Látom, mindenkinek családi hétvégéje volt a fórumozás helyett
Mi tegnap babanézőben voltunk, barátnőm 3 hetes Lilijét (Az a barátnőm, aki természetesen akart szülni de végül csaszi lett)! Hát hogy mennyire picuri egy újszülött... pedig még Nimród sem volt annyira régen ilyen pindurka. És Lili mellett meg annyira nagynak látszott!
Apa tegnap bulizni volt, ennek megfelelően ma kissé ideges voltam... a felettünk lakók reggel 7től rajcsúroztak, Nimród 8ig bírta, én 10kor keltettem Apát, hogy mostmárakkorleszszíves megmozdulni, felkelni és foglalkozni a fiával - mondjuk menjenek játszóterezni. Persze elég carul nézett ki, mondtam, na jó, akkor még picit pihenjen - ez tartott pontosan 14.35-ig... közben én meg pörögtem a hátamon, pakoltam, gyerekeztem, stb. Neeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeem voltam ideges, kicsit sem, ááááááááááááááááááááááááááááá... (ráadásul míg Nimród aludt, Apa horkolt a hálóban, én meg a nappaliban próbáltam aludni, persze nem sikerült)
Nimród bölcsiscucca összekészítve, holnap megyünk először.
(persze Apa nem ér rá, hogy beszoktassa, így rajtam marad a projekt, pedig megbeszéltük hogy ő fogja csinálni, mert neki sokkal kevésbé nyüszizik amúgy is, meg hátha kevésbé viseli majd meg)
Tike,
köszi a receptet, ma este teszteltem, és tényleg finom (pedig csak 4 tojás volt itthon a 6 helyett

)
Bár igazából én olyan Stollen-szerű, kelttésztás receptet keresek már régóta, kb 15 éve (!!!!!) volt egy a Nők Lapjában, amit őrizgettem sokáig, de az idők folyamán eltűnt sajna... azóta azt hajkurászom, mert számomra az volt A tökéletes karácsonyi kalács.
Hédi pasizása ééééééééééééééédes!!!!
Boo,
polip
Pakolással, költözéssel hogy álltok? És meggyógyultál?
Csibe,
interjú???? Hova, milyen meló?