A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » "Akik első babájukat várják"

Sziasztok!

Délután suliban voltam, de most már újra itthon! úgy volt,hogy zh-t írok, persze nem! Hát ez van! :?

Suzy
Megértelek,hogy szenvedsz már éjszaka! El se tudom képzelni milyen nehéz lehet neked, ha már én most szenvedek... Egyszer én is megtudom, bár nagyon nem szeretném! :cry: :cry:
A felújítás még el se kezdődött, szóval sehogy se áll! :? Remélem karácsonyig azért kész lesz, mert ha felfordulás lesz akkor, én agybajt fogok kapni! :?
Hogy sikerült a magnéziumról való leállás! Elvonási tünetek :?: :lol: :lol: Több görcs van? Végül fokozatosan hagytad abba?

Böbe
Drukk a pénteki dokihoz! És hogy nő legyen! A párodnak meg üzenem,hogy ne mondjon ilyeneket neked! Ne ijesztegessen téged!!! Nincs semmi gond!

Amikor hazajön Laci, csinálunk pocakfotót, mert már eltelt újra 2 hét, és felteszem gmail-re! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Na már fel is tettem a képet! :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Orsi, Gabi! Na, hogy sikerült a "terápia"? Remélem, pihiztetek egy jó nagyot!

Böbe! Szurkolok péntekre, hogy megoldódjon ez a nagy dolog! És tényleg ne izgulj!!!!
Ami a gyantázást illeti, én úgy gondolom, hogy a borotva mellett még a gyanta is jó megoldás. Anno az elején a véletlen úgy hozta, hogy olvasgattam ebben a kérdésben, és a gyantát ajánlották leginkább (tartós, nem zajos, minimális a sérülésveszély). Talán az egyetlen hátránya, hogy hirtelen fájdalommal jár, ami kihatással lehet a babára...

Suzy! Csak azt tudom mondani, hogy hajrá, csak ügyesen, tarts ki! Majd, ha nekem is ekkora pocim lesz, biztosan megemlegetlek Titeket, akik már végigcsináltátok ezt ;)
Mi egyébként jól vagyunk, köszi! Jövő kedden megyek dokihoz, bár úgy volt, hogy tegnap, de nem ért rá... Mindegy, az már nincs olyan messze :) És, ha a Babó is úgy akarja, akkor kiderülhet a neme is! :D

Evita! Megnéztem az új fotódat, szééépen alakul, kerekedik! :P ha jól látom, az új nacid van már rajtad!
Most már én is teszek fel képeket, mert eddig csak a szám járt...

Na, megyek, mert késésben vagyok!
Szép estét mindenkinek!

KépKép
manama

Manama!
Kösziii!
Tuti szuper délután volt.....szemöldök, szempilla...gyanta...masszázs: dekoltázs és arc....Anyám!!!!!!!!!!Hát fantasztikus volt!
Mellesleg megjegyzem...teljesen elengedni nem tudtam magamat, izgatott, hogy mi van itthon lánykámmal.....

Suzy!
Tejcsi azért van! Reggelre, ugye mivel Dalma majdnem végigalussza az éjszakát, tejcsárda vagyok!!!!
És néha pedig úgy érzem nem elég neki a tejem, mert hamar éhes lesz...de elég cicinlógó leányzó......hamar bealszik cicin.....hiába piszkálgatom stb.....és előfordul, hogy nem szopja meg a neki kellő mennyiséget...és persze sir 1,5 óra után...hejjjjj!
Ilyenkor legyen okos az ember.......
De szépen gyarapszik nagyon....ebből kikövetkeztetvén....talán nem csinálok semmit rosszul és a tej is elég, tartalmas...... :)

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Jó reggelt minden babónak és kismaminka!

Látom egyre több a bébike! Miről maradtam le...
Nagyon sok egészséget és örömet kívánok mindkét kis családnak, Anyucik! Remélem a szopi menni fog és sikerül megküzdeni a nehézségekkel
Igyekszem mindenkit visszaolvasni...Sajnos nekem ez a pár nap elég rosszul sikerült. Hétvége óta fájt a fogam, tegnap jutottam el fogorvoshoz....Egy teljesen egészséges fog gyökere gyulladt be és félig elhalt a fogam...idegkezelt, jövőhéten meg gyógyszeres tömés. Röntgenre nem tud küldeni, az érzéstelenítő sajnos muszály volt....antibiotikum megint felejtős, aztán mondta a fájdalomcsillapítót hogy szedhetek, de inkább tűröm. Vannak rossz és rosszabb pillanatok. Eddig sosem volt gond a fogammal és most. Annyit mondott hogy Ca feltétlen. Evés max tejberizs vagy hasonló kis pépes dolog....hát éhesek is vagyunk. A fülemtől kezdve a pajzsmirigyik mindenhova ráment már :cry:
Na meg az izomgörcsök is utolértek...fogy a MGb6...általában nem a vádlim hanem az oldalsó hasizom....iszonyatosan rossz és még nyújtani sem tudom hogy hamarabb elmúljon....
Az egyetlen pozitív hogy babó elég élénk, na meg hogy végre ma reggel nem zuhog.

KépKép
yokka03

Jó reggelt Mindenkinek!

Olyan jót aludtam! Persze tudtam volna még! De most nagyon jó volt! Csak egyszer ébredtem fel, és jó mélyen aludtam! :lol:

Manama
Most nézem,hogy már 19+2 nél jársz! Nem semmi! Hogy megy az idő! Jövő héten lesz a genetikai uh? Izgi, mert valószínűleg, meg tudják mondani a nemét! Remélem úgy fordul Babóka,hogy lássák! Már nem emlékszem, de van preferált nem vagy teljesen mindegy?

Orsi
Milyen jó,hogy kicsit feltöltődhettél! Bizti jó volt nagyon! Megértem,hogy kicsit otthon jártál agyilag! Teljesen érthető! Én is szerintem eleinte,ha otthon hagyom majd, teljesen nem tudok majd kikapcsolódni, mert azon fog járni az agyam,hogy minden rendben van-e! És gondolom minden rendben volt igaz?

Yokka
Nagyon sajnálom ezt a fog problémát! Szörnyű lehet! Izomgörcs :arrow: szörnyű :!: :!: :!: Nekem a vádlim rendszeresen görcsöl! El se tudom képzelni,hogy a hasizmodban ilyen görcs milyen lehet! :shock: :shock:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Igen, minden rendben volt, Mami nagyon ügyes....most is elaltatta Dalmát, hagyom, hogy sokat foglalkozhasson vele, mert nemsokára megint elmegyünk..... :cry: :( :?
De hát a Nagyin még nagyon fiatalka!!!! 50 éves és nagyon jól tartja magát...!De hát az Én Anyukám mit is irhatnék, mondhatnék mást...imádom!!!!! :P :oops:
És ahogy az Uncsival bánik....a tenyerén hordozza!

Yokka!
Szegénykém....fog...uhhh, nem kellemes dolog, főleg, hogy ráhúzódott mindenedre! Sajnállak nagyon! Kitartás!
Hasizomgörcs Nekem is volt, de nagyon a terhesség elején.....kellemetlen volt nagyon! :( :? :shock:

Csajok, Dalma napról napra többet változik és mutat magából....gögicsél, mosolyog...éééssssssss simán ekfordul az oldaláról a hátára....már nem olyan kis tehetetlen csomagocska...keze lába jár ezerrel....és pufimufi.... :lol:
Ma reggel feledkeztem rá a fejére, hogy változott az arca ismét...most Anyukémra hasonlit nagyon...érdekes!
Bár minden rokon azt mondja tiszta Apucija!!!! :wink:
Na, de deréktól lefelé nem ám!!!!!!!!!!!!! :wink: :lol: :P

KépKép
Kép Kép
"Ha van még valami tiszta ezen az elveszett világon, azt máshol nem találom...csak a Lányom szemében látom!"
schorsi

Lányok!

Suzy üzent!
Éjszaka voltak fájásai,ma 11-re megy ctg-re,meglátjuk mit mutat!!!!
Izgulok!!!!!!!!!!!!!

Kép
cukigabi
Budapest

Hűha!
Izgulok én is!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Yokka! Sajnálom a fogfájást, az nagyon dög tud lenni! Lehet, h a terhesség hozta elő... Nekem pl javasolta a fogdoki, h menjek még egyszer a 3 trimeszterben, mert ilyenkor könnyebben jön elő mindenféle nyavalya. Jövő hétig próbálj meg kitartani valahogy! Sajnálom, hogy nem megy az evés! Amúgy is vékonyka vagy...! Tejbedara bele babapiskótával, krémlevesek, reszelt zöldek/gyümik... ezek jutnak eszembe h mégis egyél valami táplálót!

Evita! Igen, én is nemrég csodálkoztam rá, hogy nem kell sok a félidőig! Hát, kíváncsi is vagyok a jövő keddi UH-ra rendesen, hogy mutatja-e magát! :wink:

Orsi! Hát, akkor jól felfrissültél tegnap... mmm, arcmasszázs, az valami földi paradicsom! Dalma meg... szuper ügyi!

Ésss, tegnap este bizonyítottnak vehettem, hogy a babóm bizony beindult! Na, egy hete már érzem, de vártam addig, amíg biztos vagyok! Viszont tegnap olyan erős rúgást kaptam a hasamon oda, ahol eddig is éreztem, hogy magam is meglepődtem! :lol: Érdekes, mert ülve is érzem! Ja, és este fél hét körül biztosan bejelentkezik! :)

Szép napot!

KépKép
manama

Na-na-na! Most olvasom.... :lol:
Lehet, hogy lesz valami?
Suzy! Megy a drukkkkkkk!!!!!! :P

KépKép
manama

Ja, Evita, azt nem írtam az előbb, hogy nincs preferált nem. Majd ha megtudjuk, h fiú vagy lány, vigyorgok egy sort, ez biztos! :P

KépKép
manama

Nomi írt:
"Remélem mindenki jól van! Mi jól vagyunk, sajna a tejkó nem indult még be,de reménykedünk. A kiskesztyű tényleg kell, de a kisasszony is utálja! :) :) Puszi"

Suzy meg azt írta,hogy sokan vannak ctg-én, várni kell! Jól van, csak már mindene fáj, a dereka is, nem vészes egyáltalán!

evita10
Budapest IX. kerület

Huhhaaaaaaaa!
Suzy!
Hajrááááá!!!Szoritok értetek!!! :wink: :!:
Azt hiszem sok szülinaposunk lesz jövőre egy kupacban....!!!! :lol:
Hatalmas szülinapi party a Babóknak????Hmmm!!!! :idea:
Hihihihihi! :lol:

Manama!
Jaj, de jó, hogy tuti már a Bébid!!!!!
Emlékszem amikor Dalma megmozdult-----ugyanebben a pózban voltam, mint most.....félig ülő, félig fekvő.....és éreztem a "lepkézést".......jajjj, de örültem neki...... :oops: :lol:
Szuperrrrrrrrrrrrrrrr!

Evita és Gabi!
Átnevezlek Benneteket Telefonoskisasszonynak.....Hirhozónőszemélynek..... :wink:
Köszi-köszi! :P

Nomi!
Tejcihajrá.....még beindulhat!Csak nyúzzad a ciciket!!!! :P

Erika!
Remélem jól vagytok! Puszi Nektek!

Gabi!
Na milyen a fűtés a fürdőben????
Mikor megyünk a turimuribaaaaaaaaa? :D / Na nem mintha kellene vmi, csak traccs, séta....!!! És almáspiteeeeeeee....habballllll! :wink: /

+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
schorsi

Hát én már nagyon izgulok Suzyért! :lol:

Orsi
Hát igen! A hírhozó vagyok! Élvezem nagyon! :lol: :lol:
Tök cuki a nyelvnyújtós kép! Nagyon tetszik!!! :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Nem fog most szülni Suzy! Már otthon van! majd jön ide, és leír mindent miután összeszedte magát!

Várunk Suzy!!!!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita!
Kösziiiiiii!
Gyakorolt Apa..tudod :wink: :oops: ...és Dalma azóta meg sem áll csak nyújtogatja a mini nyelvét!!!! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Evita!
Ismét köszi a hirt! Hihihihi! :lol: :lol: :lol:

Suzy!
Várlak, mesélj!
Nem baj, ha Cipike kihúzza a 40. hetet! :)
Gyere!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Na sziasztok!

Végre összeszedtem magam és írok, nem csak olvasok.
Már nem emlékszem kinek gratuláltam és kinek nem, de

hatalmas gartula az új Babókhoz és én úgy döntöttem, rendezek ma egy házi tejfakasztó bulit az újdonsült anyukáknak :wink: :P
Szal ma iszunk a férjemmel. Persze az ivászat oroszlánrésze rá hárul majd, de ami a tejet illeti, azért én is kiveszem a részem :D
Szóval hajrá Anyucik!!!

Kicsit félve kérdezem, de ti szoktatok inni/ittatok anno? Nyilván nem részegségre gondolok, de pl 2 korty vörösbor a vasárnapi ebédhez, ilyesmi. Nekem nyomatják, hogy a vörösbor ilyen mennyiségben még jót is tesz (vérszaporító), szal én nem zárkóztam el ettől a dologtól olyan nagyon :oops:

Evita, láttam az új képedet. Hát azt kell mondjam Kisleánykád jól beindult :D. Sztem nagyon nagyot nőttetek. Szuper. Örültem nagyon. És azért is, mert végre valakinek hasonló a hasa, mint nekem.

Manama, szintén :D . Bár így félidő táján már nem olyan meglepő ez.
Képzeld, felhívtam az egyik szülésfelkészítő tanfolyamot, azt amelyik az ANK könyvtárban van és sajna pont köv hét szerdán lesz az utolsó alkalom. Ez 8 hetes tanfolyam, de mindig ismétlődik egy hét kihagyással. Kivéve most, mert az ünnepek miatt most lesz egy nagyobb szünet, így csak január közepén, végén indul a következő. De azt mondta a csaj, hogy menjek nyugodtan az utolsóra (fürdetés, pelenkázás lesz a téma), mert után lesz egy szülőszoba látogatás is. Én azt hiszem el fogok menni még így is. Szal ha érdekel... Ezt is a Zsebibaba füzetből néztem ki. Ja és ez ingyenes tanfolyam :)

Yokka. Olvastam a fogfájásod, átérzem. Én amúgy is fogfájós vagyok, de mióta itt a Baba, kilószámra eszem a Ca-ot. De figyi, nem értem miért nem vehetsz be antibiotikumot. Azt elvileg lehet enni. Nekem is kellett szednem nem is olyan régen, mivel kb 2 hónapja szájzáram van :? :shock: Elég kellemetlen dolog, de legalább nem fáj. Szóval voltam a fogdokimnál kb ezerszer, hogy kiderüljön mitől van, de röntgen híján nehéz, csak találgat szegénykém. Az egyik és legutolsó ötlet az augmentin volt, hogy lehúzza a gyulladást, ha az van. És ott előttem hívta fel két kollégáját is, hogy megbizonyosodjon, antibiotikum adható kismamáknak is. Nagyon drukkolok, hogy elmúljon, megszűnjön. Várandósság ide vagy oda, a fogfájás rettenetes dolog.

Látom a szabadnapos mamiknak nagyon jót tett a terápia :D. Hétvégén sztem magam is agresszív kúrába kezdek. A 4D után elmegyünk néhány boltba és valószínűleg megvesszük a bababútorokat (csak szekrény kell és pelenkázó komód). Már a babakocsi is megvan, pontosabban csak kinézve, szóval alakulunk, költjük a pénzt ezerrel :P Szupi.

KépKép

Kép
szandriii

Hajrá Suzy, csak pihenj, pötyögni ráérsz később is. Nem szaladunk el :lol:

Evita, köszi megint. És támogatom Orsi ötletét, ami a névváltoztatásodat illeti :P 8)

KépKép

Kép
szandriii

Szandriiii!
Ugye-ugye.....ezek a Hirhozókisasszonyok..nahááát! :lol:

Bor, pálinka és egyéb alkoholok:
Sztem a "belenyalással" semmi probléma nincs, nyugodtan lehet!
Nekem is mondták a bort, hogy lehet..szóval! Nyugodtan, persze ne részegedj leeeeeeee.....hihihihihi!
De koccinthattok az ÚJ BABÓKRA!!!!! :lol:

KépKép
Kép Kép
schorsi

Szandri
De jó,hogy írtál! Már hiányzott! :oops: :lol:
Hát igyekszünk, igyekszünk! Növekszik a pocak! Örülök is neki! :lol: Tetszik nagyon! :oops: :oops: :lol: Lehet,hogy egy idő után már nem fogok annyira örülni neki, és már teher lesz! Egyelőre élvezem!

Alkohol
Töményet én nagyon nem innék, mert engem már egy is kiüt! :oops:
De bort vagy sört szerintem nyugodtan ihatsz egy pohárkával! Sörnek alapból kicsi az alkohol tartalma! Én speciel most a nem nagyon kívánom az alkoholt! 1-2 korty sört ittam összesen,amióta babát várok! És érdekes, amikor még nem tudtam, hogy Babó ott van a pocakomban, és a barátnőimmel voltam koktélozni, nem kívántam már akkor sem az alkoholt! Egy koktél is olyan nehezen ment le! Úgy látszik a szervezetem már akkor tiltakozott! :lol: :lol: :lol:
Sőt anyum is kínálgatott nyaraláskor házi likőrrel, ami jó erős. Én meg mindig mondtam,hogy nem kérem, nem kívánom! Már ösztönösen védtem Emma babát! :lol: :lol: :lol: :lol: Ezek olyan érdekes dolgok!

Jól van hívjatok nyugodtan Hírhozókisasszonynak nyugodtan! :lol: :lol: :lol:

evita10
Budapest IX. kerület

Hűha, én sem szoktam ám inni!!! Ahogy olvastam a kommenteket teljesen elszégyelltem magam, pedig nincs miért. Nehogy azt gondolja bárki is, hogy vedelek :D . A Baba óta ha megittam összesen 2 dl sangriát... Lehet, hogy sokat mondok.

Amúgy valóban érdekes ez a dolog, nem semmi hogy védekezik, tiltakozik a szervezet egyes dolgok ellen... Én az elején semmit nem tudtam enni, csak sült krumplit. Na, most hogy így beszélek róla, megint be tudnék vágni egy adagot :D :roll: Csak sajna nincs itthon olaj :(. Banyek :D

KépKép

Kép
szandriii

Tettem fel képeket a csacsis bútorokról. Sztem nagyon cukik :D

KépKép

Kép
szandriii

Szandri
Nem is gondoltam,hogy eddig vedeltél! Főleg mivel megkérdezted,hogy lehet-e?
Nagyon jók a szekrények! Tetszik! Nekünk fekete szekrénysor lesz babaszobába! :oops: Tudom,hogy nem éppen gyerekszobába való, de mivel most kaptuk apuméktól, hát ez lesz! Amúgy tetszik, csak jobb lenne valami világosabb szín egy gyerekszobába! De sebaj, majd feldobjuk mással! Szép fal, szőnyeg...stb. Plusz lesz bent egy sarok garnitúra is, amit szintén nem akartam kidobni, de eleinte jó lesz, mert legalább ott tudunk vele aludni! Aztán egy idő után lehet,hogy száműzve lesz, mert túl nagy helyet foglal el!
Új pocakos képed nincs????

evita10
Budapest IX. kerület

A fekete jó szín, főleg, ha úgy kapja az ember. Ne aggódj emiatt sztem sem, mert simán fel lehet vidítani egyebekkel a szobát. Vannak itt kreatív emberkék, ha neked nincs ötleted :)

Nálunk sajna velünk lesz Baba, ha kibújik. Mármint úgy sajnos, hogy szívem szerint külön szobába tenném, de mivel albérletben vagyunk, korlátozottak a lehetőségeink. Hely az lenne, mert van egy hatalmas nappalink klasszul berendezve, meg egy hálószoba, szintén szuper bútorokkal, vadiúj ággyal. És minden fenyőből. Szóval nem panaszkodhatunk, de Babuskánk egy darabig nem kap saját szobát :(. (A tulaj nem akarja elvinni a bútorait. Pedig csak egy sarokülőtől kellene megszabadulnunk és máris jó lenne minden.) Na majd idővel.
Jó lenne már saját házban (ha más nem, saját lakás), de férjem melóhelye megkívánja a mobilitást. És amellett, hogy pénz se lenne minden városban lakást venni, ahová sodor minket a szél, ilyesmi természetesen szóba se kerülhet. Főleg úgy, hogy az ingatlanok ára egyelőre nagyon rosszul alakul. Viszonylag magasak még most is, és eladni szinte lehetetlenség. Na mindegy, mi amúgy is a szocpolra várunk :P . Hátha visszahozza Viktor.

Pocakos kép hétvégén készül reményeim szerint. Egyrészt szombaton leszek éppen 26 hetes, másrészt pedig normálisan felöltözve is akkor leszek :P, mert megyünk 4Dre a Pólus Centerbe. Már nagyon várom :). Teszem majd fel, frissítem a profilom :lol:

KépKép

Kép
szandriii

Sziasztok!

Szandriii! Ha nem tévedek, jól sikerült anyuddal a pihizés! Na igen, a pocak tényleg kezd nőni és én is örülök! :) Megnéztem a gmailen, a csacsis bútort, nagyon cuki! És a csacsiminta festhető is? Csak mert nekem úgy tűnt vagy legalábbis ingerelt... :lol: :lol: Jól hangzik ez a szülésfelkészítő! De hogyan lesz szülőszoba-látogatás? Ott van egy helyben valahol, vagy mindenki együtt elmegy a Klinikára? Hmm.... :roll: :oops: Hú, ez a félig-költözős állapot nem jó! :( Sosem tudtok igazán hosszú távra tervezni! Azért remélem, hogy itt maradtok egy jó darabig! :wink:
Pocakos képedre én is kíváncsi vagyok!

Hírhozókisasszony! Hihi, Orsi, ez nekem is tetszik! Akkor azt hiszem, hogy ezt megszavaztuk! :lol:

Suzy! Majd írj, persze csak ha lesz elég erőd, hogy mit mondtak a dokinál!

Nomi! Innen is megy a drukk, hogy a tejcsi beinduljon ezerrel!

Hencsi, Gyevacska, Veletek mi újság? (Persze a többiekre is kíváncsi vagyok! ;) )

Szép napot mindenkinek!

KépKép
manama

Sziasztok Csajok :!:

Itt vgyok újult erővel, bocsika, h nem jöttem már tegnap este, de nagyon fárasztó volt a tegnapi napom...mondhatnám úgy is, h nekem ez a 2010.11.11 11 óra nem volt egy szerencsés napom :roll:
Na szóval, a CTG-n nem volt ébren Cipike, de ezt már korábban is írtam, h mostanában az elmúlt két napban nem volt vmi pörgős kedvében, aggódtam is, h mi lehet :!: kétszer "sokkolták" azzal a vmivel (Én annak hívom), de nem nagyon akart felébredni, na a kedves asszisztensnő meg erre, h biztosan az Én magas vérnyomásomtól nem tud mozogni, szó szerint azt mondta, h be van szorulva :shock: hát Én néztem nagyokat :shock: az Én vérnyomásom meg csak ment egyre feljebb, ahogy mondott még ilyen kedves szavakat :!: nem akart mozogni, fájásokat jelzett a gép, de nem fájt, csak ahogy eddig is a pocakom :!:
egyik pillanatban meg azt mondta, h ez a baba ki akar jönni :shock: maga még nem akar szülni???nagyon fel idegesítettem magam, mert éreztem, h Cipikének semmi baja, csak egyszerűen front van, volt, amitől elkezdett jósló fájásaim lenni az elmúlt éjszaka, de jelzem azóta semmi görcsölés, fájásom nincs, végig aludtam az éjszakát, jó a derekam fáj, de akkora pocakkal nem is csoda :!:
miután a kedves nőcik kiértékelték a papírom egy helyettes doki nézte meg a leletet, mert az én dokim nem volt bent persze, ezen is jól kiakadtam, aki azt mondta, h jó a CTG, azaz reaktívnak értékelte, vannak kontrakciók, fájások, de ez még nem a szülés kezdete, úgyhogy 1 hét múlva újból CTG, ha meg erősödnének a fájásaim vagy vmiben nem vgyok biztos irány a klinika, de a baba szívhangja is rendben van :!:

Egyébként nagyon meleg volt a klinikán, csak úgy füstölt a fejem, lángolt az egész arcom, nem is csoda, h a vérnyomásom is felment, de egyébként meg, ha üzemorvoshoz is mentem eddig mindig magasat mért, mert izgulok nem kicsit olyankor, de hát Én ezt hiába mondtam akkor ott :!: ha nagyon magas lenne, akkor itthon is az lenne, de nem :!: érdekes módon itthon éppen volt 105/78 :!: nagyon nagy sokára tudtam megnyugodni, mert nagyon felidegesítettek, mondtam is Cipikémnek, hogy tartsunk ki, mozogjon szépen, legyen ügyes és mindent megteszek, h rendben legyünk :!: az eleje sem volt könnyű, mire idáig eljutottunk, majd 3 év, de most a vége sem annak tűnik :!:
hétfőn megyek a dokimhoz és megnéz, h mi újság odalent és odabent, ha meg eljön az idő, akkor megyünk :!: :roll:

Most is mocorog, tudom, h jól érzi magát :!: ha baj lenne, akkor egyfolytában fájna a hasam, görcseim lennének vagy a víz folyna el, de erről szó sincs :!:

Hát ez volt, de komolyan nagyon kiakadtam, de a férjem is :!:

Köszönöm, h aggódtatok értem, gondoltatok Ránk :!:

A magnéziumot csökkentve hagytam abba, ahogy Ti is írtátok :!:

Én egyébként is front érzékeny vgyok :!:

Mindjárt visszaolvasok és reagálok :!:

Puszi Mindenkinek :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Böbe
gyere majd a dokis hírekkel, kíváncsi vgyok mit fog ajánlani, mondani neked :!: drukk+++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Orsi
azt kell, h írjam nagyon fejlett, ügyes kis leányzód van, mindent sztem tök jól csinálsz, jók az ösztönök :lol:

Manama
örülök, h érzed most már Te is a babódat :wink: egy fantasztikus érzés :!: :wink:

Yokka
sajnálom a fogfájást, a terhesség alatt sokszor van ilyen sajnos :!: ca pezsgőtabletta, zymafluor szedése ajánlott :!: ja és itt is a front, ami még előhozhatja :!: :roll:

Szandri
Én egyáltalán nem kívánom az alkoholt, de ha még is, akkor egy-két korty nem árthat tuti :!: :wink: majd, ha már szoptatni fogok, akkor tuti kipróbálom az alkohol mentes sört, mert nagyon dicsérik, h hasznos :!: :wink:
nagyon szép a bútor, tetszik :wink: :!:
várom a pocakos képet is, drukk a 4D-re+++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++++

Gabi
remélem jól vgytok, köszi, h megírtam a fórumba az sms-em :!: :wink:

Szép, vidám napot :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Evita
nagyon csini vagy és sztem sokat nőtt a pocid :!: :wink: köszi a sok-sok tudósítást :!: :lol:
Erika nem írt :?:

Noémi
örülök, h jól vgyok :wink: tejindító drukkjaim küdöm :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Pénteken kettős front lesz :evil:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Suzy
De jó,hogy írtál! Már tiszta ideg voltam! Este percenként néztem,hogy írtál-e már! Nem-e történt közben valami! De már este nem akartam neked sms-t írni, nem akartalak zaklatni! Reggel láttam,hogy még mindig nem írtál! Teljesen kész voltam! Elmentem itthonról, most értem haza! Eldöntöttem,hogy ha nincs semmi hsz-ed, akkor írok sms-t neked! Már alig vártam,hogy hazaérjek! De jó,hogy írtál! :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Szupi! Minden rendben van Cipikével! Emma baba is kevesebbet rugdos! Szerintem is front! Na még az én drága kislányom napok óta meg nem állt, szóval valamikor neki is kell pihennie! :lol: :lol: :lol: Mostanra kidőlt! :lol: :lol: :lol: Csodálkozom,hogy eddig bírta!
Akkor a Zymaflourt nyugodtan elkezdhetem? Már akartam kérdezni! Nem kell megkérdezni dokit meg senkit? Fogorvosnál még mindig nem voltam! :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
nyugodtam kezd el szedni, mondani senki nem fogja, mert nem nagyon szokták sajnos...prevenció itt nem dívik :roll: :!:
napi 1 szem szoptatás végéig :!:

ezt ma olvastam, mert muszáj volt, h így is megnyugodjak :!: 37 hetes:
A" baba már legalább 2 és fél kilót nyom, de az is lehet, hogy már 3 kiló feletti a súlya. Egyre gyakrabban csuklik, ami jó jel: azt jelzi, hogy már fejlett a tüdeje.

A csuklás tulajdonképpen azért van, mert a baba légzőmozgásokat végez és közben beszívja a magzatvizet. Odabent már igen szűkös a hely, ezért egyre kevesebbet mozog a kicsi és gyakori, hogy a CTG vizsgálatok alkalmával éppen alszik."

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok Lányok!

Csak gyorsan beköszönök, nődokihoz készülök, reggel fél 9kor jelentkeztem be, voltak elottem 14en. :-/

Szandri, én pl az utobbi ket honapban megiszok hetente kb ketszer 1 dl vörösbort, a nődoki javasolta (meg szeretem is :D), csakis nagyon jo minőségűt, mivel verszegeny vagyok. Nyaron parom frissen kitöltött hideg sörébe nyaltam bele, azt nem lehetett megállni. :D Egyik ismerősőm pl az utolsó két honapban minden este megivott 4 cl Baileyst, jolesett neki, es a hasa sem kemenyedett., masik baratnőm is megivott hetente 2-3 decit. Mindkettőnél gyönyörű gyerekek vannak. Mindenki mashogy all ehhez hozza, van aki a teljes abszinencia (nem tudom, jol irtam e) mellett van, mondván, a legkisebb mennyiseg is art a babának. Meg vannak, akik mindent lefertőtlenitenetek, stb, stb... Szerintem majdnem mindent lehet, de tenyleg csak módjával!

Szép napot nektek!

Kép
presario

Nomi írt:
"Sziasztok! Köszi,hogy gondoltok rám! Sajna csak holnap v. vasárnap megyünk haza: Mirike besárgult, most várom a teszt eredményét! Én már szuperül vagyok! Puszi"

Erika nem írt! Róla nincs hír! Aki akar, szerintem írhat neki sms-t, gmailen fent van a száma, az elé még oda kell írni,hogy +4 és utána jöhet a többi szám!

evita10
Budapest IX. kerület

sziasztok!

Ne haragudjatok, de most csak Suzynak:

Én is nagyon drukkoltam neked/nektek!
De nagyon örülök, h minden rendben! :D :D :D Egyébként ha úgy döntene Cipike, h megnéz magának, ilyenkor már nem lehet baj!

Mr. Nyikk-Nyikk itt van az ölembe, így nehéz gépelni.
Ha elalszik leteszem, és igyekszem vissza!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Sziasztok!

Suzy! Hú, örülök, hogy túlvagy ezen a "megpróbáltatáson", már ami a CTG-s emberkék hozzáállását illeti. Szuper, h Cipikével minden ok. Most pihizz, amennyit csak tudsz!!!!! A frontot én is érzem, szerencsére csak kicsit.

Nominak, Erikának szurkolok! Biztos minden rendben van/lesz!!!!

Vivi! Mr Nyikk-Nyikknek puszi! :P :P

KépKép
manama

El is aludt.
Olyan érdekes, mert kézben pillanatok alatt, kiságyban meg.... :shock: :roll: :? Inkább hagyjuk!

Szóval:
Irigy vagyok minden laza napot tartó anyukára, kismamira. Tegnap még délután is egyedül voltunk Barnussal, mert Apa vitte a kocsit téligumit felrakatni és csinált nagy bevásárlást utána...

Böbe
Mi volt a dokinál?

Yokka
Sajnálom a fogad! Mostanra jobb valamivel? Hogy bírtad/bírod a kezelést?

Evita
HírhozóKisasszony? Nagyon tetszik!!!!! :D :D :D
Nagyon szépen gömbölyödik a pocakod! :)

Orsi
Örülök, h Dalmus ilyen ügyi! :D :) Barni is csinálja az oldalról hátra fordulást. (Az sem szokta megakadályozni, ha valamit teszek a hátamögé támasznak. Valahogy mindig kitúrja, ha akar fordulni! :? :) ) Képzeld el, amikor hasra teszem átemeli a fejét egyik oldalról a másikra. :)
Akartam már én is írni, h nagyon hasonlít Dalmus Apukájára! :) A nyelvnyújtogatós kép pedig haláli!!! :D :D :D

Manama
Grat a babó mozgáshoz! De szuper! Én is nagyon szerettem ezt az állapotot!

Most is még néha hiányzik a pocakom... :oops: :oops: :)

Szandri
Alkohol:
Én is néha beleittam a Párom sörébe. Szerintem egypár korty alkoholtól nem lesz semmi baj! És a vörösbor tényleg egészséges is. (Ahogy Anna is írja vérszaporító. Alacsony vérnyomásra és ha gyakran feszülget valaki szokták is javasolni, mert ellazít. Persze mindennek a kulcsa a mérték. :wink: :) )

Nagyon tetszik a Csacsis bútor!!!
Sajnálom a lakás-költözés mizériát! Egyébként nem értem. Ha kivettétek a lakást mindenestől, és fizettek érte, akkor miért is nem viszi el azt az ülőgarniturát?
Nekünk nagyon jó, h Barninak külön szoba van és én ott alszom vele, mert így a Páromnak van némi esélye aludni éjszakánként. (Bár amikor nem sikerül hamar csititani, akkor így is sikerül felverni szegényt.)
Pl. tegnap éjjel fél1től hajnali3ig partiztunk Barnival.---Nuku alvás--- :? :? :( :? :?

Suzy
CTG-d: Az ilyen fontoskodó okostojásokra nagyon ki tudok akadni!!!! :evil: :evil: :evil: Így felbosszantani egy Kismamát feleslegesen!!!!!
Nagyon sajnálom!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Manama
Átadtam! :P :lol: Szerintem Ő is küld egyet! :D

Nomi
Nagyon drukk, h gyorsan múljon a sárgaság!
Nekem azt mondták annó, h sokat kell szopiztatni azzal segítesz mulasztani a sárgaságot! (Hiába aluszékony ilyenkor, aktívan kelteni kell, az Ő érdekében.)
Úgy várom a fotót a kishölgyről!!!!! Milyen a bőrszíne és a haja?!?!?!? :) :D :D :D :D :)

Erika
????
Remélem jól telnek az első baba-mama napok!

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vivi
köszönöm kedves vagy :!: :wink:
tudom, h nem lenne baj, ha még id úgy döntene Cipike, h megszeretné magát mutatni a nagy világnak :wink: csak a bánásmód és a közlés miatt írtam, h miért kell így ijesztgetni kismamákat, főleg, akik első babájukat várják :shock:
Barnus is nagyon ügyes, erős baba, hát tudja Ő hol neki a legjobb :!: :wink:

Manama
pihizek sokat továbbra is :!: és mit érzel?hogy hat rád a front?annyira utálom, h állandóan van vagy kettős vagy hideg-meleg!!!

Noémi
örülök, h jól vgytok, reméljük hamarosan mehettek haza :!: :wink: nagyon kíváncsi vgyok a részletekre, a bébire :!: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Vivi
Mr Nyikk-Nyikk :lol: :lol: :lol: :lol: hát ez nagyon tetszik! hátha anyuci kezében olyan jó..... :lol: És ha elalszik, beteszed a kiságyába, és alszik tovább? Nem ébred fel? Én úgy félek,hogy majd nálunk mi lesz! Nem szeretném kézben altatni, szeretném, ha magától aludna el a kiságyban! Nem tudom mi lesz, ha ez mégsem válik be! :roll: :roll: :roll: Kíváncsi vagyok ,hogy mi lesz! Nem rossz külön aludni a párodtól?? Én megőrülnék nélküle! Nekünk lesz a gyerekszobába egy sarokgarnitúra, amin mind ketten elférünk, így mi költözünk Emma babához (Laci azt mondta,hogy csak 2 hónapig)! De persze, ha Laci nem tud aludni tőle, akkor visszamehet a mi szobánkba, de az nagyon rossz lenne! :cry: :cry: :cry:

Suzy
Tényleg szörnyű, ahogy ijesztegetik az embert! Nem értem,hogy ez nekik miért jó? :roll: :roll: :roll: Még,ha nem első gyerek, akkor is megijed az ember,hisz félti a gyermekét!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok Lányok!

Huhh!
Suzy!
Nem semmi!!!!!No comment! :x :evil: :shock:
Cipike várunk nagyon...de azért még maradj bent!!!! :P

Szandriiiii!
A bútor nagyon édes :oops: ....és a csepeli Bababoltban vettétek? :D
Az nincs messze tőlünk! :P

Vivi!
Jajjj, de ügyeske Nyikk-Nyikk Úrfi is!!!!!
Hááát, igen...be kell lássam, most már nem Te vagy az első, aki azt mondja, hogy Apucira hasonlit...és az az igazság látom Én is napról napra jobban! :wink: :!: :wink:
Jah, azóta meg rendre nyújtogatja a mini nyelvét...ami nem is olyan mini! :lol: :lol: :lol:
Dalma is szeret kézben.....de Csajok....9 hónapot vártunk a Kisbabáinkra...akkor meg miért ne simogatnánk, ölelnénk őket...persze mondják, hogy Nekünk lesz nehéz....de akkor is!

Evita!
Tényleg sokat nőtt a pocakod......Nagyon édiiiiiiiiii!

Na megyek szopiztatni! Puszi!

KépKép
Kép Kép
schorsi

Jó reggelt, Lányok!

Ma 10től este 18ig suli, tegyetek meg minden jót ebben a szép időben, amit én sajnos nem tudok! :(

Anna

Kép
presario

Menion
Remélem jól vgytok :!: :?: várunk nagyon :!:
Kép

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Szép napot, hétvégét kívánok Mindenkinek, sétáljatok nagyokat a bébikkel, itt a tavasz állítólag :roll: :wink:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Tegnap olyan szörnyű estém volt... :shock: Lacival elmentünk moziba (na nem ez volt a szörnyű :lol: ), mivel ebédre én hülye :shock: lencsefőzeléket ettem, úgy felfújódtam estére,hogy csak na! :? Én a moziba meg akartam halni! Olyan göcseim voltak, mint még soha! Borzasztó volt! Azt hittem már soha nem lesz vége a filmnek, és nem érek haza soha! :shock: :? Miután vége lett a filmnek hazáig sétálunk, ami jót tett, bár még közben is néha úgy belém állt a görcs,hogy menni alig tudtam! Hát ma már nem ettem a lencséből! :lol:

Remélem mindenkinek jól telik a hétvégéje! Remélem azért néha bekukkantotok ide! :lol:

Szilvi
Nagyon boldog névnapot!

evita10
Budapest IX. kerület

Evita
szegénykém, vigyázz az ilyen kajákkal :roll: Én annyira kívánom a zöld babot meg a borsót meg az ilyen jó kis gázosító finomságokat, de inkább nem eszek :!:

Cipike ma nagyon aktív, olyan mozgásokat csinált ma, míg még soha :lol: majd kirúgja a ház oldalát :lol: ja és minden nap délután majdnem azonos időben csuklik, most anyukám is láthatta, érezhette :wink: épp itt volt egy kicsit rendezte a virágaimat és leültünk egy forró csokit meginni és rákezdte :lol: annyira imádom :lol: apácska dolgozik sajnálja is, h most kimaradt a buliból :wink:

Remélem mindenki jól van :!: :?: pihizzetek, babázzatok, egyetek nagyokat és élvezzétek a jó időt :!: :wink:

Anna
kitartás a sulihoz :!:

Suzy és Ádám

KépKép
suzy78

Sziasztok!

Itt is szép idő volt, nagyon kellemes, sétálós!

Evita! Sajnálom a lencse-ügyet! Pedig milyen finom kaja.... :roll: A séta nekem is szokott használni. Milyen filmet néztetek amúgy?

Suzy! Húú, Cipike akkor élvezi ezt az időt :P Kérdezted a frontot... nekem ilyenkor fáj a fejem tompán és néha lehangolt is vagyok mellé. Szerencsére nem vagyok frontérzékeny, állandó jelleggel.

Anna! Tök ügyi vagy, hogy így bírod! Tegnap mi volt a nődokinál? Minden ok volt?

Menion! Csatlakozom, Boldog Névnapot!

Hú, kíváncsi vagyok, hogy Erikáék, Nomiék hogy vannak!!!!

Szép estét!

KépKép
manama

Wáo csajok!
Átléptük az 5000. hsz-t! :lol: :lol:

Suzy
Tök jó,hogy Cipike ilyen aktív volt ma, és anyukád is láthatta! :lol: :lol:

Manama
Hát én nem mondanám,hogy finom kaja! Most ettem először, mert még a szagától is rosszul voltam eddig. Mivel Laci nagyon szereti, így csináltam neki, és akkor én is ettem belőle. Hát rossz döntés volt! :cry:
A Social Network-A közösségi hálót néztük meg! Jó volt nagyon! De majd megnézem újra, szenvedés nélkül is! :lol: Amúgy is olyan film, ami nem egyszer nézős!

evita10
Budapest IX. kerület

Sziasztok!

Evita
Sajnálom a rossz napodat és hogy a lencse elrontotta a mozit!

Kérdezted az alvást:
Miután elaludt kézbe utána ha beteszem kiságyba simán húzz a lóbőrt utána már nem reklamál. :) :D

Amúgy nagyon rossz a Páromtól külön aludni! Nagyon megszenvedjük, de Barni és a Párom érdekében is jobb így... :(
Most 2napja csinálja Barni, h éjszaka alszik egy hosszabbat. (4,5-6h) és ilyenkor kicsit átmegyek együtt aludni, vagy a kanapén alszom. :)

Suzy
Örülök, h jól telt a napos idő! :)
Azóta jóslók voltak?

Menion
Így utólag kívánok Neked boldog névnapot! :D :)

Mindenkinek további jó hétvégét!
Használjátok ki a hirtelen jött tavaszi időt! :D :)

Vivi

KépKép

KépKép
wivianne

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?