Sziasztok!
Elveszett bárányka jelentkezik. Bocsi, de az elmúlt napokban elég kakául voltam. Nem elég, hogy vesemedence gyuszkót szedtem össze, mire az elmúlt megérkezett Mary, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el.
S@jti!
Bakker annyira sajnálom, hogy most nem jött össze, de ahogy olvastam beiratkoztál a Matisz Klinikára - hajrá spontán babó.
Köszönjük a Navi információt!!!:)
Navi!
GRATULÁLOK Zorka babához, nagyon szépséges a kiscsaj. Sok-sok tejcsit kívánok!!!!
Kubu!
GRATULÁLOK Nagynéni. Barnusnak mennyi haja van és milyen szépséges Ő is. Remélem tesóddal minden rendben lesz és hamarosan ők is otthon lesznek.
Tündériek a gyerkőcök!
Vigyázzatok ma nagyon az úton, tudod soka hü..e.
Lukácsné!
Takonykór mondjon le, de izibe
Kiatrtást a mai naphoz.
Vicky!
Sajnálom, hogy nem sikerült a forgalmi vizsga, de majd legközelebb mikor nem leszel beteg biztos sikerül. Nálunk itt Szolnokon úgy van, hogy mindenkit meghúznak legalább 1x. Én is buktam 1x, igaz én Kreszből ismételtem.
Kispatak!
Örülök, hogy van munkád. Belefogsz jönni hidd el és akkor menni fog minden mint a karikacsapás.
Örülök, hogy mentek a nyári lakba, legalább kikapcsolódsz egy kicsit a párocskáddal. Hajrá vezetés.
Estella!
Ott van az a baba, csak még szégyenlős. Hidd el a jövőhéten már látszódni fog. Igéretes az a BétaHCG.
Kisbeeka!
Nahát már Ti is kezdtek. Na akkor beleadni anyait-apait!
De kis kreatív vagy, hogy nekilátsz festeni, képet kérünk majd ha kész leszel.
Andi!
Remélem Rajó lenyugodott és széepen kipakolt a pincéből. Te csak pihengessél és vigyázz nagyon magatokra.
Bocsi akit kihagytam, de hirtelen ennyi minden jutott fejecskémbe.
Képek jöhetnek????
Puszi:
Ildi