Sziasztok!
Már pár napja nem volt alkalmam olvasgatni Titeket (hétvégén a nyaralónkban voltunk), így amit most gyorsan átfutottam, arra igyekszem reagálni.
A szülinaposokat és névnaposokat a Jóisten éltesse nagyon sokáig!
Cicc, gratulálok a keresztelőhöz, nagyon szépek vagytok a képen!!!
Évi, kérdeztem a lázmérőtapaszt az egyik gyógyszertárban, de nincs 24 órás. Olyan van amit a honlokhoz kell tartani 15 sec-ra és így méri a hőt, de nem vagyok benne biztos, hogy megbízható... (2 db 460 Ft.-, ha jól emlékszem). De van a közelünkben még másik 3 gyógyszertár, majd a séták alkalmával azokat is megkérdezem, hátha sikerrel járok...
Örülök, hogy Tomikát kicserélték!

Nálatok ezek szerint tényleg bejött a bűvös 3 hónapos kor elérése utáni hasfájósság mentesség...
Sucer, én Boriszkát születése óta mindig csak egy ciciből szoptatom. Megpróbáltam egyszer a másik cicire is átrakni, mondván hátha nem elég az egy, erre a fölösleg visszajött... Úgyhogy maradtunk az egy cicinél...
Miam, nagyon szívesen adnék, de a lefejt tejcsit a barátnőm koraszülött kislányának adom. Három babácskának viszont még az én tejmennyiségem sem lenne elegendő valószínűleg... Sajnálom!
A hétvégén a nyaralónkban voltunk, gyönyörű idő volt (majd teszek fel néhány képet), kertészkedhettem végre, amíg Boriszka a babakocsiban aludt.
Babakocsiról jut eszembe:
találtam egy nagyon jó (és viszonylag olcsó) bababoltot a Savoya Parkban!!! Az eddigi babakocsit ajándékba kaptuk használtan.(Mostmár a nyaralóban jó lesz!) Már nem volt az igazi, így terveztük egy új vásárlását, csak eddig nem találtuk meg a megfelelőt. Na, ebben a bababoltban megtaláltam álmaim babakocsiját! 3 funkciós, könnyű.

Gyönyörű, kényelmes, Boriszka is jól érzi magát benne! Persze uniszex színt választottunk, ha a következő baba esetleg kislány lenne, neki is jó legyen...

(
67 ezer forint volt. Szerintem az ilyen típusúért nem is olyan sok...)
Minden más is sokkal olcsóbb mint máshol! Sajnálom, hogy nem akadtam előbb rá.
Ma voltunk okmányirodában személyit csináltatni Boriszkának, nagyon édes képet sikerült csinálni róla! A fél okmányiroda odagyűlt, hogy milyen édes kisfiú!

(Persze dagadt a mellem a büszkeségtől!!!!!)
Utána pedig ünneplés képpen beültünk a Gerbeaud Cukrászdába. Egész idő alatt egy nyikkot nem szólt a ki drágám. Aludt és nézelődött...
Holnap ha minden igaz, elszaladunk az IKEA-ba.
Szerdára pedig a védőnő a programunk, "lemázsáljuk" a gyereket. Kíváncsi vagyok, hogy hány kiló lehet?!
Na, mindjárt töltök fel pár fotót, csak mégátméretezem őket...