A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

kukk gyorsban képek :-)

Liza

Kép

Barnabás

Kép

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Milyen tündéri kis gombóc Barnabás!!! :D :D

Gratula a tesódnak :D

Lizácska is édes,végre nem alvósbaba-kép :D
Vendég

Kubu,
de édes Barnus is! gratula még1X nektek is!
hugi jól van?

Kispatak,
ha busz jár rajta, nem hinném hogy jobbkezes.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsi: felénk kis utcácskák vannak,és majd' mindegyikbe befordulnak a buszok,így ebből sajnos nem tudunk kiindulni :)

kieső kerület ez :D
Vendég

kispatak: Majd kedden beszélek az oktatómmal, szerintem, lassan azért leadatom magam vizsgára. Parkolgatnom kell. Barbus lapját ma szerkesztettem, akkor még ment, de a freeweb szokott szórakozni a reklámokkal. Talán majd holnap.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Tündériek az ujszülöttek, nem is látszanak annak! Liza baba is tünemény!!!

Zsuzsi: sajna azon az uton nem igen jár busz meg semmi, ezért a kérdés. Mi mennénk rajta, csak főut lenne. Azt tudom - miután elég jól tudom a KRESZ-t, hogy a buszos utvonalak védettek, ezen viszont nincs busz. Na majd felfedezem én egy pár nap mulva. Elmegyek arra aztán meglátom. Itt van tőlünk 2 km, autóval 5 perc. Át a vasuton, aztán jobbra majd balra. Elmegyek 2 utcát addigra kiderül mi a helyzet (ugy indulok neki hogy jobbkezes, legfeljebb nem az)

Hu Vicky! Tudod Palotán van egy olyan vizsgaut, ahol van 2 védett majd rögtön utána 5 jobbkezes utca, pont a busz miatt. Ott vizsgáztam. Nagyon alattomos hely,de hát ugye a vizsgautvonalakat ismertük, ezért nem volt gond. Az egyirányu utcán tessék balra sorolni balra kanyarodáskor, de ugye azóta kerékpáros behajthat (nem örülök neki!). Ha ezt nem tettem meg, oktató azonnal mondta, ezért bukás jár!

üdv kispatak
Vendég

Kubu:
Barnabás egy igazi helyes pasi.Liza ahogy mosolyog,hát az tüneményes.

Sajti:
Köszike a Zorka fotot,valódi királylány.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

kispatak
én nem ajánlom a budapestit mert egyrésze csak egyirányú és úgy kell másik kis utcában tekeregni, amúgy nem jobbkezes csak van egy-két nagyobb kereszteződés és az utca eleje a vasút után rögtön nem műút még. jobb a rákosi.

csajok
tegnapra jó taknyos lettem teljesen megfertőzött Filip, Hanna még egyben nem kapta el. alig van tejem pedig egész éjjel nem evett semmit a lányka 80ml járok most...
töltött káposzta kész, pörkölt kész, húslevest fejés után odarakom főni.
még takarítani kellene egy kicsit, bár a férjem szerint minden úgyis koszos lesz, nem kell.
majd ha este jobban leszek elmondom mi volt.

üdv mindenkinek.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

jóóóóóóóó reggelt,

Lukácsné,
pihizz inkább és gyógyulj meg !!!!

na talán sikerül visszaolvasni 3-4-5-6 oldalt :lol:

kubuspace

hát persze hogy mindenki ébren van már 1,5 órája, és még ez az óraállítás is ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ

olvastam csüt estig jutottam 19.46-ig.-)))) de nem másolom be amit írtam, mert lehet h valamelyik hsz-m már nem időszerű és nem akarok kavart.

na készülődés aztán irány BKK megye, anyámék (persze nem lesznek otthon, de azért megpróbáljuk), majd temető, granny Kecskeméten (agyhalál lesz) majd KKfélegyháza temető és rokonok aztán back to bp.

pussz mindenkinek

kubuspace

Sziasztok!

Jöttem életjelet adni magamról :lol:

Zorka Léna gyönyörűséges, néztem melyikükre hasonlít de nem jöttem rá :roll: gratula itt is Navinak

Kubu gratula tesódnak a kis Barnihoz, nagyon tündéri kissrác mint ahogy a te Lizád is nagyon cukker elég kis huncut pofija van, lehet hogy majd lepipálja Marcit a rosszasságban :wink: kitartás a mai naphoz

többieknek is követem a sorsát csak reagálni nincs nagyon időm, most is szaladok tesómékhoz

mi még egyben csütörtökön voltunk dokinál, teljesen zárt a méhszáj, Noni baba a fejét is mozgatta ezek mind azt jelzik, hogy még nem készülődik kifelé a kiscsaj. Kérnék szépen drukkokat, hogy majd magától meginduljon a babóca, mert el szeretném kerülni az oxitocint és egyéb nyalánkságokat..

próbálkozóknak én is küldöm a drukkokat, parkolópályán lévőknek kitartást, kismamáknak pocisimi

Kép
vayacon

kispatak: Az a bajom az egyirányúnál a balra kanyarodással, hogy mire kifelé kanyarodnék az utcából már elfelejtem, hogy egyirányú volt. Egyébként a kerékpáros is csak azon az egyirányún mehet be, ahol van kiegészítő táblája. Csak azért figyelni kell rájuk, mert nem tudják és bejönnek.
vicky79
Budapest III. kerület

vaya: Drukkok mennek. Ne félj, oxitocinnal szültem és hamar túl lettem rajta.
vicky79
Budapest III. kerület

Jó reggelt! :)

Már fél öt óta fenn vagyok, ill. az új i.sz. szerint fél 4 óta. Nemtom mi van a levegőben, de reggel majd leszedtem a Zuram fejét, egy baromság miatt, aztán persze ő is bocsánatot kért, meg én is a magam módján. Úgy érzem magam, mintha szét kéne robbannom!!! Valami feszít!!! Bennetek nincs ilyen izgágaság?
Majd jól kimegyünk a telekre egy picit összepakolni, aztán nagyimhoz - megint sütöttem hajnalban, nagy unalmamban Zsuzsóférjés túrósat, viszek a családnak; utána temető, végül anyukámék. Nemtom Zuram akar-e anyóshoz is menni? Talán őket is megnézzük, ha nem akkor holnap.

Vaya:
Ti még egyben, ez jó, de azért beszéld meg Nonikával, hogy ügyes legyen, ha itt az idő. Navi Zorkája is csodásan befordult. :) Nagyon szurkolok nektek, hogy oxit. nélkül menjen, szép és gyors, no meg könnyű szülésben legyen részed! Aztán kérünk életjelt, képecskét!!! :)
Van vki, akinek tudod a tel.számát? Ha nincs, akkor én szívesen leszek gólyahír, priviben elküldöm a számom, ha kéred. :)

Lukácsné:
Bakker, ezt a nátha-mizériát el kéne küldeni melegebb éghajlatra! Hát nem tudja, hogy neked most ott van Hanna-baba és tejcsi is kell annak a tündérkének?! Ahhoz képest te is nagyon készülsz, hosszú napod lesz gondolom... Sok szerencsét hozzá! Nemtudom mit kell kívánni gyermekbemutatóra, de abból jó sokat kívánok! :)

Kubu:
Barni milyen csoda-baba!!! És mekkora haja van!!! Nagyon szépséges! :D
Végre Lizáról egy nyitott szemes-teliszájjal vigyorgós fotó, annyira édes, meg kell zabálni! :D
Útlevelet visztek a világkörüli :shock: :wink: útra? Ennyi utazás egy napra! Szerencsés utat és kellemes rokonyozást kívánok! :)

Pá Drágáim!
sajt@

Festés mára halasztva,ember nem volt hajlandó segíteni este,úgyhogy kénytelen vagyok ma valahogy megoldani,ha már tegnap becipeltem a festékes vödröt :D

Persze nincs minden összepakolva a szobában,de úgyis apránként haladok majd :D :D :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ez van,ha nem bírok magammal,akkor nem tudom megvárni,míg csoda történik,és valaki elősegíti a munkámat :lol: :lol: :lol:

Párom el van ájulva a fürdőszobától,de azt mondta,a falat majd csak nyáron lehet megcsinálni,akkor szétkapják a fűtő berendezést,mert ott óriási csövekből áll a "fűtőtest" végig a szoba egyik falán,és épp mögötte omlik a fal.

Úgyhogy egyelőre az eltakarva :D aztán tavasszal-kora nyáron úgyis nekiesek,amennyire a nagy pocaktól odaférek majd :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Most meg keresek ecsetet,ha már henger nincs,és elkezdek mázolni.
Mire nővérem hazajön a 3 napos 7végéről,nem ismeri meg a házat :D
Vendég

Sajti: látom Nálad nagyon bevált a túrós süti,asszem majd én is nekiesek,ha lesz időm :)
Ma már tuti nem,de holnap benézek a templomba,ha már szabadok leszünk mindketten,rávettem uramat is,hogy kísérjen el :)
ez nagy szó,mert őt nem így nevelték (engem is csak a dédim meg a suli...),de a lényeg,hogy belement!!! :D
nagyon nagy dolog,hogy bringázás helyett eljön velem,azt hiszem ő is érzi,hogy van miért hálát adnunk :)
Vendég

Sziasztok!

Elveszett bárányka jelentkezik. Bocsi, de az elmúlt napokban elég kakául voltam. Nem elég, hogy vesemedence gyuszkót szedtem össze, mire az elmúlt megérkezett Mary, ÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ ezt nem hiszem el.

S@jti!
Bakker annyira sajnálom, hogy most nem jött össze, de ahogy olvastam beiratkoztál a Matisz Klinikára - hajrá spontán babó.
Köszönjük a Navi információt!!!:)

Navi!
GRATULÁLOK Zorka babához, nagyon szépséges a kiscsaj. Sok-sok tejcsit kívánok!!!!

Kubu!
GRATULÁLOK Nagynéni. Barnusnak mennyi haja van és milyen szépséges Ő is. Remélem tesóddal minden rendben lesz és hamarosan ők is otthon lesznek.
Tündériek a gyerkőcök!
Vigyázzatok ma nagyon az úton, tudod soka hü..e.

Lukácsné!
Takonykór mondjon le, de izibe :arrow: :arrow:
Kiatrtást a mai naphoz.

Vicky!
Sajnálom, hogy nem sikerült a forgalmi vizsga, de majd legközelebb mikor nem leszel beteg biztos sikerül. Nálunk itt Szolnokon úgy van, hogy mindenkit meghúznak legalább 1x. Én is buktam 1x, igaz én Kreszből ismételtem.

Kispatak!
Örülök, hogy van munkád. Belefogsz jönni hidd el és akkor menni fog minden mint a karikacsapás.
Örülök, hogy mentek a nyári lakba, legalább kikapcsolódsz egy kicsit a párocskáddal. Hajrá vezetés.

Estella!
Ott van az a baba, csak még szégyenlős. Hidd el a jövőhéten már látszódni fog. Igéretes az a BétaHCG.

Kisbeeka!
Nahát már Ti is kezdtek. Na akkor beleadni anyait-apait!
De kis kreatív vagy, hogy nekilátsz festeni, képet kérünk majd ha kész leszel.

Andi!
Remélem Rajó lenyugodott és széepen kipakolt a pincéből. Te csak pihengessél és vigyázz nagyon magatokra.

Bocsi akit kihagytam, de hirtelen ennyi minden jutott fejecskémbe.

Képek jöhetnek????

Puszi:
Ildi

gyoreneildi

Ildi: ez a diadalmas kép nagyon drága!!! :D :D
a morci is nagyon aranyos :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Háááát,nehezebb a megfelelő színt kikeverni,mint gondoltam :D
a nagy belmagasságról már nem is beszélve :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

behozom a kertből az óriás létrát,azzal remélem már felérek a plafonig.
mondtam már,hogy szédülök a magasban? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Hahó!

Jelentem meseszép az idő, és nagyon jó a nyári lakban. Már itt vagyok, sőt már süvítettem is egyet, olyan-de olyan jó volt.

Az erdő nagyon sokat változott 1 hét alatt, már kevesebb a levél és ami van az is barna. Pár hét és minden téli álomra szenderül. Már én is ma alszom itt utoljára, és tartok tőle a férjem is. Neki esetleg még lesz alkalom, nekem már biztos nem. Ahhoz legalább ennyi nap szab. kell. Karácsonykor nem jövünk, mert nagyon sok lenne a fütés (igy is kell, hiszen itt télen is megy a gáz)

Ildi: a képek isteniek, ahogy boldogsággal elnyujtozódik, meg ahogy haragszik, megzabálom!!!!!

Kubu: nem semmi tura lesz ez ma, birni fogjátok, főleg a gyerekek!?

Sajti: biztos fini a süti. Jövő héten én is megpróbálom, bár nagy szakács/cukrász nem vagyok sajna.

Munka: majd meglátom. Igaz a semminél jobb, de lehetne jobb is.

Vicky: parkolgass. Vigasztaljon, télen én is azt szoktam gyakorolgatni. Nálunk van egy olyan parkoló, ahová alig jár valaki, szóval az az én területem. Ma viszont az országúton repesztettem, mert arra nem igazán lesz alkalmam egyhamar. Marad majd a hétvége Zugló, Palota, esetleg R. szentmihály.
Egyirányu utcára nem tudok mit mondani, gyakorolni kell és belejössz!!!!

Lukácsné: remélem tul lesztek a mai napon, és nátha is elhagy, baba meg marad, tejecske visszajön. Képet kérünk!

Vaya: ha félsz annál rosszabb. Oxy-t nem véletlenül adnak annak akinek kell. Bizony én kaptam, mert szülés nem haladt, a végén meg ugy jártam mint Navi, kicsit bealtattak és operáltak, meg varrtak. De tuléltem, és gyerek is szépen meglett, ő volt veszélyben, ezért kellett a siettség.

Nekem most remek a kedvem. Du kertészkedés és séta lesz.

minden jót

kispatak
Vendég

Sziasztok Csajok!
nagyon édesek a babák! :D :D :D

Navi!
nagyon gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!gyönyörű!!!!!!!!!!!!!!!!

csajok!
1hónapja szedem a Merckformint és nem jött meg :( :( :(
1hónap kevés még,h beálljon a mensi??
Kedden dolgozik Sz???

Szép napot!
vikus82

Huh!

Nagyon kihalt ez a fórum ki merre? Szép idő volt, de most már igencsak be kell jönni.

Kubu: azt nem tudom irtam-e, hogy meseszép a hercegnőd, de unokaöccs is hatalmas és gyönyrű. Büszke lehet rá anyukája és nénikéje is.

üdv kispatak
Vendég

Vikus,
met-nél legalább 3 hónapot javasolnak, mire beindul valami.
légy türelmes, bár tudom ez a legnehezebb. :?
Sz nem tudok róla hogy szabin lenne kedden, de ha biztosra akarsz menni, hívd fel holnap a recit.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ildi,
nagyon helyes a kislányotok. :-)
papírokkal minden ok? elmeséled majd a történetedet vagy már megtörtént, csak lemaradtam volna róla? :idea:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Csajk!
Köszönöm Lili dicséreteket, annyira jól esik!!!:)

Zsuzsi!
Még nem meséltem el a történetünket, de igérem hamarosan mindent elfogok mesélni, de még kérek egy kis türelmet.
Gratulálok Neked a pocaklakóhoz.

Judit!
Neked is gratulálok a babához. Hidd el minden rendben lesz.

Bocsi, de mennem kell, mert kicsit nyűgi a csajom. Valószínűleg megfog látogatni minket a bárányka. Sajnos az unokatesók bárányhimlősek és mi is elkaptuk szerintem :(.

gyoreneildi

Köszi Zsuzsi! :wink:
vikus82

Mia!
hogy vagy???
vikus82

Vikus!

A barátnőmnek 2007 óta nem volt magától menstruációja, és most egy hónapja szedte a barátcserje kapszulát, és tegnapelőtt megjött neki végre!!!!Egyenlőre a barátcserje hozta meg de bizakodunk nagyon! Te szedsz ilyet? érdemes!!

Édesek a babák, köszönjük a képeket!
Vendég

Kahlan!
Nem,de megpróbálom kecskeruta teát iszom az jó a PCOra!
köszi a tanácsot!
vikus82

Mensi-meghozónak még az Aviva torna jó,azzal szépen be lehet állítani gyógyszer nélkül.
Ismerősömnek volt még ilyen gondja,neki nagyon jól bevált,aztán ideadta a könyvet,hátha az én bajomra is jó :)
Vendég

Estrella: Azt nem tudom, hogy mennyi idő míg rendeződik, már 2 hónapot vártam és most még 3-at kell. Három hónap múlva kell mennem újabb kontrollra, de remélem, addigra jobb lesz a dolog és kezdhetünk végre.

Navi: Gyönyörűséges a kisleányzó!!!

Kubu: Tündériek a gyerkőcök!!

Vaya: Drukkolok, hogy minden úgy alakuljon, ahogy szeretnéd!

Béku: Látom nem bírod pihenéssel tölteni a napot, majd gyere beszámolni, hogy hogy sikerült a mai festés.

Ildi: Lili is tündéri!!

Luca
luca4

vikus: Én évekig szedtem és mégsem lett ciklusom, bár nekem a diéta és a mozgás nem annyira ment. Viszont a gyerek nem a mensitől lesz, szóval ne foglalkozz vele. Vagy amíg nincs szabályos ciklus, addig nem kezdődhet stimu? Amikor én jártam tavaly akkor még ezzel nem annyira foglalkoztak.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Csak egy gyors bekukkra.

Navi,
Gratulálok a kis Zorka Lénához! Gyönyörű baba.

Kubu, Ildi,
Édesek nagyon a babók!

Nekem nem kell megvárni a keddet, hogy sajnos tudjam az eredményt. :cry: :cry: :cry: :cry: :cry: Tegnap este óta barnázok, ma reggel csak azért csináltam egy tesztet, hogy abbahagyjam e az utrot. Nega lett, szóval egyértelmű, hogy a 3. inszem sem sikerült.
Eléggé magam alatt vagyok és nem tudom meddig bírom még. Fogalmam sincs mi lesz a következő lépés, de jó lenne ha kiderülne, hogy mi a gond, mert eléggé sz.r érzés a sötétben tapogatozni. Mindig csak azt kérdezem, ha minden okés, akkor miért nem sikerül??? Mi lehet a gond? Milyen vizsgálatokra menjek még el?
Asszem lesz pár kérdésem az ügynökömhöz kedden.

Ne haragudjatok ha negativ voltam, és bocsi ha nem irtam mindenkinek, ígérem ha visszatér a lelkierőm, újra felveszem a fonalat.
brumi24

Brumi,
muszáj előre nézni és folytatni. tudom, hogy ilyenkor nagyon nehéz, de kérlek ne keseredj el. el kell hinned hogy sikerülni fog.
IR és pajzsmirigy vizsgálatod volt? nem emlékszem. :oops:
léleksimit küldöm neked. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
bízz a következőben!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Brumi: ez még azért nem lehet teljesen biztos!!!
várd meg a kijelölt napot,addig ne hagyj abba semmit!
másnál is volt barnázás,de az lehet normális is! Inkább maradj az utro-nál,míg az ügynököd nem erősíti meg a dolgot!
Vendég

Békus,
igazad van, valaki már írt erre példát.
milyen lett a festés?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Hááát,a festés félig kész,párom és nővérem is el voltak ájulva tőle :D
Sajnos a fényviszonyok miatt estére inkább barackszínűnek látszik, ami amúgy világosbarna,de már majdnem bézs,annyira világosra kevertem párom kérésére :D

Kicseréltem a függönyt is,de mindezt csak a szoba felében tettem meg,így a másikkal összehasonlítható.

Majd talán fotózok a további festés előtt,ami holnap vár...

Hát,mit ne mondjak,jól kidolgoztam magam,de nagyon meg lettem dicsérve :) Nővérem is segít holnap,így lassan a maradék cuccunk is előbújik rejtekéből :D
Vendég

Sziasztok!

Túl vagyok a műtéten és itthon vagyok. Sikerült, jól vagyok, csak elég gyenge. A doki még valamit rendezkedett is, úgyhogy most nem nézek úgy ki, mint akinek a fél mellét leharapták, bár még nem látom rendesen a kötéstől.
Anyám már kezdte, a lebeszélést a lombikról. A párom meg tündér és nem enged megmozdulni sem. :roll:

Holnap visszaolvasok, már talán többet is fogok tudni ücsörögni. :oops:
aktucs

hazaértünk fél órája

M befeküdt a nagyágyba, ahogy tettük le, felébredt, sirni akart, hisztizni de menetközben elaludt, haláli ahogy jött jött az ágyon és eldőlt és azóóóóóóóóóóóóóóóóta alszik :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

holnap jövök cupp

kubuspace

Sziasztok!
Aktucs:
Pihizz sokat és mielöbbi gyógyulást!

Brumi:
Még ne add fel,remény hal meg utoljára.

Békú:
Ma nagyon bele húztál!Majd fotot is kérünk!Már nagyon kiváncsi vagyok!

Jó éjt mindenkinek!!!!

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Jóóóóóóóóóóóóó reggelt,
mielőtt nekilátnék olvasni :-)

Sajti, Marianna,
nagyon nagyon boldog névnapot kívánunk Néktek !!! Cupp cupp

kubuspace

Mariannoknak boldog névnapot!

brumi: Sajnálom, hogyha ez sem sikerült. Mi a 3. inszem után kihagytuk az ünnepek miatt az év végét és a következő sikerült. Nem foglalkoztam a gyerek témával, csak élveztem az ünnepeket. Lehet hogy neked is egy kus pihenésre lenne szükséged. Én a 3. után voltam igazán magam alatt, azt hiszem ki kellett lábalnom belőle.

aktucs: Pihenj sokat.
vicky79
Budapest III. kerület

Kétszer ment el az előző hozzászólás. Felhasználom egy fotó erejéig.

Kép
A hozzászólást 3 alkalommal szerkesztették, utoljára vicky79 2010.11.01 08:20-kor.
vicky79
Budapest III. kerület

Sziasztok!

Brumi sajnálom :( de azért szerintem se add még fel, szerintem jó ha szeded az utrót amig visszamész.

Aktucs jobbulást neked.

Sajti pont akkor nem volt semennyi időm jönni, amikor ti akcióztatok. Nem is mondtam, hogy mennyire sajnálom, hogy nem sikerült :( ha nem tépek fel sebeket leirhatnád priviben pár szóban mi volt. Csucsunak megvan a száma, de ő most elég ritkán tud jönni, szóval örülnék, ha megkapnám a tiédet is. Én is küldöm majd.

Kispatak hát sajnos van alapja a félelmemnek az oxis szülés kapcsán, mert már végignéztem egy ilyet. Igaz tesómnak jósló fájásokra adták be, ami szerintem barbárság. Sajna ma nagyon elterjedt az alkalmazása, a dokik szeretik megsürgetni a szüléseket, nem csak vészhelyzetben használják. De én bízom benne, hogy jó kezekben vagyok, és arra is fel vagyok készülve lélekben, ha alkalmazni kell. Meg persze a félelmeimet is próbálom legyőzni.. Na ezzel nem akartam a kismamikat rémisztgetni, csak nem árt résen lenni.

Kép
vayacon

vaya: Én 0 fájásra kaptam, mert 3 ujjnyi volt a méhszáj. Nem tudom milyen enélkül szülni, nekem még csak ilyen volt. Szerintem enélkül sem lehet sokkal kellemesebb. Nekem sokat segített a légzéstechnika.
vicky79
Budapest III. kerület

Hahó!

Boldog Marianna napot!

Vaya: szerintem orvosok nem épp annyira beavatkozás pártik, csak épp annyira, amennyire kell.

Hát nálam kellett, mint ahogy Vicky is irta magáról. Az én gyerekem ox. hiányban volt 1 ujnyi méhszáj, rendszertelen fájás. A burokrepi sem segített,ezért jött az infuzió és maradt is végig. Mit mondjak, nem tudok különbséget tenni más szülés között mert nekem ez volt, de EDA meg hasónlók nélkül. Kibirtam, ki kellett birni - de még igy is alig tágult, ugyhogy "kis" kézzel tágítást is kaptam - no ezt nem kivánom senkinek. Ehhez képest az ox.szülés semmi. De a gyerek érdekében mindent kellett vállalni 2 óra alatt meglett a végén 2 tolófájásra, és semmi baja se lett. Utána engem is altattak, mint Navi-t - kibirtam mindent és nem sokat kiabáltam. Bárcsak az eltévelygett báránykám is értékelni tudná, anyja mit kinlódott, hogy épségben érkezzen erre a világra.

Brumi: ne add fel, lehet ott még bármi. Amugy ügynököd bizonyára fog segíteni, és ha kell elküld vizsgálatokra.

Aktucs. pihenj sokat!

Kubu: akkor remélem ma pihennek sokat a gyerekek, és hagynak neked békén?

Breki: nem festőmesternek kellene állnod????

Vajon Lukácsné hogy birta a nagy vendégeskedést. Remélem ma jön már!

Eszter: veled mi van, nagyon eltüntél csajszi!

Woody: kérünk képeket Liliról!!!!

Ma az idénre utoljára ébredtem a kerti lakban, olyan jó itt. Hamarosan megyek vezetni, ami még jobb. Du viszont már haza kell menni, na erre nem akarok gondolni se. Imádok itt lenni. Szomszéd kutyus tegnap ismét annyira örült - teszi is mindenkinek. Adta sorban a pacsikat.

Majd jövök még

üdv kispatak
Vendég

Azért én nem bánom hogy a kézzel tágítás kimaradt az életemből. De az eda miatt örülök, hogy nem kellett elaltatni, nálam a méhlepény szépen egyben kijött. Azt meg is néztem.
vicky79
Budapest III. kerület

Laptető az ujdonsült kismamiké, hátha segít elkergetni vuk pajtást. És persze Macséké.
vicky79
Budapest III. kerület

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?