történhetett, de nem értem miről van szó. Ráadásul próbáltam pü-t írni néhányotoknak emiatt, de az meg egyszerűen nem megy..
ann74

en sem tudok privit irni, csak ugy,hogyha ir valaki nekem es arra valaszolok
valyoni

Sziasztok Csajok!

Dobna nekem is valaki privit Macs blogjáról, vagy ha nem publikus akkor mi történt Kittikével?

Most olvasok vissza, de ahogy átfutottam eddig a hozzászólásokat, nagyon úgy néz ki, hogy a siker szériának vége :cry:
brumi24

en is ugy emlexem,hogy a 6 hetes uh-on lathato es hallhato a szivhang.
valyoni

brumi: inszemed vagy beultid volt?
valyoni

Sziasztok!

Egyszerüen nem találok szavakat!Ennyi rosz hir egy napra!
Macs:
Nagyon sajnálom!

Zsu:
Hát sajnos ez nem egy jó HCG eredmény.Sokszor gondolkoztam azon,hogy miért ilyen kegyetlen ez az élet,de sajnos nem tudtam megfejteni,ehez Én túl kevés vagyok.Nagyon sajnálom!

Csucsu:
Még ne add fel,amig nincs Mary addig még van remény.Lehet,hogy túl korán teszteltél,pár nap mulva még egy probálkozást megér.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Valyoni,

Próbáltam privit írni neked, de még nem küldte el a rendszer :(

Én inszemes vagyok, ez volt a 3. nekifutás. Nem valami fényes létszámmal indultunk neki, de reménykedünk hogy egy betalált. Parázok is ezerrel, hogy mi lesz az eredmény...
brumi24

Brumi drága,
te most légyszi próbálj a jó dolgokra koncentrálni!!! Biztasd a pocakodban a kicsikét!
Nincs jó vagy rossz széria, az életben vannak jó és rossz dolgok is sajnos, DE te most egy jó kapujában állsz!

Kép
judit0713

Esterlla:
Ez egy szuper HCG eredmény,gratula!
Nyugi,holnap ott fog figyelni a kis pincurkád!!!
Dokival kapcsolatban csak annyit,hogy nagyon drága,mit gondol,hogy mi lopjuk a pénzt.De gondolom van aki kifizeti ezt az összeget.

Vicky:
Nagyon sajnálom,majd vezetsz még pár órát és majd meg lesz az eredménye.

Nagya:
Még ne add fel!

Rita:
Ne parázz!Ez jó hir!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Vicky, köszi szépen az infót.
Persze igazad van, nyilván ha nem publikus nem szeretnék bepofátlankodni, ez természetes.
De döbbenet ez az egész..döbbenet hogy micsoda csodák, szépségek, boldogságosságok és emellett micsoda szörnyűségek, tragédiák, szomorúságok is tudnak ebben az életben történni...

Zsuzsika drága annyira sajnálom:( de muszáj összeszedned magad. Erős csajszika vagy!!Rossz év után mindig jó jön!!! Úgyhogy jövő tavasszal már tuti siker!!
ann74

Nekem sincs meg Macs blogja (valaki elküldené?),
de sajnos nagyon rossz érzésem van abból amit írtok! :cry: :cry: :cry: :cry:

Zsu, neeeeeeee! :cry: :cry: :cry:

Cidney, én nagyon drukkolok neked!

Vicky, sajnálom, de a következő vizsga tuti sikerülni fog és akkor már nem is leszel beteg.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

brumi:atjott a privi valaszoltam is
valyoni

Zsuzsi: annyira sajnálom a dolgot!!
Abszolút megértem,hogy kiakadtál,nekem már egy is sok volt,de muszáj előre nézned,mert sikerülni FOG!!!
Vendég

Ann:
Válaszoltam az iwiwen,remélem tudtam segiteni!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

megpróbálom összeszedni magam. éreztük Babával hogy ez egy c@r nap lesz, vuk tett nálunk már reggel látogatást. aztán csak tovább romlott minden :-( de csajok muszáj hogy optimisták maradjunk!

Zsu,
őszintén sajnálom, lehet jót tenne egy látogatás Sajtiék tündér-keresztanyjánál hogy tovább tudj menni.

Rita,
ne aggódj, minden oké lesz.

Cidney,
nekem 6hetesen asszem 6,5 mm volt és Sz. nem riogatott. de szerintem a táblázat szerint sem kell még10-nek lennie.

Estrella,
szívből gratulálok.

Vicky,
vizsgát sajnálom, de legközelebb megcsinálod.

mi holnap megyünk Sz.hez, annyira reménykedem hogy rendben leszünk, nagyon bennem a para, de muszáj hinni.
aki ráér, küldjön nekem egy kis drukkot lécci reggelre!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Cidney:
Nagyon-nagyon drukkolok neked!Csak pozitivan és minden rendbe lesz!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Brumi, nekünk is a 3. sikerült, próbálj hinni benne, az már hidd el fél siker! drukkolok!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó:
Persze,hogy minden rendben lesz!Mennek a drukjaim,majd várjuk holnap a jó hireket!
Ja,szoritok,hogy holnap SZ-el meg tudjátok oldani a továbbiakat is!!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

zsuzso: holnap minden rendben lesz, ne aggodj!!!!
valyoni

cidney: neked is nagyon drukkolok
valyoni

Sziasztok Lányok,

Drága Macs!

Szörnyen lesújtott, ami Kittikével és veletek történik..
Egyben mérges is vagyok, mert emberi mulasztást vélek felfedezni a fel nem tárt rendellenesség miatt..

Itt olvastam róla:
http://www.nagygendiagnosztika.hu/index ... &Itemid=80

Kép
avarka

ugyanezt gondoltam/gondolom,csak nem mertem hangosan kimondani.
valyoni

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?