A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Szülészetek, kórházak » "Budai Meddõségi Centrumba járunk"

Judit!

A titok müködik: most gondoltam, mennyire jó lenne ez a recept, köszi!

Amugy laptetőmet feldobom, és annyi részre essen, hogy mindenkinek jusson belőle és hozzon mindenkinek szerencsét.

A végére egy morzsányit én is kérek (hm kalácsból is jó lenne)

üdv kispatak
Vendég

Egész délután azt hittem már,hogy nem múúkodik az oldal!Kiléptem-beléptem,ki xeltem,újra nyitottam,de semmi új! De aztán rájöttem, hogy csak mindenki lelépett!De most már megnyugodtam, hogy itt vagytok!...elmúlt napok legnagyobb élménye: végre nem csak a szoba 4 falát és a mosdónkat láttam, hanem végre sétálhattam 1et a Tes.oban,vettem tortilla chipset,haza jöttünk 2 pohár Colával benyomtam 1 adagot!Már szükségem volt 1 kis egészségtelenre is!A sok alma és multivitaminos üccsiktől még egy jót sem tudtam már napok óta büfizni!Nem mintha malac módon érezném jól magam,de már szükségét éreztem ezeknek a dolgoknak is!...És útközben sütötte az arcomat a nap!...hogy miknek nem tud örülni ilyenkor az ember! :D

Kép
Kép
missancsi

Ancsi,
addig egyél amig tudsz, mert aztán hozzád küldjük Vuk-ot :wink:

Kép
judit0713

Kispatak: köszönöm,és ne aggódj,bogyócskák velem maradnak! :)
Muszáj nekik,nem feleselhetnek már ilyen korán a mamijukkal! ;)

Judit: köszi! :D
Tudod,mindig hülye kérdésekkel vagyok tele,de mivel sosem voltam várandós,nem tudom pl.,hogy milyen mozdulatok nem szerencsések.

Kérlek ne nézzetek nagyon bolondnak,de annyi gondolat van bennem,nem görcs-szerűen,csak amolyan kiváncsiság.
Mikor felkelek,mindig eléggé igénybe veszem a hasizmomat,és talán az nincs hatással a méhemre,ha mégis tudtok segíteni abban,hogy mit hanyagoljak,azt megköszönném!

Nem emelek,nem hajlongok,de a hasizmomra azért szükség van sokszor,mert elég alacsony az ágy,és mivel sokat iszom (itt kell megdicsérni :D ),nagyon sűrűn kell kikelnem az ágyból,és sürgősen eljutni a 00-ig :lol: :lol: :lol: :lol:

Amúgy párom ma a konyhatündér is,meg vásárolt a piacon nekem sok-sok gyümölcsöt,almát,mandarint...,az ebédem halacska volt,meg ettem pár nyers ( :roll: :roll: ) gombafejet,mert megkívántam,és hát az is fehérje...,de készül még a juhtúróval töltött gombafejek (az ágyból navigálok,mit hogyan :lol: :lol: ),sőőőőőt,ha nagyon jó leszek,akkor palacsintát is kapok!!!
Juhééééjjjjj!!! :D :D :D
Vendég

Ancsi: én teával oltom nemlétező szomjamat,nem bírnék sok rostosat inni,most ez vált be :)

Szerencsére én mindent imádok,amit most "kell" enni :D :D

A vitaminokat meg szintén szeretem (citrusfélék,alma,zöldségek), úgyhogy nekem nem kínszenvedés,de az már inkább,hogy hajnalban arra ébredtem,hogy látom a beszűrődő napsugarakat,és még a kertbe sem mehetek ki...

Mire ezt megtehetem,addigra itt a fagy...

De nem baj,legalább addig is jó levegőn vagyok :)

Utro-t és Crinone-t felváltva használom,hogy mindkettő fogyjon,de most inkább utro,míg úgyis fekszem.
Vendég

Breki,
hmmmm...azért hozzátok is érdemes vacsizni menni :wink:
Ami az ágyból felkelést illeti: igyekezz ne hasizomból csinálni, hanem szépen oldalradra fordulni, és úgy felülni az ágy szélére.
Ha alacsony a vérnyomásod (mint nekem) akkor érdemes pár pillanatot még ülve tölteni és csak utána felállni, így nem szédülsz meg.
Tudom hogy nagyon óvatoskodónak tűnik, és először én is somolyogtam magamon, de nekem bejött!

Kispatak,
sajna csak a receptet tudtam küldeni, a kóstoló nem megy át az éteren 8) De hidd el, érdemes megsütni!
Tropicariumban voltál? Nekem is nagyon tetszett, egyetlen bajom volt vele, az a rengeteg egér :shock: :shock: Én nagyon irtózom tőlük, így aztán volt egy rész (pókok, kígyók) amit ki kellett hagyni a hisztim miatt...de a cápák kárpótoltak :)

Kép
judit0713

Küldjétek is azt a Vuk-ot! :? Bármi jöhet csak a mensim ne!
Ugye nem kell,hogy lelkiismeretf.-om legyen,mert ma már csaviztam egyet?!

Kép
Kép
missancsi

Judit: ezek szerint finom lett a kalács? :)
régóta vadászom egy jó receptre...!! :D

Akkor talán akkora hülyeséget nem is írtam ezzel a hasizom dologgal kapcsolatban... :roll: :roll: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ki is próbálom nemsoká!
Az én vérnyomásom is borzasztó alacsony,de -lekopogom- mostanában nincs panaszom rá :D
Vendég

Judit!

Na még jó, hogy az egereket nem láttam meg a pókokat se, utálom őket, főleg az előbbieket. Valahogy az kimaradt, nem is bánom! De cápák, halak, madarak és az "esőerdő" isteni volt. A cápáktól féltem ám.
Van mellette egy üzlet, abban voltam előtte, ott is vannak halak meg mindenféle állat, jó volt bemelegítésnek. Vonattal Campona tökéletes, busszal vissza iszonyat. .No akkor megcsinálom azt a kalácsot majd!

Breki: de jó neked csajszi. Navigálod a férjed, jól teszed! A felkelést már leírták előttem - ez a gerinc miatt is igy van jól, nekem a csontkovács tanította (hála Miezának) és igen ágy szélén üldögélj picit és mindent lassan komótosan. Amugy tegnap a patikában ikrekkel jöttek be (befértek az ajón) - tudod rád gondoltam, majd hogy tolod őket!!!

üdv kispatak
Vendég

...most már én is megmutathatom? :lol: Az egyik fotó nem lett túl jó,biztos ő lesz a szégyenlősebb! :D Kép 1es baby Kép 2es baby

Kép
Kép
missancsi

De szépek!!
Nyáron nekem is blaszto-babácskáim voltak,jó sokat nézegettem a fotóikat :)

amúgy jó szerintetek 2 naposan a 2 ill. 4 sejtes állapot?
erről nem beszélt senki... :D
Vendég

A múltkori nekünk is 4 sejtes volt és 2 napos!Azt mondta rá a biológusnéni,hogy szép!Szerintem 2 naposan ez teljesen normális!

Kép
Kép
missancsi

igen,most olvastam épp,hogy 40-50 óra kell,hogy 4 sejtessé legyen,akkor mindkettő megfelelő volt :)
Vendég

Nagyon fini lett, együltő helyünkben benyomtuk a felét Eszterrel kettesben...remélem nem lesz semmi gáz belőle, bár én "szerényen" csak 3 szeletet ettem.

Kép
judit0713

óóóó,de jól hangzik Judit!! :D
És mivel ettétek?

Jó hír: túl vagyok a 3 liter folyadékon!!! :D
Ugye ügyi voltam? :D :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Vikus:
Cuki lehetsz, amikor zavarba jössz nála... :lol: Szerintem minél többször mész, annál laposabb lesz ez az érzés benned. Talán neki fel sem tűnik. :roll:

Kispatak:
Tropicarium, az jó nagyon!!! :)
Mi is megyünk majd cirkuszba, az a közös karácsonyi ajándékunk, elég borsos a beugrója, de biztos szuper lesz.

Missancsi:
Néha én is megkívánom a kólát, akkor a zérót szoktam inni... :lol: :oops:
Babácskák gyönyörűek!!! :)

Anyóspajti nagyon fincsit főzött, mint mindig. Volt többféle szárnyasból (kacsa, liba, pulyka) leves, aztán sült kacsa lilakápival és főtt-sült burgonyával. Jaj még most is nyeltem egyet! :lol: No meg meggyespite! :) Jól elbeszélgettünk, én még anyóssal a konyhában is 4szemközt, ekkor derült ki, hogy nem is szeret főzni! Nagyon megdöbbentem, mert olyan isteni kajákat csinál mindig, mi lenne, ha még élvezné is? Kiderült, hogy mindenki azt hitte, még a fia is, hogy anyukája élvezi a főzést. Látjátok, érdemes dumcsizni, mert annyi mindenre fény derülhet... No, ezek után hazasétáltunk és 2,5 órát aludtunk.

Pá Drágáim!
sajt@

Hahó!

Sajti: már megvetted a cirkuszjegyet? Mert ide is van egy csomó kuponom kedvezményes jegyre. Nekem 2 db elég. Persze nem tudom mit mikor nézel meg és arra jó-e??
Még egy rakat vonatjegyem is van, a barátnőmet csalnám Sopronba, mert nincs aki eljönne velem.

Judit: szóval szerényen bűnöztél kalács ügyben. Tudod nekem a kalács a gyengém. Minden lak-unknál van egy üzlet, ahol félre tesznek nekünk, hogy a reggeli kalács meglegyen - mást se eszek csak ezt áfonyalekvárral (tudom nem szabadna, de ez a gyengém)

Ancsi: olyan szépek! Énisénis (álom,álom) Vukot küldöm éterpostán, reméljük hamar megtalál?!
Breki hozzád is fusson itt a szentmihányi kertek alatt! Csak nehogy nővérem vadászkutyája elüzze, ő "róka"vadász angol kopó - minden nap arra sétálnak. Vigyázz a kismanóidra!

mára üdv

kispatak
Vendég

Köszi Sajt@!

Kép
Kép
missancsi

Breki,
vajjal megkenve hideg tejcivel.
Sajna a fénykép már csak akkor jutott eszembe amikor már csak a mohóságunk martaléka látszott, de azért felteszem:
Kép

Ügyi vagy, 3 liter szerintem tök jó! Persze lesz ennek böjtje éjszaka a mellékhelyiségben :lol:

Sajti,
asszem a mai időhöz pont ez a szuper program illett! Teli hassal jót szunyókálni...hmmm de jól hangzik!
Nálam már régen volt tele a poci :roll:

Kép
judit0713

Kicsit nehezen, de van net :wink:
Béku, naná hogy sikerül!!! :lol: :lol: :lol:
Nem szabad másra gondolni!!
Küldöm a babaragacsokat +++++++++++++++++++++++++!
Szuper a két kép!!!

Velünk minden szuper. Jó hideg van és nagy köd, de azért mentünk kirándultunk egy kicsit az erdőben.
Lili nagyon jó kislány éjjel simán aludt 8 és fél órát. Az étteremben is nagyon rendes, kicsit nyafizott, de járkáltam vele és utána megnyugodott. Most itt játszik mellettem a franciaágyon. Imádom :P

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Fifth Birthday tickers

Code snippet: HTML, Used for some forums.
Lilypie Second Birthday tickers
woody

Breki!
Köszi a drukkot!

Ancsi!
nagyon szépségesek! :D :D :D

Judit!
nagyon jól néz ki a kalács!!!!!!! :D :D

Sajtikám!
Hát remélem,de a gyermeki rajongás megmarad!!!!!

Csók a Családnak!!!!
vikus82

Kispatak:
Cirque du Soleil-re megyünk, Zuram már megvette...

Judit:
Naggyon jól néz ki a kalács!!!

Woody:
Én imádom a ködöt! :D Lényeg, hogy jót pihenjetek és szuperül érezzétek magatokat! :)

Nö pá! Megyek faktorálni! :wink:

Pá Drágáim!
sajt@

Csajok!
Sz azt mondta a bal petefészkemben van a ciszta,az én oldalam szerint a bal vagy Ő bal oldala????
Bocs lehet hülye kérdés! :shock: :shock: :shock: :shock: :shock:
vikus82

Vikus:Te baloldalad ;)
Vendég

Béku!
köszi,de akkor miért a jobb oldalam fáj... :?
vikus82

nekem a bal petefészkemben volt a 3 cm-es ciszta,a fájdalom viszont máshova sugárzott ki,egész pontosan a jobb vesémre...

sokszor érzed máshol a fájdalmat,mint ahol valójában a gond van!!
Vendég

Woody: örülök,hogy erre jártál!! :D

Köszönöm a sok-sok babaragacsot,és hogy gondoltál rám! :D
Drága Lilike nagyon jó kislány!
Csodaszép lehet a táj,majd várunk haza a fotókkal :)

Judit: kalács nagyon kívánatos,meggyőztél! :lol: :lol: :lol: :lol:
A sok folyadék böjtje folyamatosan kísér (a wc-re...) :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kb. 15-20 percenként Niagara :lol: :lol: :lol:

De végre megvolt a megfelelő mennyiség,úgyhogy talán lefekvés előtt kijön a java :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Woody,
olyan jó lehet amikor már ott van melletted a babácska...sokszor már alig várom hogy kibújjon majd a pocaklakó és megölelhessem :oops:
És Lili már három hónapos...rohan az idő, még nemrég volt hogy itt örömködtünk nektek!

Kép
judit0713

kukk,

Rita Drága,
millió ölelésem a Tiéd, sajnálom, borzasztóan, szavak nincsenek ilyenkor :-(

Kisbeeka,
nagyon csuriban vagyok ugye tudod.

Judit,
jó a terved, lássuk meg hogy reagál dokker és utána még lehet lépni.

Sajti,
már úgy hiányoztál !!!!

Mieza,
merre vagy ?

mi jól, vagyis...... hurut, mindenféle gége, hörg stb. stb. a "legjobb" az egészben hogy egyszerre vihetem a két gyereket orvoshoz. ezt már csak az übereli amikor próbálom beadni a gyógyszert a gyerkőcöknek 0 sikerrel na de optimisztik vagyok, ezen is túl leszünk majd.

cupp

Lilypie Kids Birthday tickers

Lilypie Fifth Birthday tickers
kubuspace

Hahó!

Hát ez a kalácsmaradék tényleg jól néz ki - martalék ez tetszik!

Sajti: Hallottam erről az előadásról ez nem dec elején van? Ez speci cikusz pár előadással - el tudom képzelni mibe kerül. Amugy 3000 alatt vannak a normál jegyek más előadásra (ha jól láttam) nekem min. 40% - ez is valami, nem is kevés.
Ma 900 Ft-ot spóroltam, multkon ingyen voltam a kastényban - állatkert is olcsóbban volt. www.hungarycard.hu ez egy nyerő valami.

Breki: hajrá ivás (és folytatás)

Woody: be jó nektek, ölelés! Köd: na azt én nem szeretem. Pedig ebból irtam szakdogát.

Kérünk már képeket babácskákról anyucik!

Vaya, Kubu, Woody, Lukácsné, Ildi és aki még kimaradt!!!

Jelentem azért Vaya-t meglestem ahogy Rodina-t is

üdv kispatak
Vendég

Kubu,
drága, millió gyógysimit és gyógyító pozitív hullámokat küldök a gyerkőcöknek :arrow: :arrow: :arrow:
Neked meg kitartást és türelmet, sokat!!!

Kép
judit0713

Kubu!

Ezer ölélés és gyógyhullámok!

kispatak
Vendég

Kakukk! :)

Kispatak:
Igen, dec. elején lesz az előadás. Amúgy a sima cirkuszt sosem szerettem, sajnálom az állatokat, hogy produkáltatják őket. Az akrobaták viszont jöhetnek, bűvészek és bohócok annyira nem...

Kubu:
Ez a hörgős szarság a divat mostanság? :shock: Hanna baba is küzdött vele...
Megagiga erős gyógyhullámok nektek!!!~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~~

Óóóó! Nem is pletyóztam tegnap!!! :lol: Emlékeztek a kupizós szomszédunkra, aki saját cséri-telepet tart fenn az erkélyén és a panelban is?
Tegnap megláttuk a Fókuszban, hogy a kisebb fia az egyik VV-beköltöző jelölt az "okostojások" kategóriából (Balázs)! :lol: :lol: :lol:
Tegnap volt a beszavazás, de elaludtunk rajta, amúgy sem szoktam nézni már ezeket a valóságshowkat, szóval nemtom a gyerek bekerült-e... Mi drukkoltunk neki, mert tényleg egy figura. Én kamaszkorában találoztam vele először, kedves kölök. A tantrikus cex-nél (azt mondta, hogy kezdő tanulója) azért nagyot nevettünk a Zurammal!
Még nem voltam benn a kecójukban, itt megnézhettem (00.52-nél jön a lakás):
http://www.valovilag.hu/video/107823
Most olvastam, ne ő költözik be. Káááár... Biztos lett volna hangulat!!!

Pá Drágáim!
sajt@

Sziasztok!

Ismét elő bújtam a zúgból és hoztam egy lehetetlen cikket:
http://bezzeganya.postr.hu/elvetesse-eg ... at-szavazz

Én természetesen szavaztam... már csak 16 nap van hátra...
itt: http://www.birthornot.com/

Kép
avarka

Sziasztok,ismét itt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

viszonylag jól aludtam,most megfordultam az ágyban,úgy éreztem jobb lesz így,és bejött :D

Ha az a pár zavaró momentum nem lett volna éjszaka,akkor végig is aludtam volna,ami -főleg mióta elköltöztünk- eddig nemigen volt...

Végül 3,5 l-nél álltam meg tegnap,ennyit még sosem ittam,egy átlag napon max. 1 csúszik le,az is kényszerből,mert én nemigen érzek szomjúságot,ami figyelmeztetne....
Ilyen furán vagyok teremtve :D

Kubu: hát persze,hogy tudom,mennyire drukkolsz! :D
És nagyon jó érzés is,hogy ennyit gondolsz ránk,hogy sikerüljön!

Szavaznátok arról,mit egyek ebédre?
Anyum felajánlotta,hogy jönne ebédet készíteni,de ötletem sincs,mit kéne,e pillanatban SEMMIT nem kívánok...

Képzeljétek,álmomban már bevonzottam Vuk-ot,mentem valahová,és hirtelen rámtört,alig tudtam félreszaladni egy autó mögé,hogy ne az út közepére... :lol: :lol: :lol: :lol:

No,álomfejtő brigád?

Ja,és még valami!!!

Talán Nektek nem nagy ügy,de a nyári beülti után kapott papíron csupán a HCG-s vv időpontja volt feltüntetve,most meglepve olvastam,hogy ott van az is,hogy a beültihez képest 21-23 napra várnak szeretettel UH-ra is!!! :shock: :shock: :shock: :lol: :lol: :lol: :lol:

Mi ez,ha nem JEL? :D
A sors most már úgy gondolta,erre az infóra is szükségem lesz,és pont aznap gondolkoztam,hogy vajon mikor is van a petezsák kukucs,meg a szívhang kukucs?

Sajnos nem jegyeztem meg eddig Tőletek...
Vendég

Jaj Kubu,a lényeg: jobbulást kívánok tündéri családodnak!
Remélem valahogy szokják a gyerkőcök a gyógyszert, emlékszem,milyen rosszul érintettek azok engem is gyerekkoromban...! Sajnos nincs tippem,hogyan tereld el a figyelmüket,míg beadod,ebben a témában eléggé mögötted járok,így nem tudok épkézláb gondolatot összekaparni sajnos,így csak remélem,hogy gyorsan túljuttok a nyavalyán!!!
:arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow: :arrow:
Vendég

No,szavazni már nem kell,valószínűleg a mai menüm egy kis keszeg, krumplipürével,plusz tegnapról maradt még palacsinta,meg juhtúróval töltött gomba :D

Levest nem csinál anyucim,mert mint mondta,ismer,és ha abból eszem,utána már csak piszkálom az ételt :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Milyen igaz :lol: :lol:

Jó lesz,hogy lesz mellettem valaki,olyan unalmas itthon egyedül,míg a kertbe se mehetek ki!

Ti sem jöttök,hogy szórakoztassatok ;)
Vendég

Ne uncsizz Brekus!!! :D
1-2 nap és már sétálgathatsz is!Türelem!Mi most megyünk kutyut sétáltatni+kedvenc mamimat is meglátogatjuk a temetőben,ugyanis mi a halottak napját mindig később tartjuk meg!
A kajcsihoz jó étvágyat kívánok!Reggel néztem a Stahl főzős műsorát...hát csorgott a nyálam rendesen! :D
Olyan rossz hogy nem látok magamba!Mi lehet vajon porontykáékkal??Adhatnának valami jelt!Amúgy még mindig nem értem,hogy a másik kettőt 5 naposan,szépen fejlődve miért tenyésztették tovább?És miért nem lettek lefagyizva!Persze nem kételkedek senkiben sem, csak olyan jó lenne ha róluk is kapnánk pl.:zárójelentést és rajta lenne az oka,hogy miért purciztak ki?!Annyira jó lenne ha tudnám mindig a kérdéseimre a választ!

Kép
Kép
missancsi

..és Brekus!Ha még nem láttad őket akkor unaloműzőként ajánlom,cserébe persze én is várok 1-2 filmcímet! :lol: Nász ajánlat és Egyszerűen bonyolúlt.

Kép
Kép
missancsi

Ancsi: jó hogy jöttél :)

Sajna mostanában megvolt mindkét film!
De ha esetleg jutnának még eszedbe címek,annak örülnék!

Én az Igenembert ajánlom a várakozós napokra,meg az Esti meséket Adam Sandler-rel,de én szeretem a Mindenütt nő-t,és a Lagzi-randit,ez utóbbit imádom!
De jó még a Miért éppen Minnesota is,vagy a Mr. és Ms. Smith :D

Ha mesék,akkor Eszeveszett birodalom 1-2.,Elvitte a víz,stb :D
Vendég

Azt én se tudom,hogy miért nem fagyasztották le az én 2 bogyómat nyáron az 5. napon,de annyit mondtak,hogy megvárják a 6. napot,hogy arra hogy reagálnak,de hát az már nem tetszett nekik...

Az 5. napos próbálkozás a "természetes kiválasztódás",azt csak a legéletképesebb embriók érik meg!
Vendég

Kedves Lányok

progesteron streuli 25 mg-os ampullák (70 db), illetve Utrogestan és Duphaston eladók.

Ha érdekel, kérlek írj a vreka1@yahoo.com címre

Mindenkinek sok szerencsét kívánok

Kép
kikka

köszi,de progeszteronnal rendesen el vagyunk látva Sz által :lol: :lol: :lol: :lol:
Vendég

Sziasztok!

Bocs hogy ma ilyen későn, de gyermekünk ismét produkálta magát, nehogymár nyugodt hétvége legyen!
Megint elkezdett vérezgetni hajnalban, ami reggelre már csak barnázás volt, de persze én be voltam tojva.
Úgyhogy szegény párom hazaért reggel a melóból, és már fordulhatott is velem vissza. Természetesen a Jánosba, hiszen a váci dokimtól még mindig semmi papírom nincs hogy hozzá járnék, telefonszám csak hétköznap délelőtt elérhető, így meg nem akartam a váci kórházba menni, mert szerintem úgyis átküldtek volna a Jánosba.
Persze a betegfelvételis pultnál én már pityeregtem, tündéri nővérke vigasztalt, nagyon aranyos volt. Aztán egy fiatal dokibá (nem az aki a múltkor, de úgy látszik itt jó sok fiatal van) megvizsgált.
Van szívhang, nincs leválásra mutató jel. A pfészkek tele vannak tüszővel, de ez a stimu utóhatása. Szóval nyugodjak meg, ott van az a baba ahol lennie kell :)
Ja, és azt mondta, hogy amíg nincs mensiszerű mennyiségű vérzés, addig nem kell megijedni, kis vérzés, barnázás normális tisztulási folyamat :shock: Hát én ezt még sose hallottam! Kismamik, nektek mondtak hasonlót???
Na mindegy, azt most már 1000%-ra eldöntöttük, hogy holnap délelőtt felhívom dokinénimet, és megbeszélek vele egy randit, ahol majd megkérem hogy vállaljon el.
Merthogy nemcsak ő nagyon szimpi, de valahogy a kórház is abszolút normális...és ez megér nekem ennyi utazgatást!

Kép
judit0713

Ancsi,
nyugalom, hiszen jövő héten ilyenkor már hivatalosan is kismami leszel :wink:

Breki,
az úgy van, hogy vv után kb. 2 héttel kell visszamenni, akkor már van petezsák és szívhang is.
Ha nagyon szépen nézel a dokibácsidra, akkor lehet hogy a közbülső héten is visszahív petezsák kukucsra :wink:

Kép
judit0713

Judit!A próféta szóljon belőled!
Breki,köszi a film címeket,gyors megszerzem őket!
Túlvagyunk a sétán, nagyon jól esett,én is elfáradtam és Muki kutyánk is!..most pedig folytatódik a döglődés! :?

Kép
Kép
missancsi

Judit: sajnálom,hogy mindig kijut egy kis idegesség,de próbálj megnyugodni,babácskád a legjobb helyen van!!!

Most is tökéletesen egészséges,ahogy később is az lesz! :D

Azt olvastam a papíron,hogy a beültitől 21-23 napra lehet menni UH-ra!
Nekem csak jó,ha még előbb láthatom majd a babácskáimat! :D
Vendég

Ancsi: kifárasztós sétákra szerintem ne nagyon menjél még!

mindegyik film nagyon jóóó,amiket írtam,érdemes megnézni őket :)
Vendég

Azért túlzásba nem viszám ám! :D Olyan jólesően fáradtam el!Nem kimondottan fizikailag! Kisbeeka,hamikáztál rendesen?Ivászattal, hogy állsz?Most nekem vissza esett a pisilések száma,ezért próbálok minél több folyadékot magamba tölteni!Most éppen karácsonyi tea a favorit!Nagyon fini!Piszok drága is volt!

Kép
Kép
missancsi

Jeeeee!Laptetőőőő! :lol:

Kép
Kép
missancsi

Vissza: Szülészetek, kórházak

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?