A baba portál - Babanet.hu

Új privát üzeneted érkezett!

Társalgó főoldal » Várandósság » 2010 augusztusban baba érkezik...

Bmaas,már emlegettünk! Elhiszem h.elfoglalt vagy,huhh...én bele is őrülnék :) képeket hozhatnál!

Pedig melegítem a kúpot,dörzsölgetem,hogy ne legyen éles a széle se...ehh

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Mindenkinek köszönöm a részvétet!

Babák nagyon cukik ők mosolyt csalnak az ember arcára mindig!!

Évi előre is nagyon sok boldog szülinapot nem tudom,leszek-e holnap!!!Kúp én meleg vízben szoktam kicsit megmosni és jó csúszós lesz,ha én szedtem kúpot azt is így használtam mindig,,pl Lilinek fürdésnél bele mártom a vízbe ami még meleg és úgy rakom fel nem sír soha,pedig én használtam homeos nyugtató kúpot is neki,Lili nem jól aludt az este elég nyügös 10-kor aludt és hajnal4 kor kelt ilyen soha nem volt még!!!

Kép
bévi

Bévi,köszi :) Kipróbálom a meleg vizet.

Dia????...Szilvás? Tina? Szilvi35???...

Lilypie - Personal pictureLilypie Third Birthday tickers Lilypie - Personal pictureLilypie First Birthday tickers
evilany

Évi próbáltam másik képet betenni avarnak, de nem jött össze...
a fotós a cégünk fotósa... most 3 babát fényképezett eccerre, így 2000/fő... :lol: és addig kattogtatott, amíg a babák bírták... nem tudom még hány kép lett összesen, most még csak egy párat küldött át mailben... szóval sztem abszolút megérte...

egyébként egész kúpot adsz Tominak? vagy felet?

Kép
gtunde75

Sziasztok.

Bévi, részvétem.

Mi is temetésre megyünk a jövő héten: Férjem Nagymamája halt meg... Hhh... :-(

Szülinaposoknak tőlem is gratu, szita az agyam...

Évi, a kúpot használat előtt már 10-15 perccel kiveszem a hűtőből. Aztán dörzsölgtem a végét, úgy dugom be. Eni még nem sírt érte. Bezzeg Bende, amikor lázas volt tavasszal... Próbáld mg beadni egy 20 kg-os 4 éves kispasinak... :shock: :roll:

szilvás76

Szilvi35 jól van, szerencsére Tiva is. Megígérte, hogy jön és mesél... hát, nekik is kalandosak a mindennapok...

szilvás76

Tünde, nagyon jók a képek!!!!!!!!!!!!!!
:-)

szilvás76

Aranyos vagy Évi és Csillagom!

Évi Edö is nagyon alacsony fájdalomtüröképességgel rendelkezik, az oltásnál pl. úgy üvöltött, mint akit nyúznak, ilyen élesen még sose hallottam elötte sírni. Bármi másnál is érzékenyebben reagál. Vannak ilyen kisfickók... :)

Csillag az ovival a következö a történet, a jelek szerint nem írtam: szóval eredetileg egy egycsoportos evangélikus oviba jártunk tavaly augusztusikg. Az ovit feladta az egyházközösség, a telket eladja építési területnek. A másik ovit újraépítették és összevonták a mi egy csoportunkkal. Az ovi szép és jó, de a gyerekek nem érezték több mint fél év után se otthonosan magukat, a kérésükre kivettem öket májusban pünkösdkor. Akkor volt a sokféle vihar nálunk, a párom betegsége, Eni iskolai gondjai, Imi beiskolázása körüli cécó, a gyámügy és társai, a pocak is nagy volt, nem bántam, hogy nem kell minden nap odakínlódnom kétszer is. Aztán most összel, hogy nagyvonalakban rendeztük a soraink, újra ovit kerestem és megtaláltam az ideális evangélikus ovit, amely szintén csak egy csoportos. Egy utcányival van az elödjétöl közelebb, tehát a táv marad, de emberileg annyira más ott, hogy azt nehéz szavakba önteni. A gyerekek és szülök túlnyomó többségét ismerem a játszócsoportunkból, a nevelök ismerik Regöt a másik oviból, ahol sokat helyettesítenek. Nagyon jól megértettük egymást, ök is ugyanazon a véleményen voltak, mint én, s Regö, aki félkénk és visszahúzódó, pár perc után eltünt a többiekkel játszani, nem kellett a nadrágszáramról pajszerrel leválasztani. A nevelö is azt mondta, hogy nem is ovi ez, hanem egy nagy család meleg és békés nagyszobája. Hát tényleg nekem is az volt az érzésem és kértem a gyerekek felvételét a várólistára. Ez volt csütörtökön. Hétfön hív az ovi vezetöje, hogy gond van, felsöbb utasításra minket semmilyen szinten nem vehetnek fel. Kiakadtam és felvettem a kapcsolatot az említett egyházi elöljáróval, hogy ezt mégis hogy képzeli és ráadásul a hátam mögött. Ö persze kötötte az ebet a karóhoz, hogy mi felbontottuk a szerzödést és ezzel nyíltan kritizáltuk az ö munkájukat és ö nem köteles minket felvenni, ami sajnos igaz is, hiába van ovis törvény, az egyházra nem érvényes. Hiába magyaráztam az ok-okozati összefüggést, az ö nézetei szerint inkább járjon a gyerek egy közösségbe, ahol nem érzi jól magát, mint hogy az ember olyan közösséget választ, ahol jól érzi magát az aprónép és ezért vált. Szóval összerúgtam vele a patkót, márcsak azért is, mert nem akart személyesen velem beszélni és kikérte magának az írott kommunikációt is. Mondtam neki, hogy semmi gond, akkor az ö felettesével fogok beszélgetni és addig megyek, amíg meg nem hallgat valaki.
Hát erre csak beadta a derekát több hét küzdelem után és ma du. megyek vele személyesen perlekedni. Körmeimet megnövesztettem, most kifenem öket, aztán hajrá!

Mentem dolgomra. Rengeteg van.

Barbi
Vendég

Csillag, Évi 280 Ft/db... ennyit engedett az árból! :lol:

Kép
gtunde75

Kép
Vendég

Sziasztok
Kúp: ha jól bekened popsikrémmel, könnyebben becsúszik, és ne is olyan éles.
Most megyek főzni, meg mosogatógépezni.
Tegnap sütöttem kenyeret is, meg leveles tésztából és elaggott húsvéti csokinyulakból csokis croissant. Sikere volt.
Ábel itthon van,mert ma művészeti fesztiválon játszik a zenesuliban, egyéniben is, meg fuvolás lányokat kisér xilofonon.
(most még csak úgy, haha). szóval időre kell a kaja, h odaérjen. Majd jövök.
Claire
claire

Claire,az ikrek gyönyörűek!!
Popsikrém,gondoltam rá,csak mondom benyomhatom e a fenekébe :roll: :oops:

Bmaas,gyönyörű baba!!Képeket még még :)

Tündi az is vmi,nálam konkrétan 1 mágnes ára :)

evilany

Sziasztok!

Én is itt vagyok, de mint Dia nincs se időm, se energiám írni, ne haragudjatok rám, de az utóbbi napokban még olvasni se volt időm. :arrow: Vasárnap lesz Bence keresztelője és gőzerővel készülünk rá: ruhát, ajándékot veszünk, tortarendelés, nagybevásárlás, sütisütés, ebéd sütés-főzés, rendrakás, takarítás, asztalnak helycsinálás folyik éppen nálunk, minden a feje tetején áll, de azért igyekszünk. :shock: Ráadásul izgalomra ad okot az is, hogy mondják hétvégére a havat, és se apuéknak, se papiéknak nincs téligumijuk, és azért Csesznek-Zirc elég veszélyes tud lenni ilyenkor, most ezért is aggódhatunk. :( SŐT: azt álmodtam, hogy vasárnap reggel döbbentünk rá, hogy Bencének kicsi az újonnan vett keresztelős ruhája... Hétfőn este olyan jó kedve volt, nem akart aludni, mondom próbáljuk már rá... Hát nem igazam lett, eszméletlen kicsi lett rá! :evil: Dühös lettem, gyorsan blokk keresés, de már 12 napja vettük, na de úgyis mentünk vásárolni nekem valami normális ruhát keresztelőre, amiben még nézek is ki valahogy :oops:, vittük Bencét is. Mondta a nő, hogy a 8 napon már igencsak túl vagyunk, de meglátta a Törpét és engedélyezte a cserét. :) Sajnos ugyanolyat nagyobban nem kaptunk, viszont találtunk egy nagyon aranyosat és ugyanannyiba is került, rápróbáltuk, jó lesz. :wink:

Megpróbálok mindenre reagálni gyorsan, míg Bence alszik.

Évi! A babatablóra lehetne, hogy egy másik kép kerüljön Bencéről? Persze csak ha nem gond. :oops: :roll: Mindjárt fel is teszem ide, ha okés!

Kép

Kép
barbcsi

Kúp Bencének is adtunk a mostani oltás után, mert 37,8 lett a hője, de mivel nem ment 38 fölé, így csak felet kapott. Mi Nurofent használunk, de én nem tárolom hűtőben (ez baj?), hanem a pelenkázó fiókjában, mert nincs 25 foknál több sosem a szobában, ugyanis Bence nem bírja a nagyon meleget. :roll: Azon csodálkoztam, hogy amíg megkapta a kúpot, s aztán én a popsiját szorítottam, Tomi pedig a lábát fogta, ő csak vigyorgott, mintha mi se történne... Mondjuk lázmérőzéssel sincs problémája.

Bmaas! Nagyon szép baba! Remélem az ovis gond is megoldódik! :wink:

Claire! Nagyon édesek az ikrek és szépen fejlődnek! Reméljük már minden rendben lesz!!! Szerintem úgy etesd őket, ahogy jónak látod, és ahogy ők kérnek! Én is igény szerint szopiztatom Bencét, ez kb. olyan 3-4 óránként szokott lenni, de van olyan, hogy eszik 5 percig, majd rámnéz és vigyorog, dumál vagy valami érdekeset talál, elvan 1-1,5 órát és rájön, hogy hoppá, én még éhes vagyok!!! (közben hiába akarom, hogy folytassa az evést, neki akkor nem kell, ha a fejem tetejére állok is) Nekünk ez így jó, és ettől még ki tudunk mozdulni vele. :wink:

Tünde! Nagyon szépek a karácsonyi képek Zoéról!

Olivérnek és Napsinak utólag is boldogságosat, Évi neked előre is boldog szülinapot!

Kép

Kép
barbcsi

Halihó!

Bévi! Részvétem!

Tündi! Éppen most akartam írni, ha nem gond mégsem kellene, túl sok lenne már "Bercifotós" ajándékból.
limo73

[quote="evilany"]D írta:evilanyia????...Szilvás? Tina? Szilvi35???...

Velem minden oké, van kiskönyvem, ma reggel voltam a vámpíroknál (labor), este UH, majd update-elem a blogom!

Tündi, eszméletlen jók a képek, tiszta művészi!

Bmaass, jó téged is látni végre, Edö is dönöjűű! Legkisebb királyfi... 8)

Meg hát minden baba eszméletlen, tiszta Mosoly Albuma van itt, kérem! Olyan jó ide járni!

Kép
xtina75

Tina én úgy, de úgy örülök neked, hogy végre babahordozó lettél! Kívánok neked nagyon boldog pocakosságot és nekünk meg sok beszámolót és képet a gömbölyödö pocakról!

Részvétem az elhunytak hozzátartozóinak, szomorú az ilyesmi. :(

Barbcsi majd azért adagolj nekünk is a keresztelös képekböl. Én is kinéztem már a keresztelö idöpontját, a papunk már áldását adta az idöpontra, most már csak a zenészek válaszára várunk. Mi minidg olyan falusi népies ünnepeket tartunk túlnyomóan baráti körben, mert a család nem jön el, talán az öcsém és a szüleim, aztán ennyi. Ennek ellenére jó bulik szoktak lenni, kis táncház, nyári
konyhában reggel még kapirgáló tyúkokból leves, gulyás vagy pörkölt, a szomszédasszony mennyei sütiket süt, szóval tök jó. Most meg is érné a befektetést a zenészekbe, hiszen két alanyunk is van vízalá bocsátáshoz. Eddig mindig a Düvö zenekar szolgáltatta a muzsikát az esküvönkkel kezdve, remélem most is így lesz!
Az idöpont jövö júniusban lenne egy nappal a szülinapom elött... Magamra is gondoltam. :)

Augusztusban azért nem jó, mert akkor meg az öcsém akar nösülni és elötte a szervezés miatt nem érnek rá, utána meg nászút. Ök is családmentes bulira készülnek, mert a menyasszonynak csak egy anyukája van, a családból mi megyünk még és ennyi, mert a szüleim nem akarnak menni a lány miatt, a nagyszüleim meg ki tudja.

Én mindig próbálkozok a feleket egy asztalhoz leültetni, de mindenki nagyon kitér és az istenért se akar megbékélni egymással. Olyan szomorú ez, hiszen oly rövid az élet. Szerettem volna egy békés családi karácsonyt, de abból se lesz semmi a jelek szerint. :(

Claire csuda helyesek az ikrek!

Közben kitakarítottam, most fözök valamit, aztán kezdödik a délutáni maraton.

Barbi
Vendég

Évi! Fogorvos :(, de reméljük ezután jó sokáig messzi kerülöd! :wink: Biztos nagyon édes lehetett Tomi reggel! Nem baj, hogy én is letöltöttem azt a naptárkészítős programot? :oops: Nekem is megtetszett, és hát megbeszéltük, hogy mindenki naptárt kap tőlünk ajándékba Bence fotókkal. :roll: :wink:

Woody! Nagyon szép helyen voltatok! Örülök, hogy jól éreztétek magatokat és Lilinek is tetszett! Mi is szívesen mennénk valahová, esetleg valami ajánlat, ahol olcsón lehetne nézni szállást? :oops: Ausztriát én is nagyon szeretem!

Mares! Az alkoholmentes sör is jó állítólag! Nagyon édes a kis Gergő!

Bévi! Részvétem! :cry: Lábujjad :( :( Szegényem, mindig van valami! :( Küldöm a sok sok +++++++++++++++-t! :)

Ircsi! Nemsokára hazaér Ádám, ne aggódj! :wink: Katus nagyon édes a téli szerelésében! Hozzátápiban teljesen egyet értek: minél később, 6 hónapos kora körül fogom én is kezdeni Bencénél. Viszont gyümivel, barátnőm kislányának attól még ugyanolyan étvágya van, még most is ugyanannyiszor szopizik, mert 2 szopi közt kapja a kaját.

Pécsiek! Irigykedem baba tali miatt, és nagyon jók lettek a képek!

Minden baba gyönyörű!

Dia! Tudtam, hogy nem lesz gondod 3 gyerekkel! :D :lol: :wink: Én is szívesen kipróbálnám, milyen egy nap 2 gyerekkel! :wink: Már be merem vállalni, mert értem Bence jelzéseit! :roll: Na azért még most se mindig, mert tud újat mutatni... :oops:

Csibuc! ortopédia: örülök a jó hírnek!

Este még jövök, de most rohanok is tovább, megyünk vásárolni, ami még kell!

Kép

Kép
barbcsi

Barbcsi kérsz az enyéimböl? Választhatsz kort és nemet, elönevelt palánták... :)
Vendég

No,gyerek szépruhásan elindítva a zenesuliba, meghallgatni most nem tudom, szerencsére anyám igen. Talán az apja is,ha ki tud lógni a munkahelyéről. Ebéd kipipálva, mosogatógép dolgozik, törpék szopiznak.

Köszönjük a dicséreteket! :D

Évilány! kúp: a dr nénink is így csinálta a múltkor, amikor átküldött a fülészetre, előtte benyomott egy fél kúpot Joninak, mert már ment fölfelé a hője! Jobbulást!
Ez a kép jó a tablóra? Átküldjem neked külön is?

Barbcsi! Nálunk is kb így megy a szopi, persze megspékelve azzal, h ezt ketten csinálják :lol: . én ha kell elmegyek ettőlk még velük, végül is ha én kéznél vagyok, akkor nincs nagy gond.

Keresztelő: ikreké dec 4-én lesz, családi-baráti körben, egy régi sporttárs barátunk, aki pap lett, az fogja keresztelni őket.
Én is most nézegetem a rucikat, de azt hiszem vmi szép díszes fehér rugdalódzó lesz, mert a habos-babos ruciban befagynának.
Utána nálunk ott a templom egyik hittantermében (nyáron a kertben lenne) sütizés, beszélgetés, találkozás. sütiket sütünk, de ha kevés lenne, ban ott egy cukrászda, onnan könnyen gyorsan pótolunk, haha!

TIna! Ezt a Beney verset a sógorom megzenésítette, én onnan ismertem. És amikor a nagyfiamat vártam, folyton ezt dúdolgattam, még be is írtam a róla-neki szóló kiskönyv elejére.

Bmaass! Jó hallani rólatok, már aggódtam, ha vmi komoly baj van ,a zért nem jössz. A z esezmbe sem jutott, h esetleg nem érsz rá :lol: :lol: Vajon mivel ütik el az idejüket az otthon ülő kismamák???

Én sem szeretem az ilyen családon belüliki-kivel nem áll szóba témákat, ez még akkor is csak romt a helyzeten, ha mondjuk jogos az aggodalom pl a választott pár miatt. Persze meg lehet dolgokat mondani, de az nem azt kéne, h jelentse, h akkor megszüntetem vele a kapcsolatot!

Sajnos azt hiszem minden családban adódik ilyen. Még az a szerencse, ha a szűkebbb családban nem!

Claire
claire

Barbcsi,naná h.kicserélem,tedd g-re vagy ide...
Miért lenne baj,jó szerkesztést :) Én is elleszek vele,vannak ám képek végre hozzá

Claire,igen,jó lesz

:wink:

Barbi,rólatok melyiket tegyem?(tabló)

evilany

Bocsánat mindenkitől, elhanyagolódtam kicsit. Most is csak pillanataim vannak.

Tiva jól van, sok mindenen túl...
Magyaráz, meg rágcsál dolgokat, meg istenkirály (mint eddig is)...

Most sajna az orra folyik, meg köhög és homeos bogyókat szed rá ...

Megyek is mert nyűglődik egy picit (úgy Tivásan)...
Claire Tündériek a kis babócák :)

Kép
szilvi35

[quote="bmaass"][ írta:bmaassimg]https://www.babanet.hu/tarsalgo/attachments/1290677587.0042.jpg[/img]

Zabálnivaló kis husi :)
Nagyon szép!!!
Büszke lehetsz rá bébi :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

[quote="gtunde75"][ írta:gtunde75b]Csillag, Évi 280 Ft/db... ennyit engedett az árból! :lol:

TÖKÉLETES!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Ircsi: Katusnak!!!
Kép
Vendég

sziasztok épp csak vissza olvastam de konkrétan nem fűzök semmit senkihez mert nincs időm elnézéseteket érte .

csak azért ugrottam be Katusnak nagyon boldog névnapot kívánjak ésss

holnapra évinak nagyon boldog szülinapot :)

meg megkérdezném lányok mi lenne ha csinálnánk olyan táblázatot g-re hogy a babák nevével születési idejével anya nevével és ki mikor fordult oldalra hátra hasra ki mikor elvett először mikor bujt ki a fogacskája első szava stb.... mit gondoltok róla ??? jah és még valami ha tetszik az ötlet ki vállalja a megszerkesztését ? :oops:
na most mennem kell kisfiam az ágyban ébredezik puszi minden kinek és a babáknak :)

Kriszti és Bencus
Kép
cicc01

Cicc az ötlet jó,megszerkeszted? :wink:

Katus,hát persze,pedig reggel törtem a fejem ki is Katalin :)

Kép

evilany

Annyira szépek!!

Kép

Köszöntéseket köszönöm!!!

evilany

Évi neked holnapra Boldog Szülcsinapot! :D

Kép

Kép

Katusnak Boldog Nevenapját.

Kép

Katka van még? :shock: :?
akkor neki is

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Én már vezetem a babanaplóban.
:)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Katus Boldog névnapot!
Kép

Kép
gtunde75

Sziasztok!

Nagyon szépen köszönöm a szülinapi köszöntéseket! Nagyon aranyosak vagytok! :-)

A KICSI KATUSNAK NAGYON BOLDOG NÉVNAPOT KÍVÁNOK!!!

Zsúfolt napokon vagyunk túl, de nem panaszkodom nagyon jól teltek, leszámítva a ma reggeli oltást... :-(
De legalább túl vagyunk rajta! Most alszik már órák óta, folyamatosan nézem, hogy van-e láza...
Ma megkaptuk pici fiacskám személyi igazolványát, végre mehetünk Bécsbe!!! :wink: Irigykedek Woody! :-D

Voltunk tegnap a Herba Házban, felvásároltam a nektársör készletüket... Vettem 2O üveggel. :-) Én szeretem, sőt fel szoktam tuningolni egy kis frissen facsart citromlével. IMÁDOM!!!
Meg vettem Ovomaltin nevű árpamaláta alapú italt, nagyon finom az is! :-) Koffeinmentes kávé helyett sokkal egészségesebb. Egy szépséghibája, hogy van benne cukor, de ennyi belefér...

Visszaolvastam, de már megint elfelejtettem, hogy mikre akartam reagálni.

Most megyek, de ha lesz időm újra visszaolvasok.
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.11.26 10:29-kor.

Kép
napsugar1123

Ez vicces, már megint kétszer rakta be az üzenetemet...

Kép
napsugar1123

Észbontóóóóóóóóóóóóóó

Kimentem fűteni....Gergő ezerrel üvöltött (egész nap nyűgös,hisztis)
Nagy csend egy idő múlva...gondoltam nézi a játékokat a pihenőszéken.
Kő kemény 1.5-2 perc leforgása alatt beájult :)

Nagyot tévedtem :P

Erre értem vissza:

Kép

Még a rágóka is a kezében maradt :D
Kidőlt a lelkem :)

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

Mindenkinek jó éjt!

Kép
Geri és Kriszti
csillagfeny1976
Romonya

:lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Kép
gtunde75

Csillag :lol: :lol:

"Apa most ezt a pelust add rám"

Kép

Új sapim van

Kép

evilany

Sziasztok!

Most lett időm leülni huuh. :roll:

Katusnak nagyon boldog névnapot!

Kép

Én is azon gondolkodtam reggel, ki lehet Katalin... :oops:

Bmaas! Persze, hogy teszek keresztelős képeket, videó is készül majd! :wink: Nálunk csak a család lesz: testvérek és párjaik, szülők, nagyszülők, apu testvére, meg mi, aztán ennyi. 9:15-re megyünk a templomba, 20-25 perces lesz, csak mi leszünk, utána jövünk ki hozzánk, itt lesz ebéd, sütünk-főzünk, mindenki hoz valamit :wink:, beszélgetünk egy jót, meg mindenki majd csak Bencét akarja. :) Biztos jó lehet a keresztelő nálatok is!
Választhatok? :D :arrow: kisfiú legyen mindenképp, korban úgy 2-5 év között, na? :D

Claire! Kettővel azért izgalmasabb! Mindig ezen gondolkodom, milyen lehet az élet ikrekkel, ha Bencének kicsit nyűgösebb napja van, nem tudom mi lenne velünk, de néha még ő egyedül is levesz szó szerint minket a lábunkról. :roll: Amikor a keresztelőtök lesz, aznap van a névnapom (és Bmaasé is)! :wink:

Évi! Ide teszem fel a képet! Köszi, de komolyan, ma néztem, hogy ha csináltatok ilyen naptárt, az 4-5-6-7ezer forintnál kezdődik! :shock: :evil: És akarunk nagyszülőknek, dédszülőknek, tesóknak, azért az már kicsit drága lenne, még akkor is, ha többet rendelünk, és van egy ezres kedvezmény. Inkább mi megcsináljuk itthon és akkor még olyan is lesz, amilyet szeretnénk!! :wink:

Szilvi! Tiva baba nagyon édes! De mesélj bővebben, mi van veletek? Rátok is sokat gondolok!

Babák egyszerűen gyönyörűek, nem tudok betelni velük! Én is láttam az új augusztusi topikot, beköszönök én is hozzájuk!

Tina! Hogy vagy? Mindig olvasom a blogod, hogy minden ok-e. Ugye majd pocakfotókat is raksz fel? :wink: Ami a blogban van nyuszi a kismama farmerodon, olyan Bencének is van, és egyszerűen imádja!!! Szó szerint megzabálja! :D :lol:

Napsi! Puszi Borisz oltására! Reméljük, nem lázasodik be! De jó, mentek Bécsbe? Karácsonyi vásár? Azt mi is úgy imádjuk!!! :roll:

Csillag! Szupeeer! :wink: :lol: :lol: :lol: :D :D :D Bence is csinált már ilyet, csak ő a dumálásba aludt bele.

Tomika is nagyon édes a pelussal, új sapija is jó! Kár, hogy én nem vagyok elég gyors, hogy ezeket a pillanatokat megörökítsem. :( Ma reggel pl. szétpakolta a pelenkázón az összes pelust, forgott jobbra-balra, megette a kockákat és dumált a falon a tapétának! :D Olyan nagyon zabálnivaló volt! :wink:

Vásárlás megvolt, vettem a sütihez mindent, meg keresztelőre még blézert és fülbevalót, és normális hajpántot és csatot a hajamba, mert Bence felfedezte, hogy anyának olyan is van, csak kicsit hosszabb, mint az övé, és imád beleakaszkodni és húzza, húzza, meg az arcomat is "simogatja", megcsavarta az orrom tegnap :D, most már elég erősen tud fogni! Holnap megint sok dolgunk lesz, de igyekszem néha életjelet adni.

Na teszek képet a tablóhoz, meg ha valaki nem látta a blogomban, akkor most lássa, aztán holnap újabbat is teszek, ezek már pár hete készültek.

Kép

Kép
barbcsi

Huncut mosoly (közben keze-lába járt)
Kép

Le fogom venni a lányokat a lábukról! :wink:
Kép

Évi, ez legyen a tablóképünk! :)
Kép

PocakCombiBence :roll:
Kép

Lenyelem az egész öklöm,olyan finom! :lol:
Kép

Még álmomban is mosolygok!
Kép

Sétára fel!
Kép

Finom volt a tejcsi :)
Kép

Bocsi a sok képért, de egyszerűen olyan imádnivaló! Lányos anyukák, tessék a lányoknak mutogatni, hagy tetszünk nekik! :wink: :roll:

Jó éjt mindenkinek!

ui.: Csibuc! Neked akartam mondani még, hogy ne aggódj! Én is vékony kislány voltam mindig is! 2550 g-mal születtem, hogy aztán hogyan nőtt a súlyom, nem tudom :oops:, de azt tudom, hogy 7 évesen :!: voltam 18 kg, most 20 évesen várandósság előtt 41 kg... :oops: :roll: ÉS: nagyon is szeretek enni, de egyszerűen nem tudok hízni, sajnos ez van, de egészséges vagyok hál' Istennek, mindig nehezen betegedtem le szerencsére, úgyhogy ne aggódj Korinna súlya miatt! És barátnőm kislánya is, nehezen akart hízni az első hónapokban, de most 8 hónaposan több, mint 9 kg, szóval ne aggódj, szépen fejlődik, semmi gond nincs vele!

Na tényleg megpróbálok én is aludni, Bence már így is beelőzött 3 és fél órával minket! (nehezen akart elaludni, újabban alvás előtt és szopi közben jön rá a dumálhatnék, vigyoroghatnék...) :roll:

Hiányolom: Bekri, Dia, Babaimi, Melish, Maccs, Nklári, Ilus, Shopin, Katka, Sucer, nagyon régen jelentkezők(még az elején) :arrow: Mazska, Timi1982 (velük mi lehet?) :!: :!: :!: Hol vagytok, hogy vagytok :?: Életjelet adjatok :!:

Kép

Kép
barbcsi

Évi! Jó az új vonalzód! Most már nemsokára itt van... :arrow:

Kép

Ircsi! Tettem képet végre én is a kedvencek közé g-re! :oops: :wink:

Na most már tényleg megyünk mi is alukálni! Jó éjt!

Kép

Kép
barbcsi

Jó reggelt

Barbcsi,cserélem a képet,tök jó képek :) keresztelős beszámolót várjuk! Biztos szuper lesz,sokat készültetek rá!
Naptár:én is kezdem lassan,csinálok anyának,anyósnak,magunknak,még a Tökinek is a szobájába majd rajzfilm figurásat :) Én azt szoktam magunknak,ami 2 hasábra van osztva,lehet bejegyzést írni és 3 kép van oldalt :wink:
Köszöntést köszönöm :)

Tomi egész jól aludt,igaz korán kelt,de most már megint visszaaludt :)
Örömke:ma reggel a kisfiam jött köszönteni elsőnek :lol: (tavaly ilyenkor nőgyógyászhoz készültünk épp)
Szomorka:első év hogy apukám nem köszönt meg :( (ezek reggel már pityeregtem,de itt a kisbaba,nem lehet mellette sírni...)

Bekri,ha jössz,hozz egy másik képet Bálintról Te is,ami közelebbi,frissebb :wink:
Napsi,Titeket is szívesen felteszlek,ha adsz képet...

evilany

Jó reggelt!

Évi:
Kép
Vendég

Jó reggelt!

Katusnak: Kép

Évinek:
Kép

Köszönöm a hiányolást. Ledöntött valami kórság engem is a lábamról, szerda este alig vártam, hogy vízszintesbe kerüljek. Tegnap délelőtt anyukám jött fel és elvitte a srácokat sétálni meg foglalkozott velük, így én délelőtt tudtam pihenni :arrow: jobban is lettem, délután már megküzdöttem velük csak energiám nem volt jönni és írni.
Ma viszem vissza Bencét a dokinénihez, szerintem még nem mehet a jövő héten oviba, elég rondán köhög (esténként hányásba fullad a köhögés, nem a gyerek) , kénytelen leszek antibiotikumot adni neki. Utána be kell vásároljak. Gábor itthon lesz 5 napig, szóval nem tudom mikor jutok gép elé.

Tünde nagyon profik lettek a képek :D

Limo jó, hogy írtál, már nagyon hiányoltalak (tudom a géped car). Bercibó tündéri egy pasi. :D

Barbcsi Bence nem különben, ő is olyan gyúrnivaló :D
Tavaly letöltöttem egy naptárkészítő progit a netről, a képeket jól megszerkesztettem hozzá majd a fotósnál előhivattam őket, fele pénz volt :wink:

Évi Tomi édes, ahogyan apa keze alá dolgozik a pelenkázáskor :lol:

Bévi őszinte részvétem a papád miatt :( És nagyon sajnálom, hogy ennyi gondotok van, j lenne ha közelebb laknánk egymáshoz....

Clárika Réka nagyon szép, szeretnék egy csatos képet is :D :wink:

Bamass nem könnyű neked sem ezzel a sok gyerekkel....párod hozzáállása javult?

Csillag Gergő is nagyon aranyos pasi :D Ahogy beájult az haláli :D

Nnnnnnna valamit még akartam, de most nem jut eszembe.....

királylány

Woody örülök, hogy jól éreztétek magatokat, nagyon szép helyen jártatok :D

Claire ikrek nagyon aranyosak, szépek :D Sokszor eszembe jut, hogy nekünk is lenne még egy ilyen gyermek, mint Áron.... :roll:

Na mentem, mert jelez a legkisebb, hogy régen volt már vacsi....

királylány

Barbcsi nagyon édes a kis húsgombócod! Tényleg nehéz mazsolázni a képek között, nekem is folyton ez a dilemmám...
Akkor próbára ajánlani tudom Döncit a maga öntudatos két és fél évével illetve a sármos 4 éves Regömet. :) Utóbbinak felnött hölgyek körében nagy a népszerüsége, rendesen az ujja köré csavarja a népet, pedig nem egy egyszerü természet.
Mazska a mi topikunkban aktív, van egy Oliverje és jól vannak.
Zsófi (Sophie) mindenórás, nyákdugó elment tegnap, dél óta nem jelentkezett, talán már Eszterezik. :)

Dia!

Visszatérni látszanak a normál hétköznapok.
Tegnap nagyon vicces volt. Tegnapelött tett a párom egy utolsó kísérletet a szülei megszelidítésére, de mivel ezalkalommal is kudarcba fordult, nagyon elkenödve és dühösen került elö. Tegnap aztán spontán eljött látogatóba az apósom lánytestvére, akivel egy éve vettük fel a kapcsolatot és aki idöközönként azóta igen spontán elökerül és mindig hoz valami kedves apróságot a gyerekeknek. Vele is sokat tematizálta a párom a saját szülei viselkedését, mint testvér, ö sem érti, hogy apósom miért áldoz fel mindent a feleségéért: a saját testvéreivel a kapcsolatot, a saját fiával valót, nem beszélve az unokáiról...
Már éppen menni készült a párom nagynénje, amikor szintén spontán az anyósom (!) fiútestvére jött felfelé a lépcsön Enit felköszönteni akarván. :) Vicces véletlen.

Tegnap jó mozgalmas volt a délután, de mindennel végeztünk. A gyerekeknek nagyon tetszett a zeneiskola (azt is egy 5 gyerekes anyuka vezeti), aztán elmentünk az ev. felmenökkel ovi ügyben tárgyalni. 1:0 arányban én nyertem, ez a félidös eredmény, a meccs akkor van megnyerve véglegesen, ha ténylegesen fel is veszik Regöt a kívánt oviba. Igyekeztem kesztyüs kézzel kritizálni, s ezt is csak akkor, ha kérdeztek. Szegény fönénit nagyon összetörte a hír, hogy ennyire diktátor benyomását kelti, talán tényleg akaratán kívül. Nincs vele semmi bajom, csak annyi max., hogy képtelen kedves, elégedett és nyitott ember benyomását kelteni. Mindenki retteg töle és ezért nem is müködik az ovin belüli kommunikáció. Hát most tudja. Talán változtat is egy kicsit, ki tudja.

Mennem kell, Dönci megint kruppos - én meg baromi kialvatlan emiatt - és iszonyú nyügös.

Barbi
Vendég

sziasztok!

Évi Boldog szülinapot!
Kép

Kép
gtunde75

Köszi mindenkinek!

_Dia,jobbulást.
Anyukám is beteg,nagyon megy a hasa,gyenge,nem is jön a szülinapomra :(

Döncinek is gyors gyógyulást!!

Mai Bumbi :)

Kép

Kikás zsákmány,nem tudtam ott hagyni,300 volt darabja :)

Kép

"játékos"polca,kikerül majd a szobájába(ha kész lesz..)

Kép

evilany

Bakker a lényeget el is felejtettem írni!

Isten éltessen sokáig Évi, legyen csodaszép a napod!

A képek isteniek, alakul a dolog. Nekünk is van ilyen h&M paddington bear bodynk. Az edények szuperek, nekem is!!! :)
Vendég

Sziasztok!

Először is:

ÉVI, ISTEN ÉLTESSEN NAGYON SOKÁIG!!!
Nem kívánok egyéb átkot, egyél meg egy hekto mákot.
Minden nap csak egy-egy szemet, addig élj míg meg nem eszed! :lol: :lol: :lol:

Hát, nálunk elég rossz a helyzet. Tegnapi oltás után pici hőemelkedés, adtam neki homeos kúpot.
Ma reggelre taknya-nyála folyik... Orrszívás, millió trutyi...
Voltunk doktor néninél, mondta, hogy nincs gáz, a tüdeje tökéletes, a garatíven van némi kis pirosság, de az sem vészes.
Kaptunk homeos golyókat, meg homeos orrsprayt...
Most kiütve alszik a drágám. Hála az égnek a kedve jó, sokat nevetgél, de azért nyűgösebb mint szokott lenni...
Nagyon remélem, hogy nem lesz gáz, hogy tegnap még oltást is kapott, mert nyilván már tegnap is bújkált benne valami...

Kép
napsugar1123

[quote="lombikbaba"]N írta:lombikbabaapsugár
Kép

Ircsi, még meg sem köszöntem, nagyon aranyos Tőled! Igazán figyelmes vagy! :-)
Nagyon jól esett, igazán köszönöm!
Arról nem is beszélve, hogy az elefánt a kedvenc állatom! :lol:
Nagyon ráéreztél!!!

Apa nemsoká itthon lesz, ugye?
Már csak pár nap!!!
A hozzászólást 1 alkalommal szerkesztették, utoljára napsugar1123 2010.11.26 11:13-kor.

Kép
napsugar1123

Vissza: Várandósság

Jegyzetfüzet:

X
EZT MÁR OLVASTAD?