A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Ircsi,komoly,1 hete tök kis édes babó,eszik,játszik,alszik,ritkán sír és akkor is kezelhető,orvosolható a panasza.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Sziasztok!

Szilvik, BOLDOG NÉVNAPOT!

Mi is egész nap mentünk este 7-re értünk haza. Voltunk Hó-show-n. Lili nagyon jó kislány volt. Pedig nem is voltak kevesen és azért elég nagy hangzavar volt. De lánykám fantasztikus, az elején nézelődött, majd utána elaludt. Gondolom a sok új élmény. :D
Majd vendégségbe mentünk, itt is tünemény volt a kiscsaj.
Csak akkor volt sírás, amikor beraktuk a hordozóba, hogy indulunk haza.

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Szilvi Szilvás utólag is boldogat kívánok nektek!!!!

És majd minden novemberi ünneplőnek nekem is most volt SZÜLINAPOM 5-ÉN,nálunk elviekben ma fogant Lili mármint egy éve.

Tina nagyon boldog vagyok veled együtt,és ezen most elgondolkoztam melyik hónapban tud az ember teherbe esni,hát remélem nálam a november nem favorit mert akkor most bajba leszek,de remélem nem!

Ircsi uszás jó dolog lehet kikapcsolsz meg mindent megmozgat én nem tudok sajnos,pedig tuti jó lenne,Katus az egy nagy kópé látszik rajta!!

Dia te nagyon ügyes vagy,majd gyere már nálunk is takarítani ráférne a házra!!

Woddyy Lili hercegnő jó kislány az jó csak örülhetsz neki :wink:

Barbcsi én is hiányoltalak ámm nem elfelejteni :lol: :lol: :lol: :wink: :wink: :wink: jó sokat nőtetek!!!

Kép
bévi

Mi jól vagyunk el vagyunk mikor milyen napunk van,Lili egy hete lassan szedi a lactase tablettát,és megszünt a pocak fájás,vagyis nem tudja lebontani a tejcukrot,de mivel tápi nem kell neki ezért így oldjuk meg,itt ajánlotta egy anyuka babaneten köszönet neki,konzultáltam dokival,védőnővel és most használjuk,negyed szemet minden evés előtt,össze török tejben feloldom,de nem szenved a drága este kicsit nehezebb,de mindegy csak jó neki...

Kép
bévi

Bendének nagyon boldog születésnapot kívánunk!

Kép

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Bévi
Utólagosan is boldog szülinapot!

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

sziasztok
bocsi a zavarásért a szeptemberi topikból ugrottam át.
Sajnos nem tudok szoptatni és keresek olyan megbízható anyukát akinek van feleslege és szívesen eladná. Egy részét pótlom az egyik topik társaméval, de nem elég, a tápitól meg eléggé fáj a Beni hasa.
Ha vki tud segíteni kérem írjon privit.
Nagyon köszi
szép napot

Meli
Kép
miam
Budapest XII. kerület

Meli-miam!Bocsi, én ikrekret szoptatok, így most erre nem válalkoznék. De a gyorvos felírhatja, éls akkor a védőnőnél ingyenesen átveheted, a bevizsgált tuti anyatejet!!!

Bévi! Grat! A nővérem is nov 5-i :D

Eltűnt a tegnapi hsz-em: még a foganásról szólt. Nekem nov 14én még simán megjött, így elég fura, h kb egy hét múlva dupla peteérés :shock: Ezért nem is adtam esélyt ennek a dolognak.
Azt nézegettem, h ha apjuk rááll, akkor kb januárban ... :D Ők eldöntötték!
Claire
claire

Megvolt a vasárnapi mérés: Joni elhagyta a 6 kg-ot :D , pontosan 6,08. Nonó 4,78kg :)
Claire
claire

sziasztok!

sajnos meghalt a laptopom... :( nem tudom, hogy javítható-e... majd kiderül... megpróbálok kölcsönkérni egyet a jövő hétre, de nem biztos, hogy sikerül.

Bendének nagyon boldog születésnapot!

Évi tök jó, hogy Tomi angyalbaba lett! úgy látszik Nála bejött a 3 hós jóslat ("3 hónapos korukra kinövik a hasfájást")...

nekünk nehéz hetünk volt (ahhoz képest, hogy Zoé alapjáraton milyen)... ez az állandó "orrszívózás" elég kellemetlen, és esténként nem nagyon akar aludni... éjfélig rúgkapál... a nyelvét és a jobb csuklóját rágja... :shock:

woody Lili egy tünemény, hogy ilyen jó baba! biztos jó lehetett a hó-show, főleg ilyen jó időben!

nem tudom, mikor tudok jönni, de rajta leszek...
puszi mindenkinek!

Kép
gtunde75

Szilviknek, Bendének és bévinek boldogot utólag :!:

Tavaly ilyenkor :) Nálam nov. 18-án még piri vendégeskedett és ezidőtájt még javában Berlin-Budapest között ingáztam. Aztán dec 4-5-6-án valamikor fogant Korinna :D Nem voltam mániákus tesztelő, dec. 16-án egy haloványka csíkocska mutatta először, hogy hamarosan eggyel többen leszünk :D Másnap még egyet teszteltem, de aztán többet nem.

Tünde: detto, mi is nehéz héten vagyunk túl, mai nap volt a mélypont, kis túlzással katasztrófa :(

Korinna 2x is úgy "túlpörgette" magát ma, hogy nem akart elaludni, csak üvöltött :( De mindjárt vége a napnak és holnap új nap, új hét, haaaaaaaaaaahhhhhh :roll: Küldjetek egy kis enerdzsit, olyan vagyok mint a mosott............... :oops: szilvás, Dia, claire nem tudom hogy csináljátok több gyerkővel, de le a kalappal
Vendég

Sziasztok

Csibuc,

Kép :wink:
Komolyra fordítva,kitartás!!Korinnának jobbulást.

Bévi,utólag is boldog szülinapot!

Tündi Zoénak is jobbulást! Laptopodnak is :lol:
Orrszívó: :? ne is mondd,Tomi is már sír ha meghallja.

Többiek,Csillag,Clari,Szilvi35?

Mi jól vagyunk,töltjük a hosszú hétvégét,ma mamázni voltunk(anyós)
Tomi tényleg jó gyerek,bár tegnap kapott az új tápiból(HA elfogyott,ez sima Humana,banánnal dúsított,meg vmivel amitől könnyű lesz az emésztés és hasfájós,bukós babáknak főként ajánlott) na éjjel 2xis hasfájt,nem kicsit :( :( de hát erről nem tehet.
Ma nem kellett tápi,evett szépen tejcit.
Én ma kipróbáltam a spar parkolóban autóban szoptatást is :) jó nem ment arra senki,meg mindkét hátsó ajtót letakartuk pelussal :) mit gondolhattak mi folyik odabent :)
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára evilany 2010.11.14 19:36-kor.

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Csibuc! Nálam dec 15én, annyira meglepődtem, hogy meghúztam a kocsit! :oops:
Majd alkalmasint belejössz a többgyerekezésbe is! Köszi a dicséretet, de mi sem vagyunk zsenik, és ssíva istennők sem, legalábbis én :lol:
Claire
claire

ENERGIA MEGY!!! Ugyis annyi fölös van :lol:
Évi! Noémit megetették tápival a kórházban, és marhára fájt tőle a hasa, nyilván az újdonság miatt. Lehet, h az új tápi volt az ok Tominál?

Claire
claire

Claire,biztosan...:( biztosan nagyon új volt a pocaknak,ráadásul valami sűrűbb táp ez,grízes állagú...alig megy át a szűrőn is...Másoknak is van ilyen tápija?(sűrű)

evilany

Nincs, nálunk ezt tejbegríznek hívják :lol: :lol:

Én meg ma brokkoli levest ettem, most tesztelem rajtuk :oops:

claire
claire

Jó reggelt, anyukák!!!

[quote="claire"]C írta:clairesibuc! Nálam dec 15én, annyira meglepődtem, hogy meghúztam a kocsit! :oops:

Én is! :lol: :lol: :lol: :lol: Okt 15-én felhívtak a laborból, hogy 11.8 lett a hcg-m, és napokig tele volt a fejem azzal, hogy 5 alatt nem terhes 5-25 között TALÁN terhes, és 25 felett tuti, én meg egyik nap parkoltam be otthon a ház előtt két kocsi közé, és meghúztam a kocsit :oops: :oops: , a SZOMSZÉD kocsijának a sarkával. Nem kicsit volt széégyen, annyi szerencsém van, hogy az egy tragacs, már volt rajta jópár hatalmas karc. Pár napig meg sem mertem mondani a férjemnek... :oops: :oops:

Kép
xtina75

Sziasztok jó reggelt

Huuuuuuuuu lányok nem semmi hét áll mögöttem tegnap megvolt Bencécske keresztelője és a mi eljegyzésünket is hivatalossá tettük a család és a szülők előtt és bejelentettük a hivatalos esküvőnk dátumát is tök jól sikerült minden itt voltak anyukámék a húgomék és én annyira boldog voltam :) vagyokk :oops: :oops: .
Drága kisfiam végig dumált a templomba sugtam a fülébe hogy pszzttta erre még jobban mondta , aztán ahogy a pap bácsi mondta a mondókáját Bencu mondta az ő saját kis nyelvén neki és amikor öntötték rá a kereszt vizet akkor meg mosolygott nevetett . Képzelhetitek milyen jót mosolygunk .

Jajjjj én buta Szilviknek nagyon boldogot utólagosan :oops: :oops:

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok!

Tina,
nagyon örülök nektek!!!! Vigyázz magadra zavartalan babavárást neked!!! :D :D :D

Évi,
de jó. hogy Tomi baba "megjavult". Olivér ezzel egy időben "elromlott"... :( :( :( . Nem alszik az ágyában, baromira nyálzik, rágja a kezét, amit ér, szóval tanácstalan vagyok. Eltűnt az eddig jól alvó gyerekem. :roll: :roll:

Clárika Rékájának, és a Szilviknek kicsit megkésve boldog névnapot!

Ircsi,
1-2 hete Olivér átszokott arra, hogy csak 1 ciciből eszik etetésekkor. A melleim is alkalmazkodtak, úgy ahogy, de azt látom, hogy ez is összefüggésben van azzal, hogy éjjel többet ébred. Katus mindig 2 ciciből eszik? Vagy én csinálok vmit rosszul?

Claire,
annyira örülök, hogy minden rendben van a kis Jonival! Szép a súlya is, gratulálok! :D :D

Egyébiránt mi jól vagyunk, van egy kicsit kamaszodó nagylányunk (küzdünk vele), meg van egy mostanában nem alvó kicsi fiúnk. De egészség van és ez a lényeg! :D

Szép napot!

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Cicc,
gratula a keresztelőhöz és nektek is! :wink: :wink: .Képeket teszel g-re?

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Egy pár kép a keresztelőről :)

Bencus épp magyaráz valamit :)

Kép
Együtt a boldog család :)
Kép
estére már nagyon fáradt volt de azért még nézte a tv-t a kis kópé :)
Kép

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

sucer nekem egy kamaszodó fiam van én meg azzal küzdök :)

aztán van egy 7 éves kis törpe aki utánozni akarja a kamaszt és elég sok kis galibát csinál vele harcolok :) nem küzdök mert sokszor pattanásig tudja feszíteni nálam a húrt
aztán itt ez a kis inci-finci aki bepróbálkozik sokszor a hisztivel de imádom :)

és ahogy mondtad egészség van és az a lényeg

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Sziasztok

Vanilla,nagyon örülök a jó híreknek és hogy ilyen örömteli események történnek veletek,hatalmas a "kis"Bence és nagyon szép!

Sucer,Olivér fogzik? :?
Egy ciciből eszik,és jól is lakik?
Nekem nappal 2 ciciből eszik,éjjel 1-ből mert bealszik,ebből kifolyólag mire a másik sorra kerül(cirka 6 óra marad ki)tiszta csomó és kőkemény,alig tudja bevenni is a bimbót.De hamar leszívja hálistennek.

evilany

Cicc,
a nagylányunk, mint a vonalzón is látod a te középső kisfiaddal egyidős kb. De amit mostanában művel, az egyre többet idegörlő. Undok, durcog, alapból mindenre ugrik, támad és emelt hangon kezdi a mondandóját. Küzd az osztálytársaival, persze főleg a lányokkal, sok a vita, utálkozás, licitálás és ezeket a helyzeteket nehezen kezeli. Sokat beszélgetünk vele, nagyon igényli, annak ellenére, hogy mást mutat, tipikus kamasz viselkedés. Korainak tartom ezt, de úgy érzem az iskola fölgyorsította ezt a folyamatot. De nem panaszkodom, mert szeretettel és figyelemmel lehet kezelni ezeket a szitukat, csak azt hittem van még időnk, de nem....
Mai reggeli hiszti tárgya, hogy a mellénye alá adtam kabátot is, mert reggel még hűvös az idő, később persze elég lesz a mellény. Erre mit mond sírásra görbült szájjal durcogva? "Úgy nézek ki mint egy tarka pulyka, ki fignak röhögni!"

Évi,
igen lehet, hogy fogzik, a védőnő szerint nem kizárt, hogy korán kezdi majd, de az ínyén semmi se látszik. Még. Nappal 1 cicivel ki tudom úgy ütni, hogy 2-4 órát alszik vagy 2-3 órát ébren van, vigyorog, dumál, játszik. De aztán éjjel meg 2-3 óra után sír-rí, hogy éhes. Semmi mást nem kap(ott) eddig mint cicit, lehet egy kis teával meg kéne kínálni esténként, bár már próbáltam és teljes elutasítás volt. Szóval passz. Kicsit nehéz mostanában, mert kialvatlanul az ember türelmetlenebb és a türelem alapkérdés a gyereknevlésben, sztem...

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Cicc,
lemaradt:
nagyon szépek vagytok, édes Bence baba :)

Üdv,
Sucer
Kép
Kép
sucer

Sucer akkor nálatok se ritkult még az etetések száma. Nálunk is 2.5-3 óránként eszik,éjjel is,el se tudom képzelni mikor fogja átaludni az éjszakát.

Bévi,még neked akartam írni,hogy örülök h.jobban van Lili,jó ha van ez a tabletta és segít,csak tudod az a borzasztó és nagyon sajnálom,hogy ehhez el kellett teljen 3 ilyen rossz hónap :( és a kis Lili élete meg a Te anyaságod ennyi szenvedéssel indult :((( gondolhattak volna erre előbb is!
Nagyfiúval jobb a helyzet?

evilany

Claire
A betegség, a kórház ellenére szépen fejlődnek a csöppjeid :lol: :lol: :lol: :lol:

Betegeknek jobbulást!

Évi
Tápszer nehezebben emészhető, mint az anyatej. Banán érzékenyebb babáknál egyébként is hasfájást okozhat.
Én első lépésben a szentjánoskenyér magjának az örleményét fogom adni Katusnak...

Sucer
Én általában 2 ciciből szoptatok. Az, hogy melyik baba mennyit és hogyan eszik, nagyon egyéni...
Fejlődési ugrás?
Leánykádnál a féltékenység jöhet így ki....

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Sucer, Bálint 6 hetes kora óta átalussza az éjszakát, most jó pár napja kel éjjel, nappal sem úgy eszik, ahogy szokott. Nyála folyik, kezét már a torkán dugja le... Szóval, én a fogzással magyarázom.

Volt már valamelyikőtök arcüreg-átmosáson?

bekri

És Kristófom hisztirohamai is a tesóval lehetnek összefüggésben...

bekri

Sziasztok!

Már pár napja nem volt alkalmam olvasgatni Titeket (hétvégén a nyaralónkban voltunk), így amit most gyorsan átfutottam, arra igyekszem reagálni.

A szülinaposokat és névnaposokat a Jóisten éltesse nagyon sokáig!

Cicc, gratulálok a keresztelőhöz, nagyon szépek vagytok a képen!!! :-)

Évi, kérdeztem a lázmérőtapaszt az egyik gyógyszertárban, de nincs 24 órás. Olyan van amit a honlokhoz kell tartani 15 sec-ra és így méri a hőt, de nem vagyok benne biztos, hogy megbízható... (2 db 460 Ft.-, ha jól emlékszem). De van a közelünkben még másik 3 gyógyszertár, majd a séták alkalmával azokat is megkérdezem, hátha sikerrel járok...
Örülök, hogy Tomikát kicserélték! :-) Nálatok ezek szerint tényleg bejött a bűvös 3 hónapos kor elérése utáni hasfájósság mentesség... :-)

Sucer, én Boriszkát születése óta mindig csak egy ciciből szoptatom. Megpróbáltam egyszer a másik cicire is átrakni, mondván hátha nem elég az egy, erre a fölösleg visszajött... Úgyhogy maradtunk az egy cicinél...

Miam, nagyon szívesen adnék, de a lefejt tejcsit a barátnőm koraszülött kislányának adom. Három babácskának viszont még az én tejmennyiségem sem lenne elegendő valószínűleg... Sajnálom!

A hétvégén a nyaralónkban voltunk, gyönyörű idő volt (majd teszek fel néhány képet), kertészkedhettem végre, amíg Boriszka a babakocsiban aludt.
Babakocsiról jut eszembe:
találtam egy nagyon jó (és viszonylag olcsó) bababoltot a Savoya Parkban!!! Az eddigi babakocsit ajándékba kaptuk használtan.(Mostmár a nyaralóban jó lesz!) Már nem volt az igazi, így terveztük egy új vásárlását, csak eddig nem találtuk meg a megfelelőt. Na, ebben a bababoltban megtaláltam álmaim babakocsiját! 3 funkciós, könnyű. :-) Gyönyörű, kényelmes, Boriszka is jól érzi magát benne! Persze uniszex színt választottunk, ha a következő baba esetleg kislány lenne, neki is jó legyen... :wink: (67 ezer forint volt. Szerintem az ilyen típusúért nem is olyan sok...)
Minden más is sokkal olcsóbb mint máshol! Sajnálom, hogy nem akadtam előbb rá. :cry:

Ma voltunk okmányirodában személyit csináltatni Boriszkának, nagyon édes képet sikerült csinálni róla! A fél okmányiroda odagyűlt, hogy milyen édes kisfiú! :D (Persze dagadt a mellem a büszkeségtől!!!!!)
Utána pedig ünneplés képpen beültünk a Gerbeaud Cukrászdába. Egész idő alatt egy nyikkot nem szólt a ki drágám. Aludt és nézelődött...

Holnap ha minden igaz, elszaladunk az IKEA-ba.
Szerdára pedig a védőnő a programunk, "lemázsáljuk" a gyereket. Kíváncsi vagyok, hogy hány kiló lehet?!

Na, mindjárt töltök fel pár fotót, csak mégátméretezem őket...

Kép
napsugar1123

Kép 3 generáció

Kép etyeki pihenés

Kép Etyek 2.

Kép De tetszik ez a játék!!!

Kép AKT (Kinőttük a babakádat!!!)

Kép Mit eszel, Anyuci?

Kép Vigyori

Kép

Kép Alszom a Gerbeaud-ban

Kép Gerbeaud után

Kép Napoztunk

Kép
napsugar1123

Sziasztok.

Bende nevében is köszönjük a jókívánságokat. Ooooolyan nagy már... :shock: 8) Elrepült ez a 4 év...

Jó volt a buli, teltház volt nálunk. Encsi nagyon jól viselte, vigyorgott, nézelődött...

szilvás76

Sziasztok!
Megpróbálok visszaolvasni...amíg Gergőm fel nem kel...
Majd írok :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Sziasztok!

Hétvégén Vácon voltunk a mamánál ezért nem tudtam írni, de mostanra végigolvastalak Titeket, így gyorsan reagálok.

Névnaposoknak, szülinaposoknak (utólag is) NAGYON SOK BOLDOGAT!

Tina, hatalmas gratula, nagyon örülök Nektek, boldog babavárást kívánok!!! (megkönnyeztem ám, persze örömömben)

Claire, szép méretek!

Sucer, hisztit sajnálom!

Cicc, szépek vagytok!

Napsugár, Boriszka nagyon édes "nagyfiú"!

Péter nagyon jól viselte az utazást és az "idegen" helyen történő alvást (2 éjszaka). 2 hónaposan és 1 hetesen elvittük Bogácsra horgászni, a mostani hétvégi kiruccanás előtt (szokja meg a gyerek! :D ). Nem viseli meg különösen a szokásos napirend borulása. Jó gyerek!
Nálunk 1 evés 1 cici. Éjszaka még kelünk. Tegnap este evett 20.40-kor, kelt 0.40-kor, aztán reggel 5.15-kor.

BABÁK GYÖNYÖRŰEK!

bols70

Péter 3050g 52cm

Kép
bols70

Nagyon édes Boriszka!

Bekri
Én voltam :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok
Micsoda pangás,napok óta telik ez az egy oldal...mindig tudtam h.le fog lassulni a fórum de azt nem h.be is hal :( :( :(

Bendét isten éltesse!!

Mi jól vagyunk,ma voltuk ortopédián,minden rendben,találkoztam Maressal és az édes pici Gergővel :lol: :lol: nagyon aranyos.
Megvolt az első hasfájás nélküli éjszakánk!Már aggódtunk reggel csak nem beteg ez a gyerek,evett 17:00-kor,aludt 0.30-ig(!!!)evett,aludt,evett 4:30-kor...de nem beteg :)

Bols örülök h.jól vagytok

Du.megyek fogorvoshoz :(

evilany

Napsi nagyon köszönöm a hőmérő utánajárást!

evilany

Évi
Tomi tényleg megjavult! :lol: :lol: :lol: :lol:
Hogy csináltátok?

Én vagyok... sokan viszont eltűntek :cry: :cry: :cry: :cry:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Egy éve költözött a pocakomba Katus egy lehetséges tesóval... Katus kapaszkodott meg :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Nagyon örülök neki! Imádom, még ha sír is :lol: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Sziasztok!

Hát tényleg napok óta telik ez az egy oldal. :( Mikor nem volt időm jönni, meg alig győztem visszaolvasni. :(

Voltunk gyerekorvosnál oltáson. Meg lettünk dicsérve, milyen szép nagyot nőttünk és milyen ügyesek vagyunk! :roll: Rotát és a kötelező szurit kaptuk. Optimista kisfiam van. :wink: :roll: Vizsgálat alatt végig vigyorgott, dumcsizott, rotát szépen nyelte, nem jött vissza, szurit megkapta, sírt 10 mp-et, felvettem és már vigyorgott, hogy jééé csak 1 volt! :D :lol: 8) Köv. hónapban 3 szurit kap :arrow: kötelező, prevenar, meningitec, aztán egy jó darabig nem lesz több szuri. :)

Bende, Bévi, Cicc, Évi, Napsi boldog szülinapot!!! Szilvik, Tiva, Réka boldog névnapot!!! Remélem senkit nem hagytam ki.

Bévi! Miután kikapcsoltam a gépet, eszembe jutott, hogy te is hiányoltál, köszi szépen! Örülök, hogy most már kicsit jobb, de mindig gondolok rátok és aggódom értetek! Puszi a kis Lilinek és neked is!

Évi! Milyen többi dologra gondolsz? Örülök, hogy Tomi is változott! Az idő mindent megold! :wink:

Most már mi is egyre többet merünk kimozdulni messzebbre hármasban. Voltunk Balatonfüreden sétálni, végigaludta, egyszer ébredt fel, de hamar visszaaludt, kocsiban szoptattam, csodálkozott is Bence. :D Már hiányzott a balatoni levegő. :roll: Voltunk bevásárolni is 2x egymás utáni napon, fél napos program volt, úgyhogy ekkor is kocsiban szopiztunk. Nagyon jól bírta a vásárlást, hol aludt, hol nézegetett, ha sírt, kivettem a hordozóból és nézegetett tovább a kezemben.
:wink: C&A-ban az eladónő el volt tőle ájulva, és idősebb babának gondolta méretei alapján... :lol:

Most itt alszik mellettem, mindjárt reagálok másra is, csak visszaolvasok.

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi,gratula az 1 évhez! Épp ma mondtam Tominak tavaly ilyenkor már javában osztódtál fiam :)
És naná imádnivaló ha sír is.
Azért biztos Katus is kevesebbet sír már,elvan jobban...bírja a kiságyat már?
Nem csináltuk Tomival semmit,tegnap alaposan kikakilta magát(2x ruhacsere...)talán ez lehetett az oka h.nem halmozódott éjszakár a a sok cucc a hasában...lehet a tápi is segített ebben!

Barbcsi,öööö,milyen többi dolog?Hol írtam? :roll:

evilany

Ircsi, Évi!

1 éve ilyenkor foganhatott Bence is! :roll: :roll: :wink: :wink: Én is vagyok, csak közben figyelek Bencére is, nehogy belázasodjon.
Nálunk is elmúltak a nagy sírások :arrow: már csak ha éhes, álmos vagy néhanapján fáj a pocija, akkor sír.

De ha minden ok, akkor nevet, játszik, megfogja a tárgyakat, mindent a szájába vesz, imádja felfedezni az arcunkat, a saját arcát, testét, vettünk neki olyan 90 cm-es színes plüss hernyót a tescoba, azzal birkózik :lol: és a legújabb felfedezése a hangja: sikongat hatalmasakat!!! :shock: :lol: :lol: :D :D Nagyon vicces!
Én is nagyon örülök neki és nagyon szeretem, még akkor is, ha sír és ha néha leszakad a hátam a 6700 g-jától... :)

Kép

Kép
barbcsi

Évi
Kiságy az nálunk mumus :?
Az se volt jó, hogy azt vittük be a hálószobába. Nappal alszik bárhol, éjszaka meg maradt az utazó ágy. Nem tudom, hogy az miért tetszik neki jobban :oops:

Barbcsi
Puszi az oltásos Bencének!
Szép súlya van! :roll: :wink:

Kép
Chloe 2010.07.02.
Lia&Oliver 2012.11.20
Adam 2014.06.26
lombikbaba

Évi! Az előző oldalon! :wink:

Nálunk most az éjszakák romlottak el. :( Rengeteget fent vagyunk és olyan álmos vagyok, hogy itt alszik velünk az éjszaka második felében... :oops: Kövezzetek meg, de különben hulla lennék, így meg azért a körülményekhez képest kipihent anyukája van, és azért neki se mindegy... :roll:

Ömlik a nyála, rág mindent, amit ér, ha az ujjamat beveszi, az ínyéhez nyomja és masszírozza, tiszta hófehér az ínye, szerintem a foga, doktornő még nem látja, hogy jönne, de szerintem csak az lehet... Más okot nem találok a nem alvásra, mert mindent ugyanúgy csinálok, tejcsi is elég neki, mert enni csak 2x kel fel -inkább álometetés, ki se nyitja a szemét- (mivel előbbre jött a fürdés-szopi-alvás idő az időátállítás miatt), többi keléskor nem eszik, nem kéri a cicit... Ezeket már ellenőriztem : nem hasa fáj, nem fázik, nincs melege, nem teli pelus. Csak a fogára tudok gondolni... Szerintetek?

Kép

Kép
barbcsi

sziasztok!

kölcsönlaptop! :lol: :lol: :lol:

Ircsi akkor ez a dátum is szép Nektek... én tavaly ilyenkor még csak vártam a peteérést! :lol: lelkesen hőmérőztem minden reggel és grafikont vezettem! :wink: :lol:

Évi sztem nem hal ki a topik, csak a babák egyre több figyelmet igényelnek...
basszus, Zoé cserélt Tomival! :wink: :lol: este 1/2 10-kor aludt el, és kelt 01.30-kor, 03.30-kor, 06.00-kor és 08.30-kor(meg még vagy 5X, csak akkor cumival visszaaludt)... reggel 9-re már túl voltunk a 4.(!!!) kajáláson! 1000%, hogy növekedési ugrása van, és én képtelen vagyok tejjel követni az igényeit! délben már csak 50 grammot tudott szopizni... :( egyre több pótlás kell...

Nektek az esti utsó kaja az cici volt vagy tápi?

Napsi szépek vagytok a képeken!

Csillag ezek szerint Gergő felébredt!

mi holnap megyünk oltásra, ma pedig védőnő jön valamikor...

Kép
gtunde75

Ircsi!

Köszönjük a puszit, átadtam! :wink: :) Hát kimondva is szép, de amikor viszem a kis popsiját, huuhh, most már eléggé megérzem! Azért az én 40valahány kilómhoz az ő majdnem 7 kilója... Gondolhatod... :shock: :roll:
Nappal Bence is bárhol alszik, éjjel a kiságyában szokott, de mióta többször kel, az éjszaka másik felét a nagyágyban velünk tölti, mert egyszerűen kidőlök, és inkább legyen másnap viszonylag kipihent anyukája, mint egy hulla anyukája... Szégyellem magam, mert minden nap megfogadom, hogy most fent maradok és visszateszem a kiságyba, de ha megy is, néha fél óra alvás után ébred és ezt eljátsszuk párszor, aztán anyu elfárad és Bence marad velünk.

Kép

Kép
barbcsi

Napsi!
Szépek vagytok a képeken nagyon!

És minden baba gyönyörűséges!

Lehet, hogy mindenki ezt az utolsó szép, napsütéses időt használja ki? :wink:

Azt hiszem korábban még ezekről volt szó:

Hason alvás: Bence csak így hajlandó aludni. Az első pár hétben csak háton és oldalt fekve tudott, most már csak hason. Háton csak a babakocsiban megy neki, máshol max. fél órát tud.

Légzésfigyelő Nálunk is van, hál' Istennek még sose riasztott be, még tévesen se, de az elején, mint Dia Bencénél, kb. másfél hónapig csak úgy tudtam aludni, hogy be volt kapcsolva pittyegőre, ma már némán megy, de néha azon kapom magam, hogy az éjszaka közepén figyelem, hogy világít-e, és várom, hogy szusszanjon egyet a Törpe, hogy jól van... :shock: :oops:

Szopi Kórházban 2 ciciből evett, hogy kapják az ingert, de mióta itthon vagyunk csak 1 ciciből eszik, és elég neki. Próbáltam 2 ciciből is, de nem kérte. Csak ha növekedési ugrása van vagy kevesebbnek érzem, akkor szoktam 2 ciciből, hogy mindkettő elég ingert kapjon.

Betegség Bence szerencsére még nem volt beteg, le is kopogom gyorsan. Remélem egy jó darabig ez még így is marad! :wink:

Ennyire emlékszem így hirtelen. Eszek gyorsan, Törpicur már ébren van. :wink:

Kép

Kép
barbcsi

Tündi,esti kaja tejci volt,70 ml(!!)próbáltuk táppal pótolni de köpte ki és ordított :roll: na ezzel a70-el aludt fél 1-ig!
Most evett délben a klinikán,de nem eleget,most megint éhes,adtam tápit,mert nem győzöm én se tejjel..igaz csak 40-et evett...

evilany

Tünde! A babanaplótok nagyon nagyon tetszik!!! Nekünk is múltkor volt növekedési ugrásunk, ráadásul éjjel, kitartást hozzá! Átmeneti dolog, hogy kevesebbnek érzed a tejed, a sok szopival Zoé ingerli a melled a még több termelésére, és pár nap alatt helyreáll a kereslet-kínálat!

Védőnő első szava a súlyunkra: ez még mindig csak anyatej? :lol:

Cicc! Szépek vagytok ti is! Gratula az eljegyzéshez! Mikor lesz az esküvő?

Kép

Kép
barbcsi

Ircsi: én csak olvasó üzemmódra kapcsoltam, de nem tűntem el ;)
Vendég

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?