A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Sziasztok!

Judit: fejlődjetek tovább is ilyen szépen... :)

Cidney, Rita kitartás nektek!!!

Mindenkinek mielőbbi babásodást!!!!

Én majdnem elsírom magam ha meglátok egy kismamát, főleg ha pont a BMC-ből jövök,múltkor is végig bőgtem hazáig az utat!
Én imádom a gyerekeket, de amióta kiderült, hogy nálunk nem lesz egyszerű nem nagyon megyek gyerekek, főleg picurok közelébe, illetve nem engedem közel magamhoz őket, nem tudom már babusgatni őket, pedig úgy imádtam :cry:
Én kórházban dolgozom és mindenki már ajánlgatja fogadjunk örökbe gyerkőcöt, ha valaki a kórházban hagyja nyílt örökbefogadással nagyon pícúrt is hozhatnánk haza. De sajnos jelenleg nem tudom elképzelni, hogy nem Rám és vagy a férjemre hasonlít, nem e mi génjeinket örökli..... fura lenne.(Utálom is magam hogy ilyenek járnak a fejembe,pedig azt a kis embert is fel kellene nevelnie valakinek, de jelenleg nem megy) :cry:

Na el is hessegetem ezeket a gondolatokat...

Kérdés, szerintetek december közepén még csinálnak lombikot, vagy akkor már áttolják januárra????

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Mia: hááát,mivel néha kiszámíthatatlan,hogy mennyi ideig tart a stimulálás,félő,hogy Karácsonyra tolódik,akkor meg nem hiszem, de bent tuti megmondják erre a választ.

Ha biztos,hogy hó közepéig meglesz beültetéssel együtt,akkor szerintem lehet,hogy megcsinálják,de ez csak az én véleményem...

Mert akkor meg pont Karácsonyra esne az eredményhirdetés...
Vendég

Sziasztok,

megint ez a fránya lemaradás...

tegnap kaptam beutalot a vérvizsgalatokra a mutethez, ma reggel csapoltak le, erre kozolték, hogy jovohet pentekre van meg az eredmény. Mondom ez remek, akkor addig van bennem valaki, akiben már nem reménykedhetek?? oszintén szolva a tudattol elég rosszul lettem.
Hála a jo égnek sikerult megmozgatnom néhány szálat, igy holnap (!!!) megkaphatom a leleteket. A vicc az, hogy azt mondták, a vér szállitasa miatt van 8 nap megadva.. rohej.
Igy viszont mégis van esély rá, hogy már a hét kozepén mutenek, és kezdhetunk mindent elolrol.

Nem tudom hogy csináltam, valoszinuleg a szuleim és a párom, és a ti bátoritó szavaitok segitettek, de nagyon pozitivan állok a jovo elé. KOSZONOM! Felfogtam, hogy igy kellett lennie, és hogy minden rendben lesz. A tuneteim majdnem mind elmultak, ugylatszik tényleg a gyogyszerek okozzak oket, és mostmár idegeskedhetek buntudat nélkul a munkahelyemen:)

Estrella
– aznap, amikor kiderult, 6 hetes 6 napos voltam. De ki tudja, mikortol volt a baj... Szerintem sincs gond veled, ne aggodj. Ha nem birod ki a 3 hetet, menj el valahova ismeretlenul, vagy egyszeruen hivd fel a dokit, hogy nem birsz kivárni annyit. meg kell értenie ezt az orvosnak.

Rita –
Nagyon sajnálom! Ne nevezd ezt abortusznak, nem az lesz, és nem is ugy fognak kezelni, ne aggodj. És elaltatnak, olyan, mint a leszivas. Természetesen amig tudsz reménykedj!! várom az orvos véleményét!!

Sajti –
drukkolok, azok a szuris szép napok... :)

Vikus –
Én is femibiont szedtem

Navi –
GRATULÁLOK!!
hihetetlen volt egyik nap még irtal, másik nap meg már jott a hir, hogy meg is szultél!! és most már irsz is! ez a 21 század már...nagyon bennemaradtál a fejemben:)

Timi –
én z-hez járok, második lombiknál járunk.. a kettő kozott kihagytunk 5 honapot. a siker... hát az most nem jott ossze. Viszont Z szerint a bmcben minden otodik sikeres terhesség még rosszal végződhet... én speciel most pont az ötödik voltam.. és nem csak én kozulunk. De a legkozelebbinél már az elején tudni fogom, hogy most a negyedikek leszunk!:)
A párom első spermavizsgálata már meg volt nekunk a kopánál, igy a bmcben csak egy második kontrollt kellett csinálni, és megusztuk a várakozási időt.
A pénz tényleg néha megdobbento lesz.. amikor kiváltasz egyetlen injekciot, és kozlik a kasszánál, hogy 67 ezer forint.. dehát valamit valamiért.

Judit!!
Olyan jo látni ilyen UHt!!! van mibe kapaszkodnom:)

zsuzska –
én 2 éve elbogom magam, ha terhes novel beszelgetek, vagy megtudom valakirol a kornyezetemben.. ez van, szerintem ettol nem vagyunk gonoszak.. csak nagyon várjuk a sajátunkat.
cidney23

Sziasztok!
köszi csajok!

Judit!
köszi,nekem is a Gravida szimpi,
Nagyon édes a kis Bogyó..... :D :D :D :D :D :D

Cidney!
köszi :wink:

Mia!
LAZULJ!!!!SZU-SZÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁÁ!
ne görölcsölj rá! :wink:
vikus82

köszi kisbeeka

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Vikus próbálok, néha megy néha nem most épp rossz passz van, holnap biztos jobb lesz! Megy a SZÚÚÚÚSZÁÁÁÁÁ :D :shock:

Mia
kecsmary
Budapest II. kerület

Breki!
lecsúszok a röhögéstől....Silverboy!!!
miért pont Silverboy?

Csajok!
kedden Sztől elfelejtettem receptet kérni fogyóban a Merckformin,a tervezett látogatás elött még randizom vele :shock:
vikus82

Cidney: örülök,hogy jobb a közérzeted,vagy legalábbis pozitívan állsz a jövő előtt :)

én is borzasztóan magam alatt voltam,mikor Sz közölte,hogy sajnos nem úgy alakul,ahogy kellene... Olyan sokat sírtam,de vissza kellett állnom a munkába,ahol bizony nem sajnált senki,gyorsan vissza kellett rázódni a mindennapokba,és ez elég nehéz...

Kérdeztem Sz-t,hogy akkor most mi van,mehetek-e dolgozni,mondta,hogy persze...
Pedig a lelkemet se ártott volna picit itthon ápolgatni,és itt most nem saját magam sajnáltatásáról beszélek,de tényleg jó lett volna pár nap,amikor összeszedem magam.

Most már teljes gőzzel megyek előre,alig győztem kivárni a 3 hónapot,hogy végre kezdjünk :D

De eljött végre a mi időnk,holnaptól új fejezet kezdődik :)

Így lesz ez Veletek is!
A végeredmény pedig kárpótol majd mindenért,ez lebeg az én szemeim előtt is :)

egy dolog nekem mindenképp pozitív volt az előző "majdnem-sikerben",épp az,hogy benne volt már a siker is!!
Tény,hogy még csak megmutatkozott,de mindennél többet jelentett,hogy tudtam,elkezdett bennem is fejlődni egy kis élet :)
Azaz képes vagyok rá én is! :D

Persze akinek van gyereke,másképp értékeli ezt,de nekem még +++ tesztem se volt soha ezelőtt :)
Vendég

kecsmary: Én is így vélekedtem mindig az örökbe fogadásról. És most mi van? A volt kollégámék örökbe fogadtak egy pici lányt és JOBBAN HASONLÍT RÁJUK MINT BARBUS RÁNK! De tényleg. :D Persze értem mire gondolsz, bár én egy nagyon pici babát már könnyebben tudnék örökbe fogadni. Mondjuk a terhesség és a szülés kimaradt volna az életemből (és akár mennyire is fájt, a szülést sem hagynám ki).

Fel a fejjel lányok! Tudom hogy én már könnyen beszélek, de én is ugyan ezeken mentem át. Bízzatok a babácskáitokban, tudják ők hogy hová kell jönni.
vicky79
Budapest III. kerület

Csajok,SOS!!!!

Kell a szuri-kezdéshez az a 2 papíros,amit Sz adott a fogamzásgátlóról,illetve,hogy utána melyik időpontban kell megjelennem nála?????????
Vendég

Vikus: iiiigen,Silverboy :lol: :lol: :lol: :lol:

Sajti és Andi után szabadon :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Béku

Nem
vnbeni

Vnbeni: azaz hogy nem para,ugye?
úgy néz ki,hogy párom az összes BMC-s papíromat a munkahelyén felejtette,ami később nyit,mint ahogy végzek BMC-ben...
Nem gond akkor,hogy nem viszek "semmit" magammal?

bár eddig is felszerelkeztem mindig,és nemigen kért Sz semmit....
na jó az elején igen,az addigi vizsgálati eredményeket...

Most parázok azért...
le is csesztem embert,mert 100%-ra mondta,hogy itthon van,és ő tudja is,hogy hol... :( :( :( :( :( :( :(
Vendég

Ha addig már nem írtok,drukkoljatok reggel!! :D
Vendég

Békus,
drukkolok. :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Breki!!!
drukkok mennek!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :D
vikus82

Andrea!
hol tudtál szerezni megmaradt gyógyszereket?
vikus82

Judit
Milyen volt a váci nődoki, elvállalt?

Kispatak
A mai nap már nyugisabb volt, de mindenki ki van akadva, hogy miért küldték ki a csajt 3 hétre, mikor a mérnököket nem szokták, nekik pedig tényleg kéne… Csaj meg kint unatkozik, persze ő élvezi.
Amúgy meg olyan a főnököm, hogy mikor a kolléganőm babát várt, rossz lett az AFP-je és vettek mintát magzatvízből, aminek 3 hét az eredménye. Mikor kiderült, hogy negatív, az egyik főnök tökre örült, a sajátunk meg azt mondta, hogy nagyon jó, akkor mostantól jobban tud a munkájára koncentrálni…
Bár lehet, hogy ma új főnököt kapok, de nem jó csere, mert a nő emberileg teljesen alkalmatlan a főnökségre.

Kisbeeka
Nagyon drukkolok!!!!!!!!!

Cidney
Legalább ma meglesznek a leletek, fel a fejjel!
Nagyon sajnálom :(
Én kibírom a 3 hetet, tüneteim vannak, ha nem akar megmaradni, úgysem marad meg, nem tudok mit tenni. De nem így lesz, tudom!!!

Lányok,
Akiknek küldtem IR diétát:
Az utolsó étkezés (22 óra) csak kismmamákra vonatkozik, mert nem szabad, hogy több, mint 10 órán keresztül ne egyen egy terhes nő…
estrella22

Sziasztok!

Na mivan, ma mindenki másfele jár???? :lol:

Békus: mai kezdéshez drukk-drukk!! :)

Vikus: Hát, akkor még volt megmaradt gyógyszerek fóruma, ott is találtam... + kiguglizhatsz épp felkínáltat más fórumokról, ill. itteni fórumostól is kaptam ami megmaradt.... Persze első alkalomnál kicsit rizikós lehet a dolog, hogy előre beszerezz cuccokat, mert még nem tudhatod, hogy melyik injekciót kapod majd... Ez inkább olyan hosszabb távú játszadozáshoz célszerű.... :wink:

Kisangyal: Rég hallottunk felőled... Lassan kezdtek!!! Jó volt London???

Lilypie - Personal pictureLilypie Second Birthday tickers
Daisypath - Personal pictureDaisypath Anniversary tickers
andrea-1

Sziasztok!
Most csak gyors bekukk mert főzök, de délután jövök ha nem alszok be :oops:

Csajok,
SOS segítség kellene: Van erre az egésznapos rettenetes émelygésre valami jó gyógymód???
Komolyan, ennyire carul még sosem voltam, de nem tudok hányni, csak émelyeg egyfolytában :?

Kép
judit0713

Judit,

nekem a citromos víz bejött. azért nem limonádét írok, mert csak kevés citromot teszek és nem nagyon édesítem.
nagyon mondják a gyömbért, nekem az nem jött be, bár most hallottam egy új készítési módot. gyümölcsteába csak kevés gyömbért reszelsz, akkor nem az a markáns intenzív érzete van.
nekem kajára javult az émelygés egy időben, akkor is enni kell, ha nem jó a gyomrod, mert ha nem eszel, akkor még a cukor is leesik és még erősebben émelyegsz.
remélem valamit tudsz hasznosítani.
van homeos cucc a hányingerre, asszem cocculine, de azt még nem próbáltam.

váci dokinál minden oké volt?

Breki,
mi volt ma?

Estrella,
elküldöd nekem is az étrendet?
nagyon köszi.

Andi,
nekem a másfele ma dokiknál volt. hihetelen mennyi mindent kell intézni...
az istenhegyin hányadik hétre kell időpontot kérni? a betöltött 12. hét előtt vagy után? :oops:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Nnna, kész a kaja most meg apa kóborolt el valamerre, pedig bírnék enni...
Addig elmesélem a tegnap estét:
Nagyon jó fej dokibánk van, mondtam neki hogy a tavalyi beutaló S-hez most hozta meg az eredményt, így szeretnénk nála folytatni.
Simán belegyezett, megnézte a bmc-s leletet, és mondta rögtön, hogy ő akkor most nem uhuz, hisz a doktornőnek. Majd 3 hét múlva kell visszamennem, akkor ad mindenféle beutalókat, meg akkor már mehetek majd a kiskönyvé is.
Ééééés, rögtön a kezembe nyomott egy prospektust a kombinált tesztről, amit ők csinálnak a Bolgárkerékben (innen az ismeretség S-sel), és amit az ő kismamái ingyen kapnak!!! Az integráltért kell majd fizetnem valamennyit, de semmi rohangálás, az összes uhut, vv-t mindent helyben csinál, és persze ki is értékeli az eredményt :)
Szóval ismét megfogtam az Isten lábát!

Kép
judit0713

Cidney,
ez az! Olyan jó olvasni hogy már kifelé jössz a gödörből!
Nagyon-nagyon szorítok és a következő alkalommal már veletek marad babácska!

Estrella,
látom te is a jó oldalát nézed a dolgoknak, így is kell! Szépen növöget a pocaklakó, majd meglétod 3 hét múlva (nekem is csak akkor kell mennem, ami először fura volt a gyakori bmc-s látogatások után, de azt mondta a dokim, hogy nem kell egy egészséges kisbabát mindig nézegetni :D )

Béku,
gyere a hírekkel, mi volt???

Beni,
tegnap sikerült az éjszakai randi?

Zsuzsókám,
köszi a tippet, legurítottam egy pohárral, most egész jó (kop-kop)

Mia,
ne add még fel, hiszen ott van a támogatott lombikok sora, ami mind-mind esély saját babácskára!
Ráér az ember lánya utána törni a fejét örökbefogadáson...ha egyáltalán szükség lesz még törni a buksidat!
Szerintem decemberben csak akkor kezdenek beavatkozást, ha végig tudják vinni a beültiig az ünnepek előtt.
Azt nem tudom, hogy két ünnep között van-e bmc, az tuti, hogy nekem tavaly a hsg emiatt csúszott át januárra, mert a rönten nem fogadott az ünnepek között :?

Kép
judit0713

Most csak átfutottam a dolgokat: hányingerre nekem a cocculine nagyon bevált. A 11. hétig voltam émelygős, addig szedtem. Utána egyik napról a másikra elmúlt.
vicky79
Budapest III. kerület

Halihooo,

Judit, óriási gratula a 4 mm-eskéhez!!! :D

Békuuu???

Néhány fotó:

Kép hami után
Kép elégedett vagyok ám! Kép félig kómában :)

majd még igyekszem :lol:

Kép
Kép
navared
Szfvár

Húúúha, katunk végre nyitottszemes képet Zorkáról :D
Nagyon édi kicsilány!!! Én meg nem mondanám a képekről hogy 3 kg alatt született :shock:

Viki,
köszi a tippet, szerintem kaja után elüldözöm apát a patikába, mert ez borzalom :?

Kép
judit0713

Judit, privi ment, megkaptad?
zizuka
Budapest

Baccus, hogy bírtam én 1969.12.31-én csatlakozni? Méghogy új felhasználó!!! :lol:
zizuka
Budapest

nagyon helyes Zorka! :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zizu,
ment válasz is :)

Kép
judit0713

megjöttem :D :lol: :lol: :lol: :lol:

no,volt egy kis bonyodalom a rendelésen,mert mikor Hilda elmondta a névsort,ki ki után jön,elmondott előttem 5 nevet,meg is jegyeztem a bongyor hajú leányzót,aki után nekem kellett menni vetkőzni,és elmentem a mosdóba.

Mikor jöttem ki,addigra bejött épp ez a lány utánam a mosdóba.
Mire kiléptem a váróba,H már kiakadt,mondván: Maguk ma nem akarnak hazamenni???!
Erre mondta megint az én nevemet,mire én,hogy hát aki előttem van,még nem ment be...
De aztán fogtam magam,és se perc alatt levetkőztem odabent :D

Sz megvizsgált,aztán kaptam 5 receptet :D

Úúúúúgyhogy már be is adta párom a Gonalt,amit délutánra kért Sz,este jön 3 adag Merional.

Következő jelenésem kedden :D

Ki jön kedden? :)
Vendég

Navi: köszönjük a Zorka-bébis képeket :)

Tudom,hogy nehéz szavakba önteni az érzést,de azért leírod picit,hogy mit éreztél,mikor megszületett,mikor megláttad Őt végre a maga valójában,nem pocak-formában? :)
Csak kíváncsiság :D
Vendég

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Kép

Kép

Kép

Kép

Maccs
vörösmacska

Hahó!

Breki: remélem hamarosan baba lesz a pocakban, nagy drukkhegyek! Mi lesz az ep-vel, tudsz vele valamit kezdeni?

Judit: tényleg szerencséd van, csak igy tovább!

Cidney: fel a fejjel és menj előre!

Sajti, Eszter: veletek mi van?

Navi: köszi a babafotót, édi, többiektől is várunk ám!

Estrella: no nem semmi helyed van! Ez a csajszi protekcióval ment oda, ezért is a nagy utazás! Viszont ahogy leírod a többieket nem sokra becsülik! Épp ezért mondom, hogy nagyon vigyázz magadra, és én a helyedben tuti maradnék otthon és csak magammal és babóval foglalkoznék. Persze ezt mindenkinek magának kell tudni. Jön a tél, én tudom milyen télen nagy hassal járni. Egy párszor sikerült elesnem.

Hét rövid volt, ma legalább valami értelmes munkám is volt már. Majd meglátom, de tuti hogy én ettől sokkal többet tudok, kár hogy ezt más nem értékelte/értékeli. A német nagyon hiányzik.

No megyek lepihenni, most nem vagyok jól

üdv kispatak
Vendég

Zsuzsókám..... akkor a mi gyerekünknek rohadt nagy IQ-ja lesz, amennyit én émelygek, meg hányok .... :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Tegnap brutál volt... mára egy bazi herpesz is kijött a számon, gondolom a tegnapi mutatvány eredményeként... :shock:
Úgy van, hogy én holnap leszek 12 hetes.. és jövő hét szerdán megyek Sz-hez a 12 hetes vizsgálatra... mikor megbeszéltük a szerdai időpontot, akkor mondta, hogy a kombináltra is majd arra a hétre kérjek időpontot.. Tehát eszerint betöltött 12. hét utánra... Gondolom... :wink:

Hú Békus.. jó kis adaggal indítasz!! :shock: Gonal mellé 3 Merional.. a TE picinyke testednek???? Persze Sz. tudja mit miért... :) csak meglepődtem én 1-gyel indítottam... Na de sebaj...mindjárt PUNKCIÓ!!!!! :)

Juditkám: ezek jó hírek... émelygés nem annyira, de mivel ezt akartuk, az is az!! :).... Kombináltra első körben én is a Bolgárkereket gondoltam...de mikor kérdezte Sz. hova akarok menni.. és mondtam.. erőteljesen csóválta a fejét, és feltétlen az Istenhegyire irányított :shock: :shock: :shock: mondjuk Neki nincs is érdekeltsége a Bolgárkerékben... Amúgy én úgy tudom hogy az uhu részéért ott is fizetni kell, csak a vv részét állja a Sejtbank... szerintem hívd fel őket inkább, nehogy meglepetés érjen... :shock:

Navi: Káprázatos a kisasszony!! Eszem a kis tokáját!!! :) tényleg zabálnivaló!!! :)

Képzeljétek, ma 10 éve vagyunk együtt Rajóval!!!! :lol: :lol: :lol: :lol:

andrea-1

Macsek!!!!!!!!!!!!
Aztaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa de gyönyörű a kismacsek!!! :)

andrea-1

Istenem, Maccs,milyen gyönyörűséges fotók!!! :D :D :D :D :D
Ez most a legjobbkor jött számomra :)

Remélem jól vagytok,nagyon sokat gondolok Rátok!

Kispatak: egyelőre nem kezdtem vele semmit,de fogok,csak most már úgyis mindegy,de amint eljön a szabim,akkor lesz időm üldögélni a bankban :)
párom is meg tudja nekem kötni,csak nem tudtam róla túl sokat,és meglepett,hogy ahol ELVILEG lehet kötni,ott se tudtak SEMMIT se mondani róla,ezért kérdeztelek :)
Vendég

ANDI,de klassz!!!! :D :D :D :D :D

GRATULÁLOK!!!! Ünneplés lesz? ;)

Kép

Szurival kapcsolatban én is meglepődtem,mert 1-2 nap volt ugyan már,amikor ennyire emelte Sz,de amúgy kettőket szúrtam szinte végig.

Most viszont 3 napig 3 Merional.... :shock: :shock: :shock: :shock:
Gonal már megvolt,aztán ha uram hazaér,akkor kotyvasztok 3 Merionalt másfél "vízzel",ahogy Sz hívja :)

Nekem 1 Merionalt nem is kellett,rögtön dupláztunk...
Most meg gondolom inkább az elejére rakja be ezt a lórúgásnyit, aztán kedd reggel megnézi,mit művelt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Amúgy meg igazad van,nemsokára punkció!!!!!!!!!!!!! :D :D :D

Épp a Titok filmet nézem (hallgatom...) :D
Hááátha hatással van most rám,mert ma eléggé el voltam kenődve már a szuri előtt is,azaz nem lehet a nagy adag hormonra ráfogni a hisztimet :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Remélem gyorsan elérünk a célhoz,mert a napokban kissé depis vagyok,muszáj kicsit segítenem ezen az állapoton...
Bent is hamar kiakadok hülyeségeken,itthon is egyből veszekszem minden hülyeség miatt :? :roll: :roll:

Van egy szép faragott fa bölcsőnk,amit még évekkel ezelőtt vettünk egy párnak ajándékba,de nem vitték el sosem,azóta már a kisebbik babó is 3 év körüli... :lol: :lol: :lol:
Nos,azt most a szépen kifestett szobába beraktam,apumnak nagyon tetszett,mikor megjelent nálunk :D

Nem hiszek a babonában,hogy úgymond ne készüljek rá,mert a Titok szerint viszont rendezzem a dolgokat úgy,mintha már abban a helyzetben lennék :)
Azaz már van hely gyártva a babaholmiknak is ;)
Vendég

Andikám,
kösz az infót. :-)
boldog évfordulót nektek, 10 év nem semmi. :D

Brekkkk,
én is meglepődtem a mértéken, de ha ez kell a sikerhez, akkor hajrá! :wink: drukkok mennek, bizti ami bizti. :arrow: :arrow: :arrow:

Macs,
de jó hogy bekukkantottál!!!! gyönyörű Balázska és remélem Kittike renden átköltözött!!!!
millió ölelés. :arrow: :arrow: :arrow:

Eszter, Sajti,
merre vagytok? adjatok életjelet! 8)

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó: köszi a drukkot,mindenesetre csak használhat :)

Lányok,mindenkinek köszönöm,hogy drukkol nekem is,most nagyon kell,hogy rendben lemenjen ez a pár nap,és újabb esélyt kaphassak a csodára,most ígérem véghez viszem :)

most nem fogtok csalódni!! :D
Vendég

Macsek,
gyönyörűséges kis csöppség :D

Navi,
te meg hoztad a kiscsajt, hogy legyen kinek udvarolnia :D

Andikám,
nekem azért ingyenes minden, mert a dokibám ott dolgozik a Bolgárkerékben, és ő a saját betegeinek a kombináltat ingyééé csinálja, csak az integráltért kell majd fizetnem :wink:
Nem értem Sz miért nem javasolta őket, talán nem tudja hogy S is ott dolgozik? Vagy pont azért mert tudja? :roll:

Breki,
ennyi szurit :shock: :shock: :shock: Akkor amit adtam az csak a töredéke lesz, én meg azt hittem majdnem a teljes stimut kihúzod vele :oops:

Kép
judit0713

Judit: ugyan mááááár!! Nagy segítség volt minden!!! :D
És ami még jobb,hogy szerencsét hoztok nekem :)

Tudtam,hogy nem kis adag,de míg Andi nem írta,nekem nem is jutott el igazán a tudatomig... :lol: :lol: :lol:
Vendég

Juditkám: Nagyon határozottan mondta a B.kerékre, hogy ne oda, hanem ide menjek, ez a biztos... :shock:
Amúgy gondolom tudja, hogy S-nek ott van érdekeltsége.... de én nem kérdeztem ilyenekre rá :lol:

Zsuzsó: köszi.. hát igen, még gombócból is sok :)... Hétfőn meg házassági évfordulónk lesz... a 7. :wink:

andrea-1

BÉkus: én csak azért gondoltam, mert én hozzád képest debella vagyok... Te oly picinyke vagy... és abból indultam ki valamiért, hogy a méretünk mennyire befolyásolhatja a dózist :)
De nehogy ezen most elkezdj agyalni.. valszeg az előző stimus adagjaidat átnézte, mi hogy hatott és gondolom így tartotta célszerűnek azért adott kezdésnek 3-at! Én nem kérdőjelezem meg az Ő döntését, majdhogynem vakon bízom benne :wink:

andrea-1

Andi: dehogy agyalok rajta :lol: :lol: :lol:
én már megszoktam a nem mindennapi adagokat,ez a rossz FSH érték és az endometriózis miatt van.

De van egy kérdésem. Ma voltam ugye először mensi óta UH-n.
Ilyenkor a mnyh-n kívül milyen adatokat mond el Sz?

Az rendesen lefogyott,de nem csodálom,amilyen mennyiségeket küldtem a csatornába :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

nem csoda,hogy annyit ettem ezekben a napokban :lol: :lol: :lol:

Most is készül a nyelv,meg a sütőtök,de gondoltam még újabb túróstészta adagra is :roll: :roll: :roll: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Te kis zabagép :D Egyél csak, mert később majd nem hagy a pici :wink:

Andikám,
duplagratu a dupla évfordulóhoz :D
Bizony kijárt már nektek ez a baba! Lesz valami ünneplés, meglepi?

Kép
judit0713

Sziasztok!

Sajnos én sem tudok jó hírrel szolgálni,12,5 lett a Hcg-m,jövőhét pénteken kell visszamennem vv-re :cry:

Rita-mizu :?:

Judit-nagyon örülök nektek :!:

Negatív szériások FEJ A FEJJEL!!

SzámosPancsi
pancsi790204

Pancsi: :cry: :cry: :cry: ((((((((((((((((((()))))))))))))))))
borzasztóan sajnálom...

küldök Neked rengeteg energiát :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?