A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Fogamzás » ..."ma megint megjött"...

Jó reggelt mindenkinek!

Mea, Nata!
Na, mizújs? Teszteltetek?

Dana!
Este már nem tudtam jönni, mert a páromnak kellett a gép.
csatolom a receptet. A többiektől elnézést!

Puszi.
Bogi<!--attachment: Gy_m_lcs_s_t_r_gerinc-126236.unk*attachment_icon.gif*application/octet-stream*20.0*t%far%f3s+s%fcti*Gy%fcm%f6lcs%f6s+t%far%f3gerinc%2edoc --><center><pre>
Képtúrós süti
Gyümölcsös túrógerinc.doc (20.0 k)</pre></center><!--/attachment-->
bogi1975

Sziasztok Csajok!

Mi a helyzet Mea, Nata, Emeseanyu?
Kíííváncsiak vagyunk nagyon?

Jázmin
djázmin

Jó reggelt, és szép napot mindenkinek!

Köszi Bogi, írtam is, hogy ráér, mert késő is volt már. Nagyon köszönöm. puszi

Csatlakoznék Jázminhoz:

Hol vagytok láááááááányok!
Itt hagytok minket a nagy izgalomba.

Mea? Nata? Emeseanyu?

Úgy megnézném a táblicskut...

Puszi

Dana
dana

Sziasztok!

Megjött szombaton, nagyot koppantam.

Pedig a doki is biztatott, a hőm fent van még most is de jó erősen vérzek azóta isKép

Eléggé rossz kedvem vanKép

Úgy hogy a táblin cn: 3-on a helyem?Kép

Mea
mea

És . a vége a mondatnak(sajnos)

Mea
mea

VandaKép
hatlmas gratula!!!!

Mea, Emeseanyu!!!
Hírek?

Stella

Kép
stella9

MeaKép
sajnálom, nagyon, de fel a fejjel!!!
Stella

Kép
stella9

Köszi Stella!Kép

Néha bele gondolok az én gondom semmi a Tiétekhez képest és akkor el is szégyellem magam, hogy így kiborulok csak én is annyira félek, hogy ha egy ilyen procedurán kellene végig mennünk.

De Te erőt adsz, mert látom, hogy Te is pozitívan állsz hozzá és annyira szurkolok nektek majd, hogy az csak na......

PusziKép

Mea
mea

Mea
Pedig annyira drukkoltunk! Sajnálom.

Zitus
Kérhetünk egy táblát?

Adri, Vanda
Hogy vagytok zebrásaink?
djázmin

Mea
Én is nagyon sajnálom, hogy így alakult Kép. Pedig reméltem, hogy csatlakozol hozzám! De nagyon drukkolok, hogy a következő hónapod szerencsésebb legyen, és zebrás teszttel jelentkezz itt!!!
Kép

Adri
adri77

Mea Kép
Nagyon sajnálom, gondoltam rád a hétvégén, hogy na vajon.... Végül hány napra jött meg a mensid? Milyen hosszúak a ciklusaid és szedsz e vmilyen gyógyszert? Fel a fejjel, nem szabad depizni, mert az kihat a peteérés folyamatára. Hamarosan ismét megpróbálhatjátok, de addig is vigyázz magadra!

Nata Kép Emeseanyu Kép
Milyen híreket hoztok nekünk?

Stella, Adri Kép
Köszönöm mégegyszer.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Jázmin
Köszi kérdésed, egész jól. Kicsit néha fáj a pocim, de nem vészes. Hányingerem még nem nagyon van, bár muszáj reggel ennem valamit, mert egyébként kicsit émelygek. Pénteken voltam dokinál, biztosat csak ultrahang után tud mondani. Úgyhogy csütörtökön megyek ultrahangra, drukkoljatok, hogy minden rendben legyen!

Puszi
Adri
adri77

Djázmin Kép
Köszönöm kérdésed, holnap UH-ra megyek és akkor többet fogok tudni mondani. Egyenlőre nagyon félek, hogy ne méhen kívüli legyen.
Veled mi újság van?
Vanda

Vanda

Kép
vanda

Vanda!Kép

35.napra jött meg.Össze vissza vannak a ciklusim volt hogy 29 nap volt hogy 35.

Szerintetek érdemes innom azt a teát? (cickafark v.mi?)

És arra tudtok valamit mondani, hogy miért van fent a hőm??? Beteg pedig nem vagyok.

Menjek vissza a dokihoz emiatt hogy változóak a ciklusaim, vagy ez nem befolyásolja azt hogy teherbe eshetek???

Mea
mea

Adri77Kép
Nagyon drukkolok!!!! Hanyadik cn-en leszel csütörtökön? 4+6-on leszek holnap, fog látni szerinted vmit a doki?
Vanda

Vanda

Kép
vanda

MeaKép
teljesen természetes, hogy kiborulsz! Én is kiborultam minden ciklus végén, amikor még nem tudtuk mi a helyzet.
Lényeg, hogy minél elöbb szedd össze magad és próbálj előre tekinteni.
Csak így lehet!

EnigmaKép
hogy vagy? Még egy hetet kell várni az eredményig, ugye?
Annyira drukkolok, hogy csak na!!

Nálunk a helyzet változatlan. Kicsit kiborító ez a tehetetlen várakozás, de nagyon remélem, hogy megéri.
Amióta "egészségesen" élünk teljesen beteg vagyok = jól megfáztam, úgyhogy most kicsit pihenőre tettük a testegyzést. De amint jobban leszek folytatjuk. Már csak két és fél hét és mehetünk a dokibácsihoz, hogy ítéletet mondjon az eredményeink felett.
Azt hiszem kezdek kicsit türelmetlen lenni.
Puszi mindenkinek és előre az ikrekért!
Stella

Kép
stella9

Adri
Már UH következik, hogy rohan az idő! (Legalábbis Nálad) De jó Neked! Drukkolok! Kép

Vanda
Meg Nálad is!!! Miért gondolsz ilyen rosszakra? Otimista légy!Kép

Nálunk mennek a KépKép napok. És remélem eredményesek leszünk!
djázmin

Mea Kép
Szerintem ezt a 35 napot most pszichikailag befolyásoltad, persze ez akaratunkon kívül történik. Próbáld meg a cickafarkot, ha szeretnéd, egy ideig én is ittam. A lényeg, hogy üresen idd, ne tegyél bele semmit. És elég egy csészével egy nap, ne vidd túlzásba. Szerintem kellemes íze van, még élveztem is inni. A DM-ben lehet venni filtereset Kép Próbáld meg! Ami mellett én még voksolok, az az Elevit! Ha nem kezdted még el szedni, kezd el most. És szerintem egy hormonvizsgálatot kérhetsz a dokidtól, az igazán nem tart semeddig KépKép
A hőd 37 fok felett van? Esetleg a görbédet ha betennéd, többet tudnék mondani. Hol méred és mivel?

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Djázmin Kép
Köszönöm!! Megpróbálok optimista lenni.
Hát akkor mindent Kép Kép bele!

Zitus Kép
Egy táblát lehetne kérni? Bár tudom én nem vagyok benne, csak olyan jó lenne látni ki hol tart. Köszönöm!

Stella Kép
Drukkolok, hogy jók legyenek az eredményeitek. A megfázás most külön jó, a párom is trüsszög egyfolytában..

Lányok Kép
Most mennem kell aktívan dolgozni, ha tudok jövök még ma.

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Mea!
Nagyon sajnálom! A köv. hónap a miénk lesz!
A hormonjaidat nézték már?
Szerintem próbáld ki azt a teát!
Bogi
bogi1975

Sziasztok,

Mea, nagyon sajnálom... Szerintem igyad a teát. Én cickafark-palástfű-zsálya keveréket iszok. Minden reggel. És izesítem, mert anélkül nem tudnám meginni. Az első ivós hónapomban már 39 nap helyett 32-re megjött. Szóval nekem hatásos, de van akinek nem.

Vanda, nagyon gratuláltok és jó babásodást. Kép
Krinyoka
krinyoka

Sziasztok!

VandaKép
Nalunk 4+4-nel mar latszodott a 4mmes petezsak es hogy mehen belul vanKépKépSzoritok holnapra!!

Ti pedig mara szoritsatok,mert en ma megyek UH-ra,es felek elotte,mint mindigKép

Kriszta es Pruntyi 13+4

Kép
Kép
Kép
bkriszta

Sziasztok!

Jázmin,
épp akartam kérdezni, hogy hogy vagy.. ?
...de már láttam fentebb, hogy jól...

Stella,
a türelmetlenséged teljesen megértem..
Ez a "várni az eredményt" a legrosszabb. Mert csak gyártjuk addig a különféle teóriákat..
De Te, már a célegyenesben vagy.. ne aggódj minden ok. lesz... és nagyon jó kezekben vagy.. a T.A. az orvosod ugye?
Csak vigyázz magadra és a párocskádra is!

Bogi,
tetszik a recept, úgyhogy ezt csinálom. Egyszerűnek tűnik, bár én azzal jobban hadilábon állok, mint a bonyolulttal. És imádok mindent ami túrós, na és a párocskám is..

Már csak kb.30óra és ölelhetem..

Pusza
Dana

Ui.: Zitus merre vagy????

Mea, a következő hónapnak már a miénknek kell lennie!!!!
Jó lenne már picit több zebrácska azon a táblán!

Adri, drukk megy 1000-rel..
dana

DanaKép
igen, a T.A. az orvosom. Ismered?
Stella

Kép
stella9

Nataaaa, Emeseanyuuuu!
Haló?! Gyertek már!!!

Zitus! Merre vagy?

Dana, ez most milyen vérvétel?
djázmin

Sziasztok lanyok!

De jo lenne ha beindulna itt is a babaeso!!!!! En is szeretnek most mar csatlakozni!!!!!
En ma este veszem be az utolso clostit, lassan mar kezdek izgulni ujra!!!!!!! Regen volt ilyen erzes, mar egeszen el is felejtettem!

Koszi, hogy drukkoltok nekem is, majd 3 het mulva kezd igazan izgalmas lenni!
Valoszinuleg hetvegen megyek UH-ra, mert pont akkorra esik a 12-13. nap, hetfo mar keso lenne.
Szoval meglatjuk milyen eredmenyeket produkalok. Addig meg eszem sok feherjet, iszom sok vizet!!!!

puszi nektek!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

DodoKép
legyen ez a Te hónapod!
Drukkolok nagyon és küldök sok sok +++++++++++++++ energiát!
Stella

Kép
stella9

Vanda
Én csütörtökön az 5+5 napon leszek. Remélem láttok majd valamit az ultrahangon, és biztos méhen belül lesz!

Mea
Szerintem is idd a teát, ártani biztos nem árt, és sokan mondták, hogy lerövidítette a ciklusukat. Az neked sem ártana, ha most ilyen hosszú volt. És szerintem menj el a dokidhoz, kérj hormonvizsgálatot minél előbb, így legalább azt kipipálhatod. Drukkolok nagyon, hogy ebben a hónapban összejöjjön.

Kriszta
Nagyon drukkolok az ultrahanghoz, biztos rendben lesz minden! Kép Amúgy hogy vagytok?

Puszi
Adri
adri77

koszi, Stella, neked is!

Kriszta!
Drukkolok, hogy minden ok legyen az UH-n ma!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Sziasztok!
Mindenkinek nagyon szorítok, hogy minél előbb sikerüljön a babó.
Stella, te mindig szoktál segíteni nekem (remélem még emlékszel rám)
2 hónapja nem szedem a fogigátlót. Az első hónapban 28 napra jött meg, de 7 napig tartott (ez baj?). Azóta mérem a hőmet (életemben először), 13. napon volt 36,4. Azóta 36,6-36,7 körül van. Most vagyok a 17. napon. 13. napon lehetett a tüszörepim?
A nőgyogyim azt mondta még a nyáron (csak egy általános vizsgálat volt) hogy nagyon kicsi a méhem.
Ez mit jelent??????????Ez nagy baj????

Köszi, ha segítetek nekem.
(Minden nap olvaslak titeket!!!!!!)
Stella, Madaran, Mea, Zituska, Dana, Bogi és a többiek mindenkinek hatalmas drukk. Sokat gondolok rátok így ismeretlenül is.

Köszi
Andi
andi81

Stella, személyesen nem ismerem, de sokat hallottam róla..jókat..
És szoktam olvasgatni a neten:
http:// www.infertility.hu

Dodo, izgulok veled..

Jázmin, nekem most a hormonkáimat vizsgálják, mert sajna a doki sárgatestelégtelenséget gyanít...
(ezért is voltam szkeptikus.. tudod..)
Ma volt a 3. vérvétel, és elvileg tíz nap múlva megbesz. a dokival.. de ma a csajok (vércsapolók) azt mondták, hogy hú, meg ha.. s lehet, hogy csúszik az eredmény.. Én meg itt parázok 1000-rel, mert olyan tétlennek érzem magam, és ez iszonyú... Jaaaaaaaaajj..
És én úgy tennék valamit a hormonkáimért, ha tudnám befolyásolni... Bocsi, hogy becézgetek, de beszélgetek velük..
Agyalágyult vagyok mi???

Bogi, írj valami jót!

Kriszta, úgy szorítok, hogy nagyon...összeroppantanálak... de nem szabad..

Adri neked minden jót!!!!

Dana aki most egy picit szomorú..
dana

Valaki tud infót a Norcolut hatásáról? A 40. napon vagyok a doki 36. napon (akkor voltam konzultálni vele) azt mondta kezdjem el szedni most majd az meghozza. Lehet, hogy e miatt tolódik ki ennyire? Azt tudom, hogy a szedése után megvonásos vérzés lesz. A dokim hivogatom, de nem érhető utól. Addig tud valaki valami infó ez ügyben?
gviki

AndiKép
Naná, hogy emlékszem!
A hőd eddig szerintem rendben. Kiértékelni igazán csak hó végén lehet majd. Mérd tovább kitartóan, akciózzatok kétnaponta és meglesz az eredménye!
Szerintem nem baj, ha ilyen sokáig tart a menzid, de ezt igazán csak a doki tudja megmondani. Én laikusként arra tudok ebből következtetni, hogy szép vastag volt a méhnyálkahártyád.
Méretet is mondott a doki a méhedre.
A "normális" méret 6-8 cm, de minden attól függ hogy mérik.
Szerintem egy áltálános vizsgálattal ezt nem lehet megállapítani. Nekem legalábbis uh-val nézte mega doki és a 6 cm-re azt mondta, hogy minden oké.
Drukkolok nektek, hogy mielöbb sikerüljön!
Elkezdtetek már próbálkozni?
Stella

Kép
stella9

Gviki!

A norcolut a sárgatestet hivatott pótolni, s nem csak azért adják, hogy meghozza, hanem egyéb vérzészavarnál is... a kérdésedre csak az orvosod tud konkrétan válaszolni (tapasztalat).
Tüneti kezelésre jó.. Nekem is kellett szednem, de nekem túl gyakori volt a mesim és azért...
Hatása az adagolástól függ, és, hogy a ciklus melyik napjától szeded.. Remélem érthetően írtam.
Nem tudom, hogy ezzel segítettem-e?

Dana
dana

Dana!
A tétlenség tényleg szörnyű, de fel a fejjel!!

Kép
Úgy van beszélgess a hormonkáiddal, addig sem szomorkodsz! Kép

Jázmin
djázmin

Sziasztok!

Most sajnos nem tudom elolvasni az eddigi leveleket (rengeted), de azért köszönöm a drukkokat. Úgy néz ki, van eredménye:
ma vagyok a 29. ciklusnapon, és még mindig nem jött meg. És 24 napos ciklusaim vannak. Tünetek: hasfájás, mint amikor megjön és mellfeszülés, ja és pisilés.
Vasárnap reggel megcsináltam a tesztet, és szinte nem látszódott rajta semmi. Tudom, hogy a halvány csík is csík, de nem voltam biztos benne, hogy nem csak én képzelem oda. Szóval reggel 6 órakor vasárnap elmentem még a Tesco-ba (kb. 15 perces autóút tőlünk), és vettem még egy tesztet. Megcsináltam azt is még ott a parkolóban, és az is halványan, de kimutatta. Mire hazaértem, a másik már sokkal láthatóbb volt. Szóval úgy néz ki, hogy bezebrásodtam!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Egyelőre még nem merek örülni neki, de holnap megyek haematológushoz, és kérni fogom, hogy olyan vérvizsgálatot csináljon, ami ezt is kimutatja. Annak valószínűleg szerdán lesz eredménye, és csütörtökön délután pedig megyek a nőgyógyászomhoz.

A férjem hétvégén üzleti úton volt, és vasárnap mikor hazajött, ezzel vártam. Nagyon örült, de megbeszéltük, hogy csütörtökig nem beszélünk róla. Akkor kezdünk el tervezgetni, ha már biztos a dolog. És persze akkor is nagyon kell majd vigyázni! De olyan aranyos volt, azt mondta:
"Hűha, akkor nagyon igyekeznem kell a házépítéssel". Hát nem aranyos?

Nata

Ui: még egyszer nagyon köszönöm a bíztatásotokat. Rengeteget jelentett. És ha tényleg sikerült, akkor én csak ajánlani tudom mindenkinek a PG/53-at, mert szerintem az is benne volt a dologban.
nata

Nata!

Hát ez nagyszerű!!! Gratulálok!!!
Kép
Vigyázz Magatokra!
Különben meg irigykedek.

Jázmin
djázmin

StellaKép
Köszi hogy segítesz és azt is hogy emlékszel rám.
Méretet nem mondott rá, csak ennyit: Hát a méhe túl kicsi, de majd ha benne lesz a babó, ugyis megnő.
Ez a 2. hónap, ezt még mindenképp kihagyjuk, lehet hogy a köv.-t is. (2-3 hónapot 4,5 év fogigátló után illik kihagyni, nem?)De januártól tuti élesbe megy.

Nagyon szorítok neked. Gyorsan elröpülhetne ez a 2 hét, nem?

puszi
andi81

Dana! Köszi segítettél, de nekem rendszeres, csak a napok hossza ingadozik 26-36 nap között ált 30.nap. A norcolutot azért kaptam, mert a progi szintem fordítva működik... na de ezt már leírtam.
Most voltam az szépen fogalmazok illemhelyen háát, sajna kezdek barnázni /2 pötty/ de éreztem, hogy ez lesz (azért persze a remény bennem volt).Kép((((( IJ.
A zebásoknak gratula, és irigykedem de örülök velük együtt.
Többiek! Majd egyszer úgyis ránk kerül a sor tuti.
gviki

Nata
GRATULÁLOK! Kép
Teljesen úgy van, ahogy mondod: a halvány csík is csík! Bár én sem mertem elhinni, csináltam még egy pár tesztet, hogy biztos legyen.

Rajta lányok, legyen sárga az egész tábla!!! Kép

Adri
adri77

Drága Stella!Kép
Aranyos vagy, hogy mindig gondolsz rám!Kép Én sajna nem érzek semmit, már előre félek, hogy koppanok a végén megint..Kép. Még egy hét. Szörnyű ez a várakozás. Én is sokat gondolok rátok és nagyon szurkolok!!! Ha majd elkezdődnek a stimuk, nézz át másik topikba is, ahol több a lombikos és tapasztalatokat tudtok cserélni. De ez csak egy ötlet. Már a Hajnesz is átnézett a dévais topikbaKép.

NataKép! Ezek nagyon jó jelek, tuti a baba!!!Kép Nagyon gratulálok, vigyázzatok magatokra!

LányokKép! Sajna ritkán tudok jönni, de mindig olvaslak benneteket! Mindenkinek drukkolokKépKépKép!!

NoémiKép! Hogy vagy?

Puszi nektek,
Enigma
enigma

Jázmin,
de édesek ezek a mütyürök..

Én csak ilyet tudok:Kép

Nincs tábla amit megnézhetnék, így hát kérdezek, ha nem baj. Ti mióta próbálkoztok?

Puszi
Dana
dana

NataKép
hatalmas gratula nektek a babóhoz!

AndiKép
hát múlhatna gyorsabban az idő az igaz, de ezen sajna nem tudunk változtatni!
Stella

Kép
stella9

KépKép Nata KépKép
KépKépKép De jóóó! Gratulálok! KépKépKép
Kép

Vanda

Vanda

Kép
vanda

Sziasztok!

Először is Nata, nagyon-nagyon örülök neked. Gratulálok. Olyan jó hír! Kép

Stella, nem csodálom, hogy már türelmetlen vagy. Kítartás már nincs sok hátra.

Dana, lehet, hogy ha beszélsz a hormonkájidhoz megértenek. Kép

Andi, én is 3 hónapot hagytam ki, bár az orvosom azt mondta, hogy másnap már babás is lehetek. Azért jobb az óvatosság. Kép

Mi meg elkezdtük a tetőt, most jöttem haza jégkockaként. Iszonyatosan hideg van. De nálunk már süt a napocska. Kép

Ja, majd elfelejtettem, az UH-sainknak drukkolok, bár úgysem lesz semmi gond. Olyan jó lehet.

Puszi
Hajni

Kép

Kép
vkhajni

Nataaaaaaaaa, de jóóóóóóó, már ráfér a táblánkra egy kis korrekció zebra ügyben...

Puszi
Dana
dana

EnigmaKép
már én is gondoltam rá, hogy átlesek egy "lombikos" topikba. Egyenlőre még megvárom, hogy végre valami konkrétat tudjuk.
Nagyon szorítok! Szerintem nem baj, ha most még nem érzel semmi!
Pusza
Stella

Kép
stella9

Nata!

De jo!!!!!!!!!! Gratula!!!! Indul ez a babaeso lanyok, juj, de jo!!!!!!!!!!!!!!!!!!

dodo

KépKép
Kép
dodo32

Jázmin, Adri, Enigma, Stella, Vanda, Hajni, Dana, Dodo,

nagyon köszönöm a gratulációkat. Komolyan írtam, amit írta, hogy nélkületek sokkal nehezebb lett volna lelkileg. Hihetetlen sokat jelentett a támogatásotok.

Sajnos pénteken elutazom egy külföldi konferenciára, de hétfőn elmesélem, hogy mit mondott az orvos.

Nata
nata

Sziasztok Csajszik!
Hű de nagy pörgés volt itt a hétvégén!!! De mindent elolvastam!Kép

VandaKép
Gratula!!!Kép Köszönjük a bíztató képet!Kép vigyázz magatokra!

DanaKép
Teccett a Herbáriás sztori!Kép Nekem eddig sajna csak kiábrándulós herbáriás élményeim vannak, biztos rossz helyre mentem, mert volt olyan válasz is a kérdésemre, hogy mi az a palástfű?...

HajniKép
Az irrigálással tényleg vigyázni kell mensikor, mert olyankor nyitva van a méhszáj és könnyebben bekerülhetnek kórokozók, ezért nem jó bolygatni még öblögetéssel sem. Inkább az utolsó napokban ajánlott, mint azt ZitusKépis írta.

AnnaKép
A te sztorid se semmi!!! De tényleg, hátha csak a Próféta szólt a nőciből...csak kicsit korábban, mint kellett volna.Kép

MinyuKép
De jó, hogy javult az étvágyad!Kép Nem sokára jönnek az igazán csodás hónapok! További boldog pocakosodást Neked!!!Kép

MeaKép
Sajnálom, pedig nagyon drukkoltam.Kép De indul az új ciklus és vele az új remények!!!Kép

DodoKép
Továbbra is megy a drukk, várunk vissza a hírekkel!!!Kép

EnigmaKép
Már csak egy hét és... Ugye még mindig optimista vagy?Kép
Nagyon szorítok!!!

StellaKép
Jaj, Te szegény, jobbulást! Képzeld, annyira fellelkesültem a nagy elhatározásotokon, hogy mi is elmentünk tegnap kocogni, aztán kikötöttünk a mászókáknál, de az is testmozgás, nem? Kép Kép Kép
Nekünk is nehéz a várakozás, de próbálom mindig lekötni magam gondolatelterel&#337; programokkal.

bocsi a regényért!

puszi mindenkinek, újaknak, régebbieknek!
Hajni
hajnesz

Vissza: Fogamzás

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?