A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Eszter!
Köszönöm Neked a megnyugtató szavakat. El sem hiszed, számomra mennyire árad ez írásodból!!!!
A baj az, hogy ez már nem barnás.....bár még mindig csak a papíron jelentkezik.... :? :(

hajni...
Budaörs

Most egy picit bövebben!

Békú:
Holnapra egy kalappal!Szóritok!!!!

Andi:
Köszike,hogy ránk gondoltál,remélem,hogy szerencsét hoz,mert már annyira beleéltem magamat,hogy ennek most sikerülnie kell.

Sajti:
Sajnálom,hogy bezárt a Matisz Klinika,de egy alkalom is elég lehet.Bizzál benne!

Kispatak:
Kitartást,minden majd jóra fordul.Alakul a helyzet,csak lassan,de az a lényeg,hogy a vége jó legyen.

Vicky:
Sajnálom a Barbus balesetét,küldök egy jó nagy vigaszőlelést.
Sok sikert a pénteki vizsgához.

Ancsi:
Sajnálom a vérzéses meg az ügyeletes kálváriát.
Nyugi,mind az öten megvárnak téged.

Lukácsné:
Anyosos mizéria nem semmi.Ügyes voltál,ne hagyd magad pórázon rángatni.Van azon kivül is elég dolgod,nehogy már anyós ossza be a Ti idötöket.

Üdv.
Zsuzska!!!

Kép

Kép
zsuzska2007

Kahlan,
te most 3 nap múlva tesztelsz? drukkolok. :arrow: :arrow:

köszi a laptető részletet. :-D

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Jaj csajok!Most már teljesen elbizonytalanodtam!Már kezdtem örülni, hogy már nem vérezgetek, tegnap du.óta erre 2órával ezelőtt megint volt pár csip-csep! :( Most már azt sem tudom mit csináljak??! Szerintem este akkor is fogok már nyomni egy crinont,csak nem lesz baj??!Mi van ha holnap is lesz pár csep vér és hívnak a bmc-ből,hogy menjünk, mert beülti lesz,így is beültetik?

Kép
Kép
missancsi

Hajni,
miért nem mész be a János szülészetre? Juditékkal és velünk is korrektek voltak. :idea:

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Ancsi: szerintem beültetik mindenképp,csak nem hagyják veszni...
Vagy esetleg felajánlják a fagyasztást,és megvárják a következő ciklust?
De szerintem nem lesz itt semmi para!!

Amúgy is a szerda az esélyesebb a beültetésre!!!

Zsuzska: köszi a drukkot!!! :D
Te hogy haladsz? Szerdán kiderül,mizu?
Mostani beültim után nemigen fogtok látni,mert már nincs laptopon internetem,így nem tudom az ágyban az ölembe venni,mint nyáron...

Kahlan: nagyon drukkolok!!! :)
már várom a 2csíkos tesztedet! :D
Vendég

Köszi Kisbeeka a vigasztalást!

Kép
Kép
missancsi

Hahó!

Én is azt mondom, ha valami baj, inkább kh. Legfeljebb potyára megy be valaki.

Na erről a szülésem jut eszembe, bár biztos leírtam már: reggel magz.viz vizsgálat, ami nagyon fájt, de semmit se mutatott. Valahogy haza, állandó össze-vissza fájások. kb 1 órát voltam itthon. anyával taxi, motyó, irány vissza! De milyen jól tettem. 12-re ott voltunk.. Én meg azon izgultam, hogy biztos elküldenek, hogy minek mentem, hiszen most mentem haza, hát nem. És nagyon gyorsan kellett szülni, mert baj volt.

Kedves Kahlan: én is várom zebrás tesztedet! Köszi, de annyira bölcs nem vagyok!!! De irjatok, ha tudok segítek! És bárányka vissza, biza az jó lenne! De ez még nagyon-nagyon messze!

Amugy: ma nekem is bakker az anyóssal, de igyekszem ráhagyni, csak nem szeretem ha kész tények elé állít, amit meg én kérdezek meg se akarja hallgatni, nem még válaszolni rá.

Na mára lelép, holnap munka

Gyertek a zebrás tesztekkel

üdv kispatak
Vendég

Szép reggelt!

Nekem nem az. teszteltem, negatív lett. A hőm megint 36,9. Ahogy látom, lassú esés.

My Ovulation Chart

Dühös vagyok, a testemre főleg, mert hamis ábrándokba ringatott, dühös vagyok, mert lelkileg is és fizikailag is megtettem,tettünk mindent.
Miért nem érdemlünk meg mi is egy gyermeket?????

Ez az oldal ráadásul azt írta, hogy ha sikerült most, a születésnapomon születne a babánk. Hát, ez főleg elszomorít, csodálatos lett volna...

Most nem tudom, hogyan tovább, tudom, hogy első hónap volt csak amikor végre esélyünk volt...de már csak 2 hónapunk van, és utána már inszem.
És nem akarom!!!!Nem akarom szúrni magam, hogy utána meghalljam hogy nem sikerült! Olyan ritka a siker...

Ne haragudjatok, nagyon padlón vagyok...nem tudom, hogy álljak fel ebből. Nem tudok hinni sem a két csíkban mostmár.
Vendég

Sziasztok!

Kahlan:
nem szabad feladni ilyen "hamar".
"örülj" neki, hogy legalább ez a lehetőség megadatott számunkra, hogy ( elég hülyén hangzik ) szurkálhassuk magunkat, ha már spontán nem megy.

Rita!
Jujj de jó, gratulálok!!!!

Swanny!!!!!!!!
Szijjjja!!!!!! Kistesó projekt? De jó!!! Drukkolok!!!

Pusszantás mindenkinek!!!!! Olvasgatok ám titokban, csak nincs erőm hozzászólni a dolgokhoz, de mindenkinek megy a drukkom ezerrel :arrow: :arrow: :arrow:

Lilypie Pregnancy tickers
heni77

Kahlan: akár hiszed,akár nem,én minden egyes BMC-s látogatásom alkalmával hálát adok már az ajtón belépve,hogy ott lehetek!!

Én úgy gondolom,hogy a Jóisten vezérelt oda,ő ÍGY ajándékoz meg babával,szeretné látni,hogy valóban szeretnénk,és bármire képesek vagyunk ennek érdekében.

Szomorú voltam az első lombik után,és hidd el,az elmúlt 5 évben számtalan sok 1 csíkos tesztet dobtam már kukába,mégsem hiszem, hogy ne lehetne gyerekünk.

Itt van Sz,aki hihetetlen módon küzd azért,hogy ez a csoda minden "meddő" párnak megadasson!

Nekem sehogy sem lehet spontán babám,de nem sokkal másabb a lombikos sem,hiszen ugyanúgy belőlünk van,és ahogy a barátnőm írta,aki szintén megjárta a poklot is,hogy még időben legyen babájuk (párjának hererákja volt...),mi ezerszer inkább élvezzük és megbecsüljük majd a várandósságot :)

Szóval,fel a fejjel,különben is,nem kéne még 2 napot várnod a tesztig?
Vendég

Most indulok csak BMC-be,mg szúrnunk kellett reggel,és hát mindketten hullák vagyunk párommal :D

De alig várom,hogy halljam,mekkorát nőttek a tüszőcskék!!! :D

Ilyen örömök spontán babánál nincsenek :D :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Jó reggelt!
Kisbeeka remélem jó hírekkel fogsz szolgálni!
Én fél 9kor nem bírtam tovább és felhívtam a bmc-t! :D
Még mindig 5ből 5!Bár 1 gyöszke, de a többi 4 szépen fejlődik!Még mindig szerda a cél! Most annyira boldogságosságosság van!Végre valami jóhírünk is van!A vérezgetéssel kapcsolatban is felhívtam őket, beszéltem Sz-szel is és azt mondta,hogy ez a csip-csep nem gond, használjam a krémet!..és bízom benne,hogy szerdáig el is múlik teljesen!És befogadóképessen várhatom a kicsikéimet!

Kép
Kép
missancsi

Kisbeeka
Te leszel a következő, el kell hinned!
Te a Hádában találtál kismamanacit, ugye? Én most voltam pár helyen, de sehol sincs...
Köszönöm a köszöntést! :)
Nekem azt mondta a mozgásra a dokim, hogy lehet az első trimeszterben is, csak ne erőltessem meg magam. Úszást pl javasolta, én Rubint Rékázom, nem sok, csak 20 perc, de azt megcsinálom minden nap.
Még az intimtornát kérdeztem, Kristonhoz jártam, szerointe lehet az elején is, a doki azt mondta, hogy hüvely és gáttornát lehet, de a méhet ne mozgassam meg. Na azt most nem nagyon merem, mert honnan tudom, hogy a méhre nincs hatással??? A barátnőmmel jártunk hónapokig tanfolyamra és mindkettőnknek előrehozta Maryt...
Táncolni talán szabad, arra figyelj, hogy az első trimeszterben ne rázkódó mozgás legyen (futni pl nem szabad)

Judit
Jól van na, akkor elengedem magam és örülök a nacinak!

Vicky
Köszönöm szépen, Neked pedig mára sok boldogságot!!!

Szegény Barbus, remélem már jobban van!

kispatak
Na már csak 4 hét, az hipp-hopp elrepül!

Lukacsne
Köszi, akkor megnyugodtam, hogy nem lesz kicsi a babaágy, nem kéne hülye fórumokat olvasgatnom, ahol osztják az észt :)

Anyósod nem semmi, úgy látom, mindenkinek megvan a maga keresztje!
Sógornődet sem értem, ha babázni akar, akkor miért vesz be 8-kor altatót?!
Nyilván nem egyszerű két gyerekkel elindulni, főleg, ha közbejön minden... Sogornőm is késett tegnap másfél órát az ebédemről, de nyiván nem estem neki, másfél hónapos a baba, nem lehet kiszámítani...
Legalább az apósod jó fej volt!

Zsuzsi
Kérdeztem a dietetikus a mensmentisben a banánról, azt mondta, hogy ehetek, de talán csak 80 gr-ot...
Nekem meg az most sokkal jobb a gyomorsavamra, mint a savas gyümölcsök...
Ő csak a szőlőt tiltotta, dinnyét is ehetek, csak keveset. Na azt nem fogom betartani, mert függő vagyok, egész évben a dinnyeszezont várom, majd abból fedezem a 160 gr-omat, hiába szabálytalan :)

Ez az outlet címe:

http://www.hellobabycollection.com/

HelloBaby outlet
Címünk:
Budapest, 1026 Lövőház u. 25
Márkaboltunk mellett
Nyitvatartás:
Hétfő-Péntek: 10:00 - 19:00
Szombat: 10:00 - 19:00
Vasárnap. zárva!

Mondjuk én nem láttam mellette a márkaboltot, de csak az Outletet kerestem...

Zsuzska

Andi
Írtam a címet...
Mondjuk szerencse kell hozzá, nekem az volt, hogy a 70%-osak között találtam olyat, ami tetszett és méretben is jó volt...
A felsők szerintem bénák voltak, de azt lehet sima boltban is venni, a nadrág a problémás...

Kahlan
Dühöngd ki magad, utána jobb lesz!
Amúgy nem esélytelen az inszem, a legjobb barátnőmnek az sikerült, ráadásul olyan rossz eredményekkel mentek, hogy a doki meg sem akarta csinálni, szóval nem feladni!!!
És még van két spontán hónapotok!
estrella22

Ja, amúgy tegnap megmondtuk apósnak meg sógornőnek, oda voltak a boldogságtól, össze-vissza ölelgettek minket :)
Csak a kiságy vételért voltak mérgesek, hogy nekik kettő van és nekünk szánták az egyiket, de én azt a fehéret szerettem volna, amit megvettünk :)
Megkapom a kismamamújságait meg könyveit, meg a gyerek ruháit...
Após állandóan kisfiúról beszél, mondtam, hogy ne mondogassa ennyit, mert kislányt szeretnék... Bár most már úgyis eldőlt :)

Na, apu viszont...
Tegnap beugrottunk hozzá, hogy felköszöntsön, erre megkérdezi, hogy még mindig terhes vagy? Na azt hittem, akkor fordulok sarkon...
estrella22

estrella
tőlem is el lehetne vinni egy csomó kismama baba magazint anyák lapját gyűjtögettem de már kiolvastam és gondoltam már a találkozóra el akartam vinni hogy a kismamik okosodjanak belőle, nekem is volt ami két gyerek mellett új volt benne. aki kéri viheti 16 kerületből.

béku
várunk a jó hírekkel

missancsi
nyugi minden rendben lesz ne tessék aggódni csak nyugalom, tudom hogy könnyű ezt mondani de én már átéltem ezt azért mondom, a férjem nekem sem győzte mondani a terhesség elején közben, mondta hogy nem egy idegroncs babát akarok szülni ugye???? hát persze hogy nem , akkor nyugodjak le hülye cikkeket ne olvassak, és fogadjam el ha már megkaptuk minden rendben lesz, és ha idegeskedek az senkinek nem jó, nekem se babának se neki se meg a környezetemnek sem, és tényleg csak így lehet "nyugodt" a babavárás időszaka és ezt itt most mindenkinek írom, mert a terhességet nem rettegésben kell végig megélni hogy most ez az érték jó-e vagy az neki ennyivel több mint nekem, minden baba más és más egy egyéniség csak 1 van belőle és nem szabad hasonlítgatni senkihez.

na jó már a eldugulok csak ez kikívánkozott belőlem.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

és akkor az igért képek a gyerekekről és a vasárnapi sütim:)

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

heni
de jó hogy jöttél, régen voltál hogy vagy? milyen a meló?
gyere ahogy tudsz.

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hajni..!

Remélem már megvan a megnyugtató válasz :D
Van olyan is, ami vér színű. amiatt sem kell rögtön elszontyolodni!!!! A Rutascorbint itt sokan ismerik, és az bizony megoldás ilyen gondokra! :)

Majd gyere, hogy mi újság!!!

eszter82
Budapest

Estrella apuka és Lukácsné anyós kezet foghatnak.... monnyanak le!!!

Lukácsné,
nagyon helyesek a képek!! :-) a süti is nagyon profi, nem csoda hogy elfogyott!
nektek bevált az a kis fürdő vödröcske? bocsi, de nem tom mi az igazi neve. :oops:

Eszter,
hogy vagy?

Heni,
jó hogy jössz néha! milyen a meló?

Breki,
mi volt ma?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó!
köszi :)
ürítettem a petécskéket, hogy legyen hely december elején a többinek :D
Már várom hogy a vonalzóm 0 napot mutasson :D

De hamar telik majd az idő!
Jövő hétvégén, disznóvágunk, utána pedig 1-1,5 hét Németország (Harley-t le kell vizsgáztatni és apósékat meglátogatni) :D Csak engedjenek el szabira! Mert ugyebár adott évben ki KELL venni minden szabit! Nekem ez még éppen beleférne az ideibe :D

Sajna a hétvégén nem tudtam jönni, mert a kertben mindig volt mit csinálni!
De remélem hamarosan végre utól érem magam e téren is :D

Csak növeszd a pocidat és a kis Pöttömkét benne :D

eszter82
Budapest

Sziasztok:)

Vicky,
hú, jól meg ijedhettél...Nálunk is volt ilyen, de még nagyobb is sajnos. És sajnos még lesz is...De hihetetlen mennyi mindent kibírnak:)
Forgalomhoz hajrá pénteken:)

Boldog Szülinapot a szülinaposoknak_:)))

Hajni, sajnos már nem emlékszem hogy volt nekem, de azért a hülye ügyeletes kicsit kiakasztott. Nincs elég baja az embernek és még szórakoznak is rajta... Majd írd meg, mit mondott a doki.

Hívogatom a BMC-t, de nem veszik fel...mindig kell időpontot kérni előre?

Szép napot nektek:)
s.
swanny

Heni:)
De jó, hogy látlak. Látom, csak pozitívan:)))
Igen, kistesó, bár nehezen indul a bejutás a centrumba:(
Jól vagy?:)
swanny

Sziasztok!

Kedvesek vagytok, hogy "aggódtok" és gondoltok rám.

Eszter,Swanny!
Felhívtam ma BMC-t,elég nehezen vettél fel, de végül inkább az orvosommal beszéltem.....Annyi van, hogy utrot használjam tovább, ha zavar a kicsi vér, akkor szájon át. Majd pénteken menjek pisivel hiszen addigra kell pozinak lennie a tesztemnek, ezért is kell az utro. Ez a vérzés nem is igazán vérzés mert csak a papíron jelentkezik néha néha, és nem olyan mint mikor megjön, nem folyik belőlem. (bocsi). Picit érzem a hasam, de sokat pihenek, fekszem és lehet, hogy ennek köszönhetően de már csak barna van és az sem mindig.
Tesztet reggel lőttem, de szerintem igen korán volt ez még....

Lukácsné!
Jól látom hogy ez egy pocakfürdő amiben a gyerkőc van? Bevált?

Estrella!
Hogy lehet egy apa ilyen......:evil:

hajni...
Budaörs

sziasztok

hajni és zsuzsó
ti kérdeztétek nekünk bevált még a Filipé volt, mi is sógornőméktől "vettük" az ötletet nekik ebbe fürödtek és mivel ugye ez hasonlít az anyaméhben felvett pozicióhoz megnyugtatja a babákat és ez tényleg igaz.... ez itt nem a reklám helye, ha egész nap nem tudott nagydolgozni akkor fürdés után biztosan tud mert ugye olyan pózt vesz fel hogy utána könnyebben kijön aminek ki kell.
tummy tub-fürdető vödör ez a hivatalos neve. ezt találtam róla, mi kb:1,5-2 éves koráig használtuk utána már nagykádba fürdött.
"A Tummy Tub fürdetővödör az anyaméhre emlékeztető egyedi formája segít a babának,hogy az ismerős magzati pozícióban nyugodjon le és pihenjen.
A kisebb felület miatt lassabban hűl le a víz, a tovább melegen maradó víz körülveszi a babát, s ő magabiztosan és nyugodtan érzi magát. A baba vállig belemerül, így egész teste melegen marad. A Pocakfürdőben való fürdetés előnyös lehet a hasfájós babáknak is. A magzati pozícióban langyos vízben ülő baba könnyebben megszabadul az őt kínzó gázoktól is.
Nem tartalmaz mérgező festék- vagy más adalékanyagokat és teljesen újrahasznosítható. A TummyTub®-ot világszerte használják otthon és kórházakban, valamint az egészségügyi szakemberek a legalkalmasabb eszköznek tartják a babák fürdetésére. "

Kép

Kép

Kép
lukacsne
Fót

Hajni!Óvatosan a szájon át utroval! :)

Kép
Kép
missancsi

No lányok,megérkeztem.

Szerdán leszívás!!!! :D :D :D
ráadásul én leszek az első fél9-kor :D

De ma sajnos még kell beadni 3 Merionalt,meg 150 Gonalt, este meg a 2 Ovitrelle :D

Ami a méreteket illeti:
mnyh nem nőtt túlságosan,ez elszomorított,csak 14-es...

Jobbra pedig eltűnt egy tüszőm,és a többi se nőtt akkorát,mint reméltem,de hátha.

Jobbra: 17; 14 mm
Balra: 20, 15, 13, 16, 12, 12 mm

ugye ebből kisülhet valami igazán jó? :lol: :lol: :lol: :lol:

Most rohanok tovább,be kell adatnom a Gonalt...
Sz azt mondta: Már most dél körül is beadhatják...

Na most arról annyit,hogy a Gonal itthon várt a hűtőben,és 2 órámba telt onnan hazaérni,mert kérte,hogy legyen térerő,emiatt nem mertem metrózni,és kerülőúton kellett az Örsre kijönnöm...
:shock: :shock: :shock:

Szóval most 2 falat kaja,és rohanok még 1 órás utat megtenni egy szúrásért...
Bárcsak be bírnám adni magamnak...!!
Vendég

Hajni..!

Továbbra is azt mondom, hogy ne aggódj!
Természetes, hogy folytatnod kell a progi pótlást, hiszen még nem csekkolható, hogy mi a helyzet odabent a pocidban! Addig mindenképpen Utrozzál!
Ilyen jellegű vérzés lehet akár a beágyazódás is, vagy a méh felpuhulása is!!! Ezért szokták ajánlani a Rutascorbint!
Nekem a második beültinél volt ilyen, nagyon be is paráztam, de pozitív lett a vv-m a 14. napon :D (utána ugyan felszívódott a babó, de a vérzés, barnázás nem tőle volt)
Macseknak is volt ilyen, és mégis két szépséges kis Csöpp babója lett :D

Úgyhogy csak pozitívan!!!!! :D

eszter82
Budapest

Eszter!

:wink: Nemsokára meg is érkezik a rutascorbin. Szerinted mennyit egyek?

hajni...
Budaörs

sziasztok!
vonalzóm kész,de nem bírom feltölteni.Segítetek?
Én olyan béna vagyok.[/quote]
fellnerrita

No ezt hogy csináltam?
ritabmc

Én vagyok az új régi.Valamit elnyomkodtam a nagy vonalzó készítésben.
ritabmc

Hajni..!
De dokitól kérdezted a Rutascorbint???
Mert ám nem szabad nagyon önhatalmúlag gyógyszert kiírni magunknak ilyenkor!
Csajok!
Tudom, hogy itt sokan szedtétek...na jó, páran szedtétek!!! Mennyit ettetek belőle?
Várj egy picit Hajni..! Megnézem a régi írásokban, hogy Macs mennyit szedett!!! :D

eszter82
Budapest

Hajni..!
Sajna Macs nem írta hogy mennyit szedett, csak hogy K ügynök adta neki a progi mellé!

Talán jönnek a csajok és elmondják, hogy ki mennyit vett be belőle!
De ha csörögnél egyet a dokidnak, ő biztosan megmondaná!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! És azért az egy ellenőrzöttebb formája lenne a dolognak! :D

eszter82
Budapest

Hajni, Eszter,

én 3X1 Rutascorbint szedtem. a vérzés ideje + max 4 napig kellett szedni.
DE doki utasítás nélkül SEMMIKÉPP nem szedném be!!!!!

Eszter,
te intézkedtél Macséknál?

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

Zsuzsó!
Igen :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:
nem bírtam tétlenül nézni, hogy mit művelnek velük... :roll: :oops: :roll: :oops: :roll: :oops: :roll:

Hajni..!
Látod, én is ezt mondom amit Zsuzsó! Azért a doki ámenje csak kellene erre a Rutascorbin dologra!
Sőt, ha jól emlékszem, rá van írva, hogy terhesek csak orvosi utasításra szedjék!
Jó, ismerek olyat aki önhatalmúlag szedte és nem lett gond, de nehogy bajt csinálj vele!!!
Telózz a dokidnak! Vagy az ügyeletre! Egy telefont megér a dolog!

eszter82
Budapest

Hajni!
Én össz 5 napig szedtem.
Doki nélkül én sem szedném.
Tudni kellene a vérz.okát.én insz. utáni 18.naptól kaptam mikor + tesztem volt.
ritabmc

Sziasztok Lányok!

Hoztam a zúgból egy megdöbbentő hírt:
http://velvet.hu/sztori/2010/11/15/korh ... _egy_anya/

Kép
avarka

Eszter!Gondoltam mikor írta Macs hogy rólad ír.Nagyon szép tőled hogy segítesz,bár mi is tudnánk valahogyan. :roll: :roll: :roll:
ritabmc

Avarka!
Ez szörnyű,de vannak ilyen emberek.
Egy ismerősöm örökbe fogadott egy kislányt 4 naposan,mert 3.gyerek lett volna,ráadásul nem a férjtől.Ma már 7 éves gyönyörű és nagyon jó helyre került,de lemondtak róla legalább.
Ezért tudott családba kerülni.
Egyébként BMCs volt,3 lombik után vették magukhoz.
ritabmc

Eszter,
ez fantasztikus!!!
én ilyesmit nem tudok, de ha valamiben esetleg lehetne nekik majd segíteni - gondolom a benti élet sem lesz egyszerű - akkor szólsz?
olyan jó hallani, hogy most végre jó kezekbe kerülnek, ahol biztosat tudnak majd mondani!!!

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

csajok!
Még mindig nem jövök rá hova kell a kész vonalzót menteni,majd beilleszteni!
Segítsetek!
ritabmc

Rita,
az aláírás mezőbe kell bemásolni a kódot.

üdv.,
ZsuzsÓ

Kép

Kép
zsuzsi.bmc

No,hazaértem,megvolt a du.-i szuri is,még este akkor 3 Merional,félórával később meg már Ovitrelle!!! :D :D :D

Estrella: igen,én írtam a Hádát,de abból se mindegy,hogy melyik :)
Kismama rucit használtruhás boltban egyetlen helyen találtam,a Nagyvárad téren levő Hádában.

Csak nadrágot,azt is a kasszánál kell kérni,mert nem rakják ki a többi áru közé,mert a sokezer nadrág közül 1-2 darab jön egyszerre max...!!

Én benéztem többször is,és vagy 4-et sikerült beújítanom,2700 Ft volt 2 db kismama farmer :D
Egy van csak,ami picit nagy,dehát úgyis nőni fog a hátsóm,meg a combom is,a pocakról már nem is beszélve,úgyhogy pár hónap,és az is tökéletes lesz :D :lol: :lol: :lol: :lol:

Ezt a helyet ajánlom mindenképp!
A többibe hiába mész,én legalábbis egyszer se találtam még máshol,se a Humánában,se Hádában...
Vendég

Jujj,lányok asszem lemaradtam... Van újabb hír Macsékról?
Annyit gondolok rájuk minden nap...!!!

Eszter,mit segítettél nekik? :) Hatalmas szíved van,Te lány!!! :D
Vendég

Én is voltam kb. egy hónapja Hádában Én nem találtam semmit+rosszul lettem a sok embertől.

Kép
Kép
ritabmc

Feladom,hátha apa majd segít a vonalzóban.

Kép
Kép
ritabmc

Rita,mindjárt segítek Neked :)
Vendég

Sziasztok!

Nekem kismamaruciban a teszvesz jött be, 1000 Ft-ért vettem alig használt Brendonos farmergatyót :)
Na jó, sikerült vennem két bandázst is ami nem nagyon teccik, pedig készítőtől, tök újak, 37 cm-esek és 2200 pénz volt a kettő, csak az a bajom, hogy nagyon vékonyak, ezen simán átlátszi mondjuk egy kigombolt gatyó :? , viszont pocak alatt gombolódóval pl jó lehet :idea:

Breki,
nagy drukk a szerda reggelhez :arrow: :arrow: :arrow:

Csajok,
nálam is volt pici vérzés 6 hét 5 naposan, de nekem a Jánosban az ügyeleten nem ajánlották a Rutascorbint, csak napi 3x1 MagneB6-ot...és azóta sem vérzek, viszont a tünetek egyértelműen mutatják a bogyókámat :)

Eszter,
jó hogy végre kicsit aktívabb vagy itt köztünk is :wink:

Avarka,
mizu veled? A vonalzód a stimu kezdetét számolja? Tehát 1 hónap és indul a mandula???

Swanny,
azt szokták mondani a recin hogy 13 óra után telefonálj, akkor már jobban ráérnek felvenni...de nagyon sokat kell próbálkozni mire sikerül :?

Lukácsné,
Filip a fa alatt tipikus pályázatra való fotó, totál beleszerettem :)
Na jó, a sütikébe is, és Hannát is elfogadnám mikor így rötyög a kiságyban :D

Kép
judit0713

Laptetőből csak egy falatnyit tartanék az e heti dokilátogatásra, meg még egy picit a szerdai mhely-látogatásra-
A többit felajánlom, mindenki csippentsen annyit, amennyi éppen most szükségeltetik!

Kép
judit0713

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?