Sziasztok!
Vindo, a spongyabobos műalkotás elképesztő!
Móni, nekem nagyon tetszel ultrarövid hajjal, meg többen is ajánlgattuk már, úgyhogy nyugi. A hullás meg eláll, de ezt úgyis tudod. Állítólag nem megy el több, mint ami pluszba ott volt, de amikor nekem hullott, ezt a maszlagot én sem vettem be
Az egyetemen vagyok, 4-től előadok 2,5 órában. Sebaj, beszélni azt szeretek
Érdekes, amit a szobaszámokról írtatok, no meg az elvárásokról. Nekem le sem esett anno, hogy apósomat a méret zavarja, mert őszintén: 66 m2, az nem egy egérlyuk, van egy nagyszoba, egy elég nagy hall és egy gyerekszoba. Ők 1 + 2 félszobában laknak, S is ugye ott nőtt fel, érdekes, akkor elég volt? (Ráadásul a félszobákat nem használják semmire, egyetlen szobában csinálnak mindent.)
Nem, szerintem ez nálunk nem erről szólt, hanem apósom szokásos keze a bilibe ér típusú nagyzolásairól. Neki szerintem fixa ideája, hogy mivel képzettek vagyunk meg egyetemen/kutatóintézetben dolgozunk, biztos halálra keressük magunkat. Jól meghökkenne, ha látná a fizetési papírjainkat, az biztos.
Meg egyébként sincs semmi köze hozzá, mert soha egy fillért nem adott a megélhetésre, lakásvásárlásra, -felújításra, semmire. A saját lakásukat sem újították fel soha, néhány tapétázást leszámítva, 70-es évek dizájn az egész. Szóval így osztani az észt elég érdekes.