Sziasztok,ismét itt
viszonylag jól aludtam,most megfordultam az ágyban,úgy éreztem jobb lesz így,és bejött
Ha az a pár zavaró momentum nem lett volna éjszaka,akkor végig is aludtam volna,ami -főleg mióta elköltöztünk- eddig nemigen volt...
Végül 3,5 l-nél álltam meg tegnap,ennyit még sosem ittam,egy átlag napon max. 1 csúszik le,az is kényszerből,mert én nemigen érzek szomjúságot,ami figyelmeztetne....
Ilyen furán vagyok teremtve
Kubu: hát persze,hogy tudom,mennyire drukkolsz!
És nagyon jó érzés is,hogy ennyit gondolsz ránk,hogy sikerüljön!
Szavaznátok arról,mit egyek ebédre?
Anyum felajánlotta,hogy jönne ebédet készíteni,de ötletem sincs,mit kéne,e pillanatban SEMMIT nem kívánok...
Képzeljétek,álmomban már bevonzottam Vuk-ot,mentem valahová,és hirtelen rámtört,alig tudtam félreszaladni egy autó mögé,hogy ne az út közepére...
No,álomfejtő brigád?
Ja,és még valami!!!
Talán Nektek nem nagy ügy,de a nyári beülti után kapott papíron csupán a HCG-s vv időpontja volt feltüntetve,most meglepve olvastam,hogy ott van az is,hogy a beültihez képest 21-23 napra várnak szeretettel UH-ra is!!!
Mi ez,ha nem JEL?
A sors most már úgy gondolta,erre az infóra is szükségem lesz,és pont aznap gondolkoztam,hogy vajon mikor is van a petezsák kukucs,meg a szívhang kukucs?
Sajnos nem jegyeztem meg eddig Tőletek...