Sziasztok,
megint ez a fránya lemaradás...
tegnap kaptam beutalot a vérvizsgalatokra a mutethez, ma reggel csapoltak le, erre kozolték, hogy jovohet pentekre van meg az eredmény. Mondom ez remek, akkor addig van bennem valaki, akiben már nem reménykedhetek?? oszintén szolva a tudattol elég rosszul lettem.
Hála a jo égnek sikerult megmozgatnom néhány szálat, igy holnap (!!!) megkaphatom a leleteket. A vicc az, hogy azt mondták, a vér szállitasa miatt van 8 nap megadva.. rohej.
Igy viszont mégis van esély rá, hogy már a hét kozepén mutenek, és kezdhetunk mindent elolrol.
Nem tudom hogy csináltam, valoszinuleg a szuleim és a párom, és a ti bátoritó szavaitok segitettek, de nagyon pozitivan állok a jovo elé. KOSZONOM! Felfogtam, hogy igy kellett lennie, és hogy minden rendben lesz. A tuneteim majdnem mind elmultak, ugylatszik tényleg a gyogyszerek okozzak oket, és mostmár idegeskedhetek buntudat nélkul a munkahelyemen:)
Estrella
– aznap, amikor kiderult, 6 hetes 6 napos voltam. De ki tudja, mikortol volt a baj... Szerintem sincs gond veled, ne aggodj. Ha nem birod ki a 3 hetet, menj el valahova ismeretlenul, vagy egyszeruen hivd fel a dokit, hogy nem birsz kivárni annyit. meg kell értenie ezt az orvosnak.
Rita –
Nagyon sajnálom! Ne nevezd ezt abortusznak, nem az lesz, és nem is ugy fognak kezelni, ne aggodj. És elaltatnak, olyan, mint a leszivas. Természetesen amig tudsz reménykedj!! várom az orvos véleményét!!
Sajti –
drukkolok, azok a szuris szép napok...
Vikus –
Én is femibiont szedtem
Navi –
GRATULÁLOK!!
hihetetlen volt egyik nap még irtal, másik nap meg már jott a hir, hogy meg is szultél!! és most már irsz is! ez a 21 század már...nagyon bennemaradtál a fejemben:)
Timi –
én z-hez járok, második lombiknál járunk.. a kettő kozott kihagytunk 5 honapot. a siker... hát az most nem jott ossze. Viszont Z szerint a bmcben minden otodik sikeres terhesség még rosszal végződhet... én speciel most pont az ötödik voltam.. és nem csak én kozulunk. De a legkozelebbinél már az elején tudni fogom, hogy most a negyedikek leszunk!:)
A párom első spermavizsgálata már meg volt nekunk a kopánál, igy a bmcben csak egy második kontrollt kellett csinálni, és megusztuk a várakozási időt.
A pénz tényleg néha megdobbento lesz.. amikor kiváltasz egyetlen injekciot, és kozlik a kasszánál, hogy 67 ezer forint.. dehát valamit valamiért.
Judit!!
Olyan jo látni ilyen UHt!!! van mibe kapaszkodnom:)
zsuzska –
én 2 éve elbogom magam, ha terhes novel beszelgetek, vagy megtudom valakirol a kornyezetemben.. ez van, szerintem ettol nem vagyunk gonoszak.. csak nagyon várjuk a sajátunkat.