Kisbeeka
Te leszel a következő, el kell hinned!
Te a Hádában találtál kismamanacit, ugye? Én most voltam pár helyen, de sehol sincs...
Köszönöm a köszöntést!
Nekem azt mondta a mozgásra a dokim, hogy lehet az első trimeszterben is, csak ne erőltessem meg magam. Úszást pl javasolta, én Rubint Rékázom, nem sok, csak 20 perc, de azt megcsinálom minden nap.
Még az intimtornát kérdeztem, Kristonhoz jártam, szerointe lehet az elején is, a doki azt mondta, hogy hüvely és gáttornát lehet, de a méhet ne mozgassam meg. Na azt most nem nagyon merem, mert honnan tudom, hogy a méhre nincs hatással??? A barátnőmmel jártunk hónapokig tanfolyamra és mindkettőnknek előrehozta Maryt...
Táncolni talán szabad, arra figyelj, hogy az első trimeszterben ne rázkódó mozgás legyen (futni pl nem szabad)
Judit
Jól van na, akkor elengedem magam és örülök a nacinak!
Köszönöm a köszöntést!
Vicky
Köszönöm szépen, Neked pedig mára sok boldogságot!!!
Szegény Barbus, remélem már jobban van!
kispatak
Na már csak 4 hét, az hipp-hopp elrepül!
Lukacsne
Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem lesz kicsi a babaágy, nem kéne hülye fórumokat olvasgatnom, ahol osztják az észt
Anyósod nem semmi, úgy látom, mindenkinek megvan a maga keresztje!
Sógornődet sem értem, ha babázni akar, akkor miért vesz be 8-kor altatót?!
Nyilván nem egyszerű két gyerekkel elindulni, főleg, ha közbejön minden... Sogornőm is késett tegnap másfél órát az ebédemről, de nyiván nem estem neki, másfél hónapos a baba, nem lehet kiszámítani...
Legalább az apósod jó fej volt!
Zsuzsi
Kérdeztem a dietetikus a mensmentisben a banánról, azt mondta, hogy ehetek, de talán csak 80 gr-ot...
Nekem meg az most sokkal jobb a gyomorsavamra, mint a savas gyümölcsök...
Ő csak a szőlőt tiltotta, dinnyét is ehetek, csak keveset. Na azt nem fogom betartani, mert függő vagyok, egész évben a dinnyeszezont várom, majd abból fedezem a 160 gr-omat, hiába szabálytalan
Ez az outlet címe:
http://www.hellobabycollection.com/
HelloBaby outlet
Címünk:
Budapest, 1026 Lövőház u. 25
Márkaboltunk mellett
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap. zárva!
Mondjuk én nem láttam mellette a márkaboltot, de csak az Outletet kerestem...
Zsuzska
Köszönöm a köszöntést!
Andi
Írtam a címet...
Mondjuk szerencse kell hozzá, nekem az volt, hogy a 70%-osak között találtam olyat, ami tetszett és méretben is jó volt...
A felsők szerintem bénák voltak, de azt lehet sima boltban is venni, a nadrág a problémás...
Kahlan
Dühöngd ki magad, utána jobb lesz!
Amúgy nem esélytelen az inszem, a legjobb barátnőmnek az sikerült, ráadásul olyan rossz eredményekkel mentek, hogy a doki meg sem akarta csinálni, szóval nem feladni!!!
És még van két spontán hónapotok!