A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Évi
Szerintem, olyan nagy értelme nincs a bőrre ragasztható hőmérőnek... környezeti hőmérséklet nagyon befolyásolhatja a mérési eredményt (gyerek akkor is lehet lázas, ha hidegebb helyen van)... vagy a helyi vérkeringés... (fülhőmérő pl. középfül-gyulladásnál magasabb értéket mutathat a valóságosnál)
Bár, az intenzives múltad... monitorizálnád a gyereket :wink:
(akkor már egy pulzoxit szerezz be :lol: :lol: :lol: :wink: )

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Görögszéna:
Tejszaporító hatású, nekem bevált

Tünde
Árkádba vettem a Herbáriába 2600 valamennyi.

Évi
Habtapi, én porszívózok,nem okoz gondot, bár nem szedem fel.
Ha padlószőnyeget teszel a kőre szerintem hideg lenne, és az alatt is összegyűlik a kosz, mint minden alatt!
Hol vetted olyan olcsón? Én a Regióba vettem.

Édes Katus!
Na meg Áron is ;)

Rékám se vasgyúró a 4250g-al :D
Én is kis vékonyka gyermek voltam :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Clárika
Majd 2-3 múlva Réka mesteri ügyességgel fogja felszedni a habtapit :lol:
Tesóm pillamatragasztóval összeragasztotta a darabjait... :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

[quote="lombikbaba"]C írta:lombikbabalárika
Majd 2-3 múlva Réka mesteri ügyességgel fogja felszedni a habtapit :lol:
Tesóm pillamatragasztóval összeragasztotta a darabjait... :wink:

Igen, gondoltam már rá, sőt mikor letettem, már láttam, hogy jön nővérem a kislánnyal, s mint otthon a sarokba, itt felszedi a szobát :)
És meglepetésemre meg se próbálta :)
Tegnap kipakolta Réka szennyesét, s beleült :)

Letöltöm a gépre, s mutatom :)

Clárika
Kép
...alig tudom elhinni, hogy teljesült az álmom, hogy mindig itt leszel velem, hogy belőlem lettél, és általam létezel. Én pedig Teáltalad.
clárika

Tündi :? mi lehet a baja?

Napsi,nem tudom a nevét :(

Ircsi,nem monitorizálok :oops: :lol: csak kíméletesebbnek és egyszerűbbnek tűnt...
Szegény kisfiam,csak eszik,alszik..de láza már nincs.

Clari,a tesz veszen találtam egy kereskedőt,belinkeltem vmelyik nap,nagyon jó játékai vannak nagyon jó áron.
Barátnőmmel és sógornőmmel 24 ezer ftért rendeltünk össz :) jön a karácsony...(én csak a habtapikat meg 1-2 játékot a rokon gyerekeknek)

Pillanatragasztó:én is gondoltam rá hogy beragasztom a közepüket,de azért az mégse babaszobába való..megnyalja...nem?

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi
Ha olyan a gyerek, akkor a meszet is lenyalja a falról :wink:

Clárika
Várjuk a képeket! :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Csenge a szennyesbe :)
Kép

Nővéremmel:
Kép

Kiváncsi Réka:
Kép

Kép

Clárika
Kép
clárika

Nagyon jók a képek!
Réka gyönyörű! A frizurája... :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Clárika!

Csúcs a két kiscsajszi!!! :-D Réka tényleg hihetetlen, hogy milyen kis hajas baba!!!! ŐRÜLET!!!! :-D

Évi!

Nem baj, ha nem tudod, majd körbekérdezek!

Kép
napsugar1123

Clárika :lol: :lol: :lol: :lol: Réka haláli ezzel a hajjal! :lol:
basszus, azért marhára irigylem a nővéred!!! :arrow: ha nekem lenne egy fodrász húgom... óóóóóó, imába foglalnám a nevét!! :wink: :lol:

Kép
gtunde75

Jó reggelt
Tündi egyetértek :)

Clarika te csináltnál vmit a kijáró közepekkel(habtapi)? Bár még ráér nyilván...

Helyzet jobb,l"csak"3x kelt,mindháromszor enni, (gyakrabban kér,sztem a betegség miatt)áz nem volt már,orra folyik,szívogatjuk,meg kapja a kegyszereket...szteroidos orrcsepp :? Ambroxol...
Ircsi a hasmenést elfelejtettem említeni a dokinál,adjak neki Normaflore-t szerinted?

Pécsiek,megint van tanuló kutyus a tescoban.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Jó reggelt!

Évi
Én nem adnék.. Valószínűleg attól van hasmenése, hogy a trutyi az orrából a garatjába csurog, lenyeli...

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Rendben,köszi.

evilany

Jó reggelt!

Én is örülnék, ha lenne egy fodrász húgom :)

Nem csinálok vele semmi, azzal is tanul ha felszedi:)
Na meg, hogy visszarakja, azzal is :)

Clárika
Kép
clárika

Jah,csak némelyik alkatrész elég pici és balesetveszélyes,nem? (pl.8-as közepe...)
Ez ütött szöget a fejembe most :)

Közben keresgélem az új rajzokat a szobájába :)

evilany

Nálam a 8as közepe tenyérnyi.
Ha így nézzük, akkor pl a Csenge múltkor kiharapott belőle egy darabot, így mindegy mekkora.
De a gyerekek ilyenek. :)

Clárika
Kép
clárika

Jó reggelt!

Na, ilyen korán még az ágyban szoktam heverészni, de szörnyű éjszakánk volt! Nem is Boriszka miatt, hanem a "másik gyerekem", a férjem beteg...
Lázas, köhög, szörnyen szenved. Azt azért hozzá kell tennem, hogy a beteg orvosnál nincs rosszabb... :oops: :lol:
Na mindegy, borogattam, teáztattam... stb. Hulla vagyok, de már aludni sem tudok. :cry: Inkább ápolom tovább Apát.
A kisfiam szerencsére az egészből semmit sem vett észre, alszik most is, mint a kisangyal! :-)

Kép
napsugar1123

Clari,akkor jó(még nem láttam közelről mekkorák a közepek)

Napsi,férjednek jobbulást :( vigyázz magadra.

Hoztam egy nagyon lelkes jókedvű csörgőt rázó Tomit :) na persze ő nem tudta hogy csörgőt ráz,sőt időnként nagyon csodálkozva nézett,hogy mi zenél a fülébe folyton,de azért lelkesen hadonászott :)

Kép

Rendeltem üvegfestéket,a szobaajtajára nevet festeni,meg majd karácsonyra az ablakra.

Kép
az I betű közepén valószínű kukac lesz vagy ilyesmi.

evilany

Jó reggelt!

Évi: hasmars miatt szerintem se aggódj. Korinna 2 hete amikor náthás volt, sugárban visszahányta a reggeli első kaját 2 egymást követő napon és vele együtt a lenyelt "slejm-szerű" váladékot is :roll: Tominál meg valszeg így jön ki...

napsi: én is hulla vok, hasonló okok miatt, csak nálunk én vagyok aknán :x Bár remélem hogy már a gyógyulás útjrára léptem az éjszakai mélypont után. Beteg orvos = akasztják a hóhért :?: :)
Vendég

Köszönöm a jókívánságokat! :-)
Jó lesz a felirat az ajtóra!

Ja, akasztják... :-) Ha van egy kis megfázása vagy vmi, Ő már a végrendeletét írja... :lol: :lol: :lol:

Csak azt remélem, hogy a baba és én is megússzuk...

Kép
napsugar1123

Sziasztok!

Gyors bekukk.

Csibuc jobbulást neked!

Napsi férjednek is mielőbbi gyógyulást! Nincs rosszabb mikor egy pasi beteg.....pláne ha doki :lol:

Évi Tomika nagyon aranyos! Remélem jobban van már.

Clárika: :lol: Csenge jól mutat a szennyeskosárban :lol: Réka meg egy tünemény. Én is bírnám, ha lenne egy fodrász a családban :wink: Tesóm barátnője most végzett el egy tanfolyamot, de azt mondta még nem meri levágni a hajamat....

Elmentem ma pelenkabevásárló körútra. Összeszedtem az összes kuponomat meg egyéb kedvezményre jogosító cetliket. Hát sikerült 8 csomag (518db) pelust beszereznem meg 4 csomag törlőkendőt. Otthagytam majd 20.000ft-ot, de egy darabig kitartunk vele. Remélem. És a hab az lenne a tortán, ha az EP végre ki is fizetné majd 8)

Ma védőnőhöz megyünk. Áron meg ébredt...

királylány

Sziasztok jó reggelt vagy inkább már jó napot

Nem olvastam mindent végig csak átszaladtam rajta de láttam vannak betegeink :( szegénykéim millió gyógypuszi az összes babának anyukáknak meg kitartást mert szörnyű látni ha beteg a gyerek .

Mi jól vagyunk löszi szünet van és a nagyok itthon vannak így nekem több a munkám :) de sebaj megoldom ezt is .

holnap megyünk védő nénihez a középső fiam oltást kap mivel 11.-én lenne a suliba de a védő néni kijött hogy nem vállalják nélkülem az oltást mert tudják pánik beteg és rohamot kap így holnap a tanácsadóban megkapja , de Bencét is vinnem kell méretni igy szép mutatvány lesz :(

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Dia jó vásárt csináltál!

Cicc,pánikrohamot kap? :( :(

evilany

Dia : pampers a pennyben mától 2300ft tök jó áron van szerintem .Nekünk is kell venni .

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

igen évi sajnos elkezd pánikolni remeg keze lába hányingere lesz hasa fáj és elájul de nem simán hanem a keze és a lába elkezd rángatózni :( utána magához tér hány és 5 perc jól van :(

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc ma úgy bevásároltam, hogy idén már nem biztos, hogy vennem kell pelust. De köszi, tényleg jó árban van :wink:

Évi az biztos! És még ígérték magukat a barátnőmék babanézőbe is..... :lol:

királylány

Most kötöttem át a kötelezőnket egy másik társasághoz, mostmár van gyerekkedvezményünk :wink: , így évente 12 ezret spórolunk. Mennyie előnye van, ha van a családban babuci... :wink: :lol: :lol: :lol: Tiszta haszon!!!!!! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
napsugar1123

Lányok ti babátok is ülni szeretne egész nap ?? Bencus nem akar feküdni ülve elvan egy hangja nincs nézelődik eljátszik de ha elfektetem reklamál :(

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kép igy nagyon jó

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Kriszti! Az én kisfiam már rég óta reklamál, ha fektetni akarom. A játszószőnyegen elvan, de egyébként, ha felveszem, akkor sem fektethetem, mert nem tetszik neki.

Vettünk még a születése előtt olyan mózest, amit a kocsiba lehet rögzíteni (egy kisebb vagyon volt), kb. 3X ha használtuk...
Csak a sima autósülést szereti... De abban nagyon jól elvan, imád utazni.

Kép
napsugar1123

Egy pár kép ::) Sosem lehet elég korán kezdeni :) Kép Vajon ez milyen írű lehet ? Kép Hm melyiket válasszam ?

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

napsi ugyan így vagyunk :) a játszó szőnyegen elvan egy ideig óráid aztán reklamál és az ölemben ülve tévézünk vagy dolgozunk vagy épp a telefont szemléljük nyálunkat csurgatva :) :shock: :oops: :D

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

irű :) :oops: tiszat hülye vagyok ma :lol:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

1 hete könyörgünk a gáz szerelőnek fáradjon már ki és csinálja meg a hőfok szabályzót de nem jön hiteget hogy jön de semmi sík ideg vagyok :( :evil: :x

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Csillag "Macikád" cukorfalat :!:

Clarika
[quote]H írta:asonlít rám is a gyerek?
:lol: pont az jutott eszembe mint Tünde is írta...a haja :lol: :lol: ennivaló hajas baba. Neki van a leghosszabb haja a csapatban, nem? Tejberizs fincsi lett nem bírtam ki még soha nem csináltam de jól hangzott a recept. Csenge milyen kis felfedező, nagyon aranyos.

Dia küld nekem is egy csomag pelust nekünk is fogyóban, hétvégén, meg elmaradt a bevásárlás apa kell vegyen. Jó még van de nem akarok izgulni, hogy elég legyen. Petra termeli a tüzelni valót (mikor tele a kuka bedobjuk a kazánba elég légszennyezés ide oda legalább a kutyák nem hordják szét míg jönnek a kukáért). Áront jól megpuszilgatnám, egyem meg a kis husikáját!!

Évi Tomikának gyógypuszi!!!!

Napsi jobbulást férjednek és aludd ki magad remélem Boriszka megengedi :wink:

Ircsi éljen Katus fogacskája!!!! Sógornőm fia (februárban lesz 18 éves) nem jött egyik alkalommal látógatóba és az anyja utána szemére vetette, erre a gyerek megszeppent és megkérdezte, hogy van Petra mit csinál és van már foga :shock: még 6 hetes sem volt. Jót nevettünk így most a család várja legyen fogacskánk, hogy Danit meglepjük vele.

Csibuk jobbulást remélem már lábadozol!

Tünde
[quote]m írta:egjött a zeneszőnyeg és nem műkszik!!!!
megjavította már valaki, sajnálom :cry:

Cicc Bence nagyon aranyos, mennyire jól tartja a fejét. Nyálazás nálunk is nyáltócsák vannak sok helyen ha így kell tartani Őnagyságát, vagy a kezünkön fekszik. Látom még mindig "soványka" szegény :lol: :lol:

Évi ne búsulj ki mit mond, Tomika szépen fejlődik és mert nem pufók arcban lehet azért gondolta a másik nő, hogy sovány. Cicc Bencéjére is mondták már :lol: Mi olyan kis puflisak vagyunk mindenki azt mondja "jaja milyen kis dagi", vagy "milyen húsos arca van" van hurkánk is meg pocakunk de nem vészes, nem oylan dagi csak 5.240 g (3.310 -el született) de arcban nagyon daginak látszik, még tokája is van :oops:

Kép
Kép
melisch

Képzeljétek Petrát tegnap betettem a járókába :arrow: körberaktam plüss állatokkal és vagy háromnegyed órát elvont magának, addig főztem. Aztán azért tiszta nyűgös volt én meg nekifogtam a tejberizsnek azt már együtt csináltuk, ő lógott az oldalamon :lol:

Mi nagyon el vagyunk keseredve, minden fürdés kész kin....nem is csináljuk már szívesen :oops: :oops: lubickol élvezi a vízbe, utána is pucéron nagyokat tornázik, de kell zörögni neki, aztán mikor öltöztetni kezdem a bodyt alig tudom ráadni (pedig igyekszem azokat ráadni amit elöl kell gombolni, hogy nem a fején kelleje áthúzni) úgy rázendít, hogy pár másodperc alatt eljut az ordításig, feje búbja is vörös, sokszor már hanga sincs. Akkor felvesszük nem tudom hányszor, hogy kicsit megnyugodjon. Végre rajta a body, a kezeslábas meg jó nagy, felhúzom a kezére és ha nagy a zenebona apa zárja be az ölembe mikor szopizik. Nem hagyjuk éhezzen mindig evés után 1 órára fürdetjük és mégis úgy tesz mint aki éhen akar halni :cry: :cry: Jó, hogy nem panelben lakunk még azt mondanák bántjuk a gyereket :oops: :cry: A szobába is jó meleg van, fázni nem fázik, mert mi nem nyúlok a kezéhez semmi baja.

Utál öltözni, ha kimegyünk is van nagy sírás érte, csak már becsapom tisztába teszem és lassan felveszem a pulcsit meg a nadrágot, játszunk az ágyon és míg nagyokat mosolygok, meg beszélek vele, ráadom a felsőt, ami nyúlik és bővebb az ujja, hogy ne vegye úgy észre, hogy feladom rá. Aztán kivonulunk az előszobába ott ráadom a sapkát és ha lehet már a kiskocsi az ajtóba van beledugom és ha sír akkor megnyugszik ha tolom. A szomszédok is mindig hallják, hogy sétálni megyünk. Más is van vele így vagy csak és kínlódók így. Persze ha nincs gyönyörű idő kimenni sincs kedvem, de viszem, mert tudom muszáj.

Kép
Kép
melisch

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

megjött a zeneszőnyeg és nem műkszik!!!! :( :( :( :(
pécsiek! valakinek műszerész ismerőse???
úúúúúúúútálom ezt, hogy nem tudok megvenni egy ilyent újonnan!!!

:)
apa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="cicc01"]L írta:cicc01ányok ti babátok is ülni szeretne egész nap ?? Bencus nem akar feküdni ülve elvan egy hangja nincs nézelődik eljátszik de ha elfektetem reklamál :(

Gergőm is nagyon kepeszt....de amíg neki jólesik...csinálja...védőnő is azt mondta amit magától akar csinálni,azt hagyni kell :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok :D
Előbb reagálok-aztán köszönök :D
Baromi pofátlan vagyok ma :)
Bocsikaaaaaaaaaaaaa

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Csibuc,Napsi uracskája,Tomi baba- JobbulásT!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

melisch-enyém gyerek (Lacám) volt ilyen....
szenvedés volt az öltöztetés...de még a séta is :(
egyfolytában csak üvöltött...
Fancsát már alva lehetett öltöztetni,bármit csinálhattam vele :)
Gergőm a 2 között van :) :? :D
Persze ez függ attól is mennyire aludta ki előzőleg magát...
Viszont jól csinálod!
El kell terelni a kis gondolatait öltöztetés közben...akkor nem annyira éli meg "tragikusan" a dolgot :)
Persze tudom nem ez a legkönnyebb feladat :(
Ügyes csaj vagy!
:D
Csak így tovább-lehet más tud valami tanáccsal,ötlettel szolgálni...

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976
[quote="gtunde75"] írta:gtunde75ÁÁÁÁÁÁÁÁÁ :evil: :evil: :evil: :evil: :evil: :evil:

apa

komolyaaaan? ekkora mázlim nem lehet!!!! :wink:
megkérdezed tőle, hogy megnézi-e ha jövő héten elviszem?

Kép
gtunde75

[quote="gtunde75"] írta:gtunde75
[quote="csillagfeny1976"] írta:csillagfeny1976

apa

komolyaaaan? ekkora mázlim nem lehet!!!! :wink:
megkérdezed tőle, hogy megnézi-e ha jövő héten elviszem?

Ez csak TERMÉSZETES!
Hogy meg is tudja-e csinálni...azt passzolom,de babahintát(zenélős,forgós)már javított :)
Viszont Ő hétfőn nem lesz itthon...max kedden tud majd ránézni...nagyon sürgős?

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ezt a hülye időt!!!
Így nem tudok kint ágyat puceválni :( :( :(
...és szombaton már viszik el a gépet :?
Holnap 100% meg kell csináljam...nincs mese...ma lusti van :(
Még Gergő manócskám is jókat alszik...most verjem fel a házban a takarítógép zajával? :oops: :? :shock: :(
áááááááááááááááááá
kihagyom :)
Mostanában már nem szereti a porszívógép hangját...mindig sír rajta...
tegnap előtt is meghallotta...visított....
felvettem,ringattam...csend volt
megfordultunk és meglátta-vége volt a világnak-eladta a házat a fejünk fölül majdnem :D

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

na megiszom a mai délutáni adag kávémat
oopsz....persze ti nem isztok :oops:
sorry-én azért iszom helyettetek is!
majd még bekukk :)

(ezt vegyétek fenyegetésnek) :D :lol: 8) :wink:

Persze ha nem megy el ez a ... net megint :(

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

SZiasztok...

Betegeknek, kicsiknek és nagyoknak jobbulást...

[quote="melisch"]a írta:melischztán mikor öltöztetni kezdem a bodyt alig tudom ráadni (pedig igyekszem azokat ráadni amit elöl kell gombolni, hogy nem a fején kelleje áthúzni) úgy rázendít, hogy pár másodperc alatt eljut az ordításig, feje búbja is vörös, sokszor már hanga sincs.

Meli, detto. Azt hittem, csak Encsi ilyen kényeske... :-) Nagyon szeret VETKŐZNI, fürdeni, pucéran hadonászni, de felöltözni... Na azt nem... :roll: Lilul az üvöltéstől, pedig én is már kaja után 1 órával csinálom, hogy jókedvű legyen... Nem használ. Apa mondta, hogy 15 év múlva nem fog bőgni, hogy öltözködni kell, sőőőőt...

Nagyon szépek a babák... Cicc. Bencus meg... Hihetetlen... Jóval nagyobbnak tűnik a koránál... Már a tevékenységeket tekinve... :lol: Mobil, ücsörgés... :-)
Basszus, ma vettem pelust "normál" áron. Majdnem két csomaggal vehettem volna a Pennyben... :roll:

Dia. Ennyi pelus... Csak ki ne nőjje őket... ;-)

Clárika, utólag is boldogságosat!
:wink:

szilvás76

Én szoktam kávézni :)
Biztos az orrszívózás miatt utálja már a porszívó hangjÁt.Én ma eltörtem a mienknek a csövét :evil: kiesett a kezemből,rá a csőre,szétment. Most igen rövid csöve van :)

Pénteken majd megkérdem a dokit mehetünk e hétfőn talira.
De egyébként kutya baja :) csak az orra zörög. Most játszottunk vagy 1.5 órát a szőnyegen,vigyorgott mint a tejbetök.Ettem,azt is leste,kinézte a kezemből :) de mondom gofrit te még nem ehetsz :) most elaltattam...

Melisch az öltöztetés nálunk is kínkeserves :( én is minél ügyesebben gyorsabban próbálom,tele van játékokkal a pelenkázó fölött meg mellet,azok azért lekötik,csak észre ne vegye hogy én közben mesterkedek :) mert akkor vörösödik a fej...meg le szoktam takarni egy pelussal félig,azt morzsolgatja,akkor alul én tevékenykedhetek :) (pelus,harisnya ráadás) de maga a séta is ezért keserves,mert sapka,overall,na addigra már torka szakadtából visít.

evilany

[quote="csillagfeny1976"]
írta:
csillagfeny1976Hogy meg is tudja-e csinálni...azt passzolom,de babahintát(zenélős,forgós)már javított :)
Viszont Ő hétfőn nem lesz itthon...max kedden tud majd ránézni...nagyon sürgős?

igazából egy drótocska szakadt le a panelről, azt kell visszaforrasztani, de én még azt se tudtam megállapítani, hogy hova... na mindegy, megnézi, és majd megmondja...
persze, hogy ráér! nem sürgős, most még úgyse tudja használni!

előre is köszönöm!

Kép
gtunde75

Mi is 1 órával evés után fürdünk már.(ha el nem alszik ugye,mert mostanában azt adja elő...)

Nekem is van itthon bőven tartalék pelusom,kb.2 hónapnyi biztosan :oops: :lol: de 4-9 kg-s,na 9 nem mostanában lesz.

evilany

Csillag egészségedre váljon a kávé én is iszom napi 1-et :oops: sajnálom, hogy nem haladsz ma a takarítással majd holnap jobb lesz, ha nincs kedve az embernek lassabban megy. Eladja a házat :lol: :lol: :lol: :lol: szerencsére mi szeretjük a porszívó hangját, pocakban nem szerette az elején :wink:

Szilvás mi is imádunk vetkőzni, ha nyűgös, sokat sír és már nem tudom mit csináljak felteszem a pelenkázóra és leveszem a nadrágját :shock: és hallgat egy darabig 8) Én is mondtam beírom az albumjába, hogy utál öltözni, plázába menni és nem szereti ha kenem az arcát :arrow: ha később megpróbálja orra alá dörgölöm majd és hallani fogja tuti (bár majd később inkább öltözködni szeressen, mint vetkőzni :lol: :lol: ). Tegnapelőtt már fürdés előtt nyűgös volt, apa mondta nem is fürdessük, pedig a víz meleg volt.

Úgy alszik, mint a bunda mi lesz éjjel :evil: :roll: költeni sem merem, mert estig tuti nem lesz alvás, apa meg nem tudom mikor ér haza, elment Nagyváradra 200 km, este jön vissza de addig én hurcolhatom majd fel alá a szobába ha nyűgös.

Kép
Kép
melisch

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?