Sziasztok!
Megint itt!

Most ettem meg 3 db almás-fahéjas muffint...

Amíg Apa rendezte a kamrát, sütöttem pár darabot.. Már alig van, ő 5-öt evett meg belőle... Jelentem, most már aktívabb a Babóca, ma már minden oldalról éreztem!

Még mindig harántfekvésben van a Drága, így mindkét oldalra rúg, viszont szerencsére a húgyhólyagomat békén hagyja (nagyjából..). Holnap védőnő és doki projekt is lesz, tehát nem unatkozunk...
Snowball: tökre kíváncsi lennék rá, milyen az angol nyelv skót akcentussal!

Nekem az orosz után a német volt a következő, azzal igyekszem érvényesülni. Angolból is vizsgáztam már, de az nem megy olyan jól, mint a német. Igaz, nem is voltam még angol nyelvterületen..
Hű, ez a midwife-os történet nagyon gáz!

Nem értem ezeket a szakembereket, hogyhogy nem találnak egy normális vénát? Szerintem nem Te vagy a szerencsétlen, érdekes módon ahol én jártam , eddig mindig egyből megoldották, pedig voltam már sokszor összeesett állapotban! Mondjuk az is hozzátartozik az igazsághoz, hogy tőlem még soha nem vettek vért kézfejből, csak könyökhajlatból... Nem is tudom azt elképzelni.. Viszont a lényeg a lényeg, hogy a Babával minden rendben van!!

Az is lehet, hogy a midwife-oknak rossz napjuk volt, és majd következő alkalommal topon lesznek!
Nyufó: gyönyörű ez a hely!!!!

A szívem kicsit össze is szorult, mert már annyira vágyom a vízre, a NAGY vízre az én kicsi hajómmal! Nagyon szeretnék kijutni valamikor Nagy-Britanniába, már csak a természet miatt is! A túlzott napsütést amúgy sem szeretem (pedig nyári születésű vagyok..), inkább a kicsit ködös, de 10 órára már napsütésest!

Nagyon aranyos Regi azokban a rózsaszín cuccokban, és milyen szép szemei vannak!!

Tényleg jól bírja a gyaloglást...
Amúgy én már elmúltam 32 (de még nem vagyok 33...), és 9 (!!!) évig küzdöttem az orosszal a suliban!!! (Középsuliban is...)
Panni: azért elég jól bírtad azt a bulizós estét!

Igen, a hangulat nagyon sokat számít! Bátor vagy, hogy bevállaltad a magas sarkút, én már néha mezítláb sem érzem magam elég stabilnak..

A wc az emeleten viszont gáz... Kár, hogy egy szórakozóhely sincs, ahol fel lennének készülve a kismamákra, elvégre nem kell nekünk feltétlenül otthon ülni! Kismama menüt sem láttam még semmilyen étteremben.. De lehet, hogy megint sokat akarok...
Azért megnyugodtam, most, hogy olvasom, a Ti Babótok sem mocorog minden nap ugyanúgy! Persze jó lenne megérteni, melyek azok a körülmények (front, stb.), amikor passzívabb, ugyanis pont egy napfényes, sétálós napon volt csendesebb! Végülis mindegy, mikor, mennyit alszik, csak egészséges legyen, ha majd kijön!
Kabát: szerintem is tök felesleges megvenni egy olyan kabátot, amit lehet, hogy soha többé nem hordok (hátha a következő baba nyári lesz...), pláne úgy, hogy senki nem szégyenli, hogy súlyos tízezreket szeretne lehúzni a kismamákról! Inkább jól felöltözöm, és felveszek egy "normál" kabátot, amit már nem tudok összecipzározni, de úgysem indulok most Himalája expedícióra...
Csicsi: Ó szegényke, nagyon remélem, jobban vagy már!! Nem tudok túl sok okosat mondani, mert nekem is ez az első terhességem, de szerintem lehet, hogy "csak" egy kis emésztőrendszeri görcsről van szó. Vegyél be egy kis magnéziumot, hátha javul (bár gondolom, ezen már túl vagy). Jobbulást kívánok, pihenj sokat! Aztán jelentkezz ám feltétlenül UH után!