Csillag "Macikád" cukorfalat
Clarika [quote]H írta:asonlít rám is a gyerek?

pont az jutott eszembe mint Tünde is írta...a haja

ennivaló hajas baba. Neki van a leghosszabb haja a csapatban, nem? Tejberizs fincsi lett nem bírtam ki még soha nem csináltam de jól hangzott a recept. Csenge milyen kis felfedező, nagyon aranyos.
Dia küld nekem is egy csomag pelust nekünk is fogyóban, hétvégén, meg elmaradt a bevásárlás apa kell vegyen. Jó még van de nem akarok izgulni, hogy elég legyen. Petra termeli a tüzelni valót (mikor tele a kuka bedobjuk a kazánba elég légszennyezés ide oda legalább a kutyák nem hordják szét míg jönnek a kukáért). Áront jól megpuszilgatnám, egyem meg a kis husikáját!!
Évi Tomikának gyógypuszi!!!!
Napsi jobbulást férjednek és aludd ki magad remélem Boriszka megengedi
Ircsi éljen Katus fogacskája!!!! Sógornőm fia (februárban lesz 18 éves) nem jött egyik alkalommal látógatóba és az anyja utána szemére vetette, erre a gyerek megszeppent és megkérdezte, hogy van Petra mit csinál és van már foga

még 6 hetes sem volt. Jót nevettünk így most a család várja legyen fogacskánk, hogy Danit meglepjük vele.
Csibuk jobbulást remélem már lábadozol!
Tünde [quote]m írta:egjött a zeneszőnyeg és nem műkszik!!!!
megjavította már valaki, sajnálom
Cicc Bence nagyon aranyos, mennyire jól tartja a fejét. Nyálazás nálunk is nyáltócsák vannak sok helyen ha így kell tartani Őnagyságát, vagy a kezünkön fekszik. Látom még mindig "soványka" szegény
Évi ne búsulj ki mit mond, Tomika szépen fejlődik és mert nem pufók arcban lehet azért gondolta a másik nő, hogy sovány. Cicc Bencéjére is mondták már

Mi olyan kis puflisak vagyunk mindenki azt mondja "jaja milyen kis dagi", vagy "milyen húsos arca van" van hurkánk is meg pocakunk de nem vészes, nem oylan dagi csak 5.240 g (3.310 -el született) de arcban nagyon daginak látszik, még tokája is van