Lois!
Jó-jó, tényleg mind kispasisak, de én Botondot minden nap látom, nála nem tűnik fel

. És olyan fura, ha arra gondolok, hogy ha egyszer lesz kistesó,akkor ő lesz a "nagyobb". Az én kis fingilingi töppentyűm...

. Ricsivel már most riogatjuk, hogy a ballagásain, ott fogunk zokogni, az esküvőjén meg túlbömböljük a nászindulót

.
Igen, igeeeen!!!!!!!! Csajokat a talikra, csajokat a talikra!!!!!
Boo!
Tudom, hülyén hangzik, de talán ez a sok teendő épp "jól jön", mert elvonja a figyelmedet

.
Nekem volt laparoscope-os műtétem, 3 éve. Petefészek-cisztát vettek ki, szóval hasonló terület. A vágások nagyon aprók, abszolút nem fájnak

. Ami gáz volt, hogy levegőt fújtak a belsőszerveim közé, hogy lássák a terepet, és ébredéskor az naaagyon feszített, de algopyrin injekcióval totál elviselhető volt. Szóval ezt kérdezd meg pontosan, hogy neki mit csinálnak, meg hogyan...és fújnak-e be levegőt. Ja, és a műtét után egyből kérj fájdalomcsillapítót neki,mert nem tudom,hogy ezt így kelle-e,vagy csak elfelejtették, de én nem kaptam, és nagy fájdalmakra keltem. Azonnal kértem, és egy perc múlva jól voltam

. Én is egy éjszakát voltam, aztán még 1-2 napig kicsit robotosan mozogtam, de utána baromi hamar rendben voltam

. Tökre nem vot gáz, nem (csak) vígasztalni akarlak, tényleg nem volt az!
Csibe!
Külföndi meó:
Apának felajánlottak egy tesztpilóta állást a Continental-nál, ami azt jelentené, hogy télen 4 hónapig Svédországban kéne lennie. Nem hiszem, hogy rábólint, de én csak úgy engedném neki elvállalni, hogy mi is megyünk vele, mert én 3 napot is nehezen viselek nélküle

. És ő is, mert most voltak hétvégén a barátaival Németországban, és úgy volt, hogy hétfőn este jönnek haza. Erre vasárnap este meglepett minket, mert már nem érezte jól magát nélkülünk

. Mi mondjuk nagyon össze vagyunk nőve, ezt írtam már...
Én nem akarlak titeket lebeszélni, mert tudom, a szükség nagy úr...
De mielőtt belevágna, utazzon el 1-2 hétre valahová. Barátokkal, vagy mindegy, csak próbáljátok ki milyen külön.
Ezt csak nagyon kevés ember bírja csinálni, és még kevesebb tolerálni

. Apa egyik jóbarátja, egyedülálló, tavaly belevágott a nemzetközizésbe, de fél év után abbahagyta, mert család nélkül sem bírta a távollétet. Szóval én csak azt javaslom, hogy nagyon gondoljátok át, és próbáljátok ki külön egy picit, mert nem olyan könnyű az....