A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2009 júliusi babavárók

Lois!
Zétény nagyon nagy fiú már! Kis csibészes mosolyú! :D :D :D

Húúú, én úgy tűnik, hogy nagyon fáradt vagyok, mert a szülifelin jól elgondolkoztam, majd tökre nem értettem, hogy milyen szülői felügyeletre gondolhatsz???? :shock: :oops: :oops: :oops: :lol: :lol: :lol:

De már leesett! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Csak mivel én nem nézem azt a sorozatot, így hirtelen eszembe se jutott! :lol:

Kép
katy76

Mi is 8 óra 00 perkor ébredtünk :shock:
Na mindegy majd hozzászokom :roll: Jó ez így.

Csibe!
Köszi :roll: Ugye hogy nagy?? :roll:
Én tegnap vettem meg az új kocsinkat, csudaszép :D
Mondjuk a karfája a boltban maradt, azt a tortúrát, mire lebeszéltem hogy mi legyen vele, halál béna ez a Brendon... A boltokat külön egyezrűen nem lehet elérni, csak központilag lehet velük tárgyalni :shock:

Ronmay!
Nekünk is Angelcare van, a 301-es. Bár én itt benn szinte sosem használtam, mert nem volt értelme (kánonban hallgatni élőben és az őrzőből a zajokat) A kert-gyerekszoba viszonylatban nem volt vele gond.

Tike!
Szegény Hédi :( Jobbulást! Éjszaka milyen volt? Én teát még nem adtam, de nem is volt mire.
Saját méz? Nektek van olyanotok?? :shock:

Pocok!

Hogy becipel a hálóba???? :shock: :shock: :shock:
Na most elképzelem a képet ahogy C. bevisz, közben kétszer odavágja a fejem az ajtófélfának, majd letöri ugyanott a lábam.... szerintem nem szundiznék közben édesdeden a vállán :lol:
De a kép nagyon idilli :wink:
Akkor csütörtököt én is felírtam :wink:

Dodi!

Anyukád szövettana szuper!! Tudtam én :wink: Csüt. neked jó játszizni?

NYuszi!

NA mikor kelt? :D

KAty!

Szegény Petra :( Én is ezért nem hagyom ott sosem, akkor se ha mindjárt bepisilek :oops: Nekem nyaralás közben esett egy akkorát homlokra, hogy két emelettel lejjebb is hallották az ütközést. Az üvöltést meg két utcányira is :oops:

Boo!
Nem semmi hogy máris képes vagy a cuccai között pakolni, én vagy egy évig nem nyúltam semmihez, addig csak állt üresen a lakása. Ami cucca meg nálam volt, azt C. belerakta egy utazótáskába és azóta is úgy van érintetlenül a padláson :oops: Néha eszembe is jut, hogy annak még biztos jó "Anyaszaga" van :oops: :oops:
Óbuda :arrow: Az tök jó. Merre?

Műtéttel kapcsolatos részleteket már tudod? Meddig lesztek benn? Lábadozás? Lapar lesz igaz? Nem feltáró.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.11.04 21:57-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Katy!
Akkor most esett előtted az IQ-m vagy 50 pontot igaz??? :lol: :lol: :lol: Pedig amúgy nem beszélek "gyógyúúl", de ezen valahogy rajtaragadt :oops: :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Sziasztok!

Most se leszek vmi szószátyár, sorry, de bébim alszik, és sulis feladataim vannak :? .

Zétény:
Na igen, mikor legutóbb megérkeztem Botonddal az Elevenparkba, körülnéztem, á, mondom ott van ... (Lois), de ki lehet vele az a kisfiú... :shock: ? :lol: :lol: :lol: Nagyon durva, totál kiscsávó, semmi babás nincs már benne! Bezzeg az én fiam még olyan ártatlanka kis újszülöttforma, úúúúgyeeee? :roll: :lol: :lol:

Babakocsi:
Én is vettem :wink: . Lehet kiakadni: 10.900-ért :twisted: :lol: . A cél az volt, hogy minél kisebb, és könnyebb legyen, hiszen már szinte csak a helyet foglalja, de azért mégis kell vmi, amibe bepattinthatom a kiscsávót :wink: . Persze masszív váza legyen, mert nem pehelysúlyú már a lelkem, és nem is akarok újat venni jövő hónapban. Két kritériumom volt: enyhén dönthető legyen a háttámla, és legyen napellenzője. Így sikerült a kengurúban ezt lőnöm, és imáááádom :D :
Kép

Ja, és a másik babakocsink, a nagy, mint kiderült, nem "noname", bár nem is egy nagy márka: Touragoo. A Brendonban is lehet kapni (bár nem vagyok benne biztos, hogy ilyen nagy kerekekkel), de mindenkinek naaagyon ajánlom. 20.000-ért vettük (!!!), és totálisan meg vagyunk vele elégedve, pedig itt aztán komoly terep van :lol: . Annyi, hogy nagy, és most már felesleges, de amúgy kisebbeknek nagyon ajánlom. Ár/érték arányban verhetetlen :wink: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Dodi kicsi "újszülöttje", ahogy épp skubizza a sült krumplit :D

Kép

Nimród ahogy belepasszírozta amagát a lehető legkisebb lukba :)

Kép

Kukkmal:

Kép

Kép

Kép

Értekezünk:

Kép

Országúti betyárok 8) :

Kép

Kép

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Így nekem ránézésre az enyém nem kispasisabb mint a másik kettő "baba", de hagyjuk meg Dodit ebben az illúziójában.... :twisted:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Asszem mostmá tényleg el kell vinnem Hédit egy ilyen talira, ahol ilyen jó kispasik vannak :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Egyébként tök irigy vagyok, hogy ilyen jó kis játszóházakba tudjátok vinni a csemetéket, tudjátok nálunk csak falusi játszó :roll: Hédire méretezett mászóka hiányában keresztapjáéknál egy autószerelő rámpán gyakorolja a mászást :lol:

Lois: bizony-bizony van saját mindenmentes eredeti akácmézünk...meg hozzá 40 méhcsaládunk :lol:

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers

Lilypie - Personal pictureLilypie Fourth Birthday tickers
tike

Nagyon jók a képek! De az igazat megvallva eléggé hiányzott egy kislány a sok kiscsákó között! :lol:

Jövő hét csütörtököt meglátom, ha nem lesz ilyen irdatlan sok melóm, akkor megpróbálom Petrát fél 3 körül elhozni a bölcsiből és akkor megpróbálunk csatlakozni. Csak a hazaúttól tartok, mert nekünk 6-kor otthon kell már lennünk, mert Petra nem bírja tovább ébren.
Sajnos a bölcsiben hol alszanak, hol nem, ott ha az egyik gyerek felsír fél óra után, akkor másik 10 felébred rá, szóval nem egyszerű az alvásuk egyelőre. Nagyon ritka, hogy másfél órát tudjon aludni szegénykém, pedig otthon hétvégén kb. 12-15-ig alszik. Tehát igénye az volna rá. :roll:

Na mindegy, a csütörtököt még megpróbálom megoldani, mert már nagyon szívesen látnálak benneteket! :wink: És Loisnak még mindig tartozom a jegyekkel! :oops:

Kép
katy76

Este vacsi után még lázas volt, aztán hűvösfürdő és 37,6-al ment aludni. Simán elaludt, jó félóra múlva már láztalan volt és bár többször felébredt éjszaka,simán visszasimizhető volt és láztalan. Eddig ma sem volt láza, enni nagyon nehezen eszik még mindig, de határozottan javul amit ördögfióka énje mutat a legkobban :lol:

tike

Lois!
"hála a bölcsiseknek" Petra elfogad egy-két korty teát. Most csináltam először hétvégén, hogy taknyos volt, csipkebogyó teát adtam neki mézzel, citrommal.
Amúgy ő még mindig csak vizet iszik, a gyümileveket se issza meg (a bölcsiben sem).

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:21-kor.

KépKép

KépKép
boo

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:23-kor.

KépKép

KépKép
boo

Hédi tartármártást evett a vacsijához, mi meg örültünk,hogy végre eszik...fürdés után már kezdett pöttyösödni :twisted: :twisted: :twisted: Csak erre tudok gondolni,mert semmi más olyat nem evett amit ne szokott volna. Mit kell ilyenkor csinálni? Próbáltam neki adni kalciumot, egy negyed pezsgőtabit feloldottam kis vízben,de csak pár kanállal volt hajlandó bevenni belőle :twisted: :twisted: :twisted:

tike

Csibe : én mint kamionos család gyereke tudok hozzászólni a témához. Apukám örök életében kamionos volt, 6 éves voltam mikor külföldi céghez ment dolgozni. Bár volt tengerparti nyaralás, volt saját autó és mi már akkor is milka csokit ettünk aikor itthon még azt se tudták mi az. És mégis tudod mi ugrik be először ha a gyerekkoromra gondolok? Hogy vártuk,hogy apa mikor tud telefonálni ( na jó még nem volt m obil), hogy soha nem volt ott egy iskolai előadáson sem, hogy szenteste ülünk a fa alatt és várjuk, hogy hazaérjen addig nem bontottuk ki az ajándékokat, hogy sírva fakadtam mikor elkéstek a gimis ballagásomról
Ő pedig sokszor napokat ment alvás nélkül, hogy hazaérjen, tudod láttam a szemében,hogy neki is mennyire rossz,hogy lemarad ezekről a dolgokról.
Most nagyapaként is ha csak reggel 6kor tud is beugrani, akkor is bejön hozzánk és Hédinek ugyanúgyhordja a plüssöket mint anno nekem.

Szóval valóban jól lehet vele keresni, de hatalmas áldozatokat kíván, tudnék még mesélni az ő történeteiből,de nem akarom teljesen elvenni a kedveteket. De hidd el nehéz szakma!

Egyébként a sors fintora,hogy az egész család kamionos lett, apum mindkét testvére, a bátyám, a bátyám felesége diszpécser egy kamionos cégnél. Családi vacsinál baromi élvezetes mikor azt tárgyalják,hogya mittudoménmelyik autópálya, akárhányadik kilóméterénél levő büfében milyen a kávé és ronda a pultos csaj....ja és rajtunk kívül mindenki pontosan tudjamiről van szó :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:32-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike,boo!
ezt mind tudjuk és sajnos egyenlőre nincs más megoldás,de nem akarja
apa sem sokáig ezt csinálni...
tudom,h nehéz lesz,bár igaz a bőrömön még nem éreztem,de azért
reménykedem,h valahogy túléljük...

Kép
Kép
csibe83

Na meg is lehet nézni anyámat is meg a házasságukat is :roll:
Én is azt mondom,hogy bár vannak anyagi gondjaink, de nem cserélném le semmi pénzre azokat a pillanatokat amiket esténként Hédi az apjával tölt.
Valóban külön kategória a kamionos lét, szerintem erre ugyanúgy születni kell,mint más hivatásra. Mert csak úgy lehet ezt hosszútávon csinálni...Apám idén volt 50 éves, és csak ebben az évben kezdtem látni rajta,hogy belefáradt és kiszállna ha tehetné. De ő már nem teheti...Sokan azt hiszik,hogy kamionoséknál kolbászból van a kerítés, de ez is tévhit. Régebben valóban jól lehetett vele keresni, de ma már ez sincs teljesen így...Pedig apám külföldi cégnél van, az itthoniaknál nem tudom mi a helyzet :roll:

Ha már témánál vagyunk tesóm ma leesett a silóról és eltörte a kezét, szerencsére nem kellett műteni, sógornőm mehet érte valahová németországba

Egy kicsivel meg egy picivel, egy épitkezés küszöbén meg semmiképpen nem vágnék bele. Én így is öregedtem vagy 10 évet az épitkezés alatt. Ráadásul mindhárom dolog ( baba, kamionosság,építkezés) egy hatalmas próbája a kapcsolatnak, a hármat egyidőben pedig szerintem még a legerősebb kapcsolat is alaposan megsínylené. :roll:

tike

Csibe: Teapa most mivel foglalkozik ha megkérdezhetem? Drukkolok nektek, ha tényleg nincs más választásotok, de azért gondoljátok át alaposan...Hülye hasonlat lesz,de kicsit olyan mint a prostitúció, mindenki úgy kezdi,hogy nem akarja hosszútávon csinálni, csak kell a pénz, aztán meg nem tud belőle kiszállni. Húúú ez tényleg hülye hasonlat volt, nem bántásból mondom ám Csibe.Végülis mi is felnőttünk, imádom az apámat, igazából a legjobban az ő kapcsolatuk és anyám ment rá a dologra.

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:34-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike!
a kamionozás és az épitkezés nem lesz egyidőben...
először szülök,majd kamionozás és utána épitkezés...
kicsit bonyolult,de apa ezt igy képzeli...

Kép
Kép
csibe83

Csibe: Így azért talán könnyebb lesz :wink: :lol:

tike

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:38-kor.

KépKép

KépKép
boo

tike!nem bántottál meg egyáltalán...
van ismerős aki ezt csinálja és mondták,h nehéz,de nekik szerencsére
nem ment tönkre a kapcsolatuk,pedig angliába dolgozik most és
nagyon ritkán van itthon...
apa egy élelmiszer nagykernél dolgozik és hajnal 3ra jár dolgozni...
és elméletileg fél12ig szól a munkaidő,de általában 2re szokott
hazaérni,azaz fél2ig bent tartják és ettől még nem kap több pénzt...

Kép
Kép
csibe83

Kamionozás :arrow: Huhh, nekem tuti nem menne, ahhoz én túlságosan társfüggő vagyok :oops:

Katy!
Ja, tényleg, mindig forgatom is a szememet, hogy mekkora kintlevőségem van nálad :wink: NA már csak ezért is gyüjjetek legközelebb irgumburgum :D

Tike!
Méhcsaládok?? :shock: Nem semmi. ÉS te gondozod? Vagy mit kell azzal csinálni?? Csak magatoknak termelsz?

Boo!

Lapar :arrow: az jó, este már szaladgálni fog :)
Anyukádnak morfium :?
Bürokrácia :arrow: Ja ez van rémes, nekem volt olyan ahova többször is be kellett bumliznom, hogy végre sikerüljön nekik felfogni, és máshogy számlázni ésatöbbi :?
Azért húztam én is a pakolást, mert nem volt miért kapkodni. A lakást használni nem akartuk, és mivel eladni ugye csak a hagyatéki tárgyalás után tudtam, halogattam ameddig csak lehet. Meg nekem 100 km-re volt, szóval kifogás az volt mindig. Én azt csináltam, hogy összepakoltam mindent amit meg akartam tartani, utána adtam egy kulcsot egy szomszédnak, és ő eljótékonykodott mindent ami maradt. Így eléggé leegyszerűsödött minden. Mióta eladtam, nem is járok arra, ha tehetem :oops:
Urna :arrow: Rémesek vannak, bár volt olyan ötletem, hogy kicseszésből az szélsőségesen ateista anyámat belerakom egy valami utolsó vacsorás rémségbe, naggggyon értékelte volna a poént :roll:
Na el is dugulok, mielőtt a morbidkodásommal megbotránkoztatnék bárkit :oops: :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Boo!
pont igy vagyunk ezzel,h megpróbáljuk és ha nem jön össze,akkor is
itthon belföldizhet vagy valami.
egyenlőre az ismerős mesélte és apának felcsillant a szeme,h
mi lenne,ha ő is ezt csinálná...

Kép
Kép
csibe83

Lois: Méheknél enyém a munka legnehezebb része, nevemen a bankszámla amire az ebből befolyt pénz tesszük :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Apa csinálja, meg a nagyszüleim segítenek neki sokat.Tavasztól őszig van velük munka, de ha azt nem csinálod jól tavaszra nem marad egy árva bogarad sem...télen meg felkészülhetsz a tavszi munkára, kaptárkészítés stbstb.
Elsősorban nem saját részre termelünk mézet, hanem eladásra. Mondjuk nálunk kb elfogy max 10 kg egy évben :roll:

Csibe: NA ez sem egy leányálom teapának :roll: :roll: :roll:

tike

tike!
hát nem és ezért gondoltuk,h hátha bejön ez neki és akkor egy ideig szar,
de utána meg talán jobb lesz...
majd meglátjuk...

Kép
Kép
csibe83

Mondjuk ha ez bejön nálatok, akkor megedződve kamionosfeleségként simán levezényelsz egy építkezést :lol: :lol: :lol:

Kapcsolat szempontjából biztos,hogy nagyon sok múlik a felek habitusán is. Hédi sír :twisted: :twisted: :arrow:

tike

Lois!

Jó-jó, tényleg mind kispasisak, de én Botondot minden nap látom, nála nem tűnik fel :roll: . És olyan fura, ha arra gondolok, hogy ha egyszer lesz kistesó,akkor ő lesz a "nagyobb". Az én kis fingilingi töppentyűm... :cry: :lol: :lol: . Ricsivel már most riogatjuk, hogy a ballagásain, ott fogunk zokogni, az esküvőjén meg túlbömböljük a nászindulót :twisted: :lol: :lol: .

Igen, igeeeen!!!!!!!! Csajokat a talikra, csajokat a talikra!!!!! :lol: :lol: :lol:

Boo!

Tudom, hülyén hangzik, de talán ez a sok teendő épp "jól jön", mert elvonja a figyelmedet :roll: .
Nekem volt laparoscope-os műtétem, 3 éve. Petefészek-cisztát vettek ki, szóval hasonló terület. A vágások nagyon aprók, abszolút nem fájnak :wink: . Ami gáz volt, hogy levegőt fújtak a belsőszerveim közé, hogy lássák a terepet, és ébredéskor az naaagyon feszített, de algopyrin injekcióval totál elviselhető volt. Szóval ezt kérdezd meg pontosan, hogy neki mit csinálnak, meg hogyan...és fújnak-e be levegőt. Ja, és a műtét után egyből kérj fájdalomcsillapítót neki,mert nem tudom,hogy ezt így kelle-e,vagy csak elfelejtették, de én nem kaptam, és nagy fájdalmakra keltem. Azonnal kértem, és egy perc múlva jól voltam :wink: . Én is egy éjszakát voltam, aztán még 1-2 napig kicsit robotosan mozogtam, de utána baromi hamar rendben voltam :wink: . Tökre nem vot gáz, nem (csak) vígasztalni akarlak, tényleg nem volt az!

Csibe!

Külföndi meó:
Apának felajánlottak egy tesztpilóta állást a Continental-nál, ami azt jelentené, hogy télen 4 hónapig Svédországban kéne lennie. Nem hiszem, hogy rábólint, de én csak úgy engedném neki elvállalni, hogy mi is megyünk vele, mert én 3 napot is nehezen viselek nélküle :oops: . És ő is, mert most voltak hétvégén a barátaival Németországban, és úgy volt, hogy hétfőn este jönnek haza. Erre vasárnap este meglepett minket, mert már nem érezte jól magát nélkülünk :wink: . Mi mondjuk nagyon össze vagyunk nőve, ezt írtam már...

Én nem akarlak titeket lebeszélni, mert tudom, a szükség nagy úr... :?
De mielőtt belevágna, utazzon el 1-2 hétre valahová. Barátokkal, vagy mindegy, csak próbáljátok ki milyen külön.
Ezt csak nagyon kevés ember bírja csinálni, és még kevesebb tolerálni :roll: . Apa egyik jóbarátja, egyedülálló, tavaly belevágott a nemzetközizésbe, de fél év után abbahagyta, mert család nélkül sem bírta a távollétet. Szóval én csak azt javaslom, hogy nagyon gondoljátok át, és próbáljátok ki külön egy picit, mert nem olyan könnyű az.... :roll:

KépKép

KépKép
kicsidodi

Boo!
JA, nekem is volt lapar kettő is, kutyafüle :wink:
Mondjuk bazira fájt ébredéskor, mert totál gáz voltam mindenhol, erősen nyüszögtem fájdalomcsillapításért én is, de a lábadozás, az semmi.
Mironnnál meg semmi nagy kaszabolás nem lesz, szóval ezért írtam, hogy este futkosás lesz kórházfolyosón :wink:

Dodi!
Igen nekem is hihetetlen, mert most mindenhol ő a kicsi (ált. nagyobb gyerekekkel vagyunk körülvéve) szóval ő még miniegér hazai környezetben.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Tike!
10 kg méz egy évben?? És az kevés?? Szemben a mi nullánkkal :oops: én nem ehetek ugye, pedig szerettem :(

Pénzbefolyás :arrow: Az a király része :D
Na majd holnap megfogalmazok egy roppant szőke mézes kérdést, ami már rég fúrja az oldalamat, csak most már álmos vagyok hozzá hogy kifejtsem :oops:
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára loislane 2010.11.05 10:11-kor.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Dodi!
Svédországi telek :arrow: Az királyság :D :D :D
Meg amúgy izgalmas kihívás nem?? Vagy csak engem lelkesít?? :roll:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

NA ez így béna lett, tehát nem egy telek izgalmas a skandinávoknál, hanem a tél.... tényleg elhúzok bambán tv-t bámulni, az még megy... :oops:

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois!

:lol: :lol: :lol:
Persze jól hangzik, de 4 hónap? :roll: Egy országban, ahol nem ismered a nyelvet :roll: ? Én, akinek lételem a letyepetyelepetye :roll: :lol: :lol: ? És az angolom is csak hétköznapi létezésre elég, önkifejezésre kevéssé :oops: . Mivel mennék akkor az emeberek agyára? :lol: :lol:
Persze ha apa menne, én loholva követném, de több sebből is vérzik a dolog. Pl. hiába van meg apának minden elméleti,és gyakorlati tudása hozzá (ezért is ajánlották neki), de nincs róla papírja (gépészmérnöki diploát kérnek :shock: ), szóval egyelőre csak elméleti a dolog. Bár tudom, hogy ez az álma, de még várunk egy jobb ajánlatra :twisted: :lol: :lol: :lol: .

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok én mindjárt meggyulladok: 29,8 fok van nálunk :shock: :lol: . Kanadallóval fűtünk (még csak azzal), és apa úgy begyújtott, hogy ömlik rólam a víz :? . Jóból is megárt a sok, na :lol: . Mondjuk tök jó, hogy van kandallónk, ráadásul a fa is ingyen van, mert az erdő egy része is a miénk, és apa onnan hozza a fát (csak élettelen fákat hoz be :wink: . múltkor véletlenül kivágott egy élőt, mert össze voltak gabalyoda,és elnézte,és fél órán át méltatlankodtunk,és számolgattuk hányéves volt szegény :roll: :lol: . Kocsog fatolvajokat én begyújtanám a kandallóba :twisted: , addig nem terjed az agyuk, hogy ha azt kivágják, jövőre már nem lesz mit eltüzelni...)

KépKép

KépKép
kicsidodi

Csajok
S.O.S. kellene nekem Boo száma.Priviben már lebeszéltük,hogy segítünk neki beszerezni az urnát,de nincs meg a száma és beszélnem kellene vele.Köszi.
Vendég

Szia Sotske,
Boo számát nem adnám ki az ő felhatalmazása nélkül, de szívesen elküldöm neki a te számodat a részletekkel ha gondolod :) Küld át nekem priviben, gépnél vagyok.

Kép

KépKép
Notes:

KépKép
loislane
Metropolis

Lois
Már sikerült,köszi,megkaptam a számát és megbeszéltük :wink:
Vendég

Sziasztok!

Szerettek túrázni?
Ismeritek a Kirándulababát?

Ha ki szeretnétek használni a szép őszi napokat, de nem tudjátok, hova lehet babával, babakocsival eljutni, itt biztos találtok kedvetekre való ötleteket! Sok sok túra, térképpel, fontos információkkal a honlapon!

http://www.kirandulababa.hu

Ha tetszik, like-oljátok is! Így mindig értesültök majd az új útvonalakról.

Üdv.
Anna

sushy

Szonibaba,

Bajcsy info ment priviben :lol: :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép
kispocok13

sziasztok!

dodi,pocok!
tegnap láttam egy tök jó filmet...törvénytisztelő polgár...
csak ajánlani tudom...

Kép
Kép
csibe83

Pocok!
Köszi itt is ;)

Boo!
Óbuda...imádom, ott nőttem fel. Bár szomorú apropóból költöztök, de remélem jól fogjátok érezni magatokat (és hozzánk is közel lesztek ;) )
Autó-hoz gratu!

Dodi!
Anyud nega leletéhez gratu :)
Egy nega teszt, aminenk örül az ember :)

Dodi, Lois!
Nekem is volt laparos ciszta műtétem, de én nagyon sokat szenvedtem vele. Pontosabban azzal, ha az a gáz, amivel felfújják a hasat, nagyon lassan szívódott fel v. ürült ki, mittomén, alig bírtam levegőt venni, ülni, állni. Szörnyű volt, azt kívántam, bár inkább felvágták volna a hasam, mert akkor utána nem lettem volna ilyen rosszul. De ma már persze örülök, h csak 3 pici lukacsak éktelenkedik a hasamon.

Csibe!
Kocsi ügyben ügyi vagy, az szuper ár.

Tike!
Méhecskéidet eddig hol sunnyogtad? Mindig olvas újat az ember a topiktársakról :)
Mesélem apának, h méheitek vannak, megkérdezem tőle, h nem akarunke. venni tőletek? Erre csóválja a fejét, majd megszólala: hát az több 10ezer ft. Mire én: mézet, nem méhet :)

Kép
Kép
Kép
szonibaba

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:40-kor.

KépKép

KépKép
boo

Boo!
ezek pofátlanok nagyon...nem véletlenül van az a mondás,h a születésből
és a halálól van a legnagyobb pénz...(már bocsi)
hihetetlen,h az ember gyászol és akkor még az utolsó réteg bőrt is
lehúzzák az emberről...
Miron egy hős...

Kép
Kép
csibe83

Boo!
Húúú, publikus szavakat nem találok a temetős sztorira. Mit képzelnek má' magukról???
Ahogy olvastam, pont az jutott eszembe nekem is, amit Csibe írt, h a temetkezés mekkora biznisz :evil:
És mi az, h kötelező, meghogy csúsztass a zsebbe...ezek után én már csakazértse csúsztatnék.

Tegnap lemaradt a talis kép dícséret és, h micsoda kanbuli volt ez kéremszépen... :lol:

Kép
Kép
Kép
szonibaba

Boo! Ez undorító :twisted: És mit mondott a nő,mégis miért kötelező autóval odavinni az urnát?

Nálunk kezdenek katasztrófába torkollani az éjszakák :evil: 4 napja semmit nem alszunk szinte,10 percenként felsír szegény,a Nurofen sem használ már. Mostmár biztos vagyok benne,hogy a foga a bűnös,mert egyszerre 4 is jön neki,és nagyon nehezen viseli,meg mi is :o Hiába alszunk ott a szobájában,akkor is felkel,olyanok vagyunk,mint az alvajárók. Azzal vígasztalom magam,hogy ennek is vége lesz egyszer és megint lesznek jó éjszakáink :lol: Ma van a 8.nap,hogy megkapta az oltást,eddig nem lázasodott be,remélem mostmár nem is fog. Egy pár pici kiütés van a pofiján,de nem vészes,viszont egy picit taknyos,de az is az oltás miatt van,azt mondta a doktornő. Nem is kell neki szívni :D

KépKép
KépKép
nyuszi81

[quote]E írta:rre csóválja a fejét, majd megszólala: hát az több 10ezer ft. Mire én: mézet, nem méhet
- :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Boo: Kitartás!!! Egyébként valóban undorító, hogy üzletet csinálnak belőle :roll:

Képzeljétek ma bekukkantottam Hédi szájába miután elaludt és kint van az egyik rágófogának 2 csücske :shock: Ahhoz képest hogy 11 hónaposan még nem volt egy foga se az elmúlt 6 nap alatt 4-et növesztett :shock: :lol: :lol:

Torokgyula engem is elért, most homeopátiás tablettát vettem, de apa szerint nagyon csúnya, szóval hétfőn magamat is megmutatom a dokinak, ha már úgy is ott leszünk.

Nyuszi: nem próbáltátok a viburcol kúpot, homeopátiás, nálunk Hédinek használt.

tike

Boo!
Nem tudsz valakit meghatalmazni az órák átírásához? Azt egy meghatalmazással meg az irataid másolatával elvileg meg lehet oldani. (egyébként ha nem azonnal iratod át, se történik tragédia. A mamám 7 év után most íratta át a szolgáltatóknál a szerződéseket. Nekik az a lényeg, hogy fizetve legyenek a számlák.)

Nyuszi!
Nálunk is borzasztóak az éjszakák egy ideje, Petra olyan szinten anyás, hogy nem hinnétek el. Én a héten úgy jártam dolgozni, hogy 3-4 órákat aludtam, azt is 8-10 részletben. :(

Van új gépem (céges)! Csak az a gáz, hogy nem tudom beállítani a vezeték nélküli internetet, úgyhogy most itt guggolok az előszobában, mert itt van a router. :oops: :lol: :lol:

Kép
katy76

...
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára boo 2011.03.23 09:44-kor.

KépKép

KépKép
boo

Nyuszi!

Az éjszakák nálunk is totál gázak, és én már nagyon elszoktam tőle, szóval eléggé megvisel :oops: . Egész nap nyomott vagyok, és idegbeteg, egy hisztérika pics@ :( :oops: :oops: :lol: .
Azt hiszem fogzással indult, aztán megszokás lett, mert kicsit el is csesztem :oops: , az elmúlt pár napban meg hiába próbálok "keménykedni", hallom, hogy zuborog a pocakja, meg nagyokat rotyogtat. Fogalmam sincs mitől lehet, talán a fogzás, így nem tudok nagyon mit kezdeni vele :( . Ma már adtam neki Smecta-t, meg még adok normaflort, hátha az segít...

Amúgy kb. 3 hete tart, egy éjszaka 2-3 alkalommal kel, és nehezen alszik vissza :? . Bár már vége lenne. Félek, hogy megszokja :roll: .

Boo!

Bocsi, morbid poén :oops: , de te komolyan az Ikában vettél urnát?! :shock: :twisted: :lol: :lol: :lol:

Mindig akarom kérdezni: a mamád hogy viseli?

KépKép

KépKép
kicsidodi

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?