Nono, mikor elolvastam süni hozzászólását elkezdtem írni, hogy egy gyerek ha szomjas megissza a vizet is, nem hagyja magát kiszáradni, csakhogy lötyit kapjon. (itt hozzátettem, hogy nálunk mind3 gyerek vizet iszik, kivéve nyaraláskor és néhanapján kólázhatnak. Anett pl ha van szörpi, még azt sem tesz a vizébe, úgy issza. Tehát amit leírtam nem elmélet, hanem gyakorlat)
Aztán mikor elolvastam az utolsó hsz-odat, egyből az jutott eszembe, hogy vajon mi történhetett, hogy ilyen messzire elmennek, csakhogy megkaphassák a gyümölcslevüket. Úgy gondolom ritka, ha egy gyerek direkt nem iszik vizet, kiszárad, ennyire ragaszkodik a lötyijéhez...de hogy egy családban mindkét gyerek ilyen legyen.......?
Süni, még annyit, hogy én pl nem erőltetem a vizet Tündinél sem, még szopizik, ha szomjas, akkor vizet kap, anyatejen és vízen kívül nem is ismer mást. Amit nem ismer, azért nem tud sztrájkolni.
7 hós korában még szinte csak szopott, kb 9 hónapos volt mikor eljutottunk a néhány kanálnyi kajáig, inni sem kért, alig. De szopott rendesen jó sokat éjjel-nappal. Most is.
Uxi, Tündivel türelmesebb vagyok fejlődés téren mint az első 2-vel. Nem vártam annyira, hogy üljön, másszon, járjon, hanem csak figyeltem és örülök annak ami van. Pl az éjszakázást amúgy is jól bírom, de emlékszem a fiamnál ilyenkor már aggódtam, hogy vajon mikor lesz már 1 átaludt éjszaka. Most nem várom, ez a természetes, előbb-utóbb eljön az ideje. Nekünk is utolsó gyerek és én is, ahogy s.orsi, kiélvezem. Már az egyedül állást próbálgatja egy ideje és egyre tovább bírja, egyre biztosabban áll, hamarosan elindul. Onnantól már nem olyan babás, lassan vége a csecsemő-korszaknak és ezt sajnálom. Nagyon jó volt, nagyon élveztük és még élvezzük is.
A héten átköltözünk, kulcsátadás, festés, hurcolkodás...nem tudom hogy tudok majd jönni.
Nono, pocakod hogy van? Vannak még erős fájogatásaid? Mikor mész dokihoz?
Panny is rég volt...