Sziasztok!
Banyóci
Szia,jó sok minden történt nálatok!!!
Örülök,hogy rendeződnek a munkaügyeid,mert az azért mindig nagy teher...Annak felettébb örülök,hogy a bölcsibe szokás ilyen jól és gyorsan sikerült!!!Látod,mondtam én,h nem lesz semmi gond
!Nálunk is szuperül működik a bölcsi,olyannyira,hogy mi csak azért üvöltünk,ha el kell jönni
!De ezt komolyan mondom,már többször volt ilyen,hogy üvöltött,hogy nem akar eljönni...ilyenkor kicsit kétségbe estem,de mondták a gondozónénik,hogy örüljek,hogy nem azért sír,hogy jönni kell...
Tőlünk is messze van a bölcsi,de ez egy jó bölcsi,én is ezért viszem ide.Másrészt itt dolgozom,így egyszerűbb.Probléma majd akkor lesz,ha meglesz a tesó(egyszer
) és hordani kell...de ez már részletkérdés lesz.
A lakást sajnálom
,nem is értem,hogy történhetett.Nem is akarok én sem belemenni,de talán jobb is,ha új helyre költöztök,az a biztos,azt nem viszik el a fejetek fölül
!
Na és milyen volt az esküvő,mesélj?
Én most dolgozok ezerrel és várom az őszi szünetet,mert iszonyatosan fáradok
!Annyi felé járok,és hogy mindent egyedül kell csinálnom,ez így egy kicsit fárazstó.De este megpróbálok kikapcsolódni,ha éppen nem kell dolgozatokat javítanom...
Azért azzal a pocakosodással tessék engem megvárni!!!!Így beszéltük meg
!!!!Nem lelepéni előbb!!!!!!
Bulcsú már nem betegeskedik szerencsére,bár volt 4 nehéz hetünk,de engem jobban megviselt,betegebb voltam,mint a gyerek.Már kint vagyunk belőle régóta és azóta semmi.Kicsit tartottam tőle,mert sok rémtörténetet hallottam,hogy 1 hét bölcsi,2 hét betegség,de egyenlőre még nem tartunk ott.Bár elég nehéz nem betegnek lenni,amikor sokan lázasan hozzák a gyerkekt bölcsibe...amiért egyébként haragszanak is a gondozók és igazuk is van...Szobatisztaság még az elején tart,egyenlőre akkor szól pisinél és kakinál,amikor már folyamatban van.Kakilni nem hajlandó bilibe,bár már kétszer sikerült,pisilni igen,de nekem kell eltalálni az időpontot
!Nálatok?
Párom tehát jön,de nem megy
!Egyenlőre marad itthon a következő szezonig és csak legfeljebb 1-2 hetekre megy ki,addig az itthoni üzleteinket csinálja a bátyámmal és engem tehermentesít
!Legalább is remélem....Már nagyon várjuk,Bulcsú egyre többet emlegeti,hogy apa jön haza,biztosan hiányzik neki.Egyébként eszméletlen a szövege,gondolom,nálatok is így van...
Na,megyek,mert még van dolgom
!
Puszi,Anyapoc