Sziasztok!
Dia, Évi, egyet értek: nehéz így változatosan étkezni... Évi, szerintem ha már nagyobbak lesznek a gyerekek, fejlettebb lesz a gyomruk is, mozogni is jobban tudnak --- a pukikat is jobban el tudják intézni. Én ebben reménykedek
Tünde, reggel azért van olyan sok tej, mert előző nap egész nap stimulálta a cicit a baba. Éjszaka pedig ez a sok inger kimaradt, de a szervezet emlékszik, hogy kell a tej, dolgoznia kell. Tehát, igen, félig valóban azért van olyan sok tej reggel, mert nem szopizott a baba, de ennek a hátterében az van, amit írtam. Ha megnézed, napközben mennyit szopizik és azt átvetíted az éjszaka óráira (nem tudom, nálad mennyit alszik Zoé, Bálint kb. 8 órát alszik éjjel), akkor látod, hogy amennyi reggel van, az nem is olyan sok! Szóval, napközben Bálint 8 óra alatt azért nem 250 ml-t eszik (nekem ennyi jön reggel, ha mégis 8 óra szopizás nélkül telik el).
A "másfél óra alatt 40 ml-t eszik" - erre nem tudok mit mondani. Másfél órán keresztül folyamatosan erőteljesen szívja? Bálintnak kb. újszülött korától pár hetes koráig volt olyan, hogy ilyen hosszan szopizott és ennyi jött. Most már kezd ő is tök ügyes lenni, gyorsabban végez...
Vanilla, cici-megfázás
Tina, a le a kalappal a 27 kiló mínusz előtt. Szenzációs vagy! Sok kitartást kívánok, hogy ne is jöjjenek vissza!
Bévi, ez az orvos... hát nem csodálom, hogy kiakadtál, teljesen jogosan...
Vanilla, én írtam, hogy Bence eszik bébikaját. Nem írtam, hogy két-három üveggel vagy csak egy negyeddel eszik meg belőle.
Évilány, én se fogok problémát csinálni belőle, ha tápszerrel kell majd pótolni, Kristófnál így volt. De amíg tudom és mindkettőnknek jó így, addig anyatej megy kizárólag.
Gépi fejés: nem próbáltam, de sokan azt mondják, hogy fájdalmas. Lehet, hogy a kézivel tovább tart, de kevesebb kárt okozok a ciciknek vele. Az nagyon nem jó, ha fáj, nekem emiatt van egy olyan sejtésem, hogy ezzel csak ártasz magadnak és a tejtermelésnek.
Na, mennem kell... Szép vasárnapot!