Sziasztok.
De jó sokat írtatok

Voltam a dokinál a Bibi úgy néz ki jól van csak BPD-t nézett meg FL-t,mind a kettő 75mm nem értem hogy lehet,mikor két hete is ugyan ennyi volt a 4D-n.Viszont van már hajunk is,nagyon cuki.Zárt méhszáj.Innentől 3 hetente megyek ha nincs más gond.Viszont m ondtam n eki,hogy jobb oldalt szoktam érezni szúrást vagy nyomást a bordámnál ás azt mondta,hogy sajnos az nem jó mert vagy vesekövem lett vagy a gyomrommal van valami,de most nem tudunk vele mit kezdeni,szülés után hasi ultrahang

Én egyből a Hellp szindrómára gondoltam de arról nem beszélt.Mindegy,remélem szülésig nem lesz vele gondom bármi is ez és jó lenne ha utánna magától elmúlna

owops:
Voltunk a kórházba is a védőnőnél,nagyon rendes mindent megbeszéltünk,majd nst-nél találkozunk,már most örülök hogy van.
Nyufó
Megint szépet alkottál,jó hogy Regi mellett így tudsz haladni ezekkel,a vázás megoldás meg csúcs!Ilyet szeretnék én is,nem póstázól?
Ja ez nem az a bonyi kitty volt,elfelejtették ráírni,hogy boldog... azt már én írtam rá,viszont ingyen volt

Jövőre is ilyet kérünk
Snowball
Remélem jobban vagytok a leves biztos jót tesz.
Én is sokáig lestem a neten a házakat-lakásokat mire megtaláltam az igazit.Előlünk 2x vittek el lakást anno úgy hogy a könny kicsordult a szememből aztán találtunk olyat ami még jobb.
Tényleg aranyos Apa,bár azért ez nem minden napos de látta most tényleg elfáradtam meghát ezzel is konpenzál,hogy még ilyenkor sincs itthon.
Kat
Nagyon szép kismama vagy nem is kell ennél nagyobb has én attól félek,hogy nekem sokkal nehezebben fog vissza menni.
Az a lényeg,hogy biztonságban érezd magad,én ezért fogadtam szülésznőt.
Én is vizesedek de nekem a fejemre ment szerintem az összes víz
Én is 11 kg-nál tartok nem sok szerintem és nem is zavar most,tegnap olvastam a kismama különszámában,hogy mi khány kiló a pocakban,lepény,víz,vér na meg a baba,stb. és az 12-13 kg a végén.
Sajti
Megszokta a hajam,már nem sír ha meglát

Pont ma szaladtam be a fodrászhoz,szerdán megyek és kicsit világosabb lesz szőke csíkokkal

Egyszerüen nem birok magammal,azt mondta a fodrászom,hogy látszik nem tok mit kezdeni magammal
Kérdezte a dokim is hogy mozog e rendesen,mondtam hogy igen.Ma megint egész mocorgi volt csak ezek a reggelek furák.
Tyuntyi
Jó,hogy jöttél és hogy jól vagytok,Te is nagyon csini kismama vagy nyaktól lefelé

(csak mert addig látlak) neked is elég nagy pocid van.Mondák mekkora a bébi?
Megvettem persze,de már most látom,hogy el fog kelleni itt lent.És büszke is vagyok magamra mert sikerült megvennem 12.000 ft.-al olcsobban mint amennyi a Brendonban

Jó,olcsó így se volt dehát annyi árkülömbség nincs a sima meg e között.
Hendyala
Dúrva ez az expós sztori,tudják,hogy gyerekekkel mennek meg minden...
De az jó,hogy vettetek pár dolgot,mostanában igen megtorpantam e téren,bár nem kell már sok minden,de most én is a kórházi cuccokat hajtom.Tegnap 2 órát keringtünk hálóingért és eredmény 0.Velem van a gond.
Sajnos tényleg vannak ilyen apák,én is ismerek ilyet sajnos elég közelről.De nálunk nem így lesz,bár látni sajnos nem fogja túl sokat
Holnap jön a védőnő,utánna jelentkezem,reggel gyorsan felmosok meg ilyenek aztán csak hallgatom meg hallgatom........
Jó éjt kismamák!