A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2007 szeptemberi babák

Borzasztó álmos vagyok, majd eldőlök :roll:
Szerencsére a házimunka készen van, már csak játszogatunk.
Ebéd után egy kávéra gyúrok, mert végem :lol:

Kép
vindolanda

Móni! Kivizsgálás nélkül ne adj Pötinek vasat!!!!!!

Kép
Kép
Kép
gremese

Sziasztok, hát ma gyönyörű idő volt itt:-) jaj ki is élveztük Áronnal, jól feltöltődtünk egy kis napenergiával:-)
Sétáltunk, szomszédoltunk, néniket boldogitottunk:-)

Heni
KépKép
heni81

Sziasztok!

Én is itt!

Mi is egész délelőtt kinn voltunk, ma mindkét gyerek itthon van :D Fruzsi még alszik, Zsófi Kisvakondot néz, én ébredezek :roll:

Holnap doki :oops:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Vera: mennyi a naptár?
:-):-)

KépKép
kaqk
Debrecen

Még Áron is alszik....pedig már felhúztam a redőnyöket, és ébresztgettem is :roll: nagyon kifárasztottam :roll:

PAnndi ZSófi már egyébként miinden nap jár oviba? Mogyoródra? ha jól emlékszem :oops:

Heni
KépKép
heni81

Na, leült végre mesét nézni. Ez a folyamatos játék-foglalkoztatás-közös házimunka nekem idegőrlő kicsit alvás nélkül :roll:

Panndi, hányni szoktál még?
Néztem a friss aldis katalógust, de nincs benne overál.

Na, tűzkotrás közben megégettem az ujjamat, nem komoly, de lejött a bőr róla meg puklis lett :roll:
Ki kéne menni fáért :roll:

G. csak este jön, fél nyolc körül. Lehet, R. addigra már alszik is :roll:
Kenyeret sütünk éppen.

Rugó ma mondta, hogy "lila", "puma" és "törppapa". Csak nem lesz tán pszichológiai eset a drágám. Néha úgy elkeseredek :roll:

Mostanra kezd elmúlni ez a hülye álmosság rólam, nem tudom, mi volt velem :roll:

Viranka, ez a vérvétel elég horrorisztikus lehetett :shock:

Anyám, eddig tartott a nyugodt egy helyben ülés neki, már tevékenykedik a szobájában :? :arrow:

Kép
vindolanda

Apa tök beteg már két hete. Én nyomom a családot C-vitaminnal. Gegi ma 4,5 órát :!: aludt. :shock: Remélem nem lesz beteg. Délben tettem le (még mormoltam is magamban, milyen jó lenne, ha lehúzna 3 órát, mert tudnék dolgozni). Kidolgoztam magam, elmentem Zsozsiért, vásároltunk, hazaértünk h5-re, erre közli Apa, hogy 10 perce kelt fel. :shock:

Kép
Kép
Kép
gremese

Jü reggelt!

Heni: nem jár Mogyoródra, felvették, de végül nem vittük oda. Ha Réka baba megszületett volna, oda járna, de így úgy gondoltuk, elég a három délelőtt itt a csanában, anyagilag ez így ugyanannyi, mintha Mogyoródra vinném minden nap. Remélem szeptemberre elkészül az ovi itt Dunakeszin, ahova járatni szeretnénk, és akkor átmegy oda.

Vindo: hányok bizony, sokat :(

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: e a hányás...sajnálom....:-(

KépKép
kaqk
Debrecen

Jó reggelt!

Péterke elment oviba, Áron még szunyál....

Tegnap még este is kimentünk, megnéztük a holdat a csillagokat, a világitó autók fényét, annyira enyhe volt az idő, öröm volt kint lenni.

Péterke azt kérdezte: anya tud a holdacska beszélni :shock: hogy honnan jönnek ilyen kérdések neki :roll:
Egyébként most nagyon kiváncsi, mindent kérdez, de olyan szintem, hogy ezt hol vettük, és melyik üzeletben és hol ... be se áll a szája.

Panndi értem, csak emlékeztem, hogy Mogyoródra hordtátok volna és aztán meg már nem irtál róla.

Láttam új csajos overált a teszveszen:

http://tesz-vesz.hu/item1324772736_uj_o ... vesre.html

Egyébként olyan meglepő, hogy használtakat is elég rágán adnak

:roll: :roll:

Heni
KépKép
heni81

Hú, Heni, köszi, erre le is csapok :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Jaj Panndi , de örülök, hogy segithettem:-)

Heni
KépKép
heni81

Helló, lányok!

Én is gratulálok sikeres, ambíciózus Gremesénknek és Virankánknak! :-)

Mesi, apátoknak mielőbbi jobbulást!
Panndi, szegénykém, remélem, a hányások most már igazán abbamaradnak...

Verus, naptárügyben: a TÉPETT-nek hogy néz ki egy-egy belső lapja (csak a címlapról van kép)?

Néhány horror napon túl vagyunk, bár idegeskednivaló mindig akadt.
A legjobb az volt, amikor szombaton mindhárman lázasan feküdtünk, és ugye el kellett volna látnunk egymást, de főleg Ádit. Ennél nyomorultabb helyzetet soha. Közben a szüleimet sem akartam ugrasztani, mert 60-70 éves embereknek sem célszerű 39 fokos lázzal járó pneumococcus-fertőzést összeszedni, szívbetegnek meg különösen nem.
Én holnap már megyek dolgozni, S vigyáz még Ádira, aki a héten kihagyta az ovit.
Ma voltam a háziorvosnál, akitől megtudtam, hogy a kisgyerekes nő az imént, aki után vadul fertőtlenítették az ajtót, skarlátos gyerekkel jött be a felnőtt háziorvosi rendelésre. Nem tudom, ez a "dögöljön meg a szomszéd tehene is" mentalitás, vagy mi? Annyira kiakadtam, felhívtam anyámat, kiderült, nem voltam skarlátos (fáin 40 fokos lázzal, hányás-hasmenéssel, fájó nyirokduzzanatokkal, torokfájással, kiütéssel járó bakteriális fertőzés).
Itthon mintha csak Csernobilból jöttem volna meg, teljes karantén alá tettem magamat meg a cuccaimat. Talán annyi szerencsénk van, hogy épp mindhárman penicillint szedünk (és az kell a skarlátra is).
Az is jó volt, hogy Ádinak 6 napja folyamatosan vízszerű hasmenése van, de az orvost nem tudom rábeszélni, hogy hiába penicillin kell a fülére, a gyerekből kijön az összes víz így, mert nem bírja ezt a kombinációt szedni. Kaptunk másikat, amitől ugyanez a helyzet (megnéztem, miért, hát mert tökéletesen ugyanaz a hatóanyaga, mondtuk, h Aktil duót ne, az Augmentin jó, erre felírt Augmentin duót, ami azonos az Aktil duóval...). Utánaolvastam, vannak makrolid AB-k is fülgyuszira, miért nem lehet azt felírni??? Kicsit unjuk már, hogy minden alkalommal elmondjuk ezt, de csak egy 7 gyerekkínzás után írnak fel valami mást, ha esetleg. Miközben eleve lehetne mással indítani. És ugye minimum 2 havonta mindig a fülészeten kötünk ki, mert füles a gyerek.
Nekem meg ugye az AB-től elszabadult lent a candida, viszket, mint a nyavalya. Bő két hete hagytam abban az előző AB-kúrát, amikor ugye 3 hét alatt sem javultam. Most egy újabb.
Na ennyit ezekről a napokról, remélem, sosem lesz ilyen többet.
irina

Bocs, de most csak gyorsan ennyi:

Kicsi babánk 17,5 mm, dobogó szívű, 8 hetes, tökéletes :lol: :lol: :lol:

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Panndi: juhéjjjjj de jó. nagyon örülök!!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Gergőnek nagyon sok boldog névnapot
(ha ma tartjátok :roll: )

Panndi :lol: :lol: :lol:

én kivagyok, Gergi csak sír és sír és az a fránya fog csak nem töri át az ínyét :?

KépKép
Kép Kép
l.móni

Irina :twisted: :twisted: :twisted: az a nő...............................
jobbulást nektek++++++++++++++++++++++++

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szép estét :)

Panndi!
de örülök :) hányás :cry: s most rosszabb,mint eddig volt,vagy kicsivel enyhébb?

Kaqk!
küldtem pü-t

Irina!
gyógyulj gyorsan meg és megyünk Pottert nézni jó :)

Móni!
Nagykarácsonyt még megdumálom :)

kissé lefáradtam ma :) Balu vv-t megúszta :lol: :lol: :lol: :lol: ,dokinénit megkérdeztem,h. kinőheti-e allergiáját.Azt mondta lehet átalakul.lehet tojás eltünik,mogyoró megmarad,mindenképp figyelni kell.Aztán átszólt bőrgyógyra hívjanak be mert száraz B. bőre és lehet birkahimlős :shock: (reméltem nem) GYorsan átrohantunk másik épületbe,be is hívtak kaptunk 2fajta kenőcsöt+ecsetelőt mert pöttyök uszodaszemölcsök :shock: menjünk vissza 3 hét múlva.Ip csak iskolásoknak van,mi menjünk de. :shock: :evil: :evil: (az min.3 óra várakozás).Aztán bementünk mh-re majd hazajöttünk :) kicsit elfáradtam :) mert volt h.nyakamban vittem Bálintot,meg sétáltunk sokat :) s hajnal 5kor kelt...napközben semmit nem aludt,mondjuk most hamar kidőlt :)

jah és vonaton csajozott,de keményen :) (mondjuk nagyon szép csaj volt az illető,de min 12 évvel idősebb :) ) mondta fiam Dalmának(mert így hívják) h. a barátja és ha leszáll a vonatról nagyon fog neki hiányozni :? 8) :lol: mikor ment az ajtóhoz leányzó, fiam utána kiabált:milyen színű a HÁZTETŐTÖK???? :lol:
az egész kocsi rajta röhögött :) :)

:arrow: Mírust altatni :)

KépKép
viranka

Panndi, jaj, de jó, úgy örülök! :-)

Móni: szegény Pötikém! Puszi neki!

Viranka, igen, a HP 7/1. esetében mindenképpen benne lennék egy közös mozizásban!
Szegénykéim, mit rohangásztattak ma Titeket...
Báló: konkrétan megzabálom, annyira aranyos ez a "milyen színű a háztetőtök?". :lol:
Best csajozós duma ever. 8)
irina

Hajnali bejelentkezés :D

Tegnap volt a rohangálós napom, még ebédelni sem nagyon tudtam, és este hét előttre vergődtünk családostól haza. Én már ki sem keltem az ágyból kilenckor, nem tudom, mi van velem, rengeteg dolgom van, és csak aludnék egyfolytában :x

Ma megint megyünk, de a változatosság kedvéért Rugóval helyi- és helyközi busszal fogunk hazajönni, mert G. Ózdon lesz estig.

Panndi, gratulálunk a tökéletes babához :!:
Hányás :?

Viranka, ez tényleg nagyon ott van.
Milyenek ezek a szemölcsök?
Az allergia tuti kinőhető, meg át is alakul. Nekem teljesen más dolgokra jön elő mostanában, mint kiskoromban. Amire akkor fulladtam, már semmi bajom tőle.

Irina, hülye napok vannak mögöttetek, szóval innen már csak felfelé vezet az út.

Hajmosás, pakolás, ébresztés és munkanap :arrow:

Kép
vindolanda

Drága Dani nagyon sok boldog első születésnapot :lol:

Móni+Gréti+Gergi+Zoli

KépKép
Kép Kép
l.móni

Viranka :shock: és hogy lehetnek uszodaszemölcsök, megkérdezted?
jó sűrű napotok volt :roll:
Báló csajozós dumája haláli :lol: 8)

Vindo vagy kijött rajtad az egész éves pörgés vagy terhes vagy :)

KépKép
Kép Kép
l.móni

Szétrobbanok :twisted: :twisted:
Most vitte Z csinit oviba. Hazajött és mondta, hogy valamelyik szülő a skarlátos gyerekét vitte be!!!!!!
Azonnal hazaküldték, de akkor is.
ha csibi hazahozza Ő is és Gergőci is beteg lesz!
Hogy lehet egy szülő ennyirre tirpák?!?!?!
áááááááááááááá....................

KépKép
Kép Kép
l.móni

Móni drágám meg vagyok hatva :D még csak reggel fél 9 van és már eszedben van :D
ezt nektek meg magamnak és az utókornak :D Kép

KépKép
KépKép
fleur

Daninak nagyon boldog szülinapot kívánunk :) :)

:arrow: dolgozni

KépKép
viranka

Jó reggelt!

Dani 1 éves, pedig csak tegnap született :shock: :shock: :shock:

BOLDOG SZÜLINAPOT DANIKA!!!!!!!

Vindo lehet elszoktál a pörgéstől :wink: vicces, mert ha én pörgök, túlpörgök és nem birok elaludni
:roll:

Móni jaj ezek a szülök, na ilyen világ van :evil: első a munka és utána a gyerek :evil: tudnék mesélni...

Fleur de jó ez a kis montázs 8)

Áron nyügi, de nem zajong, hintázik közben iszik :roll: biztos az idő :roll: nyugalomra vágyik épp :wink:

Heni
KépKép
heni81

Isten éltesse Danit! :)

Változatlanul élünk, csak nagyon ritkán jutok gépközelbe sajnos...

De jövő héten teljes lesz a káosz, mert nekem megint sulis hét lesz, tele vizsgákkal, nem tudom, mi lesz a gyerekekkel... Szegényeknek anyahiányuk lesz... De legalább csak 1 hét... Aztán meg csak 1-1 napok a vizsgák... Mondanom sem kell, sehol sem tartok még... Megyek, tanulok, ja, és jelentkezem a vizsgákra....

Kép
Kép
Kép
zdori

Daninak boldog születésnapot kívánunk!!!!

Móni, nem semmi :shock: Nyugi, nem kapta el Gréta :!: Eszem megáll azért :roll:

Heni, lehet, az idő teszi. Nyugira vágyok, mint Áron :lol:

Dóri, hát, akkor egy kalappal a vizsgaidőszakhoz. Ügyesen túl leszel rajta, meglátod :!:

Na, a torkom még elég érdekes állapotban van, szép, köhögőrohamokkal tarkított előadásokat tartok 8)

Megyek, szerzek egy kávét 8) :arrow:

Kép
vindolanda

Dani egy éves, aztaaa :shock:

Nagyon boldog születésnapot kívánunk Neki! :)

KépKép

KépKép

Kép
panndi

Fleur jóhogy :D
nagyon-nagyon vártam egy éve az üzidet :D

Vindo torokra isla moos
nagyon jó

KépKép
Kép Kép
l.móni

Halihó!

No, csak nem sikerült előbb jönnöm. Most egyedül vagyok még itthon, kicsit kifújom magam. Rám is fér. Az időjárásváltozás mindig kihozza a kisördögöket a gyerekekből. Az egyik különösen nehéz eset, jó kis dührohamai vannak, ma pl. hasba is rúgott. Nem nagyon, nem kell megijedni, meg nem is tud olyankor magáról. Csak nagyon megvisel, mert nem tudom, hogy mit tehetnék érte.

Irina, jajjjjjjjj!!!!! Elolvasni is rossz volt. :cry: :cry: Van már némi javulgatás? HP-re én is nagyon kíváncsi vagyok. :lol: :oops: Vagy apával vagy a gyerekekkel nézem majd meg.

Móni, igen én is ezeken akadok ki. Ez már nem olyan, kenjük el, aztán majd lesz valami. Az egyszerűbb náthát, torokgyuszit, stb. még én is tolerálom, annak ellenére, hogy én egyből itthon szoktam tartani Bercót, ha bármilyen baja van. De én könnyen beszélek, hiszen van segítségem. No, de egy fertőző ...

Panndi, szuper, szuuuuuupeeeer!!!!! :lol: :lol: Remélem hamarosan múlik majd az a fránya hányás! No, overal?

Én is csak csodálkozom, hogy milyen gyorsan eltelt ez az év. :roll:
Isten éltesse a nagylegényt!!!!

Vindo, jobbulást. Hehe, nekem is az jutott az eszembe, hogy lehet kistesója lesz Rugónak. :lol: :lol: Bár az is igaz, hogy nem lehet büntetlenül sokáig nyúzni a testünket sem. Ez a köhögős dolog már volt néhányszor, nem? Gratulálok az első Rugó-mondathoz!!!! :lol:
dmaggie

Zdori, akkor nagy-nagy kalappal Neked!!!!!! Jó nagy az a fa, amibe a fejszédet vágtad. Minden elismerésem!!!!
dmaggie

Tegnapi pancsis képek:

Kép Kép Kép

Heni
KépKép
heni81

Dani babának sok boldog első szülinapot!!!!!

Móni! Köszönjük szépen, hogy gondoltál ránk, igen, Apának és Gegi babinak tegnap volt a névnapja! :D

Skarlátos gyerek :evil:

Kép
Kép
Kép
gremese

Boldogságos első születésnapot Daninak!!!!

És a Gergőknek( apa+ fia) :-) Boldog Névnapot!!

KépKép
kaqk
Debrecen

Hahó!

Heni, micsoda popsik!!! Gyönyörű. :) De a fiúk különben is azok. :) :)

Írtam vmit odaátra. Kis segítségkérés....

Köszi, lányok, igyekszem. De akkor megyek is... :)

Kép
Kép
Kép
zdori

DANIKA, ISTEN ÉLTESSEN SOKÁIG 1. SZÜLETÉSNAPODON!!!

Gergőket Isten éltesse utólag is!

Heni, nekem is bejöttek a fiúpopsik, gyönyörűek a srácok és hatalmasak! :-)

Mónikám, borzasztó, amit írtál, sajnálom, alighanem a gyerek skarlátja rámehetett néhány szülő agyára, azért viszik a fertőző betegség dacára közösségbe a gyereket, mert mást nem tudok elgondolni. (Talán vigasztaló, hogyha kezelve volt a gyerek gyógyszerrel, akkor 2 nap után már ELVILEG nem tud fertőzni.)
Mi újság Pötike fogával?

Maggie: de a hasad nem fájdult meg, ugye? Szegény gyerkőceid, nekik biztos sokkal nehezebb a légnyomásváltozásokat elviselniük.

Dóri: hatalmas kalappal a vizsgákra!!!!

VERUS: sürgős kérdés (Kaqk-hoz csatlakozva): milyen árban vannak a naptárak? (1, 6, 12 lapos?)
irina

JÓ reggelt!!!

Bocsánat a többi ünneplőről, tegnap csak Danira koncentráltam. Sok boldogságot mindenkinek!

Heni, hát ez a fotó :lol:
Mind a két fiú gyönyörű :D

Irina, Maggie és a többiek, köszönjük a mondatos gratulációkat :!: Azóta hallottuk az "anya, nézd"-et is többször, állítólag a csanában szereti a könyveket nézegetni, és igyekszik a gondozónők után mondani a szavakat. De nem mindig sikerül neki.

Nem hiszem, hogy terhes vagyok, más tünetek az ellenkezőjére utalnak :lol:
Viszont a fáradtság stimmel, de mindjárt jön a téli szünet 8) 8) 8)

Ma itthon vagyunk.

Tegnap Rugó egy tünemény volt a buszokon, átszálltunk, gyalogoltunk, fornettiztünk a megállóban, hat után itthon is voltunk.

Képzeljétek, tegnap kapták meg az oktatók a hallgatói értékeléseket, én még nem láttam a saját adataimat, de állítólag nagyon jók lettem az átlagaim 8)

Szóval gyertek, lányok, és írjatok.

Ui. kösz a torkos tippeket, de szerintem már szinte meggyógyultam, de legközelebb kipróbálom, amiket írtatok,

Jön Rugó.

Kép
vindolanda

Minden reggel egy joghurtot eszek a kakaómhoz, R. nem nagyon szereti (néha viszont megeszik két-három pohárral). Ma csak egy darab volt, idejött, kivette a kezemből, nekem meg idehozott helyette egy doboz tejfölt a hűtőből :roll:

Bevonult vele a szobájába. De előtte megnézte, hogy nem banános-e, mert azt nem szereti :idea:

Kép
vindolanda

Vindo Áron is megnézi milyen joghurt, az a jó ha epres :roll: Péterke meg sem kóstolja, bár ősok mindennel igy van.

Szoktam nézni reggel a győzikét , na hát mindig csak irigykedem, hogy Virág nem eszik de zabál :shock: mindent eszik, egyedül és nagy kanállal. Péterke ha leülünk enni, nem is tudja még mit fogenni, azt mondja, köszönöm szépen nem kérek :shock: megőrjit!

Oviból ha hazajött estig csak eszik.

Heni
KépKép
heni81

Rugó is elég kis válogatós lett :roll:
Olyankor kap egy szelet vajas kenyeret ebédre, és kész :roll:

És éhes is,mikor a csanában felveszem.

Takarítunk, már nem sok van hátra.

Kép
vindolanda

Sziasztok!

Viranka, engem is érdekelnek az árak... :)

Lányok, aranyosak vagytok. Azért ne akadjatok ki rajtuk, írtam róluk odaát, én nagyon szeretem őket. :)

Kép
Kép
Kép
zdori

Akkor nem is akadunk :wink: :P

Közben nagyjából rendet raktunk. Még a virágokat kell meglocsolni, a portörlés meg a hétvégére tolódik.
Rugó leült enni. Látom, ahogy szemezgeti ki a sült hús fűszeres bőrdarabkáit, teljesen oda van érte :roll:

Én is eszek, meg netezgetek közben :arrow:

Kép
vindolanda

Aron jól megtömte a bendőjét és már alszik is 8)

kimentünk kenyeret venni, hát jó hideg van :evil:

Rugó és hús :D Vindo te főztél?

Heni
KépKép
heni81

Dehogy :lol: :lol: :lol:
Hozzák azt autóval :wink:

Kép
vindolanda

Hát a héten én sem főztem, egy csomó időm megmaradt, fura is volt :roll:

Heni
KépKép
heni81

Ezt az érzést én nem furának hívom :roll:

Kép
vindolanda

Maggie üzeni, hogy a Corában 3500 ftért van overál.

Kép
vindolanda

Rugó használja a skype emotikonokat. Klikkel, választ, entert üt 8)
gábort szórakoztatja a munkahelyén.

Kép
vindolanda

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?