Sziasztok!
Most lett időm leülni huuh.
Katusnak nagyon boldog névnapot!
Én is azon gondolkodtam reggel, ki lehet Katalin...
Bmaas! Persze, hogy teszek keresztelős képeket, videó is készül majd!

Nálunk csak a család lesz: testvérek és párjaik, szülők, nagyszülők, apu testvére, meg mi, aztán ennyi. 9:15-re megyünk a templomba, 20-25 perces lesz, csak mi leszünk, utána jövünk ki hozzánk, itt lesz ebéd, sütünk-főzünk, mindenki hoz valamit

, beszélgetünk egy jót, meg mindenki majd csak Bencét akarja.

Biztos jó lehet a keresztelő nálatok is!
Választhatok?

kisfiú legyen mindenképp, korban úgy 2-5 év között, na?
Claire! Kettővel azért izgalmasabb! Mindig ezen gondolkodom, milyen lehet az élet ikrekkel, ha Bencének kicsit nyűgösebb napja van, nem tudom mi lenne velünk, de néha még ő egyedül is levesz szó szerint minket a lábunkról.

Amikor a keresztelőtök lesz, aznap van a névnapom (és Bmaasé is)!
Évi! Ide teszem fel a képet! Köszi, de komolyan, ma néztem, hogy ha csináltatok ilyen naptárt, az 4-5-6-7ezer forintnál kezdődik!

És akarunk nagyszülőknek, dédszülőknek, tesóknak, azért az már kicsit drága lenne, még akkor is, ha többet rendelünk, és van egy ezres kedvezmény. Inkább mi megcsináljuk itthon és akkor még olyan is lesz, amilyet szeretnénk!!
Szilvi! Tiva baba nagyon édes! De mesélj bővebben, mi van veletek? Rátok is sokat gondolok!
Babák egyszerűen gyönyörűek, nem tudok betelni velük! Én is láttam az új augusztusi topikot, beköszönök én is hozzájuk!
Tina! Hogy vagy? Mindig olvasom a blogod, hogy minden ok-e. Ugye majd pocakfotókat is raksz fel?

Ami a blogban van nyuszi a kismama farmerodon, olyan Bencének is van, és egyszerűen imádja!!! Szó szerint megzabálja!
Napsi! Puszi Borisz oltására! Reméljük, nem lázasodik be! De jó, mentek Bécsbe? Karácsonyi vásár? Azt mi is úgy imádjuk!!!
Csillag! Szupeeer!

Bence is csinált már ilyet, csak ő a dumálásba aludt bele.
Tomika is nagyon édes a pelussal, új sapija is jó! Kár, hogy én nem vagyok elég gyors, hogy ezeket a pillanatokat megörökítsem.

Ma reggel pl. szétpakolta a pelenkázón az összes pelust, forgott jobbra-balra, megette a kockákat és dumált a falon a tapétának!

Olyan nagyon zabálnivaló volt!
Vásárlás megvolt, vettem a sütihez mindent, meg keresztelőre még blézert és fülbevalót, és normális hajpántot és csatot a hajamba, mert Bence felfedezte, hogy anyának olyan is van, csak kicsit hosszabb, mint az övé, és imád beleakaszkodni és húzza, húzza, meg az arcomat is "simogatja", megcsavarta az orrom tegnap

, most már elég erősen tud fogni! Holnap megint sok dolgunk lesz, de igyekszem néha életjelet adni.
Na teszek képet a tablóhoz, meg ha valaki nem látta a blogomban, akkor most lássa, aztán holnap újabbat is teszek, ezek már pár hete készültek.