Gyakorlatilag nem alszunk.
iszonyú fáradt vagyok és jövő héttől már Ádi sem lesz, ennyi volt. 2 hét...
Úgyhogy gáz lesz, azt se tudom, hogy bírok majd Danival...
Sok-sok puszi:
Linda
2004.08.28 20:37
2004.08.29 11:14
!
.De,tudod,mi jártunk játszóházba 1 éves korától,hetente egyszer ott is hagytam,könnyen megszokta.És imádja a gyerekeket,imád játszani.Meg ugye 1 éves korától anyósommal volt,mert dolgoztam,nem is velem.
.
!Miről van szó?
!Majd akkor fog jönni a babó,meglátod,amikor nem is számítasz rá!
Sajnálom ezt a progi-dolgot,de elgalább már tudod,hogy mi a gond és nem történhet tragédia.Ez már egy nagy lépés!Majd leszünk egyszerre pocakosok megint
!(ha nekem is összejön
).
Mivel azt szeretnénk,hogy addigra szülessen meg,mire párom hazajön a köv. szezonról,bevagyunk határolva.Legkorábban februárban állhatunk neki,de csak 2 hónapunk van,mert aztán megint megy ki.Utána márelég esetleges lesz
!De majd meglátjuk,egyenlőre nem izgulok,csak már nagyon várom
!
.
.Ez a Gergő-baba...
!
)?Nagyszülők nem tudnak segíteni? 2004.08.29 22:45
,na és persze a rossz idő aklkor jön mikor nem kéne.Volt 3 jó nap,aztán két napig esettés fújt a szél.De a legbosszantóbb az,hogy tegnapra visszajött a meleg meg a napsütés.de azért indulás előtt még kihasználtuk az időt,és lementünk a strandra,sikerült is leégnünk
Vikinek kicsit a háta a vállánál,apának az egész háta(de nem vészesen)nekem meg a lábam térdtől bokáig.Na megyek is, a kis 2 éveseknek utólag is Boldog Szülinapot Kivánok!
Puszi mindenkinek,Linda kitartás
Sziasztok,Tünde.2004.08.30 08:37
! Sajnálom, hogy igy szenved ez a pici baby, na meg azt is, hogy nem tudsz pihenni. Anyósod nem tud segiteni valamiben? És a hasfájáson nem segit semmilyen csodaszer, vagy masszázs, vagy valami? Nem igazán tudok mit tanácsolni, mert bár Gyurci is nagyon hasfájós volt, de ő mindig csak a napnak abban a szakában vergődött, amikor született. Nála általában enyhitett a fájdalmon a maszirozás, tornáztatás, aztán később meg az édeskömény. Dani jól van? Megbékélt már az új helyzettel, vagy még mindig kezelhetetlen? Sok-sok erőt és kitartást neked, és biztos vagyok benne, hogy egyedül is elboldogulsz majd a két zabálnivaló kis manóddal!!! Puszik
. Szeptember 18-án lesz a nagy esemény (ami egyébként csak egy csendes, szolid esküvő lesz). Igazából jó lenne már túl lenni rajta, mert a sok dolog mellett, még ez is frusztrál kicsit.
? Na ez azért kicsit erős kifejezés rám, csak szeretem mindenhol a maximumot adni. Kaptam egy olyan ajánlatot, amit nem volt szabad visszautasitani, csak ez az egy gond van vele, hogy azonnal kellett kezdeni. Na majd lesz valahogy. Viszont elég hülyén venné ki magát, ha most azonnal babás lennék. Ezért nem foglalkozom a kérdéssel. Lehet, hogy együtt leszünk babásak
, jó lenne.
. Ez azóta is nagyon fájó pontom. Mi történt?
. Ne bosszankodj, ez mindig igy szokott lenni. Mindig akkor van jó idő, ha az ember otthon rohad, nyaralás alatt nem jellemző
. 2004.08.30 19:07

!Ugyan,nem nyűg az az esküvő,hanem csak egy plussz,amire majd emlékezhettek zord időkben
!Én imádtam a mienket,pedig az is sok macerával járt...Már masnap újra férjhez mentem volna
!
!De úgyis gyerekfüggő,Gyurci lehet,hogy másként fog viselkedni.
!Meddig tart ez a nagy meló?
.
2004.09.02 11:40
. Viszont sokszor előfordul az is, hogy előre megbeszéljük, hogy anyának ilyen és ilyen dolga van, bla-bla..., mégis keservesen zokog és nem akar elengedni. Ki érti ezt??? 

Hát ez sem lehetett egy kellemes jelenet
De mondjuk furcsa, hogy te érezd rosszul magad azért mert neki nincs, vagy nem lehet gyereke.
. Párom elkezdte felvágni a tortát, én léptem volna oda a gyerekhez, hogy megkóstoltatom vele, stb., erre anyósom szó szerint félresöpört és nem engedett oda hozzá. Ő etette, dajkálta...., csak vele készült fénykép is. Én meg hetekig bőgtem, hogy az egyszem gyermekem 1. szülinapján, csak a fotós szerepében tündökölhettem. Már akkor megmondtam, hogy soha többet nem vagyok hajlandó vele ünnepelni Hát röviden ennyi. 2004.09.02 12:32
.Na,ez legalább olyan sz@r,mint a mienk volt
.Nem vigasztal,de gondolj arra,nem voltál egyedül hasonló cipőben
!
.
.és ezt is anyós orra alá dörgöltem,hogy a végén emiatt én már utáltam odamenni,mert tudtam,hogy ez lesz.Remléme,nem fog megismétlődni a köv. babónál,mert akkor egyáltalán nem megyek a közelükbe sem.Anyós hozzáállása meg aztán végképp kiborított,de inkább nem is beszélek róla azóta.A többit meg majd megpróbáljuk okosan csinálni.
! 
!Van,hogy simán mehetek,még puszit sem tud adni,annyira rohan játszani és van,hogy alig tudom levakarni,de azért olyankor is sikerül vhogy.Főleg a du-i óráimnál gáz,amikor már együtt vagyunk és jön a mama és akkr én megint elmegyek.De majd csak megszokja,és szt Gyurci is,mert ott tök jó programok lesznek!!!!
! 2004.09.02 23:02
Hát halljátok nem semmi anyósaitok vannak!Én mondjuk az anyóst "megúsztam",4 éve meghalt nem is ismertem.Viszont helyette nyertem egy nagymamát aki szerintem ezerszer rosszabb.Úgy veszem észre,hogy azért csinálják a hülyébbnél hülyébb dolgaikat,hohy 1.a gyereket magukhoz édesgessék,2.bepótolják/korrigálják azokat a dolgokat amit annak idején a saját gyereküknél mulasztottak.De lehet,hogy ez is baromság.Nem tudom,csak azt,hogy nagyon ki tud boritani.Pl.olyanokkal,hogy mindent ráhagynak,megengednek a gyereknek.A kedves nagymama állandóan azt hajtja ha valamit nem engedek Vikinek,hogy rá kell hagyni majd kinövi.Na persze,és az ilyen ráhagyjuk dologból lesznek olyan kölykök,akik az én lányomat is megrugdossák a játszótéren.Engem most a nyaralás alatt totál kikészitett az öreglány.Mondtam is apának,hogy én soha többé nem megyek vele sehova.Viki náthás lett indulás előtt,egész héten folyt az orra,nem tudott enni,inni...Erre mit művel?A strandon kivette a kezemből a kaját,hogy hadd etesse ő,én meg szájhúzva de hagytam,nem gondoltam semmi rosszra.Hát szegény gyerek mejd megfulladt,mert akkora falatokat tömött bele,hogy még nekem is sok lett volna.Szólok,hogy ne akkorát,mert nem kap levegőt,de persze leszarja amit mondok.Azt mondta dehogy fullad,a gyerek meg már nem tudta hogy forgassa a szájába a kaját.Az a mániája,hogy sovány,pedig csak magasabb a vele egyidős gyerekeknél,és ettől olyan vékonynak látszik,de a súlya pont jó.+ ehhez hozzá kell tegyem,hogy nem 5x evett Viki,mint itthon,hanem egész nap,mert állandóan vitt utána vmit,hogy egyen.Hát nem kiboritó?A másik amitől megőrülök,hogy amit én nem engedek,azt tutira ráhagyják.Ilyen pl.a tollakkal,ceruzákkal való mászkálás.Folyton tollal a kezébe bukkant fel a gyerek,én elvettem,fél perc múlva kapott másikat.Rettentő dühitő,hogy nem vesz tudomást arról amit mondok.Könyörgöm hát az én gyerekem!!!A férjem azt mondja,hogy azért beszélek így,mert nem tisztelem az időseket.Szerintem meg,ha az ember kicsit jobban belegondol,rájön,hogy pont forditva van.Mert ha tisztelnének minket fiatal anyákat,akkor tisztelnék a nevelést is,azt amit mondunk teszünk.Remélem én nem leszek ilyen ha megérem ezt a kort.De ha ez így megy tovább,akkor nem fogom még az 40-et se.Na abbahagyom a regényírást,és a dühöngést.Jó éjt,sziasztok!Pusz,Tünde.2004.09.07 21:15
. Bocsi a kimaradásért, de a hócipőm tele van mostanság. Dolgozom, "babázok", közben szoktatom is be a bölcsibe, esküvőt szervezek, munkaerőt keresek magam mellé, vezetni járok, plusz folyamatos csata dúl "anyóssal". Kicsikét elegem van mindenből.
!!!
. Inkább rettentően dühít, hogy ilyen emberek vannak. A mai napig fáj a szivem az 1. szülinapért
. Gondolom neked is hasonlóan
. Tényleg, nem is meséltél, hogy telt a 2.!!! Remélem felhőtlenre sikerült, és nem kavart be senki. Képek???
. Ez a nő már olyan dolgokat is megcsinál, amit egy kivülálló el sem akar hinni. Egyszer majd megpróbálom elmesélni ha érdekel.
. Nem értem hogy ezeket a jeleneteket miért pont előtted kellett rendezni. Elég otrombának tartom a szitut (bocsi a kifejezésért).
. Röhej, de már az is megfordult a fejemben, hogy talán újra védekeznünk kéne

.
. De szerintem neked kell a sarkadra állnod, és tudatositani benne, hogy a te gyereked, és aki nem hajlandó a te elveidhez igazodni, az inkább hanyagoljon titeket.
?, miért nem adok már annak a szerencsétlen 2 hónaposnak narancslevet
,....stb

), de le lett állitva. 

2004. szeptember 05-én reggel nem egészen fél 8-kor. Itt is óriási gratula hozzá

. 2004.09.07 22:20
Hát Banyóci én bevallom piszok kiváncsi vagyok,hogy nálatok miért van ami van,de nem akarok tolakodó lenni.Ha tudnád,hogy hányszor elmondtam/mondom,hogy ne csinálja,de persze nem is figyel oda,meg se hallja amit mondok.Hányszor előadtuk ugyanazt a jelenetet...Ahányszor csak átmentünk hozzá(sajna itt lakik 2 sarokra)mindig az volt az első,hogy mit adjon szegény gyereknek,mert ugye olyan sovány.Vikiről tudni kell,hogy iszonyú válogatós,még most is csak kb.6-8 féle kaját fogad szivesen,ebbe benne van a sültkrumpli is.De ha én 5-ször elmondom,hogy azt ne is próbálja adni,mert nem szereti,akkor minek kell mégis utánamenni,és beletömni a szájába???Egyszerűen nem lehet vele megértetni,hogy az erőszakossággal csak azt éri el,hogy azt a keveset se fogja megenni amit eddig.A szopival is úgy volt,hogy állandóan kérdezte szinte undorral és felháborodással a hangjába,hogy még mindig szopik?rosszul volt,hogy milyen sokáig szopizik.Egyszer mikor felmentem hozzá,épp volt nála egy régen védőnőként vagy gy.orvosként dolgozó nő,és képes volt feltenni neki a kérdést,hogy normális-e hogy még szopik egy ekkora gyerek?A nő mondta,hogy 2 éves korig vagy utána is nyugodtan lehet(én mondtam,hogy ezt is tervezem)Visszakérdezett,hogy nem lesz tőle semmi baja?Hát ezek után villámgyorsan elhúztam haza.Tényleg ennyire nem tudják elhinni,hogy el tudjuk látni a gyerekeinket?Ráadásul nekem már van két nagyobb gyerekem is,őket is elláttam annak idején.Áááááááá,mindegy nem is dühitem magam.Szülinapot nagyon sajnálom.Nálunk ilyen nem volt,csak majdnem,de én addig kóvályogtam a gyerekkel a kezembe,hogy senki nem tudott kitúrni.Még a gyertyát is én fújtam el,és én is vágtam a tortát amig tudtam gyerekkel a kezembe.Hiába is próbálkoztak,nem voltam hajlandó letenni,inkább elvittem szopizni,mert tudtam vagyis inkább éreztem,hogy mit akarnának.Ezt most nem azért írtam le,hogy feltépjem a sebeiteket,tényleg nem akartam rosszat,és nem is azért,hogy igy kellett,volna nektek is.Nehogy félreértsétek!Itt tényleg csak akkor érek el valamit,ha a gyereket szó szerint magamhoz láncolom.Tudom,ha egy pillanatra is leteszem,akkor nem az én ölembe ünnepli az 1. szülinapját.Sajnos nálunk elég extrém körülmények vannak,amiknek én vagyok a legtöbbet szenvedő alanya mások miatt,és tényleg nagyon óvnom kell a gyerekemet.Ha nem láncolnám minél jobban magamhoz,akkor szörnyű gyerekkora lenne,és én ezt nem akarom.Na mára ennyi,bocs hogy ilyen hosszú lett!Tényleg ne haragudjatok a szülinap miatt,inkább csak szemléltetőként írtam nem pedig bántó szándékkal.Bettinek nagy gratula a babához!
vigyázzon mindenki magára és a babáira!Puszi.Tünde.2004.09.09 09:23
.
És még mi mindent nem írtál le....
.
).
!
!Gratula
!Nűlunk egyébként anyós nem ilyen veszélyes,ez az egy téma,amiben gáz volt,egyébként nagyon rendes asszony,nem szól bele szerencsére semmibe.
.De zaért megpróbálok nem gondolni rá,mert ha belelovalom magam,akkor olyan ellenérzéseim támadnak a férjem családja ellen,ami már nem normális
!
!
!Azért a narancsleves hülyeségével nem volt semmi
.
!
!Legalább is nagyon ajánlom neki!
! 2004.09.10 09:09
Az itthoni dolgokról:az extrém körülmény annyit jelent,hogy apósom(60 éves)fiatal csajokat,egész pontosan k....kat tart maga mellett.Amikor én ideköltöztem(albérlő voltam a barátnőmmel)akkor épp 3 csaja volt itt.Aztán összejöttünk Krisztiánnal,és az egyiket nagy nehezen sikerült kivágni,úgy volt,hogy a sógorom visszaköltözik ide.De ő öngyilkos lett,leginkább az apja dolgai,és az anyja 2 évvel azelőtti halála miatt.Szóval egy csaj elment.Én terhes lettem Vikivel,pár hónap múlva az egyik k... is.Mert persze közbe ők "dolgoztak".Az egész terhességét végigaszisztáltuk,mert kényelmes volt neki,itt lakni,ide járt a mosnivalóval(a hapsijáét is hozta)itt evett,mikor olyanja volt itt aludt.Ezeket a férjem mind szóvátette az apjának,egyszer nagyon csúnya veszekedés is volt nem sokkal a sógorom halála után,ekkor még egy csaj elment,de a terhes maradt itt.szóval itt volt egész terhesség alatt,mert nem voltak képesek albérletet keresni(minek is,mikor ez kényelmes volt).Amikor megszült volt pofájuk idehozni a kölyküket,holott arról volt szó,hogy ezt nem teszik.és még 3 napig itt is voltak,csak azért mentek el,mert apa iszonyú balhét csapott.Jött pár hónap nyugi,aztán megjelent a 3. csaj(akkor volt 19 éves).És pofátlanul beköltözött 7 hónapos terhesen.Ezt is végignéztük,apósom mindent mgfőzött amit kért,én meg mint egy cseléd állandóan takaritottam utánuk.Ja,azt nem is mondtam,hogy a másik elment a kölykével meg a palijával annak vmi rokonához,ahonnan 2 nap után kidobták őket,mert a csaj ott is csak azt várta,hogy majd mindenki megcsinál helyette mindent.Miután tudta,hogy ide nem jöhet,felhivta a védőnőt,aki rögtön elintézte neki az anyaotthont.Most is ott van,a palija meg börtönbe,ez meg azóta is minden hétvégén idejár a kölyökkel.Na,közbe a másik innen ment szülni,de legalább nem volt pofája a kölykével idejönni.Most egy hete megint itt lakik,a kölykével nem is törődik,állitása szerint az apjánál van,mármint a gyerek nagyapjánál,mert azt nem hinném,hogy tudja a sok kuncsaft közül melyik csinálta fel.Mikor megjelent itt az ajtóba,azt mondta azért keresi apósomat,mert jött a még ittlévő cuccaiért.A képembe hazudott,pedig már akkor tudta,hogy megint beköltözik.Nekem már nincs egyetlen barátom/barátnőm,mert mind azt mondta,hogy amikor ezek ittvannak nem jön.Vagyis sose jönnek,mert mindig itt van vmelyik k...Az idegeim már készvannak.Senkit nem érdekel,hogy mi mit gondolunk,minket most se kérdezett meg senki,hogy mit szólunk,hogy ez idejön.Ja,és még kavarja a sz..rt a hátam mögött.De kiderült,és nekem eldurrant az agyam,jól kiosztottam.Most megint bezárva tartom a gyereket a szobájába,mert nem akarom,hogy ezt lássa.Mit fogok neki majd mondani,ha egyszer megkérdezi,kik ezek?Hetek óta nem alszok,alig eszek,totál kivagyok.Mielőtt ez a k.. ,egjelent,volt egy másik csaj is,ő "csak"feljárt esténként,a 2 gyerekét nem tudom hol hagyta olyankor.Aztán már az is nagyon elpofátlanodott,és egyik éjjel feljött,éjjel fél 2-kor!!!kutyával a kezébe.Nekünk is van kutyánk,hát gondolhatjátok mit művelt mikor megérezte a másikat.Férjem kiment és rendesen kiosztotta,azóta még nem mert idejönni.Apósom egy mocsok önző senki(bár ő tökéletesnek hiszi magát)mindennel úgy van,hogy ő az első,neki jó legyen,hogy mással mi van kit érdekel?Így hát neki nem gond ha éjjel beállit vmelyik liba,vagy beköltözik,mert neki ez természetes,és abba bele se gondol,hogy mi ilyenkor mit érzünk.Pénzünk nics,elmenni csak akkor tudnánk,de most már nagyon tele a bili,Krisztián megpróbálja rábeszélni,hogy adjuk el a lakást,és vegyünk két kisebbet.Én ezt már nem birom,itt nem fog változni semmi.Egy babát már elvetéltem,most úgy érzem sikerülne,de ilyen idegállapotba félek,hogy nem egészséges babát szülnék.Na,most aztán jól kipanaszkodtam magam,bocsássatok meg érte.De már nem tudom mit tegyek.Majden ráment még a házasságunk is erre az egészre.Na jó,befejezem,és megyünk vásárolni,addig se vagyok "itthon" nem kell a pofáját néznem a kisk...nak.Legyetek jók,és szép napot!
Öltözzetek fel,mert eléggé hűvös van!Puszi mindenkinek,Tünde.2004.09.26 20:42
!
! 2004.09.26 23:01

2004.09.27 11:31
Eszméletlen,hogy milyen emeberek hoznak világra gyermeket,akik meg nagyon szeretnének,azoknak nemlehet.
2004.09.29 13:18
2004.10.28 09:23
!
Nálunk Apa szopmbaton jön mge,úgyhogy lesz nagy öröm
!Már vagy másfél hónapja nem látta Bulcsút!!!
Azért ne gondolod,hogy vki téged fog bántani olyan miatt,amiről nem tehetsz.A gyámhatóság érdeke is az,hogy a gyermek elsősorban az anyja mellett nevelekedjen.És te nem tudsz változtatni az életkörülményeiden,egy "ilyen" nő viszont választhatná, h ne ilyen legyen... 2004.10.28 10:26
!
. Bár az élet még mindig nem fenékig tejföl felénk, de azért most már biztosan gyakrabban fogok tudni jönni. Sok mindennel el vagyok ugyan úszva, de próbálom szép folyamatosan letudni a dolgokat. Vezetni sajna már vagy másfél hónapja nem jutottam el
, de azt is szeretném folytatni végre. Először is be kéne jelentenem ott is a névváltozást, aztán új oktató után kell néznem. A régihez nem vagyok hajlandó visszamenni. Lassan költözünk
, anyós eladta a fejünk fölül a lakást
. Az persze abszolút nem érdekli, hogy mi lesz velünk, a gyerekkel (aki ugye ide jár bölcsibe...stb...), meg úgy egyáltalán. Mindegy, nem is akarok belebonyolódni a témába, mert csak felhúzom magam. Már megvan, hogy hova költözünk átmenetileg, egy házban leszünk az urammal (üzlet)
, de jó messze a bölcsitől
. Nem baj, ennyi áldozatot mindketten tudunk hozni a gyermekünkért, aki imád ide járni
. A 2 hét böven elég volt neki a beszokásra, illetve már másfél hét után nem volt semmi gond
. Sokkal könnyebben ment mint gondoltam volna. Azóta azt hiszem már elmondhatom, hogy már tényleg rendesen beszokott, ugyanis már a betegségek után sincs sirás amikor újra menni kell. Nagyon szereti a gyerekeket, a gondozónőket. Vannak már barátai is, sőt van egy legjobb barátja is
. Olyan cuki amikor dumál róluk
. Úgy látom őt is szeretik a többiek. A melóval nincs gond, minden rendben
. Amógy lehet, hogy igazad lesz, és bejön amit mondtál, hogy majd a legnagyobb zűrzavarban fog összejönni amire vágyunk
. De még nem akarom elkiabálni a dolgot...
. Irj!!! 

. Valamit sürgősen lépni kéne! Azóta vannak fejlemények? 2004.10.28 11:48

!Nálunk is szuperül működik a bölcsi,olyannyira,hogy mi csak azért üvöltünk,ha el kell jönni
!De ezt komolyan mondom,már többször volt ilyen,hogy üvöltött,hogy nem akar eljönni...ilyenkor kicsit kétségbe estem,de mondták a gondozónénik,hogy örüljek,hogy nem azért sír,hogy jönni kell...
) és hordani kell...de ez már részletkérdés lesz.
,nem is értem,hogy történhetett.Nem is akarok én sem belemenni,de talán jobb is,ha új helyre költöztök,az a biztos,azt nem viszik el a fejetek fölül
! 
!Annyi felé járok,és hogy mindent egyedül kell csinálnom,ez így egy kicsit fárazstó.De este megpróbálok kikapcsolódni,ha éppen nem kell dolgozatokat javítanom... 

!!!!Nem lelepéni előbb!!!!!!
!Nálatok?
!Egyenlőre marad itthon a következő szezonig és csak legfeljebb 1-2 hetekre megy ki,addig az itthoni üzleteinket csinálja a bátyámmal és engem tehermentesít
!Legalább is remélem....Már nagyon várjuk,Bulcsú egyre többet emlegeti,hogy apa jön haza,biztosan hiányzik neki.Egyébként eszméletlen a szövege,gondolom,nálatok is így van...
! 2004.10.28 19:30
A költözést meg sajnálom.Bár a helyedbe lennék!Én aztán mennék innen ezerrel!A helyzet tudniillik változatlan
(Azóta már két alkalommal eltünt 1-2 hétre,de most is előkerült
Pofátlan mint eddig is,a fürdőből az összes cumót be kellett hoznom,mert nagyon fogyott,még apa dezodorját is használta,meg a fogkrémünket is.Egyszerűen fel nem fogom,hogy lehet valaki ekkora paraszt.Még csak meg se kérdezi,csak fogja,és elveszi,használja,mintha csak az övé lenne.Nagyon elegem van belőle.Elkezdtünk lakást nézni,de sajna gyorsan le is fagytunk,mert mindenhova kellene minimum 4-5 milló önerő,anélkül el se érdemes kezdeni.Talán tényleg jobb lesz jövő évtől,és akkor az év közepén-végén már külön leszünk.Remélem.Na,most már talán nekem is sikerül sűrűbben idejutnom.Legyetek jók,pussz,Tünde.2004.10.29 11:57
!
.
. Van hogy ő se akar eljönni bentről. És ebben az az érdekes, hogy tűkön ülve várja hogy menjek érte, minden csengetésre azt hiszi már én vagyok, amikor meg valóban megérkezem, akkor örül, a nyakamba ugrik, és már menne is vissza
.
. De nem baj, majd csak megoldjuk valahogy. Legfeljebb a tervezett 2 év helyett csak 1 évet lesz bölcsis. Tényleg, ti hogy fogjátok csinálni? Jövőre ovis lesz Bulcsú, vagy marad a bölcsiben?
.
!
, és hogy marad is
. Örülök neki, gondolom ti meg pláne
.
. Te viszont nem jó hirekkel jöttél
. Nem lehetne valamit kitalálni? Ahol most laktok, az végülis kinek a lakása? Nem lehetne eladni, és elosztani a pénzt? Vagy átmenetileg albérletbe menni? Vagy valami? Csak próbálok hangosan gondolkodni. 2004.10.29 14:12
Pedig már itt lenne az ideje,3 hét múlva 2 éves.Te jó ég,még csak most volt,hogy besétáltunk a kórházba....Hogy rohan az idő!Viszont szinte minden nap mond egy új szót,igaz leginkább csak én tudom mit beszél,de hát ez is valami.Kiváncsi vagyok mikor fog igazából beszélgetni.Most is édes tud lenni ahogy nyomja a rizsát,löki a sok halandzsát,és a kezével mutogat hozzá.Néha be kell tőle tojni.Na megyek is,mert kifut a levesem.Banyóci:a lakás sajna apósomé,de ha el is tudnánk adni,amit adnának érte,abból nem futná két lakásra.Remélem ez a lakástámogatás tényleg jó lesz,és elhúzhatunk innen.Na tényleg megyek,Viki is felkelt.Szép napot,sziasztok!Tünde.2004.11.03 11:15
.
. Gyurci sem beszél még rendesen, mert bár mindent mond, többszavas mondatokat is kreál, de abszolút nem ragoz. Magát még mindig Gyurcikának hivja
, de mostanában egyre inkább Zsebibabának
. Mikor lesz, hogy egyes szám első személyben dumálnak magukról?
!
? Gondolom van mit bepótolni
. Azért ha van egy kis időd, benézhetnél
. 2004.11.04 13:31
2004.11.07 09:48
!
,ez még ilyenkor szt természetes.Nálunk a ragozással ugyan nincs gond,majdnem ahogy elkezdett beszélni,azóta ragoz.Elég hamar kezdte a ragozást,bárkésőn indult meg a beszég.a birtokos szerkezettől kezdve minden megy(de főleg az
).De szt Gyurci is hamar el fog jutni idáig,ha már próbál mondatokat összerakni!Nálunk még mindenkiről egyes szám 3. személyben beszél,de előbb-utóbb majd rájön
!
.Ennek is megvan az előnye...
Nem ám nagyon beelőzni!
2004.11.08 10:23
. Már kezdtem aggódni érted
. Nálunk dettó ez a helyzet. Ha valamiért nincs bölcsi, a gyerek azonnal teljesen kezelhetetlenné válik. Hétvégén tök jól elvan, de már vasárnap délután elkezdi emlegetni, látszik rajta, hogy hiányzik már neki
:
, ugyanis úgy tünik jön a tesó
. Nagyon remélem, hogy nem lesz semmi gond, azért most már kezdem beleélni magam a dologba. Apuci meg pláne, már nyaralást szervez januárra Gyurci nélkül, aztán meg ki tudja mikor jutnánk el újra kettesben valahova. Én meg dilemmázok rajta ezerrel, hiányozna nagyon a kis krampusz. Vélemény? 1 hét megviselné szerinted a törpét?
. Ne is törődj semmivel, legalább nem idegeskedsz! Inkább gyere dumcsizni
! 2004.11.08 10:37

!
!
! 
.Na mindegy,ezen nem rágom magam,ilyen rejtélyek úgyis mindig lesznek...
! 2004.11.08 13:08
, én is bizom benne, hogy nem kiabálom el. Igazság szerint még vártam volna vele, hogy bárkinek is elmondjam, de képtelen voltam magamban tartani
. Érdekes, mert anno Gyurcival kibirtuk. A közvetlen környezetemben mondjuk még titok.
. Inkább szivok egyedül, ráadásul akkor Gyurcinak is szünet lesz a bölcsiben.... Tényleg, nem irtad, hogy ti hogy tervezitek. Jövőre ovi, vagy marad a bölcsi? Azért is kérdezgetlek ennyire, mert ugye a mi fiaink nagyon egyidősek
.
. Én is ki voltam akadva rendesen. Hihetetlen, hogy valaki puszta jószándékból ir, egy szerintem tök barátságos kis levélkét, erre ez rá a válasz
. Ne is foglalkozz vele!
.
. 2004.11.09 09:26
Ha esetleg Anyapoc nem is,én azért betársulok melléd egy kis babavárásba,ugyanis ha minden igaz itt is lakik valaki a pociba
Bár ti vagytok az elsők akiknek elmondom.Még apa se tudja,orvosnál még nem voltam,mert itt a szülinap,és nem érek rá.De a jövőhéten remélem eljutok,és akkor mikulás ajándék lesz apának.Banyóci szerintem is nyugodtam utazzatok el,1 hétig biztos ellesz a fiúcska.Na én megyek is,majd írok.Csak apa meg ne lássa.Szép napot nektek(már amennyire szép lehet ilyen esőbe)!Puszi,Tünde.ui.:Lindával mi van?2004.11.09 11:32

!Na,én megint csak az rigykedésben maradok,mint mindenhol
!De,előbb utóbb jövök ám ébn is!
!Én is nehezn tartanám magamban,mint ahogy most a lakásvásárlással teszem
.Úgy tűnik,sikerül nagyon jó áron megvennünk egy lakást és alig tudom magamban tartanipedig megígértem páromnak,hogy majd csak akkor mondjuk el,ha már tuti lesz! És le is foglalóztuk...De majd beszámolok róla! 
2004.11.09 20:55

2004.11.10 09:18
. Párodnak mikor mondod el? Mikor is van nálatok pontosan a szülinap? Bocsi, de elfelejtettem
.
. Remélem tényleg összejön, sok sikert hozzá
.
. Ezer éve nem hallottam rólatok. Mi újság felétek? Remélem jól vagytok. Nem is tudom, hogy volt e már alkalmam gratulálni az ikreidhez. Ha nem, akkor most bepótolom: Nagy gratula nektek
. Köszi, hogy benéztél, és a gratulát is
. 2004.11.10 11:58
Szép napot,vigyázzatok magatokra!Én lehet,hogy már csak hétfőn leszek,holnap nincs telefonom,péntek-szombat főzés,vasárnap a fiúkat viszem haza,még jó,hogy levegőt venni van időm
Na sziasztok,majd érkezem a képekkel!Puszi,Tünde.2004.11.10 12:22
!Azért fel a fejjel,biztosan kárpótol amjd a szép ünnep!
)!
És néha olyan nyávogva beszél és azonnal görbül a szája,amint vmi nem úgy van,ahogy ő akarja...De asszem a dolog azzal van összefüggésbe,hogy APa megjött és egy kicsit azon a héten el lett kapatva...Telán sikerül visszaráznom majd a normális kerékvágásba... 2004.11.18 08:37
. Folyamatos szédelgés, hányinger, hányás, mindez megspékelve az ólmos fáradtsággal. Tünde, te hány hetes is vagy? És neked vannak ilyesmi tüneteid?
.
. Képek lesznek? Hogy birod ki, hogy ne mond el az uradnak a babyt? 
. Néha már úgy érzem, hogy az összeomlás határán vagyok. Gyurci mindig is nagyon erős egyéniség volt, akaratos, makacs (igazi oroszlán, mint az anyja
), de amit az utóbbi időben művel, az már nekem is sok. Igazán szembetűnő változás a bölcsi óta van. Mig bent igazi mintagyerek, mellesleg baromi jól is érzi magát, addig itthon átváltozik ördögfiókává. Mindenért hisztizik, veri magát a földhöz (az utcán is
), az alvással is problémák vannak azóta. Néha annyira tehetetlennek érzem magam ezekkel a "kitörésekkel" szemben, mert egyszerúen semmi se használ, ha egyszer belelovalta magát. Nincs valami ötleted? 2004.11.18 10:14

!nekem nagyon hatásosak voltak a mentolos doolgok,mindig mentolos cuccokat ettem,tiktakkot meg ilyeneket és akkor nem volt semmi gondom...Igaz nekem nem egyszerűen hányingerem volt,hanem kicsit olyan fulladásos vmivel összekötve.Mindig úgy éreztem,hog elszorul a légcsövem és ettől jött a hányinger..De ez bonyolult
!
) és közli,hogy nem és érdekes módon máris semmi baja.Na jó,van hogy iszonyatosan belelovallja magát,ilyenkor fel sem veszem a dolgot,mintha nem hallanék semmit.Lehet,hogy hazáig üvölt(volt már rá példea),de otthon megy a szobájába és kész...Egyébként nincs tökéletes gyógymód

! 2004.11.18 15:33
Hát ez is eljött
Majd teszek fel képeket,mihelyt rájövök hogyan tudom annyira lekicsinyiteni,hogy feltöltődjön.Banyóci:Nálam már nincs rosszullét,párszor előfordult,hogy forgott a gyomrom,de elmúlt.Én jövőhétre kaptam időpontot a dokihoz,úgyhogy akkor beszámolok mi a helyzet velem.Annyit elmondhatok,hogy nekem is hátrahajló méhem van,és mindig is az volt,amióta először terhes voltam.Sose volt semmi bajom vele.Nálam a teherbeesést se gátolta,minden gyermek 2 hónap után fogant.Aggódni nem kell,kb.a 3.-4.hónapban,ahogy a baba,és vele méhed növekszik,magától előrehajlik.Csak nagyon ritkán kell az orvosnak beavatkozni,ez annyit tesz,hogy(amennyire én tudom)a has felső részére gyakorol enyhe nyomást.De azzal is sokat segitesz,ha sokat fekszel hason.Na,hát én ennyit tudok a dologról.
Megyek,próbálkozok a képekkel.Puszi,Tünde.2004.11.23 09:07
. Sokszor úgy érzem magam mint egy kivert kutya
, ha meg épp nem, akkor próbálom pótolni az itthoni elmaradásaimat. Nekem nincs rá kifejezett "gyógymód" ami segitene a rosszulléteken. Amióta szedem az Elevitet, azóta egy kicsit normalizálódott a helyzet.
. Van hogy pillanatok alatt leszerelem, de van hogy az istennek sem hagyja abba. Te ügyes vagy, hogy már az elején bevezetted ezt, hogy mehet a szobájába. Én sajna nem, és most már hiába próbálom beküldeni, attól még jobban üvölt.....
, ez szuper hir
. Remélem a tieteken meg nagyon hamar sikerül túladni
. 

?
, bár igazán nekem sem kéne panaszkodnom, mert tisztán emlékszem, hogy anno Gyurcikámmal sokkal rosszabb volt a helyzet
. 2004.11.29 08:18

!
!
.Egyébként hogy vígasztaljalak,nálunk is jobban üvölt,ha beviszem a szobájába
.A titok,hogy kitartónak kell lenni és következetesnek ebben
!Csak próbálkozz tovább és lesz eredménye,meglátod!
!Csak kíváncsi inkább.Most reggel is 36.8-at mértem,de ezek szt ez már alacsonynak számít.
.De majd csak megjön rá a veveő! 2004.11.30 15:25

Szerdán voltam dokibácsinál,a baba 6 hetes,sajna csomó gyógyit kell szednem,mert fenáll megint a vetélés veszélye

2hét múlva megyek vissza hozzá,remélem minden oké lesz.Miután így alakult,nem vártam ki a mikulást,hanem még aznap megmondtam apának,nagyon örült,csak akkor keseredett el,mikor emlitettem hogy baj lehet.De szerintem most nem lesz semmi gáz.Nagyon vigyázok,amikor csak tudok pihenek,szedem a bogyókat.Viszont a kis k...va még mindig itt van,kezdem nagyon unni.Úgy képzeljétek el,hogy délután 2 óránál előbb soha nem kel fel,ebből adódik,hogy az égvilágon semmit nem csinál.Én takaritok,időnként a mosogatnivalóját is csak odahajitja,sőt,mikor apósom kirakja a mosnivalóját,a kis rohadék van olyan pofátlan,hogy a sajátjaiból is pár rongyot belecsempész.Na én ezeket szépen kihagyom a mosásból.Szóval nem tudom a kis szemét mégis meddig akar ittlakni,de nagyon kezdem a dolgot unni.Karácsonykor,ha minden redben lesz a babával,megmondjuk a családnak,és azt hiszem akkor megint lesz egy jó balhé,mert nyilván újra szóba lesz hozva,hogy minek van ez a szutyok itt.Valószinű,hogy felteszem érdeklődő kérdésem,miszerint miért nekem kell utána is takaritani,mosogatni,neki meg semmi dolga?Felfordul a gyomrom tőle,hogy tud valaki napi 14-16 órákat aludni?Simán elnézi,hogy más dolgozik,én tartom rendbe a lakást,neki meg se fordul a fejébe,hogy néha ő is kipucolhatná mondjuk a wc-t meg a fürdőszobát,elvégre azt ő is használja.Nem értem én ezt az egészet.Hétvégén apósom levitt minket Gyulára,van gyógyfürdő(én messze elkerültem)hazafele meg megmutatta a szülőfaluját.Áradozott,hogy neki milyen jó volt a gyerekkora.Aztán tett egy baromi vicces megjegyzést,kis híján beszóltam neki.Azt mondta a nagy áradozás után,hogy ilyen szuper gyerekkort kiván a kislánynak(mármint Vikinek)is.Hát nem vicces?Azzal,hogy ezt a szutykot itt tartja,hát nem éppen azt a felhőtlen gyermekkort biztositja a lányomnak,amit olyan lelkesen kivánt neki.Na de mindegy,valószinüleg fel se fogta,hogy épp miről beszél.Na,egyenlőre ennyi,kisebb regény sikeredett.Legyetek jók,majd írok!Puszi,Tünde.2004.12.01 13:49
, én meg hizok mint a bolondgomba
. Ez normális dolog szerintetek? Akkora hasam van, hogy az már igen-igen elképesztő. Uram időnként megkérdezi, hogy biztos, hogy nem mostanában szülök

. Ez szörnyű
. Micsoda hirek
. Szegény Bulcsú, jó hogy már túlvagytok rajta. Nem is igen találok szavakat. Ez a fertőzés is elég csúnyán hangzik
.
. Kitartást hozzá
. 

. Szedd a gyógyszert szépen, és pihenj sokat!!! A libával meg ne foglalkozz, most pont nem az idegeskedés hiányzik neked! Képekkel elmaradtál! Mikor jönnek? 

| X EZT MÁR OLVASTAD? |
|
![]() |
|