Na sziasztok!
Végre összeszedtem magam és írok, nem csak olvasok.
Már nem emlékszem kinek gratuláltam és kinek nem, de
hatalmas gartula az új Babókhoz és én úgy döntöttem, rendezek ma egy házi tejfakasztó bulit az újdonsült anyukáknak
Szal ma iszunk a férjemmel. Persze az ivászat oroszlánrésze rá hárul majd, de ami a tejet illeti, azért én is kiveszem a részem
Szóval hajrá Anyucik!!!
Kicsit félve kérdezem, de ti szoktatok inni/ittatok anno? Nyilván nem részegségre gondolok, de pl 2 korty vörösbor a vasárnapi ebédhez, ilyesmi. Nekem nyomatják, hogy a vörösbor ilyen mennyiségben még jót is tesz (vérszaporító), szal én nem zárkóztam el ettől a dologtól olyan nagyon
Evita, láttam az új képedet. Hát azt kell mondjam Kisleánykád jól beindult

. Sztem nagyon nagyot nőttetek. Szuper. Örültem nagyon. És azért is, mert végre valakinek hasonló a hasa, mint nekem.
Manama, szintén

. Bár így félidő táján már nem olyan meglepő ez.
Képzeld, felhívtam az egyik szülésfelkészítő tanfolyamot, azt amelyik az ANK könyvtárban van és sajna pont köv hét szerdán lesz az utolsó alkalom. Ez 8 hetes tanfolyam, de mindig ismétlődik egy hét kihagyással. Kivéve most, mert az ünnepek miatt most lesz egy nagyobb szünet, így csak január közepén, végén indul a következő. De azt mondta a csaj, hogy menjek nyugodtan az utolsóra (fürdetés, pelenkázás lesz a téma), mert után lesz egy szülőszoba látogatás is. Én azt hiszem el fogok menni még így is. Szal ha érdekel... Ezt is a Zsebibaba füzetből néztem ki. Ja és ez ingyenes tanfolyam
Yokka. Olvastam a fogfájásod, átérzem. Én amúgy is fogfájós vagyok, de mióta itt a Baba, kilószámra eszem a Ca-ot. De figyi, nem értem miért nem vehetsz be antibiotikumot. Azt elvileg lehet enni. Nekem is kellett szednem nem is olyan régen, mivel kb 2 hónapja szájzáram van

Elég kellemetlen dolog, de legalább nem fáj. Szóval voltam a fogdokimnál kb ezerszer, hogy kiderüljön mitől van, de röntgen híján nehéz, csak találgat szegénykém. Az egyik és legutolsó ötlet az augmentin volt, hogy lehúzza a gyulladást, ha az van. És ott előttem hívta fel két kollégáját is, hogy megbizonyosodjon, antibiotikum adható kismamáknak is. Nagyon drukkolok, hogy elmúljon, megszűnjön. Várandósság ide vagy oda, a fogfájás rettenetes dolog.
Látom a szabadnapos mamiknak nagyon jót tett a terápia

. Hétvégén sztem magam is agresszív kúrába kezdek. A 4D után elmegyünk néhány boltba és valószínűleg megvesszük a bababútorokat (csak szekrény kell és pelenkázó komód). Már a babakocsi is megvan, pontosabban csak kinézve, szóval alakulunk, költjük a pénzt ezerrel

Szupi.